Beállítása egy vezeték nélküli router negyedéves nettó nettó hálót Romtelecom és az RDS - HD videó bemutató

Ebben a videóban bemutató bemutatjuk a konfigurációt, vagy beállít egy vezeték nélküli router a TRENDnet hálózatok többféle net, akkor is, ha én egy router TRENDNET beállítások majdnem hasonló a legtöbb vezeték nélküli roterelor és azon túl, ezek a beállítások érvényesek a hagyományos router (kivéve a vezeték nélküli beállítások).

Típusú hálózatok, amelyek már említett, a bemutató a következők:

1 környéken hálózat fut a Mac táblák retea.Aceasta hálózati konfiguráció meglehetősen szigorú, hogy lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy csatlakozzon az internethez csak regisztrált kártya vagy hálózati kártyát, amikor aláírta a szerződést, de november 1 hogy megkerüljék a merev dolog, amit klónozni a Mac NIC segítségével egy beállítás, hogy van a legtöbb routelelor, hogy mi lehet a normál hozzáférést az interneten keresztül menekülés.

2 hálózat típusa Romtelecom vagy clicknet hogy fut egy ADSL modem vagy ADSL +, ez a beállítás meglehetősen egyszerű, és sokan vannak, nincs probléma a hálózati konfiguráció, a bemutató Örömmel fogadtam egy kis probléma, hogy megoldódott azonnal bevezetése DNS címek segített gyorsan létre kapcsolatot Romtelecom szervereket.

3 PPPoE hálózati típust RDS-RCS nagyon könnyen beállítható, ha egy kicsit óvatos, itt a felhasználói hitelesítés történik "felhasználói név és jelszó" adatokat kapott, az egyes felhasználók, amikor aláírta a szolgáltatási szerződés szállítója NET.

Ebben a videóban bemutatjuk bemutató mellett létrehozása a vezeték nélküli kapcsolatot, és biztosítja őket, azt is megmutatjuk, hogyan kell csinálni a firmware frissítést TRENDNET router.

Hogy biztosítsa a vezeték nélküli kapcsolat használatát javasoljuk WPA2 titkosítási protokoll, amely biztosítja a nagyobb biztonságot, és amelyek (még) eszközei "aircrack" lehet behatolt olyan vezeték nélküli biztonságot.

Készítettünk egy bemutató videót opció port forwording több változatban egyaránt DMZ és megteremti virtuális szerver kapcsolat típusát.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.
Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. beb3_mykk - mondta

  igen érdekes ..: D GRT próbáltam!!!

 2. beb3_mykk - mondta

  Látom, hogy valami jön hozzám: D http://www.gravatar.com/avatar/f4ca402bcc6d59fd69b54b30782fe7ca?s=80
  f4ca402bcc6d59fd69b54b30782fe7ca

 3. Adrian - mondta

  Cristi ... egy kicsit megfigyelés ... tudni, hogy nem minden az RDS van felhasználóneve BB1234567 !!! Ha nem tévedek, azt hiszem, nem tévedek ... Ezek a betűk rövidítése zivatarok ... Én GL1234567 például, és szerint a városi kódot usernam kezdődik egyéb levelek 2 !!! Már felhívtam a figyelmet arra bemutató, akkor azt mondta BB mindig emberek RDS

 4. Adrian - mondta

  És egy másik dolog, ami meglepett, az a kérdés ... mi a "Vote ..."? nem áll kapcsolatban, mit csinálunk itt! Nem is tudom ... véleményem szerint, és nincs helye ... jobb nem egy felmérés linux ... Egyetért a Linux? vagy hogy úgy gondolja, a legjobb operációs rendszer ... Nem tudom, akkor kérdezni, hogy a VB itt! Nem értem a kérdést ... valamivel, mint egy kínai férfi, hogy ha, és nem hiszel benne? Nem tudom, mit tegyek?-e futni, vagy sem? ha lehetséges? :)) Az Ön weboldalról lehet kérdezni, hogy mit akar ... hát ... Csak kíváncsi voltam, hogy miért ezt a kérdést? Remélem, nem bánom!

 5. danezu - mondta

  Érdekes bemutató, de a nettó nam Romtelecom vagy rds.Felicitari.

 6. beb3_mykk - mondta

  Adriane kutya vadászik mintha sörény bármilyen hiba, mint mik bumm: D és jobb ítélni a nevét írni valami ilyesmit JUDECATOR_ADRIAN nehéz veled ;)))) és aa app hogyan van a Avatar: (? ? k Gravatar fiókjába, és nem volt semmi: (

 7. Adrian - mondta

  @beb3_mykk: Mi lenne, ha összehasonlítom magam, hogy egy állat? de mintha ... Úgy érzem, még nem láttam ... máskor comentu nézni a szókincs, hogy több tiszteletet!

 8. boby_admin - mondta

  @Adrian:
  Tudod, hogy a szerző ezt a munkát nem volt ki a felhasználó, hogy hol az RDS.
  Az ötlet az, hogy minden egyes tudja a felhasználói nevet és a jelszót.

 9. Adrian - mondta

  @boby_admin: Igen értem, de tett egy kis megfigyelés, csak azt akartam, hogy jöjjön megfeleljen a teljesség ... hidd el tudom, hogy vannak még sokan, akik fogalmam sincs Addicted beállítja az RDS, és nincs hol useru és add meg, soha ne állítsa Addicted ... egyesek az ügyfélszolgálat és a fiúk jöttek, és állítsa beavatkozások NTU ...

 10. martzy - mondta

  Igen nekem vannak Arges megyében kezdődik AG és így tovább.

 11. beb3_mykk - mondta

  Sajnálom Adriana> ... készpénzzel t összehasonlítani egy kutyával k nam mondta dc amely CRD CRD megjegyzés a rossz, hanem te olyan jól k ....: D minden előtt

 12. ionutFX - mondta

  k SCZ post itt van már a problémát próbál filmet Camtasia Studio 6 játék Burnout (TM) Paradise The Ultimate Box

  Minden simán megy, hogy világos és mentése után a videó látható reloare
  dc? és várják a választ az e-mail [Email protected] . THX

 13. @ionutFX:
  Ez egy hosszú vitát programokat rögzítés sokáig én screenshotok, és mindig üdvözöl mindenféle problémát.
  Általában tudja, hogy ha fut a játék Cunda szomszéd eszik minden erőforrás, így nem játék nem fog futni, és nem elfog szoftver, hogy jó munkát, mert ő használja szinte ugyanazokat az erőforrásokat.
  A összeütközik fejét.

 14. Adrian - mondta

  @ionutFX: séta a beállításokat, jelölje ki néhány beállítást, hogy rögzítse gyengébb ... és a játék minősége is gyengébb, séta a grafikai beállításokat a játék, és a szoftver rögzíti minden ... leállnak mögött: rendetlenség winamp, firefox ... csak fut softu elkapni a játékot, zárt a többi alkalmazás ..

 15. ionutFX - mondta

  megoldódott Fraps

 16. Careveaa tudja, hogyan xpull lesz telepítve a laptop? majd roggggg!

 17. boby_admin - mondta

  @SRJ:
  DA
  Homályos általános kérdések és válaszok
  DA tudja

 18. Adrian - mondta

  @SRJ: Meg kell adni a szükséges CD SATA meghajtók xp laptop! Vagy másképpen: tegye a Windows CD betöltődés magadnak egy USB flopy is neki laptop az illesztőprogramokat a CD-n, hogy megvan a laptop, és telepíteni!

 19. Calin - mondta

  Üdvözöljük, valójában minden más suuper tutorialu minden tzinetzi Asha folytatta mást helyette azt szeretném megkérdezni a szenvedély, és szeretné, hogy valamit, a következő évben egyetemi területen, arra gondoltam, a pálya szélén a szoftverfejlesztés De egy kérdés, amit a jövőben is fog szólni Asha tehetünk szoftverfejlesztés vagy dak nem hiszem, hogy hamut kell nyerni, hogy ilyet Computer Economics, Finance bankok hat vagy főiskolai valami, amit kapok milliárd May Day nap Astrea, hogy találok egy kis munkát és után értesüljenek ezt mutlumesc!

 20. @Calin:
  Azt tanácsolom, hogy ne törődj azzal, mi szükséges, és mi lesz szükség nem tudom, hogy hány éves, a legjobb, amit szeretsz.
  Tedd azt, amit szeretsz, emberek, ha nem élvezik valami jó, hogy jöjjön ki újra.
  A legfontosabb dolog az életben, hogy boldog legyen, nem gazdag.
  Ha azt teszed, amit szeretsz, és tudja, hogy akkor nagy pénzt keresni.
  Ha valamit tenni pénzügyi nyereség nem csak soha nem lesz magas, egy életre, hogy egy középszerű pénzt.

 21. Calin - mondta

  Cristi intzeleg akkor is, de én nem beszél a pénzről, vagy azt akarom, hogy neki hirtelen jtiu első olyan szoftver vállalat minden nagy és gazdag, mint Bill Gates :)) Én nem jelenti azt, hogy a szenvedélyes ismerkedett dolog, és azt akarom, hogy a karrier, mint a többi jtiu akarok közgazdászok stb orvosok adtak példát nijte Asha vagyok szenvedélyes Asra mind a lágy és a kemény életet, és akarom, hogy inkább mire gondolok io

 22. Calin - mondta

  @ SRJ
  laptopu fel a WC, majd öblítsük le, és látom, hogy Asha van telepítve, csak óvatosnak kell lennünk, ne infunzi wcul

 23. Adrian - mondta

  @Calin: Nagyon "okos" a tanácsot ... ha tanácsot azoknak, akik "intelligens" tartsa őket Ön is! Ez segíteni fog, ha tudod ... ha nem tartózkodik nem post aberrációk vagy káromkodás, csúnya szavakat! nem tudom, nem válaszol ... Mi egy komoly oldal, és nem áll szándékunkban, hogy a hideg, akkor kérjük vigyázni a jövőben, és hogy tartózkodjanak megjegyzések, mint például "intelligens"!

 24. Calin - mondta

  Adrian rd de hogy jogi Kand hogy néhány buta kérdés, amit nem tartózkodhat a megjegyzéseket, és ne kérdezd, hogyan rakja Pisi az aljzatba

 25. kenőpénzt - mondta

  Van egy egyszerű kérdés .. Én net upc .. és természetesen a modem Thompson ... CEMA Érdekel? Azt szeretném tudni, hogyan tudom megváltoztatni Macu a modem, vagy legalábbis klónozni

 26. Adrian - mondta

  @kenőpénzt: mondja meg, ha akarja ezt a munkát én segítek neked! FIGYELEM! Két számítógép azonos mac nem fog működni ugyanazon a hálózaton. Tehát vagy el kell választani két különböző hálózatok, vagy egy másik számítógépen kell rendelni egy mac.

 27. Calin - mondta

  csak megvesztegetni figyelembe megvesztegetni

 28. kenőpénzt - mondta

  Hát őszintén .. kiar ez prb ... szeretném klónozni, mivel ezek a modem d Macu fog Addicted UPC nincs bejegyzés a telefonom, és azt akarom, hogy net táska és ... hívom a upc ... Én még mindig azt akarja, hogy segged telefon .. Mozgok a modem jack kimenet ppt telefon ...

  Caline csak megoldódni, amit tudtam írni>: P

 29. Adrian - mondta

  @kenőpénzt: A Mac Smink, változtassa meg a MAC címet, amikor csak akarja, és ez ingyenes, bár nem vagyok világos, hogy mit szeretne csinálni ... nem értem semmit: „Van két telefon a UPC és azt akartam, hogy a nettó ... és azt 2 egy mobiltelefon és szeretné táska egy ... „:)) meghal, ha jól értem valamit :))

 30. Hello ... Nekem van egy kérdés, amit is nagyon örülök, ha meg tudná adni nekem választ ... élek Spanyolországban, és a teherautó-sofőr, vettem egy leptop volt internet deo hónapban, de semmit sem fizetett, nem volt jel, és én adtam fel ... Érdekelne, tudod, hogyan tudnám csatlakozni az internetre, ha közel a vállalkozások vagy olyan helyeken, ahol lehet kapni internet, mit tegyek ... lehet, hogy a program Én bejelentkezni, sokat segít ... köszönöm ... helló

 31. Adrian - mondta

  @NYK: Wirles hálózatok biztonságos Nene! azt jelenti, hogy segítsen megtörni! csalás ... nem tanított meg, hogy!

 32. kenőpénzt - mondta

  Azt akartam mondani? nem tudom, hogyan kell hazudni, és ez jött ki .. modemu d akarnak lemondani a UPC, és kap a másik ... Én Macu egy barátom, aki ritkán megy a net, és gondoltam, k tehetünk néhány trükköt .... pipacsok a modem nem akarja megváltoztatni a hálózati kártyát ... Én megpróbált, hogy de amers mint megváltoztatni a hálózati kártyát a k ... most már tudod, akkor mondd dak menni?

 33. @NYK:
  Van néhány dolog, törött vezeték, amely a legismertebb, hogy aircrack csak megtörni WEP titkosítás, WPA vagy WPA2 még nem bontható.
  Tudd, hogy ha meg akarja szakítani a hálózati elég sok van, hogy üljön mellé tipm, hogy rögzítse egy adott számú csomagot továbbított a hálózat a laptop tulajdonosa.
  Tudod, hogy ez nem könnyű feladat, de sikert kívánok.

 34. Adrian - mondta

  @kenőpénzt: Nem működik ... nem tanított meg valamit! nem platsti meg! őszintén ... légy őszinte! nem jó lopni, és hogy elkapják, és jaj jaj neked! ha azt szeretné, hogy a folyón, hogy segítsen!

 35. Arról van szó, a csalás ... de mi a helyzet a programok küldtél ... .Hogyan kémkedni a szomszédok, barátok stb ... mi ez az úgynevezett ez? :)))) Nézzünk szembe! Én tényleg nem akarok, és segíteni a honfitársa a tiéd ... itt, Spanyolországban netu költség 60 euro / hó, amikor elmennek, hogy nem a jegyzési mondom a sebesség van szüksége böngészni, akkor fogd a pénzt és a sebesség és netu nem látom őket ... ahogy nevezik, azokat nem csalás ?: (((((

 36. kenőpénzt - mondta

  Nos, mi olyan nehéz megmondani d? valami tilos? Szoftver tanácsot kér ... itt van ez? Csak, hogy én akarom tudni

 37. Nagyon köszönöm ... megpróbálom Cristi ...

 38. Adrian - mondta

  @NYK: Ha jól nézett ki, és én nemmel válaszolt megvesztegetni magad! közelről! keylogger nem illegális az eladó a neten! elektronikus kereskedelmi honlapon! így nincs semmi illegális ezen az oldalon!

 39. Adrian - mondta

  @kenőpénzt: Persze, hogy tilos!

 40. kenőpénzt - mondta

  Oky ... egyébként ... ms szuper nehéz lépést tartani tutorials így ti a rock ...

