Tisztítószerek hatékonyság Kaspersky Rescue live cd cd - video bemutató

Szia barátok, a bemutató használjuk a vírus eltávolító eszköz, amely be van építve a Kaspersky Internet Security 2010 használni ezt az opciót, akkor nem liceenta Kaspersky Internet Security, akkor telepítse csak a próbaverziója is.

A Kaspersky Rescue CD egy live CD alapján a Linux operációs rendszer, lehetővé teszi számunkra, hogy átvizsgálja a merevlemezt nélkül a Windows, akkor is a megoldások internetes meglehetősen korlátozott, mert úgy viselkednek pontosan olyan, mint a víruskereső, azaz nem tudja beolvasni a merevlemez 100% miatt fájlok és könyvtárak az operációs rendszer használ, a Kaspersky Rescue cD-nek nincs gond, induláskor, átvizsgálja és eltávolítsa a malware, hogy hozzáférése mindenhol .

Egy másik hasznos opció, amely megtalálható a Kaspersky Rescue CD fájlkezelő, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fájlokat másolni egy partíciót a másikba vagy egyik merevlemezről a másikra anélkül, operációs rendszer, azt mondhatjuk, hogy ez az opció gyakran sokkal hasznosabbak, mint a hibakeresés.

Minden perzselő egyszerű, nyissa meg a fő felületen a Kaspersky Internet Security 2010 és megyünk le a Security +, itt fogunk látni fejezetben szolgáltatások: opció Kaspersky Rescue Disk, kattintson rá, és azonnal megjelenik egy ablak, amely elvisz minket egy varázsló kattintson a Tovább gombra, és a következő ablak tick "ISO-lemezkép letöltése a Kaspersky Lab server", majd kattintson a Tovább gombra, ezentúl csak vigyázz, a végén meg kell választani a lehetőséget, hogy hozzon létre egy ISO kép így égetni a sokszor a kép.

Miután égett az ISO képet egy CD nincs más választása, a csomagtartó, de óvatosan, a kép kell incriptionata a "Burn image to disk" nem egyszerűen csak fel a CD-t, de akkor azt a tutorial.

Köszönöm a figyelmet és kívánok kellemes, mint a kis malware, ne felejtsük el, mi vár a megjegyzések rovatban javaslatokat, kiegészítéseket és az esetleges panaszokat.

Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. blackarow - mondta

  Nagyon jó, de mind a Bit Defender és Avira van valami, köszönt és a kevés vírusok !!!

 2. wolfwarine - mondta

  Hello srácok Látom jót munkát folytatni

 3. manu - mondta

  Szia, én készen Cristi bemutató oldalon, hogy szeretném befejezni az oldalamon

 4. Gady - mondta

  Az avast avast bart mit kell tennem? Vegyük a bemutató, és körülbelül

 5. Nagyon érdekes Kösz, de van egy probléma: Camtasia Studio 6.Nu is érkezik, hogy egy videót HD, legyen szíves segítsen nekem !!!

 6. Adrian - mondta

  Gady: Az avast avast bart mit kell tennem? Vegyük a bemutató, és körülbelül

  avast BART nem szabad, azt mondta a bemutató, ha megveszik, és adja meg a kilenc, nagy szeretettel teszi bemutató róla ... Ott lehet letölteni még tárgyalás a honlapjukon, akkor nem mint megvenni.

 7. Adina - mondta

  Nagyon hasznos bemutató, köszönöm Cristi!

 8. Salut! Keresi a webhelyén, észrevettem a dolgot: Ön oktatóanyagok a nagy antivírus termékeket, de véleményem szerint te hiányzik egy sem tudta, és használják azt, és nem árt egy bemutató: BitDefender Total Security 2010.
  Köszönjük!

 9. Adrian - mondta

  AlexHi! Keresi a webhelyén, észrevettem a dolgot: Ön oktatóanyagok a legfontosabb termelő antivírus, de véleményem szerint te hiányzik egy destuld ismert és használt, és ne egy bemutató trica BitDefender Total Security 2010.
  Köszönjük!

  Ha rákattint a fenti a "Linkek", majd a "Szavazások" (legördülő menü tetején fekete), látni fogod, hogy BitDefener az utolsó helyen! így ez azt mutatja, a magas prioritást élvez, és érdeklődés ... de majd csinálni, és a bemutató ....

