Hogyan kell használni a Windows Live Movie Maker a Windows 7 - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell használni a Windows Live Movie Maker a Windows 7. Néhány évvel ezelőtt is tett egy tutorial Windows Movie Maker a Windows XP. Kezdetnek érdemes tudni, hogy a Windows Live Movie Maker nem jön alapértelmezés szerint a Windows-7 ahogyan azt a Windows XP. A 7 és a Windows Vista, a Windows Live Movie Maker is telepíthető át a Windows Live Essentials Beszéltem egy előző tutorial.
A Windows Live Movie Maker szoftver, amellyel:
- Lehet szerkeszteni videókat vagy filmeket
- Mi is létrehozhatunk diavetítéseket Fotók
- Nem effektek egy videoklipet, vagy egyszerűen csak a sorozat
- Nem egyesül a két klip / videó
- Lehet effektusokat trazitie ha így egy diavetítés
- Mi adhat szöveget egy videó fájlt, és alkalmazni hatások a szöveget hozzá, akkor meg azt, hogy hogyan tudjuk kiválasztani a szöveget színes vagy átlátszó
- Azt, hogy egy részét vagy a teljes videoklip lejátszása gyors vagy lassú mozgás (lassú mozgású jeleneteknél fog futni)
- Adunk a zenéje a videót néma és bemutassuk saját dal vagy tudunk adni lassabb video
- Mi is elfog video a mi webcam
- Nem tudjuk forgatni a videót, vagy adjunk hozzá egy tükör hatását úgy, hogy az objektumok általában megjelennek a jobb oldalon a videó, az effektek alkalmazása tükör, akkor jelenik meg a bal
- Távolítsa el a sorozat egy fiilm vagy mi blur.
Miután elkészült a szerkesztéssel a videó akkor közzé a YouTube-on közvetlenül a mi asztali, akkor mászni azt SkyDrive UIM vagy ossza meg a Facebook-on.
Minden Windows Live Movie Maker egy nagyszerű program, azt ajánlom, hogy minden, és különösen azoknak, akik szeretnének megtanulni videoszerkesztő bázisok. Dicséretes, hogy használja a szalag felületet használt menük és hogy a Microsoft Office szoftvereket, hogy nagyon intuitív és könnyen használható. Ha úgy döntesz, hogy kérdezze meg, akik a rossz része 7 Windows Movie Maker, nincs mit szemére, mint arról, hogy nem sikerült létrehozni diavetítések képekkel. Ezeket lehet importálni / hozzáadódik a kérelmet, minden gond nélkül, de ha az alkalmazni kívánt szöveget hatásokat, illetve, hogy az intro, kaptam egy üzenetet erroare. Azt mondta, hogy a Windows Live Movie Maker egy szoftver nem lispeasca a számítógépek, akik szeretnek játszani a videó szerkesztést. Ne felejtsd el, ha van javaslata, panaszt vagy kiegészítések, kérjük írjon a megjegyzés mezőbe, de-szintén találkozott a megjegyzések rovatban, ha a felhasználó egy problémát, és tud segíteni, ne habozzon, hogy csak úgy tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
A link az eredmény a Bemutató a YouTube-on:

"Http :/ / www.youtube.com/watch?v=52LKnyephQE"

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Tiberiu - mondta

  Ah, Szép volt fiúk! Csak így tovább a jó munkát a tutorials!

 2. vlad kakukk - mondta

  kérem, segítsen nekem ..... kérlek adj egy témát win xp-vel 7 (taskbaru és frestrele átlátható)

 3. ALEXANDRU - mondta

  A Movie Maker sokkal egyszerűbb, mint a Movie Maker a Windows XP

  • Adrian admin - mondta

   ALEXANDRU: A Movie Maker sokkal egyszerűbb, mint a Movie Maker a Windows XP

   Igen, ha valaki megmutatja, hogyan kell használni, vagy hogyan kell használni, tudom, hogy ez könnyű

 4. Jully - mondta

  Amikor dolgoztam a képeket ... észrevettem, hogy azt mondod, hogy zárja be más programok (a szoftver lehet fogni.) Itt a teszt: http://screenr.com/rUk

  @ Vlad: http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=windows+7+xp#/d1qda8e (Theme) és a Transparency:
  Tálca: http://www.softpedia.com/progDownload/Transparent-TaskBar-Download-47250.html
  ablakok: http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.5139-truetransparency-lefreut-explorer-tools.htm

 5. Diana - mondta

  Szia Adrian, a munkámat is, hogy a filmet a képet. Egyesítése és tedd őket hatást.

