Az Ultimate Performance engedélyezése a Windows 10 rendszeren

Az Ultimate Performance engedélyezése a Windows 10 rendszeren

Az Ultimate Performance engedélyezése a Windows 10 rendszeren

Hogyan lehet engedélyezni az Ultimate Performance vagy a High Performance szolgáltatást a Windows 10 rendszeren?

Windows Power módok
Mint mindannyian tudjuk, a Windows három alapvető erőfeszítéssel rendelkezik, természetesen, amely hozzáadható azokhoz, amelyeket a felhasználó hoz létre.
A legjobb módja a Magas vagy nagy teljesítmény.

Az új Superior Performance vagy Ultimate Performance mód

Egy új mód elérhető az 1803 frissítésben a Windows 10 számára, de az alap nem engedélyezi. Ezt az üzemmódot a Felső teljesítmény vagy az Ultimate Performance szolgáltatásnak nevezik, és javítani szeretné a PC reakcióidőt.

Az Ultimate Performance mód bekapcsolása.

Ha szemügyre vesszük az energiaellátási lehetőségeket, látni fogjuk, hogy nincs új erő. Rendeléssel kell aktiválnunk.

A nagy teljesítményű vagy végső teljesítményt lehetővé tevő parancs:

1. nyílt CMD adminisztrátori jogosultságokkal
2. Add ki a parancsot: powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
3. sajtó belép és készen áll, az új üzemmód az energiagazdálkodási lehetőségek között van

A Windows teljesítménye számos dologtól függ.

Először a merevlemezt a SSD, ha nem. Az SSD-k hihetetlenül javítják a munkafolyamatot.
Ha egyetlen számítógépre ajánlnék egyetlen frissítést, minden bizonnyal az SSD lenne.
Még a laptopon is frissíthető. ha nincs meg M2 bővítőhely, akkor a laptop merevlemezén kívül egy SSD-t is elhelyezhet egy olyan kadmium használatával, amely lehetővé teszi az optikai meghajtó helyett SSD-t vagy más HDD-t helyezzen.

Ez az, ami az. Ne felejtsd el, kérlek, hagyd el véleményem az új, nagy teljesítményű üzemmódban. Hogyan néz ki, hogyan mozog, stb.

UPDATE:
1. Jobb kezdési sebességet éreztem.
2. A külső merevlemez-meghajtók elérhetők, ha hozzáférést akarnak tőlük. Korábban a külső merevlemez-meghajtók késtek, mert nem forogtak, amíg nem érkeztek hozzá.

Az Ultimate Performance engedélyezése a Windows 10 videó bemutatóján

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. CATALIN - mondta

  Aktiváltam, de őszintén szólva nem látok nagy különbséget, a játékokban már több 2,3 FPS van, és talán így is tehetsz valamit, de nem tudom kitalálni!

 2. Van olyan laptopom, mint a tiéd 🙂 ACER ASPIRE VN7-592G-7235
  egy CRUCIAL SSD CT275MX300SSD4-vel
  Mielőtt bekapcsolna 14 másodpercben, most az 11-ban, úgy tűnik, mintha a mozilla azonnal világítana, és a legtöbb program gyorsabban elindul 15% -20%
  A laptopot asztali számítógépként (egér billentyűzet és külön monitor) az íróasztal alatt zárt fedéllel tartom, így amikor lefedem a fedelet, akkor leáll és a monitor úgy viselkedik, mintha az akkumulátornál még mindig ott vannak. Valószínűleg egy zsák.
  A téma, mit kell tennem az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében (a foglalat mindenkor, a letöltések és ismételt terhelések stb.), Hogy kijusson belőle, nem működik. Vannak-e programok az akkumulátor élettartamának meghosszabbítására?

  • Cristian Alexandru - mondta

   Nincsenek programok, az ideális kiterjesztés az lenne, ha egyáltalán nem működne az akkumulátor, ha mindig áram alatt van. Különben is, azt hiszem, 200 lei új elemet vásárol.

  • Marius - mondta

   Hello. Vannak laptopok, amelyek lazítanak és eltávolítják az akkumulátort. Az akkumulátor az alaplaphoz csatlakozó kábellel csatlakozik. Nem tudom, hogy ez a helyzet a laptopnál. Az interneten kereshet információt, vagy visszavonhatja a laptopot.

 3. Cristian Alexandru - mondta

  Én is aktiváltam az Es1-512-ot, és látom, hogy a minimális használat felhalmozódik, vagy akár a maximális processzor.

  Köszönöm Cristi! Sokkal sikeresebb!

 4. György - mondta

  sokkal több processzort melegít, és Cristian Alexandru szavai teljes sebességgel tartanak

 5. Igen ... nem hiszem, hogy rendben van. Nem fogom használni.
  A nukleáris robbanás bemutató képe tökéletesen illik hozzá, mi fog történni a számítógépével.
  Olyan, mintha egy autót motorral tartasz volna. Ez szar. Közepes és hosszú távon nagyrészt megbocsátott számológépet választ.
  A teljesítmény nem indokolja a túlzott kopást. Magasabb hőmérséklet és az akkumulátor élettartama nagyon meleg környezetben, túlzott ventilátor kopás, háttérzaj stb. haszontalanul ... vagy esetleg egyesítse azt célul.

