Photo Story 3 Windows, hozzon létre egy videó diavetítés a fényképek - video bemutató

Photo Story 3 Windows, hozzon létre egy videó diavetítés a fényképek - video bemutató
4.7 (13) 93.85%

Helló, ez a videó bemutató megyünk át a szükséges lépéseket, valamint hogy hozzon létre egy slide show a képek, akkor puha érdekes, hogy hívják 3 Photo Story for Windows, és működik a Windows XP, Vista és a Windows még 7.
Életet adjanak a képek Photo Story for Windows 3, képek lehet unalmas nézni, a segítségével ez a szoftver hozza a birodalom videó és állóképek adunk egy másik életben. Ez a program létrehoz egy videó bemutatása tartalmazó képek a legemlékezetesebb pillanatokat az életed. 3 Photo Story for Windows ingyenes és nagyon könnyen használható. Csak a kedvenc fényképeket, válassza a kedvenc fotó hatások, szöveget minden kép külön-külön, add zene és kedvenc típusú átmenet és végül mentse a kapott fájlt. Olyan egyszerű ..... A program exportálni csak WMV formátumban (Windows Media Video), és könnyen lehet futtatni a Windows Media Player vagy a kedvenc videó lejátszó. Végül a videót lehet feltölteni a YouTube-on és más fájlmegosztó oldalakon.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Letöltés Photo Story 3
Diavetítés során létrehozott bemutató házigazdája a YouTube-on:
"Http://www.youtube.com/watch?v=EQURls1mQf8&hd=1"

Dan Constantin ...... ..tutorialegimp.blogspot.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Én csak kérdéseket neked Dane, miért nem használja a Windows és 7?

  • alex: Én csak egy Dane kérdéseket az Ön számára, miért nem használja a Windows és 7?

   Milyen is ez a kérdés, hogy a bemutató?
   Talán embernek gyengébb számítógép és hajlékony Windows XP.
   Is inkább egy egyszerű, de hatékony operációs rendszer nélkül brizbrizuri, meg ilyesmi.
   A legtöbb szoftver előforduló ma simán mind XP és Vista vagy 7.
   Mínusz fő, hogy rendelkezik XP a biztonsági ... de van megoldás rá.

  • alex: Én csak egy Dane kérdéseket az Ön számára, miért nem használja a Windows és 7?

   Talán azért, mert a Windows XP SP 3 még mindig a legstabilabb operációs rendszer, van egy a 2 éven át nem soha nem jelent meg „kék halál”, ellentétben a Windows 7 ahol meg kétszer csak egy hétig.

  • alex: Én csak egy Dane kérdéseket az Ön számára, miért nem használja a Windows és 7?

   Amikor az operációs rendszer hibátlanul működik egy adott hardver konfiguráció nem kapcsol egy másik operációs rendszer viszonylag instabil.

 2. Bravo fiúk, bravo bravo a leginkább a legjobb! Szükségem volt egy bemutató, mint ez, hogy néhány képet a YouTube-on! Köszönöm szépen. Arra kíváncsi, hogyan kell csinálni egy videót, mint ez .. Tudtam, hogy néhány program, hanem egy kis súlyt .. Ez Ulead (és videó feldolgozás .. olyan, mint esküvők keresztelők, stb ... például), vagy nem volt lehetőség a NERO megint nem tudom pontosan .. Azt is tudtam, egy másikat .. De ne összehasonlítani ezt .. Ez a program rendkívül könnyen kezelhető, és magasan optimalizált! Bravo inca.o dátumot! DANE Bravo!

 3. cristi04 - mondta

  helló ms szuper kemény tutorialu gyakran meg akartam tenni, de nem tudja, hogyan, és azt tapasztalom, hogy minden alkalommal, idegi válaszokat.

 4. cristi04 - mondta

  aaa Dan még valami, amit nem, hogy meghallgassák hangosabban ba ba lassabban deparca játszani microfonu.

 5. Bulgac - mondta

  BRAVO!

 6. nykos - mondta

  Fiúk meg tudná mondani, mit tárhely szolgáltató dolgozik?

 7. lacyka - mondta

  Köszönöm a bemutató nagyon hasznos és egyszerű egyszerre! Ajánlásához használók számára ez a program, hogy a mentő, hogy vegye figyelembe a számítógép teljesítményét, különben a hang hallható szaggatott Például, ha úgy dönt, a túl nagy felbontást! Gratulálunk a kemény munka!

