Az igazság a NET-ról NEM MEGHATÁROZOTT

NET NEM MEGHATÁROZOTT

Vettük a bunkót, ez az igazság. Napról napra meggyőződünk (bolondok) a Net Unlimited számára leginkább csábító ajánlatokkal.

A korlátlan háló az egyik olyan ajánlat, amelyet senki sem tud ellenállni. Ugyanakkor tisztában kell lennünk azzal, hogy ebben a technológiában ez a technológia szinte lehetetlen, hogy mobilhálózati szolgáltatóként NET NETWORK ügyfeleket adjon.

Mintha a NET NEM MEGHATÁROZOTT ajánlatot átültetné.

 1. Korlátlanul enni lehet, de csak egy órányi korty
 2. A napi 50 korláton belül lehet, hogy milyen fizetést szeretne
 3. Szabad, ha akarod, kivéve hétvégén szombatig

De mi a probléma a NET UNLIMITED?

DIGI:

Ez a leginkább korlátlan nettó. Korlátlan korlátolt ajánlat 4G.

Ha közelebbről néz ki, egyértelműen írja be a NET UNLIMITED 4G-t, de a dolgok nem így vannak, mert:

 1. A Digi nem rendelkezik 4G hálózattal, mint a városokkal, rossz lefedettséggel
 2. A korlátlan 4G Net az 40G-n valójában csak az 4-re korlátozódik, és ezek közül csak 10 az 3G-nél
 3. A városokon kívül a Digi lefedettség szörnyű
 4. A legjobbak közül: 2G-ről semmit nem mond
 5. Ha nem vagy 4G vagy 3G csak az 128Kbps / 64Kbps NET UNLIMITED sebességgel rendelkezik
 6. Nagyon nagy esélye van arra, hogy az 80% -ában az 3G hálózatban, ahol csak 10GB forgalom van

Telekom:

Ezek a legtöbb banditák. Ha Digi megbocsáthat neki, hogy kicsi és nincs hálózata, akkor nem tudjuk megérteni a Telekom-ot, ha nem akarja lopni az ügyfeleket vörös és narancssárga színből.

A NET UNLIMITED hirdetésekben nem beszélt kérdések:

 1. Minden előfizetés és bármilyen kártya esetén korlátozott hálózati tartalma van az 1.5 Mbps és az 480p felbontáshoz
 2. Hogyan ismerik a videó tartalmukat, kémkednek-e a forgalom?
 3. Minden előfizetés van egy forgalom is, de a használatához, és megnézhetsz egy nagyobb 480 videót, le kell tiltani a korlátlan nettó bónuszt. Intuitív nem?

Vodafone:

Nincs mit mondani. Ha elkerüli a forgalmat, meg kell fizetnie, de legalább tudja, hogy miről beszél, és nincsenek korlátai, nincs korlátozás a rögzített nettó előfizetésekre, és ez a forgalom befejezése után érvényes, így nem számítanak fel díjat.

narancs:

Nincs mit mondani. Ha meghaladja az előfizetésben szereplő forgalmat, fizet. Az Orange költségszabályozása, amely csökkenti a sávszélességet és amely csak a forgalom vége után aktiválódik.

Következtetés, az igazság az UNLIMITED NET-ről

Nem érdekel, hogy mennyi előfizetési költség, mennyi juttatás szerepel, ezek az egyes szolgáltatók stratégiájának részét képezik, de érdekel, hogy megfelelően tájékozódjanak és ne tévesszenek.

Két előfizetésem van, az egyik Orange és a többi a Telekomon van, és amikor a kórházban voltam, Vodafone kártyám volt 100GB-vel (jó).

Telekom

Bármi, amit megpróbálok a hálózaton telekom, Úgy érzem, van egy akadály. Azt hiszem, ez egy tűzfal, amely az adatokat kiszűrte, különben nem lehetett különbséget tenni a videóforgalom és az egyéb forgalom között. Bár a lefedettség nagyon jó, a hálózat rendkívül keményen működik.

narancs

Narancssárgán nincs semmi bajom, éppúgy, mint amikor a földi szálas hálózat leesik narancsőrült. Ellenkező esetben minden rendben van.

Rövid elemzésem szerint a narancssárga a legalacsonyabb árak a szolgáltatás minősége és a hálózati stabilitás szempontjából.