 10. Üdv mindenkinek! Segítettél minap, és hálásak vagyunk. Nem tudom pontosan, hol láttam néhány megjegyzést a feliratok. Érdekel ez: hogyan tegyek, ha van egy felirat a film, angolul vagy más nyelven, svéd, norvég, ahogy én találtam magam, hogy neki román nyelven?! Subtitle Workshop képes erre? Hogyan tölthetek felirat mert megtaláltam a szót, és nem fogadja el. További szeretném mondani, hogyan kell csinálni a fordítást őket. Tud valaki segíteni, akkor Vanessa, mint ahogy azt legutóbb meghatározó felirat műhelyben. De ne felejtsük el, szeretnék magyarázatot lépésről lépésre, esetleg szitanyomat oldalakon. Tudom, hogy lehet. Köszönöm. Van egy jó hét.

 11. Adrian - mondta

  som: Üdv mindenkinek! Segítettél minap, és hálásak vagyunk. Nem tudom pontosan, hol láttam néhány megjegyzést a feliratok. Érdekel ez: hogyan tegyek, ha van egy felirat a film, angolul vagy más nyelven, svéd, norvég, ahogy én találtam magam, hogy neki román nyelven?! Subtitle Workshop képes erre? Hogyan tölthetek felirat mert megtaláltam a szót, és nem fogadja el. További szeretném mondani, hogyan kell csinálni a fordítást őket. Tud valaki segíteni, akkor Vanessa, mint ahogy azt legutóbb meghatározó felirat műhelyben. De ne felejtsük el, szeretnék magyarázatot lépésről lépésre, esetleg szitanyomat oldalakon. Tudom, hogy lehet. Köszönöm. Van egy jó hét.

  Nem csoda tera puha lefordítani zsargon vagy, aki tudja, hogyan kell alkalmazkodni a szöveget a háttér! végül, hogy egy nagy ... Translation in Context ... például angolul: It `s nem megfelelő a román fordítás szoftver azt motamo ... Adik" It `s nem helyes, nem helyes" (nem megfelelő) nem logikus, és nem fogja tudni elhelyezni szavakat kontextusban! csak lefordítani, de ez nem, és alkalmazkodni! A "fordító" nagyon jó, mint a Google Translate, online fordítás, amely már tutorial. Írja fel a "Keresés videotutorial.ro ..." Right: Hogyan fordítás és milyen a helyes kiejtés angol, nyomd meg az Enter, és megtalálja a bemutató!

 12. Corleone - mondta

  Helló Cristi, zavarta meg a kérdést: kell a rendszer, hogy már telepítette a Kaspersky futtatni ezt a CD-t? És azt hiszem, hogy csúszott a hiba ejtsd: "előre, miután telepítette a vírusirtó régi" akart Úgy érted, miután eltávolította a régi víruskereső, cred.SCZ és további sikeres!

 13. Adrian - mondta

  CorleoneSzia Cristi, zavarta meg a kérdést: szükség van a rendszer számára a már telepített Kaspersky futtatni ezt a cd? És azt hiszem csúszott egy gresealaai ejtsd: "előre telepítését követően antivirus régi" akart mondani, miután eltávolította a víruskereső régi cred.SCZ és további sok sikert !!!

  Nem, meg kell telepíteni KIS 2010 csak azért, hogy rescuecd majd miután nem (égés) eltávolíthatja a Kaspersky a számítógépen, akkor fuss csendesen és simán, hogy rescuecd bármely PC-n, akkor csak használja bootand fasz rajta csak a boot környezetet. Igen valóban szerette volna mondani, hogy "előre, miután eltávolította a régi antivírus" ez ... több rossz ... nem vagyunk tökéletesek!

 14. Corleone - mondta

  Adrian: Nem, meg kell telepíteni KIS 2010 csak azért, hogy rescuecd majd miután nem (égés) eltávolíthat Kaspersky PC-re, akkor fut csendesen és simán, hogy rescuecd bármely PC-n, akkor büdös csak használja bootand rajta csak a rendszerindító adathordozót. Igen, valóban ott azt jelentette: "előre, miután eltávolította a víruskereső régi" ez ... több hiba ... nem vagyunk tökéletesek!

  Köszönöm, ez egy nagyon jó dolog, mint deviruza a safemode, ráadásul nem értettem, de bevallom, hogy én még nem ad mindent, amit kell, ezért kapok tesztelni, hogy frissítse az adatbázist, de Úgy gondolom, hogy a letöltött valahonnan, és hozzon létre egy live cd adatbázis noua.Asa az Avast bart ....

 15. Adrian - mondta

  Corleone:
  Köszönhetően ez a munka szuper lisztet, mint te deviruza a Safemode, ráadásul én nem értem, de bevallom, hogy én még dispozitietot, amire szükségem van a szerzés le lehet tesztelni, ez az adatbázis frissítését, de hogy lehet letölteni valahol, és hozzon létre egy másik live cd adatbázis noua.Asa az Avast bart ....

