Rejtett beállítások Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker

10 rejtett Windows beállításainak

Módosítani rejtett Ultimate A Windows Tweaker Windows 10

Módosítani rejtett Ultimate A Windows Tweaker Windows 10


A dob A Windows oktatóanyagok 10, A Microsoft úgy döntött, hogy készít egy "más" operációs rendszert abban az értelemben, hogy A Windows jön a sok beállítást 10 kicsit indiszkrétÉs egyéb beállításokat nem lehet megváltoztatni.
Rejtett beállítások Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker
Ultimate A Windows Tweaker alkalmazást v4.0, mindannyian tömegbe érdekes beállítást egy kérelmet; Alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hagyja abba, sőt a Windows Defender, indexelés, a Windows Update vagy Cortana.
Néhány évvel ezelőtt, kolléga Adrian, készített egy bemutató hogyan lehet megállítani a Windows Defender Windows 10; Sajnos a módszer nem működik csak a Windows verziók 10 Pro. Most, Ultimate a Windows Tweaker A 4, akkor megáll a Windows Defender és azon túl.


fontos
Azt javasoljuk, hogy ezt a visszaállítási pont (visszaállítási pontot)Felhasználás előtt az Ultimate A Windows Tweaker; Így ha valami elromlik, akkor képes lesz arra, hogy visszatérjen az eredeti beállításokat.
Ultimate A Windows Tweaker Letöltés (Credit: thewindowsclub.com)
Rejtett beállítások Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker - video bemutató


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Az akkumulátor / linux / ubuntu vs Windows akkumulátor-fogyasztás tisztázására szolgáló oktatóanyag jó téma. Tudomásul veszem, hogy az ubuntu gyorsabban fogyasztaná az akkumulátort, és egy tőled kapott megoldás vagy pontosítás relevánsabb számomra, mint amit "hallottam"

 2. Cristi ezzel a programmal a felhasználók hazaugrani 10 Windows és a Windows frissítés ???

 3. haha programok Windows mindig mindig optimális. Tipikus ablakokat. okos és lépni linux még ha ismétlem magam az idő nem tudom ribanc

  • Vagyok linux ununtu mintegy 2 éve, és ezzel párhuzamosan szeretnénk megszabadulni windows.as és a Windows, de sajnos vannak olyan programok, amelyek a munka csak a windows.acu nem mondja meg, bármilyen emulátor, nem megy a az ablakokban

  • Calin igazad ez jó linux. de van érdeklődés szoftver gyártók számára, hogy verzió linux. még a DVR gyártók nincs program linux. dvr OS alapú Linux és Windows alapú szoftver.
   így a hétköznapi otthoni felhasználó, aki kap csak linux rendben www. szerver egy másik kérdés.
   mint emulációs minden esetben.

   • Igen, de én dual boot, és csak akkor, ha a Windows egy-nak folytatódnia kell. és igen, még mindig nem sok gyártó fejleszteni verziók a Linux és még egy lépés, hogy néhány közülük felismerték, hogy a Linux egyre inkább használják romániai és külföldi emberek és néhány egyedi programokat. de én azt mondom, hogy tökéletes, hogy dual boot a Windows és mint mondtam csak akkor, ha ez kell, hogy adja meg. linux többit. és azt hiszem, ez lesz egyre több gyártó fog tenni, és a Linux és a Windows játékok és programok. de a játékok Linux vagy alternatív programok. és mivel a Linux által használt emberek milliói világszerte. és van egy sokkal jobb Windows támogatás cipel ez 100% ingyenes. Ugyanakkor ne legyen lusta, hogy dual boot.

    • Marius L. - mondta

     Haver, nem tudom, van-e olyan oktatóanyag ezen a webhelyen, ahol nem lehet isteníteni a Linuxot. Olyanok vagytok, mint az iszlamista szélsőségesek: azok, akik nem a Linuxot használják a pokolban való égésre. Fejezd be ezzel a propagandával !!! Egy-kettő, hagyja el a Windows-t, telepítse a Linuxot !!!!!! Mindenki az operációs rendszert használja, amely a saját területén a leghasznosabb. Soha nem láttam senkit kiáltani "Állítsd meg a Linuxot !!!!" Telepítse a Windows-t !!!!! ”, ehelyett mindig„ Linux !!!! Linux !!!! ".

 4. Valentin - mondta

  Kiváló program! Cristi Bravo! A Windows sorozat tutorials körülbelül 10 nagyon érdekes, és szeretném azt hinni, hogy továbbra is ebben a szellemben. Azt mondta, hogy én mindig azt mondják, hogy Cismaru Cristian messze a legjobb fejlesztő video oktatóanyagokat az országban. Gratulálunk!
  Ezek követni évekig, és azt lehet mondani sok mindent nagyon sokat tanultam az oktató. Bravo !!!

 5. Valaki más van probléma a króm a 10 nyerni, már tudom 3 személyi befogadó és én is ugyanaz a probléma, nem működik, nem működik tovább, kész ..

