2016 játék laptop, beszerzési vezető

2016 játék laptop

Gaming laptopok egy meglehetősen drága termékkategória leggyakrabban; Ezúttal nem, ha a gyártók, hogy jelentős csökkentését játék laptopok és így tovább.
Gaming laptop jó egyéb feladatok, nem csak a játék. Mivel alkatrészeket használnak nagy teljesítményű játék laptopok tökéletes videoszerkesztő, hogy grafikus programok 3D és média átkódolás.
Van, hogy egy játék laptop?
1. A játék laptopnak erős processzorral kell rendelkeznie, lehetőleg az Intel HQ-jaitól. Óvakodj az "U" processzoroktól, amelyek alacsony energiafogyasztásra készültek.
2. Játék laptop szükség van elég RAM, lehetőleg 8GB minimum.
3. A grafika nagyon fontos egy laptop, különösen, ha azt fogják használni a játék. Most Nvidia a hullám és az energiahatékonyság és a termál. Ezért azt javasoljuk, Nvidia GTX sorozat.
GTX 950M - szinte bármilyen játékot futtat, a legfrissebbek alacsony beállításokat igényelnek (alacsony felbontás, alacsony részletek)
GTX 960M - bármit futtat tisztességes beállításokkal, egyes játékokban csökkenteni kell a részleteket
GTX 970M - bármit futtathat magas beállításokkal és a legigényesebb játékokat normál beállításokkal
GTX 980M - bármit futtathat ultrabeállításokkal
4. A hűtés nagyon fontos egy játék laptop, mert a hely korlátozott, és légáramlás legyen optimális. Néhány gyártó úgy dönt, hogy telepíti a kettős hűtési megoldások gyakorolt ​​hatás minimalizálása érdekében blokkolja a bemeneti vagy mentesítést egy bizonyos részét. Mindenesetre, azt javasoljuk, hogy használja a laptop egy sima felületre, és merev, hogy képes lehűlni rendesen.
A bemutató választottam néhány könyvet, a legolcsóbb és a frissítés futtatható minden könnyedén.
2016 játék laptop, javaslatok:
ASUS F550JX-DM247D laptop Intel® Core 7 i4720-2.60HQ 15.6 GHz-es processzorral, Haswell ™, 8 ″, Teljes HD, 1 GB, 950 TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 4M XNUMX GB, Ingyenes DOS, Fekete
Asus ROG G551JW-CN319D Gaming laptop Intel® Core 7 i4750-2.00HQ processzorral, 15.6 GHz, Haswell ™, 8 ″, Teljes HD, 1 GB, 24 TB + 960 GB SSD, DVD-RW, nVidia GeForce GTX 4M XNUMX GB, Ingyenes DOS, Fekete

Acer Predator G9-791 laptop Intel® Core ™ i7-6700HQ 2.60 GHz-es processzorral, Skylake ™, 17.3 ″, Full HD, IPS, 8 GB, 1 TB + 128 GB SSD, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® GTX 970 3GB, Linux, Fekete
Acer Predator G9-791-717A laptop Intel® Core ™ i7-6700HQ 2.60 GHz-es processzorral, Skylake ™, 17.3 ″, Full HD, 16 GB, 1 TB + 256 GB SSD, DVD-RW, NVIDIA® GeForce® GTX 980M 4 GB, Linux, Fekete
kontextusban
Azok számára, akik szeretnék használni a merevlemezt vagy SSD, optikai meghajtó helyére, azt javasoljuk, hogy nézze a bemutató, ahol megmutatta, hogyan tud egy merevlemez vagy SSD helyett DVD

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Sebastian - mondta
 2. Daniel - mondta
 3. @Cristi, segítségedre van szükségem a monitor átlójának kiválasztásában a FullHD felbontáshoz - 1920 × 1080. Tényleg nem tudom melyiket válasszam egy ilyen felbontáshoz: 21.5 "vagy 23" - 24 "? Számomra azonban kissé kis átlónak tűnik a 21.5 ”... Mit gondolsz?