 41. boby_admin - mondta

  @NYK:
  Spanyolországban és Olaszországban is ismert, hogy a világ legrosszabb nettó
  Az egyik megoldás az lenne, ha meg tudná találni a szabad hodspot és tud-e csatlakozni a szabad
  A kérdésem, hogy ha az nem marad túl sokáig egy helyen, és chia, ha szeretné használni a programokat kevesebb jogi és szüksége van egy bizonyos idő, hogy képes megtörni jelszó
  Az a gyanúm, hogy próbálja meg, hogy a másik cég előfizetés lehet jobb szerencsét

 42. Cristi, szeretném megkérdezni magadtól ... nem akarok törni semmit a vezeték nélküli, nincs idő ... Azt hiszem, érdekelheti, ha tudnám be például akkor, amikor egy cég áll, és nézz rám letöltés (olyan felvételi meghajtó) ha csatlakozni Addicted, hogy a társaság ... talán egy kicsit? ... Kérjük, hogy tudsz valamit :))))

 43. boby_admin - mondta

  @NYK:
  Csak szépen mondani a jelszót
  És ha van egy vezeték nélküli net a házban, hogy nem biztonságos?

 44. Hidd el nekem, próbáltam a cégek, azt mondta, hogy a legjobb, így a legdrágább, és semmi ... biztos, hogy ha ő nem jött hívjuk valami jó, hogy segítsen nekem fizetni a jegyzés ... és kész ... de fizet semmit, és nem része a net ... otthoni számítógép és elégedett vagyok a sebességet, hogy van, hanem hogy leptop'm érdekel több, egyáltalán nem ...

 45. nyugalom - mondta

  hi, élek egy bentlakásos iskolába, és a vezeték nélküli internet

  beszállás strukturált: földszint ... én ... én ... router található, az emeleten az első emeleten, a közepén a csarnok ...

  Élek a második emeleten az épület, de a szoba 4 netul laptopok ... és amikor az ajtó elosztó noteszgépek általában nagyobb sebességet, mint azok, amelyek távolabb az ajtót ...
  2 laptopok csak akkor, ha csatlakozik a net, mert (hogy gyorsítsa valamelyest), de ha már az összes csatlakoztatott laptop 4 alacsonyabb sebességen a laptop az ajtón ...

  Nem tudtam használni a programot, amely segít nekem, hogy nagyobb sebességet net

 46. boby_admin - mondta

  @nyugalom:
  Nincs szoftver is, ki tudja, mit mond a beszédünket.
  Ha a router, amely bocsát ki jelet vezeték nélküli üzemmódban N (draft) akkor vegyél egy notebook bővítőkártya, hogy csatlakozik a port Express Card, hogy van az egyik oldalon, a notebook.
  Megjegyzendő, hogy ez a vezeték nélküli kártya támogatnia kell a kiterjesztés, és a vezeték nélküli N.
  Ha a router nem támogatja ezt a szabványt (vezeték nélküli N tervezet) nem sok köze.
  Lehet, hogy szerencsés és az útválasztó támogatja ezt a szabványt.
  Siker.

 47. Emil - mondta

  Köszönetet kell mondanom f tovább!

 48. Florin Iacob - mondta

  FrostWire tele van a vírusok, trójai programok, különösen, nem tudja letölteni semmit, minden letöltés vírus

 49. Adrian - mondta

  @Florin Iacob: Beszélj tudatában bácsi! Frostwire nem tölti le a vírusokat, de mi van a vírusok!

 50. laurentyu - mondta

  Sall. uTorrent kaptam problémákat nem megfelelően letöltődik a 100 200 kb le nekem csak maximum 30kb 40 60 és néhány óra múlva az én letöltés 10kb putzin, hogy mit tegyek, hogy töltse le és P gyorsan. ne kérdezd, hogy észrevételeket és felülvizsgálják azokat az id sp nekem, hogyan kell imádkozni, mint totttttttttttttttt fac.to

 51. Adrian - mondta

  @laurentyu: Először meg kell tudni, hogy k letöltési sebesség nem csak a te, és a szolgáltató a beállításokat, de több, mint (a cég, ahonnan net), akkor! Tudod, hogy kicsi, de twekuri nem segít túl sokat, egy példa az lenne, hogy nyitott több port, azt javasoljuk, hogy keresse meg, hogy a bemutató xp-AntiSpy, megtalálja a kereső motor fölött, szintén sorozat tutorials szentelt torrentek van egy tutorial bitorrent és a uTorrent, hogy megtalálja őket a kereső honlapunk ... A bemutató látható, hogyan kell letölteni, telepíteni és beállítani ezeket a torrent kliens! Javasoljuk, hogy nézni a tutorials általam javasolt, ft figyelmet és lehet, hogy más eredményt torrente.Succes letöltés!

 52. Nekem van egy probléma: van egy vezeték nélküli router TP-LINK TL-modell WR642G RDS csatlakoztatott modem és csatlakoztatni a vezetékes desktop és a laptop vezeték nélkül. dolog az, hogy ha játszani akarok valakivel az asztali IP nem kapcsolódik (amikor az egyik ad, és egy másik host join). Én ezt a dolgot a továbbítást uTorrent. köszönöm

 53. Cristi - mondta

  Hello! Lenne egy kérdésem, ha kérem, segítsen nekem
  Nekem van egy router TRENDNET TW100-S4W1CA 05.17.04.dupa változat csatlakoztatom a böngészőben egy ablak, ahol megkérdezi bejelentkezési jelszó egyetlen probléma az, hogy a könyv egy megjegyzés, amely azt mondja: alapértelmezésben nincs jelszó beállítva a routeren
  Miért tegye a jelszavát? mivel admin nem működik
  12345.nimic nem akarok

 54. Samy - mondta

  dc írni nincs jelszó nem hiszem, kellene tenni valamit .... Hagyja üresen belépsz

  legyen teljes bemutató, vagy Makár néhány megjegyzést a c-zóna net kábel net ott szerepel dc lan wan de érdekel valakit ....

  és közben a firmware frissítést jelez, vagy csatlakozik a routerhez kábellel ..... különben nush kapcsolat megszakad, és ha újraélesztett router ...

 55. Cristi - mondta

  Tettem a lan kábel Lam adta be minden nyugodtan írjon semmit összeomlik login

 56. noi2jiogaina - mondta

  Nekem van egy router, amely már használt SIMENS se3161 Romtelecom Romániában ... Próbáltam telepíteni Ausztriában járt ... jött a szolgáltatás, és hozta mi.au vezeték nélküli modem .. ahol tudták, hogy engem zavar telepíteni a router? sal azonos router megpróbáltam telepíteni húgom ... elment 8 nap ... és most kérte, hogy adja meg az új IP ... aki segít nekem?

 57. norok, Paca

 58. dragos - mondta

  Adok Crysty nettó fokozott sam ups, hogyan kell csinálni sebesség dawnland próbáltam xp antyspy adj tat megy aceyasy ms sebesség segíthet előre

 59. Adrian - mondta

  @dragos: Önnek és mindazoknak, akik még mindig nagy programok sebességet a net, testvérek nem létezik, nem keresett nászút, net sebességet, mint adsz egy szolgáltató! Nem lehet szorítani és hol présel több, ha ad annyi! Ha többet szeretne sebességet jól hangzik a nettó cég, és kérje a magasabb előfizetési díj, nem írom ki véve a szoftver, hogy az ígéret nagyobb sebességű net ... van valami ... ha nem, hol softu adni, hogy? Szembe vele hajtókar net, és növeli a sebességet? Ne legyünk naivak!

 60. hogyan kell csinálni, hogy egy állapot, anélkül, hogy fertőzött a vírusok
  A yahooo messenger

 61. több egyedi program SCZ

 62. Xavier - mondta

  Ahhoz, hogy egy bemutató célja, hogy irányítsák jobb és először a pályán, anélkül, hogy azok, akik az információkat a bemutató, hogy tapogatózni vágy, hogy kövesse a megfelelő lépéseket: Az Internet, így az RDS és a Romtelecom. Set-ari at RDS - soha, teljesen soha, és semmilyen körülmények között nem nevet, nem számít, hogy milyen típusú router - a "Service Name" - Ne helyezzen semmit, azaz üresen! Ellenkező esetben, ha nem tud csatlakozni örökkön örökké! Ha nem hisznek próbálja így és így!

  Még nem volt ideje, hogy menjen végig a konzultáció ezen az oldalon, de ha van egy tutorial set-aril Romtelecom a router, és szeretné, hogy ne egy, akkor a helyzet, amikor a modem a set-funkció " BRIDGE ", ugyanez igaz a Romtelecom: a" szolgáltatás neve "meg semmit, hagyja üresen a mezőt ingyenes! Ez még csak nem is az is tudtam, Romtelecom!

 63. @Xavier:
  Igazad van, RDS ne tegyen semmit a szolgáltatás nevét, tettem ezt meg, mert kissé vakon háló RDS jó neked jön néhány kiigazítást helyes hibák vagy kihagyások leírással.
  Beállításakor a Romtelecom nem lehetett bármit bárhol, akkor meg a router dinamikus IP, adja meg az IP is azok bemutató oldalakon, ha vannak hibák, a hálózat és a kapcsolat megszakad (ritkán kell söpörni ).
  Köszönjük, hogy a Stop vár ránk.

 64. Tudor - mondta

  Hol találok egy tutorial, amely azt mutatja meg ami a Sait

 65. Adrian - mondta

  @Tudor: Ohoo ha tudnád, hány oktató rajta! Írja testvére keresni a jobb felső sarokban az oldal, hogyan lehet, hogy egy honlap ... nem is látható, hogy a motor keresés a honlapon a jobb felső sarokban????

 66. György - mondta

  HOL találja a megfelelő illesztőprogramot WINDOWS XP Asus PRO72SL-7S055?

 67. @György: Meg kell nézni a gyártó honlapján, megy a honlap http://www.asus.com -asus globális támogatás helyszíni letöltések általában letöltésével, kérjük, válassza ki a terméket, akkor válassza produdul modellt használunk.

 68. eduard - mondta

  ASUS laptop Windows XP illesztőprogramok PRO72SL-7S055. Tudok segíteni, én ugyanazt a modellt a laptop, van mind a vezetők, csak a PT. firewire (1394). Igaz, hogy BL tanácsára teljesen korrekt, de a helyszín a ASUS jól ismert lassúság, amellyel mozog. Lépjen kapcsolatba velem a messenger [Email protected] vagy adjon nekem egy e-mailt, és segít.

 69. Gratulálunk Krisztus! Gratulálunk a kollégák e útmutatók, amelyek segítenek bizonyos sokat. Nem veszi észre, mi mindannyian azt mondják, ebben a fórumban analfabéta: úgy érzik, hogy vannak a bulvárlapok ... nem a technikai információkat. Ne csüggedjetek, folytassa! Én lenyűgözte a koncepció az élet:
  "Csináld, amit szeretsz, emberek, ha nem élvezik valami jó, hogy jöjjön ki újra.
  A legfontosabb dolog az életben, hogy boldog legyen, nem gazdag.
  Ha azt teszed, amit szeretsz, és tudja, hogy akkor nagy pénzt keresni.
  Ha valamit tenni pénzügyi nyereség nem csak soha nem lesz magas, egy életre, hogy egy középszerű pénzt. "
  Sok további sikeres!

 70. Shloim - mondta

  Jó napot, Black Box gazdasági wireles router, amely az én esetemben meg azt, hogy az én 192.168.1.254.Problema nem tud hozzáférni a router, ha tettem egy IP egy osztályba, mondjuk 192.168.1.15.As mint ha ismersz elmagyarázza, hogyan kell beállítani a router a címemet normális, amely rögzített egy másik osztályba, mégpedig 195.16.xx.xx?
  Kell ez, mert az angol tudásom átragyog hiányában, és azt fordítani Online nem értem, de ez nem lehetséges, mert ha tettem IP 192.168.1.15, van hálózati hozzáférés csak a router beállítások oldalon.
  Említést, mert nem akarom, hogy ezt az osztályt IP, hogy van, mert feltölteni elég jó, az állam és 1,2 8 Bukarestbe, így feltétlenül szükségem van az én osztály, hogy hozzáférjen a router, ha a várható ul.Multumesc felvilágosít engem!

 71. relaxattul - mondta

  Még ki a tutorialel kerestem egy órát az oldalon
  és a vezeték nélküli router beállításait az igazán hasznos
  Mit keres ez a tesó ország
  megtanulni angolul, és megy, hogy valódi pénzt off testvére
  Üdvözlettel "I"

 72. használó - mondta

  Meg kell határozni, mint kapcsolatok az RDS, a Camp "szolgáltatás neve" megy át valami magasabb hűség nem fog működni. Így lesz elengedem dobozok.

 73. Ionuţ - mondta

  fogadtatás

  Testvérek, én elkövette azt a hibát, mint a pro72sl asus laptop, és nem találja a megfelelő illesztőprogramot akiknek vista xp.ca vagyok őrült .......... ez a szar a saját helyén bármilyen mozgás,,,,,, nincs valakinek ötlete, javaslat ............... thanks a lot ..............

 74. @Ionuţ: Ez egy általános probléma, szinte minden notebook gyártó visszavonta támogatását a Windows XP a saját honlapján csak néhány illesztőprogramok xp egyáltalán.
  Ez egy szándékosan okoz a világnak, hogy menjen a Vista és a Windows 7 jövőben.
  Ha azt szeretné, hogy keressen illesztőprogramokat kell menni készülékgyártók helyek, például Realtek, Atheros, Intel, Marvel, stb.
  És ez részben a módszer nem jó az embernek, hogy tudod, hogy milyen modell hangkártya vagy mi is pontosan a vezeték nélküli PC-k.
  Azt tanácsolom, hogy mindig a kilátás mert így megússza idegek végén.
  Vista érett, még ebben az időben indult 2 a Vista Service Pack, hogy ad neki stabilitást és sebességet a legjobban a felhasznált erőforrások dolog azonban nem ugyanaz.
  Azt tanácsolom, hogy az Aero felület Vista (ha ezt a OS) az AERO felel erőforrások felhasználása.
  Meg kell határozni a bemutató, hogy hogyan "megkönnyebbülés" az operációs rendszer mind a hibás.
  Ha helyesen beállítva a Windows Vista léphet nagyon jól.

 75. khriss - mondta

  "Radu" hogyan kerültél kapcsolatba vele? (Wireless router TP-LINK TL-WR641G), vagy bárki más, ha tudja. Én az összes beállítás van, de nem tudok a neten. Köszönjük!

 76. KÖTELEZŐ - mondta

  Csak azok, akik Windows XP SP2 nem SP3:

  Biztonságos vezeték nélküli kapcsolat bármilyen router a legmagasabb szintű biztonságot, WPA2-PSK TKIP, Windows XP SP2 kölcsönhatásba léphet a vezeték nélküli router azzal, ha nem ad hozzá a Windows javítás ehhez szükséges nicel a biztonság! Ez tapaszt a „Windows XP WPA2 Hot Fix KB893357”, és megtalálja a következő weboldalon: http://www.pcworld.com/downloads/file/fid,30721-order,1-page,1-c,allinternetdownloads/description.htmlVagy a Microsoft honlapján, csak itt akkor ellenőrizze a Windows XP.

 77. Bula - mondta

  Bácsi Crsiti, az erőfeszítés dicséretes, hogy nem ez a bemutató, de még mindig jobb, ha matale felkészítsék őket idő előtt, és nem minden őrült, és gyalog a vétkesség vagy a hálózati dolgokat. Más kollégák a tiéd, még több tiszteletet, amit csinálnak.

