YouTube, fiókbeállítások, csatorna, videofájlok, szerkesztő, kommentárok, feliratok stb. - oktatóvideó

Hi barátok, ma azt hittem, hogy mutassa be a YouTube-fiók részletesen, rengeteg dolog, amit felhasználhat a kezelőfelületet YouTube csatorna, hogy lesz egy ügyes YouTuber. Mi lehet nyerni ezt a dolgot, és néhány érme természetesen ha teszünk fel, az eredeti tartalom, az előfizetői és érdekes film. Fiúk és lányok belőle élő és hidd el egész jól.
Bárki nyithat egy YouTube-fiókot, a probléma az, amikor mászni tartalom (video, audio, képek), a tartalom kell az eredeti, YouTube ösztönzi kiküldetés eredeti tartalommal, ez egy szégyen, hogy a munka egy fiókot azután, hogy meg kell szüntetni, ha valahogy mászni tartalom másoké.
Soha ne töltsön YouTube-ra olyan filmeket, zenéket vagy képeket, amelyek nem tartoznak Önhöz, amikor azt mondom, hogy "Önhöz tartozik". Szerintem a szerzői jogok, a játékfilmek, sorozatok, a zenei videók, a TV-műsorok nem tartoznak neked, és ha így fogalmazod meg valamit a csatornádon, 99,9% esélyed van számlád deaktiválására.
Ne feledje:
Csak tegye az eredeti tartalom!
A YouTube felhasználó egy csomó eszköz a következő video tutorial fog járni hozzánk a csatorna YopuTube hogy mi van ott, és hogyan tudjuk használni ezeket a lehetőségeket.
Bemutató a YouTube-csatorna a csatorna hivatalos honlapján videotutorial.ro, a csatorna neve VideotutorialR0 (videotutorialr [nulla]).

Hivatalos csatorna a YouTube-on Videotutorial.ro, fizessen elő!

http://www.youtube.com/user/videotutorialr0

Subscribe (Feliratkozás) csatorna naprakész a hozzászólás, ott találsz oktató legrégibb azok között oktatóanyagokat talál oktató 15 perccel hosszabb, YouTube elérte a limitet a mi csatornán. Napi oktatóanyagok YouTube növekedni fog közel 600 darab.
Alapvető szabályok a YouTube-on arany:

1. Eredeti tartalom
2. Kitartás
3. Találékonyság
4. Eredeti
5. Súlyossága (Professional)
6. Niche tartalom
7. Tartalom vonzó
8. Karizma
9. Ne másolja (tartalom, attitűd)
10.Putin szerencse

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. pc1990 - mondta

  Ha a fényképezés valaki, és azt mondják, hogy kigúnyolja őt, és feltették youtube. Hogyan tudok panaszt tenni, hogy törölje a klipet a YouTube-on?

  • pc1990:
   Ha a fényképezés valaki, és azt mondják, hogy kigúnyolja őt, és feltették youtube. Hogyan tudok panaszt tenni, hogy törölje a klipet a YouTube-on?

   Itt már a tisztesség az ember (ha van ilyen), a YouTube eltávolíthatja az alkalmazást szerzői joggal védett anyag, de az anyag által közzétett bérbeadó nem növekszik törli egyébként érdemes kipróbálni, hogy egy panaszt a youtube, akkor kezelni a problémát alapján titoksértés.
   http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=142443&hl=ro
   Gondosan olvassa el a felhasználói jogokat, hogy megtudja, az "érintett" milyen szabályokat sértett meg.

 2. Costelina - mondta

  Tetszett a bemutató köszönöm

 3. AdrianGudus - mondta

  Amíg a román nem guta, hʻal de salam vagy más netonti videókat tölt fel, akik megtörik a macskájukat a biciklin és némi 3 nevetéssel, a YouTube soha nem fogja felajánlani a YouTube partnerének lehetőségét Romániának, így a románok akiknek YouTube-fiókjuk van, soha nem fogják tudni bevételszerezni csatornájukat, mint az amerikaiak és más nemzetek. A románok nem képesek eredetiségre, valami hasznos dolog megtanítására, csak azt tudják, hogyan kell "hahaiascázni" és hintázni a köszvényen

 4. Cristi ahol dolgozik?

 5. SideBySide - mondta

  Tetszik az új játékos :). És az oktatóanyag

 6. Hagi - mondta

  Nem értettem a dolgot: "Nem sokat csináltam, és a 15 perces korlátomat nem emelték" ... Mit kell tennie, hogy 15 percre emelje a limitjét, vagy honnan tudom, hogy a korlátom 15 perc vagy kevesebb ?? Lehet, hogy 15 percnél tovább tart ... "Fokozott" ... ?? Ha igen, hogyan találom meg a diplomámat? ;)) ... Egyébként azt javaslom, hogy készítsen oktatóanyagot a youtube alkalmazásairól, az újakról egy animációs videó

  • Hagi:
   Nem értettem a dolog: "Én nem sokat, és én nem emelt korlát 15 perc" ... Mit kell tennem, hogy téged korlátozódik 15 percig, vagy Hogyan állapítható meg, hogy a határ a 15 perc vagy kevesebb ?? Ez lehet több, mint 15 perc ?? ... Ez a "fok" ... ?? Ha igen, hogyan tudom meg, milyen mértékben ?? ;) ) ... Mellesleg azt javasoljuk, hogy csinál egy tutorial alkalmazások youtube, megtudni az új animációs videó

   Eredeti tartalmat kell feltölteni, nem sorozatos filmeket és tévéfelvételeket. Ez azt jelenti, hogy "nem kell sokat tennie".
   Csak meg kell komoly és mászni, a többi jön magától.

