Hatékony devirus élő cd-vel Kaspersky Rescue CD - oktatóvideó

Szia barátok, a bemutató használjuk a vírus eltávolító eszköz, amely be van építve a Kaspersky Internet Security 2010 használni ezt az opciót, akkor nem liceenta Kaspersky Internet Security, akkor telepítse csak a próbaverziója is.

A Kaspersky Rescue CD egy live CD alapján a Linux operációs rendszer, lehetővé teszi számunkra, hogy átvizsgálja a merevlemezt nélkül a Windows, akkor is a megoldások internetes meglehetősen korlátozott, mert úgy viselkednek pontosan olyan, mint a víruskereső, azaz nem tudja beolvasni a merevlemez 100% miatt fájlok és könyvtárak az operációs rendszer használ, a Kaspersky Rescue cD-nek nincs gond, induláskor, átvizsgálja és eltávolítsa a malware, hogy hozzáférése mindenhol .

Egy másik hasznos opció, amely megtalálható a Kaspersky Rescue CD fájlkezelő, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fájlokat másolni egy partíciót a másikba vagy egyik merevlemezről a másikra anélkül, operációs rendszer, azt mondhatjuk, hogy ez az opció gyakran sokkal hasznosabbak, mint a hibakeresés.

Minden rendkívül egyszerű, kinyitjuk a kaspersky Internet Security 2010 csomag fő felületét, és lemegyünk a biztonsági szintre +, itt láthatjuk a szolgáltatások fejezetben: a kaspersky mentőlemez lehetőséget, rákattintunk, és azonnal megjelenik egy ablak, amely egy varázslón keresztül vezet minket. , kattintson a következőre, és a következő ablakban jelölje be az "ISO kép letöltése a Kaspersky laboratóriumi szerveren" elemet, majd kattintson a Tovább gombra, innen csak óvatosnak kell lennünk, a végén jó választani az ISO kép létrehozásának lehetőségét, így regisztrálhat többször is ezt a képet.

Miután megírta az ISO képet a CD-n, csak annyit kell tennie, hogy elindul, de légy óvatos, a képet "image lemezre írása" módban kell írni, nem szabad csak CD-dátumra helyezni, bárcsak van bemutató.

Köszönöm a figyelmet és kívánok kellemes, mint a kis malware, ne felejtsük el, mi vár a megjegyzések rovatban javaslatokat, kiegészítéseket és az esetleges panaszokat.

Cristian Cismaru
 
 Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. blackarow - mondta

  Nagyon jó, de mind a Bit Defender és Avira van valami, köszönt és a kevés vírusok !!!

 2. wolfwarine - mondta

  Hello srácok Látom jót munkát folytatni

 3. manu - mondta

  Szia, én készen Cristi bemutató oldalon, hogy szeretném befejezni az oldalamon

 4. Gady - mondta

  Az avast avast bart mit kell tennem? Vegyük a bemutató, és körülbelül

 5. Nagyon érdekes Kösz, de van egy probléma: Camtasia Studio 6.Nu is érkezik, hogy egy videót HD, legyen szíves segítsen nekem !!!

 6. Adrian - mondta

  Gady: Az avast avast bart mit kell tennem? Vegyük a bemutató, és körülbelül

  az avast Bart CD nem ingyenes, mondták az oktatóanyagban, ha megveszed és átadod nekünk, akkor szívesen elkészítünk egy oktatóanyagot róla ... Még a próbaverziót sem tudod letölteni az oldalukról, nem tudod mint megvásárolni.

 7. Adina - mondta

  Nagyon hasznos bemutató, köszönöm Cristi!

 8. Salut! Keresi a webhelyén, észrevettem a dolgot: Ön oktatóanyagok a nagy antivírus termékeket, de véleményem szerint te hiányzik egy sem tudta, és használják azt, és nem árt egy bemutató: BitDefender Total Security 2010.
  Köszönjük!

 9. Adrian - mondta

  AlexHi! Keresi a webhelyén, észrevettem a dolgot: Ön oktatóanyagok a legfontosabb termelő antivírus, de véleményem szerint te hiányzik egy destuld ismert és használt, és ne egy bemutató trica BitDefender Total Security 2010.
  Köszönjük!

  Ha rákattint a "Hasznos" gombra, majd a "Felmérések" (a fekete szegély tetején található legördülő menüből) látni fogja, hogy a BitDefener az utolsó helyen van! így nem jelent túl nagy prioritást és érdeklődést ... de készítünk hozzá egy oktatóanyagot is.

