Telepítse VirtualBox (virtualizációs program) videó bemutató

Ebben a leírásban látni fogja, hogyan kell telepíteni VirtualBox (virtualizációs program), amely segíthet, hogy teszteljék, és különböző szoftverek és operációs rendszerek biztonságos környezetben anélkül, hogy valamilyen módon működő számítógép vagy alkatrészeit.

Ez a bemutató része egy sor három video tutorials: virtualbox telepítés, beállítás virtualbox, operációs rendszer telepítés virtualbox.

Azért választottam ezt az alkalmazást, mert mentes (ingyenes), és nagyon könnyen használható, de ez nem jelenti azt, hogy nem a nagy teljesítményű szoftver minden tekintetben.

De jobb, hogy kövesse ezt a bemutató.

by Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Laurentiu Chirnogeanu - mondta

  Megjegyzés 8!

 2. gyilkos - mondta

  Mr. Cristi ahogy nevezik bemutató, amelyben továbbra is azt mutatják nekünk virtualbox?
  Köszönjük !!!

 3. gyilkos - mondta

  Mr. Cristi RÉSZ találtam 2 3 részéről NEM VirtualBox AM GASITO felhívsz légyszi mond, hogyan találom meg?
  KÖSZÖNÖM !!!

 4. @gyilkos:
  Itt jön az a rész 3
  https://www.videotutorial.ro/?s=virtualbox
  Aki keres, most a kereső, hogy csak üljön ült ott.

 5. Amikor telepíti a VirtualBox-ui megjelent nekem ezt az üzenetet: Figyelem! Hálózati csatolók telepítése Sun xVM Virtual Box Networking lesz jellemző, és állítsa vissza a hálózati kapcsolat átmenetileg húzza meg a hálózat. A telepítést most?
  Mi is pontosan ez az üzenet? Azt szeretné visszaállítani én internet-kapcsolat, vagy húzza ki engem?

 6. Adrian - mondta

  @bl: Igen, ez azt jelenti, hogy visszaállítja a beállításokat és ideiglenesen leválasztja az internetről.

 7. És ez rontja én internet-kapcsolat, ami azt jelenti, hogy meg kell állítani az én net kapcsolat újra, vagy csak bla-bla-modem bontja, és én is újra csatlakozni egy egyszerű kattintással.

  • névtelen - mondta

   blÉs ez lesz elrontani a internet kapcsolat, ami azt jelenti, hogy meg kell állítani az én net kapcsolat újra, vagy csak bla-bla-modem bontja, és én is újra csatlakozni egy egyszerű kattintással.  

   akkor csatlakoztassa újra visszaállítás nélkül kapcsolat beállításai

 8. Adrian - mondta

  @bl: Nem tudom pontosan megmondani ... Nem tudom futtatni a virtuális boxot, mert túl gyenge a PC-m ... tudom, hogy telepítettem is, de a telepítés során nem találkoztam ilyen nehézségekkel, nem kérdeztem semmit a hálózattal kapcsolatban. rendesen telepítve van ... valószínűleg más kapcsolata van más protokollal ... Nem tudom, hogyan tisztázzam a dolgot, mert mondtam, hogy csak akkor telepítettem, hogy ne használjam, és a telepítéskor nem találkoztam ilyenekkel problémák…

 9. @AdrianOk köszönöm én clicknet.N totusi.Eu akarok kockáztatni én conexiunea.Poate csak megbolondul telepítés közben bontja, ezt tudom?
  És azt a tényt illetően, hogy nem tudta használni a számítógépén ... Ha a virtualbox létrehoz egy virtuális gépet az Ön számára, akkor nem mehet a beállításokba? Úgy értem, hogy telepíteni akartam egy operációs rendszer, egy vista kipróbálására. Nos, a számítógépem nem kompatibilis a vistával, ha megfelelően elemzem a tényeket ... De azt gondoltam, hogy beállíthatja ezt a virtuális gépet és megadhatja a beállításokat 2 gb ram például akkor is, ha csak 1 gb van. Vagy nem? Csak a PC meglévő fiókjából adhatja meg?

