OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM
3 (2) 60%

OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

Design!
OnePlus van 3 negyedik OnePlus telefont a kínai gyártó. különböző OnePlus 1És x 2, 3 OnePlus jön burkolat teljesen fémből (alumínium helyet :) gombok + SIM támogatás fém, kerámia ujjlenyomat-érzékelő, a román „nem találja a műanyag, vagy ha keres.
Mivel a fém burkolat, nem megy át a rádiójeleket, használták antennák fecskendeznek a barázdák a burkolat; Így ért el hasonló design (+ iphone + htc Huawei) és Bulbucata szoba hasonlít a HTC One M9.
Bár kölcsönzött minden OnePlus van 3 nagyon csinos és nagyon jól teljesített. Olyan, mint egy szupermodell figyelembe ajkai Angelina méterre ... .. stb, amíg valami jön ki tökéletes. A ház anyaga alumínium blokk, a fordulópont, nem a sajtó, hogy más telefon a piacon, ezáltal megtartja merevségét az egész szerelvényt. Alumínium ötvözet, amelyből készült OnePlus van 3 meglehetősen merev és tud ellenállni hajlítási teszt.
Képernyőn!
A képernyő AMOLED típusú és az úgynevezett „optikai AMOLED” × 1920 1080 felbontás. AMOLED borítja Gorilla Glass 4, ami azt jelenti, hogy a telefon lesz jobban ellenáll a kisebb karcolások bosszant minket.
A szemembe, hogy nagyon jól működik, képpontok láthatatlan. Nem tudom, mi a fene látom, hogy mások, de nekem 1080 elég.
Félretéve milyen más újságírók IT zegzugos, 1080 egy képernyőn a telefon sokkal jobb választás, mint egy képernyő 1440. Az elképzelés az, hogy a grafikus chip sikerült csak 2 millió pixel helyett 3.6 millió Ez azt jelenti, kevesebb fogyasztás, kevesebb hőt és játékok futnak simábban. Tehát csak előnyei; Vagy talán inkább a VR ...
Ujjlenyomat-olvasó!
A képernyő alatt van az ujjlenyomat-olvasó, amely hihetetlenül gyors; szinte „így van!” Eleinte azt hittem, hogy baromság érzékelőt, és hogy nem észleli az ujjlenyomatokat, mert rohadt gyorsan; De ez az igazi, és az ujjlenyomatok észlelt nagy pontossággal és sebességgel. Valószínűleg a sebességmérő miatt a kerámia réteg, amely piszkos / karcos nehezebb.
Camera!
Ez nem fog tartani a jar szuper rakomány; És a képek és videók a szuper minőségű. A kamera sokkal erősebb, mint OnePlus One Nagyobb mértékben a felülvizsgálat, ahol beszélünk rum és שורש.
Az akkumulátor!
Visszatekintve, nem volt ideje egyszer.
Töltő!
Mint a bátyja ujjlenyomat-olvasó; Dash nevezzük technológia és a leggyorsabb csomagtartó a piacon. 5 amp töltő injektált 4V az idő, hogy 20W. Peak csúcstalálkozók, hogy a telefon hideg marad az egész rakomány, kezelésével kapcsolatos feladatokat a terhelést veszik töltő, amely felmelegíti őt helyett az akkumulátort (egyfajta hős). Tudjuk, hogy az akkumulátor nem tetszik hő vagy hideg - romlik gyorsan szélsőséges hőmérsékleten.
töltési idők
64 30% percben
100 57% percben
Gyorsabb, mint S7 vagy G5 akik 3.0 Quick Charge technológiája Quallcomm
Teljesítmény!
Szünet mindent. Samsung Galaxy játék söpörni S7, G5 LG, HTC 10 vagy bármi más, és pont.
Ez a telefon hihetetlen. Ami hiányzik, az csak vízálló, ki tudja, fájt a hangszóró és a mikrofon.
Ár!
Euro 399 a hivatalos oldalon
Műszaki adatok!
vagy Románia:
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, tátika 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, grafit
Video Tutorial - OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. decebal12345 Azt mondta:

  Hello.
  Néhány nappal ezelőtt azt gondoltam csoda, ha meg akarsz verni vásárolni ezt a telefont, mivel a vélemények az első OnePlus.
  Meg akartam kérdezni:
  -root (de látni, hogy eltelt)
  -merge 4G mindkét értelemben? De 4G Digi?
  -Akkumulátor (Lásd alább); Láttam PrintScreen a 9 11-óráig, hogy úgy tűnik, nehéz elhinni
  -OLVASD költsége összesen
  -carcasa kapsz? Olvastam valahol, hogy nem lehet megvásárolni Romániában. Megadhatja, hogy a telefon, és köteles azok megjelennek az nem áll

  Megjegyzés megtekintése
 2. Cristian Azt mondta:

  Gratulálunk megszerzése és várják a véleményeket egy hét után a felhasználó.

