A legjobb fotó kezelő és szerkesztő ACDSee Photo Manager 2009-videó bemutató

A következő bemutató akkor megtanulják, hogyan kell kezelni a nagy mennyiségű kép, mármint a mappák számos kép által generált digitális fényképezőgép.

Kamera film veszélybe kerül, most a hatalom digitális fényképezőgép, és ezzel együtt jött a probléma, vagyis a menedzsment a képek minden nap egyre nagyobb.

A Windows tud segíteni nekünk, mi a probléma, de ez mozog nagyon-nagyon nehéz, amikor a képeket és nagy tétel.

A legjobb megoldás az, hogy igénybe a segítségével 2009 ACDSee Photo Manager, amely képes kezelni több ezer kép hihetetlen könnyedén.

Egyszer néztem a képeket a hasznosság a Windows, és azt akarta, hogy gyors előre fel egy képet, abban az időben az operációs rendszer ki van zárva ACDSee ezelőtt, amikor rájöttem, egy ideje meg akartam csinálni ugyanezt tettem integrált segédprogram a Windows, és azt vettem észre, hogy amikor én ültem az egyik kezét a lapozógombot képek mintha fut nagyon gyorsan történtek a VGA felbontású (640-480), bár ezek a képek vettünk indítvány A 8 megapixeles.

Egy szó, azt mondanám, hogy ez a típus jó.

Retusálása vörös szem lehet tenni, miközben nézi a képeket egy nagyon egyszerű módon mindössze néhány kattintással, akár egy fél-profi szerkesztő lehet tenni csak néhány kattintással.

Hozhat létre diavetítést különböző formátumokban átméretezni fényképeket, hozhat létre albumot, akkor importálni fájlokat a külső környezet és még sok más.

A legjobb az lenne, hogy ezt a videót bemutató 2009 ACDSee Photo Manager majd telepítse a programot, és kezdett el szervezni a képeket, a bemutató része egy hosszabb sorozat video oktatóanyagokat a képszerkesztő és a videó szerkesztést.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Bogdan - mondta

  érdekes ... találtam neki egy CD-kulcsot is

 2. Costel - mondta

  jó program

 3. Lorena - mondta

  szuper nehéz. Nem tudom, mit tettem volna, ha már a videók itt. Bravo !!!! Te egy szuper jó munkát. Sok dolgot megtanultam

 4. unbray - mondta

  jobb, mint a Photoshop? ha igen, azt akarom, cd kulcs: d

 5. unbray - mondta

  Most már nem vagyok egyre jobban szép Photoshop: d

 6. alexandra - mondta

  hogyan töltsem le ezt a programot ... .. én is szeretném ...: D

 7. @alexandra: Ez volt látható a bemutató, hogyan kell letölteni a programot, hogy játszani a bemutató, és nézd meg mindent, fej-farok és fuss, és nem tudom, hogyan kell letölteni!

 8. Raúl - mondta

  Szóval azt szeretném cserélni a képet ki egy alak, ez az arány kisebb, mint a FAK változtatni, és nem látta?

 9. mario27 - mondta

  Szia barátok, Tudod, egy képszerkesztő program, mint ACD FotoCanvas? köszönöm

 10. Azt javaslom, festék net.

 11. costelpescar - mondta

  Érdekes. Köszönöm.

Speak Your Mind

*