Korlátlan online tárhelyet a Google Drive-

IT-ist álma!
Korlátlan online tárhelyet a Google Drive? Ez az álom minden IT-rajongó, játékos, fotós és azon túl.
Ma ezek a telefonok generálnak fájlok egyre nagyobb szükségünk van sok tároló, különösen az online tárolás biztonsági mentés és a fájl szinkronizálást a mobil eszközök.
Korlátlan tárhelyet a Google Drive-on?
Néhány hónappal ezelőtt biztonsági e-mailek, támadások stb. Stb. Céljából a "videotutorial.ro" e-mail szerverről a Google szervereire helyeztem át e-mailemet (ha részleteket szeretne megtudni a támadásokról, írjon nekem megjegyzéseknél). Kezdetben volt egy alapszintű számlám (havonta 4 Euro). Nem sokkal később a Google frissítette és korlátlan tárhelyet kínálott üzleti fiókok számára (havonta 8 euró). Nem gondoltam tovább, és továbbfejlesztettem. Így van most végtelen és korlátlan tárhelyem a Google Drive-on (meddig tudok fizetni ...)
Miután a fenti epizód elfelejtettem, hogy csinál egy tutorial. Szerencsére a bátyám, hogy eszembe jutott. Amikor azt mondta, hogy a Google is korlátlan tárhelyet 8 € egy hónap, azt kérdezte, Yo megőrültél?
Hogy van korlátlan tárhelyet a Google Drive-on?
Valószínűleg mindenki meg fogja kérdezni: mi a csapda? Nincs trükk, kivéve, hogy az átviteli sebesség csak a böngésző és az asztali kliens. De sebaj, van megoldás, hogy 300 eléri Mbps feltölteni, és még letölteni. Persze ott van a kvóta, de ez elég hétköznapi készletet, ha nem használja a fiókot a CDN egy nagy website, akkor nem lesz probléma; A Google Drive otthoni és kis irodai használatra, nem szuper intenzív forgalmat.
A méltányos, az méltányos!
A Google a legjobb online tárolási. Nem csak szervereket az egész világon elterjedt, hanem az integráció az Android ökoszisztéma. Minden tökéletesen működik, és a szinkronizálást erőforrás-felhasználás, jól illeszkedik bármilyen. Még iOS jól megy.
Előtte, ha akartam egy online tárolási szolgáltatást határtalannak egy tisztességes összeg, természetesen választottam volna a Google Drive.
Átviteli sebesség, mint a Google Drive?
Ahhoz, hogy 200-300 Mbps, akkor kell használni egy alkalmazást, hogy az úgynevezett RClone, de nem annyira intuitív. Ha írok a hozzászólások részben, csinálok magamnak egy bemutató, így egyértelmű, hogy még egy gyermek is használhatja 2 év RClone.
Lehet, hogy ez érdekli:
Seagate Backup Plus 8TB felülvizsgálat egy külső merevlemezt nagyon gyorsan
Második merevlemez vagy SSD laptop helyett optikai meghajtó

Telepítés M.2 SSD SSD teljesítmény különbség vs sshd
A legjobb laptopok 2017 teljesítmény arány - az ár

UPDATE 9.3.2017

Úgy tűnik, hogy a tér végtelen, ha a fiók csak egy felhasználó előfizetéssel 8 euró. Átmásztam 1,3 TB adat és semmi sem történt. Valószínűleg ezért a 1TB határ egy felhasználó, ha azok kisebb 5 felhasználók nem létezik, vagy nem létezik számomra

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. florin - mondta

  Salut! 2 megjegyzés tőlem:
  1. Jelenítsen meg korlátlanul fizetett felhőteret. Eddig semmi új ... A legtöbb felhőtárolási szolgáltatás korlátlan költséget és helyet kínál.
  2. A közölt információ téves. Ön korlátlan hely a Google felhő, ha megvásárolja a csomag legalább 5 üzleti felhasználók, azaz 50 $ / hó. Ha vásárolni csak egy üzleti felhasználó, a hely korlátozott, a 1TB.

  Minden a legjobb!

  • Videotutorial.ro fiók alatt jelenik meg:

   Üzenet Suite G véve videotutorial.ro

   Most mássz fel állomány meghaladja 1 TB. Ha van egy határ, hogy a bemutató lesz, hogy egy frissítést.

