Kevésbé ismert beállítások az Android 8 Oreo-tól

Kevésbé ismert beállítások az Android 8 Oreo-tól
4.7 (20) 94%

Kevésbé ismert beállítások az Android 8 Oreo-tól
Kevésbé ismert beállítások az Android 8 Oreo-tól

Android kézikönyvet
Más alkalmakkor beszéltünk arról, hogy a modern operációs rendszerekhez nem szükséges egy kézikönyv. És még ha telefonjait, táblagépeit vagy PC-jáit is az operációs rendszer operációs kézikönyvével látja el, nehezebb lenne néhány frissítés után.
A legújabb Android felhasználói útmutató (6.0)

Hírek az Android 8 Oreo-tól
Noha hónapokig az Android Oreo már hónapok óta kimerült, számos eszközön van jelen, ezért elhalasztottuk az útmutatót.

Figyelmeztetés:
- Még ha az Android 8.0-ban is jelen vannak, ezek a frissítések nem lesznek megtalálhatók az Android 8 telefonon sem, mivel a gyártóknak van döntő véleményük arról, hogy végrehajtják-e bizonyos funkciókat. Tehát megteheti őket, vagy nem, ezek az új funkciók.
- A beállítások a rendszer más területein is megtalálhatók, mint tudják, minden gyártó kis módosításokat végez a telefon beállítási területén. A Samsung megtalálja a beállításokat egy másik LG számára stb.

Új beállítások és sneaks az Android 8 Oreo-ban
Új funkciók és fejlesztések találhatók az egész operációs rendszerben, de véleményem szerint a legfontosabbakat fogom összpontosítani.

1. Értesítés Szundi, vagy az értesítések elhalasztása - lehetővé teszi, hogy késleltessük az 15 percek, 30 percek vagy 1-2 órákban beérkezett értesítések megjelenítését.
2. Új kodekek és Bluetooth beállítások - Hi-Fi Bluetooth fejhallgatók izgalmasak lesznek ezek az új beállítások.
3. Kép a képben (PiP) - kép a képen, vagyis egy videó megjelenítése egy ablakban bármilyen képernyőn vagy alkalmazáson keresztül - rendkívül hasznos a többfeladatos feladatok elvégzéséhez.
4. Ismeretlen alkalmazások telepítése - a letöltött alkalmazások (apk) letöltésének telepítése elmozdult, és most egy kicsit másképp működik.

Egyéb Android trükkök, tippek és beállítások oktatóanyagok.

ANDROID KERESZTEK ÉS KENYELEK, AMELYET NEM TUDJA

Trükkök és tippek Android 2017 - nagyon hasznos

Az érintőképernyő feloldása az Android-telefonon (videó)

BLOCK ablakok ERROR riasztásokkal az Androidon

Tartós USB stick pc pc újraindítás nélkül adatvesztés nélkül

AKKUMULÁTOR GAZDASÁG beállítások Android - csínját-bínját

Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart

Hogyan küldhet képeket és videókat SMS-ben - rendkívül egyszerű

Hely telefonszám nélkül nettó SMS

Kevésbé ismert beállítások az Android 8 Oreo - video bemutatóról

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Vetisan Dinu - mondta

  Szia, nagyszerű telefon (van ineplus 3t), de nekem van egy probléma a flip képernyővel, amellyel megvettem, nem régen, és nem sikerült funkcionálni. Megértem, hogy az utolsó android frissítés lenne, ugye?

 2. Monica - mondta

  Cristian Cismaru. Imádkozom. Lehetőség van rá, hogy a messenger csevegő fordításaim legyenek? Egyéb nemzetiségű barátaim vannak, és néha még nehezebb megérteni. A játékboltot kerestem, de nem találtam, vagy nem tudtam, hogy mit keresek. köszönöm

 3. Monica - mondta

  Az Android tabletta

 4. Cristi Berar - mondta

  Kaphatok vissza törölt SMS-t a telefonomról az Android 7.0 készülékkel?
  köszönöm

 5. az alap tendenciája - mondta

  Elvesztettem a Google Playet (bolt) az apkpure.com javára az androidon bizonyos nem biztonságos alkalmazások miatt (nem adok részleteket néhány jó okból), és én inkább kockáztatom, még akkor is, ha eldobtam a Chrome böngészőt és Én inkább a klasszikus android böngészőt frissítések nélkül csak a gyárban, és én inkább tiszta adroid, de ha egyszer frissítenek attól, amit észrevettem, hogy megy keményebben, és nem reagál az egyes parancsok függ minden verzió.

 6. Florian Stan - mondta

  Helló,
  A Redmire Notes Android 5 8.1 úgy tűnt, az állapotsorban (közel a dátum, idő, és az akkumulátor kapcsolat) .. a widget időjárás, ami megváltoztathatja az eredeti megjelenés, szín és méret a lökhárító állapotát naponta többször !
  Megemlítem, hogy telepítettem egy másik modult időjárás van egy másik alkalmazás típusa, mint a rendszer!
  Hogyan térhet vissza az állapotsor kezdeti alakjához, a dátumhoz és az eredeti szimbólumok többi részéhez?
  Köszönöm,

  őszintén

 7. Sorin Preda - mondta

  Salut.Cum tudja megoldani a problémát, Nokia csengőhang le az Oreo 6 8.1 frissítés után? Úgy tűnik, hogy ez a probléma már az újabb frissítés 8.1.Sunetul hívás megszakad a 30% vagy deloc.Dupa újraindítás, a hangerő visszatér a normál de nem sokáig timpMultumesc ..

 8. Van egy Asus Android ZC554KL Oreo és a rendszer (eredetileg szerelt autó) Bosch SLDA. Bluetooth kapcsolat a két készülék között gyors, de kiábrándító hangminőség (hang minősége között iPhone vagy a Samsung része és a rendszer sem tökéletes). A fejlesztő változtatott a kodeket Opció Bluetooth átviteli sebesség, stb, de nem tart fenn, miután elhagyta a menü, hogy visszaáll alapértékekre. SLDA van 2018 a legújabb verzióját a szoftver és hardver CNSS.PR.4.0-00364 telefon Bluetooth-eszközöket. Milyen tanácsot adnál nekem? Tisztelettel! Gabi

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.