Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Gewis - mondta

  Nagyon érdekes bemutató. Nagyon érdeklődve követem az oktatóanyagokat. Erősek vagytok mindenben, amit csinálsz, és mindenben, amit kutatsz, amíg el nem készülsz egy bemutató film készítéséhez.
  De van egy problémám. A facebook messenger Lite számára hogyan aktiválhatom a sötét témát?

 2. Paul B - mondta

  Üdvözlet, az Simple pro-t vagy a Fella-t használom ... mindkettő nagyon jó helyettesítője a facebook-nak.

 3. Nem értem, hogy ennyire szenvedélyes a fekete téma iránt. Mire jó volt a színes képernyő felfedezése? Adj 1000 dollárt egy telefonon a fekete-fehér megjelenítéshez ??? Ön megvásárolja a limuzinot, amelynek a legfinomabb bőrű székei vannak, majd elmegy a vásárra, hogy két lei táskát vegyen, hogy a bőr ne elhasználódjon!?!?! Élvezte a telefont és az összes újítást, élvezte a színeket, a gorillapoharakkal ellátott kijelzőt. Miért tartja meg és védi ??? Olx jó áron történő eladása és az új tulajdonos élvezete. Vigyázzon rá, ha nem akarja vigyázni rá. Emlékszel, amikor kihúzta a dobozból, milyen szép volt és milyen hűvös volt. És mit csináltál? Átalakította őt egy URATENIE-ként. Ez az én véleményem, nem szabad egyetértenek vele mindenkivel ... ... csak átgondoltabban.

 4. Adrian Guduş - mondta

  A szöveg elmagyarázta, miért fekete. Elolvasta? Nem a fekete-fehérről beszélünk, hanem arról, hogy az alkalmazásokban a fehér háttér helyébe a fekete háttér lép. Ez azt jelenti, hogy a fehér és a színek helyett a fekete és a színek is megjelennek. Mi, mostanáig fehér háttérrel, csak fekete volt? Nem, mindenütt fehér háttér volt, és a többi szín is. Most kicseréled a fehér feketét a feketére, a többi pedig színes marad. A cikkből a fehér háttérhez való átállás okát magyarázták. Felkérem Önt, hogy olvassa el.

 5. Adrian Guduş - mondta

  Javítás: A videó bemutató fenti szövege magyarázza, hogy miért szeretne átváltani a fehér háttérről a fekete háttérre (és a többi színre).

 6. Paul B - mondta

  Kipróbáltam ezt a Oneplus 3 rendszeren az Android 10 egyedi ROM-mal ... Azt hiszem, vannak más verziók más eszközökhöz is ... nincs a sötét mód gombom ... Adrian, kíváncsiságból, milyen Lite verziója van? Al e 185.0.0.6.118.

 7. Adrian Guduş - mondta

  Más alkalmakkor is mondtam. Egy új szolgáltatás bevezetésekor nem minden felhasználó számára elérhető. A Facebook fokozatosan integrálja az új lehetőségeket felhasználói csoportokba, nem mindenki egyszerre. Ezt úgy teszem, hogy elkerüljük azokat a problémákat, amelyek az új bevezetett funkcióval felmerülhetnek. És az összes felhasználót érintő problémák elkerülése érdekében az új funkciót fokozatosan, fokozatosan vezettem be. Első 10000 10000 felhasználó. Ha minden rendben van, nincsenek komoly problémák, nem jelentettek megsértéseket vagy elégedetlenségeket, a Facebook bemutatja a következő XNUMX XNUMX funkciót és így tovább, amíg mindenki meg nem kapja. A Facebook nemcsak ugyanezt teszi, hanem a telefongyártókat is, amikor rendszerfrissítéseket nyújtanak, valamint a többi szolgáltatót.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.