  Ha a kapcsolat egyszerű, közvetlen internet, amely nem igényel speciális beállításokat, például az RDS felhasználó és adja át, ha boot rescuecd és kapsz a csatoló automatikusan csatlakozik a hálózathoz, és letölti adatbázisok aláírásokat a vírusok! Kipróbáltam ezt rescuecd VirtualBox mert csak így nem tudott színlelni egy Internet kapcsolat, amely nem igényel felhasználói és adja át (az, hogy nincs lehetősége arra, hogy a beállításokat a hálózati kártya, vagy kapcsolat menük rescuecd), és hogyan beléptem a rescuecd felület és elkezdte letölteni a frissítéseket! Összefoglalva hasznos lesz azok számára, akik nettó környékén van net kapcsolat vagy egyszerű beállítások nélkül a felhasználó, és adja át a hálózati hitelesítéshez.

 16. CorleoneSzia Cristi, zavarta meg a kérdést: szükség van a rendszer számára a már telepített Kaspersky futtatni ezt a cd? És azt hiszem csúszott egy gresealaai ejtsd: "előre telepítését követően antivirus régi" akart mondani, miután eltávolította a víruskereső régi cred.SCZ és további sok sikert !!!

  Igen én lemaradtam a színpadon "install antivírus régi" volt, hogy azt jelenti, "uninstall régi antivírus".
  Azaz, a rossz ember, azt hiszem, meg kell ismételni a tutorial, hogy hibát követett el.
  Ha az emberek azt kérdezik a gyógyulásához biztosan én, még mindig hiszem, hogy megértette, mi volt akkor is, ha tévedek.
  Ugyanakkor szeretem, hogy te vagy a nagyon figyelem a részletekre, különösen akkor Corleone, behangolt útmutatók biztonságot.

 17. Cristi jó, van egy kérdés, kérjük lamurestema Bit Defender antivírus, ha van, hogy vegye le, hogy tette a Kasperski ... 2010? Köszönöm ... és önt minden ...

 18. győztes - mondta

  Üdvözöllek, akkor nagyon hasznosak, amit csinál! Van egy kérdésem a Kaspersky cd, xp tudja használni, és csak a linux? Köszönöm!.

 19. Adrian - mondta

  győztesWill hello, mi nagyon hasznosak, amit csinál! Van egy kérdésem a Kaspersky cd, xp tudja használni, és csak a linux? Köszönöm!.

  Ki mondta, hogy csak akkor tudjuk használni a Linux? Látod hol írta? Ezt fel lehet használni, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszer van, mert ez független az operációs rendszer, saját fájlokat futtatni, nem igényel operációs rendszer, a szkenner dolgozik csomagtartó

 20. Telepítettem int átl. mp. özön és mikor kapok videotutorial megjelenik

  Veszély: az AVG keresés védelem észlelt aktív fenyegetések ezen az oldalon, és blokkolta a hozzáférést az Ön védelme érdekében.

  Megpróbáltam eltávolítani avg, de nem sikerült, és nem jelennek 1 forduljon reccurred avg működésének központja?

 21. Adrian - mondta

  AEATelepítettem int átl. mp. özön és mikor kapok videotutorial megjelenik
  Veszély: az AVG keresés védelem észlelt aktív fenyegetések ezen az oldalon, és blokkolta a hozzáférést az Ön védelme érdekében.
  Megpróbáltam eltávolítani avg, de nem sikerült, és nem jelennek 1 forduljon reccurred avg működésének központja?

  kettyenés ITT és töltse le:

  AVG Remover (32bit)
  (Avgremover.exe)

  majd kattintson a kék szöveg, hogy töltse le, telepítse és kövesse a lépéseket

  Legyen ez az egyszerű

 22. andolis49 - mondta

  Salut! Nagyon jó ezeket a CD-ket tisztítására fertőzött rendszerek használata nélkül az operációs rendszer telepítve van a számítógépre. Van egy program, amely létrehoz egy CD / DVD-t vagy egy bootolható botot, amely integrálja a több vírusvédelmi programok, valamint más segédprogramok, hogy lehet használni a tisztításhoz és javítási számítógépes vírusok vagy mentse az adatokat, ha a számítógép nem indul el. A program neve Antivirus Rescue Disk Sardu. Hasznos lenne, ha az érdeklődők a területen, és azt hiszem, a téma a jövő tutorial. Sok szerencsét mindenkinek!