 6. Ionut - mondta

  Ha azt szeretnénk, hogy egy videó képekkel kell hozzá első dal ... és aztán fényképeket.

 7. Adrian admin - mondta

  Nem a Jully elfog szoftver, és azt először gondoltam, de miután befejeztem a bemutató, én újra és újra próbálkozott, és még mindig nem akarta ...

 8. Amikor egyszerűen megy minden gond nélkül, és anélkül, hogy bármit előtt! Nagyon jó bemutató Adrian, hogy ESIT nagyon jól ... Sikerült a bemutató 10 figyelmét, bravo! Sok szerencsét és Tineo továbbra is a jó munkát!

 9. Bravó!

 10. János - mondta

  Szükségem van a program, és ez nem működik. Ez ad hibát bizonytalan 0xc9460025 importálni valamit. Kérjük, tud nekem segíteni? Köszönjük!

  • Adrian admin - mondta

   János: Szükségem van a program, és ez nem működik. Ez ad hibát bizonytalan 0xc9460025 importálni valamit. Kérjük, tud nekem segíteni? Köszönjük!

   Revo Uninstall a Windows Live Movie Maker (a Revo már a bemutató megtalálni írja a keresőmezőbe, jobb felső sarkában a fekete sáv: Revo, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató), majd töltse le újra és újra csak a Windows Live Essentials Windows Live Movie Maker.
   Mielőtt ezt győződjön meg arról, hogy kikapcsolta a tűzfal és víruskereső. Ha nem megvan a tűzfal a Windows. Menj a vezérlőpult, és tiltsa le. Dai újraindul, és tedd, amit mondok. A másik ok, hogy kapsz erroarea hiányzó kodekek. Azt javaslom, hogy telepíteni Klit (ez is a ez a bemutató, a jobb felső írásban a keresőmezőbe: KLIT belépsz, és megtalálja a bemutató)

 11. sorin00098 - mondta

  Míg a bemutató egy komoly videó szerkesztő, mint a Pinnacle Studio vagy az Adobe Premiere?

  • Adrian admin - mondta

   sorin00098: Amíg a bemutató egy komoly videó szerkesztő, mint a Pinnacle Studio vagy az Adobe Premiere?

   Pa adsz nekünk engedélyt nekik? Vagy, hogy emlékeztessem önöket, hogy nem ösztönzi a kalózkodás, hack, nem látszik?

 12. lucyana - mondta

  Adrian már telepítve van a Windows Live Movie Maker a Windows 7 64bit végső engedélyezett tűzfallal (Comodo), és a víruskereső, de nam volt ilyen probléma, mint amit a képek és az u csak használja VLC codec-eket .. orcum gratulálok tartani a bemutató ... szóval ... sok szerencsét

 13. Gepeto - mondta

  Intuitív Windows Movie Maker 7, mint az XP. Nagyon jó bemutató ...
  Ezért beszélek hiba végső Windows 7 32 kicsit, és épp most telepített víruskereső Node Firewall Antivirus 32 4 és adott nekem nincs hiba, és én be egy mappát képekkel és kezdett manőverezni ott effektek, dal, Bevezetés és hagyta, hogy mindezt, míg a hibát, amit adott neked én nem tudom, miért nem mentem dolgozni.
  De ne feledjük azt mondta, csinál egy bemutató, és mintegy Hirens.BootCD.11.1 láttam, hogy volt ott a pc