  Megjegyzés megtekintése
 3. Cristian Azt mondta:

  Hogy kerültél a sebességet a wifi? Tettél bármit további beállításokat? Én nem csak megszerezni max. 100Mb / s, 1000Mb Digi net. Note4 kaptunk ugyanolyan feltételek mellett max. 150Mb / s.

  Megjegyzés megtekintése
 4. [email protected] Azt mondta:

  Ez egy vadállat egy kártyát

  Megjegyzés megtekintése
  • Basic változat 64 GB. Elegendő a memória és ez szuper gyors olvasási 450MB / s, és írni-180MB / s. Keresse meg a kártyát ezzel a sebességgel UHS-1; Be kell gyors írási sebesség, mert 4K lövés, nagy játékok, rohant processzor. A slick micro SD UHS-1 van 95MB / s olvasási és 90MB / s írási. Nincs több kell I / O CPC gyenge kis fájlokat. Alkalmazások az SD-kártyára terhelés sokkal nehezebb, mint a belső memóriát.
   Az SD kártya jó, de 64GB belső memória, nem értelmetlen.
   Mi Popcorn idő, felhő szolgáltatások, szinkronizálási módot, stb; Mit kell SD kártya?
   Aaaaa, elhagyja a hegyi és nincs nettó; Akkor öntsön telefon belső memóriájában vagy a készlet Külső HDDáltal OTG.

   Megjegyzés megtekintése
 5. Mircea Enescu Azt mondta:

  Után is egy videotutorial ugye OnePlus vettem egy, és nem bántam a secunda.Acum beteggé grav.Trageam szem egy darabig modellezni még bár nehéz elválasztani engem, hogy op1 2ani nappal működött impecabil.Astept várom a következő videotutorial részleteket, ha talán tehnice.Thx Cristi.

  Megjegyzés megtekintése
 6. Sorin Azt mondta:

  Szia, megmondanád mi a lépéseket kell követni őket, hogy megvásárolta a telefont? Én még soha nem vásárolt semmit oldalakon kívül! Köszönjük és gratulálunk minden, amit csinál

  Megjegyzés megtekintése
 7. Razvan Azt mondta:

  Szép telefon, és azt akarjuk, hogy ez, de van egy kérdés: Ha Ön a saját honlapján a DHL ugyanúgy igen, akkor kell adót fizetni / ÁFA / Vám avnd tekintve, hogy ingyenes szállítás?
  Köszönöm, így tovább a jó munkát.

  Megjegyzés megtekintése
  • OnePlus 3 parancs a hivatalos oldalon, és kap ez haza DHL, többletköltség nélkül, vagy a közlekedés. Fizetési megteheti közvetlenül bankkártyával vagy PayPal. Fizettem a PayPal.
   399 euró minden pénzt fizetnek neki.

   Megjegyzés megtekintése
   • Ionut Azt mondta:

    Cristi kaptam beteg 3 OnePlus
    2 lehetőségek PayPal és a Visa csak. Kezdetben próbáltam VISA, de mondtam valamit rosszul, és próbálja újra 10 perc, próbáltam kb 5 idők ... ugyanazt a hibát. Beléptem a helyszínen VISA https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-ratesDe meglepett, hogy voltak RON alatt van egy link, hogy még mindig ad nekem a tranzakciók aránya. Nem tudom, hogy miért nem megvalósítható, VISA tranzakciót, de a szorongás ... Elmentem PayPal.
    Valójában mintegy PayPal és jutalékok és beszélni, és azt akarta, hogy figyelmeztesse a leendő vásárlók, mint lehetséges.
    Dátum 21.09.2016, BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON és emellett a hatalmas különbség persze, vettem 57.57RON előzetes értesítés nélkül, és nem is jelenik meg sehol a számlát, vagy a honlapjukon fizetni (azt hiszem, ez a kis írott feltételek). Egyébként ez már túl késő, de én remélem, hogy nem látják a többiek, és remélem, ezt a megjegyzést.
    Köszönjük véleményét Cristi vannak győződve fognak megéri a pénzt, bár ez körülbelül 120RON több, mint ha fizetett VISA :(.

    Megjegyzés megtekintése
 8. Dragos Touch Azt mondta:

  Túl, túl muuuulti dicsérni. Te szubjektív 80%.
  A telefon nem rossz, főleg a pénz, hanem a "legfelsőbb Zeusz úgy, ahogy látja sokkal hosszabb.
  Akkor kevésbé szubjektív.

  Megjegyzés megtekintése
 9. Catalin Azt mondta:

  Volt OnePlus és én tartott 1 5 nappal azután, hogy visszatért, mert blokkolva volt többször is. Most van egy LG G4 a 8 hónap nincs lezárva soha, plusz azt hiszem, hogy a fénykép minőségét.