 23. giuseppe - mondta

  Köszönöm a bemutató. Kaspersky Rescue CD Kaspersky 2010.

 24. győztes - mondta

  Köszöntelek! VAM kérték valahol itt egy számítógép vetetted régi, mint hogy hol találok vezetők, tehát van egy Windows-98, ez német, van-e bármilyen módon változtatni az angol újratelepítés nélkül a Windows ?, hogy mivel úgy tűnik, nem valószínű, hogy nekem megtalálni illesztőprogramokat a [MS6151]!

 25. tommy - mondta

  Letöltöttem, de ez nem lehet archiválni a képet! hogyan kell csinálni? köszönöm

 26. Adrian - mondta

  tommy: Letöltöttem, de ez nem lehet archiválni a képet! hogyan kell csinálni? köszönöm

  Sokan elkövetik azt a hibát, ha telepíti a WinRAR-let ellenőrzött társítani ISOs, és automatikusan WinRAR fogja látni ISOs archívumok figyelmet kapok WinRAR fogja kérni ott egy időben, hogy milyen típusú rekordok társítani kívánt ... törölje az ISO fájlt, majd adja Next vagy Folytatás ... van egy tutorial arról WinRAR, ha tudja, hogyan kell "játszani körül" vele. Összefoglalva archív venni, hogy mivel ez ... nélkül rip és éget egy CD-t.

 27. nae007 - mondta

  ... Nem tudom követni a bemutató véget után az első percben ,,, átvenni újra ....

 28. Adrian - mondta

  nae007... Nem tudja követni a bemutató véget után az első percben ,,, átvenni újra ....

  Használjon másik böngészőt. NE használja az Internet Explorer
  Azt mondják, egy ezerszer itt olvastam a megjegyzéseket, mielőtt kiküldetés kérdés / comment. Internet Explorer böngésző egy buta, lassú és egyáltalán nem biztosítja a biztonságot, ha szörfözés az interneten, bármely más böngésző, bemutató Mindannyian böngésző létezik, írja fel a "Search videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban: Firefox vagy az Opera, vagy a Google Chrome cache sokkal sokkal jobb, mint az Internet Explorer.

 29. nae007... Nem tudja követni a bemutató véget után az első percben ,,, átvenni újra ....

  és előfordul, hogy néha rám, és a Mozilla, a hálózat egy átmeneti elzáródása próbál néhány órát ...

 30. Lucian Dragus - mondta

  Érdekes dolog ....
  Van egy kérdésem ... ha .merge próbaverziója lejárt?

 31. Nem tudom nézni a Firefox kér, hogy telepítse az Adobe video ... bár telepítve van és Explorer menj klipek, hála?

 32. M.GIGI - mondta

  Kérem, mondja el, miért korlátozódik nézni oktatóanyagok, Kaspersky Helyreállító Kaspersky cd.Am 2010 és a Google Chrome, és egy idő után néz elején visszatér videotutorialui.Am telepített Firefox, és amikor nézem őket én egy üzenetet, hogy korlátozza a rendszergazda számára. Amennyiben nem rendelkezünk reguli.Va videotutoriale sosem letöltött.

 33. Giani - mondta

  Salut.As bárcsak hogy a CD vagy DVD, de tot.Sa nem mondani akarok csinálni egy filmet a DVD-n, de még mindig szeretnék mondani, hogy holnap egy másik film éget mind ugyanazon dvd.Va kérjük, hogy a bemutató. Üdvözlettel.

  • Adrian - mondta

   Giani: Salut.As bárcsak hogy a CD vagy DVD, de tot.Sa nem mondani akarok csinálni egy filmet a DVD-n, de még mindig szeretnék mondani, hogy holnap egy másik film éget mind ugyanazon dvd.Va kérjük, hogy a bemutató .Multumes.

   Így égetni újra, hogy a DVD az esetben, ha nem "töltött", amikor első alkalommal, éget egy doboz valahol, hogy azt mondja: "multi sesion alow lemez" vagy "alow fájlt ki később" vagy a "többszörös alow rekord "Van, hogy jelölje, hogy hagyja, hogy a DVD" nyitott ", akkor egy újabb dátumot, ha valami nem teljesen ... Nem hagyja, hogy a CD / DVD nyitva (Adik írhat máskor), ahol a éget ISO kép ez, mint egy bootolható CD-t Windows vagy "mentő CD" Kaspersky ...

   Kérjük, ne írjon ugyanazt a kérdést többször, akkor nem vágta ezzel! Teszi fel a kérdést, emlékszik, mi kérdés a kiküldött bemutató, így tudja, hogy hol jön vissza, hogy ha valaki a választ!