 10. Üdv mindenkinek! Segítettél minap, és hálásak vagyunk. Nem tudom pontosan, hol láttam néhány megjegyzést a feliratok. Érdekel ez: hogyan tegyek, ha van egy felirat a film, angolul vagy más nyelven, svéd, norvég, ahogy én találtam magam, hogy neki román nyelven?! Subtitle Workshop képes erre? Hogyan tölthetek felirat mert megtaláltam a szót, és nem fogadja el. További szeretném mondani, hogyan kell csinálni a fordítást őket. Tud valaki segíteni, akkor Vanessa, mint ahogy azt legutóbb meghatározó felirat műhelyben. De ne felejtsük el, szeretnék magyarázatot lépésről lépésre, esetleg szitanyomat oldalakon. Tudom, hogy lehet. Köszönöm. Van egy jó hét.

 11. Adrian - mondta

  som: Üdv mindenkinek! Segítettél minap, és hálásak vagyunk. Nem tudom pontosan, hol láttam néhány megjegyzést a feliratok. Érdekel ez: hogyan tegyek, ha van egy felirat a film, angolul vagy más nyelven, svéd, norvég, ahogy én találtam magam, hogy neki román nyelven?! Subtitle Workshop képes erre? Hogyan tölthetek felirat mert megtaláltam a szót, és nem fogadja el. További szeretném mondani, hogyan kell csinálni a fordítást őket. Tud valaki segíteni, akkor Vanessa, mint ahogy azt legutóbb meghatározó felirat műhelyben. De ne felejtsük el, szeretnék magyarázatot lépésről lépésre, esetleg szitanyomat oldalakon. Tudom, hogy lehet. Köszönöm. Van egy jó hét.

  Nincs olyan csoda szoftver a földön, amely zsargont fordít, vagy tudja, hogyan kell a szövegét az adott kontextushoz igazítani !! végül tengeri fordítást készít neked ... kontextuális ... például angolul: románul nem helytálló, a szoftver a motamo fordítást készítené ... nincs logikája, és nem fogja tudni, hogyan kell a szavakat az adott összefüggésben elhelyezni! csak fordíts, de ne alkalmazkodj! Nagyon jó "fordító" lenne a Google translate, egy online fordító szolgáltatás, amelyről oktatóanyagunk van. Írja fel a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: Hogyan kell lefordítani és kiejteni az angol szót helyesen, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot!

 12. Corleone - mondta

  Szia Cristi, egy kérdéssel zavarlak: szükséges-e, hogy a Kaspersky már telepítve legyen a rendszerünkbe a CD futtatásához? És azt hiszem, hiba csúszott be, azt mondtad "és mielőtt a régi víruskeresőt telepítetted" azt hiszem, miután eltávolította a régi víruskeresőt, SCZ és további sikerek !!!

 13. Adrian - mondta

  CorleoneSzia Cristi, zavarta meg a kérdést: szükség van a rendszer számára a már telepített Kaspersky futtatni ezt a cd? És azt hiszem csúszott egy gresealaai ejtsd: "előre telepítését követően antivirus régi" akart mondani, miután eltávolította a víruskereső régi cred.SCZ és további sok sikert !!!

  Nem, meg kell telepíteni KIS 2010 csak azért, hogy rescuecd majd miután nem (égés) eltávolíthat Kaspersky PC-re, akkor fut csendesen és simán, hogy rescuecd bármely PC-n, akkor büdös csak használja bootand rajta csak a rendszerindító adathordozót. Igen, valóban ott azt jelentette: "előre, miután eltávolította a víruskereső régi" ez ... több hiba ... nem vagyunk tökéletesek!

 14. Corleone - mondta

  Adrian: Nem, meg kell telepíteni KIS 2010 csak azért, hogy rescuecd majd miután nem (égés) eltávolíthat Kaspersky PC-re, akkor fut csendesen és simán, hogy rescuecd bármely PC-n, akkor büdös csak használja bootand rajta csak a rendszerindító adathordozót. Igen, valóban ott azt jelentette: "előre, miután eltávolította a víruskereső régi" ez ... több hiba ... nem vagyunk tökéletesek!

  Köszönöm, ez egy nagyszerű munka, mintha vírusod lenne a safemodban, és több, mint amit nem értettem, de elismerem, hogy még mindig nincs mindenem, amire szükségem van a teszteléshez, ez az adatbázisok frissítésével jár, de Azt hiszem, hogy letöltötték valahonnan, és egy újabb élő CD-t hoztak létre az új adatbázissal, ez az Avast bart esetében így van ...

 15. Adrian - mondta

  Corleone:
  Köszönhetően ez a munka szuper lisztet, mint te deviruza a Safemode, ráadásul én nem értem, de bevallom, hogy én még dispozitietot, amire szükségem van a szerzés le lehet tesztelni, ez az adatbázis frissítését, de hogy lehet letölteni valahol, és hozzon létre egy másik live cd adatbázis noua.Asa az Avast bart ....

