Beállítás virtualbox (virtualizációs program) videó bemutató

Beállítás virtualbox (virtualizációs program) videó bemutató
4.8 (18) 96.67%

Ez a cikk folytatása a sorozat első foglalkozó VirtualBox és a beállítás.

Készítünk egy virtuális merevlemez, akkor felmászik egy kép az operációs rendszer, és vizsgáljuk meg legalább viszonylag könnyen használható felület, ezt a segédprogramot.

VirtualBox beállítása nagyon egyszerű, mint látni fogjuk, a bemutató azonban kevés figyelem szükséges, ha konfigurálása virtuális merevlemez, de most, hogy a munka!

by Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokComments

 1. Marius - mondta

  Programok, mint például ez a rendkívül hasznos, köszönöm szépen, és mi volt 3 részt.

 2. admin - mondta

  Én csináltam a harmadik, hanem egy másik címet, és megtalálja a cikk itt https://www.videotutorial.ro/?p=538 és utal a telepítés linux kiwi román és a nettó támogatja az RDS és a Romtelecom

 3. Corleone - mondta

  Hello! Nem tudom, mi történt, egyszer, mert nem tudtam telepíteni a virtuális XP, most törölni mindent, és amikor hozzá a képet, én nem kérek bot Ckey nyomja meg a CD, create partition kezdődik setap windous ne indítsa újra, újra és újra setap windous. határozott xp beállítások / oldal enabel nyomás biztos Ckey boot. Őt hogy mikor telepíti újra elindulni! ment az első alkalommal! Ez valami az autóból? Merci

 4. Adrian - mondta

  Corleone, csak történt velem, bár nem értem, miért kutattam! de észrevettem, hogy ez csak akkor, ha már van egy rendszer telepítve, és szeretné telepíteni egy új gép ... de ha engem kérdezel nem hiszem, hogy egy új autót, hogy még mindig ez a probléma! Legalábbis jártam, amikor jöttem , hogy a rendszer egy másik autó, amely nem volt operációs rendszer működött!

 5. Szia követte a lépéseket 2 konzultáció első fokon. a virtuális gép
  Létrehoztam a virtuális gépet, és amikor elkezd varázsló jelenik meg az operációs rendszer telepítése.

 6. Bogdan - mondta

  Nagyon oktatási köszönöm szépen

 7. Magda - mondta

  amely az első bemutató a Virtual Box?

 8. @Magda: Olvasd el figyelmesen!

  Under videó bemutató néhány ajánlást alábbi címek, amelyek linkeket útmutatók, hogy kötődik a bemutató! Tehát ez a bemutató megtalálja a következő címmel: "Install VirtualBox (virtualizációs szoftver) video tutorial"

  Kattints a címet, és dobja az első tutorial Virtual Box! A figyelem és olvasási és textúrázás ezen az oldalon, mint hogy létezik! Ne csak nézd meg a videót!

 9. Magda - mondta

  Tudom, és láttam, ezek a kapcsolatok csak k nem tudni, melyik az első

 10. Magda - mondta

  Van egy kérdés, ami azt mondja, hogy dak telepítés Virtual Box nem már nem férnek hozzá az internethez, egy kicsit?

 11. @Magda: Ne figyelmet, hogy az üzenetet, és megy előre a telepítést!

 12. Magda - mondta

  Vettem verzió 2.2.2

 13. Magda - mondta

  Telepítettem virtuális doboz, de azt mondják, Cristi Ubuntu gép nevét, és azt kell írni az ugyanaz? Ő és én windows xp linux

 14. @Magda: Ki kell választani a Windows, ha a Windows, mondta, és kifejtette, hogy a bemutató és a fájl nevét. VDI kapsz, amit akar ne lépjünk és néz bemutató farok felső mielőtt elküldöd, és felhívni néhány következtetést!

 15. Magda - mondta

  Telepítettem az autó, de azt mondja, hiba én mindent megtettem a lépéseket, hogy azt mondtam, Cristi, mit tegyek?

 16. @Magda: Amikor erroare azt szeretné csinálni? zine pontosan Codu vagy mit írni üzenetben erroare?

 17. Magda - mondta

  a lemez kép UUID {c4408cef-1faa-4bd2-8d69-eb0f496f472b} vagy fájl elérési út: C: \ Documents and setings \ Magdalena \. VirtualBox \ to \ la.vdi már resgistered.
  COD eredménye: E_INVALIDARG (0x80070057)
  Komponens: Virtual Box
  Interfata:IVirtualBox {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137}

  Ezért írok

 18. Magda - mondta

  és azt is írja, hogy nyitott az autó: nincs indítható közepes található! A rendszer leállt.

