Operációs rendszer telepítése VirtualBox video bemutató

Ez a legújabb bemutató videó sorozat három oktató virtualbox.

Most megmutatjuk, hogyan kell telepíteni az operációs rendszert egy virtuális környezetben, csak ISO kép használata az operációs rendszer.

Azért választottuk a Linux, mert mentes, mégis sokan nem használja, miért? Mert ez OS használ egy másik fájltípust, mint ismeretes a Windows (zsír, zsír 32, NTFS).

Ez a hátrány kiküszöbölhető segítségével VirtualBox, amely felhasználja a virtuális merevlemez.

De nézni a videó bemutató.

by Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Adrian - mondta

  Oké, visszatértem ... Tettem egy másik videót. Nagy érdeklődéssel néztem meg ezt a virtuális boxos videósort, mert elegem van abból, hogy hibákat kövessek el a rendszeremen, és ha van egy gyengébb, akkor alig tudom kijavítani a hibákat, úgy döntöttem, hogy Veszem ezt a kis "tengerimalac" virtuális dobozt, amellyel nyugodtan kipróbálhatom a programjaimat. Most sikerült telepítenem, és feltettem egy operációs rendszert, mégpedig a windows xp SP2 clean! de a kérdésem a következő: hogyan lehet netem a virtuális dobozban? Netem van az RCS-en keresztül ... Követtem a virtuális doboz lépéseit… új csatlakozási varázslóval, beállítottam a felhasználót és a lépést, és amikor csatlakozom, nem csatlakozik, akkor hogyan lehet egy netem a virtuális dobozon? Hálás lennék, ha elkészítenél egy oktatóanyagot, vagy itt hagynál egy megjegyzést a lépésekkel, amelyeket követnem kell, ha ez neked könnyebb. Jó estét kíván, és tudd, hogy nagyszerű munkát végzel !!! Tisztelettel: Adrian

 2. admin - mondta

  Nem net az RDS, de érdeklődni, hogy ki van, és mit tehetek.
  Egy másikig látja, hogy a lehetőségeiben van valami, amit úgy hívnak, hogy "vendég-kiegészítések telepítése", és talán el is ér vele valamit.
  CITE PCS oly sok problémát.
  Köszönöm a látogatást és a megjegyzéseket.

 3. Ha van egy számítógép, amely nem elég erős, hogy fut elég jól a Vista is, akkor is megpróbálja a sist.de op. vista a számítógépen a VirtualBox? Jelenleg telepített XP a számítógépen egy nagyon jó lépés. Őszintén szólva azt Letöltöttem egy Vista torrentet, és szeretné kipróbálni, hogy ha ez jó, és ezért kérdezem.

 4. admin - mondta

  Meg lehet próbálni a VirtualBox bármilyen operációs rendszer nem csak az ablakok.
  Meg lehet próbálni: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, 7 Windows, Linux, FreeBSD, Solaris, és így tovább.
  Emellett az operációs rendszereket, új szoftver telepítésére, hogy teszteljék őket biztonságos környezetben anélkül, hogy az operációs rendszert.

 5. köszönöm

 6. Marius - mondta

  Köszöntelek, fantasztikus munkát végzett video oktatóanyagokat, találtam sok program, amiről fogalmam sem volt, ott ez a VirtualBox.
  Elképesztő, hogy mit lehet tenni ebben a programban, de nem volt baj az internethez való csatlakozáshoz, USB stick vagy audio.
  Tegnap találtam egy programot sokkal fejlettebb és egyszerű, hogy hozzanak létre;
  VMware Workstation hívják 6.5, telepítettem, és soha nem volt probléma
  csatlakozik az internetre (RDS), automata bot lát, és a VMware Tools használhatja másolás, beillesztés, vagy fogd és vidd fogadó visszajelzés.
  Cristi tudna tenni egy bemutató és kb VMware?
  Köszönet és lépést tartani a munkát!

 7. A virtuális doboz használatával ezek a lehetőségek is megvannak, de az operációs rendszer gyakorlatilag "A VENDÉGADAGOK TELEPÍTÉSE" telepítése után telepítenie kell valami extrát.
  Hogy mit is érint wmware, mi útmutatók és körülbelül wmware játékos, de wmware szerver.

 8. Marius - mondta

  Telepítettem a Guest Additions, de nem tudtam csatlakozni az internethez, valószínűleg azért, mert PPPOE kapcsolat és az USB nem akarja látni olyan mort.Bine, nem messze egy szakértő, de a VMware ment majdnem borotva alapértelmezett beállításokkal .
  Gratulálok útmutatók, adtam neked semmilyen 2 napig, és csak nézni őket !!

 9. Nem tudom, hogy mi van az RDS által, mert én még nem, de majd kérjen meg valakit, akinek van, ellentétben az USB rögzíti a virtuális gép beállításait, ha le van állítva.

 10. úniu ha van egy kép a PC operációs rendszer lehet próbálni VirtualBox, ha az jó, és nincs hiba később éget egy CD-t és valóban csal, hogy a rendszer a VirtualBox lehet csinálni?

 11. Razvan - mondta

  Követtem ez a bemutató elejétől tettem mindent, amit csinálsz, de ahol van, hogy egy képet, ahol én nem táska, és ha nem megy ???
  Megpróbálom letölteni ubuntu de elég nagy, és van egy gyenge internet és tart sokat ??

 12. @Razvan:
  Vegyük azt az elején, és újra meg újra, ahányszor csak szükséges, amíg megtanulják.
  Megtanultam számítógép éjjel, mikor elaludt, fejét a billentyűzeten, és azt hiszem, amikor már a fejét.
  Én általában jobb leszokni, mint tönkretenni a számítógépen!
  Ne add fel, nézd meg a bemutató újra és óvatosan látni, hogy ők többet virtualbox.
  A siker és elvárják magad.

 13. Razvan - mondta

  Megpróbálom újra, ahogy mondod, vagy talán többször, amíg nem sikerül

 14. Romica - mondta

  üdvözlöm, és nekem ugyanaz a probléma, mint RAZVAN, ahol az adott kép iso unbutu-e én letöltött, de ez jön archivált ritkán dezahivez egy mappát, és nem iso image nimik láttam 3 szerese 3 bemutató eltávolította, majd újra virtualBox hol háttérkép. ISO ??????

