Intel szerelvény AC 7265 legjobb wi-fi hálózati kártya

Intel szerelvény AC 7265 a legjobb fedélzeti Wi-Fi hálózat

Aki nem akarja, Wi-Fi gyorsabb és stabilabb? Ez volt az ötlet, amikor elkezdtem megváltoztatni a hálózati kártya van a laptop; Elfogadhatatlan, hogy jobb kapcsolat a telefon, mint a laptop.
Saját laptop, Acer Aspire V Nitro (VN7) jött egy hálózati kártya Atheros. Mint ismeretes, az Atheros kártyák nem a legjobb; És hogy szeretném, hogy stabil kapcsolat, tegye a kosárba a hálózati kártya Intel AC 7265, ami kétségtelenül a legjobb vezeték nélküli kártya jelenleg 5 Ghz, és majdnem olyan jól a 2,4 GHz ellátás Killer wifi 1525, ami az adott helyzetben is készül a Qualcomm (Atheros).
Többek között táblák Wi-Fi-vel, AC 7265 Intel hálózati kártya egy nagyon gazdaságos, és emellett, Wake On Lan elfogadomCam ritka, hogy egy vezeték nélküli hálózati kártya.
Emellett a régi kártyát QCNFA222 Atheros, amely elérte a maximális 300 Mbps hálózati kártya Intel AC 7265 867 elérheti Mbps tényleges letöltési sebesség magas. A tesztek képes felhívni AC 7265 560 520 Mbps letöltési és feltöltési az SpeedTest Mbps. Ezek az eredmények nagyon jó a vezeték nélküli hálózati kártya.
Intel szerelvény AC 7265 legjobb wi-fi hálózati kártya
7265 AC kapcsolat nagyon stabil, és stabil maradjon az összes futó alkalmazást a számítógépen.
Visszatérve a készenléti gyors, míg a kapcsolat létrejött, mielőtt a kép jelenik meg a képernyőn.
Intel AC 7265 egy hálózati kártya, ami feledteti, hogy a használt vezeték nélküli kapcsolat. Csakúgy, mint te kábelnet, amíg belül maradnak tartományban.
Az Intel a tartományban mintegy 7265 40 AC-60% -kal magasabb, mint a Atheros, de sokkal stabilabb. Lekapcsolás alig, ahol nem számíthat arra, hogy lefedettség.
Ez az első alkalom, mivel vettem a laptop, én jobb lefedettség, mint a telefon, hihetetlen!
Kétségtelen, hogy az Intel AC vagy AC 7265 7260 a legjobb wifi hálózati kártya ezen a ponton.
Ajánljuk!
Ha szeretne frissíteni, alaposan tanulmányozza a laptop, és látni, mi van a hálózati kártya. Meg kell kicsavarni, és elfelejteni, vagy keresni a fórum.
Két tábla wi-fi hálózat: M2 és mini PCI.
Ár Intel AC 7265 (vezeték nélküli kártya)Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. kíván - mondta

  Az asztali PC-hálózati kártyát, amit ajánlani? Köszönöm!

 2. caisindonici - mondta

  Köszönöm ismét

 3. Cristi miért olyan fontos, hogy telepítse a legújabb illesztőprogramokat a videokártya, hangkártya, és így tovább.

  • Adrian Gudus - mondta

   Hogy lehet használni az operációs rendszer a maximális lehetséges, az operációs rendszer, hogy jobban megértsék a hardvert (videokártya, lapkakészlet, a processzor, WiFi) kezelésére és azt hatékonyan használni

 4. wifi hálózati kártya meghajtó van, és ez az, ami tetszik?