 19. christi - mondta

  BA ajutooooorrrrrrrrrr szeretne egy képet a Windows telepítéséhez, és azt mondja Fatal: nincs indítható közepes található! A rendszer leállt

 20. Adrian - mondta

  @christi: Kérjük legközelebb segítséget kérni egy szép módon, és nem a "ba" Tarla nem vagyunk itt, mi a honlapon, és tudom, hogy ha kér valamit, azt mondja: "Kérem, segítsen nekem" ugrik egyébként nem lehet tenni arra legközelebb, mert nem vagyunk kötelesek válaszolni, és ezért jó lenne az, hogy kérje szépen, hogy segítsen! próbálkozzon másik kép, talán egy használt, nem jó! keressen más iso képet, és próbálkozzon egy másik, meg elég RAM (minimum 1G RAM), így futtatni a virtuális gép és a processzor kissé jó!

 21. Nicusor - mondta

  A számítógép a rendszer KiwiLinux, és tettem egy OS VirtualBox. Futottam egy ideig, majd letettem. Amikor újraindult VirtualBox futtatni OS újra Virtual Box igyekezett betölteni a CD az operációs rendszer. Kerestem és a mappa nevét az operációs rendszer nem létezik.
  És azt vettem észre, hogy elvesztettem az operációs rendszer telepítését.
  Amikor véget operációs rendszer VirtualBox beállítási kell tennie, hogy továbbra is stabil operációs rendszer. Szóval zárja be, majd amikor kinyitom VirtualBox futtatni tartósan telepített operációs rendszer.
  Miután adtam VirtualBox futtatásához szükséges személyes adatait, fel rovatban új rekord, de a Virtual Box mindig azt mondja, érvénytelen. Szóval becsukta az ablakot. Aztán fel az operációs rendszer a Virtual Box.
  köszönöm

 22. Adrian - mondta

  Nem tudom, hogy mit, és Magda ezt a problémát, de nekem van ez a probléma ... a tanácsot az lenne, hogy a virtuális dobozt el kell távolítani a segítségével, amelyek már Revo bemutató, megtalálni keresni a jobb felső sarokban, majd a újra Virtual Box kép VDI és tedd egy másik partícióra, mint a C-, valahol egy mappában.

 23. IceAge - mondta

  Jó bemutató, káposzta programot.
  miért? az, hogy:
  1 - mind a virtuális box és a VMware is egy nagy hiba, hogy nem ismer fel perifériákat csatlakozik az USB, így ha van egy usb wifi kártyát Vegyünk egy gondolat, hogy dolgozik a virtuális rendszer, akkor is, ha meg a megfelelő szűrőt.
  2 - aki kíváncsi, telepítése után a VirtualBox a PC és a GOT beszélt a hivatalos honlapon, hogy vizsgálja meg, hogyan dolgozik processzor.

  tesztelés liceenta szél xp, intel core duo 2. 4 g ram
  Spor

 24. - Vannak más virtuális gépeket vbox tele hibák egyáltalán számomra nem csak látni, csak lóg ...

 25. misu183 - mondta

  Cristian
  A beállítások wizzard a virtuális HDD volt, nyugodtan mondhatjuk, hogy az emberek vigyázz, mit RAM úgy dönt, hogy nem befolyásolja a RAM szükséges az operációs rendszer vagy a nyomkövetés. Legalábbis a Vista baj. Körülbelül 2Gb RAM, amely nem akadályozza, vagy blokkolja nyomon működését.

 26. Nekem van egy probléma. Miután telepítette a virtuális gépre és a képet kér először nem Gass találja senki. Iso hogyan védje az asztalon, hogy zavar az egész, és nem Say,

  • Adrian - mondta

   dan: Nekem van egy probléma. Miután telepítette a virtuális gépre és a képet kér először nem Gass találja senki. Iso hogyan védje az asztalon, hogy zavar az egész, és nem Say,

   ISO kép nem jelenik meg, és nincs köze VirtualBox kell rendelkeznie, vagy ha van egy Windows CD, melynek segítségével a helyén ISO kép elkészítése után az ISO image a Windows CD, hogy van.