 14. Gigel - mondta

  Bravo! Nagyon jó tutorial! Van egy kis probléma, nevezetesen: hogyan növeli kiterjesztés nem ismeri AVCHD és MPEG formátumban, feltöltheti őket, de nem tehetek semmit rájuk? wmv formátum helyett a Windows olyan film és filmek készülnek a telefon felismeri, és dolgozni velük. Remélem hangot a legkevésbé szép, ami érthető, és én válaszolni fog, meg kell csinálni.
  Megértésüket köszönjük! Gigel

  • Adrian admin - mondta

   Gigel: Bravo! Nagyon jó tutorial! Van egy kis probléma, nevezetesen: hogyan növeli kiterjesztés nem ismeri AVCHD és MPEG formátumban, feltöltheti őket, de nem tehetek semmit rájuk? wmv formátum helyett a Windows olyan film és filmek készülnek a telefon felismeri, és dolgozni velük. Remélem hangot a legkevésbé szép, ami érthető, és én válaszolni fog, meg kell csinálni.
   Megértésüket köszönjük! Gigel

   Convertestele más formátumban előnyben. Avi egy csomó oktató itt az oldalon a videó konverzió, akkor csak meg kell, hogy írjon ki a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Xilisoft Video Converter, akkor adja meg és meg fogja találni a sok oktató. Azt javaslom, Xilisoft de látom, hogy ez a kereskedelmi szoftver, akkor neked ...

 15. Minos - mondta

  Nagyon jó bemutató, amit tettem, de van két kérdést:
  1. hogy rögzítse a számítógép terem van több lehetőség (import teljes fájl kiválasztása importált alkatrészek fájlt, és éget a DVD) Melyik a legjobb megoldás? Én importált mindent egy fájlba, hogy elkezdtem szerkeszteni, és végül, amikor megpróbáltam megmenteni az új film sokáig, és egy ponton ragadt a program, és kaptam semmi probléma valójában . 2 vagyis milyen nagy video fájlokat kell tudni feldolgozni, és megmenteni őket? My fájl már mintegy 50 percig.

 16. LiviuFlorin - mondta

  És a munkám, és ad nekem nincs hiba poze.Nu.
  De azt szeretném kérdezni a végén a klip, mint egyes olyan hatása nem ér véget hirtelen klip. Megpróbáltam, és még nem találtak megoldást.

 17. S.Radu - mondta

  Nagyon jó bemutató nagyon sokat segített nekem, mert én épp most csináltam egy bemutatót, és szeretné használni valami más, mint a PowerPoint kurva.

  V. ment miau képeket kaptam nincs hiba. Lehet, hogy adott, hogy van hozzá minden rendelkezésre álló fotót egyszerre, vagy már túl sok?

 18. Stanciu Barbu - mondta

  Én 7 Windows és a Windows Live Movie Maker nem mrege. "M az összes képet, ha azt mondom, hogy a program nem lucraq. Miért?. Ki tud nekem segíteni

 19. cristina - mondta

  Sze megyek a képeket. Tutorialu király! Nagyon köszönöm!

 20. Gabi - mondta

  Salut!
  Nekem van egy probléma ... csináltam egy videót HyperCam és a minőség nagyon buna.L tettem a Movie Maker, hogy őket bizonyos hatások, stb .. könyvek és miután megmentette a minőség por (nem lát jól egyáltalán, átlátnak a köd mintha forgatták egy VGA kamerával!) Tudja valaki, hogyan lehet orvosolni? program vagy valami ..?

  Értékelem:>

  PS: Még ez jó bemutató

  • AdrianGudus - mondta

   Gabi:
   Salut!
   Nekem van egy probléma ... csináltam egy videót HyperCam és a minőség nagyon buna.L tettem a Movie Maker, hogy őket bizonyos hatások, stb .. könyvek és miután megmentette a minőség por (nem lát jól egyáltalán, átlátnak a köd mintha forgatták egy VGA kamerával!) Tudja valaki, hogyan lehet orvosolni? program vagy valami ..?

