Windows 10 Pro RETAIL 40 Lei - az a kulcs, amelyet azonnal megkap - Kipróbált

Windows 10 Pro RETAIL 40 Lei

Miről szól a Windows 10 Pro RETAIL 40 Lei oktatóprogram?

Ebben a bemutatóban, amely valójában nem oktatóanyag, hanem inkább csak információ, bemutatok egy webhelyet, ahol csak 10 lejért vásárolhatja meg a Windows 40 Pro RETAIL licencet. REPEAT RETAIL licenc, nem OEM.

Mi a különbség a RETAIL és az OEM licencek között

OEM - egyszer használatos licenc, amelyet csak egyszer lehet használni, egyetlen PC-n - "ragaszkodik" a hardverhez

KISKERESKEDELEM - az a licenc, amely újrafelhasználható, de egyetlen számítógépre telepíthető - nem "ragaszkodik" a hardverhez

Honnan szereznek ennyi engedélyt?

Az utóbbi időben szemtanúja voltam a kiskereskedelmi licenceket forgalmazó webhelyek robbanásának.

Nem kérdeztem, hogy ezek a webhelyek honnan kaptak ennyi licencet.

Nem találtam választ, de gyanítok valamit.

Figyelembe véve a licencek aktiválási módját, vagy inkább az újraaktiválási módot, gyanítom, hogy ezek olyan licencek, amelyeket "újrafelhasználnak" a Linuxon vagy más operációs rendszeren használaton kívüli vagy újratelepített hardvereken.

A kulcs használata és a licenc aktiválása.

Abban a pillanatban, hogy megvásárolja a licencet, azonnal kap egy aktiváló kulcsot a fiókjában és e-mailben.

Windows 10 Pro RETAIL 40 Lei

- Windows 10 Pro RETAIL -

* kapcsolt link

A kulccsal aktiválja a Windows-t a Beállítások / Frissítés és a Biztonság / Aktiválás menüpontban, de FIGYELEM, a kulcs nem fog működni, és ez normális, ne féljen.

A következő lépés a Beállítások / Frissítés és biztonság / Aktiválás menüpont megnyitása, itt válassza a telefonos aktiválást. Ezt követően válassza ki az országot, és néhány telefonszám, valamint egy hosszú kód jelenik meg a képernyőn.

Hívja fel az egyik telefonszámot, és kövesse a lépéseket. Valamikor megkérdezik tőled azt a hosszú kódot. Írja be a kódot, és kövesse a robot lépéseit, és amikor megkérdezi, hogy hány számítógépet aktiváltak a kulcson, akkor az "1" -t akarják választani.

Végül kap egy újabb hosszú kódot, amelyet be kell írnia az aktiválási űrlap mezőibe, és végül nyomja meg az aktiválási gombot, és kész.

Windows 10 oktatóanyag:

A telepítéshez töltse le az eredeti Windows 10 rendszert
A telepítéshez töltse le az eredeti Windows 10 rendszert
Telepítse a Windows 10
Windows 10 telepítési útmutató
Oka a lassú számítógépnek
Oka a lassú számítógépnek

Oktató videó - Windows 10 Pro RETAIL 40 Lei

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ha a soros kulccsal aktiválódik egy ablak, akkor az véglegesen aktiválva marad ... A Microsoft soha nem deaktiválja az aktiválási folyamaton átesett ablakokat ... Az egyetlen probléma az lenne, hogy amikor egy új Windows-telepítést blokkolnak, akkor a soros blokkolva lesz. az aktiválási folyamat elmúlik ... de annak érdekében, hogy ne legyen ez a probléma, az aktiválás után azonnal készítsen biztonsági másolatot a Windows rendszerről (Cristii rengeteg oktatóanyagot készített arról, hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni a Windows rendszerre különböző programok vagy akár a Windows10 programjának használatával).
  PS Köszönjük a tippet a Cristi licenc megvásárlásával.

 2. LucianGL - mondta

  Van egy Windows-aktiválási mód, amely akkor is megmarad, ha többször újratelepíti a Windows-ot (beleértve a merevlemez-formátumot is), így nem kell minden egyes telepítéskor újraaktiválnia a Windows-ot. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik az internethez a második telepítéstől kezdve.

 3. Használható laptophoz is, amelyet egy cégnél fogok használni?

 4. mih957 - mondta

  sal mondd, kérlek, töltsd le a win 10-et a Microsoft-ról, most 20H frissítés van ... .sa nélkül? tudsz csinálni egy oktatóanyagot erről ... hogy 20H-ra kell lépnünk ...

Trackbacks

 1. […] Windows 10 Pro RETAIL 40 Lei - az azonnali kulcs - Kipróbálták […]

 2. […] Az oktatóanyagban csak egy Office 2019 Pro Plus programot aktiváltam, de a Windows esetében ugyanaz. Egyébként készítettem egy oktatóanyagot egy olcsó Windows 10 pro kiskereskedelmi licenc megvásárlásáról és aktiválásáról, lásd a videó oktatóanyagot. […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.