   Ha nem tudod, hogy az ISO-t a CD-ről a Windows view EZ bemutató (kattintson a "ez")

   Ha nincs CD, akkor le kell töltenie az egyik a torrentet, ha nem tudod használni torrents aggályokat EZEK bemutató, majd EZ bemutató, vagy ha nem tetszik a torrentet érinti EZ bemutató, ezek közül néhány módja annak, hogy az ISO képet a Windows

 27. neomorphy - mondta

  Hello ... Lenne egy kérdésem: Hogyan látja a virtuális gép megosztott mappák a számítógépes adatok? (Nekem van Windows 7 és Windows XP virtuális gép)

 28. Oktav - mondta

  Andrian ha számi magyarázni, telepítettem a Windows XP VirtualBox ISO formátumban, hanem a program tesztelésére, hogy a virtuális box, hogyan kell csinálni??

 29. OvidiuZeicu - mondta

  @ Neomorphy

  A beállítások minden operációs rendszer a virtuális gép az alsó Megosztott mappákHol úgy dönt, a mappákat a számítógépen, hogy szeretné látni őket a virtuális gép. Tehát, ha megoszthatja a számítógép mappa nem fogja látni, hogy a virtuális gép, csak kiválasztja őket Megosztott mappák.

  @ Oktav

  A programot lehet telepíteni csak egy operációs rendszer, ha a Windows XP. Az eljárás azonos a program telepítéséhez a valódi rendszer, mint a telepítőkészlet és telepítési kell a virtuális gép.

  • neomorphy - mondta

   OvidiuZeicu: @ NeomorphyA beállítások minden operációs rendszer a virtuális gép az alsó Megosztott mappákHol úgy dönt, a mappákat a számítógépen, hogy szeretné látni őket a virtuális gép. Tehát, ha megoszthatja a számítógép mappa nem fogja látni, hogy a virtuális gép, csak kiválasztja őket Megosztott mappák.@ OktavA programot lehet telepíteni csak egy operációs rendszer, ha a Windows XP. Az eljárás azonos a program telepítéséhez a valódi rendszer, mint a telepítőkészlet és telepítési kell a virtuális gép.

   Én meg megosztott mappákat a virtuális gépen 3 ... de nem tudom, hogyan kell látni őket a virtuális gép ... ez volt a probléma ... Köszönöm.

 30. babér - mondta

  Telepítettem a Windows 7 virtuális doboz, hogy hogyan néz ki ... most, ha azt akarom, hogy "uninstall" Windows Virtual, a következő néhány beállítást, vagy egyszerűen törli a virtuális box és fájl törlése. VDI volt "kemény"? Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   babér: Én telepítette a Windows 7 virtuális doboz, hogy hogyan néz ki ... most, ha azt akarom, hogy "uninstall" Windows Virtual, a következő néhány beállítást, vagy egyszerűen törli a virtuális box és fájl törlése. VDI volt "kemény"? Köszönöm.

   Igen egyszerűen törölje a virtuális mezőbe, majd távolítsa el a merevlemezt. VDI és ennyi.

 31. axelluny - mondta

  Nem először dolgozik együtt a virtuális doboz, és megállapította, hogy az idősebb vesiunile volt bune.Si nekem nem emlékszik a telepített operációs rendszer és adja ugyanazt a hibát, mint azok, akik böjtölt sus.Daca szeretne tesztelni VirtualBox és ii változtatni a SATA IDE környezetet még akkor is, nem működik függetlenül a beállítások face.Eu SATA normál Calc érdekel, hogy ha egy adott rendszer működik a Calc vagy nu.ORI úgy találta, hogy nem működik Ezen optiune.Mai dolgozott rajta, és ... miért nem, talán tévedek?

 32. leonard - mondta

  Hello srácok! virtuális boksz és e super.prima nem volt ideje descurcat.da most "3 számítógépek." super, BRAVO BOYS!

 33. Yulian - mondta

  Minden alkalommal, amikor megpróbálja telepíteni a Windows VirtualBox tűnik

  [URL = http://fisierulmeu.ro/34ORG6PFMGQ7/untitled-JPG.html] untitled.jpg - 24.5 Kb [/ URL]

  jtie valaki, aki?

 34. Marius - mondta

  Kösz srácok a konzultáció, nem egy nagy munka, nem tudtam, hogy van ilyen program, további jó munkát, akkor a leginkább buni.10x

 35. Üdvözlöm. Dicsőség a bemutató nagyon frumos.Am a problémát, és kérjük a segítségét kérem ... Én igazi Windows rendszer 7 umtimate A VirtualBox a Windows XP ... Én megváltoztatta a beállításokat, hogy jön a telepítés "Guest kiegészítések" Elmentem online felfedezni és Iternet jó volt, de nem tudtam letölteni semmit .. Próbáltam neki Mozilla Firefox (telepítő azt át a valós sitemului), és nem tudtam letölteni sem, hogy ... letöltés ablak jelenik meg mentés hozna neki semmit, de aztán betöltése folyamatjelző sávot és a Mozilla fájlokat kell menteni dekstop beállítva, hogy ne feltételezzük, hogy tudom beállítani, hogy mentse a fájlt, hogy lehet átvinni az adatokat valós és várható Virtual.Multumesc!