 6. Daniel - mondta

  Cristi dühös lett Dancila 18-03 miniszterelnök után :)))
  Van verziója windows 1709, attól, amit olvastam, amit írok másoknak, akik megpróbált nem előérték nem valami wow popped 10-15% plusz teljesítmény

 7. Vigyázzatok - mondta

  Engedélyeztem magamnak és én ezt az opciót a normál PC böngésző megnyitása, és a feldolgozó nem 10 20%, vagy úgy, hogy ezen értékek között ingadozik. 29-fokozatú hőmérséklet. A játékok őszinte legyek nem nézni, ha megy fel, de azt így nem tudom, hogy néhány csak addig maradnak a legteljesebb. Láttam az írást, mint: kopás, nagyon meleg, stb. és így tovább és ez nem jó. Jó nem jó, de ha nem OC processzor, videokártya és a memória, mint a? Nos általában történni, hogy a legnagyobb, hogy meleg, és ha a raktárból hűvösebb. Jól és OC, ha nem ugyanaz, mint ha már a hűvösebb állomány egy rosszul szellőző lakások stb Nem lenne elég hűteni? Különben is szeretem a fiúk oktatóanyagát. Amennyit csak tudunk, annyi oktatóanyaggal rendelkezünk, amit tanulunk! Bravo srácok!

 8. Costin Ciudin - mondta

  Helló Cristi Van egy kérdésem, ha már eltelt a winver 1803 volt baj a hangot? Rám, amikor frissített verziója nem megy semmiféle winamp lejátszó, foobar200 stb pcnituri és hallja a furcsa zajokat a háttérben, ez érdekes, hogy a médialejátszó és a láng megy az összes dalt és olvasni több fórumon mp3.Am és úgy tűnik, nem én vagyok az egyetlen, akinek tudatában van ezzel a problémával? megoldható, meg kell várnunk egy újabb frissítést. élvezze a jó estét!

 9. Daniel - mondta

  Szia Cristi, mivel én frissített Windows 10 változata 1803 Lenovo t500 Eszközkezelőben ad nekem egy ismeretlen eszköz, és jobb klikk, tulajdonságok, fül általános helyen jelenik meg a ThinkPad Bluetooth 2.1 Enhanced Data Rate (Az eszköz illesztőprogramjai telepítve. (kód 28), és mindenki ugyanazt a ablakcímkéjét részletező azonosítók hardver BTH \ MS_BTHL2CAP. egyértelmű, hogy hiányzik a járművezető kapcsolatos Bluetooth, de nem a probléma megoldására összes keresés a neten. megemlítem, hogy én eltávolította, majd újra a Bluetooth driver újra ... .fara no-eredményt. 1709 adunk, hogy a változat nem volt a probléma. (említést, hogy gyakorlatilag bluetooth működik egy kis probléma által érzékelt nekem néhány bluetooth headset az általuk használt több időt, nevezetesen, hogy mikor fejhallgatót csatlakoztat a laptop kell, hogy ez a számítógép között, vagy azt megelőzően Windows-verzió a Windows-u Automatikusan csatlakoztatom őket, amikor elindítom a fejhallgatót.

 10. Raul - mondta

  Van egy probléma, amikor alkalmaztam a parancsot, tudsz nekem segíteni?
  https://imgur.com/a/tv0doDE

 11. Daniel - mondta

  Az egyik megoldás az lenne, hogy visszatér a verzió 1709 csak rohantam törölni kell a régi Windows mappába ... .ASA ahogy tetszik Cristi ha van egy megoldás, hogy segítsen nekem.

 12. Daniel - mondta

  Meg tudom mondani, hogy ezt a módszert alkalmaztam https://www.tenforums.com/drivers-hardware/109146-unknown-device-device-manager-after-1803-update-3.html , Vagy https://www.tenforums.com/tutorials/16397-repair-install-windows-10-place-upgrade.htmlÉs matrica, amit a telepített Windows 10, 12 fordulok lépésre obtiunea tartani a személyes fájlok és alkalmazások Semmi, csak az aktív, azaz, hogy távolítsa el az összes !!

 13. janos - mondta

  PC processzor i7 7700k nem érik el még a 4,3 GHz, én ragadt 3,2 GHz nem segít semmilyen modulu High Performance vagy a BIOS borítani az alaplap Asus.

  Ez a bemutató opció segít nekem abban, hogy helyesen, 4,5 GHz a Windows 10 Feladatkezelője szerint.

  Ajánlom!

 14. Daniel - mondta

  Ha többet szeretne megtudni a videotutoriale Cristii ... .. hagyja meg észrevételeit a megjegyzések rovatban? ... ..daca még nem ad választ minden kérdésre által felvetett azok, akik valóban követik a Videotutoriales itt? ... ..és nem tudom az összes választ !! !
  Nagyon figyelmet, hogy nem nem lehet tudni, az összes problémáit minden számítógépen, mert ezek nagy és néhány furcsa, de semmit sem felele, mint látszik, hogy kihívást jelent !!!

 15. Ovidiu - mondta

  nagyon hasznos látni, hogy gyorsabban menjen

 16. Costel Testari - mondta

  Az otthonon is működik.
  Jó!

 17. Nagy teljesítményt aktiváltam, de az újraindítás után mindig jön a jobb teljesítmény!
  Megtennék valamit, ha a nagy teljesítményen maradna?

 18. Aurel - mondta

  Aktiváltam a Windows 10 otthoni funkciót, és nagyon jó látni a különbséget. Köszönöm Cristi!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.