  Megjegyzés megtekintése
 10. GIX Azt mondta:

  Elmentem az egyik a 3
  Telefon érdemel minden pénzt az euró 399. Páratlan minőség.
  Még nem tesztelték 4G. Ebben WiFi 2,4 elbuktam több mint 72mbs.
  Mérsékelt használat adatok és WiFi be van kapcsolva, és az akkumulátor megy non-stop egy fél napot.

  Megjegyzés megtekintése
 11. florin73 Azt mondta:

  Rendeltem magamnak egy hívást, és úgy döntöttünk, a DHL és sajnálom, hogy én fizettem első 19,99 $ a DHL 6 nap PayPal megkért, hogy már fizetni is 35 $ DHL hogy hozzam haza kell fizetni 100,80 még lej plusz vám, díj (fizetett DHL), ha úgy dönt a DHL telefon később jutott minden 3 héttel és fizessen csak aprox.340 lej.

  Megjegyzés megtekintése
  • Nem választottam Express szállítás.
   Rendeltem június 23 este 29 küldték, a telefon érkezett Romániában július 1, de hoztam neki júliusban 4 hónap. Day USA
   Mert OnePlus 3, mint az ár, amit fizetni neki, és így 399 euró. Azt akartam, hogy és egyéb kiegészítők, de nem volt készleten az adott pillanatban.

   Megjegyzés megtekintése
 12. Calin Azt mondta:

  Ez egy nagyon szép telefon, valószínű, hogy vásárolni is. így fizetett szállítás vele?

  Megjegyzés megtekintése
  • Nem fizet a közlekedés. Ár 399 euró, beleértve az atom még mindig szállítási díjak rajtad az ajtón.
   Ha én lennék az amerikai, került volna minket 399 dollárt.

   Megjegyzés megtekintése
   • Calin Azt mondta:

    tökéletes, ha nem kell fizetnie. Találom az ár jó, kb 1800 lei euróban számított. és a dollár jön körül 1600 és egy srác. Nem vagyok túl drága tekintve a megjelenés és a teljesítmény. és rewiu várni, hogy a részleteket. Google Play Áruház, stb-e vagy hogyan tegye a dobozt, és mások. Samsung galaxy összehasonlítva az előző olcsóbb valami, vagy az Apple. véleményemet, és nem éri meg a pénzt akkor legalább 3 év 4 im változás másik. rewiu egy teljesebb és részletesen.

    Megjegyzés megtekintése
 13. Karolin Azt mondta:

  Mit mondhatnék tartani S7 Él arany és Samsung telefonok OnePlus 3. S7 van OnePlus telefon szolgáltatás személyi és engedélyezett fizikai lucrepers. És őszintén szólva minden szempontból egy nagyon nekem kerülni plusz 3 399 euró, és S7 Arany 900 él. Egy plusz érdemes a teljesítmény és az ár nagyon fenomenális, hanem mint a frissítésekkel, a nap után egy hosszú telefonálás Egy plusz lelassítja legyen restar legalább 1-2 alkalommal egy héten, hogy menjen folyékonyan mint S7 Él a legjobb. Nem egy rajongó a bármilyen márkájú ellenkezőleg vannak itt, és azt mondhatom, mint a Sony Aste egy másik kérdés, és bárcsak Z3 Z5 Egy plusz add el. Mint mondtam S7 vonalzó szebb képek gyenge fényviszonyok mellett, a játékok betöltése gyorsabb, és mindent tartalmaz> flash player vagy nagy képeket. Mit is mondhatnék, ami fejlettebb szélén s7 One mellett igazán ujjlenyomat-olvasó anyag és a fém burkolat. És természetesen az ár megéri teljesen. Él S7 előre, és marad sokkal jobb kamera fotókat plusz 3 egyik lány különösen gyenge fényviszonyok mellett, hangszóró erősebb és világosabb, vízálló, kontraszt. És akkor is, ha ugyanaz a Chip videó animációk gyorsabban töltődnek be a legtöbb S7 és sima.
  Tipp Ha már pénzt megér S7 EDGE S7 nem könnyű, és ha nem kell megvenni OnePlus Él 3

  Köszöntsd és bónusz útmutatók Cristi

  Megjegyzés megtekintése
  • OnePlus 3 2 adták alig hét. Nem tudom, hogy mikor készült, és ha már volt ideje, hogy véleményt formáljanak olyan gyorsan.
   Azt OnePlus egyik 2 év, és nem újraindítani egyáltalán.
   A valóságban OnePlus telefonok és Nexus sokkal stabilabbak, mint bármelyik telefon a piacon, egyszerűen azért, mert fut állomány Android.

