OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

Design!
OnePlus van 3 negyedik OnePlus telefont a kínai gyártó. különböző OnePlus 1És x 2, 3 OnePlus jön burkolat teljesen fémből (alumínium helyet :) gombok + SIM támogatás fém, kerámia ujjlenyomat-érzékelő, a román „nem találja a műanyag, vagy ha keres.
Mivel a fém burkolat, nem megy át a rádiójeleket, használták antennák fecskendeznek a barázdák a burkolat; Így ért el hasonló design (+ iphone + htc Huawei) és Bulbucata szoba hasonlít a HTC One M9.
Bár kölcsönzött minden OnePlus van 3 nagyon csinos és nagyon jól teljesített. Olyan, mint egy szupermodell figyelembe ajkai Angelina méterre ... .. stb, amíg valami jön ki tökéletes. A ház anyaga alumínium blokk, a fordulópont, nem a sajtó, hogy más telefon a piacon, ezáltal megtartja merevségét az egész szerelvényt. Alumínium ötvözet, amelyből készült OnePlus van 3 meglehetősen merev és tud ellenállni hajlítási teszt.
Képernyőn!
A képernyő AMOLED típusú és az úgynevezett „optikai AMOLED” × 1920 1080 felbontás. AMOLED borítja Gorilla Glass 4, ami azt jelenti, hogy a telefon lesz jobban ellenáll a kisebb karcolások bosszant minket.
A szemembe, hogy nagyon jól működik, képpontok láthatatlan. Nem tudom, mi a fene látom, hogy mások, de nekem 1080 elég.
Félretéve milyen más újságírók IT zegzugos, 1080 egy képernyőn a telefon sokkal jobb választás, mint egy képernyő 1440. Az elképzelés az, hogy a grafikus chip sikerült csak 2 millió pixel helyett 3.6 millió Ez azt jelenti, kevesebb fogyasztás, kevesebb hőt és játékok futnak simábban. Tehát csak előnyei; Vagy talán inkább a VR ...
Ujjlenyomat-olvasó!
A képernyő alatt van az ujjlenyomat-olvasó, amely hihetetlenül gyors; szinte „így van!” Eleinte azt hittem, hogy baromság érzékelőt, és hogy nem észleli az ujjlenyomatokat, mert rohadt gyorsan; De ez az igazi, és az ujjlenyomatok észlelt nagy pontossággal és sebességgel. Valószínűleg a sebességmérő miatt a kerámia réteg, amely piszkos / karcos nehezebb.
Camera!
Ez nem fog tartani a jar szuper rakomány; És a képek és videók a szuper minőségű. A kamera sokkal erősebb, mint OnePlus One Nagyobb mértékben a felülvizsgálat, ahol beszélünk rum és שורש.
Az akkumulátor!
Visszatekintve, nem volt ideje egyszer.
Töltő!
Mint a bátyja ujjlenyomat-olvasó; Dash nevezzük technológia és a leggyorsabb csomagtartó a piacon. 5 amp töltő injektált 4V az idő, hogy 20W. Peak csúcstalálkozók, hogy a telefon hideg marad az egész rakomány, kezelésével kapcsolatos feladatokat a terhelést veszik töltő, amely felmelegíti őt helyett az akkumulátort (egyfajta hős). Tudjuk, hogy az akkumulátor nem tetszik hő vagy hideg - romlik gyorsan szélsőséges hőmérsékleten.
töltési idők
64 30% percben
100 57% percben
Gyorsabb, mint S7 vagy G5 akik 3.0 Quick Charge technológiája Quallcomm
Teljesítmény!
Szünet mindent. Samsung Galaxy játék söpörni S7, G5 LG, HTC 10 vagy bármi más, és pont.
Ez a telefon hihetetlen. Ami hiányzik, az csak vízálló, ki tudja, fájt a hangszóró és a mikrofon.
Ár!
Euro 399 a hivatalos oldalon
Műszaki adatok!
vagy Románia:
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, tátika 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, grafit
Video Tutorial - OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. decebal12345 - mondta

  Hello.
  Néhány nappal ezelőtt azt gondoltam csoda, ha meg akarsz verni vásárolni ezt a telefont, mivel a vélemények az első OnePlus.
  Meg akartam kérdezni:
  -root (de látni, hogy eltelt)
  -merge 4G mindkét értelemben? De 4G Digi?
  -Akkumulátor (Lásd alább); Láttam PrintScreen a 9 11-óráig, hogy úgy tűnik, nehéz elhinni
  -OLVASD költsége összesen
  -carcasa kapsz? Olvastam valahol, hogy nem lehet megvásárolni Romániában. Megadhatja, hogy a telefon, és köteles azok megjelennek az nem áll

  • Azaz, hogyan kell megvenni? - Vettem már!
   Vettem „az egyén” én még nem kapott ajándékot vagy felülvizsgálatra.
   A felülvizsgálat beszélni mindent.
   Ház az úton.
   Dual sim 4G (két foglalat)
   399 euró összesen, hozta az ajtót.