Vodafone

A közelmúltig nem volt kapcsolatom Vodafone, de a közelmúltban kórházba kerültem néhány 2 hétre, és az egyetlen szórakozás volt az internet. Mivel a kórházi hálózat csak orvosoknak volt elérhető, a mobilhálózatot használtam. Az 2-3 napokban az 8 GB-ot az Orange előfizetésben fogyasztottam.

Ezután kaptam egy vodafone kártyát, amely ajánlatot kapott az 100GB-vel. Először nem hittem, de jó volt, 100GB korlátok nélkül, így a 2 hét barát volt. Megszakítottam a YouTube-t és a Netflix-et, mit csinálsz a kórházban?

Digi

körülbelül Digi Nem tudok sokat, kivéve, ha a bátyám azt mondta, hogy nem férhet hozzá a megfigyelő kameráihoz. Ez azért van, mert az épületek valószínűleg az 3G vagy az 2G-n vannak, ahol a sávszélesség drasztikusan korlátozott az 10G után az 3G-n, és az 2G mindig korlátozott.

Az igazság a NET UNIMITED-ről - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Claudiu - mondta

  Tisztelettel, de a közzétett információkat a szerző nem ismeri el teljesen. Ami a szemem elé esett, és csak az volt, amit írtam, az volt az említés, hogy a DIGI nem mond semmit az 2G technológiáról! Hogyan lehet megemlíteni, hogy nem vásároltak-e, és nem akarták az 2G-t? A hang- és csiga sebesség mellett az 2G nem tudja, hogyan kell tennie (az Orange és a Telekom EDGE-jét kizárják, néhány 256Kb / s és az alapvető GPRS az 56Kb / s). Rengeteg emlékem van, de nem ment el! Ha megnéznéd a lefedettségi részt, akkor láttad volna, hogy az 3G és az 4G hálózat igen kiterjedt és még mindig bővül (nem csak a városokban), mivel ezek a kategóriák voltak és a legolcsóbbak. És a többit ugyanaz a halétel, mindenki korlátozza a forgalmat, és joguk van kérni az extra adót, ha túllépik, ha a szerződés ilyen jellegű (korlátlan az abban az értelemben, hogy nem vágja le a macaront a túllépés után, azt akarod, ha akarod). A helyesen tájékozott nem csak az internet mennyiségét jelenti, ha az 4-ben szálakat osztjuk meg, azt látjuk, hogy "a nemzetközi mobilhálózatokban lévő percek" nem minden mobilhálózatban vannak (kérjük, hívja az MVNO-t vagy egy olyan üzemeltetőt, amellyel még nem fejeződött be) egy percben megadott hívó sáv, nézze meg, hogy bár a mobil is fel van töltve). Felejtsük el a pillanatokat, amikor Orange az 1-ról reggel reggel 6-re irányítatlan forgalmat kínált? Felejtsük el a Vodafone Skype tiltását az előfizetéskor, ha nem fizetünk díjat vagy az alkalmazott tömörítést, amely csökkenti a képminőséget az erőforrások mentése érdekében? És a vállalatok tudják, hogy milyen webhelyeket és milyen protokollokat használnak, éppúgy, mint azokon keresztül (A pont) a B pontig, keresztül (a Pitesti-ből Bukarestbe, és megyek a városokon / községeken) falvak, és nem a vízvezetéken). A Vodafone még mindig rendelkezik szülői felügyelettel, hogyan tudják, hogy blokkolják a YouTube-ot, ha nem szűrnek valahol, ahol sétálok ... Nekem van minden tiszteletem, és nem tartanak semmilyen vállalatot, ha ez az eredeti benyomás. Nem várom, hogy ezt a megjegyzést közzé tegyék, vagy túl sokat maradjanak ezen az oldalon, de remélem, rendben van, hogy lássam, mit írtam. Jó estét.