 15. boby_admin - mondta

  @Romica:
  De van egy közüzemi megtekintéséhez iso formátum?
  Néró, teljesítmény iso, ultra iso, iso mágia, stb

 16. Adrian - mondta

  @Romica: ha letöltéskor azt mondja, hogy linux.iso, akkor nem kell kibontanod! winrar archívumként jelenik meg számodra, mert a winrar telepítésekor bejelölted a winrar opcióját az iso fájlok társításához is! egyszerűen kiválasztod ezt az archívumot, amikor beteszed a virtuális dobozba! kibontása nélkül! Ez iso, de a winrar ikonnal látja, mert mondtam ... a winrar telepítésekor ellenőrizte, hogy a winrar program is társult-e az ISO fájlokhoz

 17. Romica - mondta

  aha fogok csinálni, és látni köszönhetően !!!

 18. alex - mondta

  szép bemutató Nincs mit mondani, én képes virtuális Windows XP nLite módosítható 100 mb

 19. I inst xp módosított nLite én is Ultma

 20. A frissítés telepítése után XP VirtualBox nem látok olyan hardver, amit telepíteni a vezetőkről, sem Addicted nem tudom rávenni, hogy menjen nem látott hálózatot, így történt a Vista és Linux zicetimi nekem, ha van olyan megoldást szeretnék táska Vista adnak nem találja a szükséges illesztőprogramok, azt kérte, hogy az nvidia illesztőprogramok Vista letöltöttem igen nem vagy jobb, és ezért szeretnék elismerni hardver gép keres UNGASS bizonyítva egyre valami hasonló tudom másolni a merevlemez, mint mi a virtualBox kép, mint a szerelt VirtualDrive

 21. Adrian - mondta

  @je: Lásd k 3 útmutatás létezik a virtuális bokszról. Nézd meg mindet, ha meg akarsz érteni valamit! A virtuális dobozos operációs rendszer telepítéséhez nincs szükség illesztőprogramra !!! Csak meg kell készítenie egy virtuális merevlemezt, amelyre az ablakokat fel lehet helyezni, a virtuális merevlemez készítéséhez pedig a varázslót / lépéseket kell követnie a virtuális mezőben… ahhoz, hogy egy darabot adjon neki ... néhány G-t az igazi partícióból ... hiába magyarázom itt , keresse meg a másik 2 oktatóanyagot, hogy megértse, hogyan kell használni! Nézd meg őket alaposan!

 22. Nem így telepítettem xp VirtualBox adok harwarele nem értem, hogy én is az illesztőprogramok telepítéséhez

 23. Adrian - mondta

  @je: Nincs szüksége vezetőkre a virtuális dobozban ... a tesztprogramok azt csinálnak, amit akar, hogy ne kelljen a virtuális dobozban használnia azokat az illesztőprogramokat, amelyekre nincs szüksége!

 24. Így nem tudok csinálni Addicted menni ok ms

 25. Laurentius - mondta

  újratelepítése számítógépes rendszer, amikor igazi, én eltűnik a virtuális gép? fog futni, vagy létre újra és implicit rendszer az autó?

 26. boby_admin - mondta

  @Laurentius:
  Ez normális, hogy eltűnik, amíg az operációs rendszer
  Úgy értem, hogy elmúlik, és eltűnik a rendszer
  Nagyobb telepíteni újra

 27. Andrew - mondta

  Cristi Van egy petíciót rád. Hogyan lehet megváltoztatni a rendszerindító beállítások menüben? Számomra Kinyitom a számítógép boot menü jelenik meg, ahol meg kell választani 2 a Windows XP operációs rendszer, azt 2 hiányzik operációs rendszerekkel. Ha kiválasztotta az első ad nekem költségmentességet a hibát, és ha válassza ki a második, amikor belépek az igazi ablakokat. De ez elég bosszantó ala párbeszéd mert ha nem választja ki a normál ablakok 3 másodperc, akkor automatikusan adja meg a euarea ad nekem. HELP !!!

 28. nevető - mondta

  Ezzel kapcsolatban bemutató ezek a lépések megegyeznek a Windows XP operációs rendszer sp2? és egy másik dolog; Tudom letölteni ezt videotutorial tenni a leptop mikor telepíteni a Windows a számítógép, hogy kövesse a lépéseket leptop.

 29. @nevető:
  Sajnos nem értünk egyet, hogy a látogatók, hogy letölthető video tutorials eze, és ha valaki ezen az oldalon volt egy bánáti ez volt az egyetlen ok
  Ha valaki letölt video oktatóanyagokat, adja meg, amikor eszik egy csomó szalagot és a számla meg kell fizetni a magasabb
  De van egy megoldás a problémára, és hogy az, hogy egy lágy fajta fogás (cam stúdióban vagy Camtasia)

 30. Irinel - mondta

  Gratulálok minden oktatóanyaghoz, és különösen a 3 epizódos "VirtualBox" sorozathoz .. Szuper. Ezzel a programmal "telepítettem" a Windows 7-et az xp törlése nélkül !!!!! :) TE vagy a LEGERŐSEBB !!!! !!

 31. MULTMESCC !!!!. Tinetio így tovább.

 32. haosss - mondta

  kemény videó bemutató ... .. finom tinetzio tot asha-ban ...

 33. Wolfyz - mondta

  Megpróbáltam egy Mojopac és visszaadott hiba: ((

 34. Zsolti - mondta

  Sal,

  Telepítettem a Windows Vista, a borotva minden megy jól, de van egy félreértés.
  Néhány mappát megosztott mappákba tettem, de nem tudom, hogyan lehet hozzájuk hozzáférni ...

 35. @Zsolti: Ez az adat telepíteni további Guest lásd fent a virtuális gép a pálya szélén az Eszközök ott kattint további vendég, indítsa újra a virtuális gépet, majd bemegy a számítógép a windowsu virtuális és hogy szerelhető ISO kép driveul virtuális A windows virtuális
  és telepíteni!

 36. Zsolti - mondta

  Nem hiszem, hogy elég világos lettem volna, telepítettem az Aditional Guest szolgáltatást, megtettem az összes lépést (minden rendben működik), és honnan tudtam elérni azt a mappát, amelyet megosztani tettem (onnan a Devices-> share mappákban) , (USB MERGE ezt sikerült).

