Szülői felügyelet android tabletta és telefonok gyermekek számára

Android Szülői felügyelet összeget lépéseket, hogy minden szülő, aki ad a gyermek hozzáférést biztosít a PC / tabletta / laptop vagy telefonon, akkor létre kell hoznia, mielőtt az összes.
Szülői felügyelet blokkolja a hozzáférést a video tartalmat veszélyes gyermekek (pornó, szerencsejáték, az erőszak, stb.).
Sajnos sok szülőnek nincs elképzelése arról, hogy miként kell működtetnie a táblagépet vagy a telefont, és ezért az a "szenvedés" a gyermekek által az interneten végzett "önképzésnek".
Gyors lépéseket, hogy képesek vagyunk az Android blokkolja explicit tartalmat a YouTube-on, és n böngésző és a szülői ellenőrzés a Play Store, túl erőszakos játékok elrejteni.
Minden szülő kell gondolni, mielőtt nyújtó gyermek hozzájusson a tabletták és telefonok. Még ha a szülő mellé ül a gyermek, még mindig nem elég.
Ne tégyük félre, nem hiszem, hogy egy gyerek ilyesmit keres, csak véletlenül megüti és "beteszi a fejébe", Innentől nem tudjuk, mi folyik az agyában; de természetesen nem hiszem, hogy ez jó, miután a filmeket és képeket bámultak.
Minden Android telefonok és tablettát; Azok számára, akik szeretnének egy kicsit szigorú kontroll tabletta, amely lejátssza a gyermek és ugyanabban az időben, az utóbbi, és néhány férhetnek hozzá a kreatív eszközöket, azt ajánlom, bemutató Zoodles, a program / böngésző kiváló a gyermekek számára.
Windows (Asztali vagy laptop) javaslatot tesz egy bemutató-beállítások Szülői felügyelet a Windows
Az általános biztonság a teljes hálózatot, meg lehet nézni Nyit bemutató, Amely képes blokkolni mindent, zár alatt, aki már nem adja át (csak VPN).Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mihai - mondta

  Me érdekelne még egy bemutató a téma DNS-el kapcsolatos. Nagyon jó tutorial. Igazán nem tudom, hogy van még beállításait android.

  • Lásd, hogy van egy bemutató a Nyit és asztali beállítások. https://videotutorial.ro/open-dns-viteza-securitate-si-filtrare-web-cu-ajutorul-dns-ului/
   A hamarosan csinálni egy bemutató az útválasztó beállításait. Miután dugva a router korlátozásokat, viszlát pornó. Mégis felülírhatja a vpn, de kétlem, hogy ismeri egy gyermeket kezelni VPN (vagy ki tudja?).
   Figyelem!
   A DNS-beállítások csak a helyi hálózaton működnek, azaz a házon keresztüli wifi-n. Ha belép a mobilhálózatba….

   • Mihai - mondta

    Tudom, hogy megnéztem az oktatóanyagot (valójában szinte az összes oktatóanyagot megnéztem a webhelyen, mondhatom, hogy 2010-2011 óta követem ezeket az oktatóanyagokat, mióta felfedeztem az oldalt). Csodálkozna azon, hogy a mai gyerekek mennyit tudnak csinálni, különösen azok a kicsik, akik hajlamosak mindenhova bedugni az orrukat - különösen, ha a technológiáról van szó. Tudom ezt, mert én is közéjük tartoztam. A fiatalok többségét azonban nem nagyon érdekli a technika - ironikus módon azért szólítom meg magam, mert csak 14-15 éves vagyok. Csak játékokra és esetleg közösségi hálózatokra vágynak (egy bizonyos kortól kezdve), ezért észre sem fogják venni ezeket a beállításokat, de legalább tudják, hogyan lehet ezeket letiltani. Ezek a szülői felügyelet oktatói különösen azoknak a szülőknek hasznosak, akik aggódnak amiatt, hogy gyermekük mit találhat az interneten, de kíváncsi emberek (esetemben) is, akiket érdekel az eljárás. Említést teszek: úgy gondolom, hogy ezek a funkciók elérték az androidos telefonokat - főleg a saját Google-alkalmazásokban -, tekintettel a szülők által benyújtott egyre növekvő számú perekre, azzal az indokkal, hogy a kicsiknek sikerült fizetniük a nevükben - amint azt Ön is említette és te az oktatóanyagban - valószínűleg néhányan a nem megfelelő tartalomhoz való hozzáféréssel, mások pedig kapcsolatban álltak. Nagyjából ennyit szerettem volna hozzáfűzni. Még egyszer köszönöm az oktatóanyagot (különös tekintettel az egyes oktatóanyagok megvalósításának munkájára)

 2. Micutu - mondta

  Nagyon jó oktatóanyagok. Nagyon jó munkát végez, és szeretnék köszönetet mondani minden munkájáért. Csak remélni tudjuk, hogy olyanokkal leszel együtt, akiknek szüksége van a tanácsodra és tanításaidra a jövőben. Egy kérés… ha valahogy megoldaná a problémát a flash-lejátszóval, mert a régebbi oktatóanyagok nem láthatók az androidos eszközökön, annak ellenére, hogy telepítettem egy flash-lejátszót és egy böngészőt, amely támogatja a flash-t. Sok sikert és így tovább!

