PC-s játékok konfiguráció jó áron

PC-s játékok konfiguráció jó áron

Gaming több áramot fogyaszt, mint valaha, és a legtöbben szeretnének lejátszani képes rendszer új játékok; Mert semmi több bosszantó, ha a játék nem akarja futtatni, vagy folyamatosan működik.
Az alábbiakban általunk gyűjtött össze a legjobb alkatrészeket a piacon egy tisztességes költségvetést. Ezen az áron én is csoda, sikerült kaparja ki, mint egy jó játék rendszert.
A processzor egy Haswell, a Skylake Ez túl drága a legtöbb játékos. Bár hace része az utolsó generáció, Intel-3 i4170 a bajnok.
A videokártya az új generációs Nvidia GTX 960, a szerszám az utolsó generáció.
Mint azt már tudja, én választottam egy SSD tároló GB Kingston 128. De lehet csatlakoztatni a merevlemezt ebben a rendszerben, amelyben tárolására használni fog. Azt javaslom egyik 7200 rpm.
A forrás-re Corsair és 450W elég ez a rendszer, sőt némi extra teljesítmény-tartalékkal.
Olcsó PC játékkonfiguráció - Használt alkatrészek:
Intel® Core ™ i3-4170, 3.70GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
Asus alaplap H81M-A, aljzat 1150
Kingston HyperX memória 4GB Vörös düh, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
Gigabyte videokártya NVIDIA GeForce GTX 960, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Forrás Corsair VS450 450W, Aktív PFC
Segotep ház SG-CL, ATX Mid Tower áram nélkül, fekete
Választható extra merevlemez
Seagate Barracuda HDD 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. flo13 - mondta

  gratulálok bemutató, igen egy jó pc nagyon csábító áron.

 2. Misu - mondta

  Gratulálunk bemutató, Cristi elnézést a korrekció, akkor azt jelenti 7200 rpm merevlemez.

 3. Adrian - mondta

  Mondja kérem kit vagy külön billentyűzet és egér.

  • Microsoft asztali billentyűzet és egér készlet 3000, vezeték nélküli, kék pálya, fekete, USB
   Ez egy tisztességes árat minőségű egér és a billentyűzet.
   Billentyűzetek csak a legjobb gépeket, kezdve EUR 100 fel. Keresse meg a legjobb Logitech egér modellek MX (Master, teljesítmény, bárhol). költségkalkuláció több mint 300 lej minden.
   Azt mondják, a fenti kit a legjobb választás.

   • Adrian - mondta

    Valami ilyesmire gondoltam, és megvásároltam a Logitech MK330 készletet. De aztán gondoltam a vezeték nélküli technológiára, ha az intenzív PC-k használatához minőségi lenne. Javasolt egy vezeték nélküli PC-készlet? Válaszidő a vezeték nélküli technológiára és az akkumulátorokra. Lehet, hogy késésem van, az egerem összeomlik, vagy valami nem úgy működik, mint egy vezetékes billentyűzet? Szeretném használni a billentyűzetet és az egeret szerkesztéshez, programozáshoz ( irodai / otthoni), akkor kevesebb játékra, de ha kevesebbet mondok, akkor nem napi egy-két órára gondolok, egész nap lehet (gondolom) néhány meccset játszani a barátaimmal ... hallottam valakitől, hogy az egerek nagyon gyenge a görgetés, valójában ezt látom bennem. mechanikus, megvilágított és fényekkel rendelkező egerek nem is gondolnám, hogy ennyi pénzt költenék rájuk, mert n u egyáltalán nem segítek.Most nem tudom, mit tegyek, megrendelném azt a készletet a Microsofttól, vagy ez lenne a legjobb egér a Logitech MK330 készlethez, és ezt a készletet választanám?

 4. LucianGL - mondta

  Mi több, Cristi, SSD 7200 forgást? : D Azt mondom, hogy újra a bemutató, akkor meg kell említeni a 3 vagy SSD helyett HDD, nem a másik, de néhány egyszerűen nem tudom, és magától értetődőnek, amit hall, vagy mondják.