 78. Adrian - mondta

  @Bula: Köszönöm a javaslatot! És kérlek benneteket, hogy csinál egy tutorial és mi "egyszerű" van!

 79. Bula - mondta

  Igen, biztos voltam benne, mi lenne egy ilyen választ. De ez nem fáj ott, írja le néhány ötlet egy papírlapra. Ez dicséretes, hogy igen, de ez nem azt jelenti, hogy nincs lehetőség a fejlődésre.

 80. Bula - mondta

  Adrian visszatér kezdetben thought're része a csoportnak, hogy nyilvánosságra hozza tutorialok, de elolvasta a fenti megjegyzéseket, nem látok. Te vagy az egyetlen, hogy ha valaki törődik veled, csináld magad. Általában Látom vágás szar.

 81. Adrian - mondta

  @Bula: További helyszínek látni, hogy mi útmutatók ... bánts rossz megjegyzéseket te ... tudod honlapon, hogy egy pár nap, hiszen ő alapította Csak néhány nem értik, hogy mi, akik oktatóprogramok minden ember, és majd mindent " fennsík „esetleg, hogy menjen vele haza, hogy mozgatni őket mauseul alatt az utasításokat óvatos ... nem is beszélve a kényelmet az emberek, és a lustaság, akik bizonyítani sokan jobban néz pornót, mint elolvasni egy szöveget, vagy nekünk fej farok pillantást bemutató igaz? Igen ... talán ők „átkozott”, és bátrabban, mert ez megint mindannyian emberek, és hogyan tudjuk is, és mások !!! Már ha lusta olvasni és nézni a bemutató fej-farok, hogy egyértelmű, hogy mit kell tenni, nem a mi hibánk, de a szem, vagy az agy Rech van probems és asszimilálni a nehezebb ... szóval ... antreneaza- te, olvassa el a könyvet ... és hagyja cancanu és az oldalra 5

 82. Adrian - mondta

  @Adrian: és kérem, legközelebb tartózkodik, és nem is beszélve a tudatában, hogy van egy hegy, javaslatot hallgatni, nem kritizálni persoanalitate itt maradjunk hely azok számára, akik segítségre van szükségük ... Nikc neve Az ön azt mondja, minden

 83. Catalin - mondta

  És még egy dolog: RDS ptr Felhasználónév Pass GL szolgáltató (vagy városi ill) kisbetű! Érvényes Edimax router (2 nap találtam egy BRT siker ptr szóval ... mit hoztál fehér szőr) Egy másik lehetőség az lenne, hogy csökkentse az MTU 100 pl 1300 (1400 Alap).

 84. Bula - mondta

  Adriene, meg kell tennie egy kis bemutató, hogy elmagyarázza, mit jelent roamana nyelv, hogy valóban súlyos hiányosságok a beszéd és a nyelvtan nagy gyász. Igen kérem, mondja meg, mit kikelt bemutató itt, én igazán akar szórakozni, és hallani, amit tölteni. Ahelyett, hogy néz egy vicces film, én hallgatok rád.

 85. Adrian - mondta

  @Bula: Meg tanulni, és "bizonyítani", hogy, ha azt szeretnénk, hogy elemezni nyelvtani meghívjuk Önt, hogy menjen a kulturális blogok és más weboldalak kapcsolatos román nyelv és kultúra a római nyelvtan! Ha csak a román a probléma, akkor az azt jelenti, hogy ez jó, és a többi, amit kellett, amit kapsz, mert te "túl okos", így ... megvan, és az én román! Beszél veled haszontalan és teszek dot itt! mivel már válaszolt megjegyzéseket jelenti, hogy a nyelvtan nem annyira hibás, és érti tökéletesen, mire gondolok ;), fontos, hogy magát megértette, és én, sőt kaptam választ ennyire hogy ...

 86. Bula - mondta

  Én őszintén sajnálom az Ön számára, és az egyetlen neuron, hogy komolyan sújtott, hogy írjon egy pár sort. Értesíti, egy új kifejezés, KUTATÁS, május Adriene, látom nem fáradt magányos neuron. Nincs kapcsolat a baromság és a kutatás, ezért ne használjon olyan szavakat, hogy nem tudom.

 87. Adrian - mondta

  @Bula: Tettem a szót idézőjelbe RESEARCH, decaloteaza szem nehezebb, ha tudod, hogy a román ... tanulni, milyen feladatokat ad idézetek, és ezt a szót ...

 88. @Bula: Nem tudom, mit akarsz, vagy mi itt comentariila hogy hagyja ezen az oldalon azt mutatja, hogy nem kell semmit itt.
  Ön nagyon arrogáns, és csak alkalmazási feltételek, látni, hogy tele vannak a frusztráció, akkor nem hibáztatható a helyzet.
  Ha van konkrét kívánsága, javaslata, mi figyel, kérjük, legyen egy kicsit komolyabban, vágja le a szar, és kap tisztességes viselkedés, nem ez az épület mögött vagy istállót sörrel a kezében, a másik mag.
  Kérjük tisztelje, ha úgy érzem, hogy egy bolond valaki az Ön rendelkezésére "[Email protected]".
  Tartsuk a megjegyzések rovatban tiszta, ha valaki bejön egy hét nem tanulnak semmit megjegyzést a következtetés haszontalan, és tedd magad hasznossá.
  Mint látható, én jóváhagyta az észrevételeket, bár, az első volt, ironikus rám, nem vagyok kommunista, nem hülye.
  Románia teljes d-mistocara srácok, sajnos Romániában nem kell okos emberek, hogy tegyen valamit.
  A saját konfrontációt Adrian senki sem nyert, úgy gondolja, hogy igen, akkor baj van, ő volt a legokosabb ember, hogy az egyik, pár hónap után meg kell szüntetni az összes hosszú megjegyzés, írja Míg Adrian megérik, és válaszolt semleges hangon.

 89. Francine - mondta

  Kerestem útmutatók a router, mert van valami vírus, "Vectra scan" és a "tcp finom scan" adott. Antivirus nem igazán látni. Hogyan megszabadulni tőlük? Én már korlátozott a hozzáférési beállításait.

 90. Adrian - mondta

  @Francine: Ne telepítse újra a Windows, ha nem tudod, hogyan, mi erről a bemutató, írd fel a keresést a jobb: „Windows XP sp3” belépsz, és megtalálja a bemutató

 91. Nincs szükség - mondta

  Mr. Cristi-admin, nem tudom, mi a probléma a kettő között: Adrian és Bula, de egy dolgot tudok: van sok útmutatók webhelyén ebben Adrian, aki bár nem része a csapat honlapján webhely részesülnek a tartós erkölcsi támogatást tőled, annak ellenére, hogy ez a Adrian (zongorista, ahogy szereti megjelenítéséhez) állandó hírhedt rossz hozzáállás egy ideg ........ kifinomult! Talán meg tudja mondani nekünk, és az új, Mr. Cristi-admin lenne az oka Adrian annyira támogatta a bárok támogatást őt annyira, amikor belép, mert nyelv és anagratismului A makacs vita gyakorlatilag bárkivel!

 92. @Nincs szükségAdrian egy régi látogató ezen az oldalon, amikor először jöttem ide, segített sok látogatót, azt 2220 megjegyzéseket, természetesen ezek a megjegyzések is, akik nem iszik.
  Sőt néha meghaladja a határértéket, lehet mondani dolgokat, hogy soha nem lehet mondani a nyilvánosság előtt.
  Adrian nem talált kedvező senkit, nem felelős a tetteiért.
  Adrian nem része a közigazgatás ezt a honlapot.
  Nem részesül semmilyen kedvezményes elbánásban a mi vezető, hányszor próbáltam konfliktus mediáció, ha a "Bula" Nincs mit kommentálni, mert nem tetszett neki, amit csak látott itt, tudom, hogy ha nem tetszik a dolog, ne csinálja.
  Mi fut ezen a honlapon szabad emberek gondolatban, és soha nem cenzúrázott senkit, mint amikor minden szabályt megszegte a józan ész, mindig igyekszem, hogy pártatlan, ha csatornázás néhány kisebb konfliktusokat nem mindig, és hogy bocsánatot kérni.
  Bárki, aki ezen az oldalon lehet "Adrian", amíg megtartja egy bizonyos határidő hét év otthonról.

 93. Adrian - mondta

  @Nincs szükség: Mit szeretnél csinálni, vagy mi? Esküszünk mi porcaiti mistocara számunkra, hogy arrogáns lusta gondatlan kényelmes, és köszönjük hogy esküszöm? Dolgozzunk ezek az emberek dolgoznak itt, és ha jön, és tegye a lábát a munka és esküszöm, hogy a hűvös, aber kommentálva így nem helyes, és nem tudja, hogy kite, és köszönöm ezt! ! Igen, nagyra értékeljük a tanácsot egy javaslat, nem kritika, hanem diplomáciai arrogancia és arcát irónia! ezek az emberek elhagyják a család, csecsemő, amelyek oktató és tanulni a világ, és kapsz? irónia, baromság, panasz? Nem, köszönöm szépen, nem kell, hogy ez olyan egyszerű, mint, hogy nem tetszik ne nézd ember megy a másik oldalon, de nincs utód, nem gúnyolódás, ne légy durva!

 94. Adrian - mondta

  @Nincs szükség: valójában tudod, hogy én mit gondolok? Azt hagyjuk meg a neve megegyezik egy proxy Bula és más nick név

 95. Adrian - mondta

  @Nincs szükség: ha inkább ironikus címke (Adrian, pianistu ahogy szereti megjeleníteni a hozzáállás manelist) egyértelmű, hogy te vagy az egyik a szűk látókörű emberek, akik azt hiszik, és címkék nélküle minden zenész cigány ... nos, nem elmélet kezdeni az életeddel, tudni, mielőtt megítélni! zenész nem jelenti azt, cigány vagy Manel, Ludwig van Beethoven volt manelist zongorázni és énekelni, és ő! Csak egy ember korlátozott IQ és szűk látókörű címkéket valaki, ha van kapcsolat manelist Pianu vagy szereti a hangszer!

 96. Francine - mondta

  Drágám, van egy kérdésem! Ha a titkosítás WEP és WPA vezeték nélküli kapcsolat nem tud csinálni! nehogy növelnie kell beállítani valahol, és ez, protokoll vagy mi ez? (Sajnálom, hogy nem tudta a feltételeket, vagyok vegyész, de szükség van egy csomó számítógépes cucc) Van ez a router - a nevét a barikád 3 éve, és én nem titkosított kapcsolat minimális beállítások - IP és jelszó Az RDS - tette kezdeni cd. Míg a kis alig, hogy őt a böngésző beállításait.

 97. Nincs szükség - mondta

  Cristi-admin @

  Ha ezt a kérdést nem csak retorika! Vajon tényleg előnyös a pártosság. Így tettem, hogy ha van 2220 hozzászólás (vagy valóban tisztességes sokan a 2220!) Is lehet egy nyelvet, hogy sok felhasználó ezen az oldalon a tisztességes tudok fecske (Nem kétséges, vannak nagyobb számban, de még nem mertem, hogy tegyen lépéseket ellene)! Maga a motiváció, hogy jössz, a hivatkozás az "n" Hozzászólás küldéséhez azonban sem mutat pártosság élvezte az Ön részéről. Mert azt akarom, hogy csak egy példát említsünk -, mint te, és akkor - ha a polémia a "Bula" képre elfogultság lenne, akkor talán meg tudja mondani, mi az a "faniblu" (nem tudjuk, őszintén hanem, hogy az az ő jellegzetes pummeled stilu!

  Kelletlenül mondom mindezt, mert látom, hogy lenne nagy veszteség, ha figyelmezteti, hogy hagyjon fel az ilyen nyelvet, majd az első visszaesés tiltják legalábbis korlátozott hozzáférést az oldalon? YOU, nem tetszik neki, és nem "íz" a viselkedés és a nyelv, elvégre az ügyfelekkel, és minden esetben az (vostrii akik nagyon keményen dolgoztak, amit jelenleg) " videotutorial.ro "! Ezek és más az a lépés, amelyet meg kell tenni az emberek, mint a számkivetettek, irritált és irritáció, mint ő!
  Ha lehetőséget kap arra kiküldetés néhány (ismétlem néhány tisztességes) oktató, nem tudta megtenni, mert a kegyelem, de minden esetben az utat, hogy a kevésbé kapcsolatának az ilyen viselkedést. Ne csinálj semmit, de, hogy ezt az oldalt "morgás" minden alkalommal, hogy nem szereti a saját dolgát, dobás mindenféle szitkozódás azokon tudatlan és a kezdők, akik ténylegesen, amely foglalkozik a oldalon, és dühös elég, a nyelvtan is indokolja, és mérlegelni a "magasztos" szintű informatikai ismeretek, minimalizálva ezzel a motiváció, aki mer neki megfigyelés! Ez nem mehet a végtelenségig, és véleményem szerint az idő kérdése, amíg az egyik vagy másik ok miatt, akkor el kell távolítani a felhasználók listájából ezen az oldalon.

  Személyes, nem fogok foglalkozni SOHA, mert nem tudom, hogy lehajol a szint, mint egyének, hanem őszinte és objektív legyen, szorosan tanult több párbeszédet néhány más felhasználó megfelelő ezen az oldalon, azt akkor kérdezd meg magadtól, hogy határozottan foglaljon állást ellene nem csak őt, hanem mindazokat, akik az általános, mint a viselkedése. Nincs "só", sem "bors" ezen az oldalon, és ezért senki nem lesz az úgynevezett "nagy veszteség kedvéért ezen az oldalon"! Éppen ellenkezőleg, az ő távollétében biztosan, hogy még több koherencia hozzászólás után a kemény munka, ezért népszerű a mindenki más!

 98. Nincs szükség - mondta

  Köszönöm, sokat Mr. Cristi-admin, több szabadság hirdette ezen az oldalon! Hail cenzúra "videotutorial.ro"!

  Nem gondoltam, hogy nem bírja a kemény valóság, objektív kritika elítélő me!

 99. Bula - mondta

  @Cristi-admin: Hi Cristi, és még beszélni arrogancia, ami jellemzi Önnek. Én jó szándékú, és azt javasolta, hogy nem árt, mielőtt a bemutató, hogy néhány kisebb jegyzeteket, és nem hivatkozhat az ihletet a pillanat, néha elárulja senkit. Az oktató jó, de ez nagyon jó. Recunopsc És őszintén szólva, ennek eredményeként már megmentette őket sok személyes erőfeszítést.
  H Adreian, én szabad, hogy az orrát, mert rossz, és a kóbor, ha valaki terjed egy darab kenyeret ugat senkit.
  Követtem a tutorial legjobbra értékelt, megosztása, és látta, hogy hibát vétett a feltételezés fej és tálak, egyébként a hiba számoltak sokan, akik látták a tutorial. Ha nem öntelt, így a korrekció, és nem hagyja, hogy azok, akik megbízható, számítson tálak és fejek, az úton, amelyik Adreian, amely képes eltávolítani egy csavarhúzóval és egy véső és HDD Acronis nem következik sem tud segíteni, hogy a játék vissza.
  Ha a javaslatok irritálja Önt kérlek, bocsáss meg. Hogy ezek oktatóprogramok Feltételezem, hogy sokáig, és azt hiszem, hogy elfoglalt, gyakran hallható a háttérben kislány, aki rohan, hogy befejezze, és azt hiszem, nem érti, miért nem utánajárni.