   • decebal12345 - mondta

    Köszönöm a választ.
    Félreértette ... ezelőtt a héten akartam kérdezni, hogy a megvásárolni kívánt (remélhetőleg tenni a véleményét nekem is vagyok az a tudat, hogy vigyék; Van egy S6 él + hogy elégedetlen május főleg azért, mert az akkumulátor), most láttam, hogy elvetted.
    -4G Digi munka?

 2. Cristian - mondta

  Gratulálunk megszerzése és várják a véleményeket egy hét után a felhasználó.

 3. Cristian - mondta

  Hogy kerültél a sebességet a wifi? Tettél bármit további beállításokat? Én nem csak megszerezni max. 100Mb / s, 1000Mb Digi net. Note4 kaptunk ugyanolyan feltételek mellett max. 150Mb / s.

 4. Ez egy vadállat egy kártyát

  • Basic változat 64 GB. Elegendő a memória és ez szuper gyors olvasási 450MB / s, és írni-180MB / s. Keresse meg a kártyát ezzel a sebességgel UHS-1; Be kell gyors írási sebesség, mert 4K lövés, nagy játékok, rohant processzor. A slick micro SD UHS-1 van 95MB / s olvasási és 90MB / s írási. Nincs több kell I / O CPC gyenge kis fájlokat. Alkalmazások az SD-kártyára terhelés sokkal nehezebb, mint a belső memóriát.
   Az SD kártya jó, de 64GB belső memória, nem értelmetlen.
   Mi Popcorn idő, felhő szolgáltatások, szinkronizálási módot, stb; Mit kell SD kártya?
   Aaaaa, elhagyja a hegyi és nincs nettó; Akkor öntsön telefon belső memóriájában vagy a készlet Külső HDDáltal OTG.

 5. Mircea Enescu - mondta

  Után is egy videotutorial ugye OnePlus vettem egy, és nem bántam a secunda.Acum beteggé grav.Trageam szem egy darabig modellezni még bár nehéz elválasztani engem, hogy op1 2ani nappal működött impecabil.Astept várom a következő videotutorial részleteket, ha talán tehnice.Thx Cristi.

 6. Sorin - mondta

  Szia, megmondanád mi a lépéseket kell követni őket, hogy megvásárolta a telefont? Én még soha nem vásárolt semmit oldalakon kívül! Köszönjük és gratulálunk minden, amit csinál

 7. Razvan - mondta

  Szép telefon, és azt akarjuk, hogy ez, de van egy kérdés: Ha Ön a saját honlapján a DHL ugyanúgy igen, akkor kell adót fizetni / ÁFA / Vám avnd tekintve, hogy ingyenes szállítás?
  Köszönöm, így tovább a jó munkát.

  • OnePlus 3 parancs a hivatalos oldalon, és kap ez haza DHL, többletköltség nélkül, vagy a közlekedés. Fizetési megteheti közvetlenül bankkártyával vagy PayPal. Fizettem a PayPal.
   399 euró minden pénzt fizetnek neki.

   • Cristi kaptam beteg 3 OnePlus
    2 lehetőségek PayPal és a Visa csak. Kezdetben próbáltam VISA, de mondtam valamit rosszul, és próbálja újra 10 perc, próbáltam kb 5 idők ... ugyanazt a hibát. Beléptem a helyszínen VISA https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-ratesDe meglepett, hogy voltak RON alatt van egy link, hogy még mindig ad nekem a tranzakciók aránya. Nem tudom, hogy miért nem megvalósítható, VISA tranzakciót, de a szorongás ... Elmentem PayPal.
    Valójában mintegy PayPal és jutalékok és beszélni, és azt akarta, hogy figyelmeztesse a leendő vásárlók, mint lehetséges.
    Dátum 21.09.2016, BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON és emellett a hatalmas különbség persze, vettem 57.57RON előzetes értesítés nélkül, és nem is jelenik meg sehol a számlát, vagy a honlapjukon fizetni (azt hiszem, ez a kis írott feltételek). Egyébként ez már túl késő, de én remélem, hogy nem látják a többiek, és remélem, ezt a megjegyzést.
    Köszönjük véleményét Cristi vannak győződve fognak megéri a pénzt, bár ez körülbelül 120RON több, mint ha fizetett VISA :(.

 8. Dragos Touch - mondta

  Túl, túl muuuulti dicsérni. Te szubjektív 80%.
  A telefon nem rossz, főleg a pénz, hanem a "legfelsőbb Zeusz úgy, ahogy látja sokkal hosszabb.
  Akkor kevésbé szubjektív.