   Megjegyzés megtekintése
   • Greuceanu Azt mondta:

    Ahogy egy kolléga azt mondta fentiek nyilvánvalóan túloz a dicséretet az ő címét OP3, én személy fanboysm hangzik olcsó, de eddig én tudom, hogy te nem az a fajta ember.
    OP3 már megjelent egy hónap, helyszínek Profil Idegen már értékelések részletes általános okostelefon nagyon jó, de hátrányával szembe top modellek, mint a HTC 10, S7, S7 Edge, Huawei P9 különösen a legrosszabb kalibrált kijelző, az akkumulátor élettartamát, a kamera közepes vagy valamivel rosszabb, mint az említett modellek.
    Semmi sem a nyers erő, amely gyorsabb, mint bármelyik modell említett feladatok zilnice.Adica egy telefon, hogy megéri a pénzt, de sehol nem úgy viselkedik, mint egy vadállat, mint a jelenlegi flagshipurile a Samsung, HTC, Huawei és az LG .
    Egy egyedülálló előnye jelentette az árakkal.
    És igen, azt hiszem, inkább szubjektívek, mint a cél, és hidd el, hogy tudom, mit beszélek egyaránt érinti, hogy kövesse meg sok éven át, hanem a tekintetben, hogy a tárgya a jelen cikket.

    Megjegyzés megtekintése
 14. Marian Azt mondta:

  Szia Cristi, útmutatók értékelem mindazt, amit, és várom, hogy a teljes verziót, és bemutató erről a telefont.
  Mivel nyitónapján felkeltette a figyelmemet, mivel a jelenlegi Nexus telefon 5 szolgált hozzám bizalommal akkumulátort, de már nem felel meg az igényeknek naponta, és a kor 2 év Hattrick.
  Mivel lelkes rajongója Android készlet, szeretnék rendelni OP3, de akadálya lenne, hogy ha nem eredményezheti a garancia, de szállítani kell, ha problémák adódnak vele.
  Mit gondol ez a szempont a garancia, míg a vásárolt termék Romániából, hogy könnyen hordoz garancia.
  Azt is észrevettem, hogy megjelent a román piaci ára 2.199 2.299 lej lej volt, de nem értem, miért olyan nagy az árkülönbség, mint az eladó a 399 E.
  Minden a legjobb.

  Megjegyzés megtekintése
  • Az ár közötti különbség OnePlus oldalon, és üzleteinkben mintegy 100 €. Ha nem bánod ....
   Azonban, ha a telefon elromlik, és menni vele a garancia, a boltban veszi át, és akkor elküldi az összes OnePlus.

   Megjegyzés megtekintése
   • Marian Azt mondta:

    Tekintettel arra, hogy ez egy elég nagy különbség százalékos euró, és az Ön állítását, hogy elküldi az összes OnePlus telefon lehet következtetni, hogy ez jobb, megrendelhető online,
    Alig várom a teljes felülvizsgálat, amely meghatározó lesz a vásárlás. Úgy tűnik, hogy néhány felhasználó már kapott 3.2 Oxygen OS.
    Remélem, hogy az ő bemutató összpontosítani kevesebb az operációs rendszertől.
    Minden a legjobb.

    Megjegyzés megtekintése
 15. adi Azt mondta:

  Kamera képest Nokia 808 1020 sua

  Megjegyzés megtekintése
 16. allex06 Azt mondta:

  Ha ha. Ez túlzás maturatu nem segít senkinek. Minden csomag jön a saját előnye.
  A minőség-ár arány itt op3 valóban a legjobb.

  Megjegyzés megtekintése
 17. Sorin Azt mondta:

  jön a teljes felülvizsgálat!

  Megjegyzés megtekintése
 18. Mihnea Azt mondta:

  Helló,
  Cristi sajnos igen nem Digon a 5 „nem mind kézzel, mint te ... én továbbra is a xiomi me ... egy jó totate nézetek pedig azt gondolja, és a többi ... jó áron jó teljesítményt 2016 ...

  Megjegyzés megtekintése
 19. Firefox Azt mondta:

  Menj a teljes vélemény a gyökér ujjal enni!

  Megjegyzés megtekintése
 20. Ollie Azt mondta:

  Van egy nagy probléma. Azt akarom, hogy a Xiaomi MI5. Még én volt győződve arról, hogy azt a romániai kiterjesztett garancia. De látva, milyen izgatott a szerzői ismertetése One Plus 3 kevésbé szomorú. Xiaomi tűnt a legjobb választás ebben az árkategóriában. Ezért kérjük, adjon néhány tanácsot

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Azt menne OnePlus 3, mert:
   - Úgy tűnik, több rendben van, hogy van egy fém eszközt, mint egy üveg elöl / hátul. Üveg teszi sérülékenyebbé
   - Az első szoba (az önarcképek) OnePlus van 8 MP MP 3 4 és csak a Mi5
   - Ha lelkes és mint te minden játszani ROM szokás, mindenféle csíp szoftver, OnePlus 3 egy széles körben támogatott, és a kedvenc közösségi fejlesztő az Android fejlesztési terület van és lesz nagyon OnePlus diverzifikált 3