 100. Bula - mondta

  @Adrian: Úgy tűnik, mintha, akkor nem is olyan okos, hogy kitaláljuk, akkor tudja, hogy Nincs szükség BULA. Megjegyzi azonban, hogy az utóbbi időben, és helyesírási hibák komoly erőfeszítéseket is ritka.
  Adreiene most hétvégén is több szabad idő, mondd el, mit tett oktató, NITEL akar szórakozni, és nem kell pénzt, hogy menjen a tengerre vagy a hegyekre, akkor mi öröm számomra te.

 101. Adrian - mondta

  @Nincs szükség: Kelletlenül Mr. "no name" sem te, sem mások, sem magam, nem az ügyfelek ezen az oldalon! Kliens és a látogatók 2 kifejezések teljesen más, így az ügyfél részesül a szolgáltatás, és adni valamit cserébe, és ő is kér többet, jobb szolgáltatást, ő fizetett az adott érme, és ez így van, de sajnos nem Ön a látogató, mint én és a többi! Kérni valamit, és azt állítja, hogy tud ajánlani valamit cserébe, vagy ha közbelépett, és megjegyezte, 2 alkalommal is eltérő ezen az oldalon, és nincs joga kérni semmit, csak, hogy azt sugallják, valami köze a javaslatot, hogy néhány ötlet, hogy kérdezze meg az összes! Miért nem tudok csinálni egy másikat? Hány a látogatók a helyszínen részt abban, hogy támogatást megjegyzéseket? Bár sok a "nyugodt" és szótár "diplomáciai", mint a duneavoastra, senki nem, ez egy ... a háború után sok bátor úgy néz ki, mindannyian panaszkodnak, de senki sem tette a kezét, hogy a munka, nem segít, mindenkinek mondani a problémát, és még csak nem is egy köszönöm nemet mondani (néhány kivételtől eltekintve) a minden "módon" nem szerepelhet, hogy az egyik lábát, de egyik sem a srácok "priceputii" nem tesz semmit, és nem csinál semmit erre az oldalra a megjegyzéseket, hogy jöjjön a támogatás a többiek, de tudod, hogy jöjjön, és csak annyira elbizakodott!

 102. @Nincs szükség:
  Ön cenzor csak egy már nem volt ideje, hogy hagyja jóvá hozzászólás
  Adrian figyelmeztették a nyelvi és módja az vizaivii a többi látogató, és azt mondhatom, hogy az utóbbi időben megváltozott a hozzáállás, és a remény növekedni kezdett.
  Ez az oldal két adminisztrátorok belátása (és Pelu Cismaru Cristian Bogdan), és folyamatosan értékelik, és minden látogatót.
  Sajnos néhány, nem hagyhatja figyelmen kívül az oldalon a munka, hogy ő Adrian kifogással éltek, és nagyra egyaránt.
  Azt hiszem, nem kellene, hogy ne férhessenek hozzá az ezen az oldalon csak nem hagyja jóvá az egyes látogatók, és azt hiszem, kellene hagyni félre minden rosszindulat, és inkább a konzultáció
  A rendszergazda nem kell semmilyen rokonszenv vagy antipátiák, és azt hiszem, nem vádolják, mert még a felhasználó le van tiltva a beszéd csak csúnya megjegyzést törölték, és betiltották az emberek, mert a letölthető oktatóanyagok
  Kérjük szíves ne feleslegesen töltse ki ezeket a mezőket észrevételeket és beszélni csak az IT

  • Nincs szükség - mondta

   Ahogy mondta: "Mivel az [Adrian] biztosan, hogy még több koherencia hozzászólás után a kemény munka, ezért népszerű a többiek!"

   Úgy értem, nem egy pillanat, már említettem, hogy Adrian nem szimpatikus vagy ellenszenves bizonyos felhasználók számára! Azt mondtam, egyszerű nehéz egyszerűbb: kell venni sokkal nyilvánvalóbb nyelv és a hozzáállás! A hozzájárulás a kép ezen az oldalon semmi köze a hazai 7 évek amelynek hiánya olyan kevés bizonyíték!

   És a kérésem, Krisztus küld neki, "pártfogolt a" A kaptam néhány hasznos beavatkozások az oldalon, még útmutatók magyarázta (több mint nem mondom!) - Értelmében az anonimitás és a szabadság válasszon egy felhasználónevet és a valódi nevét nem írt alá egy másik felhasználónevet és egy másik eml címet, ahol a fejlett, mint te, nem vetted volna észre, vagy az említett, amely nélkül, megjegyzések, minden oktató lenne ment sehova. Hidd el, tudom, mit mondok!

   • Adrian - mondta

    Azt bizonyítja, hogy mindent, de elrejteni elhagyja a férfiú Vile és használja valami, mint ez, az ember méltósággal, mint aki igazán valamit mondani, hogy soha nem fogja elrejteni a személyazonosságát, de az a tény, hogy mutassa, és bizonyítani tot.Un férfi facuto méltó soha nem fogja elrejteni semmit, különösen azért, mert ő csak írt egy megjegyzést, és nem követett el olyan cselekményért vagy bűncselekmény valaha! Névtelenség csak akkor alkalmazható, ha tesz a biztonság, ha alkalmazza a többi esetben azt jelenti, hogy te vagy a hazug

   • Cristi-admin - mondta

    Tudva, hogy fogalma sincs arról, az emberek, akik ezt az internetes oldalt, tudjuk, hogy nagyon sok az egyes, ez nem fontos, de "szükséges" a megfelelő teljesítéséhez ezen a szerveren.
    Még ha az ember nem adja a valódi mail nem zavar, hogy "gerincét" minden.
    Volt néhány nagyon érdekes, még kevés köszöntem a nevében is.
    Nem tudom, mit beszélnek egyaránt körülbelül Adrian, vagy az X-ulescu hiszem, hogy vita nem nyereséges, mint egy ember.
    Hidd el, én annyira izgalmas munka minden nap azt hiszem nem csak Adrian minket.
    A fő téma a helyén kell maradnia videotutorial.ro oktatóanyagok és cikkek, személyi következményei nem kell fizetni annyi figyelmet.
    Nem tudom, miért tartod azt mondja, hogy Adrian a pártfogoltja, ha azt mondjuk, hogy 2 hónappal ezelőtt lett volna más értéket, most ez az állítás minden alapot nélkülöz.
    Én soha nem kaptam a védelem a konfrontáció ADRIAN MÁSIK látogatott ellenkezőleg, úgy is volt vitatkozni vele sokszor.
    Igyekszünk, hogy pártatlannak hogyan merülhet fel, ha a kérdés talán nem mindig, nem vagyunk tökéletesek.

    • Nincs szükség - mondta

     Ezekről tetszik, Adrian anonimitást más konnotációja, mint aki tudja, hogy semmi köze a hivatkozásokat.

     Köszönöm válaszát azonban, úgy "Adrian" topic zárva!

     • Adrian - mondta

      Később ... Már tudom, ki vagy! Hadd legyek szégyellni, nekem te vagy a gerinctelen és nem függőleges!

 103. robert - mondta

  Hogyan állítsunk be egy router a hálózaton ilink? Lenne nagy segítség bókot oldalon

 104. andreieicho557 - mondta

  Sziasztok van egy Netgear router lan rp614 és nem tudom, neki montez.specific vezeték nélküli interneten keresztül modem.ma nem tud segíteni?

 105. Ratzoiu - mondta

  @

  andreieicho557: Sziasztok van egy Netgear router lan rp614 és nem tudom, neki montez.specific vezeték nélküli interneten keresztül modem.ma nem tud segíteni?

  Az első ... kábelnet szolgáltató, hogy jön a Bevezetés a port port wan.apoi lan1 húzza a kábelt a PC-hez. Miután megnyitott egy olyan oldalt, és írjuk be az útválasztó kézikönyvében, hogy milyen cím van csatlakoztatva, akkor általában az űrlap http://192.168.xxx.xxx. Miután beírta, akkor menjen a beállít, és úgy dönt, a WAN-kapcsolat típusát függően csatlakozási mód, PPPoE, automata, modem, DSL. Miután kiválasztotta azt állítva, hogy megosszák a kapcsolatot. Annyira. Vissza és részletesen, hogy milyen típusú kapcsolat van, a szolgáltató neve, internet megoldás.

 106. andreieicho557 - mondta

  Őszintén szólva nem tudom, hogyan mondjam el.

  PS ha Bukarestben is meg tudna tenni velem? Contrcost tanfolyam

 107. Adrian - mondta

  andreieicho557: Őszintén szólva nem értem, hogy ha te a bukaresti spun.PS lehet tehetted ezt velem? Contrcost tanfolyam

  Haver ... Én nem értem, miért apám vásárolni ilyen játékokat, ha fogalmunk sincs, mi teszi a játék, hogyan kell beállítani ...?? hogy mi?

 108. andreieicho557 - mondta

  lam barátom vett moca.si culmmea kellett. választ arra a kérdésre, hogy tettem o.asta ha

 109. Hi Van egy Siemens Gigaset SE 361 router, és nem tudja, hová tegye kapuit a torrent, hogy blokkolja bizonyos címek, a torrent és a letöltési sebesség kisebb at.Ce tehetek?

 110. Cristian LUNCAN - mondta

  hello,

  Van egy Trendnet router, és elfelejtette a jelszót is. Hogy kapom.
  Köszönöm szépen.

 111. Cristian LUNCANSzia, van egy Trendnet router, és elfelejtette a jelszót is. Hogy kapom.
  Köszönöm szépen.

  Ez kevésbé számít, amit a cég a router, hogy használja
  Ha elfelejtette a jelszót, hogy a hátsó router egy reset gomb
  A router kell csatlakoztatni a falba egy fogpiszkálóval vagy tűvel le körülbelül 10 kell megnyomni a reset sec
  Miután vissza a router 192.168.10.1 írásbeli kérdések (ez a cím TRENDNET hiszem), és a jelszó admin, admin felhasználónév, majd állítsa be akar
  tu
  sok szerencsét

 112. Cristian LUNCAN - mondta

  Köszönöm szépen. Én vissza, és most már működik nagyon finom. Megjegyzés 10 az oktató.
  Tisztelettel.

 113. satrapu - mondta

  sal, van egy kérdés, tud valaki segíteni nekem :) Van egy trend net TEW-432brp Roter, telepítse, és amikor kinyitom exploraru 192.168 ragaszkodni ezeket a beállításokat, stb ... nem működik, amit a csinál, hol Én vagyok a fajta küzd, hogy őt az ablakon, vagy sal .. :) ms

 114. ragyog - mondta

  fogadtatás
  Élek Olaszországban, és a net nagyon jó, de egy kicsit drága szerintem 60 fizetés havonta, és szeretném megosztani ezt az összeget a szomszédos meu.AS SAD tudtam neten a jelenleg? Dak vagyis vesz egy router Én meg azt mondod itt van egy esélyt, hogy menjen, mert szeretném megvenni degeaba.Si esetén nem fogom enni a sávszélesség?

 115. vanessa - mondta

  ragyog: salut
  Élek Olaszországban, és a net nagyon jó, de egy kicsit drága szerintem 60 fizetés havonta, és szeretném megosztani ezt az összeget a szomszédos meu.AS SAD tudtam neten a jelenleg? Dak vagyis vesz egy router Én meg azt mondod itt van egy esélyt, hogy menjen, mert szeretném megvenni degeaba.Si esetén nem fogom enni a sávszélesség?

  Hi Luci! Ha Ön és a szomszéd nem haladja 90 m távolságra egymástól, nem betonfalak acél megerősítés (nincs jel hirdeti is) és mindkét számítógép is rendelkezik vezeték nélküli net adhat a következő program Virtual Access Point 2.2.Ezzel a programmal akkor lesz hozzáférési pont (AP) engedélyezi a kapcsolatot Unia vagy több ügyfelet.
  Vezeték nélküli eszközök működnek általában két módja van: AP (hozzáférési pont) és a kliens. Az eredeti antennák, menjen között 90m (beltéri) és a 500 m (kültéri). AP tud csatlakozni egy vagy több ügyfelet.
  Virtual Access Point egy egyszerű szoftver, amely bekapcsolja a laptop csatlakozik az internethez, vagy a Wi-Fi referenciapont, vezeték nélküli hozzáférést. Tehát bárki szomszédos szörfözhet az interneten keresztül. A nagy ötlet törvényjavaslat csökken internet.
  kattintson ide ... kattintson ide .
  Megpróbáltam van egy másik módszer, hogy mentesíti Önt néhány elköltött euró.FIGYELEM! Ez a módszer csak akkor érvényes, ha a két számítógép van szerelve wireless.Unul hogy egy másik veszi.

 116. Salut!

  Van egy kis probléma, és ha tudok segíteni! Van egy barátom, aki a neten keresztül RDS vezeték nélküli router (nem biztos, hogy milyen modell), a probléma a következő:
  Ő 2 laptopok és a kötelező (minden 3 rendszer fut a vezeték nélküli), aki nem tesz a router beállítási jelszó, valamint a nettó aki vrea.Eu például, ha én meg a jelszavát, amint azt a kristály bemutató járni valahogy a beállítás valahol, hogy pontosan, hogy csatlakozik a net, hogy ha meg a router jelszót szeretne csatlakozni a net, például egy laptop vagy az összes 3 ugyanakkor csatlakozik automatikusan kéri jelszót, vagy mi? nem értik, hogy!
  Várakozás egy e-mail választ a SAR lehet tökéletes!

  köszönöm

  • ADL: Hello, van egy kis probléma, és ha tudok segíteni! Van egy barátom, aki a neten keresztül RDS vezeték nélküli router (nem biztos, hogy milyen modell), a probléma: van 2 és kötelező laptop (minden futó 3 vezeték nélküli rendszer) Aki nem tette a router beállítási jelszó, valamint a nettó aki vrea.Eu például, ha én meg a jelszavát, amint azt a kristály bemutató járni valahol valahogy csinálni konkrét beállítást csatlakozni a net, hogy ha meg a router jelszót szeretne csatlakozni a net, például egy laptop vagy az összes 3 ugyanakkor csatlakozik automatikusan bekéri a jelszót, vagy valami? Ezt nem értem! vár választ, ha tudott ugrani egy e-mailt tökéletes lenne, hála (Idéz me)

   Nem tud valaki segíteni nekem?

   • adytzul89 - mondta

    ADL:
    Nem tud valaki segíteni nekem?

    bár ha meg most jelszót a router, akkor lehet, mint a PC-k 2 + 1 laptop, amikor csatlakozik a már nem kérni a jelszót, amikor csatlakozik először kullancs egy lehetőség, hogy automatikusan csatlakozzon, és már nem igényel jelszó csak akkor, ha csatlakozik majd bontja, ha keres, hogy a vezeték nélküli hálózat és szeretne csatlakozni, akkor igen, kérni fogja a jelszót, és másokkal, akik csatlakoznak az első alkalommal kérni fogja a jelszót, hogy csatlakozni

 117. constantin - mondta

  Hello, van egy nagy probléma van az internet környék (-tól MITNET.) szeretne csatlakozni routeren keresztül és laptop 432BRP.Cind Trendnet router, és szeretné beállítani, hogy a cím 192.168.10.1, nem engedélyezett (hozzáférés denaid) . mivel a szolgáltató nem fogadja el felszerelni a router?