 34. Augustin - mondta

  Nagyon szép, köszönöm.

 35. ion megállt - mondta

  Sokkal megbecsülés és tisztelet. az ő munkája a leírás is.

 36. Costi - mondta

  Sall. Eddig volt egy CD-program Ashampoo Burning 6 volna, de hamar megváltozott, és tettem windowsu 7 ablakokat. ehelyett tettem Ashampoo Ashampoo 6 9 7 kompatibilis a Windows cd de ha nem tudom megnyitni őket. Tehát én cd a végén, azt mondta, hogy sikeresen elkészült, de ha adsz nekem a hang ,, nyitott húzza a fájlokat ebbe a mappába, hogy adjunk a lemez ,, Őket. miért teszem ezt? Ez lehet az oka, hogy a Windows? Várok választ tőled. köszönöm

 37. Bulgac - mondta

  Ez tényleg nagyon jó, ajánlom.

 38. bogdan - mondta

  Helló Cristi! Találkoztam néhány problémát: betöltöttem azt a CD-t az ISO-lemezkép Kaspersky Windows lemez image-író ​​(a windows7) és után, hogy vége jöttem betölteni az újraindítás, és várt, elkezdte Bara dvd-rom jel ahogy olvasni, de úgy tűnik, nyomjon meg egy gombot a bot a cd-dvd, de a villogó kötőjel ül sokáig, mielőtt egy visszaállítja pc.Il, és megpróbál egy másik CD-t a programhoz használt, hogy az a bemutató, és én már követte a lépést, de nem indul menü jelenik meg, de hagytam, hogy a vonal villog (normális volt, hogy megvédje, hogy nyomjon meg egy gombot), még akkor is, ha a BIOS boot prioritás tettem 1-CD, 2- HDD ... legyen szíves mondja meg, mi a baj ebben a folyamatban

  • Adrian - mondta

   bogdanHi Cristi! Találkoztam néhány probléma: én elindult a CD ezen kép Isodes Kaspersky Windows lemezképet író (a windows7), és miután vége volt adtam újraindul, és várta, hogy indul, kezdett BARA DVD-ROM jele, hogy olvasott, de úgy tűnik, hogy nem nyom meg semmilyen gombot CD-DVD torkolattüzeinek, de ezt a vonalat állva, mint én amdau egy visszaáll pc.Il ki és ne próbálja egy másik CD-t a program, amit használni ebben bemutató, és én követte a lépéseket, de én így nem boot menü jelenik meg, de továbbra is a műszerfal villog (normális volt, hogy védje meg, hogy nyomjon meg egy gombot), ha a BIOS-ban az elsőbbségi rakjuk 1-CD; 2-HDD ... hogy legyen szíves mondja meg, hogy mi a baj ebben a folyamatban

   Próbálja meg éget a ISO kép más szoftver, de alacsonyabb sebesség, van egy csomó oktató Burn, így szabadon, mint: ImgBurn, CD-író XP és kereskedelmi xat: Nero.

   • bogdan - mondta

    Adrian:
    Próbálja meg éget a ISO kép más szoftver, de alacsonyabb sebesség, van egy csomó oktató Burn, így szabadon, mint: ImgBurn, CD-író XP és kereskedelmi xat: Nero.

    a leglassabb volt CDBurnerXP 16X (2.823 KB / s), és ha készült nero mindig ad nekem hibát, és azt mondja: "Illegal Disc" és viszlát a CD: | (cam gyakran mondják, igen, és nem akarom tönkretenni az utolsó CD-t Már 2 Kaspersky Helyreállító CD-dik.) A programot cd-uri/dvd-uri jobban csinálni, amit ajánlani? Köszönöm, hogy időt!

    • bogdan - mondta

     Igyekszem, hogy egy DVD-t a Windows rendszerindító menü jelenik nyomjon meg egy gombot a dugványok cserébe CD-k, hogy a Kaspersky Rescue Disk még mindig villogó kötőjel előtt látható, hogy az üzenet (nyomjon meg egy gombot ...), és továbbra is így Nem megy, hogy ctrl + alt + delete újraindításához: (

     • bogdan - mondta

      bogdan: Igyekszem, hogy egy DVD-t a Windows boot menü jelenik nyomjon meg egy gombot, hanem dugványok ezekből CD a Kaspersky Rescue diskimi marad villogó vonal jelenik meg, mielőtt azt az üzenetet (nyomjon meg egy billentyűt ...), és továbbra is így még nem megy, hogy a Ctrl + Alt + Delete újraindításához: (