 2. fanedialog - mondta

  Azoknak, akik Digi-t panaszkodnak, még nem volt előfizetési hónapja.
  Mindannyian vannak, és most narancssárga és digi van, és nagyon jó narancs jó az interneten a városban, és jelzi a parasztnak, de a nettó fejezeten kívül minden hülye, Digi nem mondja, hogy nem létezik.
  Milyen árakkal rendelkezik az Orange Vodafone telekom a digie előtt, és milyen árakkal rendelkeznek?
  Feliratkoztam az Orange 10 évre, az 8 euro előfizetése 120 min nemzeti 500 hálózat és figyelem 100 mb nettó, hogy miután meghaladta az 9 eurót az 40 mbért, abban az időben, amikor mindent bezártam, tudod, mit csináltak másnap reggel, mielőtt imádkoztak, hogy a milogi nem törölték az 8 XXXXX 70 üzeneteinek egyikét, ugyanolyan tartalommal, amit még soha nem szállítottam a számba, amit közvetlenül dobtam a szemétbe.

 3. hriscu - mondta

  enni C
  ... .Ez a cristi (ez egy kifogás, mert nem 1000 Lei kilu)
  Többek között azt mondod:
  "3 - külső városok, amelyek Digi-t borzasztóak"
  Van DOT-ról TOT, és nagyon örülök.
  Repüljön a hálóba egy faluban, 75 km-re Bukaresttől.
  Látod a túlmunkát. Pohta Buna!
  * Kérem, "huzalozzon", hogy tartózkodjon attól, hogy tzarától származzon

 4. MARCO - mondta

  @Hriscu
  Tedd a melteanulumot, adj Digi ételt, vagy mit érdekel és megbántod az embert? Az ő véleménye írott egy cikkben, ha nem szereted abbahagyni ezt a webhelyet, de ne beszélj, mintha a báránybőrben lennél! És azt mondod másoknak, hogy én vagyok az országból.

 5. összekötő tiszt - mondta

  Emlékezzünk arra, hogy mit csinálnak a narancs és a vodafone, mielőtt eljöttek a DIGI Mobile piacra, és nem fogják megtartani senkit, de legalábbis mindenki számára mindent megtettek, beleértve az országban lévőeket is. az ajánlatban ... de mindenesetre felemelte a dolgokat!

 6. Cristi - mondta

  Úgy gondolom, hogy jelenleg a digi a leginkább k áron, minőségen, sok változáson ment keresztül, a sebesség növekedett, az 4g jel mindenhol megtalálható, 4 előfizetésem van, és ne felejtsük el a volta és vo wifi,

 7. ViorelR - mondta

  Elolvasta-e a bejelentést előre, hogy azt elküldje, mit jelent a "" a "k" -nél? . Valójában Digi már régóta visszaadta az árakat, amint megjelentek a piacon; A Telekomnak, az Orange-nak és a Vodafone-nak óriási árai voltak, és még mindig gyakoroltak, elégedett vagyok Digi-vel, nem használom a hálót, én a városban élek.

 8. ViorelR - mondta

  Köszönjük a bemutatót, nagyon jól csináltad, hogy megmutatta nekünk a telefonszerződések új "underground" -ját, amit nem is olvasunk.

 9. axelluny - mondta

  Szia Cristi.La telekakaom astfel.Au dolgok övék, és a DNS Filter tot.Mai pontosan, pontosan tudom, mit csinált internet.Este egyik 4 problémák vezettek, hogy adjak nekik egy rúgás a csacsi után 10 nap TESTE.La két számjegye, ha gázol 3 G, nem korlátozzák a forgalmat 10 G sem bérkiegészítést.

 10. cipro - mondta

  A testvérek, a verseny Romániában kicsi, ezért a KKT-szolgáltatások. Két vagy három nagy üzemeltető látja, hogy a sebesség hogyan növekszik, és csökkenti a sebességet. Muskit várok a műholdas internetjével ... Remélem, hogy megragadok ... .. :)