  Ha a kapcsolat egyszerű, közvetlen internet, amely nem igényel speciális beállításokat, például az RDS felhasználó és adja át, ha boot rescuecd és kapsz a csatoló automatikusan csatlakozik a hálózathoz, és letölti adatbázisok aláírásokat a vírusok! Kipróbáltam ezt rescuecd VirtualBox mert csak így nem tudott színlelni egy Internet kapcsolat, amely nem igényel felhasználói és adja át (az, hogy nincs lehetősége arra, hogy a beállításokat a hálózati kártya, vagy kapcsolat menük rescuecd), és hogyan beléptem a rescuecd felület és elkezdte letölteni a frissítéseket! Összefoglalva hasznos lesz azok számára, akik nettó környékén van net kapcsolat vagy egyszerű beállítások nélkül a felhasználó, és adja át a hálózati hitelesítéshez.

 16. CorleoneSzia Cristi, zavarta meg a kérdést: szükség van a rendszer számára a már telepített Kaspersky futtatni ezt a cd? És azt hiszem csúszott egy gresealaai ejtsd: "előre telepítését követően antivirus régi" akart mondani, miután eltávolította a víruskereső régi cred.SCZ és további sok sikert !!!

  Igen, tévedtem a "régi víruskereső telepítése" szakaszban, azt kellett mondanom, hogy "távolítsa el a régi víruskeresőt".
  Azaz, a rossz ember, azt hiszem, meg kell ismételni a tutorial, hogy hibát követett el.
  Ha az emberek azt kérdezik a gyógyulásához biztosan én, még mindig hiszem, hogy megértette, mi volt akkor is, ha tévedek.
  Ugyanakkor szeretem, hogy te vagy a nagyon figyelem a részletekre, különösen akkor Corleone, behangolt útmutatók biztonságot.

 17. Szia Cristi, van egy kérdésem is, kérem, tudassa velem, ha Bit Defender vírusirtóm van, le kell vennem a Kasperski… 2010? Köszönöm ... és köszöntöm mindenkit ...

 18. győztes - mondta

  Üdvözöllek, akkor nagyon hasznosak, amit csinál! Van egy kérdésem a Kaspersky cd, xp tudja használni, és csak a linux? Köszönöm!.

 19. Adrian - mondta

  győztesWill hello, mi nagyon hasznosak, amit csinál! Van egy kérdésem a Kaspersky cd, xp tudja használni, és csak a linux? Köszönöm!.

  Ki mondta, hogy csak akkor tudjuk használni a Linux? Látod hol írta? Ezt fel lehet használni, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszer van, mert ez független az operációs rendszer, saját fájlokat futtatni, nem igényel operációs rendszer, a szkenner dolgozik csomagtartó

 20. Telepítettem int átl. mp. özön és mikor kapok videotutorial megjelenik

  Veszély: az AVG keresés védelem észlelt aktív fenyegetések ezen az oldalon, és blokkolta a hozzáférést az Ön védelme érdekében.

  Megpróbáltam eltávolítani avg, de nem sikerült, és nem jelennek 1 forduljon reccurred avg működésének központja?

 21. Adrian - mondta

  AEATelepítettem int átl. mp. özön és mikor kapok videotutorial megjelenik
  Veszély: az AVG keresés védelem észlelt aktív fenyegetések ezen az oldalon, és blokkolta a hozzáférést az Ön védelme érdekében.
  Megpróbáltam eltávolítani avg, de nem sikerült, és nem jelennek 1 forduljon reccurred avg működésének központja?

  kettyenés ITT és töltse le:

  AVG Remover (32bit)
  (Avgremover.exe)

  majd kattintson a kék szöveg, hogy töltse le, telepítse és kövesse a lépéseket

  Legyen ez az egyszerű

 22. andolis49 - mondta

  Salut! Nagyon jó ezeket a CD-ket tisztítására fertőzött rendszerek használata nélkül az operációs rendszer telepítve van a számítógépre. Van egy program, amely létrehoz egy CD / DVD-t vagy egy bootolható botot, amely integrálja a több vírusvédelmi programok, valamint más segédprogramok, hogy lehet használni a tisztításhoz és javítási számítógépes vírusok vagy mentse az adatokat, ha a számítógép nem indul el. A program neve Antivirus Rescue Disk Sardu. Hasznos lenne, ha az érdeklődők a területen, és azt hiszem, a téma a jövő tutorial. Sok szerencsét mindenkinek!

 23. giuseppe - mondta

  Köszönöm a bemutató. Kaspersky Rescue CD Kaspersky 2010.