  • Rares - mondta

   Rares: Miért a Windows Media Player az én clipu jól megy, mi az a többi játékos megyek szaggatott dal klip?. Gratulálok videotutorial.ro csapat, mellesleg adok minden hang nézni bemutató, de ez nem Azt hiszem, csak add teljes pontszámot. A válasz nem lesz e-mailben, így látom, köszönöm

   </ Blokk

   Augustin: Én köszönöm tutorial.Exceptional,

   lacyka: Köszönöm a bemutató nagyon hasznos és egyszerű egyszerre! Ajánlásához használók számára ez a program, hogy a mentő, hogy vegye figyelembe a számítógép teljesítményét, különben a hang hallható szaggatott Például, ha úgy dönt, a túl nagy felbontást! Gratulálunk a kemény munka!

   Milyen felbontás ajánlanak?, Elütöttem aceara probléma

 8. hack43485 - mondta

  Nekem van egy nagy probléma, én 7 végső ablakok és én nem nagyon szeretem, mert keményen dolgozom, mert én csak 512 RAM, és szeretném telepíteni a Windows XP sp3 mondta, hogy a Windows XP sp3 kéne eltávolítani a Windows 7?

 9. gabriel - mondta

  Cristi és megkért, hogy ajánlani egy programot szerkeszteni háttérképek (nem túl Advanced Photoshop vagy a Corel nem), a backround hogy szabad változtatni a fehér más szín, vágás és cenzúrázott "rész A wallpaper.am egy esélyt, hogy jelenleg egy ilyen program?

  • Cosmin - mondta

   gabrielCristi és megkért, hogy ajánlani egy programot szerkeszteni háttérképek (nem túl Advanced Photoshop vagy a Corel nem), a backround hogy szabad változtatni a fehér más szín, vágás és cenzúra "néhány részei wallpaper.am egy esélyt, hogy ezeket a program?

   keresni és látod, hogy vannak olyan helyek a gimp tutorials körülbelül Photoscape, keresni, és válasszon az magadnak, hogy potriveste.daca még photoshop akarod kipróbálni, és arról, hogy tutorial.bafta

 10. @ Hack43485: azt ajánlom, hogy először egy másolatot (backup) a kritikus adatok DVD-k, CD-k, USB-kulcsok, az online host, majd telepíteni a Windows XP partíció C csak sp3.Daca szeretné, hogy a két operációs rendszer kövesse itt.
  @ Gabriel: Azt javasoljuk, hogy nézni oktató a Gimp.Toate műveleteket alkalmazott rögzített képek Ön által végezhető könnyen Gimp.

 11. dorrel - mondta

  Jóságos ég tud segítsen nekem:
  Én 4 alkatrészek === >>> C-System, Boot, Lapozófájl, aktív, Crash Dump, Elsődleges partíció
  D-logikai meghajtó
  F-Elsődleges partíció
  E-Elsődleges partíció
  A C partíciót, így bízom és a partíciók F és E Szeretnék csatlakozni a partíció D.
  Köszönöm.

  • vanessa - mondta

   dorrel: Kedves nekem tud segíteni:
   Én 4 alkatrészek === >>> C-System, Boot, Lapozófájl, aktív, Crash Dump, Elsődleges partíció logikai meghajtó D-E-F-Primary Elsődleges partíció partíció
   A C partíciót, így bízom és a partíciók F és E Szeretnék csatlakozni a partíció D.
   Köszönöm.
   .................................................................. ..
   Por és por történt a partíciókat van ott .. kattintson ideWATCH nagyon óvatosan ... farok felső vagy kockázat Hozd ki a HDD.

   ASA kell mutatniuk: Miután törölte a két partíciót F SI E csinál újraelosztás hely a partíció D

   C: AKTÍV, Elsődleges partíció (NTFS)
   D: logikus (NTFS)
   Nagyon fontos, nem a HDD partíció

 12. dorrel - mondta

  Jóságos ég tud segítsen nekem:
  Én 4 alkatrészek === >>> C-System, Boot, Lapozófájl, aktív, Crash Dump, Elsődleges partíció
  D-logikai meghajtó
  F-Elsődleges partíció
  E-Elsődleges partíció
  A C partíciót, így bízom és a partíciók F és E Szeretnék csatlakozni a partíció D.

  milyen szoftver képes erre?

 13. Köszönöm, amit csinálsz, az összes videotutorial. Úgy döntött, hogy harcolni idiotizarii és ellenőrzése fiatalok dalok, szappanoperák, Nora PT. Masi halál ... és más szar.
  Bravo neked.
  Aki nem adja fel soha, függetlenül attól, hogy a felmerült nehézségeket.
  A Google lesz a vezérlő csillag.
  Kívánok jó egészséget és erőt, hogy működik.

