Tiltsa Update és a Windows Defender 10

Tiltsa Update és a Windows Defender 10

Tiltsa Update és a Windows Defender 10

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, a Windows Update és a Windows Defender, két fontos biztonsági modulok az operációs rendszer Microsoft Windows 10, amely tartja a felhasználók biztonságos Windows operációs rendszer. Bár ez a két modelu biztonsági létezik minden Windows-verziók, Windows 10 ellenőrzési lehetőségek ezen modulok kevesebb mint valaha.
Tiltsa Update és a Windows Defender 10
Talán a Microsoft úgy döntött, hogy a Windows Update és windows Defender kell mindig aktív marad / kapcsolásban utilizatrul továbbra is biztonságos. Windows Update szolgáltatáson keresztül, hogy megkapja problémák javítását, patch biztonsági réseket a rendszerben, a rendszer kritikus frissítések és a Windows Defender, a felhasználók védve vannak külső szoftver (felhasználó manuálisan telepített külső forrásból), malware , fenyegetések és potenciálisan káros szoftverek jött át a böngészőt.
Bár látszólag nincs egyértelmű választás-e vagy tiltsa le a két biztonsági modulok vannak legitim módon, ami által viszont anélkül harmadik szoftver és trükkök, hanem egyszerűen vonzó a meglévő szabályozó modulok a Windows 10 .
Hogyan letiltja a Windows Defender frissítése és 10?
Letiltani a Windows Update Windows 10 hívhatja a szolgáltatások listáját, hogy mi minden szolgáltatás elérhető a Windows operációs rendszer, a jelenlegi állapot, és hogyan ezeket a szolgáltatásokat kezdeni. Ahhoz, hogy Services, nyomja meg a Windows + R gombokat egyszerre indítani ablak „Run” és a „Open” levelet „services.msc” (idézőjelek nélkül), majd nyomja meg az Enter vagy kattintsunk az „OK”. A „Szolgáltatások” Álláskeresés „Windows Update”, így kattintson rá duplán, kattintson a „Stop” megállítani a folyamatot, a szolgáltatás és a „Indítás típusa:” válassza „Disabled”. DAM kattintson az „Apply”, majd az „OK”
Hogyan lehet kikapcsolni a Windows Defender Windows 10?
Ahhoz, hogy letiltja a Windows Defender frissítése és 10 másik részében fogjuk használni a meglévő ellenőrzési Windows 10. Különösen a „Helyi csoportházirend-szerkesztő” aktív szolgáltatásoknak optuni Windows Defender részén Control Services korábban használt letiltani a Windows Update. Ahhoz, hogy indítsa el a „Helyi csoportházirend-szerkesztő” A Windows Egyidejűleg nyomja (a kulcsot a Windows logó a billentyűzeten) + R és Cass „Open” write „gpedit.msc”, és nyomja meg az „Enter” vagy „OK”. A „Policia Local Group Editor” a „Computer Configuration” kiterjesztett „Felügyeleti sablonok”, majd a „Windows-összetevők”, majd bal gombbal a „Windows Defender”, és a jobb oldalon az ablak mi kattintson duplán a „Kapcsolja ki a Windows Defender”. A megjelenő ablakban jelölje ki az „Enabled”, majd a bal egérgombbal az „Apply” gombra a bal oldali ablakban, majd kattintson az „OK”
A végén, csak remélni tudom, hogy ez a videó bemutató hasznos volt, és hogy a Microsoft, a frissítés semmit, helyreállítja a normális lehetőségek az engedélyező és tiltó Windows Update és a Windows Defender Windows 10, mint volt a Windows 7. Nem tudom, miért érzem magam, mint a Microsoft lesz sokkal a felhasználók visszajelzései alapján dühös vagy ideges, hogy ők vegyék át az irányítást a biztonsági modulok. Vagy talán ez a baj?!?!?


Videó bemutatója - Disable Update és a Windows Defender 10


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. 3-4 nap megpróbálok Intal és én Win 10, de hálózati kártya problémákat okoz.
  Nekem van egy beágyazott fórumon, de nekem is van egy Wi-Fi STIK valahogy törölni NIC és továbbra is STIK ??
  Talán igen, talán igen, és én is sikerül ezt a frissítést ...
  Vagy ha valaki tudja jól jönne egy módszer nagyon jól.

