Hálózati kártya hiba javítása Offline - Nincs elérhető kapcsolat (piros X)

Hálózati kártya hiba javítása Offline - Nincs elérhető kapcsolat (piros X)
Hálózati kártya hiba felbontása Nincs csatlakoztatva Nincsenek elérhető csatlakozások
"Offline - nincs elérhető kapcsolat"
Néhány nappal ezelőtt frissítést kaptam a Windows 10-ra, ami megtörte a hálózati kártyámat, ami azt jelenti, hogy egy piros X megjelent a hálózati kártya ikonján, valójában piros körű, fehéren belül X. A piros X mellett az "Offline - Nincs elérhető kapcsolat" üzenet jelenik meg, ha az egeret a jobb alsó hálózati kártyán tartja.
Azt mondtam, hogy ez csak egy bios inicializációs probléma, mert a BIOS alaplapján a Fast Boot engedélyezve volt. De kinyitottam a laptopomat Acer V15 Nitro és így tovább.

Nem ez az első bűncselekmény a Windows 10 számára.
Ugyanaz a probléma volt, és egy egy évvel ezelőtt... van valami, ami évente egyszer jelentkezik, amikor tavasszal jön?

Hibafeloldás "Offline - nincs elérhető kapcsolat".
Az általam kínált megoldás valójában egy átmeneti javítás, ha be kell kapcsolnia a számítógépet, és a probléma merül fel. A valódi felbontásnak a Microsofttól olyan frissítésként kell megjelennie, amely megoldja a problémát. Bizonyára van valami kisebb, ami ki fog dolgozni.

A piros X és az Offline üzenet megszabadítása - Nem elérhetőek a kapcsolatok?

1. Kattintson a jobb gombbal a "Ez a számítógép" vagy a "Ez a számítógép" 2. Nyomja meg a "Kezelés" vagy a "Kezelés" 3. A bal oldalon érintse meg az "Eszközkezelő" vagy az "Eszközkezelő" 4. Jobbra az összes hardvereszközt megtalálja, keresse meg a hálózati kártyát 5. Jobb egérgombbal kattintson a "sárga háromszög" hálózati kártyára és kattintson a "Scan for hardware changes"

Ez minden, de ne felejtsd el, ez a művelet nem oldja meg a problémát. Problémák jelentkezhetnek a következő újraindításkor, és folytatni kell a fent leírt eljárást.

Kérem, oldja meg a Microsoft problémáját!
Reméljük, hogy a Microsoft gyorsan megoldja ezt a problémát, mert nem mindenki tudja ezt az ideiglenes megoldást; És ahogy valószínűleg tudjátok, az emberek hajlamosak járni az egész számítógépen, hiszék, hogy megtették a kárt, és ebben a "javítási" folyamatban több kárt okoznak a számítógépen.
Ez csalódottság, mert egyesek hitelhez jutottak, amelyre sok részletet kell fizetniük, egy számítógépet vagy egy laptopot vásárolni, és másnap pedig a boomot, a vörös X-et kell eljuttatniuk. Ez egy valódi eset egy barátnál, aki hitel után, vettem egy laptopot, miután megérkezett haza, megkapta a halál óráját, hogy nem ment a hálózati kártyájába; Sok szerencsét tudtam segíteni neki.

oktatóanyagok aseamanatoare

Problémák megoldása a játékok, videó illesztőprogramok cseréje
A leggyorsabb módja annak, hogy töltse le a járművezetők
PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC
Hiba 0x80070422 Windows Update vagy egyéb szolgáltatások - TUTORIAL VIDEO
Átfedés észlelve - hiba - A képernyő átfedése észlelve

Hálózati hiba A hálózati kártya hibaelhárítása Nem csatlakoztatva - Nincsenek elérhető kapcsolatok - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ez az, amit a Microsoft az utóbbi időben a rossz bárban csinált, az Apple-t vitték, azt hiszem, ez valami fájdalmat okoz.
  A Skype minden frissítéssel egyre több problémát vet fel, felébredek, hogy nem tudok csatlakozni az ablakoktól a Skype Skype-hoz ... .. a skype böngésző működik.
  Próbáld meg a világot az 10 ablakokra és levelezési címekre kényszeríteni, az arcra löketezve kihasználja a jogszabályok hiányát.
  Amíg felébrednek, mint az "Aplle", néhány próbálkozással, és csendben lesznek.
  Oldja meg a fentieket:
  Az 1 automatikus frissítő ablakai:
  2-windows biztonsági mentés a frissítés előtt:
  3 - a problémamegoldók eltávolítása és telepítése a hardverösszetevő gyártótól.
  Köszönöm és sok egészséget.

 2. Azt mondják: Linux élni (jó, tiszta és olcsó!)

 3. Ionica - mondta

  A w10 hosszú ideje van, néhány hónap múlva átváltottam az 1709 verzióra, majd a számítógép újraindul, néha néhány óra, néha napok vagy hetek, múlt héten kétszer.
  Eseményazonosító 41 Forrás Kernel-teljesítmény ... ..
  Nem sikerült megoldani a problémát, sokan ezt a problémát és a Microsoft nem tesz semmit.

  • Sergiu - mondta

   Ugyanaz a hiba ugyanaz, mint az azonosítójú hiba (az eseményazonosító 41 forráskernel-teljesítmény) újraindul csak játékokban. Az én megoldásom az 10 ver.1709 ablakok újratelepítése volt néhány 3 hónap, és nincs semmi probléma a játékban. Elfelejtettem megemlíteni, hogy ez a probléma megjelent a frissítések után.

 4. VanGogh - mondta

  Hello Cristi, milyen DNS-eket használsz? Milyen nyilvános DNS-eket ajánlasz?

 5. Marius - mondta

  A jó nem kapcsolódik ehhez a témahoz, de azt akarom, hogy segítsen nekem, ha lehetséges
  Igyekszem, hogy frissítéseket ablakok és végül azt mondja, ez az üzenet (a szoftver nem indul el, mert api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll hiányzik a computer.Try reinstaling a szoftver oldja meg a problémát )
  sok köszönet

 6. Catalin - mondta

  Hello, van egy probléma, hogyan tudom eltávolítani az összes jelszavamat, mappát és így tovább az Opera böngészőjéből a Chrome-ban? Tudom, hogy a Mozilla és a Chrome bemutatója, de a probléma az, hogy a Chrome nem mutatja meg az Opera böngészőt, hogy ezt az átvitelt végezze el, az egyetlen átjáró, amit tehetek, a HTML-ben van, de nem menti el a jelszavamat!

 7. denyssa - mondta

  Hello, tudsz nekem segíteni egy diktátum-író programmal?

 8. Catalin - mondta
 9. Costi - mondta

  Helló Problémám van az 10 ablakokkal az interneten, a net megy, de a böngésző nem működik
  eddig csak sikerült elindulnia a tűz miatt, mert töröltem a proxy-t.
  más böngészőkre, amikor megpróbálom a proxy proxy-t nem menteni. köszönöm

 10. Flory - mondta

  Oldottam hiba 404 / 403 VPN Proxy "http: //xx.xx.xx/~iprevert/r.php? Nin_u = czovL3d3dy5nb29nbGUucm8vP2d3c19yZD1jcix" zc2wmZGNyPTAmZWk9d1FtWVdyS3lISkRNd1FLejQ2LWdEQQ% 3D% 3D & nin_b = 1 „(azaz az x ip) ezelőtt biztonságosan navigálhat a neten bármely webhelyen.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.