  • constantinSzia, van egy nagy probléma van a környék internet (-tól MITNET). Vreausa és a laptop csatlakozik routeren keresztül Trendnet 432BRP.Cind szeretné állítani a routert, és adja meg a címet, 192.168.10.1, nem engedélyezett (hozzáférés denaid) . mivel a szolgáltató nem fogadja el felszerelni a router?

   Meg kell tenni a beállításokat a hálózat vezérlő "Automatic", vagy úgy, ha bead kell tennem a következőket a hálózati kártya:
   ip cím: 192.168.10.101
   alhálózat: 255.255.255.0
   Gateway 192.168.10.1

   dns1: 192.168.10.1
   dns2: nincs szükség

   Azután, hogy a címsorba a böngésző cím 192.168.10.1 és nyomj idején bejelentkezési panel kell tenni a felhasználónevét és jelszavát, általában ezek a következők: „admin” és a jelszó „admin” és a jelszó lehet és a „TRENDNET” vagy „123456”
   Ne felejtsd el a mac klónozás oldalon.

 118. constantin - mondta

  Próbáltam az "Automatic" és elküldte a fenti beállítások, és semmi. Jelentéshez I "401 engedélyezett" (az ügyfél nem rendelkezik engedéllyel, hogy URL / e server.Mai nincs más megoldás (telefon mellett, amely Provider)?

 119. Violeta - mondta

  Szia, van egy problema.Nu megy a vezeték nélküli kapcsolat, és nem tartalmazza a beállításokat nem tudom, és őszintén szólva én nem tudom. Ha tudsz segíteni nekem, kérem, mondja meg a lépéseket, CCAR kell lapozni őket, hogy megoldja problema.Mie Úgy nézek ki, létrejött, de működik. Köszönöm

  • constantin - mondta

   Violeta: Szia, van egy problema.Nu megy a vezeték nélküli kapcsolat, és nem tartalmazza a beállításokat nem tudom, és őszintén szólva én nem tudom. Ha tudsz segíteni nekem mondani CCAR rogpasiipe kell lapozni őket, hogy megoldja a problema.Mie mutat kapcsolódó, de nem működik. Köszönöm

   Kövesse a tutorial nagyon figyelmes a részletekre, a számítógép csatlakozik a router, majd csatlakoztassa a router MAC hálózat.Ha nem egy félrelépés hagyja szolgáltató.

 120. Nekem van egy probléma! azok olyan firmware upgra ... zsákot fájlt. bin, és azt mondja, hogy ő felmérte hiba ..: -? probléma .. ki tudja, ki segít nekem! Kérjük,

 121. Van egy kérdésem .. Hogyan biztosíthatom a wirless router (TEW-652brp)? (Utalás ppot nem látni a tutorial!)

 122. Alex - mondta

  Helló,

  Van egy TP-Link vezeték nélküli router WR541G, és nem adja meg a menüt (Én a Windows 7), az Ip acela.Nu megérteni miért nem megy ez a router volt elmentem máshol, ahol nagyon jó (Windows XP). Lehet a Windows??
  Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   AlexSzia, van egy TP-Link vezeték nélküli router WR541G, és nem adja meg a menüt (Én a Windows 7), az Ip acela.Nu megérteni miért nem megy ez a router volt máshol ami nagyon jól sikerült (Windows XP). Lehet a Windows??
   Köszönöm.

   Kapcsolja ki a tűzfalat és próbálja újra, azt ajánljuk, hogy megáll, és a Windows Defender, megmutattam, hogyan kell mindezt egy video tutorial. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: Telepítés és optimalizálása a Windows Vista nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Beállítások és minden, amit azt mondta, hogy a bemutató csak Windows 7

 123. Alex - mondta

  Adtam mers.Cred állítani a routert, és változtatni az IP, mint a az egyik, és miért nem mergea.Multumesc sok választ.

 124. Amatőr - mondta

  Nekem van egy probléma. Az internet jön a hálózati környéken. ISP korlátozza 1 üdvözlő csomagot. Hogyan növelhetem, vagy nem kerüli 2 TTL csatlakoztatására számítógépeken keresztül router. Megvizsgáltuk a DIR-2 825 D_Link routerek és Belkin N +, hogy nem tudom elérni az internetet. Van egy régi ASUS G, de csak, hogy én is hozzáférhet. Mit tehetek, hogy használ, és az egyik 2 router?

 125. adytzul89 - mondta

  Cristi Hello :) Van egy kérdésem, ha meg beállításokat nettó szomszédságában 89..si mac IP és DNS oldalak stb, hogy kezelni a router általában az Ön esetében 192.168.10.1 http://ip-ul hogy meg kell kezelni a router? Igazam van, ugye? De hogyan tudom kikapcsolni ezt a dolgot? Nem igazán szeretnék írni ip egyetértenek abban, hogy már a szolgáltató, talán másokat, de mi tesz egy másik felhasználónevet és jelszót, de ..

  • adytzul89 - mondta

   adytzul89Szia Cristi, van egy kérdés, ha meg net környéken beállításokat 89 ip .. és a Mac és a DNS stb Kezelésére router általában 192.168.10.1 az Ön esetében, de ha azt mondja, ip 89 honlapján .. tedd, és állítsa be a Mac DNS, stb írhat közvetlenül a böngészőben http://ip-ul hogy kell kezelni a router? Igazam van, ugye? De hogyan tudom kikapcsolni ezt a dolgot? Nem igazán ért egyet, hogy írjon az ip van a szolgáltató, akkor mi is mások, de tettem egy másik felhasználónevet és a jelszót, de .. lehet valamit tenni? várják a választ | Happy Holidays |

   Ki segít nekem ezzel

 126. TRENDnet TEW-432BRP van az a dolog a klónozás mák? Beállíthatjuk az ugyanaz?

  • constantin - mondta

   DDC: TRENDnet TEW-432BRP van az a dolog a klónozás mák? Beállíthatjuk az ugyanaz?

   Igen, tettem ezt a fajta router klónozás nehezebb, de azt igen, vettem egy figyelj empirikusan bemutató

 127. Cosmin - mondta

  Szia, van egy vezeték nélküli router TEW-432brp net Romtelecom követtem az utasításokat, és ez nem működik, anélkül, hogy a modem router egyetlen Romtelecom (Thomson st516 v6) megy, megpróbáltam és varázsló az elején, de ez még mindig nem működik. Köszi előre is vár az e-mail

 128. Szia Nekem van egy kérdésem a router tiszta munka a UPC

  • Adrian - mondta

   kataSzia Nekem van egy kérdésem a router net munka UPC

   Minden router megy minden net. Googled feladata a router, és talán megérteni, hogy nem számít, milyen szolgáltatót (a cég a nettó)

 129. Mihai - mondta

  helló cristi.am WGR614v7.problema NETGEAR router már UPC internet és a kábel-modem egyenesen Addicted Calc vagy a router, hogy van egy műanyag fej nagyságú lan kábel és a router ahol meg kell adnunk a WAN kapcsolat alacsonyabb mind a telefon-és kábel intra.daca nem csatlakozik internetre a LAN-port nem működik, ha kikapcsolja a DHCP a router, de ha megy Internet letiltása csak egy számítógép, és nem old meg semmit Van egy laptop és egy desktop.te Kérjük ajutama

 130. Mihai - mondta

  Hello, van egy kérdés, van clicknet ügyfél és a Huawei modem SmartAX Szeretnék helyette egy router 585v6 SpeedTach wirelese, ST 585V6 vásárolt Spanyolországban használni vagy sem? Valaki Meg kell mondani, hogy inkább firmwer egyébként a nettó adj (kezdő vagyok a munkahelyek Aast).
  Egyébként 10 megjegyzés útmutatók többet

  • Adrian - mondta

   MihaiSzia, van egy kérdésem, van clicknet ügyfél, és van egy Huawei modem SmartAX Szeretnék helyette egy 585v6 routerSpeedTach wirelese, ST 585V6 vásárolt Spanyolországban használni vagy sem? Valaki Meg kell mondani, hogy inkább firmwer egyébként a nettó adj (kezdő vagyok a munkahelyek Aast.) egyébként 10 megjegyzés útmutatók többet

   Nem tudom, ki volt az, hogy Önnek, hogy, de akkor biztosan nem tudja, mit beszél. Tudod használni. Miért veszel után szar többiek? veszít vagy mi történik, ha mégis megpróbálja, hogy ha akkor is működik, ha a "szakmai" Mondtam, hogy ne? Salt valami a levegőben, robbanó valamit!?!

 131. Rusu Andrei - mondta

  Köszönöm szépen!

  Azt zavarja, hogy 2 nap, és valami voltunk 4 órát ma, hogy hozzanak létre egy router, így találtam a webhelyen. Beletelt ... egy percet.

  Még egyszer köszönöm! Jó munkát!

 132. Mihai - mondta

  Bár senki sem tudja, segítsen nekem!?

 133. Megpróbálom 4 órát a router nem csatlakozik, a Firefox ad nekem választ: Firefox nem hozható létre a kapcsolatot a szerver 192.168.2.1.

  SEGÍTSÉG

  • constantin - mondta

   AEA: Megpróbálom 4 órát a router nem csatlakozik, a Firefox ad nekem választ: Firefox nem hozható létre a kapcsolatot a szerver 192.168.2.1.HELP

   Először csatlakoztassa a PC-t a router (kapcsolat nélkül a router, hogy a kábel tomers) Mac klónok, mint a bemutató, majd adja meg a kábelt a router net.

 134. van egy probléma a fény nem világít, és tettem nincs kapcsolat mindenhol adok választ ellenőrizze a csatlakozásokat ...

  Helló,

  Lehetséges, hogy a router, hogy a technikai probléma, mert általában LED-nek világítania kell.

  Is küld egy üzembe helyezési útmutató román http://www.edimax.ro/images/Image/FAQ/Router/Cum_configurez_routerul.pdf De ha még mindig nem működik, menj vele, hogy biztosítsa a boltba, ahol vásárolta.

  Üdvözlettel

  Mihai Ciobanu

  _______________________

  Edimax Balkán

  T: + 40 31 425 0127

  T: + 40 31 425 0790

  http://www.edimax.ro

 135. Alexoso - mondta

  Nagyon köszönöm, Cristi, PT. ez a bemutató! Az Önök segítségével sikerült beállítani a vezeték nélküli router, annak ellenére, hogy volt egy másik márka. Isten adjon neked egészséget oktatóanyagok ezzel, hogy én (mi) segíteni rettenetesen!

 136. Liviu - mondta

  hello! gratulálok nektek, akik olyan sok türelem és hajlandóak megosztani, és a kevésbé jártas az informatikai közösség, a tudás. követi egy év múlva, és azt mondhatom, hogy én tanultam még eleget, hogy zavar engem minden 2 éjszakát, hogy a hálózat a két helyszín és két laptop desktop helyszínek és nem a tényleges reusesc.mai: Én Romtelecom nettó modem és Hawea mt882 ASUS Wireless Router RT-g32.net mindannyian így: PC (asztali) közvetlenül az USB modem, a másik PC a router (ami normális volt, hogy csatlakozik a modem csatlakozó Enthernet) és a s laptop wireless.as hálózati adminisztráció akar egy laptop.precizez mint mindannyian ZoneAlarm tűzfal, a router tűzfala, és azt hiszem, a modem (nem biztos). "Megpróbáltam minden tűzfal tiltva oldalak ( eltávolítása), és még mindig nincs meg. és egy másik dolog a pc net modem én sp3 a többi pc fut xp végső win7 x32 win vista ultimate egy laptop, és a többi win32 végső x7 x64.ajutati kérlek nekem néhány irányelvet, ha tudsz, kérlek játszani! Köszönjük!

 137. Andrei - mondta

  Sall
  Van egy kérdésem!
  például azt mondják: valahol az országban, és hogy a laptop (vagy a PC-n), és Roter wirles hozzánk, és azt akarjuk, hogy csatlakozni az internethez hálózati wirles Május akku
  mit tegyünk?
  Hogy állunk?

 138. KELL nyilvános hálózat INGYEN

 139. Bulgac - mondta

  A fenti cím nem működik, és megpróbáltam több változatban.

 140. byanca16 - mondta

  Ammá küldött egy megjegyzést. de szeretnék küldeni egy szülésznő köszönni .... köszönöm .... Bianca!

 141. bogdan - mondta

  Salut!

  Kell egy kis segítség tőled. Kellett clicknet internet, és nézi a bemutató tudtam beállítani pontosan k router, hogy volt amit tett. Wireless struna.Dar sétáltam a szerződés lejárt, és úgy döntöttem, hogy ragaszkodni akta.Cu internet ezek a probléma. Amikor megpróbálom beállítani a router, hogy nem sikerült. Van két számítógép és megpróbálta klón és MAC-címét, és nimik.Ideea is adtak egy felhasználói nevet és jelszót, mintha Rds de megértettem, hogy rögzített és a mák egy számítógépen. Kérlek, adj választ nekem. Thanks a lot

 142. stavraa - mondta

  Helló,

  Köszönöm a kemény munkát, hogy ez a bemutató, mint mások, mint én, köszönöm.
  Kérdés: Van egy trendent TEW-632BRP (e egy PC és egy laptop) és egy RDS kapcsolat. Néztem a bemutató, és mikor kell menni dolgozni ... Nem tudok bejelentkezni meglepetést „http: // 192.168.10.1” a useru és jelszó „admin” és a könyv, segít, doboz jött routeru minden, amit találtunk egy másik jelszó / user ... mit tehetek?
  Kérlek, adj választ nekem egy megoldást. Thanks a lot

  • stavraa - mondta

   Helló,
   Köszönöm a kemény munkát, hogy ez a bemutató, mint mások, mint én, köszönöm.
   Kérdés: Van egy TEW-632BRP trendent (e egy PC és egy laptop) és egy RDS kapcsolatot. Követtem a bemutató, és mikor megy dolgozni ... meglepetés nem tudok bejelentkezni a "http://192.168.10.1" a useru és jelszó "admin" és a könyv, segítség, doboz minden jött routeru amit találtam egy másik jelszó / user ... mit tehetek?
   Kérlek, adj választ nekem egy megoldást. Thanks a lot

   Sikerült a fázis felhasználónevet és jelszót, én pontosan úgy, ahogy mondta, de bemutató nem működik

 143. Cochin Ovidiu - mondta

  Vettem egy router wierles Serioux, úgy állítottam be az RDS működik, de amikor odaértem, hogy titkosítja mau packard bell laptop wifi Realtek NIC nem ismeri el a WEP titkosítás, vagy nincs titkosítás wap nimic.Fara megy perfect.Am csak sikerült atat.Am szűrés mac és megpróbálta frissíteni a laptop hálózati kártya nem működik a frissítés után deloc.Va szépen kérlek, ha tud segítsen nekem a napló megpróbálok csatlakozni a sok az én router, és azt olvastam, hogy a MAC-szűrés a víz ploaie.Va köszönhetően

 144. Alcaz - mondta

  Beállítása után a router, a kábel és a számítógép közötti eltávolítani?