   Értékelem:>

   PS: Még jó tutorial bv "gyártó": D

   Ahelyett, hogy üljön, és megmondja, mit beállítást tesz anélkül, hogy megértsék, mi történik a jobb, azt javaslom, hogy olvassa el a framerate, bitráta, codec, tömörítés, kicsomagolás. Hogy mennyi információt szeretne a wikipedia. Tartsa az eredeti fps és bitráta eredeti klipet szerkesztette a határozat folyamatosan játszik ott beállításokat a Windows Movie Maker és a klip kialakulni pontosabban.

 21. Raluca - mondta

  Sikerült, hogy a videó képet megmentettem, és nem tudom, hogy tedd a facebook-on. Szeretnék egy kis segítség. köszönöm

 22. Gabi - mondta

  Megtaláltuk az oka ... Meg kellett menteni a HD és elfelejtettem. MS

 23. Hé, add hozzá videót, és nem látni megy folyamatosan. mi a teendő?

 24. Wooow hol volt, amikor készült a bemutató?

 25. Alexandru - mondta

  Köszönöm !!!

 26. Jó Elnézést, ha tévedek, de nem ad jogi segítséget a hiba, amikor próbál tenni a címet, vagy intro a képeket. Sz nézek normális, és lehet szerkeszteni nélkül problema.Scuzama normális, de remélem, hogy megoldja a problémát, és szuper bemutató voltam szokva, hogy XP, de nem ms 7 pedig növeli, hogy minél több oktató.

 27. Andreea - mondta

  Nekem van egy probléma, és nem tudom, hogy tudok megszabadulni, és az is marad. Tehát, ha azt akarom, hogy adjunk néhány GIF nem indul el tenni valamit, vagy a probléma a számítógép, vagy valami vagyok tőkés Movie Maker ">. PS Én a Windows 7.

 28. Denisa - mondta

  nekem megy, de azt akarom, hogy adjunk és részei egy videót a YouTube hogyan?? pontosan olyan, mint ez:http://www.youtube.com/watch?v=7t2KMP9WdbQ hogyan

  • AdrianGudus - mondta

   Denisa:
   nekem megy, de azt akarom, hogy adjunk és részei egy videót a YouTube hogyan?? pontosan olyan, mint ez:http://www.youtube.com/watch?v=7t2KMP9WdbQ hogyan

   Megmutatta, hogyan kell videót bemutató klip. Továbbá, ha hozzá Movie Maker lehet vágni, és hagyja csak egy része a klip, amely érdekli. Nézd bemutató fej-farok, és derítse ki. Igen játszani a videót a szövegben ezt a cikket

 29. Patricia - mondta

  Bárcsak film megmentettem mentés nélkül projekteket lehet megváltoztatni valamit filmben?

 30. Grigoras - mondta

  Hogyan kell menteni, és mentse, amikor nézem én Aare más

  • AdrianGudus - mondta

   Grigoras:
   Hogyan kell menteni, és mentse, amikor nézem én Aare más

   Nézd bemutató fej-farok nélkül vissza, és megtudja! Bebizonyosodott, és ez a

 31. Sebastian Tiplea - mondta

  Szuper. Áll rendelkezésre. Kérdés: hogyan lehet poastrez soundtrack a forgatás, csak hang interjú például hozzá háttérzene, mint például a videó bemutatása az eredeti szöveg és a zene a normális, ha nem beszélnek lassan és kis mértékben, Amikor beszél az eredeti filmzene.

  Ha ez a szoftver nem teszi lehetővé, akkor azt ajánlom, egyet ez?

  Előre is köszönöm, és szeretném, ha a teljes 2012 eredmények és jó egészséget.

 32. Carmy - mondta

  Szia .. Mindig szeretnék menteni .. Nem mondom, hogy ez a probléma: (0x800488FA) "Kérem, segítsen nekem .. mi a teendő?

 33. Dumitru - mondta

  Nagyon szép és könnyen elsajátítható! Bravo! KÖSZÖNJÜK!

  (A kezdő)

 34. Dumitru - mondta

  Kérdés Adrian: Ha azt szeretnénk, hogy a videó, a zene a fényképezőgéppel viszem őket albumok, és mentse a számítógép, a Windows Live Movie Maker, hogyan kell csinálni?? KÖSZÖNJÜK!