  Köszönjük!

  • Robert - mondta

   Hi megpróbálja ezt a módszert: adja kezelése ebben pc vagy a számítógép attól függően, hogyan jelenik meg, ha 7 vagy 8.1 jobb egérgombbal rájuk kattint, majd adja meg a berendezés igazgató, majd a hálózati adapterek és probagil látni fogja a két vezető egy sarló wifi nevét tartalmazó, a másik pedig a vezeték nélküli hálózati kártya, hogy tegye a kurzort, majd nyomja meg jobb klikk, majd tiltsa és then're csatlakozik WiFi. Remélem segített, és lehetővé teszi, aktiválja az ülőke.

 2. Calin - mondta

  Én már eltávolított és egyszerűbb a Windows Defender látni Revo adtam mindent, és én eltávolította rendszer

 3. Adrian, a parancsot "gpedit.msc" 10 nem fér hozzá a Windows Home Pro verzió csak.

 4. Matthew - mondta

  miért akarsz eltávolítani a Windows Defender? Én nem zavarta meg újra. nem, nem blokkolt semmit sem közölték velem semmit ... igen konfliktus, ha telepíti egy víruskereső? Telepítettem BitDefender és a Kaspersky és nem volt probléma.
  Az egyetlen probléma az lenne, hogy azt mondják, hogy a nagy erőforrás-fogyasztása még akkor is, hogy a frissítéseket ... nézd meg a vírusokat. Igen PC Windows 10 aki szintén nem érzi, mint erőforrások felhasználása.
  aktivátor és megkérdezte, hagyja, hogy tegye a dolgát, én adtam teszi, hogy minden csendes és kész. Nem is tetszik.
  Calin igaza van, azt eltávolította az összes, mint megállítani.

 5. Sandu - mondta

  Látogasson el a telek körülbelül 9 éve, és látta, oktatóanyagok (le a kalappal), vagy 4 5 hozzászólásokat, és volt már ennyi idő, és én nem reagált sem.
  Az utóbbi az előző Cristi „Útmutató a Windows 10, csak annyit kell tudni, hogy”
  Ugyanakkor választ kapni.

 6. Catalin - mondta

  Tudjuk, hogy azok, akik dolgoztak a Windows 10 bennfentes, windosul addig marad érvényben, amíg újraindul és programul.Acum jönnek és kérdezik, ha letiltja a Windows Update, windosul marad állandóan aktív ??? várni a válaszra ... bemutatója ..PS megjegyzés 10.Multumesc Adrian.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha a Windows verziót a program és 10 Insider Insider Preview telepített és megáll az automatikus frissítéseket, a Windows továbbra is aktív marad sokáig. Amint azt a bemutató "A Windows 10 legális és ingyenes Windows-program 10 Insider", hogy megtalálja a jobb felső keresőmezőbe, kiterjeszti engedély minden frissítés telepítve.

 7. Anderson - mondta

  A Windows 10 otthon gpedit.msc nem működik, azt mondja, hiba. Nem tudom, ki akarna letiltja a Windows Defender? Olyan jó, mint egyébként ott. BitDefender az alternatív (rómaiak tették), vagy a Kaspersky (orosz gyártmányú).

 8. Liviu - mondta

  Helló. Te nagyszerű munkát végez video oktatóanyagokat. Arra gondoltam, ha lehetősége van arra, hogy a programozás és ismertetők.

 9. Cristian - mondta

  Szia, Nekem van egy probléma a Windows 10 azaz már nem a régi ablakok ablakok képnézegető 7, megmutatva hibámat "Ez az alkalmazás nem tudja futtatni a számítógépen, hogy megtalálja a verziót a PC, ellenőrizze a szoftver kiadó ".Hogyan tudom megoldani ezt a problémát? Köszönöm.

 10. Mikhail - mondta

  Milyen jó letiltja mindkét funkciót?