 37. Paul - mondta

  jó, azt szeretnénk, ha tudod, hogy egy video tutorial, hogy hogyan lehet a játékot, és hogyan kell modellezni a 3d.
  miam módon tettem, és van egy blog video oktatóanyagokat, ha azt szeretnénk, Sal millió piacralépőkre lásd fileextra09.wordpress.com

 38. Helló, követtem az oktatóprogram virtuális dobozos lépéseit egy másik ablak teszteléséhez. Minden rendben van, amíg belépek a Windows telepítéséhez a létrehozott partícióra .. "Hiba történt az operációs rendszer telepítésekor" . Részleteket kerestem, és azt írja, hogy probléma van a tárhely memóriájával. Mit kell tenni?

 39. Adrian - mondta

  @Ady: Foglalj le több RAM van több RAM, a bemutató megmutatta, hogyan, és a legtöbb, ha elfelejtette nélkül hátra!

 40. Adrian - mondta

  @Adrian: Nézze meg, hogy mennyi RAM van kiosztani a virtuális gép, akkor nem tudom, és nem oszthat ki több mint fele teljes memória és a valós, hogy van a rendszer! 1G RAM, ha adsz neki az igazi és 400 400, vagy valami, de nem haladja meg a 500M, hadd ez egyszerű!

 41. TomyStaR - mondta

  Nekem van egy probléma, mikor telepíteni egy virtuális Windows-doboz nem fog létrehozni a partíciót, vagy formában ez ad nekem hiba, mit tegyek (Van egy elosztó), és én, ahogy a Windows 7 nush dc

 42. Nicusor - mondta

  A fizikai számítógépes rendszer opearre KiwiLinux futni.
  De mi történik a Virtualbox más operációs rendszerrel.
  Először megkérdeztem VirtualBox személyes adatait, fel, de minden alkalommal azt mondta, hogy érvénytelen. Kaptam dühös, becsuktam az ablakot, és ment előre, és telepítette a OS (operációs rendszer).
  Futottam egy darabig aztán kikapcsol virtuális gépet a szokásos módon. Aztán kinyitotta a virtuális gépet újra. De az operációs rendszer nem működik megfelelően nyitva. A csillagok a Windows operációs rendszer Virtualbox (írja le). Ha rákattintok rá kell tennem vele bootolható CD-t telepíteni az operációs rendszert újra
  SO fájl megjelenik a virtuális gép, de nem találok semmilyen fájlt mentett KiwiLinux.
  Csináltál volna, hogy egy operációs rendszer Virtualbox és fuss minden alkalommal, amikor bekapcsoljuk?

 43. Jégkorszak - mondta

  Jó bemutató azzal a módosítással, hogy nem ismeri fel az USB perifériák, wifi kártya, akkor is, ha tesz szűrőt helyek usb egér és billentyűzet pihenés, vagy, mint a semmi. Ez az egyik hátránya mind a VirtualBox és VMware cit.
  Spor

 44. babér - mondta

  Feltelepítettem az Ubuntut VirtualBox hogy a bemutató, és ha adok az otthoni jelenik
  "Nem található indítható adathordozó! A rendszer leállt." és nem töltődik be. Mit kell tenni?

 45. victorstoicescu - mondta

  fogadtatás
  rendben működik, de megkérdezem, hogy egy csont (pl. win7, más prg-vel) telepítése után lehet-e "mozogni" egy fizikai merevlemezre ???
  hasznos lenne
  köszönöm

 46. Paulzazbest - mondta

  Hello! Nézd meg ezt a site more'm boldog! de ez a széles videót írt VirtualBox nem csak nézni a videót 11 dupaceia másodperc kell adnia játszani, és kezdje újra!

 47. ionutz - mondta

  tudja valaki válaszolni nekem?

  képes megfertőzni a Windows XP telepítés esetén VirtualBox?
  Ha igen, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy a vírus az én igazi számítógép?

  • Adrian - mondta

   ionutz: Tudja valaki válaszol nekem? képes megfertőzni a Windows XP telepítés esetén VirtualBox? Ha igen, fennáll annak a lehetősége, hogy a vírus az én igazi számítógép?  

   Igen, megfertőződhet, és nem, a valódi rendszer nem lesz megfertőzve, ha a virtuális megfertőződött. Ezért a legtöbben egyre több "virtuális gépet" kezdtek használni, hogy elkerüljék a kockázatokat az igazi telepítésével és tesztelésével. Különben mi lenne a virtuális rendszerek célja?

 48. daniel - mondta

  Nekem van egy probleba VirtualBox a telepítés mindent jól, és én vagyok a telepítés le a Windows XP operációs rendszert, Lam végső sp2 hogy az Apple után az Apple telepítését az van ezt kell mondani, ha valaki tudja plizzzzzz

 49. Razvan - mondta

  A kis-és gyors kérdés: hogyan lehet a másolás beillesztés a Windows a virtuális host? gép windows vista és a virtuális e 7. Köszönjük!

  • Adrian - mondta

   Razvan: A kis-és gyors kérdés: hogyan lehet a másolás beillesztés a Windows a virtuális host? gép windows vista és a virtuális e 7. Köszönjük!  

   Igen, másolhat beillesztést egyikből a másikba, de csak a szövegbe másolhat, nem pedig mappákba és fájlokba! És hogy másolatot készítsen a szövegből, telepítenie kell a Guest Additions programot, amikor elindítja a virtuális rendszert, kattintson az Eszköz elemre, majd válassza a Guest Additions telepítése lehetőséget, és ez automatikusan felcsatol egy ISO képet a virtuális meghajtóba, és várja az automatikus futtatást, és telepíti a telepítést.

   Csakúgy, mint tudod, hogy Sher (segítségével fájlokat és mappákat a virtuális valóságos, és fordítva), a valós és a virtuális rendszer majd telepítse Vendég kiegészítések. A jövőben nem egy tutorial, hogy hogyan, és mi meg hogyan sher a valós és a virtuális rendszer.

 50. Razvan - mondta

  Adrian Wait bemutató

 51. neomorphy - mondta

  Hello ... Lenne egy kérdésem: Hogyan látja a virtuális gép megosztott mappák a számítógépes adatok? (Nekem van Windows 7 és Windows XP virtuális gép)

 52. Lucy - mondta

  Cristi Hello!
  Nekem van egy PC-val egy kemény 500 GB. Ezen a lemezen, különböző partíciókat persze telepített 2 operációs rendszerek, nevezetesen a Windows XP 7.
  A kérdésem az, hogy: mi az előnye a segítségével az operációs rendszer a virtuális merevlemez (kivéve persze használni sok operációs rendszer a host rendszer)?
  És szeretném tudni, hogy a Windows XP 7 a host rendszer és a virtuális rendszer merevlemez lenne enyhíteni, hogy úgy mondjam.
  Én 2000 memória rami PC, és szeretné tudni, hogy
  mennyi memória kell használni, ha egy virtuális XP az operációs rendszer. Hogyan tegyük telepítésekor virtuális gépet, majd partíció. Kérem, adja meg annyi válasz. Itt vagy lehetséges [e-mail védett]
  Mercy sokat!