 7. je_bogdan - mondta

  Szeretem a tutorials
  Azt akarom tudni, hogy tudsz lőni tananyagokat, mert azt akarom, hogy magam néhány filmet a játékokkal?
  hajó marad hálás, ha Miata válaszolni !: D

  • je_bogdan:
   Szeretem a tutorials
   Azt akarom tudni, hogy tudsz lőni tananyagokat, mert azt akarom, hogy magam néhány filmet a játékokkal?
   hajó marad hálás, ha Miata válaszolni !: D

   Csinálok egy tutorial, hogy elmagyarázza, hogyan kell megragadni pillanatok játékok.

   • je_bogdan - mondta

    Cristi-admin: Csinálok egy tutorial, hogy elmagyarázza, hogyan kell megragadni pillanatok játékok.

    Üdvözlettel Miai válasz, mint Sami de lehet mondani, hogy mit használ, hogy tutorials ilyen sokáig? Fényképezőgép segítségével?

 8. ASUS - mondta

  Cristi, én mászni napi klip pac 240p akkor dobja a fordulatos mosógép jó? youtube tart engem, vagy rúgni, azt látom, hogy mi nincs rendben, ez azt jelenti, az eredeti házat?

 9. Bebyco - mondta

  Nagyon jó és hasznos bemutató :), de mégis .. Van egy kérdésem ... egyszerű vagy nem? az oktatóanyagban nem voltál határozott ... egy ponton azt mondtad: "szóval ez a videószerkesztő egyszerű, nem egyszerű"

  • Bebyco:
   Nagyon jó és hasznos bemutató :) de totusi..am a kérdés egyszerű ... vagy nem? nem oktató döntött, hogy túl ... egy ponton azt mondta: "így ez a videó egyszerű szerkesztő, nincs semmi egyszerű"

   Láttad, hogy nem nehéz használni, engem zavart a 15 perces korlátozás, ez egy tesztfiók, a video bemutató csatornán nincs korlátozásom, és ott mindent megteszek, kissé meglepődtem, jobban mondtam, hogy "elkapta lesben" .
   Azt hiszem, a szerkesztő érdemel külön bemutató, különösen azért, mert hamarosan kap egy új funkció, hogy a bemutató fogok beszélni más eszközökkel (meglepetés).

 10. barsray - mondta

  Gratulálok.
  Szokás egy jó bemutató, és a pontot. Ön karizma Mr. Cristi.
  Nagyon jó ötlet volt, hogy videókat a YouTube-on készült az Ön által.
  Azt mondja, egy ponton a Youtube bemutató, amely megtekinthető a TV-n.
  Hogyan?
  Ez az első alkalom, hogy hallja.
  Minél több hatalmat a munka és munka.

  • AdrianGudus - mondta

   barsray:
   Gratulálok.
   Szokás egy jó bemutató, és a pontot. Ön karizma Mr. Cristi.
   Nagyon jó ötlet volt, hogy videókat a YouTube-on készült az Ön által.
   Azt mondja, egy ponton a Youtube bemutató, amely megtekinthető a TV-n.
   Hogyan?
   Ez az első alkalom, hogy hallja.
   Minél több hatalmat a munka és munka.

   Nézze meg az oktatóanyagot, amelyet 2 nappal ezelőtt tettek közzé a "Hardver útmutató, ajánlások a Media Player megvásárlásához" témakörben. A kezdőlapon található a LABB kategóriában. Ott megmutatták, hogy „hogyan” lehetséges ...

 11. Érdekes új játékos ... A bemutató is érdekes. Szeretném megkérni önéletrajzát is, a legutóbbi oktatóanyag megjegyzés rovatában is szeretném kérni Önt, szeretném, ha csinálna egy szünetet az UPS-ekről, ilyen dolgok, amelyek megállítják a sokkokat jó idő ... Kérlek Cristi!

 12. stefan - mondta

  Azt lehet mondani, helló nekem, ha valaki ezen a fórumonalap Tudom hozni, és a másik Sandy Bridge processzor anafara és ha igen, mik a
  Előre is köszönöm

 13. Andrew - mondta

  Szia Cristi, Adrian Van egy oktató javaslatom, remélem, hogy nem veszik rossz néven. Sokan vannak, akik érdeklődnek a programozási nyelvek iránt, de nincs honnan tanulniuk, és úgy gondoltam, bevezethetnénk egy olyan programozási nyelvet, mint a C # ("és éles" az avatatlanok számára). Ez a Microsoft által kifejlesztett nyelv, a program, amellyel programozható, a Microsoft Visual c # express edition (2005/2008/2010) program, amelyet a Microsoft ingyenesen kínál, akik kíváncsiak arra, hogy ezzel mit lehet csinálni. programozási nyelv Meghívlak nézni a youtube-on, készíthet játékprogramokat stb., de nagyon jól ismernie kell a nyelvet. Választ várok, ha érdekel, hogy ebben a témában oktatósorozatot készítsen

 14. Razvi - mondta

  tutorialu nagyon jó, de hallottam, hogy ha egy nézetek számát youtube ad egy kis pénzt, hogy ez igaz?

 15. Gratulálunk Cristi. tutorial.Imi mint az új játékos, gyorsabban töltődnek be.

 16. stefan - mondta

  az oktatóanyagban azt mondod, hogy egy ponton körülbelül 80 régebbi oktatóanyag van feltöltve. Valamennyi oktatóanyag feltöltésre kerül? Természetesen nem a legújabbak ...
  Tény, hogy mi a legújabb? Mivel a múlt héten, a múlt hónapban ???
  Remélem, meg tudjuk tartani (megmenteni) legalább azokat, amelyeket a legjobban "tartunk" ...