 14. Nicolae Dinu - mondta

  Nagyon hasznos, egészségügyi kártya és így tovább.
  Nagyon köszönöm, hogy mindent, amit csinál.
  N.Dinu

 15. Miért kapok meg?
  Hozzáférés videotutorial.ro akadályoztatása, ez a döntés valószínűleg hozott be nem tartása!
  Mindig megy az oldalon?
  Ez bosszant az oldalon? Kívánom, hogy mindig szeretné követni oktatóanyagok megkapja ezt az üzenetet.
  Nos, szeretem, hogy húzza a látogatók, hogy kövesse őt tiltani?
  Mi ez?
  Én ezt az oldalt kedvencekhez Csináltam könyvjelzőket, de csak támogatni.

 16. Bravo srácok ... köszönöm inca.o dátumot .. ! Uita.ti értünk el kevesebb, mint 10 perc alatt! Mi tartott tovább feltöltött a YouTube-on .. 's mind szép és jó egyébként! Uita.ti itt azok ellen, akik meg akarják nézni Slide.show.ul készült néhány kép a Sniper Ghost Warrior! Fisirerul nem megszállt több mint 300 Mb! Egészség!

  http://www.youtube.com/watch?v=rPbf6TbUpWM

 17. Dane..foarte legjobb program láttam egy diát május sus..dupa mmine mondjuk ki szuper oky így én is meg akartam kérdezni, ha tudod, hogy a porgram lőni a játékban (azaz a videó fájl lesz. csatolja a youtube-on, mint én jelenik meg, és ez a dia)

  • Ruben: Dane nagyon jó .. Csináltam egy diát programot lásd fent .. Miután mmin mondja ki szuper oky így én is akartam kérdezni, ha tudod, hogy a porgram filmeket videojáték, az, hogy sa.l csatolni Ahogy a YouTube, és ez a lemez) ... Nem tudom, hogy a YouTube-on filmeza programot a játékban! Köszönjük!

  • Ruben: Dane nagyon jó .. Csináltam egy diát programot lásd fent .. Miután mmin mondja ki szuper oky így én is akartam kérdezni, ha tudod, hogy a porgram filmeket videojáték, az, hogy sa.l csatolni Ahogy a YouTube és a dia)

   Megpróbál Fraps.

 18. Én scirs a 2 alkalommal

 19. nagyon cool tutorial. bravo srácok jó munkát!

 20. DANE ÉRDEKES oktatóprogramok és hasznos, de van egy kérés, hogy egy bemutató arról ConvertXtoDVD.4, mit találtam a Google volt, spanyol és angol nyelven, és én nem tudom, túl ENGLEZA.SPANIOLA PUTIN.MULTUMESC várható.

 21. György - mondta

  Szia Mia nagyon segítőkész volt ez a bemutató, de azt is, hogy ne nézz eu.Cautam a programot, hogy slide, de miután azok sal használni, mint háttér, hogy nagyobb képet, és módosítsa a néhány másodpercenként, remélem, megérteni, mi zic.va Köszönöm, és remélem, hogy választ gyorsan.

  • Adrian - mondta

   GyörgySzia Mia nagyon segítőkész volt ez a bemutató, de azt is, hogy ne nézz eu.Cautam a programot, hogy slide, de miután azok sal használni, mint háttér, hogy nagyobb képet, és módosítsa a néhány másodpercenként, remélem, érted, mi zic.va Köszönöm, és remélem, hogy választ gyorsan.

   Ahhoz, hogy egy slideshow használó vagy Dan azt mondta ez a bemutató is rögzíti a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: Hogyan kell használni a Windows Movie Maker a kivágás, beillesztés, szerkesztés, add videó hatása, akkor Írja be és meg fogja találni a tutorial.
   Vagy mind a jobb felső keresőmező keresés: automata Háttér megváltoztatása minden fix k új Windows XP és Vista 7, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató
   Azt is javasolta, bemutató megtalálja az összes jobb felső keresőmező: Hogyan teszünk egy film vagy videó asztali háttérkép helyett, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

  • Andrew - mondta

   GyörgySzia Mia nagyon segítőkész volt ez a bemutató, de azt is, hogy ne nézz eu.Cautam a programot, hogy slide, de miután azok sal használni, mint háttér, hogy nagyobb képet, és módosítsa a néhány másodpercenként, remélem, érted, mi zic.va Köszönöm, és remélem, hogy választ gyorsan.

