Beállítás virtualbox (virtualizációs program) videó bemutató

Ez a cikk folytatása a sorozat első foglalkozó VirtualBox és a beállítás.

Készítünk egy virtuális merevlemez, akkor felmászik egy kép az operációs rendszer, és vizsgáljuk meg legalább viszonylag könnyen használható felület, ezt a segédprogramot.

VirtualBox beállítása nagyon egyszerű, mint látni fogjuk, a bemutató azonban kevés figyelem szükséges, ha konfigurálása virtuális merevlemez, de most, hogy a munka!

by Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Marius - mondta

  Programok, mint például ez a rendkívül hasznos, köszönöm szépen, és mi volt 3 részt.

 2. admin - mondta

  Én csináltam a harmadik, hanem egy másik címet, és megtalálja a cikk itt https://www.videotutorial.ro/?p=538 és utal a telepítés linux kiwi román és a nettó támogatja az RDS és a Romtelecom

 3. Corleone - mondta

  Hello! Nem tudom, mi történt, egyszer, mert nem tudtam telepíteni a virtuális XP, most törölni mindent, és amikor hozzá a képet, én nem kérek bot Ckey nyomja meg a CD, create partition kezdődik setap windous ne indítsa újra, újra és újra setap windous. határozott xp beállítások / oldal enabel nyomás biztos Ckey boot. Őt hogy mikor telepíti újra elindulni! ment az első alkalommal! Ez valami az autóból? Merci

 4. Adrian - mondta

  Corleone, én is szenvedtem, és nem értettem, miért kutattam! de azt vettem észre, hogy csak akkor teszi ezt, ha már van telepítve egy rendszer, és szeretne telepíteni egy másikat, de ha új gépet készít ... kérem az új autót, nem hiszem, hogy megint problémája lesz! Legalább nekem bevált, amikor hogy a rendszert egy másik autóra tegyem, amiben nem volt operációs rendszer!

 5. Szia követte a lépéseket 2 konzultáció első fokon. a virtuális gép
  Létrehoztam a virtuális gépet, és amikor elkezd varázsló jelenik meg az operációs rendszer telepítése.

 6. Bogdan - mondta

  Nagyon oktatási köszönöm szépen

 7. Magda - mondta

  amely az első bemutató a Virtual Box?

 8. @Magda: Olvasd el figyelmesen!

  A videó bemutató alatt van néhány címajánlata, amelyek alatt vannak linkek az oktatóanyagokhoz, amelyek ehhez az oktatóanyaghoz kapcsolódnak !!! Tehát ezen oktatóanyag alatt a következő címet találja: "A virtualbox (virtualizációs program) videó bemutatójának telepítése"

  Kattints a címet, és dobja az első tutorial Virtual Box! A figyelem és olvasási és textúrázás ezen az oldalon, mint hogy létezik! Ne csak nézd meg a videót!

 9. Magda - mondta

  Tudom, és láttam, ezek a kapcsolatok csak k nem tudni, melyik az első

 10. Magda - mondta

  Van egy kérdés, ami azt mondja, hogy dak telepítés Virtual Box nem már nem férnek hozzá az internethez, egy kicsit?

 11. @Magda: Ne figyelmet, hogy az üzenetet, és megy előre a telepítést!

 12. Magda - mondta

  Vettem verzió 2.2.2

 13. Magda - mondta

  Telepítettem virtuális doboz, de azt mondják, Cristi Ubuntu gép nevét, és azt kell írni az ugyanaz? Ő és én windows xp linux

 14. @Magda: Ki kell választani a Windows, ha a Windows, mondta, és kifejtette, hogy a bemutató és a fájl nevét. VDI kapsz, amit akar ne lépjünk és néz bemutató farok felső mielőtt elküldöd, és felhívni néhány következtetést!

 15. Magda - mondta

  Telepítettem az autó, de azt mondja, hiba én mindent megtettem a lépéseket, hogy azt mondtam, Cristi, mit tegyek?