  Jobb volt, ha említette a tendencia, azaz a eGPU, hogy lehet csatolni a PC vagy laptop legrégebbi és így adómentes vásárlás egy újat, gyakorlatilag a helyén semmiféle 2500 1000 és fuss ugyanazt a játékot.
  Én meg ez a dolog egy korábbi megjegyzést, de nem voltál körültekintő.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez nem olyan könnyű eGPU oldalon. Ez kényelmetlen használni egy laptop, a hordozhatóság megy a pokolba az összes

   • LucianGL - mondta

    Ha az intézkedés a hatalmas pénzösszeg mentheti, és azt hiszem, megéri a fáradságot, egy laptop, ha éppen nem játszik a laptop, amíg fut a laptop hátizsák azt mondani, hogy kusza eGPU-ul.Hai kell komolyan. Vannak eGPU alakú dobozok, amelyek igazán kis ismétlés portabile.Acum előnye hatalmas, mint néhány dejavantaj.
    Az átadás pontosság és a sebesség bot, azt hiszem, az az őrült WinXP megmutatta nekem, mint 1GB / s tettünk több transzferek USB-kapcsolaton keresztül, és 3.1 csak kevéssel ment fölé 300MB / s.

  • Octavian - mondta

   Helló srácok segítsen nekem legyen szíves vesz nekem egy videokártya kompatibilis az alaplap. I alaplap: Hewlett-Packard HP Compaq átalakítható minitorony dc7600. Mi lenne egyezik az?

 5. LucianGL - mondta

  A másik dolog, Kingston DataTraveler HyperX Nemrég vettem 3.0 256GB ( http://www.hyperxgaming.com/en/usb/dthx30 ) A kék fekete, középső és USB-n keresztül 3.0 tettem az átadás SSD botot, és odament 1GB / s, írás rajta volt ~ 120MB / s
  Láttam, hogy van változata (USB stick) 1TB helyben, hogy kicsoda szeretne vásárolni.
  Nincs hivatalos adat:
  USB 3.0: 225MB / s olvasási és 135MB / s írási
  USB 2.0: 30 MB / s olvasási és 30MB / s írási

 6. Visan - mondta

  Üdvözlöm a barátok! 10 és a közelmúltban már Windows Vista start gomb nem reagál a jobb gombbal, mert nekem nincs olyan funkciók vannak. Nem tudom, hogy miért történt ez, és kérem, segítsen nekem. Köszönöm.

 7. Ovidiu - mondta

  Cristi üdvözlő Scuse nekem, de mennyire van és mil mil ha elküldik Olaszországban?

 8. Tomi - mondta

  Configuration kissé érdekes, de nem igazán éri meg a i3, mert mindennek van egy kétmagos, majd jobb lesz, Pentium GHz frekvencián több mint 3 de fél áron, vagy jobb, ha egy kis pénzt, és vegye i5.
  SSD rendben van, hogy minden SSD érzi konfiguráció és vivta élő napra nem too'll lásd különbség SSD olcsó és drága, de Kingston nem érdemli meg, mert megváltozott emlékeim vannak róla, és most elég gyenge és jobb alternatívákat találjunk a piacon lévő más gyártók.
  Mivel Választási forrás által CWT és bronz minősítést nem is annyira mehet más változatok .Például W 500 SIRTEC becsület méltányos áron és komoly eladó.
  PS: Próbálja még ha a rendszer konfigurációk, hogy cél és egyéb üzletek, mert van egy szélesebb termékskála.

 9. Doru - mondta

  Videotutorial csapat üdvözöl minden.
  Érdeklődéssel követte a konzultáció egy ideje, és örülünk kapott információkat.
  Segítettek sokszor felhalmozni új információk és megoldani néhány technikai probléma.
  Még 2 héttel ezelőtt segítettem egy barátomnak, hogy egy játék PC információk alapján itt található.
  Intel platformra mentem i5 CPU-val. Sok barát azt mondta nekem, hogy olcsóbb lettem volna, ha az AMD-t választom, és hogy "nagyobb teljesítményem" lett volna.
  Korábban tanulmányoztam egy kicsit a problémát, és arra a következtetésre jutottam, hogy jelenleg nincs ilyen nagy különbség a 2 vállalat között a játék terén, legalábbis egy kb. 3000 - 4000 lej
  A webhelyén az elmúlt ~ 2 évben látottak alapján a bemutatott játékrendszerek nagy része az Intel platformján volt.
  A múltban némileg szabály szeretnék menni AMD Gaming.
  Alig várom, hogy visszajelzést és bemutató rendszer az AMD Gaming
  Gratulálunk, amit csinálsz.