  • Adrian - mondta

   LucyHi Cristi!
   Nekem van egy PC-val egy kemény 500 GB. Ezen a lemezen, különböző partíciókat persze telepített 2 operációs rendszerek, nevezetesen a Windows XP 7.
   A kérdésem az, hogy: mi az előnye a segítségével az operációs rendszer a virtuális merevlemez (kivéve persze használni sok operációs rendszer a host rendszer)?
   És szeretném tudni, hogy a Windows XP 7 a host rendszer és a virtuális rendszer merevlemez lenne enyhíteni, hogy úgy mondjam.
   Én 2000 memória rami PC, és szeretné tudni, hogy
   mennyi memória kell használni, ha egy virtuális XP az operációs rendszer. Hogyan tegyük telepítésekor virtuális gépet, majd partíció. Kérem, adja meg annyi válasz. Itt vagy lehetséges [e-mail védett]
   Mercy sokat!  

   Nem adta meg, hogy hogyan és hogyan kell virtualizálni a Windows XP-t ... Kérdezem, mert a Windows 7 képes "VHD-k (virtuális merevlemezek) készítésére", vagy Virtuális PC-t, Virtual Box-ot használt? Elvileg a virtuális rendszerek egyáltalán nem befolyásolják a valódi rendszert, ha fertőzött, akkor a vírus nem fogja befolyásolni a gazda rendszert (hacsak nem nyitotta meg a kapcsolatot a vendégrendszer és a fogadó rendszer között úgy, hogy fájlokat vágott le egymásról)

  • LucySzia Cristi! Nekem van egy PC-val egy kemény 500 GB. Ezen a lemezen, különböző partíciókat persze telepített 2 operációs rendszerek, nevezetesen a Windows XP My 7.Intrebarea neked is: mik az előnyei az operációs rendszer egy virtuális merevlemez (kivéve persze használni annyi operációs rendszerek a host rendszer)? Azt szeretném tudni, hogy a Windows XP 7 a host rendszer és a virtuális rendszer merevlemez lenne megkönnyebbült mondani 2000 Rami asa.Eu PC memória-és I memória Pike szeretem, hogy használja, ha a virtuális XP az operációs rendszer. Hogyan tegyük telepítésekor virtuális gépet, majd partíció. Kérem, adja meg annyi válasz. Itt vagy lehetséges [e-mail védett]Mercy sokat!  Idéz nekem

   a virtuális merevlemez telepítheti a Windows 7 vele, vagy ilyesmi, de csak akkor van szükség, hogy kövessék az XP operációs rendszer vagy a ai.sunt és hátrányait: sal kell telepíteni minden egyes alkalommal, amikor a OS csizma

 53. Lucy - mondta

  Emberek, kaphatok választ, amit írtam fent?
  Köszönjük!

 54. Lucy - mondta

  Adrian

  A Virtual Box szól, természetesen. Azt szeretnénk, hogy XP virtuális HDD, mivel a rendszer a Windows 7 mert tudom használni gyakrabban.
  Mint azt fentebb már említettük, azt jelenleg is 7 XP és a Windows ugyanazon a lemezen. Azt akarom tudni, hogy ez jobb, hogy XP, mint egy virtuális, ha hasznot több munkával, vagy hagyja, hogy ugyanolyan módon, XP közvetlenül a HARD.
  És ha virtualizált XP, arról, hogy hány rami megkérdezni tőle, hogy telepítse a virtuális box ..?
  Mercy!

  • Adrian - mondta

   LucyAdrian, ez a virtuális doboz, természetesen. Azt szeretnénk, hogy XP virtuális HDD, mivel a rendszer a Windows 7 mert tudom használni gyakrabban.
   Mint azt fentebb már említettük, azt jelenleg is 7 XP és a Windows ugyanazon a lemezen. Azt akarom tudni, hogy ez jobb, hogy XP, mint egy virtuális, ha hasznot több munkával, vagy hagyja, hogy ugyanolyan módon, XP közvetlenül a HARD.
   És ha virtualizált XP, arról, hogy hány rami megkérdezni tőle, hogy telepítse a virtuális box ..?
   Mercy!  

   Ez egy sokat beszélni, a haszon lehet több vagy kevesebb attól függően, hogy mit szeretne csinálni a virtuális rendszer. Ha olyan szoftvert használ egyszerű, ha nem baj, hogy a virtuális, ha használja nehéz szoftver, mint a Photoshop, az Adobe Premier, és tudom, hogy milyen nagyszerű program, amely előírja, hogy több forrást, akkor nem lesz előny ... különösen, ha van olyan processzor, amely támogatja a natív virtualizációs . Összességében adok neki egy virtuális gép 1G kevésbé ... én 2G RAM. Milyen szoftvert használ, amit gondolsz, hogy nem megy a Windows 7 az igazán kell igénybe XP?

   • Lucy - mondta

    Adrian:
    Ez egy sokat beszélni, a haszon lehet több vagy kevesebb attól függően, hogy mit szeretne csinálni a virtuális rendszer. Ha olyan szoftvert használ egyszerű, ha nem baj, hogy a virtuális, ha használja nehéz szoftver, mint a Photoshop, az Adobe Premier, és tudom, hogy milyen nagyszerű program, amely előírja, hogy több forrást, akkor nem lesz előny ... különösen, ha van olyan processzor, amely támogatja a natív virtualizációs . Összességében adok neki egy virtuális gép 1G kevésbé ... én 2G RAM. Milyen szoftvert használ, amit gondolsz, hogy nem megy a Windows 7 az igazán kell igénybe XP?  

