A PDF felosztása és egyesítése segít a PDF-fájlok egyesítésében, feloldásában vagy átrendezésében - oktatóvideó

Szia barátok, ma már bevezetésre kerül egy kiváló nyílt forráskódú program neve PDF Split és egyesítése, és segít nekünk hasít, megosztani és átrendezheti PDF-fájlokat.
Soha nem volt könnyebb, hogy ragasztó két PDF fájlokat, vagy csak használja az oldalt is létre kell hozni egy új fájlt a PDF (Portable Document Format).
A PDF-fájlok még népszerűbbé váltak az e-könyv olvasók, valamint az iPad és az Android táblagépek megjelenésekor. Ez a népszerűség abból fakad, hogy az embereknek szükségük van a dokumentumok magukra vitele és a leggyorsabb módszer erre. a PDF-eken keresztül történt, nem hiába hívják "hordozható dokumentumformátumnak".
Tabet fel a telefont, és a PC-n, PDF dokumentumokat lehet megnyitni minden platformon, hogy ez Symbian, Android, iOS, Linux vagy Windows PDF lehet nyitni, és olvasni, de nem mindig a kényelem, és így majd be ezt a szoftvert.
PDF Split és egyesítése egy könnyen használható, első pillantásra úgy tűnik, egy kicsit spártai felületet, de ne tévesszen meg a látszat, ez a szoftver egy bajnok, csatlakozva PDF tíz vagy akár több száz oldalas másodpercek alatt, így egy igazi előadóművész.
Vannak kereskedelmi szoftver, hogy nem ugyanazokat a dolgokat, de költséghatékony extra, és nem nyújtanak sokat, PDF Split és egyesítése pontosan mit ígért és szuper gyors.
Sumatra PDF, Cute PDF Writer vagy Doro PDF a kiváló szoftver dolgozó PDF amelyhez tettek konzultáció, a gyűjtemény a programok nem szabad kihagyni bármely PC-n.
Hivatalos oldal PDF Split és egyesítése.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. A seb - mondta

  Hello!
  Hogyan védhetem meg IP, hogy egy másik országban?
  Mi ezt a kérdést, mert azt akarom kapni promaotia (érvényes január 31) híres német informatikai magazin PC-Welt, amely érvényes engedéllyel Bitdefender Internet Security 1 2011 évben, de ez a promóció csak az emberek Németország Ausztria, így kell egy módszert a "trükk" Én vagyok a német felhasználók, és hogy kell-e változtatni a ip egészen addig, amíg meg nem kapom a licenc.

  • RafaelRafito - mondta

   A seb:
   Hello!
   Hogyan védhetem meg IP, hogy egy másik országban?
   Mi ezt a kérdést, mert azt akarom kapni promaotia (érvényes január 31) híres informatikai magazin PC-Welt germanede amely érvényes engedéllyel Bitdefender Internet Security 1 2011 évben, de ez a promóció csak az emberek dinGermania és Ausztriában, Szóval kell egy módszert a "trükk" a felhasználó suntun német és az, hogy meg kell változtatni a ip egészen addig, amíg meg nem kapom a licenc.

   Keresés a Google nea, megváltoztathatja többféleképpen IP. A
   De nem megy osztályban BitDefender, ha azt szeretné, adhatok engedélyt

 2. A seb - mondta

  ok, az én e-mail:[e-mail védett] Köszönjük!

 3. Petru - mondta

  Gratulálok ahhoz a kezdeményezéshez, hogy "autodidakta" gyakorlati oktatóvideókat kínáltak fel, amelyekből egy hónap alatt megtudtam, mennyit asszimiláltam 3-4 év tanulás során más forrásokból. Köszönöm!
  Kétértelműségem van ebben a videó bemutatóban: több mint 2 pdf fájl hozzáadásával próbálkoztam, és nem hagytam az „Alternatív keverék” részben. Megjelenik egy „Táblázat tele” felirat, amelyben néhány pdf fájl törlését kérem. „Visual document composer” módban sikerül feltölteni az összes pdf fájlt…

 4. Asus Adrian - mondta

  Nagyon hasznos program, de működik. Telepíteni, és amikor megpróbálom megnyitni azt mondja: "A Windows nem találja javaw.exe. Győződjön meg róla, írta be a nevet-e, majd próbálja újra "

 5. Asus Adrian:
  Nagyon hasznos program, de működik. Telepíteni, és amikor megpróbálom megnyitni azt mondja: "A Windows nem találja javaw.exe. Győződjön meg róla, írta be a nevet-e, majd próbálja újra "

  A tutirial Azt mondtam, hogy a program futtatásához szükséges java java írni a Google és a telepített JRE, akkor megnyithatja PDF Split és egyesítése.
  Ez egy olyan program, amely fut a Java.

  • Asus Adrian - mondta

   Cristi-admin: A tutirial azt mondtam, hogy a program futtatásához szükséges java java írni a Google és a telepített JRE, akkor megnyithatja PDF Split és egyesítése.
   Ez egy olyan program, amely fut a Java.

   Köszönjük!

 6. György - mondta

  Köszönöm a bemutató nagyon rendben van, most már telepítve van, és eu.La annyi útmutatók, mint ez!

 7. De egy programot, hogy összekapcsolják a két PDF, azaz a pdf lesz az új PDF oldalakat létrehozni?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.