Hogyan elrejteni aki lettem barátok a Facebook-on

Helló barátaim, a mai bemutatón látni fogjuk, hogyan tudjuk elrejteni, kikkel barátok vagyunk a Facebookon. Valószínűleg már észrevette, hogy amikor elfogadja valakinek a baráti kérelmét, barátai automatikusan értesülnek a hírcsatornájukban. Olyan üzeneteket fognak látni, mint: "X Y-vel barátkoztak" vagy "X Y-vel barátkoztak", "X most Y-vel barátok" vagy "X Y-vel barátkoztak".
Ez az értesítés jelenik meg a News Feed az ideje, hogy forduljon a barátok barátokká válnak, vagy fogadja el barátja kérésére más valakit.
Oka annak, hogy nem akarom, hogy mindenki tudja, ki nemrég lettek barátok is sok. Lehet, hogy el akarja fogadni barátság megkeresést korábbi / volt, és nem akarja tudni, hogy a jelenlegi / aktuális barátja, vagy szeretné, hogy fogadja el a barátja kérésére a személy, aki nem jól látta a baráti társaság vagy a rokonok és a példák is.
Nos, a "Cover Photo" vagy a "Cover Photo" "Activity Log" vagy "Activity Log" gombjaiban képesek vagyunk néhány kattintással letiltani ezeket az értesítéseket, amelyeket barátaink látnak a News-ban. Takarmányuk, amikor elfogadjuk egy személy barátjának kérését.
Lealkalmazás említett, és megmagyarázzák a videó bemutató, a barátok nem fogja tudni, hogy ki az utóbbi időben összebarátkozni sokatok ez alkalommal már nem halad át harcokban oly sokszor okozott szociális hálózati óriás Facebook[hordozóazonosító = 1113 szélesség = 480 magasság = 223]


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Stefan - mondta

  első

 2. Cosmin - mondta

  Nagyon hasznos tutorial.

 3. oktatóanyagot készíteni a kamerákról és a térfigyelő rendszerekről. szerelje, állítsa… dvr, nrv ... Szükségem van egy vezeték nélküli ip kamerára memóriakártyával és PTZ-mel. ha tudsz egy jót, válaszolj.

  • A felügyeleti rendszerekről számos oktatóanyag található, amelyeket a jobb felső sarokban található "keresés" mezőben talál

   • Andrei - mondta

    da alex. amit mondtam, nem található a "keresés" feletti mezőben. Tudom, mit kérdeztem. ha az lenne ... nem írnék tovább. ha egy linket akar nekem hagyni, akkor talán nem találom. dvr beállítás és kültéri kamera rögzítése. Problémáim vannak, amelyek miatt nem állíthatom be a mozgást. teljes munkaidőben regisztrál, és kissé nehezen keresek egy bizonyos napot / órát. ha mozgásfelvételt állítok be, akkor nem rögzít. A video oktatóanyagot csak egy beltéri tplink kamerára találtam.

    • Tudna segíteni azt
     Megszerzése csak egy útmutató, de segíthet valamit, azt mondta, Cristi abban a tutorial. Azt mondta, az elején, hogy szükség van néhány oktató telepítésével és beállításával kamerát, és azt hiszem, ez segít a meglévő útmutatók. Remélem, ez tutorisl is segít megtalálni az IP kamera. Pontosan erről van szó.

 4. Sirbu - mondta

  nagyon hasznos számomra Tineo így tovább

 5. Adrian megígértük a múltban, hogy csinál egy tutorial arról futtatni a számítógép nélkül a szükség sal elkezdjük kézzel, amikor a jelenlegi megáll.

  • FlorinP. - mondta

   Ez egyszerű! Bioszból készült. Ehhez használja a jobb felső sarokban található keresőmezőt, ahová írhat "néhány rövid magyarázatot az életrajzról", írja be és válassza ki a fiúk által készített első oktatóanyagot. Ebben a bemutatóban megtalálja a megoldását!

 6. Serbanescu Danut - mondta

  Szeretnék magamnak egy tutorial arról VirtualDJ szabadok (http://www.virtualdj.com/) Ha lehetséges.