  • Adrian Gudus - mondta

   Hogy nem fogyaszt feleslegesen forrásokat, valós idejű keresés a Windows Defender fogyaszt processzor, RAM és a merevlemez olvasási, ellenőrző frissítések fogyaszt sávszélesség.
   Manuálisan is aktiválja újra a Windows Defender havonta egyszer, vagy 2 hét, és a kézi leolvasó és a fájlrendszer. Szóval lehet manuálisan aktiválja a Windows Update havonta egyszer ellenőrizni és telepítse a rendszer frissítése. Nem szükséges, hogy ezek a két modul, hogy folyamatosan fut

   • Mihai Badea - mondta

    Ha a rendszer előre telepített W10 valószínűleg elég erőforrás az automatikus pásztázás. Mindenesetre, a potenciális nyereség forrásokat kell tenni kiegyensúlyozó kockázatot.

   • Stephen Bontoi - mondta

    Adrian Gratulálunk a szakmaiság, hogy megkértem, hogy hány éves voltál képes elérni. -I észre, mert a hajlandóság, hogy megoldja mindenféle probléma, és jövök hatîruri egyik fele, hogy én megoldottam már megtanított tiltása Windows-frissítések 10 nevezetesen, hogy úgy gondolja lenne miatt az alapértelmezett beállításokat a Windows 10 képesek „kezelni” oktatási szoftver Siveco című AEL de elveszíti ment interneten, amint hogy az első frissítéseket? A menedzser megérti ezt az egyszerű tényt, hogy a program AEL futó alapbeállításokat keresztül Internet Explorer kell szembenéznie, az Active X vezérlő megkérdezi Blokkolt tartalom engedélyezése, hogy az egyéni engedély már nem felelnek meg, miután a frissítések telepítésével. Hipotézisem szerint a belépő nettó modifiică valamit az Internet Explorer, hogy ez esetben alkalmatlan, mint a többi versenytárs Mozilla, Opera, ahol az elejétől futottam a Windows 7 vagy érdekes itt nem is próbáltam. Köszönjük!

   • Elnézést kérek a zavartól. Hogyan aktiválhatom újra az ablakvédőt? Megemlítem, hogy eltávolítottam a megadott módszerrel. Nagyon köszönöm!

 11. Marius L. - mondta

  Azok a Windows verziók 10 Pro, Enterprise vagy oktatási kiadásait, azt javaslom, egy másik beállítást, azaz értesítést kaphat, ha új frissítések a rendszer, hanem azért, hogy engedélyt kért frissítések telepítéséhez. Ez lehetséges (a változatok a fent említett, újra) a következőképpen:
  - Nyomja meg a Windows + R billentyűket, majd írja be a gpedit.msc parancsot a Futtatás ablakot
  - Keresse meg a Számítógép konfigurációja -> Felügyeleti sablonok -> Windows összetevők -> Windows Update;
  - Keresse beállítása „automatikus frissítés konfigurálása” a jobb oldalon az ablak, és kattintson duplán rá;
  - A "Nem konfigurált", "Enabled" és a "Disabled" ellenőrizni "Enabled";
  - A „beállítás automatikus frissítése” Válassza ki a kívánt te az „Automatikus letöltés és értesítés a telepítés” (késztette támogatás csak azokra a frissítések telepítését, a letöltés automatikusan történik) és az „Értesítés letöltés és értesítés a telepítés” ( kéri beleegyezését letöltése és telepítése).
  - Kattintson az Apply.
  Én inkább ezt a verziót, mint a teljes kikapcsolását a felelős szolgálat az Update.

  • Marius L. - mondta

   Még ezzel a beállítást, a Windows automatikusan frissíti. Szóval Adrian terjesztett változata.

  • Cosmin - mondta

   Nagyon jó! Köszönjük, hogy értesített Marius Adrian.
   Erősítse meg, hogy a beállítások által bemutatott Marius működik. Kérek értesítést, ha új frissítéseket, és ha engem kérdezel piócát rakó

 12. Csabaxb - mondta

  Én abbahagyta az írást, és automatikusan frissülnek, és én, mint mi comemtat augusztusban 6 dátum. Defender beugrottam a telepítés egy másik víruskereső program adta tiltsa le a védő. Sajnos a Windows Defender nagyon gyenge. Az elmúlt tesztek független laboratóriumok ellenőrzési 2 víruskereső szoftver megszerezte a csillagos és fél.
  Több oktató.

