Hogyan lehet blokkolni a BITCOIN helytelen használatát a számítógépen?

Hogyan lehet blokkolni a BITCOIN helytelen használatát a számítógépen?
4.2 (17) 84.71%

Hogyan lehet blokkolni a BITCOIN helytelen használatát a számítógépen?
Hogyan lehet blokkolni a BITCOIN helytelen használatát a számítógépen?
Mi a BITCOIN visszaélésszerű MINAREA?
Az utóbbi időben, mivel a növekvő ára Bitcoin hackerek keresi a módját, hogy egyre inkább érdekes Bitcoin bányászat.
Az utolsó módszer, hogy a feldolgozási teljesítmény több számítógép szoftverek útján, vagy webes szkriptek, hogy kapcsolja áldozatok számítógépek zombi számítógépek.
A rossz rész az, hogy az áldozat semmit sem kap cserébe, ráadásul továbbra is a használt hardver és a fogyasztott áram között marad.

Mi az a BITCOIN?
Erre a kérdésre Válaszoltam néhány évvel ezelőtt, amikor elmagyaráztam, hogyan működik a BITCOIN, és hogyan kell menni a processzorral valamint hogyan kell fúrni a bitcoint dedikált hardverrel.
Ismétlem, azok számára, akik nem értették:
Bitcoin kripto valuta, vagy a virtuális valuta generált és irányítása BLOCKCHAIN ​​amely sorozata számítások, ami nyomon követi a Bitcoin-AZ és a tranzakciókat.

BITCOIN visszaélés a számítógépen.
Megtörténhet, hogy bármely felhasználó a számítógép vagy a telefon, hogy nézze meg a honlapon, hogy úgy tűnik, hogy többé már nem használható. Ezek az oldalak lehet beadni egy script, amely végrehajtja a felhasználó böngészőjének, miután a böngésző kérte, hogy indítsa el a forgatókönyvet, hogy az, hogy az összes feldolgozási teljesítmény, hogy az enyém Bitcoin.
A felhasználók gyakran nem is vette észre, hogy mi történik, mert sok szkriptek, mint ez csak akkor működik, ha a számítógép tétlen.

Hogyan távol tartjuk a rosszindulatú programokat, amelyek a BITCOIN biteket tartalmazzák?
Az ujjhegyeken két megoldás létezik:
1. Pluginok telepítése a böngészőbe. Sajnos a plug-inek nem védhetnek bennünket a böngészőn kívül, és nem olyan biztonságosak.
2. Biztonsági rendszer használata "rendszer széles" védelemmel. A Malwarebytes-et szakmailag ajánlom, ami nagyon jól működik.

Letöltés Malwarebytes Profesional

Egyéb oktatóanyagok a BITCOIN-ról.
Bitcoin, pénzt keres egy nagy teljesítményű számítógépen - videó bemutató
Bitcoin bányászat video kártya pénzt az interneten - videó bemutató
A legjobb hardver a "nyomtatás" Bitcoin pénz
Bitcoin gépi / pénzt Butterfly Labs
Hogyan készítsünk Bitcoin Miner és alkalmazása cgminer a BitForce

Hogyan lehet blokkolni a BITCOIN visszaélésekkel való visszaélést PC - Video tutorial

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Elena Fieraru Azt mondta:

  Köszönjük existi! Személy szerint segítettem néhány, az Ön által közzétett oktatóanyagot

 2. Daros Azt mondta:

  Helló, Cristi
  A Bitcoin, ha nem a bemutató dedikált hardver eszköz, amely azt mondja, tájékoztatni fogjuk a bányászat és függetlenül attól, hogy a használata költséghatékony, de még nem hallottam róla semmit.

  Emlékszem, hogy overclocking őt, mennyit költött vele és mi az eredménye? Én vagyok nyűgözve, hogy mennyit nőtt értéke Bitcoin és online invázió közepette soha nem látott Bitcoin alá, úgy érzem, hogy sok napon már nem egészen az összeomlás értékét. A Miritic Caritas stílusában, amikor mindenki kezdett kérdezni, összeomlott.