 7. Én még nem megoldott, hogy a bemutató, mert én vagyok bios asus

 8. AM ORUGAMINTE AM A TRONSMART MK908 MINI PC szükségem nekem ACEA eszközök FLESUIT IN video bemutató nem megy le, hol lehet venni

  • Nézd meg itt itt . Tudna segíteni. Azt tesztelték Azt hallottam, hogy Krisztus azt mondta, hogy a bemutató freaktab.com valamit, és felejtse el a szavak a szövegben fenti linkek bemutató volt finless 1.5 rom. Lefuttattam egy keresést, és ezt találtam. Remélem, hogy segíteni fog. A jövőben kérjük, tegye megjegyzést a tutorial, amelynek témája illik. Csak egy tipp, hogy tartsa a megjegyzéseket tisztán rubricac és eventualvom problémája találni gyorsan megoldani. Ne keverje almát körtével. Csak egy tipp, remélem, nem bánja.

 9. milicu - mondta

  ASI Bárcsak VIDEOTUTORIAL A FL Studio A amiért nem megyek MP3 és egyesíti a macska MIDI ASI hogyan lehetne BAG NEGATÍV MP3

 10. Michael Alexu - mondta

  Hello! Szeretné, hogy a konzultáció a számítógépes konfigurációk (desktop). Szeretnénk, ha lehet a következő bemutató a legújabb konfiguráció, az utolsó ember a processzor, és ha meg tudod mondani nekem egy kártyát nekem az alapot, ami őszintén szólva én meg nagyon jó, mert sok új és hasznos technológiák és jó áron: Gigabite Z87X-D3H, ha ez érdemes megvenni, vagy kíván ajánlani egy placa.Comparatia is csinálni, miközben magyarázni, amikor tutorialul.La hogy ez a rendszer, és képes vagyok upgrade.Sistemul akarom kerülni, amíg a lei.Daca 2000 tudod, hogy konfigurációját ezen a nyáron recunoscator.Va köszönöm!

 11. Nem tudom, mi történik veled, de egy ideje nem tettél közzé olyan gyakran oktatóvideókat, és ezek az utolsók triviálisak, nagyon rosszak ... minden reggel kávézáshoz másfél évig átnézem ezt az oldalt, volt mit tanulnom, és értékelem a munkádat. Sokkal további növekedés.

  • Néha ez történik, a kiküldött gyakran. Ez nem jelenti azt, hogy semmit, olyan témák, időre van szükség.
   Néha lehet eltemetve a problémákat, hogy a több időt, mint azt szeretnénk.
   Szerencsére totate hozzászólás van megoldása, és a ritmus vissza a normális kerékvágásba.

  • Costelina - mondta

   igen, Alin, de ha valami nem megy jól, vagy nem eléggé tesztelték őket, hogy hány kicsit túl sok azt mondom ugrani kritika és megjegyzések másutt, amelyek gyakran nem értelme (nézd meg a többi idősebb oktató, hogy ha igazam van)

 12. Miután problémák az oldalon egy ideig, pontosan mikor odaérek:
  Figyelem: session_start (): A munkamenet azonosítója túl hosszú, vagy illegális karaktereket tartalmaz, az érvényes karakterek az, AZ, 0-9 és '-,' a / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php a 913. soron
  akkor ürítse ki a böngésző cache, és vissza akarok menni az én videotutorial ez a hiba az első oldalon

 13. Daniel - mondta

  Tudod, hogy egy bemutató, amelyben letiltja a bárban, amikor a világ látja, amit adunk elismerését, hogy a megjegyzést, stb? És azt is, az új már nem jelennek meg az x adott y írt elismerését, stb

 14. florin - mondta

  Cristi, egy tutorial vásárol egy TV?

 15. Andrew - mondta

  Adrian, nincs olyan állapotban, amikor már barátok (közös barátok), hogy már nem megvédje a személy Y, hogy van közös barátok listáját?

 16. Mirel - mondta

  Érdekes, de van egy kérdésem, ha küldök barátja kérésére, hogy valakit, és az a személy, ezért ő elfogadja a kérelmet, akkor a barátok fogják látni ezt?

 17. Azt akarom tudni, hogyan kell elrejteni a barátaimnak lista barátom listát a facebook?

  • Lásd a "Hasonló cikkek" részben a "Facebook-barátok listájának elrejtése a kíváncsiskodók elől" című oktatóanyag alatt.

 18. Svetlana Tautu - mondta

  köszönöm

 19. Ana pedig az alma - mondta

  saru'mana!

 20. Szeretném tudni, hogyan tudja kideríteni, ki, ki küldte a kérést d barátság, amikor két ember a listámon barátok lettek

 21. kökörcsin - mondta

  Te már óriási segítség az Ön utasításait én még szeretnék tudni, hogyan barátaim nem látom, mi megjegyzései, vagy amit én értékelem mások fotók. Köszönöm szépen.