  • nick5roo - mondta

   Barátom, nem kell egy telefont a kezedben OnePlus!
   A telefon minden pénzt megér! Ha egy fanboy, tájékozódni magát aifon vagy Sammy.
   Ne haragudj rám, de én objektív helyére Cristian! Nem szubjektív.

 9. Catalin - mondta

  Volt OnePlus és én tartott 1 5 nappal azután, hogy visszatért, mert blokkolva volt többször is. Most van egy LG G4 a 8 hónap nincs lezárva soha, plusz azt hiszem, hogy a fénykép minőségét.

 10. Elmentem az egyik a 3
  Telefon érdemel minden pénzt az euró 399. Páratlan minőség.
  Még nem tesztelték 4G. Ebben WiFi 2,4 elbuktam több mint 72mbs.
  Mérsékelt használat adatok és WiFi be van kapcsolva, és az akkumulátor megy non-stop egy fél napot.

 11. florin73 - mondta

  Rendeltem magamnak egy hívást, és úgy döntöttünk, a DHL és sajnálom, hogy én fizettem első 19,99 $ a DHL 6 nap PayPal megkért, hogy már fizetni is 35 $ DHL hogy hozzam haza kell fizetni 100,80 még lej plusz vám, díj (fizetett DHL), ha úgy dönt a DHL telefon később jutott minden 3 héttel és fizessen csak aprox.340 lej.

  • Nem választottam Express szállítás.
   Rendeltem június 23 este 29 küldték, a telefon érkezett Romániában július 1, de hoztam neki júliusban 4 hónap. Day USA
   Mert OnePlus 3, mint az ár, amit fizetni neki, és így 399 euró. Azt akartam, hogy és egyéb kiegészítők, de nem volt készleten az adott pillanatban.

 12. Calin - mondta

  Ez egy nagyon szép telefon, valószínű, hogy vásárolni is. így fizetett szállítás vele?

  • Nem fizet a közlekedés. Ár 399 euró, beleértve az atom még mindig szállítási díjak rajtad az ajtón.
   Ha én lennék az amerikai, került volna minket 399 dollárt.

   • Calin - mondta

    tökéletes, ha nem kell fizetnie. Találom az ár jó, kb 1800 lei euróban számított. és a dollár jön körül 1600 és egy srác. Nem vagyok túl drága tekintve a megjelenés és a teljesítmény. és rewiu várni, hogy a részleteket. Google Play Áruház, stb-e vagy hogyan tegye a dobozt, és mások. Samsung galaxy összehasonlítva az előző olcsóbb valami, vagy az Apple. véleményemet, és nem éri meg a pénzt akkor legalább 3 év 4 im változás másik. rewiu egy teljesebb és részletesen.

    • Calin - mondta

     bolt bocsánatot kért játszani.

     • Persze, OnePlus van 3 Play Áruház (Play Áruház), mert oxigén ROM OS a Google tanúsítványával.

     • Calin - mondta

      igen, én meg utána. mint elfelejteni. kár, hogy az oxigén telepíthető bármilyen telefonról vagy a tablettát. sem hivatalosan, sem nem hivatalosan. különösen akkor, ha Allview vagy valamivel több olcsó. bár tudom, hogy milyen célok chinezarii stb credca de nem lehetetlen, hogy az egyetemes oxigén OS bármilyen tel. de ki tudja, talán a jövőben

 13. Karolin - mondta

  Mit mondhatnék tartani S7 Él arany és Samsung telefonok OnePlus 3. S7 van OnePlus telefon szolgáltatás személyi és engedélyezett fizikai lucrepers. És őszintén szólva minden szempontból egy nagyon nekem kerülni plusz 3 399 euró, és S7 Arany 900 él. Egy plusz érdemes a teljesítmény és az ár nagyon fenomenális, hanem mint a frissítésekkel, a nap után egy hosszú telefonálás Egy plusz lelassítja legyen restar legalább 1-2 alkalommal egy héten, hogy menjen folyékonyan mint S7 Él a legjobb. Nem egy rajongó a bármilyen márkájú ellenkezőleg vannak itt, és azt mondhatom, mint a Sony Aste egy másik kérdés, és bárcsak Z3 Z5 Egy plusz add el. Mint mondtam S7 vonalzó szebb képek gyenge fényviszonyok mellett, a játékok betöltése gyorsabb, és mindent tartalmaz> flash player vagy nagy képeket. Mit is mondhatnék, ami fejlettebb szélén s7 One mellett igazán ujjlenyomat-olvasó anyag és a fém burkolat. És természetesen az ár megéri teljesen. Él S7 előre, és marad sokkal jobb kamera fotókat plusz 3 egyik lány különösen gyenge fényviszonyok mellett, hangszóró erősebb és világosabb, vízálló, kontraszt. És akkor is, ha ugyanaz a Chip videó animációk gyorsabban töltődnek be a legtöbb S7 és sima.
  Tipp Ha már pénzt megér S7 EDGE S7 nem könnyű, és ha nem kell megvenni OnePlus Él 3