 24. győztes - mondta

  Köszöntelek! VAM kérték valahol itt egy számítógép vetetted régi, mint hogy hol találok vezetők, tehát van egy Windows-98, ez német, van-e bármilyen módon változtatni az angol újratelepítés nélkül a Windows ?, hogy mivel úgy tűnik, nem valószínű, hogy nekem megtalálni illesztőprogramokat a [MS6151]!

 25. tommy - mondta

  Letöltöttem, de ez nem lehet archiválni a képet! hogyan kell csinálni? köszönöm

 26. Adrian - mondta

  tommy: Letöltöttem, de ez nem lehet archiválni a képet! hogyan kell csinálni? köszönöm

  Sokan elkövetik azt a hibát, ha telepíti a WinRAR-let ellenőrzött társítani ISOs, és automatikusan WinRAR fogja látni ISOs archívumok figyelmet kapok WinRAR fogja kérni ott egy időben, hogy milyen típusú rekordok társítani kívánt ... törölje az ISO fájlt, majd adja Next vagy Folytatás ... van egy tutorial arról WinRAR, ha tudja, hogyan kell "játszani körül" vele. Összefoglalva archív venni, hogy mivel ez ... nélkül rip és éget egy CD-t.

 27. nae007 - mondta

  ... nem tudom követni az oktatóanyagot a végéig, az első perc után, amikor újra kezdődik….

 28. Adrian - mondta

  nae007... Nem tudja követni a bemutató véget után az első percben ,,, átvenni újra ....

  Használjon másik böngészőt. NE használja az Internet Explorer
  Ezerszer elmondták itt, olvassa el a hozzászólásokat, mielőtt kérdést / megjegyzést tesz közzé. Az Internet Explorer egy rossz, lassú böngésző, és egyáltalán nem biztosítja az Ön biztonságát a net böngészése során, használjon bármilyen más böngészőt, Van egy oktatóanyagunk az összes létező böngészőhöz, írja fel a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro din" mezőbe: A Firefox, az Opera vagy a Google Chrome sokkal jobb gyorsítótárral rendelkezik, mint az Internet Explorer.

 29. nae007... Nem tudja követni a bemutató véget után az első percben ,,, átvenni újra ....

  néha előfordul velem, és van mozilla, ez egy ideiglenes blokkolás a hálózaton, próbálkozzon néhány órán belül ...

 30. Lucian Dragus - mondta

  érdekes dolog….
  Van egy kérdésem .... Van-e, ha a lejárt próbaverzióm van?

 31. Már nem tudom megnézni a Firefoxban, kéri, hogy telepítsem az Adobe videót ... bár telepítve van, és a klipek működnek az Intézővel, köszönöm?

 32. M.GIGI - mondta

  Kérem, mondja el, miért korlátozódik nézni oktatóanyagok, Kaspersky Helyreállító Kaspersky cd.Am 2010 és a Google Chrome, és egy idő után néz elején visszatér videotutorialui.Am telepített Firefox, és amikor nézem őket én egy üzenetet, hogy korlátozza a rendszergazda számára. Amennyiben nem rendelkezünk reguli.Va videotutoriale sosem letöltött.

 33. Giani - mondta

  Salut.As bárcsak hogy a CD vagy DVD, de tot.Sa nem mondani akarok csinálni egy filmet a DVD-n, de még mindig szeretnék mondani, hogy holnap egy másik film éget mind ugyanazon dvd.Va kérjük, hogy a bemutató. Üdvözlettel.

  • Adrian - mondta

   Giani: Salut.As bárcsak hogy a CD vagy DVD, de tot.Sa nem mondani akarok csinálni egy filmet a DVD-n, de még mindig szeretnék mondani, hogy holnap egy másik film éget mind ugyanazon dvd.Va kérjük, hogy a bemutató .Multumes.  

   Tehát újra megírhatja azt a DVD-t, ha nem "töltötte be", amikor először megírta, van valahol egy doboz, amely azt írja, hogy "Több munkamenet lemez" vagy "A később hozzáadandó fájl" vagy "Több rekord alatt" ”Ellenőriznie kell, ha nyitva hagyja a DVD-t, hogy máskor is hozzáadhasson valamit, ha nem lenne tele ... Nem hagyhatja nyitva a CD / DVD-t (azaz máskor is megéghet) írható ISO képeket írjon rá, például egy Windows vagy egy mentési CD a Kaspersky-ről ...

   Kérjük, ne írjon ugyanazt a kérdést többször, akkor nem vágta ezzel! Teszi fel a kérdést, emlékszik, mi kérdés a kiküldött bemutató, így tudja, hogy hol jön vissza, hogy ha valaki a választ!

 34. Augustin - mondta

  Nagyon szép, köszönöm.

