Hogyan olvasod és válaszolsz az SMS-re a számítógépeden?

Hogyan olvasod és válaszolsz az SMS-re a számítógépeden?

Hogyan olvasod és válaszolsz az SMS-re a számítógépeden?

Hogyan olvasod és válaszolsz az SMS-re a számítógépeden?
A mai videóban láthatjuk, hogyan tudjuk elolvasni a telefonon kapott SMS-t, és hogyan reagálhatunk rá minden otthoni eszközről, legyen szó laptopról, táblagépről vagy PC-ről.

Miért hasznos az SMS és a válasz olvasása bármilyen eszközön, nem feltétlenül az okostelefonon?

- előfordulhat, hogy sok munkát kell tennie a számítógépen, dokumentumot írni, a társaság vezetésével foglalkozni, és nem kell az okostelefon magában.

- Előfordulhat, hogy a telefonját másik szobába töltik, vagy egy kellemetlen helyzetbe kerül, amely nem teszi lehetővé a telefon melletti továbblépést az SMS olvasására és megválaszolására.

- Ön nagyon kényelmes és egyszerűen, mivel lehetséges, hogy képes lesz arra, hogy el tudja olvasni és válaszolni tudja az okostelefonon, bármilyen számítógépről, laptopról vagy táblagépről érkező SMS-re.

Milyen követelményeknek kell elolvasnia és megválaszolni az SMS-t a számítógépről vagy laptopról?

- Android telefon

- A telefonra telepített Üzenetek alkalmazás, ingyenes alkalmazás, amely letölthető a Play Áruházból.

- Laptop vagy PC, amelyre telepítette az Edge, a Google Chrome, a Mozilla Firefox, az Opera böngészőt (a felsorolt ​​böngészők bármelyikével működik)

Hogyan működik a bejövő SMS-üzenetek olvasása és megválaszolása a telefonon, a laptopon vagy a számítógépen?

Gyakorlatilag a https://messages.android.com webhelyről érkező PC-ről vagy laptopról érkező böngészőn keresztül egy Google-szolgáltatásba bejelentkezünk egy QR-kód beolvasásával (amely egyszerre egyetlen eszközön, PC-n vagy laptopon ).

Ez a Google szolgáltatás lehetővé teszi számunkra, hogy tükrözzük / tükrözzük a böngésző oldalát, ami a telefon Üzenetek alkalmazásában történik. Feltéve, hogy telefonunkon internet-kapcsolat, Wi-Fi vagy mobil adat áll rendelkezésünkre (a telefonnak nem feltétlenül ugyanazon a WiFi hálózaton kell lennie laptopjával vagy számítógéppel, és nem lehet a számítógép közelében vagy közelében, vagy laptop)

A telefonon lévő Üzenetek alkalmazás minden internetkapcsolaton keresztül kommunikál a https://messages.android.com oldalon, amely a böngészőjében megnyílik a számítógépen vagy a laptopon.
Ha töröl egy SMS-t vagy egy beszélgetést a számítógépről vagy laptopról, azt is törli a telefonról és fordítva.

PC-jén vagy laptopján minden felbukkanó értesítést és hang értesítést kap minden, a telefonon kapott SMS-ben. Azért tetszett, hogy a telefonon, az Üzenetek alkalmazásban és a számítógépén vagy laptopján is aktiválhatod a sötét témát,
Sötét-csábító SMS-alkalmazás lesz a telefonján (ha engedélyezni szeretné az Üzenetek beállításait), a Dark Mode, a Black Mode és a sötét témák. Kényelmes és szelíd, szemmel látható megjelenés akkumulátorral a telefonhoz, ha van AMOLED kijelzője.

Video bemutató - Hogyan lehet elolvasni és válaszolni az SMS-re a számítógépenKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Daniel Paun - mondta

  Hello.
  Kérem, a jövőben, ha többféle oktatóanyagot készíthet az Adobe Premier Pro-ról. A-tól Z-ig. Köszönöm.

 2. Sajnos nem tudom használni ezt a funkciót. Beolvasom a kódot, és megjelenik a „Valami baj történt. Kérlek, próbáld újra később! " 🙁

 3. bombonel - mondta

  Érdekes oktatóanyag, de én személy szerint félnék egy ilyen alkalmazás telepítésétől, amelyen keresztül üzeneteket tudnék olvasni / írni a telefonra, mert kisebb vagy nagyobb összegű banki tranzakciók esetén "alá kell írnom", miután megkaptam a banktól a sms visszaigazolást a tranzakcióról, és kap egy másik számjegyű kódot. Talán tévedek, és akkor mondja el nekem, kedves Adrian, hogy nem kellene / nem kellene aggódnom eme nézőpont miatt.