  Köszöntsd és bónusz útmutatók Cristi

  • OnePlus 3 2 adták alig hét. Nem tudom, hogy mikor készült, és ha már volt ideje, hogy véleményt formáljanak olyan gyorsan.
   Azt OnePlus egyik 2 év, és nem újraindítani egyáltalán.
   A valóságban OnePlus telefonok és Nexus sokkal stabilabbak, mint bármelyik telefon a piacon, egyszerűen azért, mert fut állomány Android.

   • Greuceanu - mondta

    Ahogy egy kolléga azt mondta fentiek nyilvánvalóan túloz a dicséretet az ő címét OP3, én személy fanboysm hangzik olcsó, de eddig én tudom, hogy te nem az a fajta ember.
    OP3 már megjelent egy hónap, helyszínek Profil Idegen már értékelések részletes általános okostelefon nagyon jó, de hátrányával szembe top modellek, mint a HTC 10, S7, S7 Edge, Huawei P9 különösen a legrosszabb kalibrált kijelző, az akkumulátor élettartamát, a kamera közepes vagy valamivel rosszabb, mint az említett modellek.
    Semmi sem a nyers erő, amely gyorsabb, mint bármelyik modell említett feladatok zilnice.Adica egy telefon, hogy megéri a pénzt, de sehol nem úgy viselkedik, mint egy vadállat, mint a jelenlegi flagshipurile a Samsung, HTC, Huawei és az LG .
    Egy egyedülálló előnye jelentette az árakkal.
    És igen, azt hiszem, inkább szubjektívek, mint a cél, és hidd el, hogy tudom, mit beszélek egyaránt érinti, hogy kövesse meg sok éven át, hanem a tekintetben, hogy a tárgya a jelen cikket.

 14. Marian - mondta

  Szia Cristi, útmutatók értékelem mindazt, amit, és várom, hogy a teljes verziót, és bemutató erről a telefont.
  Mivel nyitónapján felkeltette a figyelmemet, mivel a jelenlegi Nexus telefon 5 szolgált hozzám bizalommal akkumulátort, de már nem felel meg az igényeknek naponta, és a kor 2 év Hattrick.
  Mivel lelkes rajongója Android készlet, szeretnék rendelni OP3, de akadálya lenne, hogy ha nem eredményezheti a garancia, de szállítani kell, ha problémák adódnak vele.
  Mit gondol ez a szempont a garancia, míg a vásárolt termék Romániából, hogy könnyen hordoz garancia.
  Azt is észrevettem, hogy megjelent a román piaci ára 2.199 2.299 lej lej volt, de nem értem, miért olyan nagy az árkülönbség, mint az eladó a 399 E.
  Minden a legjobb.

  • Az ár közötti különbség OnePlus oldalon, és üzleteinkben mintegy 100 €. Ha nem bánod ....
   Azonban, ha a telefon elromlik, és menni vele a garancia, a boltban veszi át, és akkor elküldi az összes OnePlus.

   • Marian - mondta

    Tekintettel arra, hogy ez egy elég nagy különbség százalékos euró, és az Ön állítását, hogy elküldi az összes OnePlus telefon lehet következtetni, hogy ez jobb, megrendelhető online,
    Alig várom a teljes felülvizsgálat, amely meghatározó lesz a vásárlás. Úgy tűnik, hogy néhány felhasználó már kapott 3.2 Oxygen OS.
    Remélem, hogy az ő bemutató összpontosítani kevesebb az operációs rendszertől.
    Minden a legjobb.

    • Tettem magam oxigén csont 3.2.0, és azt lehet mondani, hogy szeretem a nagy térfogatú és a hang tiszta fejhallgató profil sRGB és jobban szól, videón (zajcsökkentő szoftver audio a videók túl agresszív).

 15. Kamera képest Nokia 808 1020 sua

 16. allex06 - mondta

  Ha ha. Ez túlzás maturatu nem segít senkinek. Minden csomag jön a saját előnye.
  A minőség-ár arány itt op3 valóban a legjobb.

 17. Sorin - mondta

  jön a teljes felülvizsgálat!

 18. Mihnea - mondta

  Helló,
  Cristi sajnos igen nem Digon a 5 „nem mind kézzel, mint te ... én továbbra is a xiomi me ... egy jó totate nézetek pedig azt gondolja, és a többi ... jó áron jó teljesítményt 2016 ...

