Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Petre Azt mondta:

  Volt 2 fb számláim, az egyik blokkolt. Kértek nekem egy képet, elküldtem őket (nem tudom, jól tettem-e, hogy elküldtem őket). Most egy olyan dokumentumot kérek, amelyben egy kép, az én keresztneve és vezetékneve, születési ideje. Nem tudom, mit tegyek. Nem tudom törölni a fiókomat.

 2. ROTARU ADRIAN Azt mondta:

  név törölheti az fb számlát

 3. Marius Adrian Azt mondta:

  Hé, de hogyan kell megvédeni a régi hozzászólások ismétlődnek egy adott időben, hogy nekem, mint a többiek a listából a barátok egy játékban például szeretnék törölni az összes nem jelent meg újra a következő alkalommal lehet némi beállítás valami és nem tudom kitalálni ...

 4. Mihai Azt mondta:

  Mint mindig, Adriannek nagyon jól dokumentált bemutatója van. Köszönet mindent!

  Természetesen van egy javaslatom egy új bemutatóra. Ha van egy bemutató arról, hogyan tölthetünk le Facebook barátok albumait (böngészőbővítményeket) vagy szoftvert

 5. Dan Azt mondta:

  Csak tegnap kiléptem a fb.Lam véglegesen törölt.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.