 16. @Magda: Amikor erroare azt szeretné csinálni? zine pontosan Codu vagy mit írni üzenetben erroare?

 17. Magda - mondta

  a lemez kép UUID {c4408cef-1faa-4bd2-8d69-eb0f496f472b} vagy fájl elérési út: C: \ Documents and setings \ Magdalena \. VirtualBox \ to \ la.vdi már resgistered.
  COD eredménye: E_INVALIDARG (0x80070057)
  Komponens: Virtual Box
  Interfata:IVirtualBox {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137}

  Ezért írok

 18. Magda - mondta

  és azt is írja, hogy nyitott az autó: nincs indítható közepes található! A rendszer leállt.

 19. christi - mondta

  BA ajutooooorrrrrrrrrr szeretne egy képet a Windows telepítéséhez, és azt mondja Fatal: nincs indítható közepes található! A rendszer leállt

 20. Adrian - mondta

  @christi: Kérem legközelebb, hogy szebb módon kérjen segítséget, és ne "igen" -nel, nem itt vagyunk az országban, hanem egy oldalon vagyunk, és tudom, hogy amikor valamit kér, az azt mondja, hogy "kérem, segítsen nekem", különben ugrani fogok lehet, hogy legközelebb nem veszik figyelembe, mert nem vagyunk kötelesek válaszolni Önnek, és ezért lenne jó, ha szépen kérne segítséget !!! próbálj meg másik képet használni, valószínűleg az nem jó, amit használsz !!! keressen egy másik iso képet, és próbáljon ki egyet, elegendő RAM-mal (minimum 1G RAM) kell rendelkeznie ahhoz, hogy virtuális gépet és kissé jó processzort tudjon futtatni!

 21. Nicusor - mondta

  A számítógép a rendszer KiwiLinux, és tettem egy OS VirtualBox. Futottam egy ideig, majd letettem. Amikor újraindult VirtualBox futtatni OS újra Virtual Box igyekezett betölteni a CD az operációs rendszer. Kerestem és a mappa nevét az operációs rendszer nem létezik.
  És azt vettem észre, hogy elvesztettem az operációs rendszer telepítését.
  Amikor véget operációs rendszer VirtualBox beállítási kell tennie, hogy továbbra is stabil operációs rendszer. Szóval zárja be, majd amikor kinyitom VirtualBox futtatni tartósan telepített operációs rendszer.
  Miután adtam VirtualBox futtatásához szükséges személyes adatait, fel rovatban új rekord, de a Virtual Box mindig azt mondja, érvénytelen. Szóval becsukta az ablakot. Aztán fel az operációs rendszer a Virtual Box.
  köszönöm

 22. Adrian - mondta

  Nem tudom, miért van veled és magdával ez a probléma, de nekem nem ez a probléma… az lenne a tanácsom, hogy távolítsam el a virtuális dobozt a Revo segítségével, amelyről szintén van egy oktatóanyagunk, a jobb felső sarokban található Keresés segítségével találod meg, majd telepítse újra a virtuális dobozt, és tegye a vdi képet a C-n kívül más partícióra, valahova egy mappába.

 23. IceAge - mondta

  Jó bemutató, káposzta programot.
  miért? az, hogy:
  1 - a virtuális dobozban és a vmware-ben is van még egy nagy hiba, vagyis nem ismeri fel az usb-hez csatlakoztatott perifériákat, ezért ha van usb-s wifi-kártyád, gondolj arra, hogy a virtuális rendszer alatt is működni fog, még akkor is, ha a megfelelő szűrőt állítottad be.
  2 - ki kíváncsi, miután telepítette a virtualboxot a pc-re, és beszélt a hivatalos webhelyről vettről, hogy lássa, hogyan működik a processzora.

  tesztelés liceenta szél xp, intel core duo 2. 4 g ram
  Spor

 24. - vannak más virtuális gépek is, mivel a vbox egyáltalán tele van hibákkal, nemcsak látom, csak összeomlik…

 25. misu183 - mondta

  Cristian
  A beállítások wizzard a virtuális HDD volt, nyugodtan mondhatjuk, hogy az emberek vigyázz, mit RAM úgy dönt, hogy nem befolyásolja a RAM szükséges az operációs rendszer vagy a nyomkövetés. Legalábbis a Vista baj. Körülbelül 2Gb RAM, amely nem akadályozza, vagy blokkolja nyomon működését.