 5. Anderson - mondta

  Helló Cristi vagyok én laptop 2008, minden wi-fi hálózati kártya Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN és abban az időben raktak 5GHz N, nagyon nehéz abban az időben, hogy valami 5GHz hálózatokat. Többsége laptopok most, ha nem nagyobb, mint neki, akkor csak 2.4GHz N. hálózatok akkoriban Adtam egy csomó pénzt a laptop, akkor túl drága, és használták Daia.
  PS: Azt lehet mondani, nem mindig működik, hogy a legfrissebb illesztőprogramokat, mert találkoztam eddig 2 kérdések, nevezetesen:
  1. Fedélzeti Wi-Fi a laptop, amikor belép a World of Tanks, hogy töltse le a legújabb verziót. Game Connection Limited előfordulhat egy idő után egyszerűen meghal, hogy láthassa a többi IP hálózati 168.254.658.1 bla-bla. Wi-Fi elállt után megy 10-20 sec megállt, és amíg én el minden Wi-Fi-illesztőprogramok és amíg hagytam az ablakokat állomány nem megy minden szín.
  2. Egy HD5770 videokártyán, amely a legújabb AMD illesztőprogrammal rendelkezik a W7-en, a Sound vezérlőpultján nem volt HDMI hang, azt mondta nekem, hogy Használt eszköz: probléma ... ... bla bla. És amíg nem tettem egy régebbi illesztőprogramot 15.7.1-ről 13.10-re, az nem működött, most miután a 13.10-et betettem a Sound Vezérlőpultjába, ez már nem azt mondja, hogy Devicein Use, és úgy hangzik.

 6. Ez az egyik NIC chipset által Cristi fenti fórumon csatlakozik a PCI Express x1, így ellenőrizni, hogy az alaplap támogatja-e.

  http://www.pcgarage.ro/placi-de-retea-wireless/gigabyte/gc-wb867d-i-rev-20/

 7. Milov Florin - mondta

  Helló Cristi,
  Nem akarom, ecsettel, de gratulálok ptr. a kollégák és az oktató. Azt 53 év, és tényleg segített
  útmutatók jobban kijön a laptop. Van egy TP-Link router és Archer C9 minden keres egy kétcsatornás lemez ptr. a laptop. Mindenütt Ebey mit találtam azt mondták, hogy nem kompatibilis tábla találtam magam a laptop modell. Aum kérni, ha megy a LENOVO G560? Megváltoztattam valamit laptop SSD 120G, mem. 8G DDR3 1066, i5 M560 gen1 processzor.
  Köszönöm, és van ideje, hogy válaszoljon nekem és én.
  őszintén
  Florin Milović

 8. Florinov - mondta

  Kedves Cristi,

  Néztem változat Mini PCI Express slot ehhez a hálózati kártya, de nem találtam semmit!
  Talán azt jelentette, hogy az AC 7260?

 9. Milov Florin - mondta

  Ez jelenleg én fórumon hálózat. Azt hiszem, én adtam be a helyes adatokat, ha a laptop adatait Bármi mást tudjuk bocsátani tud nekem segíteni, csak azért, hogy javítsa a vásárlást PTR kétcsatornás táblák tű.
  Köszönöm.
  Microsoft Virtual WiFi adapter miniportillesztőprogram
  Qualcomm Atheros vezeték nélküli hálózati adapter AR9285

 10. Silviu - mondta

  Helló,
  Van egy Samsung Galaxy S4 SGH-M919 T-Mobile USA 4.4.4 Android szoftvert, de a román nyelvet nem telepített, nézek könyveket a Play Store nem találja román csak angolul. Tud nekem segíteni kérem, mondja meg, hogyan telepítsd nyelv a román vagy a puha ruhák nekem a fenti modell, amely román és a nyelvet?
  Köszönöm, minden jót!

  • Daniel Radu - mondta

   Azt hiszem, be kell állítania a CyanogenMod modult, van egy oktatóanyag "A CyanogenMod telepítése, a legjobb rum az Android telefonokhoz és táblagépekhez".

 11. Ciprus - mondta

  Van egy asus leptop X550LC modell Qualcomm Atheros hálózati kártyával érdemes AR9485 csere variáns Ajándékozza meg magát bemutató Érdekelne a véleményed.

  Gratulálunk az oktatóanyagokhoz ...

 12. LucianGL - mondta

  I: Qualcomm Atheros Adapter Wireless Network Adapter AR5BWB222
  (Killer Wireless-N hálózati adapter 1202), elérve a sebesség letöltés (uTorrent, IDM) a ~ 12MB / s drótnélküli kapcsolaton.
  Alapvetően van egy nagy különbség kábeles kapcsolat.
  A router egy 2.4 GHz UPC Írország.

