Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Adrian Gudus - mondta

  Ne felejtse el kikapcsolni az automatikus frissítést az alkalmazás vagy minden alkalmazás

  Minden alkalmazáshoz:
  - Play Áruház> érintse meg a bal felső 3 helyezett tételek (menü gomb)> Settings> érintse meg az alkalmazások és dönt, hogy nem automatikusan frissül az alkalmazások automatikus frissítését

  Csak Facebook Messenger:
  - Play Áruház> érintse meg a bal felső 3 helyezett tételek (menü gomb)> Saját alkalmazások és játékok érintse meg a> csapot Messenger> 3 pontot érintse meg a jobb sarokban átfedő> akadálytalan auto frissítés.

 2. boby - mondta

  Szia Adrian. Nagyon hasznos ez a videó, még én nem szeretem ezt egyáltalán frissítéseket a Facebook Messenger. Numa Üdvözöljük bemutató. Azonban, ha megtehette volna a Facebook-on és a bemutató most eltűnt kedvenc bár ezt a listát beszél gyakran. És az új frissítés ment, és én nem szeretem ezt egyáltalán. Köszönöm a megértést, és gratulálunk, amit minden!.

 3. Calin - mondta

  Az ötlet az, hogy csak akkor frissíti a messenger fb meaarga legrégebbi a jövőben. May Day nem összezavarna egyébként, mint azt képzelni véletlenül törli a képet. Május elseje eszembe yahoo messenger avatar :))
  off-topic most kíváncsi vagyok. tud ajánlani egy telefont, amíg 1100 1200 lej egy telefon? 3 megjegyzi, hogy a Xiaomi legjobb, amim van.

 4. Marius Cristian Adascalitei - mondta

  Nincs opció a nap, és én messenger app frissítve

 5. Ovidiu - mondta

  Van-e lehetőség, hogy visszatérjen a régi facebook üzenetküldés az asztalon (Windows)?

 6. Grigor Danut - mondta

  Kedves Adrian, köszönöm szépen ez a bemutató, az alkalmazás ugyanis rosszabb My Day hangos és szükségtelen.

 7. Gabriel - mondta

  Hello. ASUS zenfone mint 2 nem megy messenger lite.

 8. György - mondta

  Azt, hogy a legújabb verzióját Messenger és én nem a „My day”, de szeretnék, hogy van-e megoldás?

 9. Szia, igen nagy mennyiségű ADI szerkesztésekor bemutató! Úgy hangzik, nagyon rossz volt, hogy ptr fejhallgató táska, hogy megértsék! ms.

 10. florin - mondta

  Intreaba.videotutorial.ro már nem működik?
  Kár.

 11. MSVCP140 - mondta

  🙂 OK!

 12. Claudiu - mondta

  Pl nem tűnik számomra új alkalmazás MyDay. Mit kell tennem, hogy megvédeni?
  PS: Én 5s iphone ios verzió 10.2

 13. Alexandra - mondta

  Segítségre van szükségem, nem tudom, hogy miért, például mi volt ma holnap ott My Day, hanem azt is, hogy a kamera gomb, ez csak az én veszi, amikor én vagyok a napom van egy másik lehetőség arra nézve,
  Azt kell, hogy mondjam
  Tudna nekem segíteni?

 14. Lehet, hogy van egy link a régi és facebook, utálom az új frissítés. köszönöm

 15. Hello! Pontosan azt tettem, hogy a bemutató, már kikapcsolta az automatikus frissítéseket, és minden változás után néhány nappal. Ez még mindig megjelenik a Play Store alkalmazások, hogy kellene a messenger és facebook frissítéseket. Tették valami, azt hiszem egy frissítést változik, ha kellett kézzel.

 16. alex - mondta

  Telepítettem minden módon, nem ad engedélyt letölteni az fb előző változat ad nekem, hogy azokkal kerekítve, és nem dolgozom nem tudok adni, mint én külön megjegyzést, ha valaki adni akar com nem vdea valamennyi bejegyzésem profilban Saját NUJ NUJ nem tud semmit mindig ad nekem hiba

 17. Mihaela rogojeanu - mondta

  Hogyan jutok vissza a régi Facebook verzióhoz?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.