  • Stefan - mondta

   Cristi, ügyeljen arra, hogy ne töltsenek fel téged. Hogy a hónap végén kiállítják neked a számlát, és ki tudja, meddig leszel. A webhely a következőket mondja a google-n: "Korlátlan felhőalapú tárhely (vagy felhasználónként 1 TB, ha kevesebb, mint 5 felhasználó)", amit az oktatóanyagban nem görgetett lefelé.

   Szék de kérem, egy frissítést a tutorial, hogy mondja el, mi történik.

   Hogy őszinte legyek, még az 5 × 10 dollár is a legolcsóbb korlátlan tárhely. Az egyetlen dolog, ami zavar, hogy nem használhatja a meglévő gmail-fiókját, és a domain-fiókját kell használnia 🙁

  • MAXIM FOTÓ - mondta

   Nem igaz, hogy 5 felhasználóknak kell fizetnie. Unlimited Drive-t használok egyetlen felhasználó és minden 10 dollár / hó.
   Már ott van 7 TB.

 2. Cata - mondta

  Folytassuk a bemutató (a feltöltés során, hogy bátor nagy)

 3. Alex - mondta

  Cristi, mit gondol ez a monitor játék rajta, hogy megvegye a TN panel és 1 ms GTG válaszidő, vagy vásárolni egy IPS 5 ms válaszidő,
  http://www.pcgarage.ro/monitoare-led/asus/gaming-ve248hr-24-inch-1ms-black/

  • 1 ms, 5 ms ... Jobb, ha legalább egy 120 Hz-es monitor felé orientálódik, ha játékhoz fogja használni.
   Között 1ms és 5ms nem veszi észre az elmosódást, mivel miután könnyezés a 60fps látni fogja, hogy GACA nincs legalább 120hz panel.

 4. Nagyon érdekes.
  Szeretném megosztani velünk, és gyorsan feltölteni módszer.

 5. Így megy együtt RClone feltöltés:

  Feltöltési sebesség párhuzamos RClone

 6. Radu - mondta

  Korlátlanul és fizetés nélkül tárhely áll rendelkezésre a "http://chomikuj.pl/" oldalon, már elég sok TB-t tároltam, és kicsi vagyok ahhoz képest, hogy több tízezer TB-t tároltam.

  • ion Tomescu - mondta

   Helló,
   Nem találom a "http://chomikuj.pl" címen található webhelyen, ahol a felület angolul módosítható.
   Kérem, segítsen nekem egy rövid magyarázat?
   Köszönet előre

   • Stefan Cs. - mondta

    Ha megnyitja az oldalt Google Chrome, akkor a fordítás lehetőségét

   • Radu - mondta

    Singuru akadálya az, hogy meg kell foglalkozni lengyel van translate ha letölti Chomikbox (kliens feltöltés / letöltés felhő) az angol.

 7. Karolin - mondta

  Nem érdekel a folytatása ez a bemutató. Várakozás útmutatók a PC gaming azaz figyeli, vagy akár az egér és a billentyűzet.

 8. Adrian - mondta

  Én használ egy tutorial arról RClone. Köszönjük, hogy shareing

 9. Nelu - mondta

  Köszönöm a bemutató. Még mindig érdekel, és RClone

 10. Mister_Q - mondta

  Érdekel a támadásokat kapott. Tud kidolgozza kérem?

 11. Adrian - mondta

  A pénzt bárhol, korlátlan teret. Meg kell külön az elejétől, hogy fizetni.

 12. Horia - mondta

  Van küszöb mérete 1 fájlt betöltve?

  • Bogdan - mondta

   A képen fent látható Cristi írja:
   Fájlok tárolására akár 5 TB mindegyik.
   Tehát korlátozni 5TB / fájl

 13. Mihai - mondta

  Jó napot, kérem ajánlani egy fogadó, és web hosting cég? Próbáltam hostgator.RO és az egész dolog végződött panaszt a ANPC, mert a fiúk ne adj a terméket, és nem reagál az e-maileket

 14. Octav - mondta

  Sajnáljuk támadás más téma; azok a Malwarebytes tolódtak a terméket, és az összes lauda.Te engedélyezett imádkozzatok, hogy alkosson véleményt, esetleg egy tutorial.

 15. Catalin - mondta

  Szia, Cristi!
  Az ebben az oktatóanyagban bemutatott, korlátlan tárhelyű GDRIVE-ban szereplő ajánlat - havi 8 EURO továbbra is érvényes?
  Köszönjük!

 16. florin - mondta

  ok, hol látjuk a következő bemutatót

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.