 35. ion megállt - mondta

  Sokkal megbecsülés és tisztelet. az ő munkája a leírás is.

 36. Costi - mondta

  Sall. Eddig volt egy CD-program Ashampoo Burning 6 volna, de hamar megváltozott, és tettem windowsu 7 ablakokat. ehelyett tettem Ashampoo Ashampoo 6 9 7 kompatibilis a Windows cd de ha nem tudom megnyitni őket. Tehát én cd a végén, azt mondta, hogy sikeresen elkészült, de ha adsz nekem a hang ,, nyitott húzza a fájlokat ebbe a mappába, hogy adjunk a lemez ,, Őket. miért teszem ezt? Ez lehet az oka, hogy a Windows? Várok választ tőled. köszönöm

 37. Bulgac - mondta

  Ez tényleg nagyon jó, ajánlom.

 38. bogdan - mondta

  Szia Cristi! Néhány problémába ütköztem: dobtam ezt az iso képet a Kaspersky-ről egy CD-re, amelyen a Windows lemezkép-író volt (a Windows7-ből származó), és miután befejezte, újraindítottam és vártam, amíg elindul, a dvd-rom elkezdte beolvasni a jelet hogy elolvasta, de nem volt egyetlen gombnyomása sem a cd-dvd-ről való botoláshoz, hanem csak az a kötőjel, amely sokáig tartott, amíg vissza nem állítottam a pc-n. Kiveszem és megpróbálok újabb CD-t készíteni a használt programmal ebben az oktatóanyagban követtem a lépéseit, de még mindig nem mutatja meg a rendszerindító menüt, de a villogó kötőjel megmarad (normális volt, hogy bármelyik billentyűt megnyomtam), még akkor is, ha 1-CDROM-ot tettem a rendszerindítási prioritás bios-ba; 2-HDD… Kérem, mondja el, mit tettem rosszul ebben a folyamatban

  • Adrian - mondta

   bogdanHi Cristi! Találkoztam néhány probléma: én elindult a CD ezen kép Isodes Kaspersky Windows lemezképet író (a windows7), és miután vége volt adtam újraindul, és várta, hogy indul, kezdett BARA DVD-ROM jele, hogy olvasott, de úgy tűnik, hogy nem nyom meg semmilyen gombot CD-DVD torkolattüzeinek, de ezt a vonalat állva, mint én amdau egy visszaáll pc.Il ki és ne próbálja egy másik CD-t a program, amit használni ebben bemutató, és én követte a lépéseket, de én így nem boot menü jelenik meg, de továbbra is a műszerfal villog (normális volt, hogy védje meg, hogy nyomjon meg egy gombot), ha a BIOS-ban az elsőbbségi rakjuk 1-CD; 2-HDD ... hogy legyen szíves mondja meg, hogy mi a baj ebben a folyamatban  

   Próbálja meg éget a ISO kép más szoftver, de alacsonyabb sebesség, van egy csomó oktató Burn, így szabadon, mint: ImgBurn, CD-író XP és kereskedelmi xat: Nero.

   • bogdan - mondta

    Adrian:
    Próbálja meg éget a ISO kép más szoftver, de alacsonyabb sebesség, van egy csomó oktató Burn, így szabadon, mint: ImgBurn, CD-író XP és kereskedelmi xat: Nero.  

    a CDBurnerXP-nél a legalacsonyabb sebesség 16X volt (2.823 KB / s), és ha nero-val csinálom, mindig hibát ad, és azt mondja: „Illegal Disc”, és viszlát CD: | (Gyakran mondja, és nem akarom elrontani az utolsó CD-t, mert már 2 CD-m van Kaspersky rescue dik-rel.) Jobb program CD / DVD készítéshez, mit ajánlana? Köszönöm a rám szánt időt!

    • bogdan - mondta

     amikor megpróbálok behelyezni egy dvd-t Windows-tal, akkor a boot menü megnyom bármelyik billentyűt az indításhoz, ahelyett, hogy ezekre a CD-kre Kaspersky mentőlemezzel rendelkeznék, az üzenet előtt megjelenő villogó vaku van (nyomja meg bármelyik billentyűt ...), és ez így is marad nem működik a ctrl + alt + delet megadása az újraindításhoz :(

     • bogdan - mondta

      bogdan: Igyekszem, hogy egy DVD-t a Windows boot menü jelenik nyomjon meg egy gombot, hanem dugványok ezekből CD a Kaspersky Rescue diskimi marad villogó vonal jelenik meg, mielőtt azt az üzenetet (nyomjon meg egy billentyűt ...), és továbbra is így még nem megy, hogy a Ctrl + Alt + Delete újraindításához: (  

