Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Automatikus indítás YouTube, Facebook, Windows indításakor fájlok

Hogyan kezdjük el az alkalmazásokat, fájlokat vagy weboldalakat, köztük a YouTube startup, induláskor?
Windows rendszeren van egy "Startup" nevű mappa. A mappa tartalmát a számítógép, és természetesen a Windows operációs rendszer indításakor hajtják végre.

Miért akarunk az alkalmazásokat, vagy weboldalakat a PC-n?

Gondolt már arra, hogy valahogy meg tudja nyitni automatikusan együtt PC projektek Ön dolgozik, vagy egy YouTube lejátszási listát, vagy egy dal vagy film, vagy a dokumentumot. Mert ez az indításkor.

1 forgatókönyv:
Ez emelkedik reggel munkába vagy iskolába, és indítsa el a számítógépet, hogy hallgatni egy YouTube lejátszási lista. YouTube lejátszási lista indításakor indításkor a Windows, nem kell maradni mellette a PC, mint sajtó és végül a zene elkezdi énekelni az Ön közreműködése nélkül.

2 forgatókönyv:
Nagyon sok munka van, és többek között azt akarja, hogy elkapjon egy másik dokumentumot, amelyet a holnap szerkeszthet. Semmi egyszerűbb: tegye a dokumentumot az indításhoz, és a számítógéppel egy időben induljon el.

3 forgatókönyv:
Szeretne hallgathatja kedvenc YouTube-csatorna, amikor elindítja a számítógépet, de te lusta várni mellette, hogy indul el, a YouTube-kereséshez. Egyszerűen tegye a YouTube-csatorna indítási zene, vagy bármi ott kezdi a számítógéppel.

Hol van a Windows rendszerindítási mappa 10

manuális módszer
C:\users\"userul tău"\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
egyszerű módszer
Start-Run-shell:startup

KAPCSOLAT:
Hogyan RDS üzembe helyezés
Letilthatja a Windows Defender frissítéseket és 10
Szeretne videó háttérkép az asztalon?

Hogyan indul indításkor alkalmazások?

1. Copy Shortcut alkalmazás
2. Illessze be a "beillesztés parancsikont" parancsikont az indítási mappába.

Hogyan kezdjem el a zenét, képeket, videókat vagy dokumentumokat induláskor?

1. Ellenőrizze, hogy a fájl is, amely részletesen nyitott utat
2. másolat fájl
3. Illessze be a „beillesztés parancsikont” parancsikont az indítási mappába

Hogyan indul weboldal, a Facebook vagy a YouTube-videót induláskor?

1. Cím másolása
2. Jobb klikk az indító mappában
3. Új / parancsikon be ezt a hivatkozást a következő oldalon, és tegye egy parancsikont nevét.

fontos
A indítómappába jó csak fel parancsikonok fájlok, alkalmazások, mappák, weboldalak. Ha fel fájlokat maga fogja elfoglalni a felesleges helyet. Úgy indul, így induláskor, de akkor is fogyaszt felesleges térelválasztó C:\

A YouTube, a Facebook, az indító fájlok automatikus indítása a Windows rendszeren - Video Tutorial



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (9)

  • Cristi tud segíteni a probléma, van egy SSD és a HDD 120gb 500gb a virtuális memória I avatkozunk be automatikusan kezelni lapozófájl valamennyi járművezető, megnéztem nincs lapozófájl SSD, de a HDD nem tud mit kezdeni az egyéni méretet a kezdeti méret (MB) és a maximális mérete (MB)!

    • Szia ... ha van Windows 8, 8.1 vagy Windows 10, akkor ne menjen a lapozó fájlokat automatikusan hagyja el. Ez bizonyos szoftverekhez vagy programokhoz hibákat okozhat; nem számít, mennyi Rami-nál van 8, 16, 32 GB ... a rendszer általában kb. 700-1280 MB oldalfájlt igényel, hogy jól működjön ... Windows 7 és régebbi Vista XP set uo A fentiekben felsorolt ​​érték közötti érték legalább 1216-1280 mb.
      Ami az SSD-ket illeti, ezek az idők lejártak azokkal az ellenőrizetlen .. ezekkel és azokkal ... Az új SSD-k olyan technológiákkal vannak felszerelve, amelyek a cotrollers-ben vannak, amelyek tudják, hogyan kell elvégezni a munkájukat a Windowstól függetlenül.
      Az egyik dolog, amelyre oda kell figyelni ... hagyjon legalább 10-20% szabad helyet az SSD-n a túltermeléshez (cella írása / újraírása).
      Csak jobb.

  • Windows Update 10 Alkotók ,, ,, (új frissítés Windows)
    A gyenge számítógépemen, a két lejátszófejjel és 3 RAM-mal rendelkező processzorral telepítettem a Windows 10-et; ha felteszem az új frissítést, keményen fog dolgozni? .
    Ha találkozom valakivel: Köszönöm.

    • Leon ajánlott lenne várni április 11-ig .. akkor a hivatalos kiadás dátuma (Creators Update) ... készítse el az ISO-képet, írja le DVD-re, vagy helyezze USB-meghajtóra a Rufus-szal ... és telepítse az alkotókat frissítse a semmiből (tiszta), így elkerülheti az egyes összeférhetetlenségeket. A képnek x86-nak kell lennie, mert 3 GB RAM van.
      Lehet frissíteni, és hogyan szeretné tu..direct felett rendszer vagy a Windows Update..doar több kockázatot, hogy egy baleset, vagy fagyasztva, mint a curat..acum dönt.
      Csak jobb.


  • Helyezhető a Windows 10 „Kamera alkalmazás” az indítási mappába?
    A "kamera" alkalmazást olyan webkamerán használom, amely figyeli a gyermekem.
    A webkamera kerül közvetlenül az USB és megy nélküle az illesztőprogram telepítése.
    A webkamera illesztőprogram telepítésekor (ez egy régi microsoft modell) problémáim vannak a Windows 10 rendszerben, ezért inkább a „kamera alkalmazást” szeretem.
    köszönöm
    Dochia

    • Miért nem megy? Kezdeni az, tartsa a bal gombbal, és húzza az Indítómappából, ha kap az egérrel a Indítómappából, vegye le az ujját a bal egérgombbal

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.