  • Flash-Android folyik. A hamarosan, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni és beállítani a Flash player Android működni.
   Egyre nehezebb a flash az Android, de hogy körülöttünk.

 3. Emil Iancu - mondta

  Szia Cristi, kérjük, tegye a tutorial átszűrődő DNS.

 4. Alin - mondta

  Helló Cristi. Nagyon jó, és üdvözöljük a bemutató, mint minden az oldalon, hogy ez megtörtént, Ön által vagy Adrian !!! Nem hosszabb távon: nőtt a munkával kapcsolatos DNS bemutató !!! Egészség és erő, hogy tartani, így az útmutatók és a webhely Szerencsére, hogy nagyon jól csinálni, amit !!!

 5. hogy folytassák a felügyeleti rendszerekről szóló oktatóanyagokat. video balun, power poe, poe switch ... ip kamerák regisztrációja az nvr-n.
  köszönöm

 6. Remi - mondta

  Milyen jó, hogy meg tudja csinálni ezt az Android telefonok és tablettát. Használom Nyílt DNS DNS URL-eket a router több éve, és nagyon jó. Élvezem, hogy megtalálta a megoldást az ilyen eszközök, ha nem a router körüli. Kérem, tegye DNS bemutató Android rendszer.

 7. Remus - mondta

  Kérjük, kattintson a DNS bemutató android rendszer. ha tudjuk, más akadályon, amely lehet tenni az Android (pl megteheti, hogy csak 4 óra / nap, a munka a mobilhálózat netul ??), kérem tudassa velem, és róluk. Köszönöm !!!

 8. Calin - mondta

  szülői felügyelettel, ami jó, és nem túl. és mondd meg, hogy miért. és hogy néha blokkolja a telek, hogy semmi köze a pornográfia. nevezetesen üzembe pálca a kerekek között több

 9. Marius bogdan - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, egy tabletta Lenovo IdeaPad Tablet a1-07 iam adott a gyári beállítások visszaállítása, mert a bátyám volt jacat tabletta és iam adott blocato És gyári beállítások visszaállítása után nem akar még kezdeni "varázsló Úgy tűnik, hogy megérintse az Android logó, de miután elérte a "varázsló nem ragad necontinuiindusi beállításokat, ha paote kérem, segítsen nekem néhány tippet .Multumesc

 10. Ionut - mondta

  sall…. jó oktatóprogram szülői felügyelettel ... 9 éves vagyok, és így megtanulom túllépni ezen az ellenőrzésen, ha apám is megteszi ... jó, hogy megtanítjuk a gyerekeknek, hogyan kerüljék el a felnőttek tiltását ... ms és így tovább ...

 11. Monica - mondta

  Cristi jó! Jó a controlulparental ez a bemutató, kérjük, hogy a DNS-bemutató android rendszer.

 12. lehet a következő téma, de ugyanolyan érdekes egy tutorial DNS olyan mobil és a router, esetleg egy tutorial ddwrt router és telepíteni egy VPN router minden esetben jó munkát, legalábbis számomra nekem fészer több, mint talán az egyik oktató angol, vagy akár felhívni minket felé néhány ötletet a kíváncsiság, hogy ez normális (mi, emberek) nem terjed ki őket. Ismét köszönöm!

 13. ionita Doina - mondta

  amikor "felnőtt" filmeket ígér

  • Adrian Gudus - mondta

   Ön szülői felügyeletet használ. Több video oktatóanyagunk van erről a témáról. Megtalálja őket a jobb felső sarokban található keresőmező segítségével, írja be a "szülői felügyelet" szót, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagokat

 14. Marius - mondta

  Hello.
  A szülői felügyelet bemutatója az Android-eszközökön nagyszerű lenne.
  Köszönöm.

 15. Theodor - mondta

  hello Szeretném blokkolni az összes pornó webhelyet, hogyan tehetek?

 16. Irina Zaharia - mondta

  Köszönöm, nagyon hasznos voltam! Kérjük, segítsen megvédeni gyermekeinket attól, ami veszélyes lehet a telefonon / táblagépen, számítógépen.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.