Program klónozni merevlemez, Acronis bemutató videó

Acronis egy kicsit puha, és nem sok lehetőség, de szinte nélkülözhetetlen sok esetben.

Program lehetőségünk a következő video tutorial száma kettő, nevezetesen: klón lemez és új lemezre.

Más szavakkal segít klón a merevlemezt, vagy egy új merevlemezt egy támogatott környezetben.

A hatalom ezt a szoftver fog fel csak a tananyag a Acronis True Image, amely azt várjuk, hogy néz ez után látod Acronis.

Meghívjuk Önt, hogy ezt a videót bemutató, de azok, akik követik a sorozatot Acronis szoftvert.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. maxi - mondta

  Nagyon jó tutorial! Megtanultam, hogyan kell egy bootolható CD Acronis programok (EasyBoot megpróbáltam, de én nem).
  Alig várom tudnivalókat Acronis True Image Universal Restore, és ha lehetséges, és egy tutorial EasyBoot.
  Multzumesc és gratulálok, Maxi

 2. Nelu - mondta

  Néztem nagy érdeklődéssel bemutató saját és fff érdekes miért letöltött és programok Acronis és megpróbáltam telepíteni, de nem telepít semmilyen, telepít valamit, majd a lemezt (A) a lámpa zöldre vált a zaj van távolítva, tanácsot adni, hogy nem, és én is telepíteni az egyik prog. Ezek Köszönöm.

  Nelu

 3. bobo - mondta

  Megértettem - klónozza a lemezeket (HDD-ket), de klónozhatok egy partíciót (egy darabot) az egyik HDD-ről (az operációs rendszerrel), és áthelyezhetem egy másik partícióra egy másik HDD-re - így van 2 operációs rendszerem. azonos?

 4. @Nelu:
  Meg tudod csinálni valamit egyszerűbb, akkor lehet, hogy egy biztonsági másolattal, és hogy adjon neki egy másik kemény.
  Van egy lehetőség, nem a virtuális gépek VirtualBox és futtatható 2 operációs rendszer egyszerre.
  Lásd, hogy mi útmutatók és penteu Acronis True Image mentés és virtualbox, ami megtalálható a kereső az oldalon.

 5. bobo - mondta

  köszi - most itt van a válasz a 2. kérdésre:
  https://www.videotutorial.ro/?p=325

  "bobo
  29th januárban, 2009 6: 33 pmReply erre a hozzászólásra

  1. Van egy kérdésem - érvényesítenem kell a biztonsági másolatot, hogy aktív lehessek?

  si

  2. Két operációs rendszerem van a C: -en és a D-n: - vissza tudom-e állítani a C: D-ről készített biztonsági másolatot :? hogy ugyanaz a rendszer legyen?

  Várakozás a válaszra, és ...

  Gratulálunk a beküldött munkához! PÁRT ÉRTÉKELJEN, AMIT TEGY. "

  most az első kérdésre: meg kell adnom a VALIDATE értéket, hogy a biztonsági mentés aktív legyen? Vagy ... én hoztam létre és - kész!
  F11 adhat neki a töltés közben a számítógépet, és telepítse a biztonsági mentés egy másik partícióra?

 6. Sorin - mondta

  Helló,

  Van egy notebook HDD 100GB, de én már nem éri el helyet. Vettem egy új merevlemezt (belső, nem a bot) notebook 320 GB. A szoftver használatával Acronis, hogy klón a jelenlegi HDD, amit meg kell adni neki Clone. Jó. De a merevlemez új, és ez csatlakozik? HDD-k belső, hogyan csatlakoztassa mindkettő? Tudja automatikusan, ha a jelenlegi hdd klón, klón fogja állítani az új hdd? megint nem értem azt a részét, mint csatlakoztatni a régi és az új és kemény (mely van nékem a notebook)? A klónozás után minden adat marad a régi hdd?
  Köszönet előre

