Panasonic G7, 4K minőség jó áron

4K mindenkinek! Mi 4K vel, de nem látjuk őket a forgatás a pillanatok Panasonic Lumix 4K G7, ami egyfajta tükör nélküli kamera, nagy mértékben hajlik videó felvevők 4K minőség jó áron. És ha nincs TV 4K mi? Mi lesz, majd örülünk filmeztük 4K.
Eddig a forgatás 4K minőségű volt fenntartva gépek több mint 1000 euró. Panasonic Lumix G7 demokratizálni videó minősége és jellemzői nagyon kedvező áron. Alapvetően G7 olcsóbb, mint a belépő szintű tükörreflexes, és sokkal többet kínál.
Mikor jön a fotók, Lumix G7 jó munkát, de nem tudja összehasonlítani a legjobb DSLR években. Felbontás és JPEG algoritmusok nem segít túl sokat. Azonban generált G7 kép nagyon jó, és csak szakértő szemmel tudja különböztetni. Hogy érthető, hiszen valamivel kisebb érzékelő (APS-C kisebb vagy Full Frame).
De ez nem számít, ha 4K fotók amikor álmodunk, és nem jelenti azt, csak a felbontás. Úgy értem, a színes, részletes, dinamikus tartomány, stb
Peak érzékelőt G7 jobb, mint az egy-egy GH4 (bátyja), aminek a költsége kétszer annyi. Gyenge fényben Lumix G7 van 1 megállítani felett GH4.
Én néhány forgatás a Panasonic Lumix G7. Az első lövések én egy kicsit hátravetette, és nem is a TV vagy monitor 4K; A részletek hihetetlen, tökéletes szín és dinamikatartomány ....
Amikor összehasonlítottam Nikon D5200, én nem hiszem el, de a Nikon 1990 történt; Úgy tűnik, mintha egy film VHS esküvő, azt gondoltam, hogy ezek az alapvető DSLR ...
DSC_6303

Panasonic G7, 4K minőség jó áron

Egyes nézetek ...
Auto fókusz:
Ez olyan, mint a DSLR dupla kereszt típusú fázisérzékelés, mindezt, hogy milyen gyors a mozgás. Eleinte úgy tűnt, hogy sem fókuszál, mint ahogy a móka ...
Panasonic szabadalmaztatott technológia az úgynevezett DFD, hogy „mélysége képlágyítási”. Alapvetően ez egy sor képletek, hogy a kamera vonatkozik függően gyújtótávolság a lencse jellemzői és defókuszáltság előtt és mögött a témát. Ki tudja, hogyan működik, annyi biztos, hogy megy, és nagyon jól megy, még a sötétben.
Kézi vezérlés
Egy szóval kiváló. Minden kéznél van, és akkor általában rebook buton szinte bármilyen eszközzel.
Fotó minőségű
Ha D5200 Nikon adnék 9 tudomásul, Panasonic Lumix G7 adnék egy 8-8.5 mert JPEG fájlokat lehet jobb. RAW nem okoz gondot, de a JPEG lehetne jobb.
Ergonómia
A kamera is, hogy a legforróbb képeket vagy filmeket a világ, ha nem jól érzi magát, semmi „ahol a szeretet nem ...”. Szerencsére Panasonic G7 egy kényelmes és könnyen kezelhető készülék. Talán ha néhány gomb kissé magasabb volt, tökéletes volt.
akkumulátor
Nagy, szinte 2 órányi videó 4k. Mit tud többet szeretne?
A forgatás 4K
A pénz ... Mindenesetre normális költségvetést, hogy a minőség hihetetlen. Youtube találni összehasonlítását GH4 / G7 és szakmai moziterem, Red Epic, Arri Alexa, stb Persze, most már nem lehet azt mondani, hogy ez egy profi kamera, de a kép minősége egyedülálló a fogyasztói szegmensben.
Full HD 24 / 50 / 60 fps
Majdnem elfelejtettem, ez a szoba fényképezés és a full HD. Talán a legérdekesebb az a 50 hfr helyszínen fps nekünk Európában, ha lassítani, lassított akkor kap egy nagyon jó minőségű. Az, hogy ne felejtsük el, hogy van 1 / 100 Shuter sebességet.
Félretettem sok funkció, hogy gyorsan emlékeztessem önöket:
4K fotó előre tört, start / stop és sírva 30 4K kép másodpercenként melyiket választod.
Snap video, video 8 másodperc rack hangsúly.
Arcfelismerő akár 6 oldalán (itt is)
Hozzászólás Focus, Focus A kép elkészítéséhez és után.
Fókuszban a szem legközelebbi automatikusan
Idő telik több, egymást követő fotók szerelt egy videót
Állj animáció, a céh Gopo
HDR képek irreális
Többszörös expozíció a képek szellemek.
Profilképe komplex (CinelikeD és CinelikeV)
Zebra számára figyelmeztet viszontagságainak kitett területeken
Focus tetőzik, manuális élességállítás támogatás
Ha szeretné tudni részleteket ebben a szobában, kérjük, írjon nekem a vélemények, nem akarom untatni az embereket.
Panasonic Lumix kit objektívvel G7 14-42mm (at f64)