 13. Flavius - mondta

  Jó tutorial, én ezt a dolgot az elejétől, amikor telepítve a Windows.
  A probléma az más, de talán még nem keresett az interneten találtam valamit, ami probléma, nevezetesen a rendszer sok RAM, ha abba az összes programot, hogy megnyitotta a folyamat kezdődik, hogy vonja vissza mb de 200 Minden Elkezdtem 1 GB.
  Telepítettem csak két illesztőprogramokat csak azoknak, én fórumon baza.Sa a telepítése Windows driver, hogy furcsán viselkedik 10?

  Itt egy screenshot: https://gyazo.com/e8a2e8686c1679cf2ba0826321016036

 14. Grigor - mondta

  Köszönet Adrian nagyon jó tutorial különösen 10 új ablakok jelentek meg, és problémái beállításokat. Telepítettem a Windows 10 néhány nappal ezelőtt, és még megy elég jól, várják, hogy 10 ablakok és egyéb oktatóanyagok problémák megoldásában merül fel az út mentén.

 15. Vicentiu - mondta

  A probléma, vagy hiba, bármi legyen is az, hogy a dual boot Windows 10 iOS, iMac mauseul-re, így az eredeti és a billentyűzet nem reagál a parancsokra Windows 10, ahogy kellene.

 16. Hello ..

  Próbáltam megállítani magam Windows Defender .. de amikor írtam a futási parancs:
  gpedit.msc a Windows tűnik számomra ... Nem találja gpedit.msc
  győződjön meg róla, írta be a nevét helyesen, majd próbálkozzon újra

  miért .... ??? Valaki kérem, segítsen nekem

 17. sapunell - mondta

  Fiúk, akik 10 HOME Windows verzió, és nem fér hozzá a csoportházirend van egy megoldás van -> „http://winaero.com/download.php?view.1812”. Töltsd le, majd bemegy a Start-> Beállítások-> Windows Defender-> és ott adja az összes lehetőséget ki ..., hogy miután, kattintson duplán a „Disable Windows Defender Windows 10” Teszek beállítás registry után csak meg kell adni, mint újraindítani ... és ennyi .. Jó szerencsét!

  • Strommy - mondta

   Azon kaptam magam ebben a helyzetben. Frissítés után WIN10, találtam BitDefender. Ez volt aktív csak WinDefender Próbáltam a tutorial eljárást tiltani WinDefender, de ő elment. Saját verzióját WIN10 nem találja a gpedit.msc fájlt, ezért követtem által leírt Sapunell. Miután eltűnt WinDefender tudtam aktiválja BitDefender. Tehát az én tanácsom az, hogy futás után egy Videotutorial, olvasni / böngészhet és olvasni, mert gyakran választ találni.


 18. Telepítettem a Windows 10 de már nem működik PPPoE. Ez köti össze az első, a munka (ping válasz http://www.google.ro t) bármely 20 csomagot, akkor igen „időtúllépés miatt”
  Furcsa, hogy a Hálózati és megosztási központ azt mondja, hogy van internet-hozzáférése, de semmi sem működik. Ha aláírom húzza ki, majd csatlakoztassa, hogy hiba „modem nem válaszol .... Tárgyévben, vagy hiba "
  7 megy zökkenőmentesen a Windows.
  Van elképzelése arról megoldására? Köszönöm.

 19. Letilthatja a Windows frissítések 10 nem ajánlott azoknak a Play Store, miért? STORE kell kapni vagy lemaradnak, mert pontosan azt tette, amit mondtak a bemutató, én letiltotta a Windows Update és körülbelül két napig Play Áruház nem működött. Nyitva hibát kapott, mint ez: „A szerver megbotlott - Mindannyiunknak vannak rossz napok” [Hibakód 0x801901F7] - Ez miatt kikapcsolta az Windows-frissítések. Most azok, akik ezt a problémát találtam a végső állásfoglalást, indítsa újra a Windows Update és az automatikus szabadság, akkor vissza kell állítani a bolt nem regisztrált a rendszerben. Egy visszaállítás a keresőmezőbe Cortana, és írja wsreset.exe - első eredmény felett a Play Áruház ikon visszaáll, kattintson rá, és minden visszatér a normális kerékvágásba.