 19. Firefox - mondta

  Menj a teljes vélemény a gyökér ujjal enni!

 20. Ollie - mondta

  Van egy nagy probléma. Azt akarom, hogy a Xiaomi MI5. Még én volt győződve arról, hogy azt a romániai kiterjesztett garancia. De látva, milyen izgatott a szerzői ismertetése One Plus 3 kevésbé szomorú. Xiaomi tűnt a legjobb választás ebben az árkategóriában. Ezért kérjük, adjon néhány tanácsot

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt menne OnePlus 3, mert:
   - Úgy tűnik, több rendben van, hogy van egy fém eszközt, mint egy üveg elöl / hátul. Üveg teszi sérülékenyebbé
   - Az első szoba (az önarcképek) OnePlus van 8 MP MP 3 4 és csak a Mi5
   - Ha lelkes és mint te minden játszani ROM szokás, mindenféle csíp szoftver, OnePlus 3 egy széles körben támogatott, és a kedvenc közösségi fejlesztő az Android fejlesztési terület van és lesz nagyon OnePlus diverzifikált 3

 21. Bogdan - mondta

  Hello!
  Mivel megtudtuk One Plus Lenyûgözött ez brand.Raportul minőség + konfiguráció / ár nagyon bun.Toata Killer Flagship világ nevezi ... Remélem ez lesz-e vagy sem, de azt hiszem, ez a „legjobb” .I nézte sok vélemény, cikkek, benyomások, megjegyzések stb és az az ötletem támadt, hogy nem számít, hogy mennyit hozott konfiguráció, így oneplus3 még készleten android még nem optimalizált jobb, mint IOS.
  Lehet, hogy van egy rajongó azt mondják, hogy az Apple messze, azt használja a Galaxy S6 nem szeretem iphone nélkül.
  1 most egy nap én is a kísértés, hogy vesz egy plus2 nekem, de amíg nem jön egy hivatalos csatornán garancia, a szolgáltatás engedélyezett hiszem, ez lesz achizitionez.Dar aztán azt gondoltam, ha minden ez lehetséges lenne az ár is teljesen eltér a mai.

 22. Adrian Gudus - mondta

  Azt menne OnePlus 3, mert:
  - Úgy tűnik, több rendben van, hogy van egy fém eszközt, mint egy üveg elöl / hátul. Üveg teszi sérülékenyebbé
  - Az első szoba (az önarcképek) OnePlus van 8 MP MP 3 4 és csak a Mi5
  - Ha lelkes és mint te minden játszani ROM szokás, mindenféle csíp szoftver, OnePlus 3 egy széles körben támogatott, és a kedvenc közösségi fejlesztő az Android fejlesztési terület van és lesz nagyon OnePlus diverzifikált 3

  • Calin - mondta

   Adriane egyetértek veled. az üveg, ahogy egyszer megszökött cement vagy kerámia ment román. Kapok el, és én telu sem véletlenül poggyász. vasusem még aki leütötte iphone s6 mintha elgázolta a vonat még a port. ha fém burkolat és esetleg emellett védelmet védett sokkal jobb, sőt képernyőn. captilul laa kép és ne felejtsük el, hogy a telefonok és a tabletta nem kivételes kép nem számít, milyen márka ez, vagy hogy hány pixel van kép profesionaele stb .. IATI eszköz. de ez nem jelenti azt, hogy rossz kép

  • Calin - mondta

   Adriane egyetértek veled. az üveg, ahogy egyszer megszökött cement vagy kerámia ment román. Kapok el, és én telu sem véletlenül poggyász. vasusem még aki leütötte iphone s6 mintha elgázolta a vonat még a port. ha fém burkolat és esetleg emellett védelmet védett sokkal jobb, sőt képernyőn. captilul laa kép és ne felejtsük el, hogy a telefonok és a tabletta nem kivételes kép nem számít, milyen márka ez, vagy hogy hány pixel van kép profesionaele stb .. IATI eszköz. de ez nem jelenti azt, hogy rossz kép

 23. florin - mondta

  Mi a kijelző? 6 5,5 inch vagy

 24. florin - mondta

  Mi az akkumulátor élettartama normál használat?

 25. dan Marinoiu - mondta

  A felülvizsgálat előre, előre ... .A mikor? esetleg egy mini felülvizsgálat után néhány napos használat

 26. Marian - mondta

  Tehát még egy kis kilátás, egy intro.

 27. Andrew - mondta

  Salut! Megnézte, hogy valaki támogatja várakozó hívás a két Sims? Úgy értem, nem dual készenlét ... Köszönöm.