  Egy bizonyos lenne, hogy vegye figyelembe a vezeték nélküli adapter, amely kompatibilis a Mac OS X illesztőprogramok. Nem sokkal hosszabb, és mi lesz a legtöbb OS X dual boot Windows vagy a kívánt operációs rendszer

 13. LucianGL - mondta

  Cristi mentén a hálózati kártya csak fokozott, akkor lehet, hogy javulást majora.Uite mire gondolok, nem érti a gondolat:
  https://www.youtube.com/results?search_query=external+graphics+card+for+laptop

 14. Ciprus - mondta

  Sziasztok, amit látok, a romániai üzletekben nem sok elérhető az interneten, mit találtam, ez a modell Intel Dual Band vezeték nélküli hálózati kártya-AC 7260 2 × 2 AC + BT szerintetek mi a nagy különbség a Cristianban?

 15. Ciprus, hogy egy bolond nekünk, vagy sem látja, az oldal linket a hálózati kártyát a videón látható.

  • Ciprus - mondta

   A laptop modellemnél az asus x550LC nem ugyanaz a tábla, amelyet a cristian bemutatott, umpikusan különbözik egy másik markolattól, ugyanazok a specifikációk, az emag-nál van bemutatva, de nincs raktáron, ezért megkérdezzük az AC-7260 modellt (máshol található), vagy mi a különbség AC-7265, mert erről a megjegyzésekről kell tájékoztatni, hogy ne legyek őszinte ………………… ..

 16. Sorin d - mondta

  Salut! Én is szeretnék változtatni a hálózati kártyát egy Toshiba Satellite l50-b-2c8. Abban a pillanatban 3160 hálózati adapter Intel Wireless Dual-Band, 1x1AC, M.2 Card + Bluetooth általam értett volna ugyanabba a foglalatba. Mit gondol? http://www.emag.ro/adaptor-wireless-intelr-ac-3160-dual-band-1x1ac-m-2-card-bluetooth-3160-ngwwb-r/pd/DZSPDYBBM/

 17. Sorin d - mondta

  Egy másik kérdés Cristian, milyen gyorsan torrent letöltés az új kártyát?

 18. Szia Cristi, kicseréltem azt az Intel AC 7265 M2 formátumú táblát egy Intel AC 7260 mPCI-E-vel, visszaküldtem az első táblát, a befizetett összeg visszatérítése úgy történt, hogy nem kértem meg, szeretném megemlíteni, hogy azon a napon aki visszakapta a kártyát és visszaküldte a pénzt. megrendeltem amazon németországból. egész idő alatt teszteltem a táblát, és igazságot akarok adni a jelstabilitás, a válaszidő szempontjából; amikor az ablakok a bejelentkezési sorrendben vannak , már van internetkapcsolatod. Egyáltalán nem volt régi problémám a "korlátozott csatlakozással". A maximális sebesség, amit elértem, 433 Mbps (van egy kétsávos útválasztóm, amely legfeljebb 450 Mbps lehet az 5 Ghz sávban) ); külföldi torrenteken (külső) 10-11 MB-mal töltöttem le (100 Mbps előfizetéssel rendelkezem). A vezeték nélküli teljesítmény javulása nyilvánvaló (a laptop eredeti táblája maximum 72 Mpb-s volt, gyakran lekapcsol, korlátozott a kapcsolat stb.) )
  Írtam egy felülvizsgálat és bemutató Lenovo laptop, rögtön azután, hogy megoldotta a problémát, de talán még nem írt vazut.Am itt is hallottam a nyilatkozatát a végén a bemutató, szeretem, köszönöm, és éreztem hálás a tény, hogy adott nekem nagyon jó tanácsokat.
  Azt javaslom minden Intel vezeték nélküli kártya AC 7260, 7265 AC! Ellenőrizze a formátumot van szüksége, keresse fel a bárka Intel alaplap és kísérő műszaki kíván, hogy ugyanazt a formátumot cumparati.Aveti de törődést és figyelmet, hogy a csavarok elhelyezett lyukak az alaplapon a laptop merevlemez uluiNu változtatni!
  A másik dolog: a különböző helyszíneken Olvastam néhány észrevételt, akik megváltoztatták az eredeti antenna a laptop, a vágy egy stabilabb jelet, akkor volt egy sor problémát: Húzza ki, etc.Nu változás antennák ! Csak vezeték nélküli kártya!
  Cristi Köszönet újra! Remek!