  • Megpróbálja eltávolítani a Chrome, telepíteni, és aztán néhány nap használat nélkül plugin.
   Dugó vagy helytelen problémákat okozhat.
   Nincs probléma bármilyen böngészővel Windows 10.

  • Probléma van a firefox. betölteni csak az első része pagini.când Scroll egér üres oldal. nem feltölteni semmit. Számítóelemeket kell valamilyen frissítési. Mrd most nincs jogi és CES nem az utolsó frissítés. 7 vagy 8 de semmi én nem jól ment, és a böngészők.

  • győztes - mondta

   Azt a Chrome-ot a Windows verzió 44.0.2403.157 10 Pro x64 időpontja: augusztus 24 2015 és simán fog menni.
   Az egyetlen plugin, ami tettem Adblock.

 6. szia. ha a változtatás az első oldalon a lehetőségeket, és vagy az Alkalmazás változások és beállítások más oldalakon? Látom, hogy néhány ellenőrzik alapértelmezés szerint. és az alkalmazandó gomb eléggé általános ala

  • igen, ezért legyünk óvatosak, amit pipálni az összes ablakot. Alkalmazni, ha változtatni mindent kiválasztott minden ablakot. Azok választottak nyitó programján. Kiválasztottam csak Cortana off után adtam Apply aktivált állapotból. Azt hiszem, ők már jó néhány változás. Tettem visszaállítási pont vinnem vissza.

 7. Ön jó és megbízható, ahogyan megszokta ... Gratulálunk!
  Érdekelne egy oktatóanyag is a GSM jelerősítésről a 3G routereknél. (antennák típusai, router csatlakozási mód, különféle műszaki részletek ...).
  Minden a legjobb!

 8. Nem tudom letölteni a képeket a fényképezőgép Fuji F770EXR, de még nem alakult ki, mint illesztőprogramok win10.

 9. Hello, van egy kérdés Cristi,

  Hogyan automatikusan lefordítja angolról feliratozása egy filmet anélkül, hogy zavarja a román Megpróbáltam, de nem sikerült, és ezért kérem, ha meg tudod csinálni egy videotutorial

  Köszi előre !!!

  • A "bármilyen nyelvről" román nyelvre történő automatikus fordítás mellett adaptációra is szükség lesz, különben a párbeszédek csúnyán hangzanak.
   Meg lehet próbálni, hogy translate vagy más hasonló szolgáltatásokat. Sajnos minden szabad fordítási szolgáltatások korlátozott a lefordított szavak vagy bekezdések fordította.
   Természetesen kereskedelmi szolgáltatások mindent lefordítani, de a költség; A végén csak annyit kell alkalmazkodni.

   • Ionut - mondta

    Ms Cristi de ha azt akarjuk lefordítani a translate corect.De néha azt mutatja nekem, hogy tegye egy videót a szabad szoftver tema.Alte ott? .és Mellesleg egy példát, ha letölt egy fájlt az angol feliratok net sRT formában szeretnék minden sRT formátumban
    angol fordítása valahogy román
    .
    Előre is köszönöm!

 10. madalin - mondta

  Ezért a Windows elindul 10 7 plusz nehezebb, mint én, és HyperX SSD 120gb?

 11. És mellesleg, Cristi Google Translate lefordítani nem nagyon jól, tudok tanácsot, hogy melyik program vagy az oldalnak lefordítani a fájlt SRT teljesen (de az egyik jó, ahogy megpróbáltam megtalálni a google különböző honlapokon sem képes lefordítani ahogy helyesen).

  Köszi előre !!

 12. Marius B - mondta

  Helló Cristi magam, amikor áttért a Windows-t a Windows 10 7 van néhány probléma a hanggal. Bármi, amit hallgatok, nézni egy laptop hangminőség gyenge és hangzik kissé fülledt. Meg tudja mondani, hogyan lehet megoldani ezt a problémát. A Windows 7 hallotta mindent egyértelműen, hogy az extra basszus.

 13. Jó Krisztus. Elég kérem, mondja meg, miért, miután telepítette a Windows 10, 6 már nem látja a GB Ram, csak 3,29 GB, vagy azért, mert a Windows van 32 kicsit? Ha emiatt, meg tudná mondani, kérem, ha meg tudná felismerni az összes maradsz?
  Rendszer: Samsung Laptop NP300 E5X-A02RO- processzor Intel Celeron CPU GHz B820 1,70, 6 GB memória (3,29 felhasználható)
  Ehelyett laptop megy nagy, mert én telepített Win 10 elégedett, ahogy szeretném, hogy felismerje és Rami maradt.
  Köszönöm a megértést.
  Üdvözlettel Dan S

 14. Visan - mondta

  Cristi Hello! 10 start gomb a Windows nem reagál a jobb kattintással. Nem tudom, miért. Ez jó, ez rossz, mi a teendő?

 15. Mihnea - mondta

  Cristi,
  Látja a videót bemutató ebben a fejezetben.

Speak Your Mind

*