Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Gewis - mondta

  Nagyon érdekes bemutató. Nagyon érdeklődve követem az oktatóanyagokat. Erősek vagytok mindenben, amit csinálsz, és mindenben, amit kutatsz, amíg el nem készülsz egy bemutató film készítéséhez.
  De van egy problémám. A facebook messenger Lite számára hogyan aktiválhatom a sötét témát?

 2. Paul B - mondta

  Helló, a Simple pro-t vagy a Fellát használom ... mindkettő nagyon jó facebook-helyettesítő.

 3. Nem értem, miért olyan nagy szenvedély a fekete téma iránt. Mire voltak kitalálva a színes képernyők? Adsz 1000 dollárt telefonon, hogy fekete-fehér legyen ??? Veszel egy limuzint, amelynek a legfinomabb bőrű ülése van, majd elmész a vásárra két lejes huzatot szerezni, hogy a bőr ne kopjon!?!?! Élvezni a telefont és minden újdonságát, élvezni a színeket, élvezni a kijelzőt gorillaüveggel nem tesz fóliát. Miért tartod és véded ??? Az olxot jó áron eladni, és az új tulajdonos élvezheti. Tedd biztonságba, ha nem akarsz gondoskodni róla. Még mindig emlékszel, amikor kivetted a dobozból, milyen szép volt és milyen klasszul nézett ki…. Mit csináltál ? UGLYÁvé változtatta. Ez az én véleményem, nem mindenkinek kellene egyetértenie vele ... .. csak átgondoltabb.

 4. Adrian Guduş - mondta

  A szöveg elmagyarázta, miért fekete. Elolvasta? Nem a fekete-fehérről beszélünk, hanem arról, hogy az alkalmazásokban a fehér háttér helyébe a fekete háttér lép. Ez azt jelenti, hogy a fehér és a színek helyett a fekete és a színek is megjelennek. Mi, mostanáig fehér háttérrel, csak fekete volt? Nem, mindenütt fehér háttér volt, és a többi szín is. Most kicseréled a fehér feketét a feketére, a többi pedig színes marad. A cikkből a fehér háttérhez való átállás okát magyarázták. Felkérem Önt, hogy olvassa el.

 5. Adrian Guduş - mondta

  Javítás: A videó bemutató fenti szövege magyarázza, hogy miért szeretne átváltani a fehér háttérről a fekete háttérre (és a többi színre).

 6. Paul B - mondta

  Ezt kipróbáltam az Oneplus 3-on, Android 10 egyedi ROM-mal ... azt hiszem, más verziók vannak más eszközökhöz ... Nincs meg a sötét mód gomb ... Adrian, kíváncsiságból, milyen verziója van a Lite-nek? Számomra a 185.0.0.6.118.

 7. Adrian Guduş - mondta

  Más alkalmakkor is mondtam. Egy új szolgáltatás bevezetésekor nem minden felhasználó számára elérhető. A Facebook fokozatosan integrálja az új lehetőségeket felhasználói csoportokba, nem mindenki egyszerre. Ezt úgy teszem, hogy elkerüljük azokat a problémákat, amelyek az új bevezetett funkcióval felmerülhetnek. És az összes felhasználót érintő problémák elkerülése érdekében az új funkciót fokozatosan, fokozatosan vezettem be. Első 10000 10000 felhasználó. Ha minden rendben van, nincsenek komoly problémák, nem jelentettek megsértéseket vagy elégedetlenségeket, a Facebook bemutatja a következő XNUMX XNUMX funkciót és így tovább, amíg mindenki meg nem kapja. A Facebook nemcsak ugyanezt teszi, hanem a telefongyártókat is, amikor rendszerfrissítéseket nyújtanak, valamint a többi szolgáltatót.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.