  Minden jót,
  Daros

  • io Azt mondta:

   És most veled! Mit szeretnél elismerni, hogy vitte?
   Ne légy szomorú Cristi, menj jobb előtt! Milyen időkben.
   "Leó vagy, a kutya meghal"
   Jó téma bemutató, de vannak más módok is, hogy hagyja a hackerek, akik szeretnék bányászni a számítógépemmel, a tiéd ...
   Hagytam, hogy az elméd dolgozhasson, és ha látom, megpróbálom elmondani neked, hogy hosszú ideig csináltam (mivel nem is volt ilyen módszerem - adika, hogy pénzt kapok az autóm).
   Ne fáradjon a koszorúira!

 3. eu Azt mondta:

  Most attól függ, hogy mit használ mindenki, a Kaspersky blokkolja a fejfájást.

 4. Vasile Vergil Azt mondta:

  nocoin nem jó?

 5. Mihaela Azt mondta:

  ARE egyik PAGUBITELE BITCOIN.AM hisz bennük, tettünk egy képeslap 250EURO a fizetések, fogtam a pénzt, kaptam néhány utalást kijátszása (aki nem segít, hogy belépett a kereskedés) megmondja ha azt akarjuk, hogy menjen a honlapon Bitcoin kell letétbe 5000 euró, amely biztosítja veszít, ha CSAK EURO.NU 1000 tudja, hol foglalkozni, hogy ezek a sarlatánok, már nem létezik, vagy fizetni PT MI FAC.V- MY STORY azt mondta, hogy nem mások hiba, amit nem tettem meg

  • Calu Azt mondta:

   - A varázslót a kezéből a varázslón hagyta.
   - Nyerj, egy kereskedő hív benneteket
   "A prófécia és az uralkodás fizetett."
   Gondolod, hogy a múltban hülyék volt?

 6. tálcák Azt mondta:

  Kérem, ne tegyen közzé ilyen hibát, mert a szimulációs szoftverek szar, blokkolják a számítógépet, amit nem csináltam, amíg eltávolítottam, nekem semmi közöm. honnan származik ezek az ötletek?

 7. ViorelR Azt mondta:

  Köszönöm a bemutatót, nagyon jó ez a rosszindulatú program, régóta használtam, és Tavi, nem értem, hogy a számítógéped blokkolta Önt.

 8. zame77 Azt mondta:

  Köszönjük a bemutatót! Azt Malwarebytes az „engedély élet” (ez volt korábban, ezért fogtam a szerencsém), vettem és azt lehet mondani, hogy néhány éve már telepítve van a Windows még nem újratelepíteni mint 2 3- év (mert teherbírja a kagylókat, és nehezebbé válik). De ez egy másik vita. Ráadásul a Kaspersky megfelelően végzi munkáját. Azt mondja, hogy évente nem sok 120 lei egy jó antivírusért.

 9. toted Azt mondta:

  Nos, ha a keserű alma almás, csak üresjáratban van a probléma? Jelenlegi fogyasztott egyébként, mivel a számítógép be van kapcsolva, olvassa el a honlapon, valamint a hardver elavulása egyébként kopott vagy anélkül bitcoiului bányászott! Amikor feltölsz egy weboldalt, senki nem kér engedélyt az x vagy y javascript futtatásához z? Nem! Nem csak reklám, általában kérlek! Amit többé-kevésbé visszaélésszerű fut egy script, hogy a Bitcoin csak megjeleníteni a hirdetés, vagy jelenítse meg a csatolt információt is, az egyik általam betöltött oldal, tíz felesleges információ!? Vajon visszaélnek-e vagy sem? Például visszaélés, lopás CPU, hogy ez az oldal használja az oldal tetején javascriptet, hogy a felhasználó egy megjegyzés / csillagok egytől ötig weboldal? Ez az egész malware, mert megkért előtt, megkért, nem járult hozzá, és ez visszaélés a számítógép fut néhány javascripturi, több CPU feldolgozási teljesítmény és a villamos! Ön perelni a hatalommal való visszaélésért? -P

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.