 10. Anderson - mondta

  Jó játék rendszer, gyorsabb, hogy a pénz megy a 260x vagy valami AMD 380 kicsit. Ki akar vásárolni HDD, ajánlom Seagate WD Blue vagy mindkettő.
  Tipp !!! Ne vásároljon Hitachi és a Toshiba HDD-k a legrosszabb, számomra ők is osztott után fél 1 különböző időközönként. A probléma az, hogy Keressétek, ami készenléti így uzand és étel, és a fej olvasási / írási.
  Seagate egy nagyon nagy probléma, nevezetesen APM gyárilag beállított, és nem 128 254, emiatt szeretjük végződik a 10 másodperc, ha szükséges.

  • Tomi - mondta

   Ha gondjai voltak azok a vállalatok, nem jelenti azt, hogy minden termék egyszerűen probleme.Pur akkor volt szerencsénk.

   • Anderson - mondta

    Van véleménye a külső vagy még egy online üzletben, hogy WD és a Seagate nem ajánlja, mint ezt. Ha gondod van a Toshiba és a Hitachi Data rajtad annyit kell tenned. Plusz mik azok a SMART hiba Olvassa Keressétek hibaarány és a hibaarány van egy csomó, mint a WD, hogy tiszta-e. Minden vásárolják meg termékeket, saját felelősségükre.

 11. bogdan - mondta

  Mit javasolnak, hogy figyelemmel kíséri ezt a rendszert?

 12. Sebi - mondta

  köszöntés. hogyan kell beállítani rekordok több helyiséget menni NAS IP? Cristi, ha mindkét kezét. Minden helyi. ugyanazon a router.

 13. Köszöntelek benneteket, van egy teljes tábla a Windows 8.1 (alwiev uralkodj i8), és ha lehet, adjon néhány tanácsot, hogyan tudom telepíteni egy Linux disztribúció rajta, mert ez nem olyan laptop vagy asztali, más és más. A módszerek a Linux telepítése laptop és asztali megpróbáltam ezen a táblagépen, de nem megy, azt nem ismerik, és nem bootolt STIK Linux, és a BIOS nem találja a beállításokat ebben a (adtam BIOS-ban Stik a primu, de semmi). Köszönöm

 14. Cosmin Petre - mondta

  Cristi Hello, van egy kérés, meg tudná mondani, hogy jutok meghajtók az összeszerelt PC?

 15. Laurentiu - mondta

  Helló srácok! Problémám van a PC-vel, nem tudom, jól állsz-e ebben, de megpróbálom elmagyarázni. Bár van egy kissé nagy teljesítményű PC-m, és van egy játékom, amelynek problémamentesen be kell illeszkednie a követelményeibe (fifa 16- original), vannak pillanatai a játékban (lag, bunkók). Nem tudom, mit kezdjek velük. Magasról alacsonyra csökkentettem a beállításokat, 7-ről visszatértem a win10-be, és elhittem, hogy ez ok lehet, de nincs változás, ugyanezt teszi. Érdekesség, hogy egy barátom hibátlanul dolgozik egy gyengébb PC-vel, mint az enyém. Számomra hibátlanul működik az első félidő végéig, majd késéssel kezdődik ... Néhány részlet a számítógépemről: (cpu amd fx 8320 octa core; videó van radeon r9 200 ddr5, 2 gb ram, 256 bit, 8 gb ram memória. Klasszikus 500 gb-os merevlemez, megemlítem, hogy az illesztőprogramok naprakészek. A játék eredeti, az eredeti programon keresztül vásároltam. Mindenféle beállítást kipróbáltam a videokártyáról, semmi változás. Egyértelmű probléma, de nem tudom- "Tudom, mi az. Van megoldás, ötlet? Előre is köszönöm."

 16. mosu67 - mondta

  Kérjük, kedves velem, hogy melyik munkát késleltetésű memória láttam CL10-CL9-CL11-Mi a különbség a kettő között, és mi ezeket a látencia, hogy jobb lenne? Köszönöm szépen, bevallom, hogy én nem készség és egy kis segítség nem árt Miar.

 17. Misu - mondta

  Röviden, RAM látencia a várakozási idő betöltésére kisebb az idő, annál jobb, látencia mérik ns (ns).

 18. MihAiFCUCRAIOVA - mondta

  Köszöntöm Önöket segítsen nekem, és nekem egy probléma, telepítettem a Windows 3zile tettem egy Windows Ultimate 7 a 64biti. És amikor fény PC egy percet töltsön a CPU 80 90 valamit%. Anélkül, hogy bármit, én még nem történt eddig https://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ vagy https://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ használja a rendszer regisztrációs fájl svchost.exe azt 7 ablakok.