   Próbálja meg a Windows Movie Maker.

 22. Andrew - mondta

  Hogyan adjunk és filmeket?

 23. baw_wau - mondta

  Szia Dan, kérem, segítsen nekem, és én, én szeretem ezt a programot Photo Story 3, de szeretném, ha elmondaná, hogyan lehet, hogy egy videót, mint ez http://www.youtube.com/watch?v=oCduqLmmppg&feature=related Kérjük még, és köszönöm.

  • vanessa - mondta

   baw_wau: Hello Dan, kérlek, hogy segítsek, én nagyon szeretem ezt a programot Photo Story 3, de szeretném, ha elmondaná, hogyan lehet, hogy egy videót, mint ez http://www.youtube.com/watch?v=oCduqLmmppg&feature=related Kérjük még, és köszönöm.
   .................................................
   Tehát Dan kell válaszolnia vagyok, hogy mutassa meg, hogyan, hogy meg van írva a videón.
   Mit szeretsz a videókat a YouTube-on látsz szükség videoszerkesztő program alakult ki. Minidemo tettem egy kicsit, hogy hogyan teljesít, hogy az írás kattintson ide... Természetesen számos módon lehet elérni, hogy én csak írtam ... azt mutatta az utat, a többi rajtad múlik, és a képzelet.

   .................................................

 24. Nicu Dumitrescu - mondta

  Annak elkerülése érdekében, hogy pummeled Dl.Adrian tegye máshol, meg egy órát, hogy megtalálja a helyet, ahol megjegyzést valamit, hogy a szó muzica.Nu is rájöttem, úgyhogy írok itt a kockázatot átvevő észrevételeit.
  Igazából szeretném megkérdezni, hogy egy kérdés: Vannak amatőrök, akik szeretnék, hogy a zenét a számítógépen? Ha igen, Videotutorial.ro tehet egy tutorial Cubase SX3? Tudom, hogy ez egy nehéz és megköveteli a sok munka, ha lehet, hogy a bemutató, vagy akár csak a szükséges beállításokat MIDI kapcsolat hangkártya, külső eszköz (billentyűs hangszerek, gitár) és a program. Én egy kicsit szkeptikus, de mi vonatkozik a válasz szer köszönöm.
  PS Úgy gondolja, hogy túl nagy kérés, ha azt szeretné respunsul közvetlenül az én e-mail? ([Email protected])

  • Adrian - mondta

   Nicu Dumitrescu: Elkerülni, hogy pummeled Dl.Adrian utáni máshol keresni egy órát, hogy megtalálja a helyet, ahol megjegyzést valamit, hogy a szó muzica.Nu is rájöttem, úgyhogy írok itt kockázatát észrevételek .
   Igazából szeretném megkérdezni, hogy egy kérdés: Vannak amatőrök, akik szeretnék, hogy a zenét a számítógépen? Ha igen, Videotutorial.ro tehet egy tutorial Cubase SX3? Tudom, hogy ez egy nehéz és megköveteli a sok munka, ha lehet, hogy a bemutató, vagy akár csak a szükséges beállításokat MIDI kapcsolat hangkártya, külső eszköz (billentyűs hangszerek, gitár) és a program. Én egy kicsit szkeptikus, de mi vonatkozik a válasz szer köszönöm.
   PS Úgy gondolja, hogy túl nagy kérés, ha azt szeretné respunsul közvetlenül az én e-mail? ([Email protected])

   Igen túl nagy kérés, ne forduljon valaki e-mailben, minden olyan kérdésben, itt tárgyalt az oldalon. e-maileket nem ad haszontalan hozzászólás videotutorial csapat nem kapcsolatba senkit e-mailben. Minden, amit kap a nyilvánosság mail így egy postaládájába tele spam.

   Ha nekünk egy érvényes engedély Cubase SX3 a legnagyobb öröm és bemutató, vagy valahogy képzelni valamit fakad minket? Ami a "zene", hogy meg tudná Szólj hozzá is könnyen megtalálhatók. Csak meg kellett írni a keresőmezőbe a jobb felső fekete él: hogyan vonjuk ki a hang a film, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 25. madalyn2010 - mondta

  Nagyon jó szoftver tutorialul.Nici nem tudtam.