 26. Nekem van egy probléma. Miután telepítette a virtuális gépre és a képet kér először nem Gass találja senki. Iso hogyan védje az asztalon, hogy zavar az egész, és nem Say,

  • Adrian - mondta

   dan: Nekem van egy probléma. Miután telepítette a virtuális gépre és a képet kér először nem Gass találja senki. Iso hogyan védje az asztalon, hogy zavar az egész, és nem Say,  

   ISO kép nem jelenik meg, és nincs köze VirtualBox kell rendelkeznie, vagy ha van egy Windows CD, melynek segítségével a helyén ISO kép elkészítése után az ISO image a Windows CD, hogy van.

   Ha nem tudod, hogy az ISO-t a CD-ről a Windows view EZ oktatóanyag (kattintson a „EZ” szóra)

   Ha nincs CD, akkor le kell töltenie az egyik a torrentet, ha nem tudod használni torrents aggályokat EZEK bemutató, majd EZ bemutató, vagy ha nem tetszik a torrentet érinti EZ bemutató, ezek közül néhány módja annak, hogy az ISO képet a Windows

 27. neomorphy - mondta

  Hello ... Lenne egy kérdésem: Hogyan látja a virtuális gép megosztott mappák a számítógépes adatok? (Nekem van Windows 7 és Windows XP virtuális gép)

 28. Oktav - mondta

  Andrian ha számi magyarázni, telepítettem a Windows XP VirtualBox ISO formátumban, hanem a program tesztelésére, hogy a virtuális box, hogyan kell csinálni??

 29. OvidiuZeicu - mondta

  @ Neomorphy

  A beállítások minden operációs rendszer a virtuális gép az alsó Megosztott mappákHol úgy dönt, a mappákat a számítógépen, hogy szeretné látni őket a virtuális gép. Tehát, ha megoszthatja a számítógép mappa nem fogja látni, hogy a virtuális gép, csak kiválasztja őket Megosztott mappák.

  @ Oktav

  A programot lehet telepíteni csak egy operációs rendszer, ha a Windows XP. Az eljárás azonos a program telepítéséhez a valódi rendszer, mint a telepítőkészlet és telepítési kell a virtuális gép.

  • neomorphy - mondta

   OvidiuZeicu: @ NeomorphyA beállítások minden operációs rendszer a virtuális gép az alsó Megosztott mappákHol úgy dönt, a mappákat a számítógépen, hogy szeretné látni őket a virtuális gép. Tehát, ha megoszthatja a számítógép mappa nem fogja látni, hogy a virtuális gép, csak kiválasztja őket Megosztott mappák.@ OktavA programot lehet telepíteni csak egy operációs rendszer, ha a Windows XP. Az eljárás azonos a program telepítéséhez a valódi rendszer, mint a telepítőkészlet és telepítési kell a virtuális gép.  

   Három megosztott könyvtárat hoztam létre a virtuális gépben ... de nem tudom, hogyan láthassam őket a virtuális gépben ... ez volt a problémám ... Köszönöm.

 30. babér - mondta

  Telepítettem a Windows 7-et a virtuális mezőbe, hogy lássam, hogyan néz ki ... most, ha "el akarom távolítani" a virtuális ablakokat, be kell-e tartanom néhány beállítást, vagy egyszerűen törölnöm kell a virtuális mezőből, törölve a .vdi fájlt, amely a "merevlemez" volt? köszönöm.

  • Adrian - mondta

   babér: Én telepítette a Windows 7 virtuális doboz, hogy hogyan néz ki ... most, ha azt akarom, hogy "uninstall" Windows Virtual, a következő néhány beállítást, vagy egyszerűen törli a virtuális box és fájl törlése. VDI volt "kemény"? Köszönöm.  