 36. Tud valaki segítsen nekem legyen szíves kedves?

  • Adrian - mondta

   Edy: Tud valaki segítsen nekem legyen szíves kedves?

   A virtuális tűzfalat, hogy jön a Windows-el? Letiltása és ad egy újraindítás, akkor nézd meg, hogy működik

  • Edy: Tud valaki segítsen nekem legyen szíves kedves?

   Ha nem megy, hogy a vmware. Lehet kapsz egy kellemes meglepetés. (VMware Player-mentes) (VMware Workstation kell egy soros).

 37. Kikapcsoltam tűzfalat, és még mindig nem akarja letölteni olyan messenger nem telepíti .. I telepített Windows (Ubuntu) minden VirtualBox és ugyanaz a probléma .. Ne töltsön le semmit az interneten .. Én RDS.

 38. smenulsmenilor - mondta

  Én vagyok kezdő. Nekem van egy probléma, én már egy új autót, de a probléma az, hogy kinyitom a Start ad f12 ... és megáll itt! mutass valamit boot mindenféle dolgok, mi a teendő?

  • Adrian admin - mondta

   smenulsmenilorÉn vagyok kezdő. Nekem van egy probléma, én dejao új autót, de a probléma az, hogy amikor deschidStart, és adja f12 ... és megáll itt megmutatja nekem valami boot mindenféle dolgok, mi a teendő?

   Mit F12? Hogy mi van? ha a merevlemez létrehozott nem használják, és nem operációs rendszer, akkor nem kell tennie semmit, mint csatlakoztatni az ISO és az operációs rendszer elindul a CD-egyedül, még akkor is, ha a merevlemez Ő soha nem volt az operációs rendszer, ha van egy ISO image szerelve egy virtuális gép fog bootolni nélkül aktiválhatja a F12. adja meg a részleteket, hogy mit csinálsz, és mit kattintott F12?

   • smenulsmenilor - mondta

    Hát csak alul, ha kinyitja, meg kell adni f12 hamarabb megjelenjenek, ha későn, ez ad nekem egy hiba (fekete képernyő), és nem belőle .... azonban, megoldani a problémát (nem tudom, hogyan), de én meg valamit a lila színű, és megmutatja, milyen nyelven úgy döntök, ha úgy döntök, megmutatom neked néhány lehetőséget, beleértve a unbutu telepítés, és kattintson rá, és megy valamit! kap kusza sok hiba, bár lenne egy keskeny ösvény

 39. rizeacgm - mondta

  Hogyan kell telepíteni win xp egy bootolható botot VirtualBox?

 40. Eusebius - mondta

  Hi úgynevezett virtuális doboz első epizód a sorozat nem találjuk meg?

  • AdrianGudus - mondta

   Eusebius: Install VirtualBox (virtualizációs szoftver) video bemutató

   Nem is zavarja, hogy olvassa el, mit írt a bemutató ugye?
   Ha megnézzük a bemutató azt írva fekete:
   "Kapcsolódó cikkek"
   És az említett cím értékpapírok oktatóanyagok piros, ha rákattint, hogy azonnal a bemutató
   Rá kell kattintani a címre a piros, amely azt mondja, így a "Install VirtualBox (virtualizációs szoftver) video tutorial" Legközelebb ezt az erőfeszítést, és lefoglalni egy pár percig, hogy olvassa el, ezért igyekszünk szöveget írni ezeken az oldalakon.

 41. bogdangelu - mondta

  Hello.
  Van egy kis probléma a VirtualBox.Nu tud játszani néhány játékot, és adok erori.Sistemul Windows Home Premium és nézek 7 monitor felbontás 1920 × × 985 1920 1080 a rendszer (Windows Ultimate lemez 7 nVidia GForce 250GTS) real.Din mert tudok futni néhány játékot, és adja meg igen hogyan tudom megoldani ezt a problémát? Előre is köszönöm

 42. smenulsmenilor - mondta

  Segíts nekem, én azt mondja: "Nem rendszerindító adathordozót találtak! A rendszer leállt. "Nyitott

 43. Oana - mondta

  Szia, van egy kamera, hogy nem működik az XP és telepítse, ha én nyerek, ha 7 tettem xp telepítése VirtualBox, és tudok majd telepíteni?