   Megjegyzés megtekintése
 21. Bogdan Azt mondta:

  Hello!
  Mivel megtudtuk One Plus Lenyûgözött ez brand.Raportul minőség + konfiguráció / ár nagyon bun.Toata Killer Flagship világ nevezi ... Remélem ez lesz-e vagy sem, de azt hiszem, ez a „legjobb” .I nézte sok vélemény, cikkek, benyomások, megjegyzések stb és az az ötletem támadt, hogy nem számít, hogy mennyit hozott konfiguráció, így oneplus3 még készleten android még nem optimalizált jobb, mint IOS.
  Lehet, hogy van egy rajongó azt mondják, hogy az Apple messze, azt használja a Galaxy S6 nem szeretem iphone nélkül.
  1 most egy nap én is a kísértés, hogy vesz egy plus2 nekem, de amíg nem jön egy hivatalos csatornán garancia, a szolgáltatás engedélyezett hiszem, ez lesz achizitionez.Dar aztán azt gondoltam, ha minden ez lehetséges lenne az ár is teljesen eltér a mai.

  Megjegyzés megtekintése
 22. Adrian Gudus Azt mondta:

  Azt menne OnePlus 3, mert:
  - Úgy tűnik, több rendben van, hogy van egy fém eszközt, mint egy üveg elöl / hátul. Üveg teszi sérülékenyebbé
  - Az első szoba (az önarcképek) OnePlus van 8 MP MP 3 4 és csak a Mi5
  - Ha lelkes és mint te minden játszani ROM szokás, mindenféle csíp szoftver, OnePlus 3 egy széles körben támogatott, és a kedvenc közösségi fejlesztő az Android fejlesztési terület van és lesz nagyon OnePlus diverzifikált 3

  Megjegyzés megtekintése
  • Calin Azt mondta:

   Adriane egyetértek veled. az üveg, ahogy egyszer megszökött cement vagy kerámia ment román. Kapok el, és én telu sem véletlenül poggyász. vasusem még aki leütötte iphone s6 mintha elgázolta a vonat még a port. ha fém burkolat és esetleg emellett védelmet védett sokkal jobb, sőt képernyőn. captilul laa kép és ne felejtsük el, hogy a telefonok és a tabletta nem kivételes kép nem számít, milyen márka ez, vagy hogy hány pixel van kép profesionaele stb .. IATI eszköz. de ez nem jelenti azt, hogy rossz kép

   Megjegyzés megtekintése
  • Calin Azt mondta:

   Adriane egyetértek veled. az üveg, ahogy egyszer megszökött cement vagy kerámia ment román. Kapok el, és én telu sem véletlenül poggyász. vasusem még aki leütötte iphone s6 mintha elgázolta a vonat még a port. ha fém burkolat és esetleg emellett védelmet védett sokkal jobb, sőt képernyőn. captilul laa kép és ne felejtsük el, hogy a telefonok és a tabletta nem kivételes kép nem számít, milyen márka ez, vagy hogy hány pixel van kép profesionaele stb .. IATI eszköz. de ez nem jelenti azt, hogy rossz kép

   Megjegyzés megtekintése
 23. florin Azt mondta:

  Mi a kijelző? 6 5,5 inch vagy

  Megjegyzés megtekintése
 24. florin Azt mondta:

  Mi az akkumulátor élettartama normál használat?

  Megjegyzés megtekintése
 25. dan Marinoiu Azt mondta:

  A felülvizsgálat előre, előre ... .A mikor? esetleg egy mini felülvizsgálat után néhány napos használat

  Megjegyzés megtekintése
 26. Marian Azt mondta:

  Tehát még egy kis kilátás, egy intro.

  Megjegyzés megtekintése
 27. Andrew Azt mondta:

  Salut! Megnézte, hogy valaki támogatja várakozó hívás a két Sims? Úgy értem, nem dual készenlét ... Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 28. tnnzy Azt mondta:

  Úgy hírlik, hogy a telefon egy nagy átverés „marketing”.
  Amire szükség 6 giga ram, amikor top telefonok, amelyek csak 3 és ez elég nagy probléma az akkumulátor fogyasztás.