   Igen egyszerűen törölje a virtuális mezőbe, majd távolítsa el a merevlemezt. VDI és ennyi.

 31. axelluny - mondta

  Nem először dolgozom virtuális box-szal, és azt tapasztaltam, hogy a régebbi verziók jobbak voltak. És nem emlékszem a telepített operációs rendszerre, és ugyanazokat a hibákat adom meg, mint a fentieket. Ha tesztelni szeretne a VirtualBox-ban és akkor is megváltoztatja a KÖRNYEZET IDE-ről SATA-ra, még akkor is, ha nem működik, függetlenül attól, hogy milyen beállításokat végez. A normál calc-on kemény sata van, érdekel, hogy egy bizonyos rendszer működik-e a calc-on, vagy sem. Néha azt tapasztaltam, hogy nem működik még mindig dolgoznia kell rajta, vagy ... miért ne, talán én vagyok a probléma?

 32. leonard - mondta

  Szia srácok! Van virtuális bokszom és nagyon jó. Először nem sikerült. Igen, most "3 számítógépem" van. Remek, BRAVO BOYS !!!

 33. Yulian - mondta

  Minden alkalommal, amikor megpróbálja telepíteni a Windows VirtualBox tűnik

  [URL = http: //fisierulmeu.ro/34ORG6PFMGQ7/untitled-JPG.html] untitled.JPG - 24.5 Kb [/ URL]

  jtie valaki, aki?

 34. Marius - mondta

  Kösz srácok a konzultáció, nem egy nagy munka, nem tudtam, hogy van ilyen program, további jó munkát, akkor a leginkább buni.10x

 35. Helló. Gratulálok az oktatóanyag nagyon szép elkészítéséhez. Problémám van, és kérem a segítségedet ... Valódi Windows 7 rendszert optimalizáltam, és a VirtualBox windows xp-ben ... Nem változtattam meg a "Guest Additions" telepítésével járó beállításokat. Az Iternet Explore és az Internet segítségével léptem be az internetre, és remekül működött, de nem tudtam vele semmit letölteni..Kipróbáltam a Mozilla Firefoxot is (a telepítőt átvittem a valódi rendszerről), és azt sem tudtam letölteni ... A letöltési ablak megjelent, mentettem, de utána semmi nem töltődött be előrehaladási sáv, és a Mozilla fájljait úgy állítottuk be, hogy elmentse őket a dekstop-ra, így nem feltételezi, hogy azt állítottuk be, hogy mentse a fájlba, hogy az adatok átvihetők a valós és a virtuális rendszerbe. Előre is köszönöm !!!

 36. Tud valaki segítsen nekem legyen szíves kedves?

  • Adrian - mondta

   Edy: Tud valaki segítsen nekem legyen szíves kedves?  

   A virtuális tűzfalat, hogy jön a Windows-el? Letiltása és ad egy újraindítás, akkor nézd meg, hogy működik

  • Edy: Tud valaki segítsen nekem legyen szíves kedves?  

   Ha nem megy, hogy a vmware. Lehet kapsz egy kellemes meglepetés. (VMware Player-mentes) (VMware Workstation kell egy soros).

 37. Kikapcsoltam tűzfalat, és még mindig nem akarja letölteni olyan messenger nem telepíti .. I telepített Windows (Ubuntu) minden VirtualBox és ugyanaz a probléma .. Ne töltsön le semmit az interneten .. Én RDS.

 38. smenulsmenilor - mondta

  Kezdő vagyok. Van egy problémám, már készítettem egy új autót, de az a probléma, hogy amikor kinyitom a Startot, és megadom az f12-et ... és itt megáll! Mindenféle ilyesmivel megmutat valamit, amit indítok, mit tegyek?