  (Same ... kezdő)

 35. Azt szeretnénk, hogy a videó HD. Valahányszor szerkeszteni egy videót a Movie Maker kaptam egy gyenge erő felbontású ... kell lennie, mielőtt a film HD? vagy lehet csinálni, és a program által? HD?

 36. IonutMarius - mondta

  szia ..... Nekem van egy probléma .... videohívást vagyok ott nem tudom, hogyan látja néhány "kiterjesztés" of csinált (az átlátszó), és ha nem a rlueaza nem gyalog az iskolába, de csak egy fekete töretlen véleményét ...

  ajuntati meg, ha tudod, mit kell tenni, hogy kérem?

 37. IonutMarius - mondta

  hogyan jelenik meg ...... elnézést

 38. Gabriel Lungu - mondta

  Nagyon köszönöm Adrian! Te egy hűvös szelíd és még sok-sok türelem! Üdvözöllek benneteket tisztelettel!

 39. Ms annyira a Tarrant 2 évben valami ilyesmi, hogy nekem, és felejtsük el, hogy megtaláltad v.am bravo ms tineti.o minden annyira videotutorial és fiúk

 40. Marius - mondta

  Nagyon-nagyon hasznos tutorial!
  Csak így tovább a jó munkát, bravo!

 41. Mircea - mondta

  Dumitru:
  Kérdés Adrian: Ha azt szeretnénk, hogy a videó, a zene a fényképezőgéppel viszem őket albumok, és mentse a számítógép, a Windows Live Movie Maker, hogyan kell csinálni?? KÖSZÖNJÜK!

  (Same ... kezdő)

 42. Mircea - mondta

  Nagyon jó tutorial. Sikerült az első klip a fényképek, és tegye a zene, effektek, stb. De nem tudok küldeni az e-mail. óriási, 500 mb. Mi a teendő?

 43. Jó!
  és szeretném tudni, ha nem tud egy képet a közepén a videót .. ha igen, ... hogyan?
  segítsen nekem legyen szíves!

 44. Corina Lazar - mondta

  Buna.Eu problémája ezzel a programmal. Dolgoztam egy jelenet 9 percig, és el tudja menteni néhány secunde.De elmentett csak tervezet formájában, és csak akkor nyílik asa.Daca csak akarja menteni. WMV formátumban merge.Nici nem feltölteni a youtube-on, ha nem megy. Úgy értem, ha kinyitja nem csak fut a háttérben audio negru.Tot amit ott hozzáadott eltűnik. Tudna nekem segíteni?
  Én is próbáltam megnyitása projektszakaszban más laptop, de nem csak a nyílt merge.Se engem.

 45. Adrian Gudus - mondta

  Corina Lazar:
  Buna.Eu problémája ezzel a programmal. Dolgoztam egy jelenet 9 percig, és el tudja menteni néhány secunde.De elmentett csak tervezet formájában, és csak akkor nyílik asa.Daca csak akarja menteni. WMV formátumban merge.Nici nem feltölteni a youtube-on, ha nem megy. Úgy értem, ha kinyitja nem csak fut a háttérben audio negru.Tot amit ott hozzáadott eltűnik. Tudna nekem segíteni?
  Én is próbáltam megnyitása projektszakaszban más laptop, de nem csak a nyílt merge.Se engem.

  Megtakarítás majd kattints a Egyedi beállítások. Meg kell telepíteni a codec csomagot, amely lehetővé teszi más formátumban menteni. Tekintse meg a bemutató a K-Lite Codec Pack talál keresőmező jobb felső sarkában az új site.

  • Corina Lazar - mondta

   Ok ... Telepítettem mindent ... és megpróbáltam mindent .. újra .. És ismét merge.E nem ugyanaz ... nem értem ..