 26. Serban - mondta

  Rájöttem, nyissa meg a projektet, de nem hallom a zenét selectata.Multumesc

 27. Laurentiu - mondta

  Helló, megpróbálta muvee kiderülne, hogy hozzon létre egy filmet képeket? Elégedett vagyok vele

 28. Augustin - mondta

  Kösz a tutorial.Exceptional,

 29. Moritz - mondta

  nagyon üdvözlöm ezt tuto .. ez jó és egyszerű .. Próbáltam 2007 microsoft office .. de .. nem tudtam, hogy bárki is csinálni irodai 2007?

 30. Rares - mondta

  Miért az én windows media player működik clipu hogy én az én másik játékos megy szaggatott dal klip?. Gratulálok videotutorial.ro csapat, átadja helyét a megjelöléséhez bemutató nézed, de nem tesz Azt hiszem, csak hogy teljes pontszámot. A válasz nem lesz e-mailben, így látom, köszönöm

  • Rares: Miért a Windows Media Player az én clipu jól megy, mi az a többi játékos megyek szaggatott dal klip?. Gratulálok videotutorial.ro csapat, mellesleg adok minden hang nézni bemutató, de ez nem Azt hiszem, csak add teljes pontszámot. A válasz nem lesz e-mailben, így látom, köszönöm

   Próbáld export egy kisebb felbontású.

  • Adrian admin - mondta

   Rares: Miért a Windows Media Player az én clipu jól megy, mi az a többi játékos megyek szaggatott dal klip?. Gratulálok videotutorial.ro csapat, mellesleg adok minden hang nézni bemutató, de ez nem Azt hiszem, csak add teljes pontszámot. A válasz nem lesz e-mailben, így látom, köszönöm Idéz nekem

   Köszönjük a szavazatokat, és megállapítja, de sajnos nem mi felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben. Problémák, javaslatok, vélemények és a vita azt mondják itt a megjegyzések rovatban, és mi lesz választ itt.
   Tanuld meg, hogy könyvjelzőket, így tudja, hol, hogy jöjjön vissza a következő alkalommal (minden böngészőben elmondta konzultáció arról, hogyan lehet a könyvjelző)

   Vagy használhatja az RSS. Kollégám Cristi tette 2 útmutatók ebben a témában. Itt lejjebb feliratkozhatsz via RSS új észrevétel, illetve új tananyagokat Snarfer vagy FeedDemon. Ha nem tudod, mi az RSS, vagy hogyan kell használni ala Snarfer vagy FeedDemon, írj a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Snarfer a FeedDemon, nyomd meg az Enter és megtalálja oktató

   Akkor is, ha a kiküldetés megjegyzést, ha vár egy percet, hogy olvassa el az alábbi (nem értem, miért olvas és hol kattints a hol megy, akkor olyan óvatlan, közömbös, akarsz valamit, ami alatt román a szemed, akkor keresse meg a távon, és vakon?) írjon megjegyzés rovatba, ahol megjelenik egy doboz jogát mondja: "Értesítés e-mailben, ha új komment érkezik" a tick után írtad comment kattintson a "Küldés Megjegyzés", és akkor e-mailben értesítjük, ha új hozzászólás a bemutató, ahol írtál a kérdést. Azt is javasoljuk, hogy mód RSS

 31. Rares - mondta

  miért néhány képet, vagy dalt, amit akarok clipu sikertelen, cserélje ki, ha lesz?

 32. BS játékos futhat, ha igen, hogyan?

 33. Észrevettem, hogy néhány videó vitrin slide (képek + zene) a youtube-on a képek tökéletes szinkronban a dal, hogy például, a vers, a dal utal egy virágot, akkor úgy tűnik, a virág kép, vagy egy másik vers énekel Tudom ... tél, akkor úgy tűnik, egy képet a táj a téli etc.Sper érti, mire gondolok, tehát milyen volt az az ember, aki a diavetítés, így pontosan szinkronizálni a szöveget képekkel ?

  • Adrian admin - mondta

   bl: Észrevettem, hogy a videó mutatja néhány diák (képek + zene) a youtube-on a képek tökéletes szinkronban a dal, hogy például, a vers, a dal utal egy virág, csak abban a pillanatban virággal aparepoza vagy más vers énekel Tudom ... tél, akkor úgy tűnik, egy képet a táj a téli etc.Sper érti, mire gondolok, tehát milyen volt az az ember, aki a diavetítés, így pontosan szinkronizálni a szöveget képekkel ?

