Net automatikusan csatlakozni PPPoE RDS Windows 10

Net automatikusan csatlakozni PPPoE RDS Windows 10

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet automatizálni a kapcsolat RDS (PPPoE) a Windows 10. Ha egy másik bemutató Megmutattam Amint csatlakozik RDS Windows 10 azok számára, akik nem rendelkeznek a router, hogyan látjuk ma, hogy az operációs rendszer automatikusan csatlakozzon RDS UTA elindítja a számítógépet, vagy indítsa újra.
Sajnos a bemutató megy megmutatja, hogyan lehet a kapcsolat RDS Windows 10, akkor már megtalálta a módját, hogy kapcsolatot kezdeményezzen kell automatikusan és megígértem aztán amint találok egy utat, én vissza a a bemutató megmutatja, hogyan.
Mindössze annyit kell tennie, hogy automatizálják RDS Windows 10 rossz kapcsolat létrehozása egy .bat fájlt a Startup mappában az operációs rendszert, és ezáltal kapcsolja be vagy indítsa újra a számítógép operációs rendszere automatikusan futtatja a .bat fájlt, amely RDS kezdeményez kapcsolatot velünk. .bat tartalmaznia kell a következő parancsot:
rasdial NumeConexiune Ügyf.az jelszó
Például: rasdial RCSRDS GP08907898 bambambam (ügyfél-azonosító és jelszó megtalálja szerződés RDS)
A létrehozott .bat fájlt a "C: \ felhasználók \ felhasználónév \ AppData \ roaming \ Microsoft \ Windows \ Start menü \ Programok \ Startup" mappába helyezzük, és a következő újraindításkor az RDS kapcsolat automatikusan elindul számunkra.
Igaz, a bemutató videó előzetesek meghívja Önt, hogy jobban megértsük, hogyan is pontosan porlasztás RDS kapcsolatot Windows 10
Egyéb témák
IP Webcam, kapcsolja ki a telefont a kamera vagy webkamera
A telefon, mint a kamera, Perch
Minden, az azonnali keresés a fájlok a számítógépről vagy FTP és HTTP
Steganography lehet elrejteni egy fájl vagy kép vagy szöveges dokumentum
Egyéb hálózati útmutatók
Video bemutató - A PPPoE RDS net automatikus csatlakoztatása a Windows 10 rendszerenKapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Karolin - mondta

  Szia Cristi, elsősorban Karol megbecsülés és tisztelet. Kövesse oktatóanyagok indítása óta a webhelyen. Őszintén mondom nélküled, undort megszöktem minden bemutató, de az újrakezdés 2 héttel hozza érdekes útmutatók ok a szokásos, de nem segít sok felhasználó mindennapi. Mi azt ajánlom próbálok oktatóanyagok kapcsolatos referenciaértékek és PC alkatrészek, ezek beszerelése stb Mint a játék processzorok, videokártyák, legcsendesebb ventilátor lakás vagy nagy légáramlás, hideg levegő, vagy folyadék hűtés (víz) mondunk, vagy hasított. És végül, de nem utolsó sorban érdemes a különbség, ha a hűtővíz a hűvösebb légáram, melyek a legjobb, megéri a beruházás? és miért? Őszintén mia szerette, ha nem, hogy a bemutató kapcsolódik Scythe Mugen hűvösebb 3. Ez volt nemaipoment hűvösebb és sok más oktató. Ami igazán sokat segít Uzeri. Ezen útmutatók. Megértem, és őszintén sok, de ez a leírás háttérbe szorítják a véleményem, amit csak javasolni tudom. Meglepődtem és alkalmazása hővezető paszta a processzor .. még egy nagyobb hatékonyságot kapcsolatos hogyan megmutatta alkalmazása az egész bemutató processzor előtt egy borsó. És sokan vannak azt mondtam, nem vesztett, de véleményem lenne lépést tartani kötött összetevő rendben érdemes megvenni befektetni, stb Köszönöm a megértést és önt megbecsülés és tisztelet Karol. Jó szerencse, hogy oktatóanyagokat és megjelenés, nincs idő útmutatók, mint ez. köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen, az igazság az, hogy az emberek vásárolnak PC, mint a pokol! Vannak sorok az üzletekben, több vagy pelyhesítő a tetemek karok, Altex már elfogyott csontváz, állítólag folyékony hűtési rendszerek értékesítése, mint a cukrot, mert ez a meleg időjárás.
   Visszatérve, mi a gyakoriság, amellyel az ember vásárol alkatrészeket vagy új PC és sokszor munkát keres, vagy hogyan kell dolgozni, amit már?
   Utalhat, hogy!