 145. Vettem egy TP-Link vezeték nélküli router, hálózati RDS super.Dar hazamenni szeretném használni otthon, a munka, ahol nincs internet, mint Romtelecom.Persoana a neten, hogy én akarom, hogy 330 ST modem USB kimenet . Mondd, amire szükségem van, olyasmi, mint egy dugó, amely a fejét a másik USB-bemenet és a hálózati teljesítmény, a konverter, és ha tudsz. Nem akarom, hogy fektessenek be az ADSL router.

 146. Savin - mondta

  Bravo egy és Cristi .... köszönöm a szív
  az ön segítségével tudtam beállítani a router .....
  Még egyszer köszönöm, és sok sikert kívánok a munkájában ...

 147. Helló Szeretném tudni, hogy a UPC Addicted optikai szál, amelyek a Net szitár útmutatók Romtelecom automatikus fejsze, és ha a vezeték nélküli hálózat jelenti azt, hogy szükség van a vezeték nélküli USB adapter a router és ha csatlakoztassa az adaptert vagy USB a router vár választ

 148. cristisort - mondta

  salut.folosesc a wirless router (RDS) annak érdekében, hogy a nettó 2 számítógépen, de találkozik a probléma: van sok helyen, hogy nem tudja megnyitni, ha eltávolítja a kábelt a router, és csatlakoztassa közvetlenül a számítógéphez (ha nyitva weboldalakon). mit tegyek? ms

 149. Jó. Van egy kis probléma. Van egy ASUS laptop f5n és azt kell, hogy blokkolja a szomszéd, aki TRENDNET vezeték nélküli. Leül a földre, és én 1 3. Kapd el egyetlen élő kapcsolatot, de amikor megyek a szobámba (szoba mellett bontja. Õket csinálni valamit? Vagy ez csak a jel erőssége ...?

  • Ratzoiu - mondta

   Jó. Van egy kis probléma. Van egy ASUS laptop f5n és azt kell, hogy blokkolja a szomszéd, aki TRENDNET vezeték nélküli. Leül a földre, és én 1 3. Kapd el egyetlen élő kapcsolatot, de amikor megyek a szobámba (szoba mellett bontja. Õket csinálni valamit? Vagy ez csak a jel erőssége ...?

   Lásd, hogy ott van a lehetőség Extended router kapcsolat, vagy úgy, ami növeli a hálózati router antenna a jobb vétel érdekében. Írja be a router, és mit lehet tenni. Volt egy Linksys modell és megváltoztatja a firmware wr54gl gyári DD-WRT, akkor növelheti a hálózati antenna ..

 150. ciobderoua - mondta

  MDEA, a bemutató .. értem, de amikor adok menni http://192.168.0.1/Kérem ...: felhasználónév és parola.in router kézi, találtam valamit, jól k nem sok, 2pagini: D, mit tehetek érte? Másik, de 2care lopni tőlem, és Bárcsak linistesc.Ceva ötletek?

  • MDEA, a bemutató .. értem, de amikor adok menni http://192.168.0.1/…imi szükséges: felhasználónév és parola.in router kézi, találtam valamit, jól k nem sok, 2pagini: D, mit tehetek érte? másikra, de 2care lopni tőlem, és azt akarom, linistesc.Ceva ötletek őket?


   Ön router mögött egy lyukat, kibír egy fogpiszkáló ott, törekszik 10 másodpercre, és állítsa vissza az alapértelmezett beállításokat, akkor jelentkezzen be az adatokat manuálisan.

 151. Valentin1968 iasi - mondta

  Kérjük, ne magát a vezeték nélküli modem Huawei echolife bemutató 520s (hc520s) a romtelecom.Sunt sok kétségbeesett, mint én egyébként, hogy nem mennek netul vezeték nélküli, de csak lan.Mentionez A beállítás után, mint a manual.Va köszönöm.

 152. Botean - mondta

  Van egy kérdésem ... Van egy új laptop vezeték nélküli incorporat.si egy PC, hogy csatlakozik net.de haza tudok csatlakozni az internethez a PC wireless.si net sebesség 200 de tudok net másrészt a sebessége már uneori.si 1500 és az utóbbi időben mentem Görögországba, és ott akartam csatlakozni net.imi meg a felhasználók, akik nem szedhetnek net.si mikor kaptam nem tudott csatlakozni Néhány volt magán, de néhány nem, és még mindig nem tudtam conectez.sau pl. ha elmegyek vásárolni, és azt akarom, hogy csatlakozni az internethez, még ha ez nem privát megkérdezni felhasználó és én parola.cum csatlakozni? ajutati.multumesc kérem.

 153. Cosmin - mondta

  Hey all! Nekem van egy nagyon friss számában a keresési próbálják megtalálni, ami a következő: élek egy kétemeletes házban, ahol'''' emeleten egy számítógép található, egy irodában egy másik iroda a földszinten van egy laptop. Internet számítógép ClickNet biztosítja Romtelecom, stb Amellett modem kapott Romtelecom yum shi vásárolt egy vezeték nélküli router a laptop, hogy a net shi földszinten. minden szép és jó lesz tökéletesen netul aman2 [mind a PC és a laptop] dimineatza egészen tegnapig nem volt net a laptop, mert sthiu, mi történt, de úgy tűnik, hogy a HP Wireless Assistant WLAN és Bluetooth kikapcsolva: Disabled . Megjegyzem, hogy K számítógép egy go shi Sperantza 3 hónapokban a laptop most utal, hogy a net.

 154. Botean - mondta

  Én nem valaki segíteni? 'Ve fent leírt, aki kérdés ... kösz

 155. Ovidiu - mondta

  Botean Nem igazán értem a kérdést, hogy mit mond, de azt hiszem, hogy tud-e csatlakozni, de nem tud, mert szűrés MAC-cím.

 156. Ristin - mondta

  Hi guys
  Úgy döntött, hogy vásárol egy router a laptop, és azt gondoltam, hogy megválasszák a következő modell: TRENDnet TEW-432BRP.Ce véleménye róla. Jó ez?

  • cristian - mondta

   hello,
   Ön tett egy jó választás. Én a saját és mint egy és megy "simán".
   ha nem óvatos, amikor beállítást vele. ez nagyszerű.

 157. T Florentin - mondta

  A lecke azoknak, akik ff szükséges a router. Én csak köszönöm a magyarázat és a sor, hogy elmagyarázza másoknak.

 158. florin - mondta

  Üdvözlöm. Nekem van egy probléma. Van egy asztali, a laptop, a Belkin router és az RDS net. Én csináltam a beállításokat, de nem fog csatlakozni a mindkét (asztali és laptop), míg interneten. Ehelyett csatlakozni egy időben, vagy a vezeték nélküli vagy vezetékes. Amikor megpróbál csatlakozni mind azt mondják, hogy "691 Hiba: Hibás felhasználónév és / vagy jelszó" (vagy hasonló). Tudom, hogy tévedek valahol, akkor csatlakoztassa az egyik (nem, hogy csatlakozik a számítógép / laptop), de nem tudom, mit tegyek, hogy működik. Ki tudja, mi az, hogy adjon nekem egy kis tanácsot, hogy én nagyon zavarja ez a probléma, és nem adja meg a végén. Köszönöm.

 159. Liviu - mondta

  Jó. Kérjük meg tudja magyarázni nekem, hogy mi az diferemta egy Wi-Fi router és a modem, ami normális vagy annál jobb. Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   Liviu: Szia. Kérjük meg tudja magyarázni nekem, hogy mi az diferemta egy Wi-Fi router és a modem, ami normális vagy annál jobb. Köszönöm.

   néz ITT mit jelent, és milyen a router ITT si ITT Az, hogy mit jelent, és milyen a Modem

 160. gabicristi81 - mondta

  Hello! Elnézést kérek, hogy megjegyzést, nem akarok zavarni senkit, de kell egy kis ajutor.Mentionez, amelyek nem az országban, elment Cipruson, ahol lucrez.Am árok elment a net és a Miami FC CYTA elég drága előfizetés. Én otthon a fickó lehet adni a net, de a 3 nu.Netul vezeték nélkül, bár tettem a kulcsot és a jelszavakat nem kapcsolja össze, azt mutatja, hogy csatlakoztatva van, de jó sebességgel akar nyitni a dolog. bemutattam a laptop kormány kábel, de még mindig semmi fel.Ce tegyek? köszönöm

 161. sal Cristi egy kérdés, ha hozzá egy hálózati Roter környéken alapértelmezett beállításokkal látható a hálózati rendszergazda router? mint a nem látható a router van-e lehetőség? köszönöm

 162. Dragos - mondta

  hello véletlenül megváltoztatta a router és az alhálózati Masku nem tudom, mit kell tenni velük. tekintik nem működik .. és nem olvassák őt 192.168.0.1 ... segít nekem Roga

  • Adrian - mondta

   DragosSzia véletlenül megváltoztatta a router és az alhálózati Masku nem tudom, mit, hogy azok. Látták, hogy nem működik .. és nem olvassák őt 192.168.0.1 ... segít nekem Roga

   Lásd, hogy valahol a hátsó oldalán egy lyuk, hogy egy fogpiszkáló, és tartsa lenyomva a gombot (a router csatlakozik a kimenet) egy pár másodpercre ... 10 másodpercig ... (olvasd el kézi router, ott fogja írni, ahogy tartja a gombot, hogy vissza a router. Ha nincs kézi, megtalálni a gyártó hivatalos honlapján, PDF formátumban. írva google gyártó nevét és nézi a hivatalos honlapján, és támogatást vagy segítő termékeket, a router sorozat.)

 163. Dragos - mondta

  Nagyon köszönöm így nagyon jól .... én átszervezni .. működik .. Még egyszer köszönöm!

 164. Ez egy kicsit régi, bemutató, nem sikerül, hogy ez a munka. Én 2 PC-k, nettó

  clicknet és Trendnet router. Csak most nagyon más TRENDNET menüben.

  Van olyan
  - Internet beállítás
  - Lan beállítása
  - Vezeték nélküli
  - DHCP beállítások
  WAN IP beállítás internet beállítás tűnik számomra, de én tudok egyet DHCP helyett

  Fix IP kell választani a csatorna mód, vagy vezesse 1577 alkalommal 1483MER (routen

  + Modem), és nem tudom, melyik, így minden esetben ez volt a híd vagy PPoE

  a modem.
  Próbáltam, hogy kibír-és DNS-kézi megpróbáltam mindent, amit lehetett, nem

  sansa.Acum tud valaki mondja meg, milyen beállításokkal van beállítani az internet egyébként

  lehet megvalósítani. A legtöbb az én Romtelecom nyújt technikai segítséget

  mert ez a router. Biztos vagyok benne, hogy ez könnyű, de tudom, hogy a

  pontosan mi a teendő, tud valaki segíteni lépésről lépésre, nagyon köszönöm.

 165. STIMA.Dupa videotutorialul dvs.am sikerült telepíteni a router és a konkrét munka, bár küzdöttem egy darabig, de ahogy mondja, kristály csak úgy lehet tanulni, én elismerem, hogy az egyik elkezdtem nyugdíj Pc de most az első dolog, megnyitása után a laptop, menj a helyszínre, és őszintén találom, amit csak akarsz, ismét van egy szégyen, hogy pt.voi szponzorálás, amit megérdemel .. Üdvözlettel ...

 166. sil72 - mondta

  Hello. Bár úgy tűnik, mint egy nagyon természetes dolog, és "ortodox" megkérdezi, tud a vezeték nélküli router lehet használni, mint egy hálózati kártya, tulajdonképpen ő is érintkezhet más vezeték nélküli router internet. Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy van WAN jack használni, és a számítógépet, hogy szigorúak csak kábelen.

 167. k_rbon - mondta

  Hello! Van egy kérdésünk van a router DI-524 a D_Link.
  Sikerült beállítani, azt a nettó PC és a mobiltelefon (iphone 3 g). Internet kapott MitNet. A PC-n már nincs probléma a net irányítja a router, hogy a torrent le-és feltöltési valahol 10 5 Mb Mb. Mi zavar engem a telefonos kapcsolatot a router (vezeték nélküli) letölthető, akkor ne a vezeték nélküli, miután több mega download. Azt kell indítani, hogy ismét a vezetékektől. Közben macska beszorult a PC vezeték nélküli net ... A kérdésem a következő lenne: Setting router a hibás TIMES DEEFECT? Említettem már, hogy csak a vezeték nélküli lock letölthető a szokásos szörfözés szafari, vagy AppStore nem akadályozza.
  Lehet, hogy nekem, és vigasztalt. Nagyon köszönöm!

 168. Köszönjük, hogy a meglévő!
  Visszahívás Önnek segítséget a következő probléma:
  Vettem egy Belkin Wireless G Router modell F5D7234-4-H V5, saját egy asztali és egy laptop XP W W 7.
  Próbáltam beállítani a router, de nem pozitív eredménnyel, ami azt jelenti, nem tudom használni a vezeték nélküli laptop.
  Van interneten Fiberlink 2 RDS.
  1 wireles laptop látja a hálózatot, csatlakozik, de nincs internet.
  2-LED modem router pirosan villog, és az internet nem világít egyáltalán.
  Kérem, segítsen nekem részleteket, én vagyok kezdő, hogy telepítse a router, és mind a két gépen van internet!
  Köszönjük!

  • Adrian admin - mondta

   Gelu: Köszönöm a meglévő!
   Visszahívás Önnek segítséget a következő probléma:
   Vettem egy Belkin Wireless G Router modell F5D7234-4-H V5, saját egy asztali és egy laptop XP W W 7.
   Próbáltam beállítani a router, de nem pozitív eredménnyel, ami azt jelenti, nem tudom használni a vezeték nélküli laptop.
   Van interneten Fiberlink 2 RDS.
   1 wireles laptop látja a hálózatot, csatlakozik, de nincs internet.
   2-LED modem router pirosan villog, és az internet nem világít egyáltalán.
   Kérem, segítsen nekem részleteket, én vagyok kezdő, hogy telepítse a router, és mind a két gépen van internet!
   Köszönjük!

   Már megnézte a videót bemutató fenti? Játszottál? "Láttam fej-farok? Biztos, hogy vezetékes internet? Ön tesz a kábelt közvetlenül a laptop LAN net? megy az interneten, így ha közvetlen kapcsolatot?

 169. Seby - mondta

  Nagyon jó videó :)). Már egy ideje nem kiküldetés videó. Én találtam meg most. Élvezetes nézni ebben az időben.
  A problémám (amikor én voltam az, hogy valaki erősít vezeték nélküli), hogy PPPoE kapcsolat RDS, amit tettem felhasználót és jelszót, és szükség van, hogy írjon nekik, hogy csatlakoztassa a PC vagy laptop, és nem csak a "megosztottság "Tud-e csatlakozni más nemairecunoscand jelszót. Mit tegyek? Számíthat segíteni [Email protected] .
  Köszönöm.