 44. Oana - mondta

  Szia, van egy kamera, hogy nem működik az XP és telepítse, ha én nyerek, ha 7 tettem xp telepítése VirtualBox, és tudok majd telepíteni?

  • AdrianGudus - mondta

   Oana:
   Szia, van egy kamera, hogy nem működik az XP és telepítse, ha én nyerek, ha 7 tettem xp telepítése VirtualBox, és tudok majd telepíteni?

   Igen, van egy video tutorial róla. Írd fel a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete sáv, "Hogyan kell az USB eszközök, mint a webkamera, TV Tuner, Bluetooth, stb Virtualbox" belépsz, és megtalálja a tutorial.

 45. & 4dY - mondta

  hol lehet kapni egy iso image?

 46. Cosmin - mondta

  Cosmin helló Van egy kérdésem ha nem kapok az ISO fájlt?
  Köszönjük!!

 47. Köszönjük!
  nagyon jó, jól magyarázni!

 48. Costi - mondta

  bot telepíteni az operációs rendszer virtuális doboz?

 49. Azt tettem, amit mondott, de van egy iso képet, kérem, mondja meg, hol letölteni az ISO képet.

 50. hobyt - mondta

  Miért nem tudok futtatni a Windows-ban a VirtualBox 7 64bit. ?
  Computer telepítettem ablakok 7 64 4.1.18 bites és telepítette a VirtualBox virtuális gép v. minden megy rendben van, hogy virtuális gép Az ISO kép után loading bar, hogy a Windows elindul, és ad nekem hiba, és nem megy előre a telepítést a virtuális gép.

 51. Azt lehet mondani, hogy én dolgozni internet marketing több éve, most telepített Virtual Box, és minden az első alkalom, most figyeltem az első videó bemutató hasznos! m több

 52. Emilia - mondta

  Szia, ha kapok a kép?

 53. Alexandru - mondta

  Gyakran a bemutató, ahol VirtualBox? Ki kiirtották?

 54. Mihai - mondta

  Helló,
  Telepítettem VirtualBox. Próbáltam, hogy egy iso image XP rendszert. A telepítés megkezdéséhez, amíg elérte a következő üzenet: "Tedd be a lemezt címkével ellátott Windows XP Professional Service Pack 3 CD-meghajtó A: * Nyomja meg az Enter, ha kész."
  Dau adja meg az IP, nem megy. Ha adsz F3 kilépéshez működik. Amikor telepíteni Virtual Box kép választottam számítógépre.
  A számítógépen Windows 7.
  Hol tévedek?
  Köszönöm a lehetséges válasz.

 55. stefan - mondta

  Tudna nekem segíteni kérem szép .... Azt mondja: "nincs indítható közepes található! rendszer megállt ", és nem tudom, mit kell tenni

 56. mitruboss - mondta

  és szeretném tudni, mit hoz anbunatatiri ablakok 10

  • Adrian Gudus - mondta

   Sok útmutatók a témában! Megtalálhatja őket a keresőmező segítségével a jobb felső a „Windows-10”

 57. luckynrSlevin - mondta

  hello, megpróbáltam tenni az operációs rendszer (farok) Virtual Box, de sajnos egy pillanatra, mielőtt flash-interfész, a képernyő teljesen változásokat, és azt mondja: „Hiba történt, kérjük, lépjen kapcsolatba a rendszergazdával” szeretnék tudom, hogy mit csináltam rosszul, nézi tucat útmutatók a youtube-on, és figyeli minden lépését, lépésről lépésre, megpróbáltam a Windows 7 és 10.

 58. György - mondta

  Nem értem, miért nem doboz román virtuális beállításokat, könnyebben érthető mindenki csinál? Milyen munkát jelent „úgy, ahogy tervezték,” Virtual box interfész nyelvét? Nem minden tud angolul, sem én nem szükséges tudni, te egy bemutató a rómaiak, meg román virtualbox így ha magyarázni amúgy román! Ellenkező esetben meg kell magyarázni mindent angolul, ha ez az alkalmazás „célja”, hogy „all inclusive”!

  • Adrian Gudus - mondta

   Nos, ha ez volt a román menüben mit kell magyarázni? Román lefordítani? Az a logika egy repedés!
   És ha ez a román és mégis szüksége van egy bemutató, miért engem román?

 59. DOREX - mondta

  Mivel az ablakokat, hogy mentse VirtualBox ISO formátumban (én projekt)

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.