 46. Helló,
  Én Movie Maker sikerült, de miután az operációs rendszer újratelepítése (win.7), ha meg akarom menteni a projektet, nem számít, mit válasszon, ez megment akár egy szúrás, t60, 70%, akkor ad nekem eroaare, általában azt Nincs elég hely (nem alkalmazható). beszélve arról, hogy a film sok fotó-500 600 ami hozzá háttér muzical.ce tehet,
  köszönöm

 47. Tud valaki segíteni?

 48. igjr38 - mondta

  Szép bemutató és jól magyarázható. Köszönjük, hogy minden oktató, amit nyújtanak. A kapcsolat a hiba, amit adott a képek, akkor láthatjuk, hogy a Microsoft, a letöltéshez Live Movie Maker, az Essentials csomagot, és fotó galéria, ami hasonló a Live Movie Maker, de a Fénykép.

 49. Hello! I és segítségre van szükségem. Én szerkesztett fotó fekete Photoscape és megadta a dátumot, hogy nem látni a videót. Amikor ezt a filmet a Movie Maker, fáj hang és a kép, hogy kerül terjesztésre nem olyan, mint mi nem csinálni. De a legrosszabb az, hogy fáj, hogy én ki hangot. Én igazán szükség van segítségre kérem!

 50. Bogdan4891 - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma, amit letöltött a Windows Live Movie Maker a Windows 7, adtam neki, hogy rendezze, és eléri 39% és az is marad, amíg, és én vele ...... így 2 óra valamit a semmiért ... . Kérem, adjon néhány tanácsot!

 51. Adrian Gudus - mondta

  Alexandru: Kapok a programot, ahol nem volt a pc?

  Írd a keresési mezőbe a jobb felső sarokban az új honlap: Mi ez, és hogyan kell telepíteni a Windows Live Essentials a Windows Vista és a Windows 7, nyomja meg az Enter és megtalálja a bemutató, amely megmutatta, hogyan kell letölteni és hol

 52. florin - mondta

  igen nem blur néz ki ...

 53. Sikerült egy filmultet azt mondanám, hogy minden lehetséges ... A lehetőségek megmentettem, és utána dolgozni ezen a projekten ... amikor kinyitottam újra 90%-a átmeneti hatások és / vagy más, rendelkezésre álló van elment ... vagy már nem elérhető ... Mi történt? Van egy fizetett változat a szoftver, engedély vagy valami csak eltört valami a programban? Super oktatóanyagok, köszönöm!

 54. Robert - mondta

  Hey! Van egy videót, és szeretné hozzáadni egy képet, hogy a videó, benne. Ez a film, és továbbra is megjelennek a sarokban kép.
  Hogyan? Meg kell UNN projekt!

 55. Én vagyok, nézek ki, mint telepíteni a Windows Movie Maker esentials de meg .. tudom Dienst szoftvert, és telepítse vissza, hogy a program?

  • Alex - mondta

   Küldj keresést movie maker ablakokkal keresést. Ha úgy találja, akkor próbálja újratelepíteni, mintha azt mondtad, nem látom, mi a probléma. Pate telepítése Windows Live Essentials úgy döntött, hogy nem telepíti Movie Maker.

 56. alexandra - mondta

  Jó. Nekem van egy probléma. Csináltam egy filmet, de ha azt akarom, hogy játszani csak azt fekete képernyő jelenik meg, és a zene és a képek nem jelennek meg. Mit tehetek? Köszönöm.

 57. neagugaby - mondta

  adrian burlugeanu
  Gratulálok bemutató, én is csodálkoztam, amikor én barátkoztam néhány fotó és egy rövid videót a zenével! A fotó dolog ment hiba nélkül! Még egyszer köszönöm!

 58. Sorin - mondta

  Salut.Cine tud nekem segíteni? A film képekkel, hogy csináltam, miután megmentette hallja csak a zene és negru.Cum képernyőn, és folytassa, hogy a képek? MULTUMESC.ASTEPT AN választ, kérjük,

 59. Ruxi - mondta

  Azért választottam a jó, és én, mint a Windows Movie Marker ablakok 10 én osztott Traba hogyan lehet ezt orvosolni, mert szeretnék csökkenteni részeit klip

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.