 19. Hello!
  Van egy kérdés, hogy egy ismerős törött alaplap, sürgette BIOS frissítési lemez után hajlékonylemez nem megfelelő szinten olvasni, korrupt BIOS. Hogyan lehet visszaállítani a BIOS-élet, tettem teszter és úgy tűnik, FF. Mondhatom teheti, vagy dobja a szemétbe?

 20. Milyen modellt alaplap ez? Ez egy tábla PTR asztali számítógép, laptop?
  Elvileg lehet újraéleszteni, azt hiszem, meg kell nézni újra villogni, de azt hiszem, miután egy bottal usb.Descarci BIOS gyártó eredeti oldalon, majd egy bootolható flash-stick.
  Nézze meg ezeket a videókat a YouTube-on, talán egy kis segítség:https://www.youtube.com/results?search_query=restore+broken+motherboard+bios+after+unsuccessful+update

  • Az alaplap MSI MS-6788 848p NEO, a BIOS az AMI és a teszter alaplapok és meggyújtott kód jelenik FF + 5v, + 12v, + 3.3v, -12v, az órajel és a PCI FRAME, IRDY , Ki és RESET maradni nagyon kevés, és leszállt RESET villog kicsit kevesebb, és marad.

   Van egy ASUS P4P800-E Deluxe, és hogy néz ki, ha ez már megváltozott arca BIOS, mert tettem magam egy Celeron 2.0Ghz és megy simán, nem rögzül a POST, de ha tesz egy Prescott 2.8Ghz kezdődik, amikor akar, hibakód jelenik D4 és marad a PCI váz és IRDY és nem világít semmi a monitoron. Ha megáll, és indítsa újra jelentkezik Bad BIOS ellenőrző és kérem Floppy vagy CD-ROM-on, adtam hajlékonylemez BIOS 1008 és teszi még leállítás után, és indítsa újra D4 vagy néha elindul, és a BIOS-ból, hogy a Save Settings és újraindul, amikor a POST megjelenik d0, d1, d4. Néha, amikor még villog megjelenés bios jelenik leletek láthatók, de ez volt a videokártya tettem a videót PCI Maxtor Graphics 2MB (1990-1991) miután újraindul és így D4 után a Jára és a BIOS, újraindítás D4 blokk és úgy tűnik, most majd Bad BIOS ellenőrző Recovery és úgy tűnik, -I adta minden egyben.

   Amikor elmegyek d0 előfordulhat, d1, d5, bip-bip d6,38,84,85 Dátum és idő BIOS Setup 00,07 nézd újraindítás után FF, d1, d4, d6 és úgy tűnik BIOS ellenőrző Bad E9, F3 FC. Azt hiszem, ez a BIOS chip hibája.

 21. Roxana - mondta

  Azt is telepíthető, ha a laptop wifi kártya jött egy alaplap szabványos b / g / n?

 22. Dan Dorobantu - mondta

  Ezt az oktatóanyagot követve úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a vezeték nélküli kártyámat. Megvettem az Intel ac7265 szoftvert, és abban a pillanatban, amikor csatlakoztattam a lenovo g50 sorozatú laptopomhoz, a meglepetés „illetéktelen vezeték nélküli hálózati kártya csatlakoztatva van. kapcsolja ki és távolítsa el ”. Érdemes megemlíteni, hogy naprakész vagyok a bios frissítéssel, tudom, hogy a lenovo / ibm "fru elfogadással" rendelkezik, de nem ilyen a kérdés az, hogy van-e megoldás, ezt a táblát végül is használhatom. előre is köszönöm!