      Találtam egy olyan bemutató a mentő CD 2009 Kis nem hozzászólás linkek .............. de nem tudom, hogyan kell tenni, hogy a program Bart PE Builder

     • Adrian - mondta

      bogdan:
      Találtam egy olyan bemutató a mentő CD 2009 Kis nem hozzászólás linkek .............. de nem tudom, hogyan kell tenni, hogy a program Bart PE Builder

      Írd fel a jobb oldalon a doboz "Keresés videotutorial.ro ..." bart, üss meg és megtalálja a bemutató

     • bogdan - mondta

      Adrian:
      Írd fel a jobb oldalon a doboz "Keresés videotutorial.ro ..." bart, üss meg és megtalálja a bemutató

      annak érdekében, hogy a live cd kellett tennem a Bart PE? Miután elindult, hogy a kép egy CD-n és a végén nincs autorun, hanem adjuk meg, egyszerűen egy bizonyos mappába

     • bogdan - mondta

      Én végül sikerült azt ImgBurn 1x sebességgel, de van egy probléma: ha adok frissítések mondja Nem lehet csatlakozni ... (valami ilyesmi)

      ps: Én RDS FiberLink

 39. KhnumDC - mondta

  Kiváló! 5 csillagok

 40. Francisc - mondta

  Úgy tűnt, Dr.Web LiveCD 5.0.2. Ez használ és mint Kaspersky Helyreállító CD, de ez ingyenes. Ez egy kiváló eszköz a vírus eltávolítását. Amikor a víruskereső és anti-vírus segédprogram nem szállítja el Dr.Web LiveCD 5.0.2 fertőzés kiváló. Ez letölti, jön egy CD-t és a többi használható Kaspersky Helyreállító CD.

 41. Cristi - mondta

  szívesen, és gratulálunk a munka sokat tanultam figyelemmel kísérik oktató, van egy kérdés, és azt szeretnénk, hogy egy CD-t caspersky valamilyen malware rajta törli őket?
  kell másolni az adatokat a PC-ről, hogy valami mást, azt írta, hogy meg kell menteni törölhetők.
  törölhet zenei fájlokat és adatokat szó?
  köszönöm és gratulálok
  Cristi

  • Francisc - mondta

   szívesen, és gratulálunk a munka sokat tanultam figyelemmel kísérik oktató, van egy kérdés, és azt szeretnénk, hogy egy CD-t caspersky valamilyen malware rajta törli őket? másolt adatokat egy másik PC-ami azt írta, hogy részt menthetők sterge.se törölhet zenei fájlokat és adatokat szó? köszönöm és felicitariCristi Idéz nekem

   Igen, vannak kockázatai. Fennáll annak veszélye, hogy nem is indul a Windows (nem töröl semmit, vagy inkább semmit nem fertőzött), vagy nem működik jól (attól függően, hogy a fertőzés súlyosságától). Ez jó, hogy kéznél van egy CD-t a Windows. Így meg tudod oldani a problémákat. De miért nem próbálja először Dr.Web CureIt! 5.00.13 és Malwarebytes'Anti-Malware volt (és esetleg SUPERAntiSpyware)? Megússza ezt, és ez biztonságosabb (nem minden, de sokkal biztonságosabb.)

 42. Cristi - mondta

  Thanks Próbáltam több anti malware és antivírus avast 5, de most én vagyok, és hogy szerepel a hordozható víruskereső alkalmazások azt hiszem nincs neve, és én beolvasott és online több programot találtam sok malware 15 említett programot mondta Mia-én törlésre.
  kezdett dolgozni keményen, és kap blokkolt néhány számítógépes programok. így fogom próbálni, és újra a verzió, hogy nem minden Windows-t.
  ha nem megszabadulni a programok egy próbát ezzel a live cd

  • Francisc - mondta

   Thanks Próbáltam több anti malware és antivírus avast 5, de most én vagyok, és hogy szerepel a hordozható víruskereső alkalmazások azt hiszem nincs neve, és én beolvasott és online több programot találtam sok malware 15 említett programot Mia azt mondta én sters.a számítógép kezdett menni kemény és kap blokkolt néhány program. így fogom próbálni, és újra azt a verziót, hogy nem minden windowsul.daca nem megúszni ezeket a programokat egy próbát ezzel a live cd Idéz nekem

   "A Boot Scan" a Avast! 5 használni? Ez segíthet.