   Nagyon egyszerű és könnyű a Windows Movie Maker, ami a bemutató a Windows XP és 7. Fontos dal a Movie Maker, játszani, és kap a szó virág, szünet és az idő vonal mutatja, hogy mikor a szerkesztés kurzor az idővonal. egy képet, és húzza meg, ahol a fasz az idővonal szerkesztő kurzor (kép egészül dalt, és akkor újra játszani, és amikor megkapja a következő szót, amely úgy gondolja, hogy nem tud a baba kép újra szünet idővonal, és nézd, és hány másodperc telt el az első szót a 2 században, és menj vissza az első képet, és én meg az időtartamát megjeleníteni a pontos időt, amely eltelik az első szó, hogy a következő lépés a léptek a képet, és így tovább. Mi olyan nehéz?

   • Adrian admin:
    Nagyon egyszerű és könnyű a Windows Movie Maker, ami a bemutató a Windows XP és 7. Fontos dal a Movie Maker, játszani, és kap a szó virág, szünet és az idő vonal mutatja, hogy mikor a szerkesztés kurzor az idővonal. egy képet, és húzza meg, ahol a fasz az idővonal szerkesztő kurzor (kép egészül dalt, és akkor újra játszani, és amikor megkapja a következő szót, amely úgy gondolja, hogy nem tud a baba kép újra szünet idővonal, és nézd, és hány másodperc telt el az első szót a 2 században, és menj vissza az első képet, és én meg az időtartamát megjeleníteni a pontos időt, amely eltelik az első szó, hogy a következő lépés a léptek a képet, és így tovább. Mi olyan nehéz?

    Ez nem nehéz, de én nem tudom,

    • bl:
     Ez nem nehéz, de nem tudtam, köszönöm válaszát

     Miért nem engedi hozzá a dallam első, majd a kép? Zene hozzáadása opció nincs engedélyezve, akkor lesz aktív, ha először hozzá fotókat

   • Adrian admin:
    Nagyon egyszerű és könnyű a Windows Movie Maker, ami a bemutató a Windows XP és 7. Fontos dal a Movie Maker, játszani, és kap a szó virág, szünet és az idő vonal mutatja, hogy mikor a szerkesztés kurzor az idővonal. egy képet, és húzza meg, ahol a fasz az idővonal szerkesztő kurzor (kép egészül dalt, és akkor újra játszani, és amikor megkapja a következő szót, amely úgy gondolja, hogy nem tud a baba kép újra szünet idővonal, és nézd, és hány másodperc telt el az első szót a 2 században, és menj vissza az első képet, és én meg az időtartamát megjeleníteni a pontos időt, amely eltelik az első szó, hogy a következő lépés a léptek a képet, és így tovább. Mi olyan nehéz?

    Miért nem engedi hozzá a dallam első, majd a kép? Zene hozzáadása opció nincs engedélyezve, akkor lesz aktív, ha először hozzá fotókat

    • Adrian admin - mondta

     bl:
     Miért nem engedi, hogy hozzá a dalt először, majd a képeket? Add hozzá Music opció nem aktív, akkor lesz aktív, ha az első Fényképek hozzáadása

     Szóval, mi van? Ha fel 6 képeket, majd adjunk hozzá zenét, majd a mozgás / baba képek, ahol szeretné, mi az? Mit számít, hogy mit tesz az első, amíg meg tudod csinálni, amit akar, mi van, vagy mi a bajod?

   • Orosz dani - mondta

    Ó, milyen egyszerű az, aki tudja, azt szeretnénk, hogy egy egyszerű dallam fimulet Beautiful Life at Ace bogyók, szép az élet néhány kép a nyaralásból. Nem tudom, de 3 órát nézni a filmet, ez megöl adok egyszerű gyakorlat, mentse és futtassa a Photo Story rapair és távolítsa 3 megjelenik és eltűnik, és adtam bíróság 7 8 vagy a kétségbeesés itt vannak szőke. Lenne Kérjük, mit tegyek?

    • Adriangudus - mondta

     Orosz dani:
     Ó, milyen egyszerű az, aki tudja, azt szeretnénk, hogy egy egyszerű dallam fimulet Beautiful Life at Ace bogyók, szép az élet néhány kép a nyaralásból. Nem tudom, de 3 órát nézni a filmet, ez megöl adok egyszerű gyakorlat, mentse és futtassa a Photo Story 3 rapair megjelenik és eltűnik, és én le-és beszerelés, 7 de8 vagy a kétségbeesés itt vannak szőke. Kérjük, mi a teendő?