  Saját processzor: http://www.cel.ro/procesoare/procesor-amd-fx_6300-x6-6_core-socket-am3plus-l/

  Mi a magyarázat, mi? kell a processzor menni?
  Könyörgöm, segítsen nekem

  • Az operációs rendszer újratelepítése, eredeti, nem kalóz egy új merevlemez.

  • A probléma lehet egy vírus
   Van egy víruskereső telepítve után azonnal letelepítési?
   Lehet, hogy a nyereménykészlete nem éppen "tiszta", vagy esetleg telepített egy problémás programot, vagy vírust szedett össze a netről.

 19. MihAiFCUCRAIOVA - mondta

  Sok köszönet Cristi Ok, srácok !! Csak így tovább a jó munkát !!! ;-)))

 20. mosu67 - mondta

  Mnultumesc Misu játszani, ha jól értem késleltetett válasz a válasz sebessége memoriei.Ar lehet kérdés egy Nvidia GTX Memória bitek 2000 125 Mb ugyanazt nVidia GTX memória 2000 256 Mb és ugyanolyan kicsit .Placa Mi a különbség bites funkciók 125 256? Köszönöm szépen

 21. Utal az út a processzor és a memória sávszélessége busz- () azt mondja, hogy hány bitet tud keringeni bizonyos értelemben ugyanakkor egyes fizikai adatok utak a memória és a processzor.
  Egy kicsit BUS 128 128 futtatni egyszerre minden kicsit, és mivel ez több 256, 384 512 bit vagy annál jobb át több bitet egyszerre.

 22. mosu67 - mondta

  Misu Nagyon köszönöm, ha jól értem ez az információ kering videó kártyát és processzormemóriából

 23. Igen, a memória és a processzor táblák videokártyák videó.

 24. Khalimdutz - mondta

  Azt szeretném megváltoztatni a videokártya GTX GTX 560 i970 5k 2500.Am processzor és alaplap Asus P8Z68-V LX a Corsair TX hálózati 650 16W és megyek GTX3 DDR970.Oare GB RAM telepített? Köszönet minden válasz !

 25. Leica Dan - mondta

  Kíváncsi vagyok, mi akadályoz meg termelni készült oktatóprogramok rendszerek és konfigurációk, hogy minden fent említett, azt hiszem, sokkal hasznosabb lenne mindenkinek! Tovább megyek Crtisti kezét.

 26. Catalin Botezatu - mondta

  Szeretném megvásárolni ezeket a komponenseket:
  ASRock 970 Pro3 R2.0, AM3 + aljzat, az AMD chipset 970, 3.0 USB, ATX
  Kingston HyperX memória düh Kék 8GB DDR3 1866 MHz Dual Channel Kit CL10
  AMD FX processzor X8 8300, AM3 + pálcák 8, 3.3 GHz-es frekvencián, 3MB L8 cache, TDP 95W, Box
  Burkolat Plus Zalman Z3
  PS: a kezdő és szeretne való különös tekintettel alaplap kompatibilitás RAM. (Ha marad ezen a frekvencián).

 27. Laurentiu Sirbu - mondta

  Helló. Laurentiu vagyok, az a fiú, akinek problémái voltak a fifa 16 játékkal, a lemaradással ... Tudod, hogyan oldottam meg? Szakszerűbb szervizbe mentem, és elkezdték leszerelni az egyes alkatrészeket, kicserélve az övékre. Cserélték a ramot, semmi változás, kivették a processzort, ugyanúgy, tettek egy másik videokártyát, ugyanazt. Figyelem, amikor letörölték a régi hővezető pasztát a processzorról, és felvettek egy másikat, mit látsz, az egyáltalán nem remeg. Folyékonyan folyik fejtől a farkáig. Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű tészta annyira fontos lehet. Még jó, hogy megoldottam a "nagy problémát".

  De most van egy másik, nevezetesen közeledő fekete-péntek és nézni egy SSD, hogy tartani az operációs rendszer, abbahagytam rajta http://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-samsung-850-evo-2-5-120gb-sata-iii-mz-75e120b-eu/pd/D4J9BMBBM/ Hogy miután a hozzászólás van nagyszerű lenne. Az még a jövő zenéje, hogy ez lesz majd eladásra, de egyébként is, ha nem vagy indulnak megvenném. A probléma az, hogy a jelenlegi ASRock alaplap nevezetesen VGS960 3GM-FX (CPUSocket) csak akkor támogatja a SATA és SSD 2 kívánságát jön sata 3. És megértem, nem lesz kompatibilitási problémák, de a sebesség az írás / olvasás lesz csak 50%. Szeretnék venni egy alaplap, amely támogatja a SATA 3, de legyen jó minőségű, stabil, és hogy tudtam használni a jövőben, ha van egy újabb videokártya kompatibilis.

