A YouTube gyerekek speciális YouTube-alkalmazást kínálnak gyerekeknek

A YouTube gyerekek speciális YouTube-alkalmazást kínálnak gyerekeknek


A YouTube gyerekek speciális YouTube-alkalmazást kínálnak gyerekeknek

A gyerekek a táblagépen vagy a telefonon vannak, DE!


A digitális világ és a technológia jó, ha konstruktív módon használják, de rosszak is lehetnek, ha nem megfelelően használják őket.
Például, amikor a gyermekek belépnek a YouTube-ba, nagyon hasznos információkat találhatnak, de olyan videókat is találhatnak, amelyek nem megfelelő módon "felhívhatják a figyelmüket". Nem is beszélve arról, hogy a YouTube-on találhat igazán gyűlölő videókat, amelyek egyáltalán nem segítenek a gyermekeknek.

Miért annyira aggódunk?


A gyermekek fejlesztése az első életévükben nagyon fontos. A szülőknek gondoskodniuk kell arról, hogy a környezetük, amelyben gyermekük fejlődik, egészséges.
Végtére is, mi embereket képzett mindazok, ami körülvesz minket. Megtanultunk beszélni, mert hallottuk a körülöttünk lévő szavakat, és viselkedésünket befolyásolják mások, a többiek és az álmaink viselkedése. Más szavakkal megjegyezzük és imitáljuk, amit mások tesznek.

A környező környezet jó vagy rossz embereket hoz nekünk


Alapvető fontosságú, hogy a gyermek fejlődésének környezete a lehető legbiztonságosabb legyen a nem megfelelő dolgoktól. Nem az emberekkel folytatott jó és rossz interakciókról beszélek, hanem a gyermek interakciójának hiányáról beszélek a „képernyők” előtt.
Ha megteszi a legokosabb a világon, és emelje meg az emberek között, az írástudatlan, és ő lesz az írástudatlan, vagy inkább lesz a legokosabb inculţii ott. Az információ építi hogy egy bizonyos életkor, akkor könnyen kristályosodik, könnyen, és hogy a gyermek nem lesz képes fölé emelkedik a csoport megnövekedett, akkor is, ha mozog ott. Még akkor is, ha javíthatja a teljesítményét, még mindig nem fog tudni emelkedni a potenciálra, ha jobb környezetben nőne.

Virtuális környezetben nincsenek hibák önkorrekciója!


A képernyő előtti gyermek csak az információt elnyeli, de nem reagálhat semmire. Ez egyfajta egyedülálló utca, megnézed a képernyőt és elfogyasztod a tartalmat, nem tehetsz semmit.
Mint a tévében, amikor a beszélő mond valamit, és csak hallgathatja őt. Még akkor is, ha azt mondod, hogy a világon a legnagyobb büdösség, még mindig nincs mit tenni.
A társadalomban a dolgok automatikusan kiigazításra kerülnek. Ha valaki azt mondja, ostobaság, a többiek azonnal kijavítják. Ez lehetetlen a neten és a tévében, így az információ mennyisége eddig csökkent.
Most, a Google és a Facebook elkezdték a takarítást, arcokat. Azt mondják, hogy a hamis hírekkel szeretnék megoldani a problémát.
Számukra sajnos a hamis hírek azok a hírek, amelyek eltérnek a "hivatalos narratívától", befolyásolják érdekeiket vagy egyszerűen nem kedvelik őket, és következésképpen a cenzúra új formája.

Mit mondanak a pszichológusok?