 22. nyugalom - mondta

  Kérdés: ha valaki rejtőzik barátok és szeretném tudni, hogy az új barátok felkerül a listára? Hogyan csináljam?

 23. Ionut - mondta

  Én 2 kérdésekre:
  Hogyan lehet letiltani az Ismerős hozzáadása gomb mindenki számára? [Settings opciót, ami működik csak barátok barátaim adhatok hozzá]
  Lehet, hogy a tutorial erről? Megnéztem a neten, és találtam néhány oktató a java a króm [Elem vizsgálata]
  Hogy lehet letiltani sugest barátok?

 24. óra - mondta

  tartózkodásuk kijelző nemrég hozzáadott barátok a Facebook-on?

 25. Dinu - mondta

  Offf ... milyen csodálatos cikk ... Ha ezt tudtam volna 3 évvel ezelőtt, (sokkal) boldogabb ember lettem volna. Engem már nem követett olyan nőtlen barátnő, mint a rendőrség, hogy lássam, kivel barátkoztam, hol kommentáltam valamit, vagy hol adtam Like-ot. Az a HOP és ő megjelent ott, hogy elmondják véleményüket. És elrontja minden romantikus szórakozásomat. És ha egyszer betiltottam, tudta, hogyan kell védekezni és újra megjelenni, mint a Főnix madár. És akkor mindenféle gondolat támadt bennem ... beleértve a fiók deaktiválását.
  Most remélem, hogy jobb lesz. Pontosan azt tettem, mint a tanár tanított meg a filmet.
  Miers szép!

 26. Dinu - mondta

  Most elnézést kérek - mind a munkahelyem miatt, mind a számítógépem nincs beállítva diakritikusokkal való íráshoz (ahogy az írásmódom is), és hogy ismét zavartalak egy kérdéssel: hogyan állítsam meg látok bármilyen hirdetést az oldalamon? Folyamatosan bezárom őket az X elől, és frissítés után újra megjelennek. Egyáltalán nem rajongok a politika, a vallás és a mobiltelefonok iránt! 🙁

 27. Laura Elena - mondta

  Jó!

 28. pop Denisa - mondta

  Helló. Ahogy lehetőség van arra, hogy elrejtsem, kivel lettem barátom a Facebookon, van-e lehetőség arra is, hogy elrejtsem, melyik oldal / személy / kép tetszett? Vagyis ne jelenjen meg a barátok falán "X tetszett Y". Remélem érted amit írtam :))

 29. maya - mondta

  Rákattintottam a tevékenységi naplót, én meg a fenti listában, de szeretem, hogy nyomja meg a barátok, hogy nem következett be.

 30. Ovidiu - mondta

  A Facebook leesett vagy valami a Firefox böngészőjével?

  • Adrian Gudus - mondta

   Voltak problémák a Facebook és az Instagram, a két szolgáltatás egy ideig elesett Amerikában, Európában és az Egyesült Királyságban

 31. Ariadna - mondta

  Hogyan tudom a barátom hozzászólásait a listámon vagy a csoportjaimban szereplő bejegyzéseket látni a többi barátaim számára a listán?

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem tudja ellenőrizni, hogy ki vagy mi a bejegyzés, amit a barátai tettek. Ez lenne a csúcspont ahhoz, hogy képes legyen.
   Meg tudja vezérelni, hogy ki vagy, csak a bejegyzéseid!

   • Ariadna - mondta

    Amikor valaki hozzászól, normális, hogy a listán szereplő személyek láthassák a bejegyzést, én a listán szerepelek, látom a kiküldetést. Nem arról volt szó, hogy meglátogatta a listámon szereplő embereket, akik nem szerepelnek a listáján. Nem tudom, hogy egyértelműen kifejtettem-e.

 32. Mihai - mondta

  hány éves nem látja barátkoznak facebook, mint ünnepli ion, vagy egy év barátkozás az ana, nem látja, hogy klip facebook

 33. Druica Stefan Alexandru - mondta

  Hogyan blokkolhatom a facebook-lekéréseimet a Facebook-on, vagyis nem tudok senkit küldeni semmilyen Facebook-kérésnek, de láttam, hogy bár van egy személyem, akinek több vonala van velem, észrevettem, hogy nem küldök neki kérést a Facebookon

 34. ha a gomb nem? Miután belépett a barátnőjébe, hogy csak fel tudjon állítani?

 35. Hello.
  Az a lehetőség, hogy elrejtsem az értesítéseket a barátok számára, nem tűnik számomra, hogyan csináljam?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.