     Van más alternatíva! Még az ablakok a Windows Movie Maker szoftver. Nem mondja el, mi operációs rendszer van. Mi volt oktatóanyagok a múltban, mind a Windows XP Movie Maker jön, és az egyik, hogy lehet telepíteni a Vista vagy Windows 7. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Windows Movie Maker, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

     • rusdani - mondta

      <Thanks tettem valamit a Windows Movie Maker a kezdőknek, de ha a képek vi, e spectaculkar PT. Én. Én még mindig próbál tanulni

 34. valy - mondta

  hogyan tud én tesz több dal deorece érts egy dal az egész albumon a kép?

  • AdrianGudus - mondta

   valy: Hogyan lehet még több dalt deorece nem kap egy dal az egész albumon a kép?

   Csakúgy, mint az első introduso, vagy húzza ... tartsa lenyomva a bal gombbal a kívánt dalt, hogy a tűz fölé az ablak Movie Maker, és hogy az út mellett az első, hogy a jobb, amikor az első dal véget ér ...

 35. Gabriel Lungu - mondta

  Köszönöm szépen! Szóval Dan és Adrian! Sok szerencsét minden, amit csinál, hogy szép és hasznos!

 36. sal szíves valaki segítsen nekem, amikor menteni megy dc? ?
  Dan Constantin dc nem segít megmenti a videó adok dc erroare
  valaki segítsen nekem id andreys_privatuu
  dc nem menti?

 37. AdrianGudus - mondta

  Andy:
  sal szíves valaki segítsen nekem, amikor menteni megy dc? ? Help Dan costantin dc nem menteni a video adok dc erroare
  valaki segítsen nekem id andreys_privatuu
  dc nem menti?

  Ha az, amit mondunk, és írni üzenetben errorii, nem tudunk segíteni ....

 38. Nos, írja meg
  Nincs elég memória vagy lemezterület a művelet befejezéséhez, vagy a program files 3 a Photo Story for Windows vagy a Windows Media Player vagy hiányzik lehet crrupted. Lépjen egyéb programok, ingyenes kiegészítő pn sapce merevlemezen, majd próbálja újra. Ha a probléma nem oldódott meg, telepítse újra Photo Story és wdindows 4 a Windows Media Player.

 39. ADD MY ID ::: andreys_privatuu és ajutama, és nem tudom, DC nem megy?
  Valaki segítsen nekem, és kérjük, add nekem id, és segítsen nekem
  Nos, írja meg
  Nincs elég memória vagy lemezterület a művelet befejezéséhez, vagy a program files 3 a Photo Story for Windows vagy a Windows Media Player vagy hiányzik lehet crrupted. Lépjen egyéb programok, ingyenes kiegészítő pn sapce merevlemezen, majd próbálja újra. Ha a probléma nem oldódott meg, telepítse újra Photo Story és wdindows 4 a Windows Media Player.

 40. AdrianGudus - mondta

  Andy:
  ADD MY ID ::: andreys_privatuu és ajutama, és nem tudom, DC nem megy?
  Valaki segítsen nekem, és kérjük, add nekem id, és segítsen nekem
  Nos, írja meg
  Nincs elég memória vagy lemezterület a művelet befejezéséhez, vagy a program files 3 a Photo Story for Windows vagy a Windows Media Player vagy hiányzik lehet crrupted. Lépjen egyéb programok, ingyenes kiegészítő pn sapce merevlemezen, majd próbálja újra. Ha a probléma nem oldódott meg, telepítse újra Photo Story és wdindows 4 a Windows Media Player.

  Ne engedd, hogy id nem érintkezik felhasználók e-mailben vagy messenger.
  Úgy tűnik, nincs elég tárhely a partíción, ahol szeretné menteni a végső videó, vagy hiányzik a Windows Media Player. Nem mond semmit az operációs rendszert, hogy használja.
  Kattintson a jobb gombbal a partíción, ahol szeretné menteni a fájlt, és válassza a Tulajdonságok, és végül azt mondom az Általános fülön a megfelelő szabad hely szabad hely van.