  • leon - mondta

   Karolin. Tanácsot adni, vagy a kritika, hogy nem kell több tanulmány. Kérdés: Ki megáll csinál útmutatók informatikai vagy benkhmark oldalak? . Ha ezen az oldalon, úgy találja, hogy ,, ,, vendégház: videotutorial.ro és kínos adatokat, hogy szegény, de amely igényt ?! .

 2. Cata - mondta

  Rövid és obiect.felicitari.

 3. Szia Nekem van egy megjegyzés Cristian 3 9005 n5.0 android, és nem tudok gyökeret semmilyen módon Próbáltam több apps, és nem hagy el. Furcsa, hogy van egy tabletta tekintélyes kuvasz, és hogy hagy nekem ugyanezt a kérelmet mi gyökerezik a PC és jegyzetek nélkül nem működik. Lehet, hogy ez a biztonság, vagy az android. Mit gondol? És nem én nem minden megy egyes kódok

  • Adrian Gudus - mondta

   Van egy 4 Notes, hamarosan olyan tudnivalókat gyökér-terület megjegyzése 4 és azok számára, akik más Samsung készülékek

 4. Tommy - mondta

  WTF, 1 millió látogató havonta, gratulálok! similarweb.com azt mondja, hogy 61% -a visitoirs vannak Romániából, 2,5% -át Anglia, Olaszország% -a 5, 6% -át Brazos stb ... Nos, legalább hogy más országokban reklám jobban fizet. Csak egy kis crontab: távolítsa € 1000 sok visite hónapban?

  • Adrian Gudus - mondta

   Csak 1000? Nos Cristi már 2 magánrepülőt és én éppen ragalie én nyilvántartásba előtti napon Gallardo 2016 és a jövő héten fogok elérni, és BeaMWieul X6. Hogy végül megkaptam, én bukdácsoló, hogy menjen vele a halat, hogy Gallardo 2016 így a felvonulás, az arrogáns, amikor akarok, tudod?

   • csatlakozó - mondta

    :)) Hány oktató csinálsz, és mit dolgozik a helyszínen jobb lenne rendezni a második tico.

    • Adrian Gudus - mondta

     Igen, sajnos csak egy BMW 3-as szériát engedtem meg magamnak ... a Facebookon van, ha látni akarod, akkor már nem volt Tico, akit elvettem volna.

   • Tommy - mondta

    Csak kérdeztem…..

    • Adrian Gudus - mondta

     Nem mintha kérdezni egyetlen probléma, hogy kell egy kicsit reálisabb. Ha azt állítjuk, az USA-ban, akkor más lett volna a munkát. A mi világunkban az érdekelt országok fázisok, szalámi, kolbász és egyéb zenei halandzsa. Cégek vásárol hirdetési blogok és honlapok homályos fizető olcsóbb, inkább a hirdetési oldalakra speciális beszélni a témáról, amely magában foglalja a használatát a termék (kereskedelmi cél az embereket érdekli közvetlenül a témában . Sajnos úgy dönt, hogy a hulladék a hirdetéseket a YouTube-csatorna Manele. nem tudom, hogy a kereskedelmi forgalomba hozatalt van olyan csatornája, amely intellektuálisan és lesz érdekelt, hogyan számoljunk a termék)
     Ez Romániában, a nagykereskedelmi ez olcsóbb!