 10. Adrian - mondta

  @bl: Pontosan ... ha nem rendelkezik 2G-vel, akkor 2G-nél többet nem tud adni, és 2G-t sem adhat mindenkinek! Felajánlja, hogy adja meg neki pontosan azt, amije van. Ne gondold, hogy ha virtuális gépről van szó, akkor erőforrásokat, G RAM-ot vagy videomemóriát vesz ki 🙂 Virtuális dobozt egyetlen rendszeren sem futtathatsz! Mert amit adsz neki, azt gyakorlatilag a rendszeredből, a meglévő erőforrásokból adod neki! Ugyanez vonatkozik mindenre, és amikor elkészíted a partíciót, a virtuális merevlemezt ... ha 3G van a valódi partíción, akkor nem a virtuális 8G-t adhatod meg, hanem 3-at, pontosan annyit, amennyi szabad vagy kevesebb, de nem többet ... ezért nem tudtam használni, mert nem volt honnan adnom erőforrásokat ... a 384RAM-tól, honnan adhatnám tovább? Ha csak a valódi ablakok állítottak meg, és a szoftver még mindig megvolt ...

 11. Te vagy a legjobb, amit láttam sok tutorials. ha Fai és bemutató arról, hogyan kell telepíteni a Windows XP és a Vista USB

 12. Mármint usb stick

 13. Ionel - mondta

  Helló ... A virtuális fiókot is elvettem a webhelyről, és az ideiglenes internetkapcsolattal tűnt fel számomra. Folytattam a telepítést, majd megjelent valami más ... ”A telepítendő szoftver annak ellenőrzésére, hogy kompatibilis-e a Windows Xp-vel (Tell nekem, miért fontos ez a tesztelés) ...
  a szoftverszolgáltató, amely sikeresen teljesítette a Windows logó tesztelését ”... Ha továbbra is a Windowsu keresést végzi, akkor van ennek semmi ???

 14. Adrian - mondta

  @Ionel: Folytathatja a telepítést, de előfordulhat, hogy nem tudja futtatni, mert gyenge, alulteljesítő PC-je van! Ugyanaz az üzenetem volt, a telepítés jól sikerült, de nem tudtam használni a programot, nem telepíthettem egyetlen ablakot sem a virtuális gépbe (virtuális dobozba), mert a számítógépem túl gyenge volt ...

 15. Krisztus elkezdte telepíteni VirtualBox de kaptam a Microsoft, mint például a figyelmeztető Systeme destabilizáció és nem fog megfelelően működni !! I netRDS, 2GRAM, 512video, AMD Athlon (tm) 64 3000 + .Nem tudom, mi én !? baromság, vagy sem (lásd az azonos figyelmeztetést kapott és a többi felhasználó) nem tudom, mit gondoljak !! Kérem válaszoljon nekem igen, akár nem !!!

 16. Adrian - mondta

  @Nicu: Testvér, mit nem értett abból, amit fentebb mondtam? Semmi sem fog destabilizálódni, ez csak szoftver, és a Microsoft ezt az üzenetet adja, mert ezt a virtuális dobozt a Microsoft nem ismeri fel, és hogy "megijesszen", akkor ezt az üzenetet adja, ne figyeljen rá, és telepítse rám ugyanazt az üzenetet nekem is adták! Gondolod, hogy Cristi ad még egy választ? Mi nem tetszett a válaszomban?

 17. daniel - mondta

  Uraim különlegesek. Muna és köszönöm az időt, megadja, hogy ez a leírás és eljuttatása egy idegen, mint én. Köszönjük!

 18. Bruno - mondta

  Ezzel a szoftverrel tudjuk megpróbál más programokat, vagy csak operációs rendszerrel?

 19. Nem igazán értem a videotutorialele a PC, de sokat tanultam és Miami telepített egyes programok, amelyek annyira szuper tineto így azok legjobb

 20. keko - mondta

  Helló, jön egy csúcs, majd egy kérdésre. A szoftver telepítése, gond nélkül, hogy semmi sem történik (bár figyelmeztetések a Microsoft), telepítettem magam.
  A probléma, hogy én is: egyszer megjelent nekem ezt az üzenetet, hogy a program visszaállítja az internet valójában ez nem indította újra, de nem járt. Oldottam meg a problémát, a program eltávolításával. Mit kell tennem, hogy mindkettőt (Internet kapcsolat és szoftver telepítve van) ???