 11. Ciprian - mondta

  Az utolsó országban ásunk. Valójában az 5 gb forgalma lelassult, de az ár sokkal jobb volt, mint bármely más szolgáltató.
  Előrehaladást értek el a hálózaton, de még mindig vannak olyan területek, ahol egyáltalán nincs jel.
  Amit még mindig szeretnék észrevenni, az, hogy Orange vagy a Vodafone, a legnagyobb hálózatok, nincs korlátlan nettó.
  Angliában élek és a szűz médiakártya korlátlan 25, beleértve a hotspotot is. Most hároman ugyanazt az 24 ajánlatot tették az előfizetés piacán. Nem tudom, hogyan működik három, de a szűznél hotspotot kellett csinálnom a laptopomon, a TV-n, az Xbox-on (ahol a gyermek a Netflix filmeket vagy a YouTube-ot nézte), és időről időre ugrálhat a gyorsaságok között. 3 és 6 mega.
  Továbbá, a háló és a percek akkor is használhatók, ha az országban vagy bármely más uniós országban vannak.
  Meglepődtem, hogy a romániai 2019-ban az Orange és a Vodafone, amelyeknek valóban vannak a legjobb hálózatok, nagyon nagy előfizetéssel rendelkeznek (57 Euro a Vodafone-nál), és még mindig nincs korlátlan nettó.
  Nem normális, hogy ma fizetsz annyira az interneten, és még ha több internetes-kártyás változat is van, nem kellene zavarnom az ilyen dolgokat az 2019-ban.
  Még ha az árak az ajánlatok és más szolgáltatók alá is esnek, még mindig nagy mértékben profitálnak az ügyfelektől, és a jó dolgok nem kerülhetnek annyira.
  Nagyon jó és hasznos oktatóanyagok.
  Sok szerencsét!

 12. Nancy - mondta

  Követtem Cristi sok éven át, nem is tudom, hány telt el, és még ha 3 előfizetések korlátlan Digi és nem volt nagy tapasztalattal undorító Orange, azt nem ugrik át a torok az ember, hogy szitok és nagyon rossz azoktól, akik nem. Néztem, hallgattam, hallottam egy kis dolog, hogy olvasta és megkötésére. Nem indul és immár Digi (amelyek elégedettek, mert beszél, amennyit akarnak, és ha akarnak ára f. Jó és netul én érdekel, csak a Waze vagy egyéb dolgok nem néz youtube nekem énekel, miközben séta az úton, mint olyan sok ....) szóval ne legyen túl lelkes nyilatkozatokat.

 13. florin - mondta

  Cristian jobb. I dual sim. Narancs és Digi, mind a nettó. Digi kitörni. A vidéki területeken, így gyújtáskimaradás kemény. (Tesztelve Erdély, Máramaros, Olténia). Orange jobb lefedettség, de kisebb ütemben, mint a városokban Digi. Digi hamisítványok máshol. Csak arra kényszerítenek, hogy mindent tőle. 3G kényszerítve, így nem kell a telefon és a Digi nettó másik hálózathoz. (Vagy talán már telefonok mind Sims 3G, de nem tudom)

 14. Írisz - mondta

  Helló mindenkinek .. Van egy nyilatkozatom (tanácsom), amikor látom, hogy néhány ember elégedett vagy kevésbé elégedett Digi által nyújtott lefedettséggel ... Boldog vagyok a szolgáltatásaikkal, és tényleg nem látom, hogy a távoli jövőben már eltűntek.
  Most az elégedetlenekkel foglalkozom ... ha van egy Digi Care ... fiókod. értesítést küldhet a fiókjairól. Mondd meg nekik, hogy milyen problémák vannak, azt hiszem, a borító. mindenkinek van ... és remélem, hogy ki fog működni.
  Hamarosan elmondom, mit tettem.
  Azon a területen, ahol aktív vagyok, mivel amikor az 3G jel nagyon rossz volt, az 4G nem létezett, és egy kollégám panaszt nyújtott be nekik, kapcsolatba lépett velünk, elismerte, hogy ez, és hogy megoldják a jövőben a probléma ... telt el az 1 évtől, és valami ...
  És nem mondom el, hogy 4G teljes jelével (3G gond nélkül) találkoztam egy nap. az internet nem mondja ... kiváló.
  .. lehet .. és hol voltam ebben az országban, nekem nem volt gondom.
  Növekvő, de türelemre van szükségünk, és nem hívom őket, hogy menjenek Or., Vo, Te ... és fizessenek kalapot.