  Most a komponensek:
  - alaplap - ASRock 960GM-VGS3 FX (CPUSocket) Egy évvel ezelőtt arra kényszerültem, hogy ezt az alaplapot vegye az emag, mert néhány teszt után néhány "régi forrás hibát" észleltem -Egy kicsit gyengébb forrást tettek és megégették a régi alaplapomat, egy msi G45-et, amely támogatja a sata3-at, és helyette adták az Asrock-ból azt, ami miniAtx, halmozott, túl sok lehetőség nélkül ugrade, de semmi problémám nem volt vele.) Csak valami összetettebbet szeretnék, a rendszerem számára, ha ez a megfelelő kifejezés ...

  - processzor - AMD FX-8320 Vishera Socket AM3 + (942) 32nm nyolcmagos processzor
  - videó - AMD Radeon R9 200 Series, Sapphire, DDR5, 256 iti, Memory 2048 MB
  - ram - 2 × 4 GB, hyper x, kingston 1600
  - forrás - Forrás Inter-Tech Energon 550W

  Azt akarom, hogy ajánljon egy alaplapot az am3 + foglalatomon, amely támogatja a jelenlegi processzoromat, hogy legyen sata3, de ha lehetséges, legyen valami "jövő" egy esetleges frissítéshez, hátha videokártyát vásárolok jobb teljesítmény, hogy illeszkedjen, nem kell mást venni. Maximális költségvetésként 450 lej. Remélem, hogy nem sokat írtam, és lesz türelme elolvasni ezeket a sorokat. Üdvözlettel: Laurentiu.

  • Evo 850 Samsung SSD nagyon jó, de még jobb lenne egy profi 850, ha megtaláljuk a legjobb áron. Teljesítmény, a Pro Evo és sokkal ugyanazon a helyen, hanem megtartja a pro idejű teljesítmény.

 28. Laurentiu Sirbu - mondta

  Köszönöm a választ, mi a helyzet egy jobban teljesítő alaplappal, ha így nevezhető 450 lej áron? Ha az ssd-t veszem, akkor az a sata 3-on jön, és a jelenlegi alaplapon van a sata 2, és nem akarom megakadályozni őket az ssd végrehajtásában ...

  • Sajnos én még nem teszteltem lemezek AM3 +, a tanács, amit adhatok n.
   Ha korlátozott költségvetés, megpróbálja megvenni a lemezt szereltek a rendelkezésre álló költségvetést. Ez feltétlenül kell, és SATA3.
   Azért ajánlom Intel egyszerű és USB3 mozogni SATA3.0 legjobb Intel chipset, mert közvetlen natív támogatást a chipset.

 29. Cabron2433 - mondta

  Szia cristi..ce tudtam javítani a rendszeren:
  Intel Pentium g2030 3.0 4gb GHz RAM, NVIDIA GeForce 210. Köszönöm.

 30. Cristy - mondta

  Cristi köszönés,
  1) AMD A6 X2 6400K, 3.90GHz, Socket FM2, Box, Black Edition (Dual Core) jó játék? Ott van AMD Athlon Dual Core 2Ghz X340 3.2. Ők ismerik a különbséget? Érdemes a változás?
  2) 120GB Kingston SSD SATA I 3. És különleges igény SATA adatkábel SATA kábelt és megy 3 vagy használt?
  3) 8 DDR3 GB RAM elég a játék? Érdemes tenni 16GB?

 31. Hello ..! Csökkentettük a költségvetés helyett sajnálom, sokkal rendben van .. Intel Haswell Frissítés Core i3 4170 3.7 lej 559,49GHz doboz = Savage 8GB HyperX memória Dual Channel Kit DDR3 1600MHz CL9 lej = 203,59 GIGABYTE GA-H81M-H Kingston HyperX SSD 205,78lei SATA-III Fury 120GB = 2.5 227,48 lej hüvelykes Asus Radeon videokártya R7 250GB DDR1 5 128 bites [R7250-1GD5] = 350,20 750 lej forrás 500 w HDD esetében a régi rendszerben ..

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.