Útmutató beszerzési vezeték nélküli router

Útmutató beszerzési vezeték nélküli router
5 (1) 100%

Mi a legjobb vezeték nélküli router? Az a kérdés, hogy mindenki azt kérdezi, és ha akarnak venni egy vezeték nélküli router. A válasz nem is olyan egyszerű. Először azt kell megállapítani, hogy melyik az a minimális tisztesség, amikor a vezeték nélküli router.

Útmutató beszerzési vezeték nélküli router

Szükséges minimum egy tisztességes router 2015-2016:
1. WAN és LAN kell Gigabit
2. NAT kell a hardveres gyorsítást
3. Meg kell legalább egy WiFi patak 802.11 AC (433 Mbps)
4. QoS alap
Most, hogy megvan a szükséges minimumot, azt lehet gondolni, és fejlettebb; Mivel a vezeték nélküli router van néhány szuper intelligens készülékek mostanában; Ezek mindenféle szerver, QoS, tűzfal és szülői felügyeletet még.
Speciális funkciók találhatók az intelligens routerek:
1. Látogatók WiFi hálózatok
2. Server VPN (PPTP, OpenVPN, IPSec)
3. Fejlett QoS
4. FTP szerver
5. Samba-kiszolgáló
6. Nyomtató szerver
7. Advanced Security Network
8. Részletes DDoS védelem
9. Dual WAN
10. 3G hálózati kapcsolat / 4G (USB modem)
11. USB portok 2.0 és 3.0
12. DLNA szerver
13. ITunes Server streaming (iPhone, iPad)
14. Részletes szabályozás sávszélesség IP
15. VPN Client (router csatlakozik egy másik szerver VPN)
Ahhoz, hogy mindenkinek jobb találtam két útvonal, hogy a fenti leírásnak megfelelő. Az első egy nagyon jó router, nyom nélkül is speciális funkciókat, míg a második egy router mindenki számára tartogat valamit. Az utóbbi egy szenvedélyes router.
Tiszta sebesség, ezek a routerek valószínűleg ugyanazon a helyen, így a különbség funkciók, amelyek hozzáadott értéket, a kényelem és a biztonság.

A legjobb vezeték nélküli router az alap (a tisztességes árat).
TP-LINK Wireless Router C2 Archer, Dual Band AC750

A legjobb vezeték nélküli router a fejlett (a tisztességes ár)
ASUS RT-AC66U Black Diamond Dual-Band Wireless AC router Gigabit 1750, 802.11 a, b, g, n és ac

Van egy router Asus RT-AC56U, legjobb vezeték nélküli router hogy valaha is volt, és ez AC66U még jobb.

Ha továbbra is szeretné megvásárolni router szuper olcsó (szinte ingyen), hívlak benneteket, hogy néz video oktatóanyagokat, amelyek a következők:
TP-Link router bemutatója
bemutató NETIS
Vagy talán szeretné látni hogyan erősíti a gyenge vezeték nélküli jel ...


Video Tutorial - vezeték nélküli router vásárlási útmutató


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Ionut - mondta

  Tudna adni néhány példát szakosodott honlapokat router?

  • http://smallnetbuilder.com
   A legjobb hely a területen.

   • Theodore Manole - mondta

    Bocsáss meg, Cristian használni ezen a pályán, ajánlani nekem néhány nagyon, nagyon kérjük, a router, amelyek egy dinamikus IP, vagy ... és itt nem ismer engem, VPN szerver? ..doar ha ezt az IP-kódolás, nem akarom ezt a routert jelentkezzen őt egy másik VPN konzervált mert az árak f.mari, és nem akarom, hogy végezzen egy hack. Mert most tartsa 800 ron, de megtalálható más pénzt. Minden routerek általunk vizsgált nem egyértelműen, ha az IP dinamikus.
    Köszönöm szépen.

    • Nincs rá mód, hogy elrejtse vagy hogyan mondod „kódoló”. Lehet, szeretnénk, hogy egy VPN-kapcsolat a szerver, router VPN kliens. Aztán van egy IP-alagút az „alaszkai”, és az összes hacker tevékenység úgy tűnik, hogy már kezdeményezett Alaszkában. Természetesen szükség van egy VPN szerver Alaszkában.
     Asus router, de nem minden, lehet a VPN-szerver és kliens.
     Elméletileg lehet csinálni több tucat alagutat, ahol sétálni az adatokat. Romániában az alaszkai keresztül Japánban és Nigéria.
     Azonban, ha szem előtt képzett ember, akkor is megtalálható, ha használja a VPN-kiszolgáló a Holdon.

 2. Mirel - mondta

  Köszönöm, én elrendelte egy Asus RT-AC66U így egy bemutató üdvözlendő lenne

 3. florin - mondta

  Néhány véleményt „Xiaomi Mi Mini WiFi router” üdvözlendő lenne.

 4. Cristi látjuk, ha a router hardveres gyorsítás, ahogy olvastam a szemüveg után emag és nem ír semmilyen router, amely hardveres gyorsítást ????

