Kiváló sebesség fájlok másolását vezeték nélküli, PC - Android

Kiváló sebesség fájlok másolását vezeték nélküli, PC - Android

A fájlátvitel olyan feladat, amit meg kell tennie minden alkalommal, főleg az okostelefonról a számítógépre, ha a telefon be van töltve a képek és a forgatás.
Eddig többször útmutatók kapcsolatos át fájlokat a telefonról telefonra, vagy telefonról a számítógépre. Egyes módszerek jobbak, mások bonyolultabb. Az alábbiakban néhány gyors módja a fájlok másolása:
Syncthing, az automatikus szinkronizáció az adatok bizalmas és biztonságos
Korlátlan File Transfer, gyorsan és biztonságosan böngészők között
WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok
Fájlok átvitele PC-k között nagy sebességgel
AirDroid 3 asztali gyorsan át a telefon és a számítógép
Bump, csere fájlokat telefonok között a levegőben
Minden küldése, gyorsan át fájlokat a telefon és a számítógép segítségével WiFi
BitTorrent Sync a legjobb módja annak, hogy fájlokat
Polkast személyes felhő elérni a fájlokat a számítógépről az Android és iOS
Hogyan lehet gyorsan át fájlokat a vezeték nélküli hálózaton a telefon és a PC (wifi file transfer)
Ma a módszer rendkívül egyszerű, és ezenkívül kínálunk egy nagyon nagy átviteli sebességet. Fogjuk használni az alkalmazást Kiváló, bemutattam egy darabig ezelőtt, a vezeték nélküli fájlok átvitelét két Android készülékek a Wi-Fi Direct.
A verzió az asztali alkalmazása kiváló nélkül nem megy feloldó beszerzési kérelmet transzfer a PC és Android. Az Android és az Android, az app megy fizetés nélküli sajnos transzfer a telefont a számítógéphez, és fordítva, a WiFi, hogy úgy, hogy megszerzése.
Miért van szükség?
PC:

Jáva
Kiváló PC
Android:
nagyszerűen
Kiváló PRO Unlocker
Tutorial Video - Kiváló sebesség fájlok másolását vezeték nélküli, PC - Android


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. marian - mondta

  Ez a leírás nem érdekel, elvárom valami sokkal érdekesebb

 2. sziklás - mondta

  A legegyszerűbb és leggyorsabb az USB-kábelt.

 3. Laurentiu - mondta

  Szükségtelen Cristian ez a bemutató, különösen az átadása sok módszer itt bemutatott. Amikor mindenki várt egy teljes bemutató a „fenevad”, akkor be nekünk szuper „szar” .... Kár.

 4. Ionut - mondta

  SHAREE szabad, nem lehet beolvasni semmit, és nem kell csatlakoztatni a routert, akkor küldje mappák nagyon hasznos.

 5. Cristi - mondta

  Értékelik a munkáját ez az ember, és nem jönnek mindenféle banális megjegyzések !! ... köszönhetően egy egyszerű dolog, hogy néha ezer szónál ... .Sok sikeres munkát Cristi szép !!

 6. Razvan - mondta

  Tetszett nekem ... nagyon hasznos telefonok, amelyek nem rendelkeznek a SIM a OnePlus 3 .. :) ... Azonban elvárom és OnePlus 3 bemutató ... Van sanda gyanúm, hogy mi nem több, mivel az új ROM apró hiba Remélem, hogy megoldja őket, amint azok származó OnePlus ....

 7. Cata - mondta

  Rövid és obiect.nota 10 ... Marian .ptr két szó: kis csőr!

 8. Calin - mondta

  Nem megjegyzést, ha nem érdekli a bemutató. Én egy órát, amit érdekel. Cristi Adrián csinálni, hogy itt és útmutatók, hogy illeszkedjen a sok, így kötve setair telefon és a számítógép, stb, valamint a programok és mások. mindeközben Cristi prewiu teljesen az OnePlus 3?

 9. marian - mondta

  ha nem tetszik, amit ...... én megtámadják az embereket is? A probléma az, hogy azt mondom, amit érzek?

  • Razvan - mondta

   Nos, ha nem tetszik, hogy az Ön számára .... Mint mondta Calin ... nézd, mit szeretne ...
   Azonban bemutató archív marad VIDIOTUTORIAL, amikor szükség van. Nem lenne elég szép, hogy konstruktív megjegyzéseket, hogy olyan kevés valószínűséggel érti az erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy a film.
   Próbálja megszámolni a teljes óraszámot FIMAT + adatfeldolgozás. Foglalta azt hiszik, hogy legalább 1 AN élet adta mindezt ingyen.
   Állj, akik küzdöttek, hogy tartsa a helyén él.

   • marian - mondta

    Ha Ön rendelkezik nekem, hogy nem tudja valaki, mint némelyik még a bemutató ... :) De miért zavar negatív véleményt?

    • Razvan - mondta

     Boy csirke hülye kérdés ... Tényleg az ízlése, és néhány oktató lehet több vagy kevesebb hasznos ... én kihívás bárki kötni különösen célokra .. De nem elég ha más 5, akik szeretik ... Egyébként szerintem Cristi korábban indított meghívást, ha a személyzet hajlandó, hozzájárulhat oktatóanyagok ... jobb ötlete? Azt hiszed, hogy képes valami jobb? Ön a vendégünk, hogy nem ... Ha nem kérjük, ne szép. Meggyőződésem, hogy akkor lesz nagy népszerűségnek örvend, ha konstruktív visszajelzés. Köszönöm előre, és már készen is vagyunk itt.

     PS I használni USB át mégsem vert egy téglát a mellkasban,

 10. Laurentiu - mondta

  Isten ments, hogy egy másik vélemény, mint a csorda ... :). Semmi sem az életben ingyenes. Az oldalt készítette Cristi és ő annak köszönhető LÁTOGATÓ élet ezen az oldalon, hogy hívják mellett vagy ellen szóló videoturialele készült. Ha olvassa el a felülvizsgálatot Cristi számláló ütés a fejre, és tudja, mit kell tennie. Néhányan közületek több vagy kevesebb időt, nem tesz egy kérdőjel, mint egy ideig oktatóprogramok fel 50 megjegyzéseket? Cristi biztosan helyezi. Ez volt a száz megjegyzéseket és előnyeiről és hátrányairól .... Ehee mi szer! Bárcsak minden a legjobb rögzíteni 23: 48 12 munkaidő után

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.