 43. Cristi - mondta

  Régebben a Complete PC után az első vizsgálat próbáltam indítani szkennelés nem talált semmit ezer is ad egy esélyt, ha úgy gondolom, az éjszakai, mint a múltkor iam 10 adta reggel és tartott egy óra és 2 először ha tettem valamit, Avira volt ez a lehetőség, és rémült anya nem is indul el.
  Ha keresni malware a neten találtam 3 mappák fertőzött malware, de nem találtam semmit.
  Mit tehetek? Most azután, hogy eltávolították adott és a malware, és ha valami nem megy 5 Triennálé könnyebb, de félek, hogy megtaláljam a mappák beolvasásakor a net. egyikük a VLC, de nincs víruskereső vagy antimalware, és nem mond neki semmit
  Köszönöm a tanácsot. csak jobb.
  Cristi

 44. Francisc - mondta

  1) Ha a beolvasott, mint mondtam, a "Dr.Web CureIt! 5.00.13 és volt Malwarebytes'Anti-Malware "(és esetleg SUPERAntiSpyware)" (akkor újra szkennelés "Safe mode") és az Avast! 5 "Boot Scan", és egyik sem talált semmit, akkor talán, hogy amit amit az interneten talált beolvasás észlelt "hamis / pozitív". By the way, milyen biztonsági cégek már beolvasott online?
  2) A nagyobb bizonyosság, ha tudod, mi van a 3 fájlokat, akkor mászni a VirusTotal oldalon, és vizsgálja meg őket.
  Járjon el az alábbiak szerint:
  - Te vagy a keresési mezőbe a "Google", "teljes víruskeresést";
  - Hagyjuk ellenőrizte az opció (a "keresés)" Web ";
  - Menj először címe;
  - A megjelenő ablakban azt mondja: "Fájl küldése", és alatta egy ablak a "Tallózás ..."; "Kattintson a" a "Tallózás ...", és válassza ki a három kép; majd nyomja meg a "küldés"
  - Várjon, amíg a vizsgálat
  - Befejezése után a vizsgálat eredmény jelenik meg a jelentés 41 víruskeresést.
  - Úgy tűnik, gyanús műveletet minden fájl külön-külön.
  Ha nem talál ilyen fájlt, hogy fertőzött (vagy, mint bármelyik 2 / 3 41 az), akkor lehet.

 45. Cristi - mondta

  "Http :/ / www.emsisoft.com"
  Én ellenőrizte a linket oonline malware
  Én víruskeresést BitDefender Online Scanner ESET utolsó találat 2 de én törölni azokat a fájlokat, vagy mi volt az, és nem csak Malvar találtak semmit azt tapasztaltam, hogy a kapcsolat most már nekik a boot szkennelés avast dolgozom kevesebbet PC, de ma este ígérem, hogy próbálja ezt a lehetőséget ismét. Megpróbálom szkenner, amit mondott
  köszönöm szépen
  Cristi

 46. Cristi - mondta

  Én scanaty azokat a fájlokat, és a teljes bspleyer szkenner a neten, és már csak a 6 2 ezer fájlokat eredmény 1 / 39 és más 2 / 40
  és részben egy egész mappát Ceala asktbar aki előtt számítógép Lam és Lam távolítani csökkentett módban, keresek egy nagyító, és nem találom a linket, de nem tudom, hogyan talált rám ott, és a hely "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ AskTBar "
  hogyan találom meg? keresés és írni ezt azt mondják, van egy megfelelő mappába
  Cristi

 47. Francisc - mondta

  Nos, a fickó kell kihozni minden olyan eszköz, amely az imént mondott. Végre! Próbálkozz és a "Kaspersky Virus Removal Tool 2010 9.0.0.722". Ha nem kap el semmilyen ilyen általam javasolt (bár tudom, - több mint 80% -a ezekben az esetekben megszabadulni fertőzések), majd használja a „Kaspersky Rescue CD”, hanem, hogy a legvégső esetben. Próbálja azonban, ha van ideje, szkennelés „csökkentett módban”.
  BAFTA.

 48. Francisc - mondta

  Ne felejtsd el! Miután megszabadulni a fertőzés (függetlenül attól, hogy hogyan és miért), hogy tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis és töredezettségmentesítést.