 170. cristian - mondta

  hello! 've meg mindent, mint a bemutató, de még mindig nem megy mind a két gépen a router TEW-432 BRP, RDS, fibra.daca be első szentély net kábelt és a megfelelő kábelek a másik PC-re (a 2 a 4 ) nem működik olyan számítógép, akár nettó kábel be egy másik szentélyben (ex 2) kábelt a router és a PC és 1 3 go számítógép elindításakor az első, és a másik nem, és indítsa újra megadta conecta.I , én meg többször is (gondoltam, tévedtem), de a 2 reusesc.Mentionez mint Telepítettem egy PC és a Windows XP 7.ma segíthet?

  • cristian - mondta

   cristian: Hello! 'Ve Állíts be mindent, mint a bemutató, de még mindig nem megy mind a két gépen a router TEW-432 BRP, RDS, fibra.daca be első szentély net kábelt és a megfelelő kábelek a másik PC-re (a 2 a 4) nem működik olyan számítógép, akár nettó kábel be egy másik szentélyben (ex 2) kábelt a router és a PC és 1 3 go számítógép elindításakor az első, és a másik nem adtam conecta.I újra, én meg többször (gondoltam, hogy tévedek), de a 2 reusesc.Mentionez mint Telepítettem egy PC és a Windows XP 7.ma segíthet?

   valaki tud nekem segíteni?

 171. Ovidius - mondta

  Van egy vezeték nélküli router Serioux, nekem nem működik, ha át a nevét retelei.Am packard bell laptop és a hálózati kártya nem ismeri bármilyen criptare.Daca történt így valaki kérem válaszoljon nekem, mert kezdte meg A hunok az én router.

 172. costel08_78 - mondta

  Jó ziua.Daca tud, hogy legyen szíves, és a bemutató, beállítás wirless router Huawei hg655b hamarosan romtelecom.de nekem, és kaptam, és nem ad capat.Multumesc

 173. robert - mondta

  Szia Nekem van egy router modell "Broadband Router" tettem a beállításokat, amint az a bemutató, menj ok Addicted to egyetlen PC, vagyis az egyik, hogy ugyanaz a mac átadott contract.daca kapcsolatot más számítógépek a router nem tud internetu hozzáférési hálózat bár elismerik. Úgy gondolom, hogy lehet, hogy a router beállításait, bár azt hiszem, nem elég ok. várjon egy reszelő. ha lehetséges az e-mail [Email protected] vagy [Email protected] . Köszönjük feltöltött útmutatók az oldalon, hasznos sok esetben

 174. Ionut - mondta

  Jó napot kívánok. Van egy Belkin Wireless G Router Router modell F5D7230-4. Én Romtelecom.
  Megpróbáltam beállítani pontosan úgy, ahogy mondta, a videó nem működik. Kábel interneten keresztül wifi, de mindig megy megy 1 perc (vagy több ... néha változik), majd csökken. Ahhoz, hogy wifi a működését a dugót el kell távolítani, és tegye vissza .. és így tovább. ha szívesen segít nekem.

 175. Andrei - mondta

  Bravo ... te gyönyörű ... Köszönöm ország

 176. florin - mondta

  Köszönjük! Nagyon hasznos, volt pontosan a probléma, hogy ziso, tartsa a vezeték nélküli hálózat, most már rendben van.
  Több magyarázat

 177. Shwan - mondta

  Cristi, tetszett a tapéta!

 178. stefan - mondta

  Köszönjük! Nagyon hasznos a videó. (Hogyan is letölthető a videót?)

  • stefan: Köszönöm! Nagyon hasznos a videó. (Hogyan is letölthető a videót?)

   Nem veheted meg. Ez, és mindig on-line. Logikusan szólva, mit kell, hogy azt a számítógépen? Mit csinálsz vele anélkül, hogy net? Meg kell tanulni, hogy mit mutatott ingyen, ezek a srácok, nem pénzt is. Ez a szabály az oldalon. Nap, köszönhetően, fogd be, és úszni.

  • kmOss - mondta

   Hello I N10 ASUS Wireless Router RT-LX
   Hogyan adható internet-és egyéb felhasználók számára .. Csak a laptop nem tudok kapcsolatba egymással ... hogyan tudom megoldani ezt a problémát?

   • AdrianGudus - mondta

    kmOss:
    Hello I N10 ASUS Wireless Router RT-LX
    Hogyan adható internet-és egyéb felhasználók számára .. Csak a laptop nem tudok kapcsolatba egymással ... hogyan tudom megoldani ezt a problémát?

    Meg kell adni a router, és tiltsa le a beállításokat MAC szűrés nélküli (Wireless MAC Filtering) van megadva tiltása, de azt tanácsolom, .... Én inkább tanácsolom, hogy megtalálja MAC laptop, hogy csatlakozni kíván, és hozzá a router Wireless MAC Filtering rész kattintva az Új gombra. Ahhoz, hogy megtalálja a Mac laptop hálózati kártyát szeretne csatlakozni, nyissa meg a CMD ezen az oldalon (a Start> Minden program> Kellékek> CMD), és írjuk be a következő parancsot: getmac, majd nyomja meg az enter gombot

 179. Edward - mondta

  Hello. Megtettem mindent, amit mondott, a bemutató, és én még mindig nem megy netul. Szóval interneten RDS. Mit tehetek, hogy adjon neki fejét.

 180. Nelutzzzu - mondta

  Én a frissítést, de megtartotta a jelszót a router, és nem tudom, hogyan kell visszaállítani a router HG520s

 181. Szia, van egy Zyxel router Romtelecom, a probléma, hogy én nem tudok az ő beállításait, én vissza többször is, megpróbáltam a jelszót a címkén, és semmi. Mi a teendő?

 182. chris - mondta

  Helló Van egy kérdésem .. néztem a bemutató, és olvassa el néhány commenturi nem azért, mert sokan vannak .. Meg akartam kérdezni, hogy a modem Turkáló clicknet használható a vezeték nélküli hálózat és egy másik fajta RDS hálózaton netul be .. beszélve, hogy ezek a modem-rooter keresztül egy vékony kábellel a telefont, és nem pedig a kábel-internet, normál socket de 4 port LAN.Multumesc!

 183. backspace - mondta

  DAK nem lép az id o mfi.yrry akkor mutassa meg lépésről lépésre, mi a router beállításait kre TEW-651BR. Én net RDS és nem fog tartani cs szerver és hogyan, hogy rádió-portok és a csak meg? ast a reszelő pls.

 184. backspace - mondta

  valaki segíteni?

 185. backspace - mondta

  k nem igazán látni sem érdekel itt p. Úgy sikerült, hogy a CS szerver router port. de azt tudom, hogy k dc rádió nem megy ip cím rádió és ez nem működik ... Milyen portokat mondjak CNV és a rádió? tr faqt vagy mi?

 186. benea26 - mondta

  de ha Roter rum távközlési és azt szeretnék, hogy teszel egy a háló van belőle az összes beállítás, amit meg sal nem
  helyi hálózat mac klónozás simán ment

 187. KMihai - mondta

  Salut.super tutorialul.pacat kemény, de nem, hogy mit és mikor RDS ügyfél el.sunt kábel net pc functioneaza.cand wan táskát a TRENDNET 651br, írja a böngészőben http://192.168.10.1 szükséges kapcsolat rds.si minden véget ér itt, PTR nem conecta.ma segít megérteni, hogy miért?

 188. Socrates - mondta

  Thanks 1000 nehéz

 189. Razvan - mondta

  Egy videó bemutató nagyon jó volt.
  Nem az összes, de sikerült ezt a beállítást.

  Köszönöm, nagyon!

 190. Robert - mondta

  Nekem van egy probléma, és remélem, hogy valaki segíteni.
  Nekem is van egy vezeték nélküli router a T-com w 500v (ez a német), nem beállítani, hogy nekem .. én fejét az RDS net. kérem, segítsen nekem.

 191. Mihai - mondta

  Hello!
  Vettem magamnak egy EDUP router USB. Én csatlakozik a router a számítógéphez USB-n keresztül, de ha kapok, hogy az IP nem töltődik be az oldal. Én telepített illesztőprogramokat. Van ötleted, hogy mit tegyek?

 192. Mihai - mondta

  Helló, mert sikerült megszereznem a router konfigurációs oldalán, miután a számítógéphez csatlakoztatott, de van egy másik probléma. Én net az RDS, és kap netul keresztül egy Ethernet kábelt, de nem tudja, hová tegye a kábelt a számítógép vagy router. Próbáltam a két lehetőséget, de egyik sem működött. Miután egy az ethernet kábelt a router a router kell végeznie a kábelt a számítógéphez (gyanítom, hogy az USB, mert az USB-kábelt sikerült bejutni a router beállításait), de az írás után a felhasználónév és a jelszó RDS és nem ad nekem coecteaza Alkalmaz gombra. Mit kell tennem? Arra számítunk, a válasz

 193. Mihai - mondta

  blokkolta megjegyzéseket, vagy mi?

 194. György - mondta

  Helló Cristi! Miután láttam, ugorja át ezt a bemutató (a húgy ... deaorece érdekel engem beállítani RDS) is könnyen sikerült, hogy interneten keresztül a router. Nagy öröm! Sok köszönet és Krisztust. De ... azt gondoltam, miért nem nézem az egész bemutató? Láttam és tudni, hogy meg kell változtatni a bejelentkezési jelszót a router (admin) vettem lépéseket. Óta a jelszót, minden olyan kísérletet beállítani RDS az üzenetet: "Wan beállítás hatályba lépése. Kérjük, kattintson a "Tovább" gombra, hogy más beállítások ", de nem tudok csatlakozni ami. Elhoztam a router a munkából, ahol Romtelecom nettó, hanem kap egy üzenetet, és természetesen lépésről lépésre bemutató Romtelecom a beállításokat. Én újraindította a router, így a vissza gombot és a menü, de még mindig semmi. Kérem, mondja meg, hol tévedek?
  Üdvözlettel
  György

 195. Costel - mondta

  A probléma, hogy még nem használt ilyet, hogy nem találtam választ. Én net egy környéken fix IP szolgáltató, kábel szerelvény lép router, így a nettó intro szobába, és a vezeték nélküli port, amit most szeretnék egy másik port húzni egy szál másik router egy másik épületben hatalom a PC vezetékes és vezeték nélküli én, és az a helyzet, hogy a második generációs router nem, hogy a neten ad ötlet, lenne egy nagy segítség.

  • Costel - mondta

   Costel:
   A probléma, hogy még nem használt ilyet, hogy nem találtam választ. Én net egy környéken fix IP szolgáltató, kábel szerelvény lép router, így a nettó intro szobába, és a vezeték nélküli port, amit most szeretnék egy másik port húzni egy szál másik router egy másik épületben hatalom a PC vezetékes és vezeték nélküli én, és az a helyzet, hogy a második generációs router nem, hogy a neten ad ötlet, lenne egy nagy segítség.

 196. Andreea - mondta

  Vettem egy router ASUS RT-N10LX, hogy a házam a reta .. én nem tudom, mit táskát adsz admin jelszó Anmin nem hagyja, hogy intru.tin szem előtt, hogy tettem oda néhány jelszó, de azt hiszem, nem valami nagyon hülye! tényleg nem tudom, mit tegyek órákat tölteni megoldani valamit nimik! kérlek adj egy segítő kéz

  • AdrianGudus - mondta

   Andreea:
   Vettem egy router ASUS RT-N10LX, hogy a házam a reta .. én nem tudom, mit táskát adsz admin jelszó Anmin nem hagyja, hogy intru.tin szem előtt, hogy tettem oda néhány jelszó, de azt hiszem, nem valami nagyon hülye! tényleg nem tudom, mit tegyek órákat tölteni megoldani valamit nimik! kérlek adj egy segítő kéz

   Reset a router, van egy reset gomb, tartsa lenyomva 10 másodperc egy fogpiszkálóval, és visszaáll a gyári beállításokra. Ne is olvassa el a használati útmutatót ... ..ala annyira ... .a tette túl sok papírt, hogy a gyári ... ..nu?
   Azt javaslom, hogy hívja valaki, aki tudja, ha nem tudod.

 197. cristian - mondta

  Hello. Beállíthatja a UPC HG520s még? vagy csak megy a Romtelecom? Ha igen, hogyan? ms

 198. hogyan tud én tesz jelszót minden felhasználó a vezeték nélküli hálózati kapcsolat felhasználók azt 10 router külső antennával

 199. Helló, szép bemutató, megpróbálom azt egy n00b prcactica ahogy vannak. Ötlet: talán nem lenne jó, ha van egy lehetőség, hogy töltse le a videót, ha nem megy netul, nehéz nézni az oldalon, hogy a bemutató.

 200. Hé, tudom, hogy ez őrültségnek hangzik hangosan mit kell kérdezni, de én grind egy gondolat: Ha telepíti az új Windows a számítógép csatlakoztatva van a vezeték nélküli router, akkor lehet változtatni a beállításokat, és nem tudok csatlakozni a hálózathoz, akkor ? (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a laptop számítógépek is csatlakozik vezeték nélkül 2)

 201. Marius - mondta

  Problemaaa ...
  Sétálok site'ul 192.168.10.1 ... be a jelszót, vagy név incoresct ..
  tehet valamit, hogy megtudja, a nevet és a jelszót? Kérjük játszani ajutati'ma

 202. Roland - mondta

  Hello, van egy probléma a telepítés vettem egy TRENDNET be tew561br.Am nettó wan kábel és a kábel a router lan4, írok böngésző „http: // 192.168.10.1” írok nem található az oldalon (megpróbáltuk a Google Chrome Mozilla és felfedező) után beállítom, és még mindig nem működik. Mit kéne csinálni? Köszönet előre

  • Viorel BACIU - mondta

   Helló Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segítsen nekem van egy Huawei router és 652 SOROZAT hátoldalán hogyan lehet ezeket írja be ezt a router TR sorozat és hogyan kell használni őket egy adapter TL-WN7200ND bejutni DE Ez az adapter router Romtelecom látható, hogy tudom, hogy a hálózati adapter Romtelecom 90% elégedett jel

 203. Viorel - mondta

  Hello! Megvan minden A router TRENDNET TEW-432brp csak megpróbáltam beállítani RDS hálózaton routeru miután követte az összes lépést stetarile router wan ... megmutatom error A DNS-kiszolgáló Hát t válaszol ... én láttam egy tutorial a neten erről a problémáról, beléptem a Control Panel \ Hálózat és internet \ Hálózati és megosztási Center-trendnet-proprietati/internet version4 protokoll / tulajdonságok / I megváltozott DNS automatikus lam maradt, ahogy mondta, és én bemutatkoztam DNS 208.67,222,222. Ezután tettem, hogy én nem csatlakozik az összes többi "felforr" Az ablakok-t kommunikál Pünkösd az illesztőprogramok vagy forrás (elsődleges DNS). Én tényleg nem tudom, mit tegyek ...: | Van egy nic DNS hozzátartozók RDS ...: | Én Hp625 használata win7!