  • Adrian admin - mondta

   smenulsmenilorÉn vagyok kezdő. Nekem van egy probléma, én dejao új autót, de a probléma az, hogy amikor deschidStart, és adja f12 ... és megáll itt megmutatja nekem valami boot mindenféle dolgok, mi a teendő?  

   Mit F12? Hogy mi van? ha a merevlemez létrehozott nem használják, és nem operációs rendszer, akkor nem kell tennie semmit, mint csatlakoztatni az ISO és az operációs rendszer elindul a CD-egyedül, még akkor is, ha a merevlemez Ő soha nem volt az operációs rendszer, ha van egy ISO image szerelve egy virtuális gép fog bootolni nélkül aktiválhatja a F12. adja meg a részleteket, hogy mit csinálsz, és mit kattintott F12?

   • smenulsmenilor - mondta

    Aztán egy kicsit lejjebb, amikor kinyitom, az azt mutatja, hogy minél előbb meg kell adnom az f12-et, hogy ha késik, akkor hibát ad a (fekete képernyőn), és nem jutok ki belőle .... különben is megoldod a problémát (nem tudom, hogyan), de valami lila színnel jelenik meg előttem, és megmutatja, melyik nyelvet válasszam, amikor kiválasztom, megmutat néhány lehetőséget, beleértve az uncutu telepítést is, és rákattintok, és újra megtörténik valami! Nagyon sok hibába keveredem, mintha ez egy keskeny út lenne

 39. rizeacgm - mondta

  Hogyan kell telepíteni win xp egy bootolható botot VirtualBox?

 40. Eusebius - mondta

  Hi úgynevezett virtuális doboz első epizód a sorozat nem találjuk meg?

  • AdrianGudus - mondta

   Eusebius: Install VirtualBox (virtualizációs szoftver) video bemutató

   Nem is zavarja, hogy olvassa el, mit írt a bemutató ugye?
   Ha megnézzük a bemutató azt írva fekete:
   "Hasonló cikkek"
   És az említett cím értékpapírok oktatóanyagok piros, ha rákattint, hogy azonnal a bemutató
   Kattintson a pirossal írt címre, amely a következőt írja: "Telepítse a virtuális doboz (virtualizációs program) oktatóanyagot". Legközelebb tegyen erőfeszítéseket, és szánjon néhány percet az olvasásra, ezért küzdöttünk azzal, hogy szöveget írjunk ezekre az oldalakra.

 41. bogdangelu - mondta

  Hello.
  Van egy kis problémám a VirtualBox-szal is. Nem tudok bizonyos játékokat játszani, és hibákat okoz. Az operációs rendszer a Windows 7 Home Premium, amely megmutatja az 1920 × 985-ös monitor felbontását, szemben a rendszer 1920 × 1080-as felbontásával (Windows 7 Ultimate kártyával) videó nVidia GForce 250GTS) valós. Emiatt nem tudok bizonyos játékokat futtatni és igen igen hogyan tudom megoldani ezt a problémát? Előre is köszönöm

 42. smenulsmenilor - mondta

  Segítsen nekem, nem találok „indítható adathordozót! a rendszer leállt. " amikor kinyitom

 43. Oana - mondta

  Szia, van egy kamera, hogy nem működik az XP és telepítse, ha én nyerek, ha 7 tettem xp telepítése VirtualBox, és tudok majd telepíteni?

 44. Oana - mondta

  Szia, van egy kamera, hogy nem működik az XP és telepítse, ha én nyerek, ha 7 tettem xp telepítése VirtualBox, és tudok majd telepíteni?

  • AdrianGudus - mondta

   Oana:
   Szia, van egy kamera, hogy nem működik az XP és telepítse, ha én nyerek, ha 7 tettem xp telepítése VirtualBox, és tudok majd telepíteni?

   Igen, van egy video bemutatónk erről. Írja be a jobb oldali keresőmezőbe, a fekete szegélyre: Írja be az "USB-eszközök, például webkamera, TV-tuner, bluetooth stb. Használatát a Virtualbox-ban" mezőbe, és megtalálja az oktatóanyagot.