 41. de furcsa közülük 4 GB memóriával maradék partíció partíció D és C 3
  Én amikor megpróbáltam telepíteni a Windows Media Player nem működik mondd erroarea 10
  Ez a verzió a Windows Media Technologies nem kompatibilis a Windows ezen verziójával. További információkért tekintse meg az információt a Microsoft honlapján.
  Majd írd le egy srác
  A kilépéshez kattintson a Mégse gombra. További információkért kattintson detalis.
  majd le egy srác
  Tovább Lemondás detalis és csak nyomdába törölni, és továbbra detalis miért mondom ezt? Először azt gondoltam, talán már telepítve van a Windows Media Player, de van lam inkább megy a telepítés azt mondja, hogy erroarea felső

 42. Hi Dan Constantin ajutama és nekem a dc nem tudom megy, hogy mentse a fájlt
  de furcsa közülük 4 GB memóriával maradék partíció partíció D és C 3
  Én amikor megpróbáltam telepíteni a Windows Media Player nem működik mondd erroarea 10
  Ez a verzió a Windows Media Technologies nem kompatibilis a Windows ezen verziójával. További információkért tekintse meg az információt a Microsoft honlapján.
  Majd írd le egy srác
  A kilépéshez kattintson a Mégse gombra. További információkért kattintson detalis.
  majd le egy srác
  Tovább Lemondás detalis és csak nyomdába törölni, és továbbra detalis miért mondom ezt? Először azt gondoltam, talán már telepítve van a Windows Media Player, de van lam inkább megy a telepítés azt mondja, hogy erroarea felső

 43. Tehát, ha inslatez 10 windows media player ad nekem ez erroarea
  Ez a verzió a Windows Media Technologies nem kompatibilis a Windows ezen verziójával. További információkért tekintse meg az információt a Microsoft honlapján.
  A kilépéshez kattintson a Mégse gombra. További információkért kattintson detalis
  Tovább Lemondás detalis
  De továbbra sem megy, csak hogy ceancel és detalis
  dc megy a telepítés?

 44. leudesert - mondta

  Jó. Tutorial néztem. "Ve követte a lépéseket pontosan és végül dia jelenik de nem hallom a zenét / Tud valaki segíteni?

 45. leudesert:
  Jó. Tutorial néztem. "Ve követte a lépéseket pontosan és végül dia jelenik de nem hallom a zenét / Tud valaki segíteni?

  Slecteaza első kép az első, majd adja hozzá a zene a dal lejátszása az elejétől diavetítés videót.

 46. Irina - mondta

  Szia Dan Van jobb "filmuleţu" Igen nem értem, miért nem tudom feltölteni a YouTube-on, az én youtube hibaüzenet jelenik meg, és azt mondja, hogy a fájl nem megfelelő ebben az esetben nem lehet a probléma, hogy a YouTube elfogadja wmv formátumban, hála

 47. Kasa Gabriela - mondta

  Jó estét kívánok. Hogyan takaríthat meg egy filmet a tablettát, így, hogy offline a gépen? Köszönöm.

 48. Cristina - mondta

  Kérem, mondja meg, ha már mentette a film készült Photo Story, hogyan lehet valamit változtatni, hogy lekéstem az első alkalommal?
  És ha van egy dal, mondjuk, a 5 perc, ahogy közelített tudja, vagy hány kép / diák, hogy van?
  Ma megtudtam a programot, szeretem, de azt, hogy valami a helyére.
  Köszönöm.

  • Változtatni valamit egy mentett projektet 2 lehetőségek:
   1. Elmész a helyet, ahová mentette a projektet, és duplán kattintson rá, és megnyílik a Photo Story 3
   2.La programja elindítása intézkedések listáját, amit tehetünk:
   Kezdődik egy új történet
   Szerkesztése a történet
   Játssz a történet
   Csak ki kell jelölni a kör mellett "szerkesztése a történet", és hogy a következő. Akkor megnyílik egy ablak, ahol meg kell adni az elérési utat a projekt.
   Megadhatja, hogy lefagy a kép a képernyőn, és így attól függően, hogy a hossza a dal, és a kép, hogy az előtérben teszel, hogy hány diák szeretne.
   Ez fog csinálni "narrátora a képek és a testre mozgás" (negyedik rész indítsa el a program). Ezután a "Customize Motion". Voltak "száma másodpercig, hogy megjelenjen a festő". Ellenőrizze az első kör válassza ki a kívánt opciót, és mentse.

 49. Daniela - mondta


  Van egy rugaminte.Imi tud ajánlani egy programot, amelynek segítségével gratuitcu, hogy egy klip, amely több fényképeit háttérzene és felirat sáv ... kis .eventual álláshely minden kép? Köszönöm

 50. Raluca - mondta

  Szia, Dan!
  Csináltam sok helyen Photo Story eddig, de már nem 10 perc. Most jöttem rá egyet egy audio fájlt 24 perc. Behelyezése hangfájlt, megáll 10 perc többé, és nem tenné megy tovább (bár a képek elég, mindegyik egy kitettsége 2 perc). Ott a végtelenségig, vagy tegyek valamit rosszul?
  Köszönjük!

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.