    Mercy válasz!
    A fentieket mondtam, az egész Adobe csomagot, amely szerencsére tökéletesen működik a Windows 7 rendszeren, de még mindig van egy Quark Xpress 6.5 szoftverem - egy régebbi verzió, amely sajnos nem működik a Windows 7 rendszeren. Tudom, mondhatod, hogy lehet de miért nem teszed be az újabb verziót ... Mert valamilyen oknál fogva a kvarknak ezt a régebbi verzióját kell használnom.
    Plusz k tegnapig a Windows 7 folyamatosan hibákat adott, amikor kijöttem bizonyos játékokból (például fifa stb.), És megjelent a híres Kék Képernyő ...
    Valószínűleg néhány kérdés marad a Windows-7. Mivel néhány alkalmazás még 32 bitek, hogy nem működik az XP.
    Sajnos még mindig fenn kell tartanunk és XP ugyanazon a HDD, ami egyáltalán nem OK.

 55. Bulgac - mondta

  Egyszerre több operációs rendszerek VirtualBox?

  • Adrian - mondta

   Bulgac: Lehet, hogy több operációs rendszer VirtualBox?  

   Lehet, hogy sok virtuális rendszerek, mint a muschiu (korlátozott szabad hely van az igazi hardver) lehet futtatni több virtuális rendszer egyszerre, ha van egy nagyon erős PC.

 56. Bulgac - mondta

  Miért írok: Fatal: Nem rendszerindító adathordozót találtak! Rendszer leállt.
  De az egér ott marad?
  Kérjük raspundetimi kérdés.

 57. madutz - mondta

  salutare.am telepített Windows XP virtuális doboz, és elkezd dolgozni programok, mint opera, messenger, felfedező és megkérdezem 100% CPU és én nehéz, mert a Windows urma.din mi történik asta.am Intel Core Duo processzor 2 2.40.multumesc

  • Adrian - mondta

   madutz: Salutare.am telepített Windows XP virtuális doboz, és elkezd dolgozni programok, mint opera, messenger, felfedező és megkérdezem 100% CPU és én nehéz, mert a Windows urma.din mi történik. Van egy Intel Core Duo 2 2.40.multumesc  

   Ez normális, hogy azt szeretné, hogy mozgatni a PC Windows fut a valós és a virtuális alkalmazások futó virtuális és a valós, úgy gondolod, hogy a pc titán? Szerintem ez a processzor a PC-n? anyag és mennyi RAM van, milyen nehéz minden munkát egészét, és nem a CPU a legfontosabb!

   • webdan - mondta

    madutz:
    salutare.am telepített Windows XP virtuális doboz, és elkezd dolgozni programok, mint opera, messenger, felfedező és megkérdezem 100% CPU és én nehéz, mert a Windows urma.din mi történik asta.am Intel Core Duo processzor 2 2.40.multumesc

    Adrian: Ez normális, hogy azt szeretné, hogy mozgatni a PC Windows fut a valós és a virtuális alkalmazások futó virtuális és a valós, úgy gondolod, hogy a pc titán? Szerintem ez a processzor a PC-n? anyag és mennyi RAM van, milyen nehéz minden munkát egészét, és nem a CPU a legfontosabb!

    Túl furcsa, hogy a mikroprocesszor 100% -osan fusson, és megnehezítse az ablakait. Őszintén szólva szerintem a 80% egy "wwwpos32.exe" vírus, vagy annak valamilyen "testvére". Ehhez a vírushoz 1005-re van szükség a CPU-ra, és a Windows keményen működik. A problémát devírozással oldottam meg, majd telepítettem egy ccleanert, és az indításból töröltem az opciót, hogy a futtatható fájl elinduljon Windows belépéskor.

 58. madutz - mondta

  Nos, a valódi Windows olyan programot futtat nem szabad megelégednie a rendetlenség nyitva. Én 2 gb ram azt mondom, hogy elég 500 Western Digital merevlemez, amíg nem a Windows, ami történik igazi?

  • Adrian - mondta

   madutz: Nos, a valódi Windows olyan programot futtat nem szabad megelégednie a rendetlenség nyitva. Én 2 gb ram azt mondom, hogy elég a merevlemez western 500 amíg a Windows digitalatata igazi, mi történik?  

   Barátom ... és a virtuális, ahonnan Isten megbocsát nekem, elveszi az erőforrásait? az éterből? A virtuális rendszer forrásokat vesz fel a valódi Windows-ból. Ha van 2G RAM a valódiban, és 1G-t adott a virtuálisra, akkor a valódi csak addig marad 1G-vel, amíg a virtuális működik. A processzort 2-re kell osztani, hogy mind a virtuális, mind a valós rendszerre gondoljon. A virtuális PC a valódi erőforrásait használja, nem logikus ?? Nem hiszem, hogy bármilyen vírusod van, ne kapj utána a webdannak. Még a végedig sem olvasta a kommentedet, hogy lássa, miről van szó, és hogy a virtuális, a virtuális rendszer használatakor ez a probléma merül fel. Ezt szokta csinálni a webdan

 59. madutz - mondta

  Meg kell változtatni a Windows-ul.multumesc információkat.

 60. Albert - mondta

  srácok rock! köszönöm szépen ezeket a csodálatos útmutatók, és hogy én egy nagy segítség, amíg én szerettem volna, és én 7 ablakok és itt, mert tudsz! Nagyon köszönöm

 61. gitáros - mondta

  Hi guys!

  Gratulálunk a kemény munkát
  Nekem van egy probléma
  Futok egy virtuális Ubuntu telepítése egy XP doboz
  A kérdésem a következő: miért nem látja a teljes képernyős operációs rendszer alapján dobozt akkor is, ha adok, hogy megjelenjen teljes képernyőn?
  tud nekem segíteni?
  Mi multumsc
  vár választ, hogy

  • Adrian - mondta

   gitáros: Sziasztok! Gratulálunk a kemény munkát
   Nekem van egy probléma
   Futok egy virtuális Ubuntu telepítése egy XP doboz
   A kérdésem a következő: miért nem látja a teljes képernyős operációs rendszer alapján dobozt akkor is, ha adok, hogy megjelenjen teljes képernyőn?
   tud nekem segíteni?
   Mi multumsc
   vár választ, hogy  

   Telepítenie kell a Guest Additions-ot, de Linuxon ez egy kicsit bonyolultabb, erről hamarosan elkészítek egy oktatóanyagot is. Windows esetén már van egy oktatóanyag a vendégkiegészítések telepítéséről, valójában a bemutató arra utal, hogy "hogyan ossza meg a virtuális gépet és a valódi rendszert, amelyet kattintással megnézhet. ITT. Mint mondtam a bemutató, és hogyan osztozunk a Linux (virtuális) és a Windows (valós) bemutató, amely magában foglalja telepítése Guest Additions olyan közel marad!