A középső utat választják, mint mindig. A pszichológusok gyakran nem válaszoltak arra, ami most történik, mert nincs elég adatuk. Valójában a pszichológusok semmi kérdésre sem válaszolnak, csak kérdéseik vannak, tárgyi kategóriák, jegyzetfüzetek és ítéletek.
Azt mondják, hogy legyen óvatos, és hagyjuk a gyermeket kevésbé a képernyő előtt, de így van. Vagyis egyfajta középső utat választanak, amely megtartja őket a következő ítéletektől.
Uraim, a pszichológusok, a középső út gyakran károsabb, mint maga a gonosz!
Az igazság az, hogy a jelenség annyira összetett, hogy senki nem tudja megjósolni, hogy mi fog történni a jövőben a gyermekek előtt, akik a képernyő előtt nőnek fel. Úgy gondolom azonban, hogy a holnapi ember már nem lesz a mai ember, és ez nem jó értelemben.

Alig van 10, amit valaha láttunk.


Ne akadályozzuk meg a gyermekek információhoz való hozzáférését, de ugyanakkor biztosítani kell, hogy a biztonságos tartalom megjelenjen a telefonokon és táblagépeken.
A YouTube mellett légy óvatos, vannak más „megbízható” források is, amelyekben nem megfelelő tartalmat találhat: Wikipedia, Facebook, Twitter, Reddit, Instagram stb.
A halálesetek mindenütt ott vannak!

Mi a biztonságos tartalom?


Most belépünk az erkölcs birodalmába, és az embertől az embertől függ, mi a jó, és mi nem. Szempontom: Minden szülőnek vagy bátyjának kötelessége védeni a legfiatalabbakat. Így csináltam 100.000-et évek óta, nem értem, miért változtatom meg a receptet. Mi, akiknek több embernek kell lennie a fejében, meg kell tartaniuk a kisbabákat a rossz tartalomból, mindaddig, amíg meg nem botlik a fejük.
Ne húzzuk ki őket hamarosan a sütőből!

A szülők, akik úgy érzik, hogy zseniálisan élnek a házban!


Ahhoz, hogy telefonot használj, nem kell orvosnak lenni a tudományban, az ujját ráhelyezi a képernyőre, és rendben van.
A szülők, akik látják a gyermeki géniuszokat, maguk is alacsony szintű informatikai oktatást végeznek, és ott van a kontraszt közöttük és a gyermekek között.
Emlékszem, hogy a szüleim nem tudták, hogyan illeszkedjen egy elektronikus óra, és másodpercekbe illeszkedem. Ez nem engem zseni, de tudatlanok a technológiában.

Miért hagyják el a szülők a gyerekeket a telefonon vagy a táblagépen?


HOGYAN KÍVÜL MEG!
A szülők nagyon elfoglalt és gyakorlatilag lehetetlenné válik számukra a mindennapok és a gyermekek kezelésére és szükségességére. Ezért úgy döntenek, hogy a képernyő előtt elhagyják a gyerekeket.

Mit csinál a felesleges képernyők használata?

testalkat:
1. Megrongálja a testtartását
2. Tönkreteszi a szemünket
3. fejfájás
4. Kiegyensúlyozatlan étkezés
5. Csontproblémák
6. Forgalmi problémák
7. Álmatlanság vagy krónikus fáradtság

pszichikai
1. Túl sok türelmet keltenek
2. Rögtön megszoktam az azonnali jutalmakat
3. Az emberi kapcsolatok nem vonzóak
4. Mindent most akarsz, tegnap, ha tudsz
5. Úgy érzed, hogy minden rendben van
6. Néha eltűnik a természetvédelmi ösztön
7. A szorongás akkor jön, amikor szembesülsz a valósággal
8. Minden nagyon nehéz lesz a való életben
9. Személyiségmodellezés a közösségi hálózatokon keresztül
10. Valódi emberré kell válnia, hogy érvényesítse

Ezek a problémák egyre gyakrabban fordulnak elő a társadalomban. Gyakorlatilag az ember nagyon képzett emberré válik a virtuális környezet számára, de rendkívül rosszul felkészült a valós életre.
Amikor az igazi életet mondom, nem gondolok arra, amit tudok, az élet viszonyáról, az emberek / csoportok és a mindennapi tevékenységek közötti egyszerű kölcsönhatásokról.
A csuklós beszéd ritkasággá kezd válni, és időközben a román és az angol monosyllabikus kifejezések és a keverék, mint a köd, mindannyiunk fölé esik.