Video Review - Panasonic G7, 4K minőség jó áron


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Liviu - mondta

  Én egy Panasonic Lumix fényképezőgép GH3. Tudok lőni körülbelül két órát egy feltöltéssel. Úgy tetszik nekem, hogy nem tudok lőni több mint 30 perc folyamatosan. Van-e módja annak, hogy elkerülje ezt a korlátozást? A beküldött modell Cristian is korlátozott? Köszönöm, és jó napot.

  • Körülbelül minden kamera Európában értékesített ez a korlát, mert az adók kamerák. Ha a fényképezés alatt 30 perc, az azt jelenti, hogy a kamera extra és fel van töltve.
   Azt hiszem, 30 perc is elegendő.
   Ha megszokja a kamera, tudod kikerülni ezt a problémát.

 2. János - mondta

  Ahol vásárolta 2000 oroszlánok? Találom ... csak mintegy 4000.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ön közvetlenül kapcsolódhat a termék fix át a videót! Pirossal írva, mit gondolsz van írva piros?

 3. Andi`s - mondta

  Szia, én egy kérésem hozzád, adj néhány tanácsot. Én szervez a keresztség és beszél a fotós javasolta nekem, hogy az egész forgatás menni egy HDD (minőségi), és ne használja DVD-ket.
  DVD-k természetesen meg fogja karcolni nekik egy kis ... .. Mi a teendő? Köszönet

  • Liviu - mondta

   Azt hiszem, a fotós jó ajánlás. De ha a merevlemez szünetek, hogy hasznos lenne egy tartalék DVD-n. A DVD-k kerülnek át az új merevlemezre majd lövészet keresztség. Ez még a jövő zenéje forgatás mérete és a lehetőséget a töredezettség DVD-n.

 4. Nicu - mondta

  Szia, a hangsúly nem mondott semmit ... te -Automatikus manuális fókusz?

 5. Catalin - mondta

  Panasonic g7 használható video események?

 6. Bogdan Bezi - mondta

  Gondolj Panasonic G7 egy steadycam egy jó választás? Úgy értem, hogy nincs képstabilizátor, képstabilizátor és a következő modell a Panasonic úgy tűnik, hogy augusztus végén Romania.Voi 80% -át az időt a fényképezőgépet egy állványra és a ház külső fogja használni a folyamatos cam.Ce Mit gondol? Tudtam, hogy a jobb választás?

 7. Roxana - mondta

  Hey! Szükségem van néhány tanácsra ... Azt akarom, hogy egy kompakt fényképezőgép készítsen jó minőségű képeket és videókat, és használja az ünnepekre, fontos eseményekre. Nem tudom, mit válasszon a Canon G7X Mark 2 és a fényképezőgép között. Milyen választást kell tennie? Felismerném, ha segítesz.

 8. Tinel - mondta

  Azt G7 a 2 évek Canon nem tudom, de ez egy érintés. Kompakt, kivéve G7 clasa- ami nem kompakt tükör nélküli (szenzor sokkal magasabb, többek között)
  Véleményem szerint: ha úgy tetszik, hogy megtanulják, és nem bánja gombot nyomja meg. Ha valaha, hogy képek / filmek tökéletes vegye G7; Ha akarsz valamit, hogy távolítsa képek / felvételek minősége OK nélkül fejfájást, hogy a Canon.

 9. NORRIS CHIRILIANU - mondta

  Hello! Meg fogom venni ezt a kamerát ... Két készlet-ajánlatot találtam ... g7-et 14-42-rel 2000 lejnél vagy 12-60-at 2300 lejnél. Ön szerint melyik a jobb?

  • A 12-60 mm-es készlet jobb, megéri a különbséget. A G7-n, mint más mikro 4/3-os készülékeken, a vágott videóban, és 14 mm-nél a vágásnál nincs ilyen széles szög, tehát a 12-60 mm-es haj jobban néz ki.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.