 62. adrian - mondta

  azt mondta, a bemutató virtuális alkalmazások, amelyek képesek javítani a teljesítményét a videó kártya vagy más componente.Ai tudna adni nekem egy példát egy ilyen program?

 63. folyó - mondta

  Azt akarom, hogy telepíteni mac. megy a virtuális világban szükség van a doboz, vagy egy másik virtuális gépre

  • Albert - mondta

   Azt akarom, hogy telepíteni mac. megy a virtuális világban szükség van a doboz, vagy egy másik virtuális gépre  

   Ha szeretné telepíteni mac a VirtualBox a tudat, hogy nem fog működni.

 64. Vladut - mondta

  Srácok elme.

 65. Vladut - mondta

  Miért írok: Fatal: Nem rendszerindító adathordozót találtak! Rendszer leállt.
  De az egér ott marad?
  Kérjük raspundetimi kérdés

 66. madutz - mondta

  Te választottad imeginea ahonnan indul?

 67. Dragos - mondta

  Ez az első alkalom, hogy hagy egy megjegyzést, és én elsősorban ezt tisztelettel és csodálattal az általuk végzett munka mindazoknak, akik ezeket a videókat, és tegye 10 vegye figyelembe, hogy legalább segített, hogy növelje a tudás terén IT. Az az igazság, hogy én szeretem az oldalt! Másodszor vis-a-vis a bemutató már két kérdést:
  1. miért kiwilinux-9.04 Ubuntu telepített VirtualBox nincs hang?
  2. Nem szabad az "Ubuntu telepítése" opciót használni a video oktatóanyag telepítésekor a "Próbálkozzon az Ubuntuval a számítógép változtatása nélkül" opció helyett? Ezt azért kérdezem, mert miután a videó bemutatójában szereplő lépéseket követtem, miután az Ubuntu rendszert az újbóli megnyitás után leállítottam a virtuális dobozból, azt mondtam, hogy rendszerhiba volt, vagy valami hasonló (nem emlékszem a pontos üzenetre), és az "Ubuntu telepítése" használata után minden RENDBEN.
  Ellenkező esetben ismét a legjobb neked, és legalábbis nekem köszönhetően annyi tutorials!

 68. ADILOIU - mondta

  Spunetimi kedves nekem legyen szíves, távolítsa VirtualBox normális minden program? Azt hiszem, ez .... törölni automatikusan törli az operációs rendszer a VirtualBox remélem, érti, mire gondolok.

  • Ylye - mondta

   Spunetimi kedves nekem legyen szíves, távolítsa VirtualBox normális minden program? Azt hiszem, ez .... törölni automatikusan törli az operációs rendszer a VirtualBox remélem, érti, mire gondolok.  

   Az Adiloiu, amely a virtuális doboz programként való eltávolítását végzi, az eltávolítási módot használja, mint bármely más program, csak attól függ, hogy hol állította be a virtuális merevlemez készítését ... amelyet törölni kell a gép eltávolítása előtt, természetesen a telepített operációs rendszerrel benne ... remélem, megértette!

 69. Láthatatlan - mondta

  Sal mindenkinek, örülök, hogy mit csinál
  Megnéztem az oldalon, de ha nem tévedek, én valóban látni a tutorial sistemultui telepítése Mac OS X Leopard a PC / laptop. (Ha tévedek, szólj egy összekötő azt tapasztaltam, több operációs rendszer a VirtualBox) Hello.

 70. Láthatatlan - mondta

  Sal mindenkinek, örülök, hogy mit csinál
  Megnéztem az oldalon, de ha nem tévedek, láttam egy bemutató sistemultui telepítése Mac OS X Leopard a PC / laptop. (Ha tévedek, szólj összekapcsolása, azt tapasztaltam, több operációs rendszerek VirtualBox)

  • Ciprian - mondta

   telepítése Mac OS X Leopard, de nem virtuális doboz (legalábbis Honey járok), és csak az Intel, az AMD nem működik a Mac operációs rendszer! raspundemi és ha szeretné segíteni letöltési linket GRT rendszer, de van intel.

 71. Láthatatlan - mondta

  Vagy ha akarod, meg tudom csinálni a tutorial OS X Leopard a PC / laptop .. az ezen az oldalon.

 72. cristina - mondta


  Futottam és 10.4 ubuntu világos virtuális doboz, live cd, de nem tetszik a betűtípus, amely a Mozilla ebbe ubuntu. Ez egy félkövér egy kicsit, és szerettem volna lenni, mint, hogy a Mozilla a Windows, de nem tudom, hogyan kell beállítani.
  Én már a bátorságot, hogy telepíteni ubuntu a virtuális doboz igazi, mert én nem találtam egy tutorial, hogy mutassa meg a lépéseket újra.
  Még nem tudom, hogyan kell telepíteni XP virtuális doboz nem tudom pontosan, hogyan, hogy egy iso for xp

  Miután instalex xp, hogyan tudom telepíteni más programokat? Vannak bemutató?
  Várakozás a választ, köszönöm!

  • Adrian - mondta


   Én rulatsi én 10.4 ubuntu világos virtuális doboz, live cd, de nem tetszik a betűtípus, amely a Mozilla ebbe ubuntu. Ez egy félkövér egy kicsit, és szerettem volna lenni, mint, hogy a Mozilla a Windows, de nem tudom, hogyan kell beállítani.
   Én már a bátorságot, hogy telepíteni ubuntu a virtuális doboz igazi, mert én nem találtam egy tutorial, hogy mutassa meg a lépéseket újra.
   Még nem tudom, hogyan kell telepíteni XP virtuális doboz nem tudom pontosan, hogyan, hogy egy iso xp instalex xpDupa, hogy hogyan tudom telepíteni más programokat? Vannak bemutató?
   Várakozás a választ, köszönöm!  

   mindent, amit kért, a comment ismertetők megvan a válasz, hogy mi van, akkor azon bemutató mindent, amit csak meg kell nézni. fekete a jobb felső sarkában a keresőmezőbe, azt mondja, akkor érdekel, vagy mit nem, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató.