  • Adrian Gudus - mondta

   Amíg nem jelentkezel be minden böngészőbe, amely a kezedbe kerül, addig nem hiszem, hogy aggódnod kell. Egy másik intézkedés nem az, hogy bejelentkezéskor ellenőrizze az "emlékezzen erre a számítógépre" elemet, és így biztonságosabbá válik, de minden alkalommal be kell olvasnia a QR-kódot, amikor belép az SMS-olvasási oldalra.
   Nem hiszem, hogy ha beolvasni a QR kódot a számítógépen, akkor képes lesz arra, hogy elérni az oldalt olvasott SMS bármely más számítógép, igaz?
   Ha igen, nem igaz? Be kell szkennelnie a QR-kódot minden olyan PC-ről, amelyhez az SMS olvasó oldalt szeretné elérni!
   Remélem, tisztáztam

 4. Ma kezdődik tesztrendszer Ro-alert.Am látni akarta, hogyan tudom beállítani telefonul.Am egy OnePlus 3.
  A beállítás különbözik a hálózattól a hálózathoz, a beállítás különbözik a telefonról a telefonra!
  A Digi több tucat telefon beállításait kapja, és természetesen a Oneplus 3 nem szerepel a listán!
  Tudja valaki mit kell tennie?

  • Adrian Gudus - mondta

   A riasztást kaptam, és nem tettem semmilyen különleges beállítást. Nekem van egy OnePlus 6. Láttam, hogy a OnePlus 3T vagy 5, 5T felhasználók más figyelmeztető üzenetet kaptak anélkül, hogy ehhez módosítanák.

 5. Nagyon jó oktató.
  Meg tudod csinálni egy tutorial Android Go és hogyan kell telepíteni a régebbi telefonok.
  köszönöm

 6. Mihai Badea - mondta

  A számítógépről / laptopról / okostelefonról küldött üzenetekre a nonoh.net ajánlom. Vannak ingyenes szolgáltatások is (legalábbis az első üzenethez), de fennáll a veszélye a nem kívánt hirdetési üzenetek küldésének.

 7. Nem kérdezem, hogy az Üzeneteket alapértelmezett alkalmazásként használom. És nincs több lehetőségem a menüvel.
  Miért? Mindent megtettem (itt), mint egy tutorial.

 8. JOHN ANDERSON - mondta

  KELL ALKALMAZNI A WHATSAPP ÜZENETEK KÉSZÍTÉSE ÉS OLVASÁSA ALKALMAZÁSÁT

  • Adrian Gudus - mondta

   Ezt a funkciót már beépítették a WhatsApp programba. Nyílt WhatsApp, járni, és érintse meg a jobb 3 pontot, majd a Web WhatsApp, és kövesse a lépéseket is. Nagyon egyszerű!

 9. Bogdan - mondta

  Hello!
  Adrian, nagyszerű lenne nézni ránk, és hogyan tudnánk telefonhívásokat kezdeményezni a számítógépből, így a telefonon.

  • Adrian Gudus - mondta

   Nekem van megoldásom erre, de sajnos a hívásokat csak PC-jéről vagy laptopjáról kezdeményezheti, de telefonon kell beszélnie, és folytatni kell a beszélgetést a telefonon. Gyakorlatilag csak megrendelheti a telefont, hogy csengjen vagy fogadjon egy hívást. Nem igazán látom a segédprogramot ebben az esetben. Ha a hívás kezdeményezhető a számítógépen vagy a laptopon (hogy átirányíthassanak valamivel a számítógépére vagy laptopjára), vajon van-e valami más, csak ez?
   Meg tudod csinálni, amit fent említettem az AirDroid-nál, amit már korábban körvonalaztunk. Keresse meg a bemutatót az AirDroid kifejezéssel a jobb felső sarokban található keresőmezőben

 10. János - mondta

  Nagyon jó bemutató, köszönöm!
  Mr. Adrian, kérlek, tartsd tiszteletben önöket, amikor gyökér bemutatót készíthetsz az LG G4 H815-on.
  Találtam a neten, de másképp magyarázzátok.
  Segítségével az LG Optimus One P500 gyökerét is elkészítettem.
  Nagyon köszönöm! John.

 11. pupy - mondta

  Jó alkalmazás! Tökéletesen működik egy Xiaomi mi max 1-al és egy samsung 3 megjegyzéssel!
  Mondd meg, kérlek, mit irányítsz a telefonodon a számítógépeden?

 12. antal gyula - mondta

  elolvashatom az üzeneteket a telefonon, ha a telefon már nem működik?
  az én esetemben már nem működik, eltávolítottam a kártyát.

 13. GEORGE T - mondta

  Van egy Motorola E3 telefonom Android 6.0 verzióval
  Telepítettem az alkalmazást, de aztán azt hittem, hogy nem fogom használni, és eltávolítottam.
  Sajnos az Üzenetek ikon eltűnt a képernyőn, és nem tudom, hogyan lehet újra megjeleníteni.
  Kérem, adjon nekem néhány tanácsot. Előre is köszönöm.
  Nagyon érdeklõdõen nézem meg a videókat. Őszinte gratulálok!

 14. GEORGE T - mondta

  Kérem, segítségre van szükségem.
  Az Android 6.0 üzenetom ikonja eltűnt.
  Hogyan kaphatom vissza? Köszönöm.

 15. George T - mondta

  Telepítettem az alkalmazást, és használat nélkül eltávolítottam. Ezt követően a képernyőn eltűnt a MESSAGES ikon. Van egy Motorolám, Android 6.0-val. Hogyan tudom megjeleníteni az Üzenetek ikont a képernyőn? Kérlek segíts!

 16. George T - mondta

  Helló! Valaki itt tényleg válaszol ??? Az itt javasolt alkalmazás miatt elfogyott a képernyőn az Üzenetek ikon. Számítottam arra, hogy megoldást találok a probléma megoldására, komoly oldalnak tűntél.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.