 17. Denys - mondta

  Helló, a videó bizonyos számú megtekintésénél, vagy hány feltöltötte a Youtube-ra, kap-e némi pénzt, amint azt fentebb mondta? valódi zűrzavar, hogy hogyan lehet pénzt keresni a neten, pontosabban milyen módszerekkel, rengeteg hirdetés jelenik meg a különböző webhelyeken, ha együttműködik velük, megkapja a pénzt, és otthon marad…

 18. kimerül - mondta

  Szia…. Van egy oktató javaslatom is, ha lehetséges ... mégpedig a Rainmeterről, a CustoPackTools-ról és más asztali testreszabási programokról ... .. !!!

  Kérjük, gondolkodjon el a javaslaton, és hagyjon egy "Idézz nekem" szót.

 19. je_bogdan - mondta

  Van egy kérdésem: Nekem van Windows a PC, de 7 hívás jocuri.Instalez megy néhány videokártya dolgozni, de még mindig ad nekem egy kis hiba a Windows XP-nek nincs ilyen probléma fogok tökéletesen jó PC és egy videokártya NVIDIA GeForce 210 származó 1024 gigabyte és az ő memóriája M.Credeti nem corenspunzator driver Windows 7 és ezért nem megy?
  A Windows 7, Enterprise a Microsoft
  Én az eredeti CD-t és video kártya

  • kimerül - mondta

   je_bogdan:
   Van egy kérdésem: Nekem van Windows a PC, de 7 hívás jocuri.Instalez megy néhány videokártya dolgozni, de még mindig ad nekem egy kis hiba a Windows XP-nek nincs ilyen probléma fogok tökéletesen jó PC és egy videokártya NVIDIA GeForce 210 származó 1024 gigabyte és az ő memóriája M.Credeti nem corenspunzator driver Windows 7 és ezért nem megy?
   A Windows 7, Enterprise a Microsoft
   Én az eredeti CD-t és video kártya

   Véleményem szerint nem processzorról, videokártyáról vagy RAM-ról van szó, de a Windows 7 miatt valószínűleg egy kicsit régebbi játékokat szeretett volna telepíteni, valószínűleg 2004–2000 körül, de ezek nem mind működnek a W7-en, kell "Aplocte" vagy valami, sajnálom, de nem tudom a helyes kifejezést ... !!!

   • je_bogdan - mondta

    kimerül: Véleményem szerint ez nem számít a processzor, videokártya vagy a RAM, hanem azért, mert a Windows 7 TU akkor valószínűleg szeretné telepíteni régebbi játékok kevesebb, a 2004-2000 valószínű, de azok nem működnek minden W7, van szüksége "Aplocte", vagy valami, de nem tudom a helyes kifejezés sajnálom ... !!!

 20. cristi026 - mondta

  Tehet a Windows és a változás valami rami néhány játék is igényel, hogy a Windows 4 7 GB + Gb 1 igényel működéséhez némileg elég jól, így kevés tiara Gb 3 nem lesz probléma
  PS Az én véleményem, hogy túl kevés rami, + MÓDOSÍTÁSA Windows Ultimate 7

 21. je_bogdan - mondta

  Azt is meg kellett végső és eddig mi 2 gigarami

  • kimerül - mondta

   je_bogdan:
   Azt is meg kellett végső és eddig mi 2 gigarami

   Attól is függ, hogy milyen játékokat szeretnél játszani ... !!!
   Minden játékhoz megkövetel néhány "minimális követelményt" ... !!!

 22. Bogdan - mondta

  Szeretem szép tutorialu nem tudott e megjegyzések

 23. je_bogdan - mondta

  Nos, van néhány játékot, hogy megjelent a 2010 mint a Call of Duty Black Ops nfs üldözés 2010 más, ezért a win xp megyek, és tökéletesen ablakok 7 ez hogy van lam távolítani a Microsoft, mint mia megmutatta Cristi intr_un bemutató

 24. pop Vasile - mondta

  CristianT Uram, van egy probléma, hogy tudna segíteni nekem, van egy PC alaplap P31-ES3G, mielőtt az említett butam a botot, de míg a jó, függetlenül attól, hogy a BIOS beállítás (vissza, megváltozott BIOS), vagy bármi Nem akarom, újraindítás után keretezi téglalap (fent) az adatok, rabszolga, mester, stb, így IBS is, nem számít, milyen kulcsokat apas.Daca küldhet SII kamera, de azért, mert tudom, hogy mit vorba.Unde lenne változtatni, hogy menjen a boot-stick nem marad ebben a fundal.Va könyörögni, jövök vissza, ami szükséges, mert a remény lesz ajutat.Multumesc évre előre ([e-mail védett]).

 25. ami a címe a YouTube-csatorna, hogy nem tudtuk megtalálni.

  • AdrianGudus - mondta

   jon:
   ami a címe a YouTube-csatorna, hogy nem tudtuk megtalálni.

   Ön közvetlenül kapcsolódhat a csatorna Fáradt olvasni a szöveget a fenti útmutatók, sokszor az információ az orra alá, csak megtalálni.

 26. Denys - mondta

  hello, a több nézetek a YouTube-on, és kap minden helyszínen videók és nyerjen egy kis készpénzt, ahogy mondta? Pontosabban, hogyan lehet keresni fillérekért az interneten, mindenféle reklám az interneten társítani, hogy adja meg a telek, vagy egy saját honlapja?

  • Denys:
   hello, egy bizonyos számú véleményét Youtube vagy hány hollywoodi kap sitecastigi és néhány dollárt, ahogy mondtad? maiconcret hogyan lehet keresni fillérekért az interneten, vannak mindenféle reklámok az interneten társítani, hogy menjen a weboldalakon a telek, vagy egy sitepropriu?

   Látod, hogy a férfi azt hiszi, azt hiszi, a pénz az első, majd szeretnék tenni valamit, hogy pénzt keresni, rosszul, teljesen téves.
   Először csinálj valamit, valami szenvedély, ha úgy tetszik sikeres, végül a pénz jön.
   Ha úgy gondolja, a pénz az első nem sok.
   Hozzon létre valami, valami hasznosat csinálni majd gondolkodni fillérekért.
   Kár, hogy nincs hobbija románok nem akarnak semmit akadémiai pénz, pénz és pénz.
   [e-mail védett]% A román állampolgárok:
   Hagyja testvériség ahogy Banu, Banu, hogy jöjjön ki neneeee, sajt, dolcsi, ieuroi, hogy töltse ki a sajt, tettem pa balekok, ha ha ha.

   Ezért nem vettem észre semmit, termel semmit, nem veszik komolyan a neten, nem vagyunk parteneti YouTube.

 27. Dragos - mondta

  Thanks Cristi még élettelen egy ilyen bemutató, így minden Tino
  , Ti szikla.

 28. pc1990 - mondta

  nagyon érdekes

 29. higany - mondta

  Rám egy kis probléma. Én adok téma beállításokat menti a beállításokat (mentése) és egy frissítés után, vagy hagyja youtube és kap vissza a csatornám klasszikus témát. Megpróbáltam megint kijelölt téma lett mentve, és így ment változásokat. És mindegy, hogy. Dau menti változások: mentve. De ne nézd

 30. & 4dY - mondta

  Kérjük, hogy a tutorial a Camtasia Studio-6 7 7 nem szuper rosszabb kérjük egyet Camtasia Studio 6

 31. Adrian - mondta

  hello, van egy kérdés, hogyan lehet beállítani a felbontást 240p és klipek menteni, hogy ne adjon minden alkalommal ... megmaradnak.

  • AdrianGudus - mondta

   Adrian:
   hello, van egy kérdés, hogyan lehet beállítani a felbontást 240p és klipek menteni, hogy ne adjon minden alkalommal ... megmaradnak.

   Nem kell, hogy tegye ugyanezt a hozzászólást 2 időkben látjuk mindenhol küldesz. Továbbá, a megjegyzést nem kell az utolsó bemutató (legújabb), különösen, ha ez kapcsolódik a témához. Tekintélyes bemutató téma, ha a kiküldetés megjegyzéseket. egyébként, írja meg véleményét figyelmen kívül fogja hagyni.
   Sajnos nem tudja meghatározni a kívánt felbontást, de ha alaposan megnézte az oktatóanyagot, és nem görgetett, akkor látta volna, hogy a Playback Setup beállításait elmagyarázták. Jelentkezzen be fiókjába, lépjen a Beállítások, majd a Lejátszás beállítása elemre, és jelölje be a "Lassú a kapcsolatom. Soha ne játsszon jobb minőségű videót ”, amivel a YouTube elhiteti veled, hogy gyenge az internetkapcsolatod, és a videóidat a legkisebb felbontásban jelenítik meg. Ennek az opciónak a bejelölésekor ellenőrizze, hogy a "Mindig lejátszás HD-n, amikor teljes képernyősre vált (ha elérhető)" lehetőség nincs bejelölve, majd kattintson a Módosítások mentése gombra. Nagyjából ennyit tehet a felbontás ellen

 32. c3ntur10n - mondta

  Nos, ha azt szeretné a videó jelenik meg mindenhol. írhatunk bármely tag, és add hozzá, és azok által kínált youtube

 33. alex - mondta

  Szia, szeretném tudni, hogy lehetséges, hogy a történelem a megjegyzéseket írt a várt youtube.Mersi

 34. yonel1000 - mondta

  Szia srácok, van egy itrb számomra, nemrégiben letöltöttem egy videót az altncv-ről, és feltöltöttem a fiókomba, hogy az egyik panaszkodott és törölte a videómat, és számomra a fiók kezelésénél jelenik meg, és ez nekem tűnik: jó állapotban ”mit tehettem?

 35. Salut.Imi fog, és hasznos oktatóprogramok dumneavoastra.Am egy kérdésem, hogy látom, hogy te vagy a szakember ad sfaturi.Am olvasni, amit írtál románok általában, de nekem ez egy kivétel, köszönöm Jehova ISUS.Am a halászati ​​társaság és nyakkendő mesterséges legyek pescuit.Acum 25 éve kezdtem játszani mustele.Acum 42 év, és szeretnénk fejleszteni ezt az üzletet, és rájöttem, filmek a halászat és én youtube.Momentan csatorna 327 a videofelvételekkel mesterséges fly halakat, hogyan lehet lekötni legyek mesterséges trükköt és senki sem tisztáztak mennyire kreatív akkor tegye, amit conditii.Vizualizari csatorna filme.In vannak 167927, vagy akár több hónapig, mert 6 abbamaradt cauza.Eu azt gondoltam jobb, ha a saját szerver, hogy őket a youtube-on, és az összes forgalom lesz a honlapomon, ahol lehet keresni az reclama.Ca például a youTube-on vannak 700 látogató naponta és a helyszínen csak tegnap jutott 178.Astept válasz .Mi nagyon köszönöm.

 36. sklipy - mondta

  A filmeket a youtube-on is hagyhatod, végül jelentkezhetsz velük partnerré (youtube). Minden esélyed megvan arra, hogy elfogadják, még akkor is, ha tudomásom szerint Románia nem részesül előnyben a "youtube partner" részéről, de vannak olyan kivételek, hogy a Ro youtube csatornái youtube partnerek, így te is kipróbálhatod. A saját webhelyeddel kapcsolatban ugyanolyan rendben van, és a webhelyen lévő hirdetésekből is pénzt kereshetsz! de azt mondom, jobb, ha a youtube csatornát és az oldalt egyesíted (ha van ilyened)!

 37. Feticu Valeriu - mondta

  Nem lehet telepíteni a Realtek HD Audio driver a W7 Ultimate.Nu fejhallgató megyek elöl Panel.Ajutaţi nekem megoldani a problémát.

 38. AdrianGudus - mondta

  IVAN GABRIEL:
  Salut.Imi fog, és hasznos oktatóprogramok dumneavoastra.Am egy kérdésem, hogy látom, hogy te vagy a szakember ad sfaturi.Am olvasni, amit írtál románok általában, de nekem ez egy kivétel, köszönöm Jehova ISUS.Am a halászati ​​társaság és nyakkendő mesterséges legyek pescuit.Acum 25 éve kezdtem játszani mustele.Acum 42 év, és szeretnénk fejleszteni ezt az üzletet, és rájöttem, filmek a halászat és én youtube.Momentan csatorna 327 a videofelvételekkel mesterséges fly halakat, hogyan lehet lekötni legyek mesterséges trükköt és senki sem tisztáztak mennyire kreatív akkor tegye, amit conditii.Vizualizari csatorna filme.In vannak 167927, vagy akár több hónapig, mert 6 abbamaradt cauza.Eu azt gondoltam jobb, ha a saját szerver, hogy őket a youtube-on, és az összes forgalom lesz a honlapomon, ahol lehet keresni az reclama.Ca például a youTube-on vannak 700 látogató naponta és a helyszínen csak tegnap jutott 178.Astept válasz .Mi nagyon köszönöm.

  Ahhoz, hogy feltölthesse őket saját webhelyére, szüksége van egy dedikált szerverre, amelyre havonta sokat kell fizetnie, hozzáadva a webhely karbantartásához és üzemeltetéséhez szükséges többi "acareturi" -t, egyetlen tárhelyszolgáltató sem tart meg annyi videofájllal a tárhelyen megosztva.
  Ahhoz, hogy a weboldal, és tartsa a saját média által generált tartalom akkor nem könnyű, és nem is olcsó.
  Amint lehet keresni pénzt azoktól klip csak a YouTube-partnerek program YouTube partner kapható Romániában. YouTube Partner lehetővé bevételszerzési tartalmának betöltött fiókja hanem azt, hogy megadták a különleges körülmények között: az eredeti tartalom, több előfizetői sok klip
  A YouTube-videók több látnokok, mert mennek előre, és csinálni SEO az a webhely keresést.
  Egy kis tanács: ne adjon leírást klipeknek vagy címkéknek, csak adja meg a címet, amikor feltölti őket a YouTube-ra. Így már nem jelennek meg az oldal előtt a keresőkben. Úgy tűnik, hogy az emberek a YouTube-on találnak meg, nem pedig a Google-n, és ez nem jó, ha figyelembe vesszük azt a „vágyat”, amellyel bevételszerzésre van lehetősége

 39. Mihai - mondta

  Salut! Videókat feltölteni a YouTube-on magasabb 15 perc mondják, hogy azt kérdezi, hogy ellenőrizni kell venni és a telefonszámot, hogy küldjön nekem egy kódot ingyen .ie nem lehet nagyobb telefonszámlát?

 40. Emi Preluca - mondta

  Miért nem megy videotutorialul; YouTube, fiók beállításait, csatorna, videó szerkesztő, megjegyzések feliratok stb. -, És őszintén szólva még oktatóvideót kérjük valahogy megy, amit kell.

  • Emi Preluca:
   Miért nem megy videotutorialul; YouTube, fiók beállításait, csatorna, videó szerkesztő, megjegyzések feliratok stb. -, És őszintén szólva még oktatóvideót kérjük valahogy megy, amit kell.

   Most megy, azt javítani.

 41. Köszönöm. Kellett ez a bemutató. Megvan a legmenőbb weboldal konzultáció. Gratulálok.

 42. Hales - mondta

  Buna.Nu megy bemutató, mi történik?

 43. Hales - mondta

  Magához tért tutorialul.Multumesc megy!

 44. paul - mondta

  Például ha kioldódásának kosárlabdázás, labdarúgás, kézilabda bármilyen mérkőzés, és feltölteni a YouTube tekintend szerzői jogvédelem alatt?

 45. Grasu - mondta

  Hello, van egy youtube fiókot, és van egy kérdésem: Ha abbahagyom, és nem számít semmit, a számlámon még aktív? Kapok, hogy figyelembe nem jár le, de már nem feltölteni. köszönöm

 46. Adrian Gudus - mondta

  Grasu:
  Hello, van egy youtube fiókot, és van egy kérdésem: Ha abbahagyom, és nem számít semmit, a számlámon még aktív? Kapok, hogy figyelembe nem jár le, de már nem feltölteni. köszönöm

  Nem szükséges, és nem kondicionált ulploadezi klipek a YouTube-on, hogy a fiók aktív marad.

 47. paul - mondta

  Például ha kioldódásának kosárlabdázás, labdarúgás, kézilabda bármilyen mérkőzés, és feltölteni a YouTube minősül-e vagy sem Jogvédett?

 48. Adrian Gudus - mondta

  paul:
  Például ha kioldódásának kosárlabdázás, labdarúgás, kézilabda bármilyen mérkőzés, és feltölteni a YouTube minősül-e vagy sem Jogvédett?

  Nem lehet mászni, hogy a tartalom nem a tiéd. YouTube oldalon van néhány okos szűrők, amely automatikusan észleli, hogy a videó sérti szerzői elemzése zene és videó képkockákat. Ha még mindig makacsul mászni szerzői joggal védett tartalmat, akkor válassza ki a fiókot, és hagyni klipek.
  YouTube ötlet az, hogy ösztönözze a kreativitást felhasználók számára, hogy saját eredeti tartalmat megosztani az emberekkel a világ minden tájáról. Hogy jobb találja magát lopás másik munkáját, és újra kell osztaniuk ezeket a jogokat nélküled?

 49. paul - mondta

  de ha mászni egy film film mobiltelefon vagy a web kamera csinál valamit, de én nem lő rám mindeközben, hogy a dolog, ami történik?

 50. ez szép ... nagyon érdekes és hasznos cikk. maradjon is így

 51. ramona - mondta

  Volt egy youtube csatornát, és elloptam néhány felvételt a többitől, és a youtube kaptam egy figyelmeztető üzenet k Mert én ellopni a szerzői contul.eu közel, amikor megláttam az üzenetet, azt el kell hagyni az összes videót a csatorna A két nap felébredek, és nekem nincs csatorna k, k l.au sötét, de mi zavar engem ek nem tud a youtube-on normal.nu pot.imi összeomlás típusok: 500 Internal Server Error

  Sajnáljuk, hiba történt.

  Egy csapat magasan képzett majmok már feladták, hogy ezt a helyzetet.
  Ha látod őket, hogy megmutassák ezt az információt: G8zqfKrBhhbh383cdrQ96BAic6gR7QpJXNvZwb3BTjk-I3ZlQy5cXrTjYDhg
  WJVy24YLbMM2YGiCo2FVmn89sY_C-XQZN6cHahEobBzOifniBcZS8cu-uSpO
  _CtNySszW-c9loz8Gr0_WoNqvjv2rludujITGC8H9HBTQp6qWu80MJTSOL3t
  L13jkJD4TAJIpR9BPCFjO7v4GwudyHOWj3W2aD8wonNtUulyKFrwOuPCu-ZJ
  -ePMgRLz9eYCeV4z2Cv19rA6L0AVJsUFKJmf36L8jKoaE99eMCXjNLRxHxjA
  T7MB_oVmkHXn44jQIkgsbvzyPovqwPbhCsg2j9KfYLYT6zKJUE6ZCBO8yTMu
  4HUopQydH9LLVHe2GzPIPCymy7sHkT9wYwzHv30bwKCyX0_IEjAEBiLi6kgA
  VGll_baLIr-K7Xb20YwVUaiFQ4_HZXf-1h5BI-Fni2VUqbfLp8XoH9QDf7Ko
  9W5z7neOY94AJxSC8yeZLWPntk0XHqdj5PJ-ciLc21nWgGqm_yGDHZlny0_Q
  TFXjikCU3mnnpvsr85rbHK0oP1QbfmKC_d9vaFBgUJQgLIFZi7spqhckFGfk
  KhH3PHopEj-VkDyo4Pdpi9rrUlslDmFumCdvBYR_kR0kRo7uFR50AmO6t_n6
  vVTPPtgF_nhLb6h9ihznL_VIS2JSRVd3Zw4ghLB2eR84uiwMz8mCeJl_g5fk
  T7bLgBU4YjEupu22MiSPtPVfi-1M-6rK ... etc.rog segítsen! köszönöm

 52. ramona:
  Volt egy csatorna a YouTube-on, és elloptam néhány lövés is, valamint azokat a youtube kaptam egy figyelmeztetést dak k May I lopni szerzői közel contul.eu amikor megláttam az üzenetet letöröltem a csatornám videoclipurilede és két nap után felébredek nincs csatorna k, k l.au zavar ek zárt, de nem tud a youtube-on normal.nu pot.imi összeomlás műfaj: 500 Internal Server error

  Sajnáljuk, hiba történt.

  Egy csapat magasan képzett majmok már feladták, hogy ezt a helyzetet.
  Ha látod őket, hogy megmutassák ezt az információt: G8zqfKrBhhbh383cdrQ96BAic6gR7QpJXNvZwb3BTjk-I3ZlQy5cXrTjYDhg
  WJVy24YLbMM2YGiCo2FVmn89sY_C-XQZN6cHahEobBzOifniBcZS8cu-uSpO
  _CtNySszW-c9loz8Gr0_WoNqvjv2rludujITGC8H9HBTQp6qWu80MJTSOL3t
  L13jkJD4TAJIpR9BPCFjO7v4GwudyHOWj3W2aD8wonNtUulyKFrwOuPCu-ZJ
  -ePMgRLz9eYCeV4z2Cv19rA6L0AVJsUFKJmf36L8jKoaE99eMCXjNLRxHxjA
  T7MB_oVmkHXn44jQIkgsbvzyPovqwPbhCsg2j9KfYLYT6zKJUE6ZCBO8yTMu
  4HUopQydH9LLVHe2GzPIPCymy7sHkT9wYwzHv30bwKCyX0_IEjAEBiLi6kgA
  VGll_baLIr-K7Xb20YwVUaiFQ4_HZXf-1h5BI-Fni2VUqbfLp8XoH9QDf7Ko
  9W5z7neOY94AJxSC8yeZLWPntk0XHqdj5PJ-ciLc21nWgGqm_yGDHZlny0_Q
  TFXjikCU3mnnpvsr85rbHK0oP1QbfmKC_d9vaFBgUJQgLIFZi7spqhckFGfk
  KhH3PHopEj-VkDyo4Pdpi9rrUlslDmFumCdvBYR_kR0kRo7uFR50AmO6t_n6
  vVTPPtgF_nhLb6h9ihznL_VIS2JSRVd3Zw4ghLB2eR84uiwMz8mCeJl_g5fk
  T7bLgBU4YjEupu22MiSPtPVfi-1M-6rK ... etc.rog segítsen! köszönöm

  Nem szép lopni, néhány országban, akkor elveszíti a kezét, ha nem.
  I helyett a youtube bezárja a számla azonnal.
  Mikor valaki ellopja a munka meg fogja érteni.

  • ramona - mondta

   igen, de mi közöm van a youtube fiókomhoz azzal a ténnyel, hogy k hibát ad nekem, amikor belépek a normál youtube oldalra ... dak bezárták a youtube csatornámat, ez nem zavar, de az a tény, hogy nem tudok egyszerűen hozzáférni a youtubhoz ... :(. ms sokat

 53. Costy - mondta

  Cristi-admin: A videotutorial.ro nem fizetnek nekem is, de ezek a srácok, mint ezt.

  :))

 54. Maryus - mondta

  szia ... ha játékot játszol ... eredeti tartalomnak számít?

 55. Hogyan mások megtekinteni nekem üzenete a youtube-on (filmek, videók, zene)? Köszönjük!

 56. Alex - mondta

  Salut.Exista program letölthető videók a YT teljes leírás?

 57. Tavi - mondta

  Szia..például..filmet forgatok valamit a Camera..Video camera..stb..stb..és Video feldolgozó programmal feldolgozom..és YouTube-ról letöltött dalt tettem Sokan mások, akik nehezen töltik be a dalokat .. vegyes ... és a fiókjuk nincs lezárva..hogy van akkor ??

 58. És azt akarom, hogy azt tegye, de nem tudom !!!

 59. Salut! Meg tudja mondani, hogyan lehet videót feltölteni, és elérhető a mobiltelefon? Milyen beállításokat kell tennem? Néhány videót lehet megtekinteni a telefonon, és mások nem értik, miért ,,, mert nem csinál semmit a különböző ,,,, Mi lenne a probléma? vagy mi a beállítást megváltoztatja? Én ilyen Afon IT. köszönöm

 60. Először rosszul beszélsz ... olyan sok ember van, mint a vicces videók, amelyek több száz különféle videót tartalmaznak.

 61. De ha a videót a youtube-on, a szórakozás főleg all-6 7 megmondani, hogy mi is szebb klipek elviszi szerkeszteni hang hatások és átmenetek mászni én csatornán, sikeres lehet, hogy?

 62. Vlad Mutulescu - mondta

  Hello. Én törölte az összes videót a youtube-on az én csatorna aktuális .Pur és egyszerűen nem találtam ott. Valami ötlet, hogyan lehet megoldani a problémát, vagy ha tudok küldeni egy e-mailt, akik napokig, és nem találtam semmit, hogy segítsen nekem. Jó napot!

  • Videofájlok nem tűnik el csak a youtube-on. Talán besétált a csatorna nevét és fájlokat a youtube-on is megjelennek a régi nevét.
   Bejelentkezés az asztalra, és kattintson a jobb gombbal az avatar és változtatni fel a régi nevét.

   • Marra mara - mondta

    Helló ! Most már megértettem, csak az eredetit teszem közzé, oké ... 4 és… -nál többet nem tudok feltenni. egy bizonyos időpontban ... miért ???? .Ez az oka annak, hogy nem tettem fel az összes képet (eredeti) ??? vagy ……… Jó napot kívánok!

 63. Efeli - mondta

  Helló! Lenne egy kérdésem, hogyan csináljak, hogy a hozzászólásomat a YouTube-on, miután befejezte megvédeni egy bizonyos kép vagy a háttér backgraund? Köszönöm.

 64. paul - mondta

  Hello! Van egy kérdés, felkerül a YouTube és a laptop látható a videó a mobil tabletta nem? Ez lenne az oka? Köszönöm!

 65. Muresan izrael - mondta

  Jó estét! További kérdéseim vannak ... Bár van fiókom a youtube-on, nem tudom feltenni a videóimat a youtube.com-ra. Mi a megoldás? Van egy ingyenes zenei könyvtáram, még az élő alkalmazáshoz sem tudok hozzászólni, nemhogy hidegen. KÖSZÖNJÜK, HOGY VÁLASZOLTOK nekem! 2015 / AUGUSZTUS.

 66. IZRAEL Muresan - mondta

  Jó estét! Én a várom a választ, két nappal haszontalan várni, amíg adsz nekem választ?

 67. IZRAEL Muresan - mondta

  Hello! Azt várom a választ, amit kértem!

 68. pexan - mondta

  Helló szeretnék, és ha találok ki írt néhány durva megjegyzéseket tesz a rómaiak az ország és a román zászló you tube és Gica Popescu azt mondja, 2 logója Eiffel torony, amelynek egyik elszakad

 69. pexan - mondta

  yo férfi valaki válaszolni nekem egy tutorial arról, hogyan talál valakit, akik postai úton mindenféle sértő megjegyzések észrevételekre a youtube-on

 70. Cristi, azt kérdezném tőled, hogy tudod-e, hogyan térek vissza egy felhasználó megjegyzéséhez, amelyet elrejtettem ... ebben a videóban nem veszem fel a kommentjeibe, de nem látom őket, de kevésbé. Próbáltam, már nem tudom, hol keressem. Kérlek segíts.

 71. Mariana - mondta

  Ki tud nekem segíteni, és nekem, hogy törölje magam után egy YouTube videó a feltöltött engedélyem nélkül! Kérjük, sokat!

 72. Costelina - mondta

  Ön vagy letét vagy a panasz admin admin

 73. Cornel prisecaru - mondta

  hello kedves barátaim, kérem, segítsen néhány videó törlésében ... más kollégák töltik fel, de a nevemmel a 07619-es elérhetőségi számot láttam

 74. Vanessa Goretchi - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma! Mi van, ha feltöltött egy videót a YouTube-on, akkor nem kell a csatornán (nem tudom, mi az e-mail címre incarcat.o), és szeretnénk törölni ??????
  Kérem, sürgős segítség!
  Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos nem lehet tenni semmit, mint megpróbálja visszaállítani a jelszót vagy a hozzáférés a számlán. A YouTube nem tudom, hol a klip. Így lehetne bárki kérhet klipek törlése feltöltötte a YouTube-on a mások által.

 75. névtelen - mondta

  Ez lehet letiltani valahogy csatorna verseny nem fordul elő újra, ajánlásokat videókat, vagy adsz a következő videó nem megvédeni egy adott csatorna a csatornám versenyeznek egymással az EA ugyanazon kulcsszavak csak nem akar ii elősegítése és annak tartalmát, teljesen távolítsa el semmilyen kapcsolat a csatorna, az általam letiltott nem fog videowebhelyeken csak annyi, hogy ha elmész egy másik ip és tekinthetem meg a videót, én azonnal megjelenik az összes videót neki, hogy lehet valamit tenni?

 76. névtelen - mondta

  Hogyan lehet csinálni a csatorna URL http://www.youtube/USER/….. , Tudok erről a beállításról 100 előfizetőnél, de a / c /… .. jelzéssel jelenik meg, ahogy a / c / helyett a felhasználóval tetted, és ha a csatornámon beírom a youtube-ot, akkor az adja meg azt az egyéni URL-t

 77. Hogyan lehetne Vb aki felkerült egy videó a YouTube-on. De nem nyilatkozik, hogy video.se poate.mersi

 78. Izrael Muresan - mondta

  Hasznos oktatóprogramok vannak, itt elmondom a véleményemet, azonban minden lépésben követlek ...

 79. Helló, nekem is van egy problémám a you tube-val kapcsolatban ... Van egy youtube-csatornám, de amikor keresem a csatornám nevét a keresésben, az nem jelenik meg az eredmények között ... hol van a probléma?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha kevés időt, akkor meg kell várni néhány napot kell indexelve a keresőmotorok. Most egy fiókot nem fordult elő egyik napról a másikra keresések!

 80. elena özvegy - mondta

  wow

 81. BOGDÁN - mondta

  Helló, akkor tegye azonos 2 video youtube csatornák? Azt nem tudom, hogy az emberek a YT asta.Astep elfogadja a választ, köszönöm szépen !!

 82. Alexia - mondta

  Fiókot készítettem ... vannak videóim rajta ... de amikor a cnv az YT-n keres, nem látja az előfizetőimet .. Miért? És tudnia kell, hogy vannak előfizetőim

 83. Razvan - mondta

  Hogyan növelheti a feliratok YouTube?

 84. Roxx - mondta

  Hogyan lehet, hogy ki nézte meg a videót, és ki adta hasonló ?? Segíts nekem plssss

 85. Izrael Muresan - mondta

  Mr. Cristian! Tedd útmutatók érdekes hasznos, vannak olyan kérdések, hogy nem értik, de nem volt kedvem írni őket ide, gondolj rám, hogy te vagy a legjobb az interneten útmutatók, köszönöm a figyelmet, amit olvas ezeket az üzeneteket, és folyamatos sikereket kívánunk Önnek a jövőben!

  • Igyekszünk mindig fenntartani az egyensúlyt magyarázatot, hogy köszönetet és a kezdők, hanem a fejlett.
   Miért nem érti, kérdéseket hatáskörét a megjegyzések rovatban.

 86. salexandruro - mondta

  Van valakinek ötlete, ha tudja mozgatni néhány videót a YouTube-csatorna másik YouTube csatornára?

  • Adrian Gudus - mondta

   Az egyetlen megoldás az, hogy letöltse az összes csatornát, és mászni őket kézzel a másik csatornán, és a csatorna a letöltött vagy tedd magán- vagy törölni.
   Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: "Töltse le a YouTube csatornát az összes ORIGINAL fájllal", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja a témát bemutató oktatóanyagot

 87. Tudor - mondta

  Feltöltöttem az első videó a youtube-on, de amikor én keresek én jelenik meg a csatorna eredmények oldalon, nem video. Miért? Hogyan lehet elkerülni a videómat, hogy ne csatorna?

 88. Tudor - mondta

  Nem felel meg senkinek? Kérjük szépen!

 89. Dragos vékony - mondta

  Tettem egy videót a YouTube-on és utána adtam Sher a Facebook-on egy linket, és próbálom a facebook im mondja a videót nem lehet látni. Te is segíthetsz ezen a problémán. köszönöm

 90. Claudiu - mondta

  Pénzt kereshet a youtube-on, én személy szerint ezt csinálom. Kérjük, keressen a youtube "szerkesztett" csatornáján, hogy lássa, miről szól.

 91. Alex - mondta

  Van egy olyan problémám, hogy nem tudom, hogyan oldjam meg ... a csatornámon van egy szabványos licencem, és csak 15 perces videókat tudok közzétenni, hogyan növelhetem a licencet, hogy 15 percnél hosszabb videókat küldhessek ??? Kérem, segítsen ??

 92. Andrei Macare - mondta

  Fel szeretném emelni az előfizetéseimet

 93. Elena - mondta

  Jó reggelt, van egy kérdésem is, ha törlök egy 20 videót tartalmazó lejátszási listát, amelyben kevés megtekintésem van, ehelyett minden videóhoz 0,01 - 1,14 euró közötti összeget termelt. Milyen következményei vannak? Köszönöm

 94. Cheran Cristian - mondta

  Jó reggelt! Szeretném tudni, hogy van-e olyan beállítás a youtube-ban, hogy a fiókban lévő videók megtekintések száma már ne legyen látható!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.