 21. ionutz - mondta

  A gyerekek nem tudják, hogyan kell információt virtuális gép a számítógépen, és fordítva.
  sem, hogyan lehet elérni a Memory Stick a virtuális gép

 22. Kedves Cristi,

  Hallottam a vb és valóban egy érdekes puha és kívánunk neki utilizez.Am de néhány kérdést:
  Ez automatikusan telepíti, ha a számítógép nem rendelkezik rendszergazdai jogokkal?
  Ők lehet hálózaton keresztül érik szoftver vezérli letöltött vb rendszergazda, vagy nem?

  • alex - mondta

   BRAVO meg tudod csinálni egy tutorial, hogyan kell letölteni teljes játék, de nem utorent sem a ODC a neten  

   Kedves Cristi, Hallottam a vb és valóban egy érdekes puha és kívánunk neki utilizez.Am de néhány kérdést:
   Ez automatikusan telepíti, ha a számítógép nem rendelkezik rendszergazdai jogokkal?
   Ők lehet hálózaton keresztül érik szoftver vezérli letöltött vb rendszergazda, vagy nem?  

 23. alex - mondta

  BRAVO meg tudod csinálni egy tutorial, hogyan kell letölteni teljes játék, de nem utorent sem a ODC a neten

  • vali - mondta

   BRAVO meg tudod csinálni egy tutorial, hogyan kell letölteni teljes játék, de nem utorent sem a ODC a neten  

   Nos, csak annyit kell tennie, hogy elmegy a boltba, és vesz programprogramokat és bármi mást, amit csak akar. Ha kiadják a pénzt a házból, és semmi közöd hozzá, csak ki kell próbálnod ezt a lehetőséget.

 24. szép tutorial Láttam az egészet 3.am egy kis kérdés érinti vrun mint PC (én csak egy processzor ... és jaj ala az "ez", azt értjük, hogy a virtuális és nem az összes funkcióját a sis. igazi), de jól megfogalmazott kockázatait használja ezt a programot? várjon raspuns.Multumesc

  • szép tutorial Láttam az egészet 3.am egy kis kérdés érinti vrun mint PC (én csak egy processzor ... és jaj ala az "ez", azt értjük, hogy a virtuális és nem az összes funkcióját a sis. igazi), de jól megfogalmazott kockázatait használja ezt a programot? várjon raspuns.Multumesc  

   Nem értem, milyen kockázatok vannak ... A legrosszabb esetben a Virtualbox nagyon keményen fog dolgozni, vagy egyáltalán nem fog működni, ha azt állítja, hogy gyenge a számítógépe. De semmi más nem fog rád hatni. Bármikor eltávolíthatja. Mindazonáltal rendelkeznie kell egy megfelelő processzorral és legalább 1 GB RAM-mal, ha azt szeretné, hogy ez a virtualizációs program az Ön számára működjön. A virtuális számítógép az igazi számítógépből meríti erőforrásait. Más szavakkal, meg kell találnia, honnan szerezheti ezeket az erőforrásokat
   Próbáld ki, és látni, hogyan viselkedik. Nem akarom tudni, ha megpróbálja.
   Ha úgy gondolja, hogy a VirtualBox megy nehezen tud megpróbál VMware Workstation 7. Ez alkalmas arra jobb gyengébb számítógépek, de ez egy kereskedelmi programot. Akár vásárolni (teljesen tanácsos rendes regény), és amit keres özön. De még mindez, amire szükség van egy tisztességes processzor és legalább 1 GB RAM-mal.

 25. OK! Próbáltam telepítése virtuális doboz volt, csak a bemutató változata 2.nu is tudom, hogyan.
  Letöltöttem a legújabb 3-as verziót ... amelynek követelményei vannak + verse.2
  ok, megkaptam a változata a bemutató onnan, de ez ad nekem hiba.
  amúgy is köszönöm a választ, marad a pc-m "tuningolása" és próbálkozás, mert a program nagyon érdekes.

 26. Aurica - mondta

  Szia Cristi, nekem is problémám van a virtuális dobozzal, és nem tudom megoldani, telepítem a programot, és amikor be akarok lépni, mindig hibaüzenetet kapok "Nem sikerült létrehozni a virtuális dobozt objektumként. Az alkalmazás most leáll. Konvertálni tudta a beállításokat a verzióról '1.9-windows'. A forrásverzió nem támogatott. Eredménykód: E_FAIL (0X80004005). Komponens: VirtualBox. Interfész: IVIRTUALBOX {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137} Távolítsa el, és helyette telepítse a 32 bites verziót és még mindig megtenném, tisztázhatja nekem, mit kell tennem, hogy a számítógép formázása nélkül is működjön. Köszönöm

 27. stefan - mondta

  Azt VirtualBox vm. bemutató vonatkozik ez?

  • Ionescu - mondta

   Köszönöm a segítséget, amelyet a számítógép titkainak megértésében nyújtott nekünk, ez egy nemes gesztus az Ön részéről. Jó egészséget mindazoknak, akiket hallanak a háttérben ...… beszélő gyermek.

 28. Sajnáljuk, de van egy virtuális gép olyan jó vagy jobb, mint a VirtualBox.
  Én használ egy darabig, de kíváncsi vagyok, ha van ilyen, nem vmware.
  A legrosszabb a vmware.

  • Francisc - mondta

   alex: Elnézést, de az a virtuális gép olyan jó, vagy jobb, mint virtualbox.il használni egy darabig, de kíváncsi vagyok, ha van ilyen, és nem a legrosszabb vmware.este vmware.  Idéz nekem

   Igen, de fogalmam sincs, mi a szeretet, vagy szabad őket. Nem érdekelt. Aki keres, információt:
   Microsoft Virtual PC,
   Microsoft Virtual Server,
   VMware (megjelent 1999)
   QEMV,
   Virtual Box (alternatív nyílt forráskódú)
   Blue Pill (használt AMB Pacifica)
   Kernel alapú virtuális gép,
   Virtual Iron (az 32 és 64 bites)
   Virtuális Logix (kemény kihasználja virtualizációs futtatni Linux operációs rendszerek és a Real Time)
   Xen
   elvisszük helyi falvakba ahol megismerkedhet az őslakosok kultúrájával; ...
   Sok szerencsét a kereséshez

 29. stefy - mondta

  Most találtam VirtualBox verzió 3.2.10 és ki kell töltenie további lépéseket a telepítés, hogyan lehet megtalálni az Ön által instalato azaz 2.0.2 VirtualBox?

  • Adrian admin - mondta

   stefy: Én már csak 3.2.10 VirtualBox verzió, és hogy más lépéseket konfigurációs, hogyan lehet megtalálni egy instalato, hogy VirtualBox 2.0.2 ????  

   2.0.2 régi. Vegye 3.2.10 verziója van telepítve, mint a bemutató

 30. törlendŒ - mondta

  Hello, van egy kérdés, ha lehet. Keresem egy szoftvert, egy olyan program, amellyel csinálni a bemutató, és szeretnék, hogy a program képes telepíteni, legyen 2lea pc úgy mondjam. MSS sokat várnak választ

  • Adrian admin - mondta

   törlendŒ: Szia, van egy kérdés, ha lehet. Keresem egy szoftvert, egy olyan program, amellyel csinálni a bemutató, és szeretnék, hogy a program képes telepíteni, legyen 2lea pc úgy mondjam. MSS sokat várnak választ  

   Talán azt jelenti, VirtualBox. Írja fel a keresési mezőbe a jobb: VirtualBox, igen adja és meg fogja találni sok tutorials róla. Ahogy capture szoftver, akkor CamStudio amely mint látjuk őt írásban bemutató, és a fenti keresőmezőbe: CamStudio

 31. Claudiu - mondta

  Azoknak, akik a Linux Virtual Box ptr, itt megtalálja az operációs rendszerhez legmegfelelőbb verziót..ubuntu, fedora stb. Ez az, ha nem akar virtuális gépet telepíteni, és nincs hang, CD-ROM, USB Stick stb.

 32. TzyTzy - mondta

  Srácok, nekem is van egy kérdésem ... Telepítettem egy Windows Server 2003 operációs rendszert a virtuális dobozba, és nem tudom kezelni, hogy a Control + Alt + Delete billentyűkombinációt adjam meg a bejelentkezési jelszó megadásához, amikor megpróbálom, a Windows nem a virtuális mezőben futó ... mi lenne a megoldás? ms

 33. PILC DOREL - mondta

  Szia Cristi, figyel, és nagy öröm intermediate és oktatóanyagok, hogy te, megtanultam sok erőssége, tekintettel arra, hogy én egy újonc a számítógépet. Nem baj, ha intreb.Pot VirtualBox telepíthető egy számítógépre a memória és a merevlemez 512GB 80MB? Előre is köszönöm.

 34. PILC DOREL - mondta

  Tud valaki mondja meg, hogy lehet telepíteni a VirtualBox egy PC 80 gb hdd és a memória 512.Multumesc.

 35. rainman - mondta

  És végső soron azt az üzenetet, amit kap vissza, és húzza ki az internet, mi? Program működni fog?

  • AdrianGudus - mondta

   rainman:
   És végső soron azt az üzenetet, amit kap vissza, és húzza ki az internet, mi? Program működni fog?

   Dai ok abban a dobozban, és ennyi. Ne aggódjon, nem fúj a PC!

   • rainman - mondta

    AdrianGudus: Dai ok abban a dobozban, és ennyi. Ne aggódjon, nem fúj a PC!

    Egy jobb válasz nem. Bravo, te jó, te jó. De ez történik, ha elkezdünk hinni mindentudó és tudomány számunkra, hogy kimenjek. Az ötlet az volt, hogy nem lesz probléma a kapcsolat, hogy olvastam valahol, hogy valaki panaszkodott rá.

 36. iozsi41 - mondta

  Jó ziua.SIstemul fő működési WinXP és telepíthető Virtualbox Win NT, azzal a gondolattal, munkám nyomtató Minolta PagePro 1100 Win NT.Imprimanta csatlakozik a PC-n keresztül e serial.Problema Nem tudja aktiválni a soros port (vagy nem tudom, hogyan).

 37. Razvii - mondta

  fürdőszoba, milyen időzített és hülye kérdéseket tesznek fel mások ... hallja… amit fentebb feltesz ... ha virtuális doboz telepítésére megy .. egy 80 giga HDD-re ... és 512 MB RAM-ra ... nos, a fenébe akarja, hogy ismerjem az adminisztrátort cristii ... vagy adrian bácsi ... itt komoly kérdést kereshet tőlem ... Megfertőzheti-e a virtuális gép vírusa az egész merevlemezt .. beleértve a gazdagépet? Természetesen el kell mondanod, hogy a VIRTUAL box nem működik .. de a sor tetején az áll, hogy oktatóanyagokat és magyarázatokat találtam, amelyeken keresztül lehetséges cam

 38. Rares - mondta

  Van gyereke? úgy hangzott, egy kis baba (baba).

 39. florin - mondta

  Helló, én magam 2 kérdések, nevezetesen:
  1. Az első alkalommal, amikor bemegy a virtuális doboz nem működik .. Azt regisztrálni ad nekem ezt a hibát:
  Nem sikerült csatlakozni a VirtualBox online regisztrációs szolgáltatást.

  Nem sikerült megtalálni a regisztrációját a szerveren (válasz: 404).

  2. Ahol én letöltött Ubuntu desktop i8.10.iso 386 béta? Kerestem és semmi ..

  Sok köszönet!

 40. köszönés, hiba történik, mikor adja meg a telepítés után:

  ”Kritikus hiba - Virtuális doboz

  Nem tudtam létrehozni COM feladat.
  Az alkalmazás bezárul most.
  Nem sikerült betölteni a beállítási fájlt: C: / Documents and Settings… ahová telepítve van.

  Nem lehet konvertálni a beállításokat az „1-12-windows” verzióból

  A forrás verzió nem támogatott. "

  Mi ez? Köszönöm.