 28. tnnzy - mondta

  Úgy hírlik, hogy a telefon egy nagy átverés „marketing”.
  Amire szükség 6 giga ram, amikor top telefonok, amelyek csak 3 és ez elég nagy probléma az akkumulátor fogyasztás.

 29. tnnzy - mondta
  • Már nem érvényes munkát a RAM kitér az utolsó OTA 3.2.0.
   Beszélek részletesebben a teljes felülvizsgálata, ahol az alany kezelésére részletesen.
   Különben is, nem értem, mi a probléma, Jobb volt, ha én 3-4 GB Ram?
   A RAM van, akkor mindig javulást, hanem ha van ... milyen fejlesztések fene vagy te?
   Ha más gyártó adja meg a teljesítmény része, egy teáskanál évente OnePlus 3 2 teáskanál ad nekünk egyszerre; És mi, mint a szar, mi megfullad.
   Persze ez egy róka S7, G5 vagy 10, amely nem éri el a szőlőt.
   folyamatban:
   Most nyomja meg a „” gombot a 6GB. győződjön meg róla, hogy Note7 vagy S8 egy 6GB RAM. Valószínűleg kellett nyomni a Samsung vagy az LG vagy a HTC, de nem volt, nyomták „kínai”, vagyis köztünk, akkor nyomja meg a gombokat egyre gyakrabban.

 30. claudia - mondta

  Olvastam néhány hírt, hogy legyen sárgás ecranu volna megsárgíthatja igaz? és hogy az akkumulátor gyenge vagy, mint amit lehet mondani?

 31. claudia - mondta

  Melegítsük Például ha nehéz, ha tudod, hogy azt mondják, sárguló a nap. ez igaz?

 32. claudia - mondta

  és azt akarja, egy telefon, hogy vesz és az akkumulátor és erős, de így mit tud ajánlani 400 euró ??
  Tudod, hogy egy előadást asus zenfone max?

 33. decebal12345 - mondta

  Saját kártya a játék bokája ellenőrizzük. Ha van, ha azt látom, hogy a pénz megy el az esküvőre vasárnap.

 34. győztes - mondta

  Helló,
  Van egy OnePlus One.
  Én a telefon szolgáltatás, a mintegy 1000 kapcsolatot.
  A probléma az, hogy elveszíti a telefonos kapcsolat. Különösen azok ritkábban használják.
  Lehetetlen így dolgozni. Mikor a világ kedvesebb, és meg kell hívni valakit, hogy nem beszéltünk sokat, beismerni a elvesztette a kapcsolatot. És már nem, ahol kapsz a számot.

  Üdvözlettel
  győztes

  • A telefonok folyamatosan kapcsolatot három helyen: a sim belső memóriában és a felhő. Ha mentett kapcsolatok az egyik ilyen helyen, és nem állítja be a kijelző, a kapcsolattartó nem láttam.
   Ha van kapcsolat a felhő (a google számla), és nem a nettó, azok nem fognak megjelenni a szinkronizálás a telefon és a felhő már nem gyártják.
   Nem volt probléma egyáltalán kapcsolat OnePlus One.

 35. győztes - mondta

  Azt problémák SMS küldésével egy csoportot. A küldött üzenet és 10 szegény népet. És azt kell, hogy küldje el ugyanazt az üzenetet 100 emberek.
  Be lehet állítani, hogy működni küldött SMS 100 emberek, a probléma nem működik, az üzenetek elérése csak néhány ember.

  Üdvözlettel,
  victor.

 36. Cosmin - mondta

  Mondja el nekünk, ha a felülvizsgálat történik, nem tartjuk meg a suspense. :))

 37. Marian - mondta

  Adtam, frissítse az oldalt videotutorial.ro több, mint egy Facebook oldalt frissíteni, ellenőrzésre vár helyén :))

 38. Mihai - mondta

  tulajdonosa OnePlus nagyon örülünk one.Sunt el.Ruleaza hibátlanul lag nélkül vagy más elzáródás, én 6.0.1.Un android telefon őt le palaria.Vin egy samsung s5 és s6 és hidd el, olyan boldog vagyok oneplus.Cred hogy frissítsen OP3

 39. Sorin - mondta

  Cristian kérem, mondja meg OnePlus van 3 menü román? Volt x és nem volt köszönöm OnePlus

  • És n világosan látható bemutató, OnePlus van 3 menü román. Ezen felül, a Google önjavító billentyűzet román nyelven.
   Röviden, mi terjed ki.
   Még írtam ezt a megjegyzést a OnePlus 3, a Google önjavító billentyűzet.

 40. Sorin - mondta

  Köszönöm jó éjszakát

 41. Lucian - mondta

  Sal megérdemli, hogy menjen széltől OnePlus s7 3? köszönöm

  • Nem hiszem. Hasonlít mindkét eszközön. S7 Edge valami extra, mint a jobb stabilitás, vízállóság.
   Semmi nem indokolja áthaladásra én szempontból, ha nem akarja, hogy az üzleti, a pénzt továbbra is.