  • vali - mondta


   Én rulatsi én 10.4 ubuntu világos virtuális doboz, live cd, de nem tetszik a betűtípus, amely a Mozilla ebbe ubuntu. Ez egy félkövér egy kicsit, és szerettem volna lenni, mint, hogy a Mozilla a Windows, de nem tudom, hogyan kell beállítani.
   Én már a bátorságot, hogy telepíteni ubuntu a virtuális doboz igazi, mert én nem találtam egy tutorial, hogy mutassa meg a lépéseket újra.
   Még nem tudom, hogyan kell telepíteni XP virtuális doboz nem tudom pontosan, hogyan, hogy egy iso xp instalex xpDupa, hogy hogyan tudom telepíteni más programokat? Vannak bemutató?
   Várakozás a választ, köszönöm!  

   Nem illik azt mondani, hogy "félek operációs rendszert telepíteni egy virtuális gépre". Mitől félsz ? Bármit is csinál egy "virtuális számítógépen" belül, az semmilyen módon nem befolyásolja a valódi rendszerét. Ezért hozták létre ezeket a virtuális gépeket ... különféle tesztekhez. Hasznosak lehetnek mind a kezdők, mind a haladóbb emberek számára. Ami az oktatóanyagokat illeti ... sokat megtalálhat ezen az oldalon, de a youtube-on is és nem csak.

 73. Nem tudom telepíteni xp virtuális gép, kit, hogy beültetése nLite, a S-ATA meghajtók. A fizikai PC telepítése virtuális gép fut tökéletesen, de ez ad nekem hiba a telepítés során.
  Ez általában nem támogatja az S-ATA VitualBox?

 74. vasea - mondta

  Van egy kérdésem ... nem indul képet windows.am letölthető a net, de nem reusesc.am fel dvd és ha az adott készülék import nem nyílnak képmappát [mondom nincs semmi mappa] autó megy .. én elindult a cd vista eredeti művek próbált telepíteni WinRAR, és nem az alma ... de IO rendszerbe kép ..... thanks

  • Adrian - mondta

   Van egy kérdésem ... nem indul képet windows.am letölthető a net, de nem reusesc.am fel dvd és ha az adott készülék import nem nyílnak képmappát [mondom nincs semmi mappa] autó megy .. én elindult a cd vista eredeti művek próbált telepíteni WinRAR, és nem az alma ... de IO rendszerbe kép ..... thanks  

   Nem értettem semmit a hozzászólásodból ... A Windows rendszerű kép egyébként sem így éget CD-n vagy DVD-n, ha nem tudod, hogyan írj CD-t Windows-nal, írd be a fekete jobb szélen lévő keresőmezőbe: Hogyan készítsünk indítható CD-t vagy bootolható CD-t, írja be és megtalálja az oktatóanyagot, ugyanúgy történik a DVD, mint a CD. Magyarázd el világosabban azt a problémát, hogy mit szeretnél pontosan csinálni, és mi nem működik, mert nem értettem semmit. Nem tudom, mit értesz az Import Appliance alatt

 75. Bogdan - mondta

  Szia telepített xp Virut mezőbe, és szeretném tudni, ha én is kibír a hardveres virtuális gép fájlokat vagy eltávolítja a fájlokat onnan

  • Adrian - mondta

   Ha a szemed, hogy olvassa el, amit látsz a bemutató, hogy írjon cikkeket, mint például: vastag fekete, és alatta van egy kis oktató címet piros. Ha rákattint az egyik a címet, hogy egyenesen a bemutató, és azok a címek, mint:

   Hogyan lehet megosztani az aktuális operációs rendszer és a virtuális a VirtualBox - video bemutató

   Hogyan lehet megosztani a valós rendszer és a virtuális doboz, a virtuális gép Ubuntu Linux - video bemutató

   Elég, hogy kattintson egy címet, és eljutni a tutorial. Nem értem, hogy miért nem sehogy Isten nem fogja használni a szemed olvasni?

 76. nicubanditu - mondta

  kérdést tesz illesztőprogramok és xp virtuális
  letölthetők a cd PC vagy hogyan

 77. nicubanditu - mondta

  kérdésre, hogy miért van tiltva telepítése után a virtuális partíció, és én meg sárga zenekar azt mondja, hogy én még nem elegendő memóriával
  hogy baiu

  • Adrian - mondta

   nicubanditu: Kérdés, hogy miért van tiltva telepítése után a virtuális partíció, és én meg sárga zenekar azt mondja, hogy én még nem elegendő memóriával
   hogy baiu  

   Telepítenie kell a Guest Additions csomag virtuális rendszer. Mi is van egy bemutató ebben a témában. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete: Hogyan lehet megosztani az aktuális operációs rendszer és a virtuális a VirtualBox, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató!

 78. mostwanted - mondta

  érdekes, de hogyan tudom futtatni csak a programok? akkor tényleg kell telepíteni az operációs rendszert?

  • Adrian admin - mondta

   mostwanted: Érdekes, de hogyan tudom futtatni csak a programok? akkor tényleg kell telepíteni az operációs rendszert?  

   Igen, akkor tényleg kell telepíteni az operációs rendszert. Mint egy alkalmazás futtatásához szükséges ezt az operációs rendszert. olyan szoftver, amely virtualizált vagy futni csak szoftver egy virtuális környezetben. Lehet, hogy a jövőben, hogy csinál egy tutorial valamit, de addig azt ajánljuk, hogy nézze meg a bemutató Homokszóró láda, megtalálni a keresőmező a jobb felső sarokban, írja oda: Sandboxie, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 79. Marcel Bartha - mondta

  Tiszteletben tartása, amit csinálsz itt. Számomra néhány zei.În tenger a középszerűség, ami körülvesz minket az egyik azon kevés insule.Dar poezia.Urmăresc kis időt, hogy hagyja el a turorialele és azt mondják, még kezdeni ezzel ma progrese.Am először az operációs rendszer telepítése ubuntu 10.10 virtuală.Merge autó perfect.Mii Köszönöm a munkát itt.

 80. Ovidiu - mondta

  Volna egy kérésem hozzád, mi segítünk a videotutorial a virtuális gép a játék?

 81. burnescu - mondta

  Azt mondom, hívj csizma coul nem olvasható a rendszerindító adathordozót!