 45. & 4dY - mondta

  hol lehet kapni egy iso image?

 46. Cosmin - mondta

  Cosmin helló Van egy kérdésem ha nem kapok az ISO fájlt?
  Köszönjük!!

 47. Köszönjük!
  nagyon jó, jól magyarázni!

 48. Costi - mondta

  bot telepíteni az operációs rendszer virtuális doboz?

 49. Azt tettem, amit mondott, de van egy iso képet, kérem, mondja meg, hol letölteni az ISO képet.

 50. hobyt - mondta

  Miért nem tudok futtatni a Windows-ban a VirtualBox 7 64bit. ?
  Computer telepítettem ablakok 7 64 4.1.18 bites és telepítette a VirtualBox virtuális gép v. minden megy rendben van, hogy virtuális gép Az ISO kép után loading bar, hogy a Windows elindul, és ad nekem hiba, és nem megy előre a telepítést a virtuális gép.

 51. Azt lehet mondani, hogy én dolgozni internet marketing több éve, most telepített Virtual Box, és minden az első alkalom, most figyeltem az első videó bemutató hasznos! m több

 52. Emilia - mondta

  Szia, ha kapok a kép?

 53. Alexandru - mondta

  Gyakran a bemutató, ahol VirtualBox? Ki kiirtották?

 54. Mihai - mondta

  Helló,
  Telepítettem a virtualboxot. Megpróbáltam iso képet készíteni az xp rendszerről. A telepítés addig kezdődött, amíg a következő üzenetet nem kapta: "Kérjük, helyezze be a Windows XP Professional Service Pack 3 CD-vel ellátott lemezt az A meghajtóba: * Ha kész, nyomja meg az Enter billentyűt.
  Dau adja meg az IP, nem megy. Ha adsz F3 kilépéshez működik. Amikor telepíteni Virtual Box kép választottam számítógépre.
  A számítógépen Windows 7.
  Hol tévedek?
  Köszönöm a lehetséges válasz.

 55. stefan - mondta

  Tudnál segíteni…. "Nem található bootolható adathordozó! a rendszer leállt ”, és nem tudom, mit tegyek

 56. mitruboss - mondta

  és szeretném tudni, mit hoz anbunatatiri ablakok 10

  • Adrian Gudus - mondta

   További oktatóanyagok vannak ebben a témában! Megtalálhatja őket a jobb felső sarokban található "Windows 10" kifejezéssel.

 57. luckynrSlevin - mondta

  Szia, én is megpróbáltam egy operációs rendszert (farokat) elhelyezni a virtuális dobozban, de sajnos egy másodperccel az interfész kigyulladása előtt a képernyő teljesen megváltozik, és azt mondja: "Valami baj történt, kérjük, lépjen kapcsolatba egy rendszergazdával" szeretnék Tudom, hogy mit tettem rosszul, tucatnyi oktatóanyagot néztem meg a youtube-on, és minden lépést lépésről lépésre követtem, kipróbáltam a Windows 7-et és a 10-et.

 58. György - mondta

  Nem értem, miért nem tette meg a virtuális bokszot románul a beállításokból, hogy mindenki könnyebben megértse, mit csinál? Mi köze van a "hogyan gondolták" virtuális mezőnek az interfész nyelvéhez? Mindannyian nem tudunk angolul, és nem is kell tudnunk, ön készített egy oktatóanyagot a románoknak, ezért állítson be egy virtuális fiókot románul, ha úgyis románul magyaráz! Ellenkező esetben angolul kellett volna elmagyaráznia, ha ez a "gondolat" alkalmazás lett volna, akkor az "all inclusive" lett volna!

  • Adrian Gudus - mondta

   Nos, ha ez volt a román menüben mit kell magyarázni? Román lefordítani? Az a logika egy repedés!
   És ha ez a román és mégis szüksége van egy bemutató, miért engem román?

 59. DOREX - mondta

  Mivel az ablakokat, hogy mentse VirtualBox ISO formátumban (én projekt)

Speak Your Mind

*