 49. Cristi - mondta

  Én beolvasott reggel tegnap este csökkentett módban kattintson a avast csomagtartó vizsgálat után úgy beolvasott avast tel minden normális rendszer, beolvasott Kagyló hordozható antimalware és ideje, hogy minden ezer, nem találtak semmit.
  nincs értelme aggódni?
  ha egy live cd, és tettem xp cd és a víruskereső, hogy jobb lenne, mint a CD verziót caspersky?
  köszönöm szépen

 50. Sorin - mondta

  Néhány nappal ezelőtt véletlenül fedezték fel, hogy azt mondják, ez a program Sardu bevezetni anti-vírus program a CD / DVD Élő, amely lehetővé teszi, hogy átvizsgálja az összes közvetlenül butare.Am ha a program ment a honlapján, és találtam ezt a leírást és a gyarmatosított shardanák Antivirus Rescue Disk Utility (Sardu) olyan program, amely képes az ISO vagy az IMA anti-vírus bootolható CD-t, a teljes gyűjtemény a közművek, a legnépszerűbb Linux-Lite, és a legjobb ismert Windows PE. Az ingyenes (ez engedélyezett, mint egy egyéni ISO / IMA).
  Miután a fájlok kibontása Sardu létrehoz egy CD / DVD-t vagy egy bootolható USB eszköz hasznos menüjében négy kategóriába sorolhatók: Antivirus, Utilities, Linux, és a PE.
  Hogyan használjuk Sardu?
  Miután letöltötte a fájlt, unzip Sardu. Zip, és a "start" futtatható. A szimbólum "Négy mórok" (Regional zászló / szimbóluma Szardínia), és látni fogja a windows szerint. Négy alkalmazások Antivirus, Utilities, Linux, és a PE. Minden alkalmazás saját tab gombokkal, melyek a lap a szoftver letöltéséhez. Az oldalon minden bejegyzés van egy checkbox, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki a lehetőséget:
  szürke: a kép azt jelenti, nem létezik
  Ellenőrizetlen: a kép nem aktív (.. alapvetően kiterjesztése ISO fájl változik IS vagy MI MI).
  Ellenőrzött: Kép talált és rögzített.
  Ahhoz, hogy Sardu építeni a cél, akkor folytassa másolni az ISO / IMA az ISO mappában jelölőnégyzetet. Ha a képek még nem töltötte le ezt lehet tenni, mint már mondtam, kattintson a megfelelő gombokat, hogy letölteni őket közvetlenül. (Megjegyzés: nem lehet megváltoztatni az alapértelmezett nevet az egyes programok, különben nem fogja felismerni.) Going File -> Refresh ISO / IMA indul egy csekket jelenlétét image "és Sardu fogja változtatni a helyzetét a dobozok képek találat.
  Bent a ISO mappa van "extra" mappát további fájlokat tudunk. Sardu növeli a build mappába.
  A teszt megjelölt ISO vagy USB, akkor MobaLiveCD.
  Szeretném tudni, hogy igaz-e vagy, ha ez a módszer jó?

 51. Segíteni akartam Sorin, de úgy tűnik, az én comment (Elnézést kérek) nem fogadta el, hogy közzé kell tenni. Tudna segíteni Google "BNK Sardu"

  • Sorin - mondta

   BNK: Segíteni akartam Sorin, de úgy tűnik, az én comment (Elnézést kérek) nem fogadta el, hogy közzé kell tenni. Tudna segíteni Google "BNK Sardu"

   k nincs semmi, mint ms vagy

 52. madalin - mondta

  Én jó egy rescure tuner, laptop, számítógép, de elmegyek, vagy hogyan kell betölteni a sikertelen, tettem a BIOS-ban CD-RW, hogy az első boot.
  Mit tegyek?: (Van egy vírus van, vagy hogyan tudok megszabadulni tőlük

 53. Ovidiu - mondta

  Most Rescue Disk mentheti közvetlenül az internetről (nem kell semmit telepíteni a számítógépre):
  http://www.kaspersky.com - Támogatás - Szerszámok - Rescue Disk

 54. ViorelR - mondta

  Kettős CD-t készítettem a Kaspersky live CD 10-mal. A Dolphin File Explorer nem ismeri fel az NTSC C: (SSD) rendszerpartíciót. Csak a D partícióval rendelkező merevlemez felismerhető, de megjelenik sdb1 (D: DATA helyett). Nem tudom beolvasni az SSD-t Mit tehetek? Nekem van az Asrock z87pro 4 alaplapja. Van windows 7 64, a Biosban csak IDE, AHCI vagy Raidet lehet változtatni, és nem tudom megnézni az SSD-t. Mi a teendő? Miért nem lát SSD-ket.

Trackbacks

 1. [...] A Kaspersky Internet Security 2010 sok újat már Kaspersky Helyreállító CD, amit bemutatott egy korábbi bemutató, van egy okos szkennelési módot [...]

 2. [...] Nem lesz képes legyen a számítógép használatával. Ilyen esetekben ajánlott a Kaspersky Rescue Disk A legtöbb esetben egyszerűen használja Malwarebytes szoftver segítségével a fertőtlenítés [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.