 82. testvére akart telepíteni a Windows Home Premium 7 év VirtualBox cia hurok kell változtatni a színét év 32 bit: D néztem ki, mint matza naptári év, hogy nam megtalálod, hogy hol kell változtatni .. így egy kis segítség plyyys / ms

 83. Marius - mondta

  hogyan tehetném a "VirtualBox VM" mappáit, amelyek C-ben vannak, telepíteni D-be, mert amikor a windosusl-t az igazi pc-re telepítettem, a C partíciót csak 40 gb-osra készítettem, és nagyon gyorsan feltöltődik.

  Köszönöm !!

 84. dani - mondta

  Telepíteni a Linux virtuális box

 85. Andrew - mondta

  Helló ... Telepítettem a WindowsXp-t a VirtualBox-tal, és a merevlemez kapacitása szerint maximálisan 2 TB-ot tettem, a merevlemezem pedig csak 500 GB-os volt. .pocket ... videokártya ...

 86. Radu - mondta


  Super bemutató (egy része), de még mindig nem valami intzeleg:
  amikor azt mondtad, hogy töltelék lemezre iso, mit Xact kapcsolódik a dolog, amit nem, amikor meg kellett, hogy egy új virtuális mashina?
  Vagy a kép a neten az operációs rendszer, hogy szeretném-e telepíteni?
  Pls help me!!

 87. Vasile - mondta

  Köszönet az oktatóanyagok elkészítéséért, az előadásért világosan és lényegre törően. Itt találok válaszokat szinte az összes aktuális szoftverproblémára. Van egy kérdésem a Virtualbox-szal kapcsolatban: használhatom / telepíthetem-e az Acronis-szal készített OS-képeket? Külső merevlemezek használatának lehetőségével társítva gyanútlan lehetőségek merülhetnek fel…
  Még egyszer köszönöm!

 88. Ábel - mondta

  Azt akarom, hogy telepítse a Windows XP VirtualBox, de nem tudom, mit tegyek. Sz félelem memória Numi Vegyük a C: partícióra. Mit tegyek, hogy Mia memóriát egy nagyobb partíciót?

 89. floryn - mondta


  Hogyan adhatok hozzá egy fizikai lemez virtuális masia. nagyon köszönöm

 90. floryn - mondta


  Hogyan adhatok hozzá egy fizikai lemezt a virtuális gép. nagyon köszönöm

 91. floryn - mondta

  Ábel:
  Azt akarom, hogy telepítse a Windows XP VirtualBox, de nem tudom, mit tegyek. Sz félelem memória Numi Vegyük a C: partícióra. Mia mit tegyek, hogy memória egy partíció nagyobb?

  Nos, válasszon másik partíció létrehozása a kocsit. Nézd előző vidioclipul falain a szájban

 92. floryn - mondta

  floryn:

  Hogyan adhatok hozzá egy fizikai lemezt a virtuális gép. nagyon köszönöm

  ready megoldotta

 93. floryn - mondta

  Ábel:
  Azt akarom, hogy telepítse a Windows XP VirtualBox, de nem tudom, mit tegyek. Sz félelem memória Numi Vegyük a C: partícióra. Mia mit tegyek, hogy memória egy partíció nagyobb?

  érted HDD hely van? memória a ram.

 94. Marian - mondta

  Szeretném tudni, hogyan lehet klón két merevlemez az összes programot és az operációs rendszer (egy Windows és egy W95 98 vannak különböző számítógépeken), majd futtatni a virtuális gép. Vagy ha nem, hogyan tudom át a szoftvert két számítógép két virtuális gép két operációs rendszer telepítve.

 95. Iulian - mondta

  Köszönöm szépen videotutoriale.Numai jól akarsz!

 96. hobyt - mondta

  Hello!
  Miért nem tudok futtatni a Windows-ban a VirtualBox 7 64bit. ?
  Computer telepítettem ablakok 7 64 4.1.18 bites és telepítette a VirtualBox virtuális gép v. minden megy rendben van, hogy virtuális gép Az ISO kép után loading bar, hogy a Windows elindul, és ad nekem hiba, és nem megy előre a telepítést a virtuális gép.
  Köszönöm.

 97. AdrianGudus - mondta

  hobyt:
  Hello!
  Miért nem tudok futtatni a Windows-ban a VirtualBox 7 64bit. ?
  Computer telepítettem ablakok 7 64 4.1.18 bites és telepítette a VirtualBox virtuális gép v. minden megy rendben van, hogy virtuális gép Az ISO kép után loading bar, hogy a Windows elindul, és ad nekem hiba, és nem megy előre a telepítést a virtuális gép.
  Köszönöm.

  A Windows 64 kicsit VirtualBox az, hogy a processzor a hardveres virtualizációs technológia. Megtalálható az alkalmazás http://www.grc.com/securable.htm

 98. florin - mondta

  Nekem van egy probléma, mikor telepíteni ubuntu desktop 10.04 edzés jól ment, amíg nam partíciókat, és mi teszi őket. a képen látható.

  http://imageshack.us/a/img22/2139/ubuntu1004.jpg

 99. hol találom Ubuntu LiveCD? segítene nekem egy linket. Köszönöm.

 100. Ovidio - mondta

  Nem tudom nézni a TV állomás Online wuin.media lejátszó telepített általa vagy ha nem, hogyan tudok köszönöm nézni az élő TV

 101. Hé, ahol Ubuntu találtam magam benne? És ha a program működik, a kisebb játékok
  ami azt jelenti, hogy nem működik nekem, és még több, de bizonytalansági elv: Fifa 11 teljes sorozat van, Cal of Duty 4, nfs legkeresettebb 2 erről lenne.

 102. Maian - mondta

  Helló tud nekem segíteni Könyörgöm
  Én windows8 és hívja go játékokat, de elmegyek a nagy késéssel, még magasan.
  Szeretnék kipróbálni egy virtualizációs programot is ... és ha ez segít abban, hogy jót találjak a játékban, amint azt a bemutatóban mondtad ... Varog sokat !!
  Yahoo Messenger: [e-mail védett]

 103. mirceacluj - mondta

  Írok 2016 már nem aktuális vagy VirtualBox x64 nem létezik a linux disztribúciók november ..Nu lehet vizionati..am próbáltam, de azt kell, hogy vissza az időben OS oldalak megy Wind vechi.Pierdeti időben bár ezek a anti Win

 104. luckynrSlevin - mondta

  megpróbálta beírni a farokokat a virtuális dobozba, ez azt mondja nekem, hogy "valami nem stimmelt", miután lépésről lépésre követtem, és pontosan azt tettem, amit az oktatóanyagban tettek, mit tegyek?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.