 42. Lucian - mondta

  Ok köszi a tanácsot

 43. Sava - mondta

  Cristi hello! Szeretnék vásárolni, és én op3 tud segíteni néhány tanácsot?

 44. ragyog - mondta

  Helló Cristi kérem, mondja meg, hogy gondjai ezek bármelyike ​​problémák OnePlus 3 http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-3-problems/
  Azt szeretnénk, hogy ez, és nem tudom, mit kell csinálni köszönhetően

 45. ragyog - mondta

  Köszönet Cristi

 46. Tomi - mondta

  Ff egy jó telefon, hogy a pénz. Őszintén OnePlus cég gyorsan növekedett egyszerűen hallgatja, amit az emberek. Meg tudom változtatni a színeket az órát? Nu.mi mint a kék

 47. ragyog - mondta

  Cristi meg tudja mondani, kérem hogyan google sáv eltűnik a kijelzőről megköszönni op3

  • Valahogy így:

 48. ragyog - mondta

  És az egyik dolog, amit szeretném kérni, hogy frissítse a 322 és nem értik, hogy miért ad olyan nehéz le a wifi 100 kb

 49. Silviu - mondta

  Szia, én vagyok az érdekelt, ha a telefon tele van dual készenlét vagy aktív?
  köszönöm

 50. Cristi - mondta

  Sal. Ma kaptam nekem, és láttam, hogy a telefon, mint az oxigén 3.1.2. Abból, amit hallottam különböző fórumokon volna baj lábnyom és egy pár dolgot. Akkor mondja meg, kérem, hogyan lehet frissíteni a legújabb verzióra? köszönöm

 51. Cristi - mondta

  A frissítési rendszer úgy tűnik nekem, hogy „A rendszer naprakész”. Ultimare ellenőrzés: 06 / 08 / 2016. Ha adsz információt Oxygen Phone verzió 3.1.3 tűnik nekem, hogy ez a régi változat. Abból, amit olvastam a különböző fórumokon kell oldani bootloader és gyökeres hogy frissítés Oxygen? Én tényleg nem tudom, hogy kinyit bootloeaderu sem útvonalon.

 52. Adrian - mondta

  Kedves Cristi,
  Telefon érkezés várakozás oka kérjük ajánlja egy antivírus, illetve milyen programot tisztább, optimalizálja használata?
  Köszönöm.

 53. Marancea Catalin - mondta

  Cristi Hello! Nemrég fedezték fel a honlapon, és kijelentem magamat nagy rajongója.
  Azt akartam, hogy vásárolni ezt a telefont, de olvastam valahol (nem emlékszem, hol) csináltak egy frissítést, és most az akkumulátor esik körülbelül 1 4% percet, hogy a gyártó visszavonta támogatását, acumsunt a Dubi. Tud nekem segíteni egy olyan választ, és felvilágosító? Előre is köszönöm!

  • Nem értettem, hogyan reagálnak az, amit nem emlékszik, hol olvassa. Ahhoz, hogy megpróbálom.
   Akkumulátor problémák nem OnePlus 3. Mivel a frissítés frissíteni, nem vettem észre semmilyen furcsa viselkedését az energiafogyasztás az akkumulátorról. Ehelyett van mindenféle sisak (a OnePlus 3 vagy anélkül), amely rooteaza telefonok és telepíteni mindenféle nyomorúság mellett Root áldozatul nyomorúsága és jobbra. Lószart folyik háttérben futó alkalmazás emelt jogokkal, és erőforrásokat, mint a pokol.
   Ott van még a gazdasági és médiaháború a közepén, ahol megpróbálják lejáratni az új belépők, akik jó dolgokat. Nehogy harapás torta tervezett „kizárólag” nagy márkák.

 54. George Grosu - mondta

  Jó. Vettem (használt) által 2 héttel ez a telefon is kiváló. Napokig kapni értesítések ptr oxigén 3.2.4.Descarc frissítési webhelyet, és megkérdezi, hogy telepítse a frissítést. Telepítésének befejezése után figyelmeztet, hogy a telefon újraindul nyitásakor win tel adja projektnek. kapcsolódó dobozok (telepítés, törlés, beállítás stb.). Lehet tartani fog vagy meg kell valahogy vinni a szolgáltatást. Beszélve arról, hogy a telefon típusát a 3003, oxigén 3.2.1.Poti segíteni? Üdvözlettel.

 55. Daniel - mondta

  Salut! Ha megvásárolja a telefont az USA-ban (a sávszélesség előírások Észak-Amerika) lehet használni gond nélkül a telefon hálózatok Romániában? vagy európai változat van szükségem?