A YouTube gyerekek speciális YouTube-alkalmazást kínálnak gyerekeknek.


Ez csak alternatív forrásokon, nem PlayStore-n érhető el. Miért? Nem tudom! Talán azért, mert nincsenek elegendő csatornák a román nyelvű gyermekekkel.
A telepítést az oldalléptetés módszerével végezzük, azaz az apk végrehajtásával. Ezért a böngészőnek engedélyt kell adnia az apks mentésére és az ismeretlen forrásokból való telepítésre, hogy engedélyezve legyen.
Hasznos bemutató:
Kevésbé ismert beállítások az Android 8 Oreo-tól

Melyik gyerekkori kategória a YouTube Kids?


Nézetem szerint a YouTube Kids alkalmas az óvodában és az általános iskolában kisgyermekeknek. Az interfész a természet, a kisebb gyermekek számára készült, hogy jól érezzék magukat.
Ne felejtse el használni a határidőt, mert hasznos, és ha beállítja a korlátot a csecsemőjével, megszabadulni a drámától.

Ugyanezen témában:

 • Szülői felügyelet android tabletta és telefonok gyermekek számára
 • A képernyő egy Android alkalmazásokban történő rögzítése - a kíváncsi antidotum
 • A YouTube Gyerekek számára egy speciális YouTube alkalmazás gyermekek számára - video bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok  Mintegy Cristian Cismaru

  Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. Vranceanuantondumitru - mondta

   Szuper alkalmazás

  2. florin - mondta

   Igazad van a szülőknél, akik azt gondolják, hogy a zseniális gyerekek telefonon vagy táblagépen járnak.

  3. Florinel - mondta

   Szuper bemutató megjegyzés! 10 jegyzet gratulálok!

  4. György - mondta

   Véleményem szerint minden felesleg káros ...
   Nincs jó YouTube és nincs rossz YouTube, csak az, ahogyan viszonyul hozzá. Tehát, a YouTube Kids és a marketing!
   És a Coca-Cola káros, de az amerikai nép nem halt meg ilyen fogyasztás miatt!

  5. győztes - mondta

   A nagy igazság az, hogy a holnapi ember nem lesz ugyanaz, mint ma, mivel ma nem olyan, mint a tegnapi.

  6. szülő - mondta

   Kérhet egy lépésről-lépésre bemutató videót arról, hogyan használhatja a táblagépet telefonhívásokhoz a Google Hangouts alkalmazással? Ha a telefon nem érhető el (betöltött, hibás, nem praktikus), használja a táblagépet.
   Amit a Hangoutsról láttam, egy angol nyelvű videó, nem ismerem a nyelvet, és nem értettem semmit.
   A "Beállítások / memória" táblagépen láttam a "mobilhálózat-konfiguráció" alkalmazást, de nem értem az alkalmazással rendelkezőket és a használatuk módját, mert úgy látom, hogy csak a "memóriában" említik a tablet többi részén.
   Jó napot!

  7. A következő helyzetben lehet érdekelni: megoldást találhat:
   -on egy MBOX Android 4.4.2.funcţiona f. is elfogyott a YouTube (játszó HD videoklipek), de az utóbbi időben az üzenet megnyitásakor rendelkezésre áll egy új változata
   (a két lehetőség nélkül: telepítés most vagy később), és az alkalmazás frissítésekor a videoklipek csak az 360p-en játszhatók le).
   Ha nem frissíti alkalmazást, és nyissa meg az alkalmazást, kattintson a bejelentések YouTube alkalmazás megnyílik, és tekintse You tube méret értesítést HD.Dar hacsak nem akarjuk használni a YouTube-on, nem tudja átadni az oldalon, amely arra kényszerít, hogy tudom frissíteni Youtube.
   Köszönjük!

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.