Tippek vásárolni olcsó SSD - ADAT SU650 felülvizsgálat

Vásároljon olcsó SSD vásárlási tippeket

SSD-k olcsóbbak, de ez egy trükk!

Az SSD-k ára az utóbbi időben jelentősen csökkent, köszönhetően a megnövekedett termelésnek, és a chipkapacitás egyre nagyobb. - Vásároljon olcsó SSD vásárlási tippeket

Nem csak több bitet tárol ugyanazon a cellán, hanem a rétegek számát is. Gyakorlatilag helyezzük a sejtek rétegeit egymás tetejére.

Az SSD-k olyanok, mint otthonok!

Jó analógia lenne az élő terek. A NAND memória olyan, mint egy lakótér, ahol az emberek egy épületben vannak az adatok.

Képzeljük el, hogy az első NAND SLC memória egyrétegű, olyanok voltak, mint egy stúdió egy épületben egy emelet és a NAND memória QLC van partu szoba apartman található egy épületben 96 emeleten.

Ellenállás vagy újraírás ciklusok!

Minden alkalommal, amikor írni és törölni szeretné, az SSD cellája elhasználódott. Az idősebb generációk, azaz az SLC NAND sokkal rugalmasabbak voltak, mert egy cellát kevésbé gyakran írtak és töröltek, mert volt egy kicsit a cellánál.

Az új NAND-nál a sejtek kopása gyorsabb, mivel a cellát gyakrabban érik el.

Ciklusok az NAND különböző típusaira való átíráshoz:

 1. NAND SLC memória - 100.000 újraszerkesztés
 2. Memória és MLC - 10.000 átírás
 3. Memória és TLC - 3000 átírás
 4. Nand QLC memória - 1000 átírás

A NAND memóriaciklusok olyanok, mint a bejárati ajtó! - Vásároljon olcsó SSD vásárlási tippeket

Az analógia folytatásához az átírási ciklusok olyanok, mint a blokk bejárati ajtaja. Minél több helyiek használják, annál gyorsabban elhasználódnak.

Az SSD ajánlásom olcsó! - Vásároljon olcsó SSD vásárlási tippeket

A SU650 kiegészítése SSD belépési szint, de NAND-nél erősebb, mint a többi márkájú olcsó SSD.

💶 Adata SU650 ár 💶

Egyéb kapcsolódó útmutatók:

RAM lemez gyorsabb, mint egy SSD, és már a számítógépen van

Telepítse az NVMe SSD-t régebbi alaplapokra

Olcsó SSD beszerzési tippek - Video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Andrew - mondta

  Szia, mit gondolsz a Kingston uv500 SSD-ről az ablakok és néhány játék számára?

 2. wolfwarine - mondta

  Helló Cristi
  Nagyon hasznos bemutató. Van egy 650-meghajtóm, és őszintén egy évig nem volt gondom vele. Őszintén szólva nem tudtam, hogy mit jelentenek a rövidítések és milyen különbségek vannak közöttük.

 3. wolfwarine - mondta

  Van még egy kérdésem: pontosabban az előírásokban, hogy hol nézzük meg, hogy a RAM-ot beszéltél-e a bemutatóban? Például nem találtam semmit az ADATA-specifikációkhoz. Írjak gyorsítótárat vagy memóriát, vagy ...?

 4. Adrian Gudus - mondta

  Jellemzően ez a specifikáció megtalálható a "Memóriatípus" specifikációs részében.

 5. Ionut - mondta

  Helló, jó és olcsó SSD a laptopod számára, ha nekem ajánlhatod?

 6. Alex - mondta

  Helló Adi, és mi van, ha ellentmondásos adataid vannak, kerestem a referenciákat erre a modellre (WDS480G2G0B), nem találtam meg a memória típusának, egyes SLC-oldalakon, más TLC-n és a hivatalos honlapon meghatározott specifikációt. egy ilyen dologra való utalás ... Van egy dilemmám róla, lehet, hogy néhányan ezeket a specifikációkat csak a termék értékesítése érdekében teszik (pl. TLC és SLC specifikáció).
  Van egy módszere, pl. kifejezetten ellenőrizni, hogy milyen típusú memória van?

 7. sziklás - mondta

  Ezt az SSD-t használom, és rendszerre és tárolásra szeretném használni. Az alaplemez az MSI Z77A-G43 (MS-7758), a kérdés az, hogy ez az SSD kompatibilis-e az alaplappal, és hogy ez egy jó SSD. i5 3570K @ 3.40GHz
  Ivy Bridge technológia 22nm

 8. Rocky7882 - mondta

  A rendszerhez és tároláshoz szeretném használni, az alaplap MSI Z860A-G1 (MS-2,5). A kérdés az, hogy ez az SSD kompatibilis-e az alaplappal, és hogy ez egy jó SSD? A processzor Intel Core i76 1K @ 0GHz
  Ivy Bridge technológia 22nm

 9. Marian - mondta

  Salutare.eu Van egy Ssd Kingston a400 240 GB, amit ma már a TLC memóriával ellátott webhelyen láttam. A type.pe webhely azt is írja, hogy két csatornán a vezérlő típusa van, mit jelent? Lenovo ez az ssd, elégedett vagyok azzal, hogyan mozog, de kíváncsi vagyok, hogy hány évig tartanám, hogy ne keltsem fel egy napot, amikor már nem tudok hozzáférni a laptop adataihoz; ez a forgatókönyv lehetséges?

 10. florin - mondta

  Üdvözlet mindenkinek. Ajánlom az 2 SSD-ket:
  - SSD Patriot VPN100 256GB PCI Express x4 M.2 2280; új modell, megjelent ebben az évben, ahol az Anduranta / Resistance időben, vagy hogy a TBW (Total Bytes Written) az 380 TB! A többi vállalat többi SSD-jéhez képest következtetéseket vonhatok le.
  https://www.viper.patriotmemory.com/vipervpn100
  https://docs.wixstatic.com/ugd/20c502_0cd03132db644c2e843a1f4e8c269f16.pdf
  - SSD Patriot Burst 240GB SATA-III 2.5 hüvelyk; Az Endurance / TBW az 180 TB.

 11. Aina - mondta

  Az l110 pengéből származó út a / storage / sdcard0 / és a huawei y3 i (take-l21) / mnt / sdcard2 /

 12. freechaser - mondta
 13. Glenn - mondta

  Az Ultimate SU650 néhány hónapos normál használat után rossz SSD-t adott hozzá. Elvesztettem az utolsó adatokat, amelyeket nem mentettem vissza. Nem adott semmilyen jelet, amit ő akar. Szégyen, ha ilyen márkát hirdet, még akkor is, ha ingyenesen adtad (tesztelésre)

 14. Misu - mondta

  Legalábbis azt mondhatjuk, hogy az SSD rossz, és úgy tűnik, hogy ugyanaz, ha nem mentette el az adatait, és itt megy, a többi nyilatkozat tiszta spekuláció, és az SSD vagy a HDD tökéletes és a kritikus adatok mentése mentés nélkül?

 15. Ioan Florea - mondta

  Helló, van egy TravelMate 2490 acer laptop modell, BL 50, az 2007-től. Intel celerom CPU m430 @ 1.73GHz yanah 65 nm Technológia.RAM 2.0GB Dual-Ch annel DDR2 @ 256MHz 4-4-4-12.Malaplap Acer Grapevine (u 1X Tv3,50) Dev80 Frissíthetek-e HDD-re SSD-vel? Melyik modell?> Előre köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.