 23. Használható, el kell távolítania a "fehér listát" a bioszról, hogy elfogadja az új vezeték nélküli kártyát
  Olvassa el itt:https://www.bios-mods.com/forum/Forum-WiFi-WWAN-Whitelist-Removal
  vagy itt http://forums.mydigitallife.info/threads/20223-Remove-whitelist-check-add-ID-s-to-break-hardware-restrictions-mod-requests

 24. Abból, amit mesélni úgy tűnik, akkor próbálja meg húzza az egyik: a videokártya., Ram, CD, floppy, etcDescarca Bios eredeti, és próbálja a flash tiszta hosszabb és módszer, hogy távolítsa el az akkumulátort a alaplap és jumper.

 25. Roxana lehet telepíteni egy vezeték nélküli kártya AC, akkor is, ha az eredeti lemezeket laptop szabvány B / G / N, és volt egy lemez összes B / G / N, akkor a helyére egy Intel AC 7260 M-PCI és menj perfect.Ai szüksége van egy dual-band router AC PTR elérni megadott sebességgel producator.Ai ellátás kártya formátumú: M2 vagy M-PCI

 26. Gabriel - mondta

  Helló, telepítettem az Intel Dual Band Wireless-AC 7260 2 × 2 AC + BT vezeték nélküli hálózati kártyát is, a kiskereskedelmet a Samsung 300E4A / 300E5A / 300E7A / 3430EA / 3530EA Windows10 64 bites operációs rendszerre, gond nélkül elindult
  Speed ​​Download 5 teszt 379.64Ghz Mb / s feltöltés 208.89 Mb / s sávonként 2,4Ghz letöltése 219.35 Mb / s feltöltés 173.40 Mb / s
  Teszteltem a Netgear router RDS 7000 R1000
  hátránya:
  Bluetooth nem működik, és van egy tanácstalan, hogy miért csak akkor működik, szabványos 802.11 a / b / g
  A szabványos konfigurációs beállítások 802.11 I n vagy ac
  Kérjük, ha tud nekem segíteni magyarázatot, vagy mi a teendő setrari
  köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   A jobb felső sarokban található keresőmezőben találhatja meg a "A csatorna sávszélességének vezeték nélküli sebességének növelése" című oktatóanyagunkat. Fontos elolvasni az oktatóanyag feletti szöveget

 27. Lucian - mondta

  Mennyire jó ez a töltőt, ha szeretnék megdönteni a wi-fi jelszavát?

 28. Szia Cristi, van egy Acer laptop Nitro VN7, mint a tiéd nem Windows 10 Hámlási kijelző, mi meg a szabása kijelző 125%, de zavar, hogy egyes alkalmazások nem látható tisztán, mint a skype Yahoo! messenger ablakok etc.In 8.1 nem probléma, mert az Acer Quick Access optimalizált kijelző Scaling.Intr igazán AR5BWB222 Atheros vezeték nélküli kártya-típusú N 300Mbps elkaptam szőrme 239Mbps.Am tettem rendelni az Intel ellátás AC 7265 kiváló tutorial.Multumesc!

 29. Enemy Petrica - mondta

  Helló Cristi én parancsot AC 7265 Intel fórumon, azt MONTATO és találkoztam egy problémát, és nem tudom, hogyan tudjuk megoldani, ha kedvesen segíteni megjelenik kijelzők; Jogosulatlan vezeték nélküli hálózati kártyát helyeztek be. készüléket, távolítsa el azt, hogy hogyan lehet megoldani a problémát köszönhetően

  • Egy jó ötlet lenne, ha a BIOS-frissítést.
   AC7260 és AC7265 Intel NIC viszonylag új.
   Néhány hónappal ezelőtt, sem a laptop nem jól kijönnek ez hálózati kártya.
   Készíts egy BIOS-frissítést.