 56. Helló Cristi, a telefon valóban nagyon vonzó, és a legtöbb vélemény szerint jó róla. Őszintén szólva érdekelt lenne, és én, hanem 3 pont, hogy én egy kicsit vonakodott, és válaszoljon a követelmény szeretném, ha meg tudod csinálni néhány tesztet Kiterjedt kamera (kamera), az akkumulátor és a kijelző beleértve fényérzékelő és a közelség. Most van egy HTC M8 amelynek van elégedve, és én lenne elégedett, ha mást tennie, mint a HTC a hangsúly a kamera. A másik probléma, hogy találkoztam és HTC és a Samsung kijelző szinte teljesen érzéketlen, ha megteszi a fül egy kicsit izzadt. Néha a zsebemből, és látok egy csomó gomb megnyomásakor, bár mindig zárva a PIN-kódot.

 57. Tekintettel arra, hogy én, mint telefonok kisebb kijelző 5.5 "hiszem, hogy lenne egy jó választás Xiaomi Mi 5? vagy menjen OnePlus 3?

 58. Marius - mondta

  Van egy probléma OP3: Nem csatlakozik facebook messenger mobil adat, wifi csak. Ismersz megoldás?

 59. Marius - mondta

  Ez volt a megoldás, ms sokkal merspect munkája több oktató !!!!

 60. Helló,
  Adtam a sorrendben szeptember 18 szeptember 29 és kaptam egy e-mailt, hogy volt expediat.Azi van 2 október, és nem kap „tracking number” követni livrarea.Cum találni „tracking number”?

 61. Julian - mondta

  Helló,
  Nem Paypal fiókot. Kérem, segítsen nekem néhány információt. Azt akarom, hogy egy telefon társaság. VISA kártyatársaság tettem a nevem. Válthatok nevem és a cég adatait a számlát annak ellenére, hogy a premier számla, nem jogi személy?. Jogi személy kaphat számlát a vásárlást?. Ki bocsátja ki a számlát?. Egy plusz Paypal vagy?. Minden tanácsot üdvözlendő. Köszönjük!.

 62. Julian - mondta

  ion
  Abból, amit tudok, hogy a DHL-szállítmány. Ha megy a „www.dhl.com” nyitó oldalán egy ablak (a jobb oldalon) nevezik: azonosítószám megadása (ok). Tedd szám van ott, akkor adja meg, és látni fogja a szállítási állapot.

 63. Kedves Cristi,
  Én telefonon a szeptember oka visszatérő és tetszik ajánlani egy víruskereső, illetve milyen programot tisztább, optimalizálja használata?
  Köszönöm.

 64. Kedves Cristi,
  Visszatérés azzal a kéréssel, hogy ajánlani egy oneplus3 antivírus és milyen program tisztább, optimalizálja használata?
  Köszönöm.

 65. Liviu - mondta

  hello, van egy menü román? köszönöm

 66. Andrew Gabriel - mondta

  Helló, ha megparancsolom VISA kártyával, ahol a kártyás fizetések? És ha én kártyát RON van valami? köszönöm

 67. Andrew Gabriel - mondta

  És ha tudna adni nekem egy promóciós kódot lenne szuper!

 68. Helló,
  Kérjük, lépjen kapcsolatba Oneplus3 magam, és obseved producer apátia modelu OP3T oldalon. A különbség csak pocesor? Érdemes megvenni ezt a verziót?
  Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   A különbség a processzor, színes, 16 MP kamera az előlapon (mint 8 van OP3 MP) és 3400 mAh akkumulátor (szemben a 3000 mAh képest, hogy milyen volt OP3)

 69. Ezzel a telefon? Il ajánlani?

 70. David - mondta

  Vettem a telefont, mi a fenét csináljak most S7? OnePlus van 3 fff nagyon jó.

 71. madalin - mondta

  Cristi Hello! Nagyon érdekes telefont. És meg tudod csinálni egy tutorial szállítás a DHL és minden, ami ezzel jár ezzel a futár! Értékelem hatalmas és biztos vagyok benne, hogy a többiek!

 72. Cornel Velea - mondta

  Azt 2luni nem talál egy OnePlus 3T és híváslista (Azt hiszem véletlenül törölt) .... kérem, ha valaki tud segítsen nekem visszanyerni ezt a történelmi (és adj jelenik meg a kijelzőn).

 73. gherghisan.nelu - mondta

  Mi a lányod Cristi nőtt. Gratulálok. Ahhoz, hogy egészséges és boldog.

 74. Ovidiu - mondta

  Lehetőség van visszatérni a 7 android verzióhoz a OnePlus 3-hoz, ha frissítem az oreo-ra

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.