 20. Hé, miért nem csinál valamit, ami hallható erős zaj font.

 21. Ovidiu - mondta

  Azt lehet mondani, hello how Sami 10 nincs ablak PT PRO MERCI

 22. köszönhetően sikerült kikapcsolni őket, de nem megyek vásárolni a Windows Store a Windows Store SPUC velem, hogy működik

 23. Horatiu - mondta

  Szia, Nekem van egy probléma, nem tudom az okát, de én telepített verzió Window.10 pro, és az én laptop teljesen blokeaza nededectat .az vírus vagy egy lehetőséget a beállítások nem kerül sor?

 24. Reimond - mondta

  Salut!
  Tudod, hogy egy listát ajánlások aktív szolgálatot 10 nyerni?
  Példák:
  Ha nem használja ki a vezeték nélküli szolgáltatások ... ..
  Ha nem szeretné tiltani kém szolgáltatások ... ..
  Kivéve, ha letiltja szerver szolgáltatás ... ..
  Ha nem használja a bluetooth ... letiltása szolgáltatás.
  Hogy gyorsabban laptop.
  Sok köszönet!
  Üdvözlettel!

 25. bvlucreţiu - mondta

  Szuper ez a hely!
  Minden videotutorialele hasznos és érdemes folytatni, amennyire csak érdekel!
  Nagyon jó munkát erre az oldalra!

 26. Andrew - mondta

  Helló, letilthatja a Windows Defender, ment, pontosan ugyanúgy, magyarázni a bemutató, de nem találta ott? Tudsz segíteni valahogy

 27. Stephen Bontoi - mondta

  Egy nagy párbeszéd során ez az IT-ists többé-kevésbé kialakult tőled nagyon sokat kell tanulni

 28. Mariana - mondta

  Azt asus ingyenes DOS, Windows 10 haza, vett nekem 3 hónap telt el, és folyamatosan frissíti zavar, én csak ismételni letölthető. Próbáltam olyan részletesek és nem egy másik módja, a parancssorba (admin) vagy miért nem lehet nyerni + R. Beléptem a WindowsUpdate _CORTANA SEARCH és odáig de DEFENDER megy.

 29. jó!
  ADRIAN
  tiltsa Cortana hogyan megy ez semmit, és fogyasztani.
  do u t bemutató, kérem !!

 30. Manolescu Oana - mondta

  Köszönöm, nagyon hasznos és nagyon szép magyarázható!

 31. Alex D - mondta

  Liszt magyarázat. Csak miután kikapcsolta én win frissítés jelenik idegesítően gyakran észre, hogy azt mondom, nyerni fogyatékkal frissítés és aktiválja (May és hangok).
  Bármilyen javaslatot ?????
  Mltumesc

 32. Andrew - mondta

  Szia Azt akarom tudni lehet dezactiven antivírus szoftver Windows Ultimate 7 telepíteni a Google Chrome-ot

 33. Carolina - mondta

  Hello. Hogyan tilthatom le a DEP Windows 10?

  • Adrian Gudus - mondta

   Miért csinálod ezt? Az operációs rendszer lesz nagyon sérülékeny, ha letiltja Data Execution Prevention. Operációs rendszer fájlokat nem védi, és akkor könnyen megfertőzi.

 34. Marius - mondta

  Köszönöm szépen

 35. Marius - mondta

  A győzelem. Az 10 pro az 2019 programban már nem használható kihívásként.

 36. Próbáld ki a gpedit.msc oldalról, hogyan kell megtenni a védőt, és akkor is értesíthet, ha frissítések vannak, vagy véglegesen kikapcsolnak, keressen a YouTube-on angol nyelven, például: „Windows beállítások 10 frissítés a gpedit.msc-ből” vagy google angolul, használja a Google fordítást, ha nem

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.