 15. const - mondta

  Tényleg kiskutya vagy

 16. Írisz - mondta

  Baszd meg, miután hülye vagy, és feliratkozol.
  Úgy érzi, hogy ha az egyik telefonszolgáltatónál tartózkodik, akkor nem olyan nehézkes ... te vagy a csontvelőig, te hülye vagy, nem hagyod el

 17. Bubu - mondta

  Hello. Mindenki azt teszi, amit akar, vagy képes. A Digi nem létezik az 2G-ben. Minden cégnek van előnye. Digi bajban van a jelzéssel még a városban is. Az 4G-től a H + -ig megy, és a különbséget azonnal érzi. Az ár azonban nagyon jó, szemben a szolgáltatással. 5 előfizetésem van a digi összes portálra. Az egyik a Telekom és az 4 a Vodafone cégtől. Azok a vodafok. Még mindig küldök olyan üzeneteket, amelyeken aktiválhatom a háttér dalomat. De addig nem adtak semmit, amíg nem kaptak egy doktort. számhordozás. Úgy döntöttek, hogy csak gazdag ügyfeleket tartanak fenn, akik nem érdekeltek az ajánlatok, kedvezmények stb. A munkájuk. Az 70-ot választom a lei számára. 5 "Korlátlan". Mint most.

 18. Szia, hogy havonta fogyasztottam a telekom 400gb nettó nettó programját, és nem korlátozó

 19. Sorin - mondta

  Hallod, hogy Claudiu azt mondja, hogy az Orange éjszaka az 1-tól reggel ellenőrizetlen forgalmat kínál, igaz? De miért nem ez a laura, és nem a nap, mert a normális ember ebben az időben alszik, nem marad a telefonon, így "felajánlják" ezt úgy, hogy úgy nézzen ki, mint ... úgy véljük.

 20. Sok ukie tkktnazist - mondta

  7 A Telekkt náciknál ​​voltam, a legnagyobb rágcsálókkal a rongyokkal (tv antenna, internet és rögzített telefon / 100 lei / hónap), amíg el nem fogadtam.

 21. tüllszoknya - mondta

  Minden operátornak megvannak pluszai és mínuszai, ön semmit sem vitat. A lefedettség körülbelül attól függ, hogy hol állsz egy antenna torony előtt. Számomra szinte a nagyváros központjában a mobil internet narancs nagyon lassan megy, és azt mondod, hogy légy, ha folytatod, nem tudom, hogy a hegyi Vodafone repül, és a gát sem létezik. A lényeg az, hogy a gát valóban csökkentette a verseny árait, ha méltányosak akarunk lenni. Ne felejtsük el néhány évvel ezelőtt az 3gb nettó narancssárga vagy a vodafone előfizetését valamilyen 27 + euróra ... És ami azt hagyja el, hogy a szolgáltatók egyértelműen és nagy betűkkel mondják el a mobilhálót, az az, hogy korlátlan, de nem azonos minőségű vagy értékű, miután meghaladta a mennyiséget. a szerződésből. Ez gyakorlatilag korlátlan, csak létezésként.

 22. Digi-nek nincs 2G-je!

 23. ioanpcg - mondta

  Az összes feliratkozási lehetőség ro volt, és a legmegfelelőbbek a narancs és a telekom.
  A telekom valóban korlátlan, nem szabad letiltani a bónuszt, ha az 1080 gen twitch-et, yt, facebook-ot élőben figyeli. Ez egy varázslat, egy hónapban 120gb forgalmat végeztem az összes adatban, és ez még mindig zsírként megy végbe. Ha annyi korlátlan távközlést akar, amennyit csak tud, egyszerű!

 24. A Vodafone korlátlan (valódi!) Előfizetéssel rendelkezik 17 euróért. És az 5G alkalmazásban, ha van kompatibilis telefonod, és a hálózatot is elkapja. Narancssárga a legnagyobb sebesség a neten, de ezek magas. Digi így van. Brassóban nincs 4G jel a lakásban, és a Digi központjától 1km-en ülök, és a mobiltelefon-antennáktól néhány 5-600 méterre. Azt hiszem, az övék. A Telekom rossz vicc!

 25. Theodore - mondta

  Ezeknél a szolgáltatóknál jobb ... óriási árak vannak a mobil szolgáltatások számára.

 26. Andrei Iosifescu - mondta

  Ez nem így van a Telekomnál. Korlátlan nekem van, 1080p-nál. Ebben a hónapban több mint 90 GB-ot használtam, és nem voltak problémám az internettel. Havi 6 € kártyával.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.