Kiváló sebesség fájlok másolását vezeték nélküli, PC - Android

Kiváló sebesség fájlok másolását vezeték nélküli, PC - Android

A fájlátvitel olyan feladat, amit meg kell tennie minden alkalommal, főleg az okostelefonról a számítógépre, ha a telefon be van töltve a képek és a forgatás.
Eddig többször útmutatók kapcsolatos át fájlokat a telefonról telefonra, vagy telefonról a számítógépre. Egyes módszerek jobbak, mások bonyolultabb. Az alábbiakban néhány gyors módja a fájlok másolása:
Syncthing, az automatikus szinkronizáció az adatok bizalmas és biztonságos
Korlátlan File Transfer, gyorsan és biztonságosan böngészők között
WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok
Fájlok átvitele PC-k között nagy sebességgel
AirDroid 3 asztali gyorsan át a telefon és a számítógép
Bump, csere fájlokat telefonok között a levegőben
Minden küldése, gyorsan át fájlokat a telefon és a számítógép segítségével WiFi
BitTorrent Sync a legjobb módja annak, hogy fájlokat
Polkast személyes felhő elérni a fájlokat a számítógépről az Android és iOS
Hogyan lehet gyorsan át fájlokat a vezeték nélküli hálózaton a telefon és a PC (wifi file transfer)
Ma a módszer rendkívül egyszerű, és ezenkívül kínálunk egy nagyon nagy átviteli sebességet. Fogjuk használni az alkalmazást Kiváló, bemutattam egy darabig ezelőtt, a vezeték nélküli fájlok átvitelét két Android készülékek a Wi-Fi Direct.
A verzió az asztali alkalmazása kiváló nélkül nem megy feloldó beszerzési kérelmet transzfer a PC és Android. Az Android és az Android, az app megy fizetés nélküli sajnos transzfer a telefont a számítógéphez, és fordítva, a WiFi, hogy úgy, hogy megszerzése.
Miért van szükség?
PC:

Jáva
Kiváló PC
Android:
nagyszerűen
Kiváló PRO Unlocker
Video bemutató - SuperBeam, vezeték nélküli fájlmásolási sebesség, PC - Android


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. marian - mondta

  Ez a leírás nem érdekel, elvárom valami sokkal érdekesebb

 2. sziklás - mondta

  A legegyszerűbb és leggyorsabb az USB-kábelt.

 3. Laurentiu - mondta

  Haszontalan Cristian ez az oktatóanyag, különösen, hogy hány átviteli módszert mutatott be a leírásban. Amikor mindenki egy komplett bemutatóra vár a „vadállattal”, akkor szuper „szart” mutat be nekünk. Bűn.

 4. Ionut - mondta

  SHAREE szabad, nem lehet beolvasni semmit, és nem kell csatlakoztatni a routert, akkor küldje mappák nagyon hasznos.

 5. Cristi - mondta

  Becsülje meg ennek az embernek a munkáját, és ne jöjjön mindenféle triviális kommentekkel !!

 6. Razvan - mondta

  Tetszett ... Nagyon hasznos azoknál a telefonoknál, amelyeknek nincs SIM-kártyája, mint az Oneplus 3 .. :) ... Az Oneplus 3-mal kapcsolatos oktatóanyagot is várom ... remélem, hogy a OnePlus hamarosan megoldja….

 7. Cata - mondta

  rövid és lényegre törő. 10. megjegyzés ... Marian esetében két szó: kis csőr!

 8. Calin - mondta

  Nem megjegyzést, ha nem érdekli a bemutató. Én egy órát, amit érdekel. Cristi Adrián csinálni, hogy itt és útmutatók, hogy illeszkedjen a sok, így kötve setair telefon és a számítógép, stb, valamint a programok és mások. mindeközben Cristi prewiu teljesen az OnePlus 3?

 9. marian - mondta

  ha nem tetszik, miért kellene több embert megtámadni? mi a probléma azzal, hogy elmondom, hogy érzem magam

  • Razvan - mondta

   Nos, ha nem kedveled magad ... Ahogy Calin mondta ... követed, amit szeretsz
   Azonban bemutató archív marad VIDIOTUTORIAL, amikor szükség van. Nem lenne elég szép, hogy konstruktív megjegyzéseket, hogy olyan kevés valószínűséggel érti az erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy a film.
   Próbálja megszámolni a teljes óraszámot FIMAT + adatfeldolgozás. Foglalta azt hiszik, hogy legalább 1 AN élet adta mindezt ingyen.
   Állj, akik küzdöttek, hogy tartsa a helyén él.

   • marian - mondta

    Ha magamban tartom, senki sem fogja tudni, hogy néhány oktatóanyag valóban… :) Azonban miért zavarnak a negatív vélemények?

    • Razvan - mondta

     Fiú, rosszul teszed meg a problémát ... Nagyon érdekel mindenki ízlése, és néhány oktatóanyag többé-kevésbé hasznos lehet ... Ne vitasd, hogy különösebben senki nem használ téged .. De LEHET, hogy csak 5 másik van, akinek tetszik ... Egyébként szerintem Cristi korábban meghirdette a meghívást, hogy ha vannak kedvesek, akkor oktatóanyagokkal járulhatnak hozzá ... Van jobb ötleted? Gondolod, hogy tehetsz valami jobbat? Ön a vendégünk, hogy megtegye ... Ha nem kérem, tartózkodjon. Meggyőződésem, hogy SOKKAL jobban meg fog becsülni, ha ÉPÍTŐ megjegyzést tesz. Előre is köszönöm, és itt vagyok.

     PS I használni USB át mégsem vert egy téglát a mellkasban,

 10. Laurentiu - mondta

  Isten ne adjon más véleményt, mint a nyáj ... :). AZ ÉLETBEN SEMMI INGYENES. Ezt az oldalt Cristi készítette, és életben van ennek a webhelynek a LÁTOGATÓINAK köszönhetően, függetlenül attól, hogy a készített videotúrák mellett vagy ellen szólnak-e. Ha Cristi elolvas egy ellenkommentet, bólint, és tudja, mit kell tennie. Néhányan közületek itt többé-kevésbé, nem teszel fel kérdést, mivel egy ideig az oktatóanyagokhoz legfeljebb 50 hozzászólás tartozik? Cristi határozottan felteszi. Voltak idők, több száz hozzászólással, előnyökkel és hátrányokkal…. Ehee micsoda idő! Csak 23 óra munka után 48: 12-kor kívánok jól 🙂

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.