 204. florin - mondta

  Hello. Van egy kérdés, amit nem tud csatlakozni az internethez router RDS
  Van egy router TRENDNET. TEW-652BRP. Ppp nem csatlakozik?
  Láttam sok útmutatók., És még mindig nem működik.
  Mi a helyzet a 1492-MTU-1450 1480 nem működik?
  Iam kérte az embereket, a RDS, és megkérdezte, mau router tőlük., És azt mondtam Lam.
  Azt mondta, hogy nem működik / /?
  A kérdésem az, hogy megy, vagy nem megy.
  Putetii ajutati.multumesc a zavar

 205. kipris - mondta

  Hello! Én tanácsot. konfigurációt router. Pt. azok, akik a WPS útválasztót WPS bizonyítottan bllocheze helyszínen, hogy sajnos ez egy biztonsági hibát, és tönkreteheti wifi kódot írja be a kódot nem számít, mit!

 206. Ovidiu - mondta

  Hello Nekem van egy kérdés, hogy megpróbálom megtalálni őket válaszolni. Most kap, hogy egy vezeték nélküli router Huawei Romtelecom HG520b semmi, az ötlet is, hogy most már az RDS net és azt szeretném megkérdezni, hogy tudnám használni, mint egy vezeték nélküli router RDS.
  Köszönöm.

 207. AdrianGudus - mondta

  Ovidiu:
  Hello Nekem van egy kérdés, hogy megpróbálom megtalálni őket válaszolni. Most kap, hogy egy vezeték nélküli router Huawei Romtelecom HG520b semmi, az ötlet is, hogy most már az RDS net és azt szeretném megkérdezni, hogy tudnám használni, mint egy vezeték nélküli router RDS.
  Köszönöm.

  Igen, akkor azt gond nélkül

 208. Andreeay - mondta

  Megvan ugyanaz a probléma, mint Marius ... a router a Cisco EPC3925 UPC ... kérem, segítsen nekem megtalálni a jelszót és becenevet ... köszönöm!

  Marius:
  Problemaaa ...
  Sétálok site'ul192.168.10.1 ... be a jelszót, vagy név incoresct ..
  tehet valamit, hogy megtudja, a nevet és a jelszót? Kérjük játszani ajutati'ma

 209. hello pretty kérem, mondja meg, mit kell tennem ... Nekem van egy Belkin router vezeték kibocsátó igen, nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz .. Azt mondom, a Windows Belkin Nem lehet kapcsolódni a telefonhoz ... és nem, nem megyek .. bár a router be van állítva jól mondom ... Elmentem egy workshop vele ..

 210. Hi all kaptam egy router TRENDnet `ip táskát ott a keresési bár és nem tudom megnyitni semmit, én értékelem az erőfeszítést, nagyon jó, de van egy kérdés, a 'CD-t, hogy mit? Várják egy e-mailt a megoldást. Előre is köszönöm!

 211. barabi12 - mondta

  Nekem van egy probléma
  Van két számítógép és a router van internet kapcsolat. Tegnap én internet megszakadt a számítógépről (I RDS), de megy internetul.Si laptop számítógép nem enged el beállítani ruterul.Nustiu mi a teendő?

 212. EUGENE - mondta

  HOGYAN modem, Huawei router ment Romtelecom, RDS funkció?

 213. EUGENE - mondta

  AdrianGudus: Igen, akkor azt gond nélkül


  Van egy modem HUAWEI Echolife HG Romtelecom már 510 nélkül wirless, akkor a router RCS? Hogyan tudom ezt megtenni, ha lehetséges?

 214. mykydj - mondta

  Super Cool .... így elméletben tud olvasni sehol ... de a gyakorlatban mindig öl meg minket .... A magyarázat egyszerű, és elmagyarázta, hogy történjenek a dolgok praktikus .... kezdtem látni oktatóanyagok Azt hiszem, ez az egész olyan egyszerű, hogy ma Legyen programozó ..... mi lenne, ha ... ;))) ptr gratulálok tutorials!

 215. MuadDib - mondta

  Hello, van egy vezeték nélküli router Romtelecom echo HG520 élet, és szeretném beállítani, hogy a statikus ip [net van, hogy a klasszikus környéken], csak nem tudnak hozzáférni a felület, ha én meg IP / DNS egyetértésben router működik, mint egy kapcsoló csak ebben a port adsl wan nem jön csak csatlakoztassa az Ethernet, úgyhogy azt hiszem, hogy azt jelenti, tudok beállítani a router, így használhatja a portokat 4 csak a switch? , Érdekelne csak használhatja / enable wifi hálózati útválasztó, várja meg a választ, előre is köszönöm

 216. György - mondta

  Helló Lenne egy kérésem hozzád, tegnap vettem egy router, mint én, hogy minden megy jól Satara csak akkor, ha a táska 2 db (laptop) nem megyek netul kábelt laptop De PC Mege. Kikapcsoltam a laptop vezeték nélküli menni a hálózati kapcsolat megjelenik a bárban, hogy a kis képernyőn, de még mindig nem tiszta. Tudom használni a laptopot, mint a vezeték nélküli jel nem éri el, ahol én akarom, és szeretné használni a kábelt. Mit is tenni őket? Előre is köszönjük.

 217. Viorel BACIU - mondta

  Viorel Baciu:
  Helló Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segítsen nekem van egy Huawei router és 652 SOROZAT hátoldalán HOGYAN be a router ezzel a sorozattal TR őket, és hogyan UTILIZEZPE adapter TL-WN7200ND hogy elmenjek ON Ez az adapter a router a Romtelecom látható, hogy tudom, hogy a hálózati adapter Romtelecom 90% elégedett jel

 218. Costel - mondta

  Sal. Van egy modem Huawei HG655Bb Romtelecom én Pačuta SHOUTcast_ rádióállomást statikus ip a neten így 192.168.1.2 82.128.326 AMI hogy egy másik ip. # # Nem lehet csatlakozni bárki kívül rádióhálózat, amit tennie kell. köszönöm

 219. Viorel BACIU - mondta

  Helló Nekem van egy router, kérjük ajutama a RomtelecomHUWEI MT 882 növelni internet kérdéseket ingyen wirelees hálózat szinte senki sem használ, hogy a kapcsolat nem azért, mert ez köti össze sok mobiltelefon. Kérdés: hogyan lehet korlátozni vagy rendezheti vagy szűrő ezek a kapcsolatok, így tudok távolítsa el őket a hálózatról használhatja ma este is beszélve wireles router tudok menni a vízbe Romtelecom jelszavakat, de a kibocsátó wireeles nem tud belépni. küldtek ide, és segíts nekünk a Pote klip várják a választ Köszönöm. http://youtu.be/7_0HfNT_06c

 220. Viorel Baciu:
  Hello Nekem van egy router, kérjük ajutama a RomtelecomHUWEI MT 882 növekedést internet kérdés hálózat wirelees gratuitanu is használ egy kapcsolat az őszi, mert összeköti a mobil multi mobile.intrebarea: hogyan korlátozhatják vagy ilyen vagy kapcsolatok filtraaceste így tudok őket a hálózat ezt este is beszélve wireles router tudok menni a víz Romtelecom jelszavakat, de aki nem tud wireeles kérdés. küldtek ide és egy klip pote várják, hogy segítsünk Válasz Köszönöm.http://youtu.be/7_0HfNT_06c

  Adja meg a vezeték nélküli router és a vezeték nélküli paroleaza be a vezeték nélküli router kell használni egy másik IP-címet. Például modemet Romtelecom 192.168.1.2 valószínűleg már 192.168.0.1 vezeték nélküli router, vagy ilyesmi. Ha egy konfliktust kell változtatni hálózati cím nélküli router, látom én használtam modem dhcp elosztása. Lehet állítani a modemet dhcp kiosztása és használata a vezeték nélküli router.
  Azt tanácsolom, hogy egy szakember, ha nem tudja, hogy ezeket a változásokat.
  Én nem egy tutorial, hogyan kell ezt csinálni, sajnos nincs net Romtelecom.

 221. Kösz, de van egy kérdés, hogyan lehet megtalálni IP-cím wireles hogy férnek hozzá Huawei router IP-címe van az 882 192.168.1.1 Itt található a Huawei router beállításait valahogy? van itt, és nem tud róla. Kérjük, csak nézni a videót újra Köszönöm.

 222. Razvan - mondta

  Jó estét kívánok.
  Nekem van egy probléma. Nekem van egy router a TP-Lynk vásárolt néhány hónappal ezelőtt. A probléma az, hogy én 3 nap nagyon gyenge jelet. Tudtuk, hogy csatlakozni az internethez egy másik szobából. Most már csak szobába, ahol a router távolról meglehetősen kicsi. Miért?

 223. Marius - mondta

  Köszönjük, hogy ez a bemutató nélküled én nem kell tudnia, hogy én és a wierless, mert még abban az lucrezeaza a szolgáltató nem állítok jó router (I nettó környéken felbérel összes nepriceputii)

 224. florin - mondta

  Van egy Thomson router tg 585 v7, telepítettem a CD, de ez nem megy a confidurez írtam kódot Ruther 192.168.2.159, és nem fog menni, hogy valaki tudja, mit kell csinálni? ms

 225. kérlek segíteni Van egy router Romtelecom nem tudja a beállításokat a szerveren Metin voltam rettenetes mindent megpróbáltam, ha tudsz segíteni kérem nagyon sok tekintetben.

 226. Helló Nekem van egy T-Com router Speedport W700V valaki tud segítsen nekem, hogyan kell beállítani?
  köszönöm

 227. flo13 - mondta

  Szívesen, bár a régi bemutató remélem valaki segíteni. Van egy TRENDNET TEW 651br router felülete olyan, mint a bemutató én mindent megtettem a könyvet, és 4 5-szeres lépések azt mutatják, hogy itt van. A problémám az, hogy a felület routeru által, meglátja db wi-fi látom bármilyen eszközzel, de azt mondja, hogy nem a nettó. azaz az ikon a jobb alsó sarokban, hogy aláírom -! sárga és piros x hálózaton internet conection. Nekem van Windows Ultimate 7 adott sp1. net és a Romtelecom. ha tesz a kábelt közvetlenül a PC-n megy gond nélkül, vagy egy másik router. A másik dolog, bár mielőtt már nem kapcsolja be a WAN. Én vissza a router adott nekem semmit nem unatkozott, és még mindig gyakran ismételt. ugyanaz a probléma

 228. Marius - mondta

  Helló,
  Én és én igazán szükség van segítségre a router Asus RT-N10E blokkolja a hozzáférést bizonyos oldalak a számítógépen (pl. Yahoo mail). Nyilatkozat arról, hogy egyes oldalak, és mások nem megy betöltése egyáltalán.

 229. Marius - mondta

  Ott is javasoljuk a webhely olyan értesítést kap, hogy nem tud válaszolni, hogy segítsen oamenii.Stiu mit mondjak, de nem kényszerült arra, hogy a pénzt a hirdetéseket, hogy a felhasználó rákattintott, és azt Az Ön érdeke, hogy legyek multumit.Nu soha nem fog neked májusban.

  • Nem arról van szó, hogy nem szükséges, hanem az, hogy nincs ideje. Van a magánélet. Ha válaszol minden észrevételre, hogy nem maradt ideje, hogy a konzultáció, ahogy megszokták. És én voltam ideges, hogy én küldtem Adrian egy pár hozzászólás, hogy nem kap választ, de api én életbe, és rájöttem, hogy nem lennék képes megtenni minőségi oktató válaszolni minden észrevételt és Még mindig van ideje, hogy a család és a barátok. Remélem, nem bánod, hogy nem akarom megbántani, de, hogy mutassa meg, hogy miért nem tudnak válaszolni minden észrevételre.
   Most van a probléma. A probléma az, hogy megvásárolja a router vagy után? Ha betesz a meghajtó kábelét net irányba probléma ott? Lásd a sok útmutatók router beállításait. Úgy találják, a doboz "keresés" a jobb felső sarokban. Vagy lehet, hogy egy pillantást a "hasonló" pástétom van egy beállítás, amely segíthet.

 230. Viorel - mondta

  Hello. Tudok segíteni, kérem? A probléma a következő: Én vagyok net a Hálózatok és valaki adott nekem egy router HUAWEI modell Romtelecom HG655b de ahol belép a vezeték net egy kicsit kisebb aljzatba. A kérdésem az, ha találok valahol egy adapter, vagy valami a kábel net táska és a másik végét pedig egy jack be a router. És ha igen, hogy tudja, ha tudja használni, és milyen beállításokat kell tenni. Köszönöm, remélem érted amit fentebb.

 231. Helló ,, telepítette a UPC hálózat, köszönöm. Érdekelne, hogy egy router Trendnet TEW jelszó 452 BRP

 232. Aron80 - mondta

  Jó estét!
  Tudna valaki segíteni nekem? Van egy Huawei router és szeretném beállítani a hg655b a NextGen hálózat. No felhasználónév és jelszó csatlakozni, csatlakozik a Mac. Hogyan kell beállítani?

  • Adrian Gudus - mondta

   Elmagyarázták a bemutató, ha egy kicsit óvatosabb. Alatt WAN válasszon Static IP, és töltse ki az információs és adatszolgáltató választani Clone MAC MAC szakasz. Router MAC hálózati kártya, a számítógép és a router, így ugyanaz lesz, mint a MAC számítógép csatlakoztatva van a múltban, hogy a szolgáltató

 233. Marius Grosu - mondta

  hello! Elnézést kérek, és van egy router-re Romtelecom hg 655b én mindent megtettem a szükséges beállításokat, és a lehető mondom, hogy neki router hálózati helyek valaki nem Clone MAC nincs lehetőség, hogy a nettó én pc tökéletesen működik, de amikor csatlakozni ehhez hasonlót laptop telefon stb ... Miért ne csatlakoztassa

 234. nyugalom - mondta

  jó. Vettem egy TP-LINK TL-WR841N, megpróbáltam telepíteni a CD, de nem megy. Adok „nincs hálózati adapter találtuk” ............ mit kell tenni?

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja fel a keresési mezőbe a jobb: Hogyan lehet a kapcsolat beállításait RDS és a vezeték nélküli internet router, nyomja meg az Entert, és megtalálja a tutorial a probléma egyértelműbb

 235. Soso - mondta

  Nekem van egy router dsl.Functioneaza Speedport v w 723 vezetékes internet RCS-RDS?

 236. Chiorean - mondta

  Hi my name is Marius Kolozsváron van egy probléma miam megváltoztatta a jelszót az interfész routing és Miami jelszavát routing mintha tényleg kinyit routing jelszava admin, és azt szeretnék, hogy im, hogy egy lakatot wifi nem amparola a wifi Kanon említik hívásirányításra származó RCS fog en segítsen nekem néhány tanácsot köszönöm.

  • Adrian Gudus - mondta

   Meg kell állítani azt. Keresse meg a reset gombot a router, rajta a golyóstoll, ceruza, gyufaszál, és tartsa lenyomva 10 másodpercig (router csatlakoztatva)
   Figyelem, minden beállítást és konfigurációt fog veszni a nyugtázás után. Azt javaslom, hogy hívja a (ingyenes) az ügyfél RCS-RDS és kérjen segítséget ezen

Trackbacks

 1. [...] Hello, és én már kattintással net és így amreusit https://www.videotutorial.ro/?p=903 Válasz idézettel + Válasz [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.