 30. Enemy Petrica - mondta

  Helló Cristi én parancsot AC 7265 Intel fórumon, azt MONTATO és találkoztam egy problémát, és nem tudom, hogyan tudjuk megoldani, ha kedvesen segíteni megjelenik kijelzők; Jogosulatlan vezeték nélküli hálózati kártyát helyeztek be. készüléket, távolítsa el azt, hogy hogyan lehet megoldani a problémát, köszönhetően leptop egy lenovo G50-70

 31. valentin - mondta

  Szia Cristi van egy sony vaio vgn-fw11l, és szeretném megváltoztatni a wifi kártyát, a probléma az, hogy nem tudom, hogy kompatibilis-e az Intel 7265-tel ... (kinyitottam a laptopot, és a wifi kártya a MODEL 512 AN_HMW INTEL WIFI LINK 5100) adjon nekem néhány tanácsot. köszönöm

 32. tony - mondta

  Helló,
  Ebben a modellben a laptop: Toshiba Satellite l750-1n0 lehet változtatni hálózati kártya Atheros tee AR8152 / 8158 PCI-E Fast Ethernet vezérlő (NDIS 6.20). Szeretném cserélni egy 10 / 100 / 1000.

  Köszönöm,
  Egy szép nap!

 33. Michael S - mondta

  Ezt követően a bemutató, úgy döntött, hogy megváltoztatja a vezeték nélküli kártya magam.
  ac7265 intel megszereztük, és az idő, mikor bekapcsoltam
  én lenovo laptop sorozat B70-80, meglepetés
  "Jogosulatlan vezeték nélküli hálózati kártyát helyeztek be. készüléket, távolítsa el azt. "
  Érdemes megemlíteni, hogy a frissített BIOS frissítés
  kérdés az, hogy létezik egy olyan megoldás segítségével követni ezen a fórumon.
  Köszi előre !!!

 34. Kappas - mondta

  Úgy döntött, hogy megváltoztatja a vezeték nélküli kártya magam.
  Ac7265 intel megszereztük, és az idő, mikor bekapcsoltam
  én lenovo laptop sorozat B70-80, meglepetés
  "Jogosulatlan vezeték nélküli hálózati kártyát helyeztek be. készüléket, távolítsa el azt. "
  Érdemes megemlíteni, hogy az adatok up-to-date a BIOS,
  kérdés az, hogy létezik egy olyan megoldás segítségével követni ezen a fórumon.
  Előre is köszönöm!

 35. Antonio - mondta

  Helló,
  Kérdésem lenne: az Intel® ac 7265 vezeték nélküli kártya kompatibilis ezzel a noteszgéppel: Laptop Acer Aspire E1-572G-54204G50Mnkk ??? A laptop Qualcomm Atheros AR956x kártyával rendelkezik, de nem tudom, hogy az M.2 vagy a Mini PCI milyen interfésszel rendelkezik ... nekem is??

  Köszönet előre

 36. Silviu - mondta

  Hi Tudja valaki, hol tudnék vásárolni 7265 AC modell?

 37. hi, vettem magamnak idén 7265 Intel Wireless adapter, telepítettem a legújabb driver az Intel, de nem látok .I 5hgz hálózati útválasztó működik, nagyon finom tűvel trendnet.in 2.5hgz. Beszámoló lenne félelmetes.

 38. babér - mondta

  Helló Cristi,
  Ha el tudna vezetni, honnan vásárolta ezt a "Intel ac 7265" hálózati kártyát ... Kerestem a neten, és nem találom. az EMAG-nál nincs raktáron, csak az amazonon találtam.
  Előre is köszönöm

  babér

 39. Eugen - mondta

  Megvettem, és szeretem, de egy asztali alaplap ASRock Z270 PRO4 mert wifi m.2 trehány.
  A probléma az, hogy nem tudják, hogy milyen típusú antenna kábelt vásárolni. Megértem, hogy úgy MHF4, de kevés az eladók speciális kábel típusát, és nem tudja, mit tegyen.
  Ha tud segíteni válasz lenne szuper.
  Köszönet előre.

 40. ROBERT - mondta

  HELLO!
  Van egy Sony Vayo laptopom - SVE-1712BCXB - Saját hálózati kártya - Atheros - AR5B225,
  Vettem egy másik hálózati kártyát az Intel-től - AC-7260, ezzel az Intel-kártyával a Bluethoot nem működik.
  Az Intel meghajtókat hiába telepítettem.
  Segítene nekem?

  Köszönöm!

 41. Claudiu - mondta

  Jó Cristi! Láttam, hogy a két testület között különböző kapcsolatok vannak. Nem ez a probléma?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.