 7. emil - mondta

  Szia!!! Nem tudom, hogy oda posztolok-e, ahová kéne, de ha tudok irányítani egy problémában, akkor nagyon hálás lennék. Két laptopom van, a régiben pedig Windows XP operációs rendszer van, van egy programom, amelyet át szeretnék vinni az újba, amely Windows Vista operációs rendszert futtat. Megnéztem az Acronis-szal készült oktatóanyagokat, de még mindig nem tudom, hogyan kell csinálni, ha megtehető. Kérem, mondja meg általánosságban, hogy van-e megoldás erre a problémára, és milyen programmal lehetne megtenni. Köszönöm. Ami az oktatóanyagokat illeti, mit mondhatnék ... Ha ebben az országban legalább 1% lenne, mint te, akkor most nagyon messze lennénk. Nagyszerű munkát végez. Sokat tanultam innen, és azt hiszem, még többet is megtudok. Hála neked, nem csak azt tudom, hogyan telepítsem magam, hanem megtanultam testre szabni az ablakaimat is. JÓ NEKED.

 8. Adrian - mondta

  @emil: Nos ... semmi sem egyszerűbb ... írd be CD-re vagy USB-meghajtóval tedd a botot a laptopba, ahol megvan a kívánt program ... tedd a programot a botra, és vedd ki a botot, és tedd a másik laptopba ... mi olyan nehéz Vagy használjon olyan webhelyet, amelynek ingyenes tárhelye van ... töltse fel a programot arra a webhelyre, lépjen be a másik laptopra, és töltse le, használhatja a GDrive-ot is, amelyről van egy oktatóanyagunk, írjuk fel a keresést a jobb GDrive-ra, adjuk meg az enter-t, és kövessük az oktatóanyagot Itt van a bemutató itt https://www.videotutorial.ro/?p=933

 9. boby_admin - mondta

  @emil:
  Fama megérteni
  Van egy program van telepítve a laptop, és azt szeretnék, hogy valaha is egy másik számítógépre?
  Így nem lehet
  Nem tudom, hogy milyen programot beszélek, de azt hiszem, könnyebb lenne írni a programot, a Google, ahogy le őket, ha nincs pénz engedély és letöltés uTorrent nyitott és kész sorozat
  Nem!

 10. Pro_to - mondta

  @emil:
  Nem apa Emile, .. egyébként csak amit dreaq
  K inkább arról két azonosítók rendetlenség .. így egy laptop és egy csatlakozni 1ID lelalat a 2 század ID..ce fene Emile me me;))
  Nem lenne olyan megoldást
  Ps: a figyelmét azoknak, akik szeretnék elrontani PC amint timp..Eu vagyok az az ember van szüksége, hívjon bizalommal, hogy most nekem, mint én kínálnak ingyen

 11. Adrian - mondta

  @emil: Ha mindkét laptopodon van neted, használhatod az FTP fájlátviteli protokollt ... az ohooo módszerek a duiumuuuu-val csak akarnak és keresnek ... arról, hogyan kell használni az FTP-t, és mit jelent, hogy nekünk is van oktatóanyagunk ... írd fel a keresést az FTP adja meg az Enter És keresse meg , vagy használhatja ugyanazt a távoli segítséget, amelyről mi is rendelkezünk, írja be a keresést a megfelelő Logmein adja meg az Enter-t, és megtalálja

 12. boby_admin - mondta

  @emil:
  Emile már fel a ködben
  Sergiu és Adrian
  Kétlem, hogy volna kérdezni valamit (azaz, hogyan kell mozogni egy fájlt egyik számítógépről a másikra)
  Megértem, hogy a program telepítése és azt akarja, hogy

 13. Adrian - mondta

  @boby_admin: Gondolod, hogy ismerek néhány embert, akik csak tudják, hogyan kell kinyitni a PC-t és játszani a winampot? és hogy fogalmuk sincs arról, hogyan lépjenek be a C vagy D partícióba, és hogyan indítsák újra az egeret? Ráadásul ma egy bácsi megkérdezi itt, azon az oldalon, ahol a Print Screen billentyű van a billentyűzeten ... szóval ... egyáltalán nem lepődöm meg !!! =)) És még ha telepített programról lenne is szó, néhányan mozognak, sőt mozognak ... működik ... most már nem tudom, miről van szó, ráadásul a nézőből egy xp-be vagy fordítva mozgatja ... szóval nem tudom milyen szerencsés!