  Megjegyzés megtekintése
 29. tnnzy Azt mondta:
  • Már nem érvényes munkát a RAM kitér az utolsó OTA 3.2.0.
   Beszélek részletesebben a teljes felülvizsgálata, ahol az alany kezelésére részletesen.
   Különben is, nem értem, mi a probléma, Jobb volt, ha én 3-4 GB Ram?
   A RAM van, akkor mindig javulást, hanem ha van ... milyen fejlesztések fene vagy te?
   Ha más gyártó adja meg a teljesítmény része, egy teáskanál évente OnePlus 3 2 teáskanál ad nekünk egyszerre; És mi, mint a szar, mi megfullad.
   Persze ez egy róka S7, G5 vagy 10, amely nem éri el a szőlőt.
   folyamatban:
   Most nyomja meg a „” gombot a 6GB. győződjön meg róla, hogy Note7 vagy S8 egy 6GB RAM. Valószínűleg kellett nyomni a Samsung vagy az LG vagy a HTC, de nem volt, nyomták „kínai”, vagyis köztünk, akkor nyomja meg a gombokat egyre gyakrabban.

   Megjegyzés megtekintése
 30. claudia Azt mondta:

  Olvastam néhány hírt, hogy legyen sárgás ecranu volna megsárgíthatja igaz? és hogy az akkumulátor gyenge vagy, mint amit lehet mondani?

  Megjegyzés megtekintése
 31. claudia Azt mondta:

  Melegítsük Például ha nehéz, ha tudod, hogy azt mondják, sárguló a nap. ez igaz?

  Megjegyzés megtekintése
 32. claudia Azt mondta:

  és azt akarja, egy telefon, hogy vesz és az akkumulátor és erős, de így mit tud ajánlani 400 euró ??
  Tudod, hogy egy előadást asus zenfone max?

  Megjegyzés megtekintése
 33. decebal12345 Azt mondta:

  Saját kártya a játék bokája ellenőrizzük. Ha van, ha azt látom, hogy a pénz megy el az esküvőre vasárnap.

  Megjegyzés megtekintése
 34. győztes Azt mondta:

  Helló,
  Van egy OnePlus One.
  Én a telefon szolgáltatás, a mintegy 1000 kapcsolatot.
  A probléma az, hogy elveszíti a telefonos kapcsolat. Különösen azok ritkábban használják.
  Lehetetlen így dolgozni. Mikor a világ kedvesebb, és meg kell hívni valakit, hogy nem beszéltünk sokat, beismerni a elvesztette a kapcsolatot. És már nem, ahol kapsz a számot.

  Üdvözlettel
  győztes

  Megjegyzés megtekintése
  • A telefonok folyamatosan kapcsolatot három helyen: a sim belső memóriában és a felhő. Ha mentett kapcsolatok az egyik ilyen helyen, és nem állítja be a kijelző, a kapcsolattartó nem láttam.
   Ha van kapcsolat a felhő (a google számla), és nem a nettó, azok nem fognak megjelenni a szinkronizálás a telefon és a felhő már nem gyártják.
   Nem volt probléma egyáltalán kapcsolat OnePlus One.

   Megjegyzés megtekintése
 35. győztes Azt mondta:

  Azt problémák SMS küldésével egy csoportot. A küldött üzenet és 10 szegény népet. És azt kell, hogy küldje el ugyanazt az üzenetet 100 emberek.
  Be lehet állítani, hogy működni küldött SMS 100 emberek, a probléma nem működik, az üzenetek elérése csak néhány ember.

  Üdvözlettel,
  victor.

  Megjegyzés megtekintése
 36. Cosmin Azt mondta:

  Mondja el nekünk, ha a felülvizsgálat történik, nem tartjuk meg a suspense. :))

  Megjegyzés megtekintése
 37. Marian Azt mondta:

  Adtam, frissítse az oldalt videotutorial.ro több, mint egy Facebook oldalt frissíteni, ellenőrzésre vár helyén :))

  Megjegyzés megtekintése
 38. Mihai Azt mondta:

  tulajdonosa OnePlus nagyon örülünk one.Sunt el.Ruleaza hibátlanul lag nélkül vagy más elzáródás, én 6.0.1.Un android telefon őt le palaria.Vin egy samsung s5 és s6 és hidd el, olyan boldog vagyok oneplus.Cred hogy frissítsen OP3

  Megjegyzés megtekintése
 39. Sorin Azt mondta:

  Cristian kérem, mondja meg OnePlus van 3 menü román? Volt x és nem volt köszönöm OnePlus

  Megjegyzés megtekintése
 40. Sorin Azt mondta:

  Köszönöm jó éjszakát

  Megjegyzés megtekintése
 41. Lucian Azt mondta:

  Sal megérdemli, hogy menjen széltől OnePlus s7 3? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 42. Lucian Azt mondta:

  Ok köszi a tanácsot

  Megjegyzés megtekintése
 43. Sava Azt mondta:

  Cristi hello! Szeretnék vásárolni, és én op3 tud segíteni néhány tanácsot?