 5. Catalin Bularca - mondta

  Nemrég volt egy c7 íjász. Én RDS FiberLink 1000. ASUS SSD n61vn nyerni 10 és elkapni a sebesség 380Mb teszt kábelt és WiFi n 85Mb. A WiFi telefon S4 tű 80Mb 85 szinte mindent. On utorent nem 4-5 Mb WiFi. Én találni kis befektetés. Igaz, hogy van egy i7, de egyébként minden az előírásoknak, hogy meg kell hozni nekem sokkal jobb sebességgel. És feltöltési nagyon közel néha még ennél nagyobb Milyen meglepetés számomra. Mit kellene tenni?

 6. Nagyon jó tutorial, meg tudja tegye a tutorial az új böngésző úgynevezett Vivaldi?

 7. Kérjük, hogy a videó arról, hogyan kell beállítani a vezeték nélküli router DD-WRT firmware https://videotutorial.ro/instalare-dd-wrt-un-firmware-custom-care-mareste-numarul-de-functii-dintr-un-router-tutorial-video/

 8. Daniel Radu - mondta

  Csak rendelt C2 Archer, a emag, nem lehet várni, hogy azt, és remélem, lesz nagyon eredményes,

  • Flavius - mondta

   jó. Én go és hány 3 hónapban újraindítás nélkül. Kár, hogy nem tudja fektetni DD-WRT, hogy elvesztem az összes hardveres gyorsítást. Vezeték nélküli ülni egy kicsit alacsony ... igen .. megy kap egy asus mintha olcsóbb. 500 ad lei nem adok egy router

 9. Entiu - mondta

  Kérjük, szép, szép siajutati nekem! Én Lenovo i510 G5 processzor. Én távolítani, majd helyére kell Win8, engedéllyel szakmai Win7 ok. Néhány nappal jelent meg az értesítési sávban Win10. Frissítettem a Windows 10. . Egy ponton, akkor figyelmeztették: ,, Nem lehet telepíteni Windoes 10, mert a processzor nem fogadja NX "!! (Nem lehet telepíteni a CPU Mert Windoes 10 nem fogadja NX) autodidakta, és bár én csinálok a különböző helyzetekben, már elavult. Nem tudom, mit tegyek. Lehet csinálni egy tutorial ebben a témában?
  Antcipat Köszönjük!

 10. Entiu - mondta

  ... Van egy folytatást: ,, Sajnos, ez a PC nem tudja futtatni Win 10. Itt miért nem Win 10 nem telepíthető erre a számítógépre. Processzor nem támogatott "

 11. Archer használja C2 majdnem 1 év, és nagyon elégedett.
  Media Share FTP funkciók hasznosak.
  Smart TV Media Share filmekkel.

 12. Hello! Birtoklása a router ASUS RT-AC66U és szeretnék egy tutorial arról nyomtatószerver asus + + VPN felhő tároló / média szerver (NAS hold - ZyXEL 320) .Mi köszönöm.

 13. Helló,
  Sagem Puma Phone menni hozzájuk, és nem tudja letölteni a szoftvert Windows 10 Pro (USB adatkábel).
  A Windows látja a telefont, töltsön be egy ablak jelenik meg.
  Majd bejelenti, hogy „Puma wasnt szoftver telepítése sikeresen (9)”.
  Nyomja meg az OK és az ablak eltűnik, és a töltés a telefon.
  A telefon simán megy az XP, Vista, Windows 7.
  Van egy univerzális program, amely segít, hogy a telefon támogatja a Windows 10?
  Köszönöm.

 14. Asus útválasztók után halott miatt a szoftver lehetőségeit. Még a legolcsóbb is rengeteg lehetőség. Kaptam egy „húsgombóc” tőlük, de kaptam kedvét más, minden megy a kiváló olcsó, de a lefedettség gyenge. Ha van pénz kapok valami jó. Egyébként megy TP-link; Azt hiszem, vettem körülbelül 10 TP-link, a különböző modellek eddig a barátok és rokonok. Ősi WR740n teszi adósság rokonok és barátok, és még ma!

 15. Calin - mondta

  Én vagyok az, aki cliknet. és meg vagyok vele elégedve. és én is Fae samba port stb de nem használja ezeket a funkciókat

 16. Silviu - mondta

  Megvettem a router íjász c2 egy héttel ezelőtt emag ... ár nagyon jó néhány hónapig követte őt, de az ár egy kicsit magas ... körül 240 lej ... hogy 160 lej tényleg a legjobb, gigabit, tű, én gigabit rds, sajnos nem 5 GHz sávban kompatibilis készülékekre.
  rendszer idő 7 nap, amikor nincs konfigurálva elérhető, sokkal jobb jel és sebesség, mint 740n

 17. Cristian - mondta

  Azt hiszem, hogy érdekes lenne f oktatóanyagok nyomtatószerver router Asus.
  Köszönöm.

 18. Helló, egy tutorial, hogyan lehet csatlakoztatni ipv6 RDS?

 19. György - mondta

  Cristi tudnám ajánlani nekem egy hálózat, mint az asztali, hogy nem olyan örömmel, mint én betölti a beágyazott processzor

 20. Daniel - mondta

  Helló Cristi probléma van a router, hogy én brikuit miatt firmwere, vettem a másik most, hogy ajánlott egy TP LINK íjász c2 de ha meg tudná csinálni a tutorial unbrick router Üdvözlettel.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.