 41. Irina - mondta

  Hé! Megpróbálom telepíteni a virtualboxot az Ubuntu 10.04-ből az Ubuntu Software Centerből, DE ez hibát ad: A csomagfüggőségeket nem lehet megoldani. Tudna-e egy oktatóanyagot elmagyarázni, hogyan, mit és miért telepítenek a VirtualBox az Ubuntuból? Mutassa meg a telepítés lépéseit és azt, hogy mindegyik mit képvisel. Némi információt kerestem, de hogy őszinte legyek, nem tudom kezelni. Nem értem a szoftver "hátterét" az ubuntuban. Túl sok "kernel" és így tovább "

 42. Leontin - mondta

  Hello.
  Cristi megpróbálta telepíteni, mint te, de mikor UMBUTU megnyitni megjelenik egy fekete képernyő: Fatal: nincs indítható közepes háttérben! A rendszer leállt, kérjük trebbuie vezetett, hogy mit kell tennie.
  köszönöm

 43. Nicolae - mondta

  Szia, van egy nagy probléma, van egy Canon LBP-800 és a vezető számára, hogy csak kompatibilis a Windows, és azt 2000 7 ablakok, nagyon szép tud kérem szívemből, hogy a bemutató, hogyan lehet csatlakozni a nyomtató A VirtualBox vagy VMware-ablakok, ahol 2000, mivel tudnám csatlakoztatni a nyomtatót, kérlek szívből szép!
  Köszönet előre

 44. Gabriel Cosmin - mondta

  2 hónappal ezelőtt töltöttem le a "Virtual Box" alkalmazást, de októberig szinte minden érdekességemet kipróbáltam. Javaslom nektek, a többi nézőnek, hogy ez egy nagyszerű program!

 45. János - mondta

  amikor bármilyen programot el akarok indítani a VirtualBox-ban, akkor kapok üzenetet. „Nem található bootolható adathordozó! A rendszer leállt. "

 46. parula66 - mondta

  Üdvözöllek!
  Régebben virtuális doboz (változat még a régebbi I) csak az az oka, hogy nem kap egy programot w7, mind szép és jó, most telepítettem a legújabb verziót és én kétségbeesetten processzor ül 100% nélkül a nyitott program, újra telepítve eltávolításra nem akarta nincs színe.
  lam megjegyzéssel, hogy w7 telepített egy tiszta (friss telepítés)
  Jó, véletlenül találtam a youtube-on oldat (véletlenül), nevezetesen, hogy ezzel egy virtuális gép nélkül üres az operációs rendszer, és hagyja,
  Úgy tűnik, hogy hatással vannak rám dolgozott
  egy egy hiba, nem tudom

 47. árnyékos - mondta

  Szia! Meg tudnád magyarázni a telepítési folyamat jobban? Oktatóanyagok kell tenni mindenki számára, nem csak egy bizonyos kategóriába persoane.Nu úgy vélik, hogy ha egy vak ember adja meg a helyszínen érteni semmit Azt mondják, ha nem magyarázza az a jelentése.

  • Adrian Gudus - mondta

   Már nagyon sok oktatóanyag található arról, hogyan kell az operációs rendszert a VirtualBoxba telepíteni itt, az oldalon. Könnyen megtalálja őket a jobb felső sarokban található keresőmező használatával, vagy nézze meg a videó alatt a "Hasonló oktatóanyagok" részben, ahol piros színnel írt oktatócímek vannak, nagyon közel témaként a már megnézett témához, amelyeket egyszerű bal kattintással érhet el. az egyik pirossal írt címen.

 48. Helló,
  éppen időben megjelent ez a frissítés!
  Tegnap 12.03.2021 telepítenem kellett egy Windows 10 frissítést. Nem sikerült, mert megjelenik egy üzenet
  "Olyan elemek, amelyekre szükséged lesz a figyelmedre
  A telepítés folytatásához, valamint a Windows beállításainak, személyes fájljainak és alkalmazásainak megőrzéséhez a következő szempontokra kell figyelnie.
  VirtualBox
  Távolítsa el most ezt az alkalmazást, mert nem kompatibilis a Wimdows10 programmal. Kézi eltávolítás ”
  Nem telepítettem a VirtualBox-ot!
  Lehet, hogy hdd vagy sdd volt a lefoglalt virtuális doboz.
  Mit tehetek?

Trackbacks

 1. […] ISO kép az operációs rendszerrel, amely támogatja ezeket az eszközöket, és indulhatunk! Telepítenünk kell a VirtualBox-ot, majd meg kell adnunk néhány beállítást a VirtualBox-ban, és telepítenünk kell egy operációs rendszert a VirtualBox-ban. Ha […]

Speak Your Mind

*