  Megjegyzés megtekintése
 44. ragyog Azt mondta:

  Helló Cristi kérem, mondja meg, hogy gondjai ezek bármelyike ​​problémák OnePlus 3 http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-3-problems/
  Azt szeretnénk, hogy ez, és nem tudom, mit kell csinálni köszönhetően

  Megjegyzés megtekintése
 45. ragyog Azt mondta:

  Köszönet Cristi

  Megjegyzés megtekintése
 46. Tomi Azt mondta:

  Ff egy jó telefon, hogy a pénz. Őszintén OnePlus cég gyorsan növekedett egyszerűen hallgatja, amit az emberek. Meg tudom változtatni a színeket az órát? Nu.mi mint a kék

  Megjegyzés megtekintése
 47. ragyog Azt mondta:

  Cristi meg tudja mondani, kérem hogyan google sáv eltűnik a kijelzőről megköszönni op3

  Megjegyzés megtekintése
 48. ragyog Azt mondta:

  És az egyik dolog, amit szeretném kérni, hogy frissítse a 322 és nem értik, hogy miért ad olyan nehéz le a wifi 100 kb

  Megjegyzés megtekintése
 49. Silviu Azt mondta:

  Szia, én vagyok az érdekelt, ha a telefon tele van dual készenlét vagy aktív?
  köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 50. Cristi Azt mondta:

  Sal. Ma kaptam nekem, és láttam, hogy a telefon, mint az oxigén 3.1.2. Abból, amit hallottam különböző fórumokon volna baj lábnyom és egy pár dolgot. Akkor mondja meg, kérem, hogyan lehet frissíteni a legújabb verzióra? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 51. Cristi Azt mondta:

  A frissítési rendszer úgy tűnik nekem, hogy „A rendszer naprakész”. Ultimare ellenőrzés: 06 / 08 / 2016. Ha adsz információt Oxygen Phone verzió 3.1.3 tűnik nekem, hogy ez a régi változat. Abból, amit olvastam a különböző fórumokon kell oldani bootloader és gyökeres hogy frissítés Oxygen? Én tényleg nem tudom, hogy kinyit bootloeaderu sem útvonalon.

  Megjegyzés megtekintése
 52. Adrian Azt mondta:

  Kedves Cristi,
  Telefon érkezés várakozás oka kérjük ajánlja egy antivírus, illetve milyen programot tisztább, optimalizálja használata?
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 53. Marancea Catalin Azt mondta:

  Cristi Hello! Nemrég fedezték fel a honlapon, és kijelentem magamat nagy rajongója.
  Azt akartam, hogy vásárolni ezt a telefont, de olvastam valahol (nem emlékszem, hol) csináltak egy frissítést, és most az akkumulátor esik körülbelül 1 4% percet, hogy a gyártó visszavonta támogatását, acumsunt a Dubi. Tud nekem segíteni egy olyan választ, és felvilágosító? Előre is köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
  • Nem értettem, hogyan reagálnak az, amit nem emlékszik, hol olvassa. Ahhoz, hogy megpróbálom.
   Akkumulátor problémák nem OnePlus 3. Mivel a frissítés frissíteni, nem vettem észre semmilyen furcsa viselkedését az energiafogyasztás az akkumulátorról. Ehelyett van mindenféle sisak (a OnePlus 3 vagy anélkül), amely rooteaza telefonok és telepíteni mindenféle nyomorúság mellett Root áldozatul nyomorúsága és jobbra. Lószart folyik háttérben futó alkalmazás emelt jogokkal, és erőforrásokat, mint a pokol.
   Ott van még a gazdasági és médiaháború a közepén, ahol megpróbálják lejáratni az új belépők, akik jó dolgokat. Nehogy harapás torta tervezett „kizárólag” nagy márkák.

   Megjegyzés megtekintése
 54. George Grosu Azt mondta:

  Jó. Vettem (használt) által 2 héttel ez a telefon is kiváló. Napokig kapni értesítések ptr oxigén 3.2.4.Descarc frissítési webhelyet, és megkérdezi, hogy telepítse a frissítést. Telepítésének befejezése után figyelmeztet, hogy a telefon újraindul nyitásakor win tel adja projektnek. kapcsolódó dobozok (telepítés, törlés, beállítás stb.). Lehet tartani fog vagy meg kell valahogy vinni a szolgáltatást. Beszélve arról, hogy a telefon típusát a 3003, oxigén 3.2.1.Poti segíteni? Üdvözlettel.

  Megjegyzés megtekintése
 55. Daniel Azt mondta:

  Salut! Ha megvásárolja a telefont az USA-ban (a sávszélesség előírások Észak-Amerika) lehet használni gond nélkül a telefon hálózatok Romániában? vagy európai változat van szükségem?