      Találtam egy olyan bemutató a mentő CD 2009 Kis nem hozzászólás linkek .............. de nem tudom, hogyan kell tenni, hogy a program Bart PE Builder

     • Adrian - mondta

      bogdan:
      Találtam egy olyan bemutató a mentő CD 2009 Kis nem hozzászólás linkek .............. de nem tudom, hogyan kell tenni, hogy a program Bart PE Builder  

      Írd fel a jobb oldalon a doboz "Keresés videotutorial.ro ..." bart, üss meg és megtalálja a bemutató

     • bogdan - mondta

      Adrian:
      Írd fel a jobb oldalon a doboz "Keresés videotutorial.ro ..." bart, üss meg és megtalálja a bemutató  

      annak érdekében, hogy a live cd kellett tennem a Bart PE? Miután elindult, hogy a kép egy CD-n és a végén nincs autorun, hanem adjuk meg, egyszerűen egy bizonyos mappába

     • bogdan - mondta

      Végül sikerült 1x sebességgel imgburn-nal megcsinálni, de van egy problémám: amikor frissítem, azt mondja, hogy nem tud csatlakozni ... (valami ilyesmi)

      ps: Én RDS FiberLink

 39. KhnumDC - mondta

  Kiváló! 5 csillagok

 40. Francisc - mondta

  Úgy tűnt, Dr.Web LiveCD 5.0.2. Ez használ és mint Kaspersky Helyreállító CD, de ez ingyenes. Ez egy kiváló eszköz a vírus eltávolítását. Amikor a víruskereső és anti-vírus segédprogram nem szállítja el Dr.Web LiveCD 5.0.2 fertőzés kiváló. Ez letölti, jön egy CD-t és a többi használható Kaspersky Helyreállító CD.

 41. Cristi - mondta

  szívesen, és gratulálunk a munka sokat tanultam figyelemmel kísérik oktató, van egy kérdés, és azt szeretnénk, hogy egy CD-t caspersky valamilyen malware rajta törli őket?
  kell másolni az adatokat a PC-ről, hogy valami mást, azt írta, hogy meg kell menteni törölhetők.
  törölhet zenei fájlokat és adatokat szó?
  köszönöm és gratulálok
  Cristi

  • Francisc - mondta

   szívesen, és gratulálunk a munka sokat tanultam figyelemmel kísérik oktató, van egy kérdés, és azt szeretnénk, hogy egy CD-t caspersky valamilyen malware rajta törli őket? másolt adatokat egy másik PC-ami azt írta, hogy részt menthetők sterge.se törölhet zenei fájlokat és adatokat szó? köszönöm és felicitariCristi  Idéz nekem

   Igen, vannak kockázatok. Fennáll annak a veszélye, hogy a Windows nem indul el (semmi sem lesz törölve, pontosabban semmi nem fertőzött), vagy hogy nem fog jól működni (a fertőzés súlyosságától függően). Ezért jó, ha kéznél van egy Windows CD. Így kijavíthatja a problémákat. De miért nem próbálja ki először a Dr.WEB CureIt-t! 5.00.13, illetve Malwarebytes'An-Malware (és esetleg Superantispyware)? Megúszik és biztonságosabb (nem teljesen, de sokkal biztonságosabb).

 42. Cristi - mondta

  Thanks Próbáltam több anti malware és antivírus avast 5, de most én vagyok, és hogy szerepel a hordozható víruskereső alkalmazások azt hiszem nincs neve, és én beolvasott és online több programot találtam sok malware 15 említett programot mondta Mia-én törlésre.
  kezdett dolgozni keményen, és kap blokkolt néhány számítógépes programok. így fogom próbálni, és újra a verzió, hogy nem minden Windows-t.
  ha nem megszabadulni a programok egy próbát ezzel a live cd

  • Francisc - mondta

   Thanks Próbáltam több anti malware és antivírus avast 5, de most én vagyok, és hogy szerepel a hordozható víruskereső alkalmazások azt hiszem nincs neve, és én beolvasott és online több programot találtam sok malware 15 említett programot Mia azt mondta én sters.a számítógép kezdett menni kemény és kap blokkolt néhány program. így fogom próbálni, és újra azt a verziót, hogy nem minden windowsul.daca nem megúszni ezeket a programokat egy próbát ezzel a live cd  Idéz nekem

   Használta az Avast! 5 „boot scanjét”? Talán ez segít neked is.