 4. Ovidiu - mondta

  Helló Mr. NLE Cristi, megbecsülés és tisztelet ptr IT utasítások és ajánlások. Ebben az időszakban van csökkentések tv 4 k online áruházak, találkoztam 2 változatok tv elfogadható, mert az ár különbség 1000 ron között, nevezetesen: LED intelligens Samsung 138 cm 55JU6000 (3500) és a Philips LED 139 cm 4K Ultra HD 55PUH4900 / 88 (2500), néztem, és véleménye, de nem tudja, hogyan tanácsos azoknak, akik érdeklődnek scris.Ma elfogadható képminőséget, a lejátszás folyékonyan dokumentumfilm K 4 60 fps magas bitrátájú, nincs lag, nem mosódott . Kérjük, a két modell között, vagy ha tudja, jobb változat maximum 5000 lej Miért ajánljuk? Köszönjük! Köszöntelek tekintetében!

 5. Nehéz fizetések, kkt nyugdíjak RO-ban! abban az országban, ahol a 112-es éhezésre használják a házat, egy laptop vásárlása 8000 lejért nagyon arrogáns! bűn….

 6. Figyelmeztetés játék laptop, különösen Optimus Asus .au végre. Adj egy kiabálás pénz és Ciuciu GEFORCE tapasztalat. A játék megtörni, de ha akarsz streming bár erre a célra nvidia kártyát, nem fog menni. .

 7. Razvan - mondta

  Hello. A Clevo laptop róluk semmit a teljes funkcionalitású és elérhető

  • Clevo vagy Sager bizonyos piacokon, laptopok konfigurálható. Akkor válassza ki a saját konfigurációt, és néha lehet választani vagy asztali processzorok és grafikus kártyák.

   • Alex - mondta

    Eurocom hozzáteszi, hogy mind a közös ugyanez a helyzet Clevo.
    És igen, én vagyok nagyon jó minden területen, és nem most, hanem évek 80.

 8. Andrew - mondta

  Mik hátrányai ha fel SSD caddy?

 9. victor Stoicescu - mondta

  Jó bemutató, de ... elfogult ...
  Közötti összehasonlítás márka úgy gondolja, hogy hasznos lenne.
  IBM tetszettem, de most már nem.
  Mi, mint felhasználók, nem próbálhatjuk ki az "n" laptopokat, márkákat, de Ön megteheti és segíthet nekünk.
  Köszönöm,
  győztes

  • Rares - mondta

   Az IBM a Lenovo, keressen a neten, meg fogja érteni. Van néhány márka, ha nem akarja kockáztatni, és mindent megemlítettek ezen a csatornán, vásároljon / vásároljon laptopot, pc-konfigurációkat, táblagépeket ... véleményeket kereshet a neten, ha erre gondol, jó megkeresni az Ön számára érdekes terméket és márkát úgyszólván megosztottság

 10. Vlad Andrey1456 - mondta

  Cristi Hello! Gondolod tudna csinálni egy videót bemutatása herék? (Előnyök, hátrányok, videó minősége, stb)
  Ha ezt a kutatási lehetőségek ebben a témában, meg vagyok győződve arról, hogy nagyon érdekes lenne, hogy mondja el, és néhány új véleményt, nekünk néhány tanácsot ezeket az eszközöket!
  Előre is köszönöm!

 11. Mihnea - mondta

  Köszönöm Cristi!

 12. Lucian - mondta

  Cristi szia ha jó programok minden kellett túl és (doit meg magától), ha sikerül megtalálni az interneten a nagy hogyan csináld magad egy textil nyomtató normál nyomtatót. ez az én kihívás, ha elfogadja

 13. jobban figyelembe a konzolt

 14. A ro-ro - mondta

  Cristi, de az AMD CPUrile mi? Vannak jó? Megtalálható játék laptopok és 1.900 2.000 lej lej.
  Ha megengedheti magának anyagilag, hogy vesz egyet te vagy 3.000 4.000 lej lej, akkor rendben van.

 15. Mihai Constantin - mondta

  Helló Cristi, a Fujitsu LIFEBOOK AH352 van egy laptop, és nem tudok bejutni bios, megpróbáltam F2 vagy F12

  mint azt a laptop csomagtartó és egyáltalán nem működik, kérlek adj egy jó tippet.

 16. Mihai Constantin - mondta

  Helló Cristi, a Fujitsu LIFEBOOK AH352 van egy laptop, és nem tudok bejutni bios, megpróbáltam F2 vagy F12

  mint azt a laptop csomagtartó és egyáltalán nem működik, kérlek adj egy jó tippet.

 17. Marian Ionescu Viorel - mondta

  érdekes bemutató és ebből az alkalomból tanultunk valami újat I7 intel processzor sorozat. de van egy kérdés, mit gondol gamer laptopok MSI?

Speak Your Mind

*