 5. A testvérek dolgoznak - mondta

  Futus gamingu 'lu' dracu ', ezért van sok ismétlő a középiskolában.

 6. iosifady - mondta

  Modem GPON ONT korlátozásokat, megoldására RDS .pt hogy kaputovábbítási és bridge módban összekapcsolni router

 7. Roxana - mondta

  Servus. Ha van ideje is jelen Linux, mint alternatíva a Windows számára, akik szeretnék, hogy egy menetben az egyik változatai Linux; neme, kettős bootolható live CD / USB, stb Köszönöm.

  • Rares - mondta

   Rosa 17.3 Linux Mint, fahéj.

   • Rares - mondta

    A Roxana esetében nyugodtan megfogalmazhatja, nem is kell Windows. Vigyáznod kell a partíciókra, mert lehet, hogy sok adatod van egy ntfs partícióról, és talán csak azt akarod, hogy ext4 legyen, ha nem használsz Windows-t ... Elolvastam, amit írtál, és rájöttem, hogy bonyolulttá akarod tenni magad a kettős indítással 🙂

 8. Marius Adrian - mondta

  Szia Nekem van a házban fel RCS RDS optikai router A ZTE F660 saját őrizetben, de nem igazán szeretem, hogyan működik, és kérje, meg egy speciális adapter kéznél belépő száloptika és a másik oldalon UTP / FTP, mint vehetek egy ASUS router legjobb típusú vagy TP-link
  Mi multumersc

 9. Calin - mondta

  vagy tegye kapcsolatban UEFI BIOS UEFI PC az Ön számára és mindig számít, hányszor telepítése rendszer

 10. iosifady - mondta

  A tutorial modem ZTE polcai korlátozott RDS nem fog csinálni port forwarding

 11. Roxana - mondta

  @Rares. Köszönöm a tanácsot! Szeretném bemutatni (attól függően, hogy a rendelkezésre álló Mr. Adrian), hogy hány változatát a Linux. Az első szakaszban, hogy ezeket az LiveCD / USB, minden érdekelt személy a vizsgálat, és hogy egy ötlet (mint a Windows), hogy milyen szép is az említett operációs rendszerrel (figyelembe vizuális / grafikai láttam), biztonság és megbízhatóság! Azt intalinit ember, aki saját és a 2 század PC (idősebb generáció), de csak akkor használja, internetes (!) Verziót használ Linux: OpenSuse, Kubuntu, Debian. Más ember használja dual boot. Végül meg kell adni, és e rendszerek operrare figyelmet. Még egyszer köszönöm!

  • Rares - mondta

   Hadd egy e-mailt, vagy hagyj el, mondd, mondd, miért értelmetlen dualboot bár nem ellen, szoktam magam és talán még használni

 12. Andrew - mondta

  Helló, és szeretném tudni, ha lehet telepíteni a Windows 10 használatával Express Burn (WinPE), megpróbálom 2 nap, és nem reusesc.Am figyelte a bemutató, sikerült telepíteni más operációs rendszerek, de a Windows 10.

 13. Mihai - mondta

  A Windows 7 akárcsak az interneten, hogy automatikusan kapcsolódjon cnasd kapcsolja be a PC-n?
  Adrian, tudsz segíteni?
  A Windows7, 8, 8,1?

 14. Gratulálok a videó bemutatóhoz, néhány napja telepítettem először a Windows 10 rendszert, és ennek a videó oktatóanyagnak a segítségével sikerült automatikusan csatlakoznom az rds -hez, tökéletesen működik, de van egy problémám, ha kikapcsolom a a számítógép alvó módban van, amikor újraindítom, újracsatlakozás, mit tegyek? Előre is köszönöm.

Speak Your Mind

*