 14. emil - mondta

  Van egy számviteli program, és okos barátom elveszett lemez, és ő adott nekem házi feladat, hogyan tegye az új laptop programot. Bocs, ha mérges a kérdésemre, de nem tudja, hol feltenni.

 15. Adrian - mondta

  @emil: Nem háborítottál fel minket ... ha felidegesítene minket, akkor nem válaszolnánk neked ... ezért vagyunk itt, hogy segítsünk, de ha konkrét válaszokat szeretnél kapni, máskor további részletek megfogalmazása legyen egyértelműbb

 16. emil - mondta

  A történet az, hogy szeretem. Két laptop teljesen újat a régi használni, amíg néhány nappal ezelőtt. Mivel mindkét eszköz a szakmai telepíteni őket az új operációs rendszer, és a régi elfogni olyan programok, amelyek nem rendelkeznek a lemezen. hogy egyes alkatrész-katalógusok, és más, aki már telepítette a betétek, hogy a munka. Specialist telepített operációs rendszer, és át (ha szabad így mondanom), minden volt a régi laptop merevlemez, programok (katalógusok), és tette őket megy, mint a régi eszköz, de a program nem volt, és maradt A régi laptop program, ami működik. most cvrea tudni, hogy lehet, hogy a laptop újra és ez a program. probléma megoldódott laptopok, aki elment, és azt mondta nekem, hogy engem érdekel, hogy nestiin szinte semmit számítógépek. Szóval a kérdést aici.Multumesc.

 17. Tedo - mondta

  Azt adj hiba telepítésekor programu

 18. -Azt Hiszem csak azon számítógépek csak 2 hdd vagy ha van, hát a külső merevlemez, majd mozgassa azt a másik belső merevlemezre.

  SorinSzia, van egy notebook HDD 100GB, de én már nem éri el helyet. Vettem egy új merevlemezt (belső, nem a bot) notebook 320 GB. A szoftver használatával Acronis, hogy klón a jelenlegi HDD, amit meg kell adni neki Clone. Jó. De a merevlemez új, és ez csatlakozik? HDD-k belső, hogyan csatlakoztassa mindkettő? Tudja automatikusan, ha a jelenlegi hdd klón, klón fogja állítani az új hdd? megint nem értem azt a részét, mint csatlakoztatni a régi és az új és kemény (mely van nékem a notebook)? A klónozás után minden adat marad a régi hdd?
  Köszönet előre

 19. Bulgac - mondta

  Hangos mindent.

 20. Darius - mondta

  a legmelegebb gratulálok !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! imádom, amit csinál

 21. ZeroCool - mondta

  De ha valami séges és terra másolása

 22. barabi12 - mondta

  Helló

  Van egy kérésem önhöz, ez inkább egy oktatóanyag volt, ahol megmutatja, hogyan készíthet egy acronis F11 menedzsert, amely a windos nyitásakor jelenik meg, és amelyet a windos normál visszatérésére használtak fel, ha probléma merülne fel. Megpróbálom megkeresni a bemutatót, és nem találom tudsz segíteni,,,

 23. CRISTI - mondta

  Szeretnék törölni egy kemény c törölhető és Sami vannak e dard lehet, vagy nem?

Trackbacks

 1. […] Hogyan készítsünk egy indítható helyreállítási CD-t, amely a következőket tartalmazza: Acronis True Image Acronis Disk Director Acronis Migrate Easy Ez a CD lehetővé teszi számunkra, hogy javítsuk vagy elmenthessük adatainkat vagy operációs rendszerünket, ha […]

Speak Your Mind

*