 43. Cristi - mondta

  Régebben a Complete PC után az első vizsgálat próbáltam indítani szkennelés nem talált semmit ezer is ad egy esélyt, ha úgy gondolom, az éjszakai, mint a múltkor iam 10 adta reggel és tartott egy óra és 2 először ha tettem valamit, Avira volt ez a lehetőség, és rémült anya nem is indul el.
  Ha keresni malware a neten találtam 3 mappák fertőzött malware, de nem találtam semmit.
  Mit tehetek? Most azután, hogy eltávolították adott és a malware, és ha valami nem megy 5 Triennálé könnyebb, de félek, hogy megtaláljam a mappák beolvasásakor a net. egyikük a VLC, de nincs víruskereső vagy antimalware, és nem mond neki semmit
  Köszönöm a tanácsot. csak jobb.
  Cristi

 44. Francisc - mondta

  1) Ha beolvasta, ahogy mondtam, a „Dr.WEB CureIt! 5.00.13, illetve Malwarebytes'An-Malware (és esetleg a Superantispyware programmal is) (a vizsgálatokat "Biztonságos módban" folytathatja) és az Avast! 5 "Boot scan" programot, és egyik sem talált semmit, akkor valószínűleg hogy az online vizsgálatod "hamis / pozitív" felismerést jelent. Egyébként melyik biztonsági gyártót szkennelte online?
  2) A nagyobb bizonyosság, ha tudod, mi van a 3 fájlokat, akkor mászni a VirusTotal oldalon, és vizsgálja meg őket.
  Járjon el az alábbiak szerint:
  - Írja be a "teljes víruskeresés" szót a "Google" keresési ablakba;
  - Jelölje be az opciót (a "Keresés" alatt) "az interneten";
  - Írja be az első megjelenő címet;
  - A megjelenő ablakban a "Fájl küldése", alatta pedig a "Tallózás ..." ablak; "Kattintson" a "Tallózás" gombra, és válassza ki a három fájl egyikét; majd kattintson a "Fájl küldése" gombra
  - Várja meg a vizsgálat befejezését
  - A vizsgálat végén egy jelentés jelenik meg a vizsgálat eredményével együtt 41 víruskeresővel.
  - Folytassa a műveletet minden gyanús fájl esetében.
  Ha nem talál ilyen fájlt, hogy fertőzött (vagy, mint bármelyik 2 / 3 41 az), akkor lehet.

 45. Cristi - mondta

  "Http://www.emsisoft.com"
  Én ellenőrizte a linket oonline malware
  Én víruskeresést BitDefender Online Scanner ESET utolsó találat 2 de én törölni azokat a fájlokat, vagy mi volt az, és nem csak Malvar találtak semmit azt tapasztaltam, hogy a kapcsolat most már nekik a boot szkennelés avast dolgozom kevesebbet PC, de ma este ígérem, hogy próbálja ezt a lehetőséget ismét. Megpróbálom szkenner, amit mondott
  köszönöm szépen
  Cristi

 46. Cristi - mondta

  Én scanaty azokat a fájlokat, és a teljes bspleyer szkenner a neten, és már csak a 6 2 ezer fájlokat eredmény 1 / 39 és más 2 / 40
  a másik oldalon pedig egy egész asktbar mappa található, ami korábban volt a számítógépemen, és töröltem csökkentett módból, nagyítóval keresem, és nem találom, de ezen a linken találom, nem tudom, hogyan és hol "
  hogyan találom meg? keresés és írni ezt azt mondják, van egy megfelelő mappába
  Cristi

 47. Francisc - mondta

  Nos, ezt bármelyik segédprogramnak ki kellene vennie, amiről meséltem. Végül! Próbálja ki a "Kaspersky Virus Removal Tool 2010 9.0.0.722" alkalmazást is. Ha nem szabadul meg az általam javasoltaktól (bár meglepődtem - ezeknek az eseteknek több mint 80% -ában megszabadul a fertőzéstől), akkor használja a "kaspersky rescue cd-t", de ez legyen a legvégső megoldás. Ha azonban van ideje, próbálja ki a vizsgálatokat "csökkentett módban".
  BAFTA.

 48. Francisc - mondta

  Ne felejtsd el! Miután megszabadulni a fertőzés (függetlenül attól, hogy hogyan és miért), hogy tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis és töredezettségmentesítést.

 49. Cristi - mondta

  Én beolvasott reggel tegnap este csökkentett módban kattintson a avast csomagtartó vizsgálat után úgy beolvasott avast tel minden normális rendszer, beolvasott Kagyló hordozható antimalware és ideje, hogy minden ezer, nem találtak semmit.
  nincs értelme aggódni?
  ha egy live cd, és tettem xp cd és a víruskereső, hogy jobb lenne, mint a CD verziót caspersky?
  köszönöm szépen