  Megjegyzés megtekintése
 56. Ionut Azt mondta:

  Helló Cristi, a telefon valóban nagyon vonzó, és a legtöbb vélemény szerint jó róla. Őszintén szólva érdekelt lenne, és én, hanem 3 pont, hogy én egy kicsit vonakodott, és válaszoljon a követelmény szeretném, ha meg tudod csinálni néhány tesztet Kiterjedt kamera (kamera), az akkumulátor és a kijelző beleértve fényérzékelő és a közelség. Most van egy HTC M8 amelynek van elégedve, és én lenne elégedett, ha mást tennie, mint a HTC a hangsúly a kamera. A másik probléma, hogy találkoztam és HTC és a Samsung kijelző szinte teljesen érzéketlen, ha megteszi a fül egy kicsit izzadt. Néha a zsebemből, és látok egy csomó gomb megnyomásakor, bár mindig zárva a PIN-kódot.

  Megjegyzés megtekintése
 57. Ionut Azt mondta:

  Tekintettel arra, hogy én, mint telefonok kisebb kijelző 5.5 "hiszem, hogy lenne egy jó választás Xiaomi Mi 5? vagy menjen OnePlus 3?

  Megjegyzés megtekintése
 58. Marius Azt mondta:

  Van egy probléma OP3: Nem csatlakozik facebook messenger mobil adat, wifi csak. Ismersz megoldás?

  Megjegyzés megtekintése
 59. Marius Azt mondta:

  Ez volt a megoldás, ms sokkal merspect munkája több oktató !!!!

  Megjegyzés megtekintése
 60. ion Azt mondta:

  Helló,
  Adtam a sorrendben szeptember 18 szeptember 29 és kaptam egy e-mailt, hogy volt expediat.Azi van 2 október, és nem kap „tracking number” követni livrarea.Cum találni „tracking number”?

  Megjegyzés megtekintése
 61. Julian Azt mondta:

  Helló,
  Nem Paypal fiókot. Kérem, segítsen nekem néhány információt. Azt akarom, hogy egy telefon társaság. VISA kártyatársaság tettem a nevem. Válthatok nevem és a cég adatait a számlát annak ellenére, hogy a premier számla, nem jogi személy?. Jogi személy kaphat számlát a vásárlást?. Ki bocsátja ki a számlát?. Egy plusz Paypal vagy?. Minden tanácsot üdvözlendő. Köszönjük!.

  Megjegyzés megtekintése
 62. Julian Azt mondta:

  ion
  Abból, amit tudok, hogy a DHL-szállítmány. Ha megy a „www.dhl.com” nyitó oldalán egy ablak (a jobb oldalon) nevezik: azonosítószám megadása (ok). Tedd szám van ott, akkor adja meg, és látni fogja a szállítási állapot.

  Megjegyzés megtekintése
 63. Adi Azt mondta:

  Kedves Cristi,
  Én telefonon a szeptember oka visszatérő és tetszik ajánlani egy víruskereső, illetve milyen programot tisztább, optimalizálja használata?
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 64. Adi Azt mondta:

  Kedves Cristi,
  Visszatérés azzal a kéréssel, hogy ajánlani egy oneplus3 antivírus és milyen program tisztább, optimalizálja használata?
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 65. Liviu Azt mondta:

  hello, van egy menü román? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 66. Andrew Gabriel Azt mondta:

  Helló, ha megparancsolom VISA kártyával, ahol a kártyás fizetések? És ha én kártyát RON van valami? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 67. Andrew Gabriel Azt mondta:

  És ha tudna adni nekem egy promóciós kódot lenne szuper!

  Megjegyzés megtekintése
 68. Adi Azt mondta:

  Helló,
  Kérjük, lépjen kapcsolatba Oneplus3 magam, és obseved termelői apátia modelu OP3T oldalon. A különbség csak pocesor? Érdemes megvenni ezt a verziót?
  Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 69. Adi Azt mondta:

  Ezzel a telefon? Il ajánlani?

  Megjegyzés megtekintése
 70. David Azt mondta:

  Vettem a telefont, mi a fenét csináljak most S7? OnePlus van 3 fff nagyon jó.

  Megjegyzés megtekintése
 71. madalin Azt mondta:

  Cristi Hello! Nagyon érdekes telefont. És meg tudod csinálni egy tutorial szállítás a DHL és minden, ami ezzel jár ezzel a futár! Értékelem hatalmas és biztos vagyok benne, hogy a többiek!

  Megjegyzés megtekintése
 72. Cornel Velea Azt mondta:

  Azt 2luni nem talál egy OnePlus 3T és híváslista (Azt hiszem véletlenül törölt) .... kérem, ha valaki tud segítsen nekem visszanyerni ezt a történelmi (és adj jelenik meg a kijelzőn).

  Megjegyzés megtekintése
 73. gherghisan.nelu Azt mondta:

  Mi a lányod Cristi nőtt. Gratulálok. Ahhoz, hogy egészséges és boldog.

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló