YouTube-fiók vagy csatorna törlése - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet törölni a YouTube-fiókot. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mert az utóbbi időben történt néhány változás a felhasználók számára, akik a YouTube-fiók.
Pontosabban, a felhasználók és a számlát / YouTube csatorna társítani, és használja ugyanazt a nevet a Google Plus profil fiók nevét a YouTube-csatorna. Ne feledje, hogy ha ez a szövetség tette, akkor nem tudja törölni a YouTube-fiók. Van egy megoldás, de senki sem tudja, meddig! Ha társítani a YouTube-fiókot a Google Plus profil, akkor menjen vissza a régi nevét is csak törölje a YouTube fiók / csatorna YouTube. Egy másik módja annak, hogy törölni csak a YouTube-fiók törlése Google Plus profil, és akkor lesz a lehetőség, hogy törölje a YouTube-fiók beállításait és a YouTube. Légy tudatában annak, hogy egyszer el kell hagyni a YouTube fiók, akkor nem lesz képes, hogy hozzon létre egy új fiókot ugyanazzal a névvel, hogy megvan a számla törlődik.
Mint látható, törölheti a YouTube fiók elég nyakatekert, sőt feltétele a különböző helyzeteket, ahol a számla található. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan lehet egyszerűen törölni a fiókot vagy a YouTube-csatornát.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Iulian - mondta

  Nagyon jó tutorial

 2. Dorinel Culea - mondta

  Hi Adrian! Nagyon jó tutorial! De én személy szerint nem értek egyet az egyesület számla Google számos ilyen alkalmazások Youtube, Facebookstb. miért? mivel ezek a problémák pontosan az oktatóanyagban megadottak szerint jelenhetnek meg, a megfelelő fióktól függünk. Ezt ne felejtsük el You Tube tulajdonosa lu nea Google legújabb, szóval minden számla dolga! láthatóan talál valami hasznosat csak venni, hogy be tud jelentkezni a különböző alkalmazásokban, de a végén azt látjuk, hogy gondjai törlése egy számlát egy bizonyos aplicatie.Prin ilyen úgynevezett közös számlák Nem hiszem, hogy bármi célja kikapcsolása monopólium.

 3. LOREDANA - mondta

  Krisztus és bemutatta, hogy routeru WR740N beállítások DD-WRT firmware-t?
  Érdekel hogyan konfigurálja a hotspot, és így tovább.
  Várakozás a válaszra.

 4. Jeremy - mondta

  Hi Adrian! Köszönjük, hogy a munka, amit tesz segít nekünk!
  Azt akarom, hogy segítsen nekünk ez a hiba a Windows 8 és mit kell csinálni
  :
  „A számítógépén probléma merült fel, és újra kell indulnia”

  Képek: https://picasaweb.google.com/112230263974380810809/November62012#5807768483832018866

 5. Razvan - mondta

  Helló,
  A momendat tettek tutuorial arról, hogyan lehet bevezetni az új állomás SopCast és hogyan lehet létrehozni közé XML.A nagyon nehéz volt, de azt is megállapította, egy kis ajutor.Multumesc bárhol szeretném használni a telefon.Cred Nem én vagyok az egyetlen, élvezi egy ugrás választ

  köszönöm

 6. yonut - mondta

  fúrt jó oktatóanyagot. Folyamatosan kíváncsi vagyok arra, hogy a láncok miként tudják törölni az Ön fiókját vagy videóit, úgy értem, hogy csinálják a szerzői jogok tulajdonosai !! stb;)) de mam pltititisit kéréseikkel

 7. Dorinel Culea - mondta

  Óta Youtube tulajdonába került lu Google - megváltoztatták az irányelvet, sok videó eltűnt, mivel sérti a szerzői jogokat.

 8. Dean Martino - mondta

  Érdekes oktatóanyagok!

 9. Hello hogyan tudom törölni néhány videót a youtube-on, ha nem tud semmit semmilyen e-mail fiók ??? és én tényleg kell törölni őket

  • alex - mondta

   Szia, van egy kérdésem. Milyen e-mail címre, hogy panaszt nyújtson, amely arra irányul, törlését a YouTube klipek (klip velem) küldte valaki más? Köszönöm!

 10. segít - mondta

  Hogyan Videó törlése fel a youtube-on, de egy másik csatornán?

  • Alex - mondta

   Nem tudsz. Egyszerre csak jelenteni egy videót. Ha a videó sérti az esetleges szabálytalanságokat YouTube előre hozzászólásokat ugyancsak eltávolítjuk.

 11. Elvis - mondta

  Szia Nekem van egy probléma 2012 hoztam létre Google + Youtube mindkettőnek ugyanaz a neve
  a probléma az, hogy elfelejtettem a jelszavam és az e-mail, így nem tudok bejelentkezni a fiókomba.
  A Google, hogy figyelembe van egy kép a törölni kívánt
  Mi a teendő?

Speak Your Mind

*