 50. Sorin - mondta

  Néhány nappal ezelőtt véletlenül fedezték fel, hogy azt mondják, ez a program Sardu bevezetni anti-vírus program a CD / DVD Élő, amely lehetővé teszi, hogy átvizsgálja az összes közvetlenül butare.Am ha a program ment a honlapján, és találtam ezt a leírást és a gyarmatosított shardanák Antivirus Rescue Disk Utility (Sardu) olyan program, amely képes az ISO vagy az IMA anti-vírus bootolható CD-t, a teljes gyűjtemény a közművek, a legnépszerűbb Linux-Lite, és a legjobb ismert Windows PE. Az ingyenes (ez engedélyezett, mint egy egyéni ISO / IMA).
  Miután a fájlok kibontása Sardu létrehoz egy CD / DVD-t vagy egy bootolható USB eszköz hasznos menüjében négy kategóriába sorolhatók: Antivirus, Utilities, Linux, és a PE.
  Hogyan használjuk Sardu?
  Miután letöltötte a Sardu programot, csomagolja ki a fájlt. Zip, és "start" futtatható. Az ikon a "Négy mocsarat" jelöli (regionális zászló / Szardínia szimbóluma), és a fenti ablakok láthatók. Négy alkalmazás a víruskereső, a segédprogramok, a Linux és a PE. Minden alkalmazásnak megvan a saját lapja, ahol gombok találhatók, amelyek az oldalra vezetik a szoftver letöltését. Minden bejegyzés oldalán található egy jelölőnégyzet, amely lehetővé teszi az opció kiválasztását:
  szürke: a kép azt jelenti, nem létezik
  Ellenőrizetlen: a kép nem aktív (.. alapvetően kiterjesztése ISO fájl változik IS vagy MI MI).
  Ellenőrzött: Kép talált és rögzített.
  Ahhoz, hogy a Sardu a célra építhessen, folytassa az ISO / IMA másolását az ISO mappába, és jelölje be a jelölőnégyzeteket. Ha a képeket még nem töltötték le, akkor ezt megtehetjük, amint azt korábban mondtam, a megfelelő gombokra kattintva közvetlenül letölthetjük őket. (Megjegyzés: Nem módosíthatja az egyes programok alapértelmezett nevét, különben nem ismerik fel őket). A Fájl -> ISO / IMA frissítése elemre kattintva megkezdődik a képek jelenlétének ellenőrzése ”, és Sardu megváltoztatja a megtalált képdobozok állapotát.
  Az ISO mappában egy "extra" könyvtár található, amelybe további fájlok helyezhetők el. A Sardu hozzáadja a build mappához.
  A teszt megjelölt ISO vagy USB, akkor MobaLiveCD.
  Szeretném tudni, hogy igaz-e vagy, ha ez a módszer jó?

 51. Szerettem volna segíteni a sorinban, de úgy tűnik, hogy a kommentemet (a szükséges bocsánatkéréssel) nem fogadták el. Lehet, hogy a Google segít Önnek: „sardu bnk”

  • Sorin - mondta

   BNK: Segíteni akartam Sorin, de úgy tűnik, az én comment (Elnézést kérek) nem fogadta el, hogy közzé kell tenni. Tudna segíteni Google "BNK Sardu"  

   k nincs semmi, mint ms vagy

 52. madalin - mondta

  Én jó egy rescure tuner, laptop, számítógép, de elmegyek, vagy hogyan kell betölteni a sikertelen, tettem a BIOS-ban CD-RW, hogy az első boot.
  Mit tegyek?: (Van egy vírus van, vagy hogyan tudok megszabadulni tőlük

 53. Ovidiu - mondta

  Most Rescue Disk mentheti közvetlenül az internetről (nem kell semmit telepíteni a számítógépre):
  http://www.kaspersky.com - Támogatás - Eszközök - Mentőlemez

 54. ViorelR - mondta

  Kettős CD-t készítettem a Kaspersky live CD 10-mal. A Dolphin File Explorer nem ismeri fel az NTSC C: (SSD) rendszerpartíciót. Csak a D partícióval rendelkező merevlemez felismerhető, de megjelenik sdb1 (D: DATA helyett). Nem tudom beolvasni az SSD-t Mit tehetek? Nekem van az Asrock z87pro 4 alaplapja. Van windows 7 64, a Biosban csak IDE, AHCI vagy Raidet lehet változtatni, és nem tudom megnézni az SSD-t. Mi a teendő? Miért nem lát SSD-ket.

Trackbacks

 1. […] A Kaspersky Internet Security 2010 sok újdonsággal rendelkezik, van egy Kaspersky Rescue CD, amelyet egy előző bemutatón bemutattunk, van egy intelligens modulunk a beolvasásra [

 2. […] Lehetetlen lesz a PC használata. Ilyen esetekben javasoljuk a Kaspersky Rescue Disk használatát. A legtöbb esetben a Malwarebytes szoftver egyszerű használata elősegítheti a […] fertőtlenítését.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.