Fekete téma a Whatsapp számára - WhatsApp Dark Beta

Whatsapp fekete téma
Whatsapp fekete téma

Mi a WhatsApp fekete téma bemutatója?

Ebben az oktatóanyagban a WhatsApp fekete témája egy új beállítás, amelyet a WhatsApp üzenetküldő alkalmazás bétaverziójában vezettek be. Ezzel a beállítással megváltoztathatja a normál témát, amely világos színű, és amely zavarhatja a szemet, különösen éjszaka, olyan sötét témával, amely megvédi a szemét, miközben az alkalmazást éjszaka vagy éjszaka használja. sötét szobák, például mozik, színházak stb.

Mit kell tennie, hogy egy fekete téma legyen a WhatsApp számára?


Annak érdekében, hogy megkapja ezt a beállítást, amely aktiválja a WhatsApp sötét témáját, be kell szereznie a WhatsApp béta verzióját, és ehhez kipróbálnia kell magát a következő címen:

https://play.google.com/apps/testing/com.whatsapp

A tesztelés után mindössze annyit kell tennie, hogy megkeresi a WhatsApp béta alkalmazást, amelyet a Play Áruház-keresés gyűjt.

Mi a teendő, ha nem kapjuk meg a WhatsApp béta tesztelőt?


Ha nem vesz részt a WhatsApp béta tesztelő programjában, és továbbra is a fekete témát akarja a WhatsApp alkalmazásban, akkor közvetlenül telepítheti a WhatsApp béta apk alkalmazást.


Link letöltése WhatsApp Beta (fekete téma a WhatsApp számára)

Töltse le a WhatsApp béta verziót

A Sötét WhatsApp mód aktiválja a fekete témát a WhatsAppon

 1. Lépjen be a WhatsApp alkalmazásba 2. Beszélgetések 3. Téma
  Három lehetőség van:
 2. Az akkumulátor-megtakarítás beállítása 2. Világos 3. Sötét (ez a fekete téma a WhatsApp-ban)
  Ha a 2. és a 3. opció könnyen érthető, akkor tudnia kell, hogy az 1. lehetőség (az akkumulátor megtakarítása érdekében) az, hogy a téma hogyan változik automatikusan, az Android akkumulátor-megtakarítási beállításaitól függően.

Hasonló oktatóanyagok (sötét téma….)

 1. Sötét mód engedélyezése Google Chrome Android
 2. Hogyan lehet bekapcsolni a sötétben a Facebook Messenger-en
 3. Sötét mód engedélyezése Youtube és az új felület anyaga
 4. Hasznos beállítások a Chrome zászlókkal - az Androidon elrejtve
 5. Egyszerűsített megjelenítés a sötét móddal rendelkező hirdetések nélkül a Chrome Android rendszeren

WhatsApp Beta Dark video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. bennfentes - mondta

  Hello! Tudom, hogy nem kellett itt írni, ez nem az oktatóprogram, de nem tudtam hol. A jövőben oktatóvideót készíthet az RCS új huawei ONT-jairól. Nemrégiben átadtak nekem a száloptikát, és mióta telepítettem ezt az ONT útválasztót, van néhány korlátozásom. Van egy MW2-es játékom a gőzön, és mivel elhelyezték ezt az útválasztót, láttam, hogy már nem tudok házigazdaként játszani, a többjátékos szakaszban játszom (szigorúan nat), és mindaddig, amíg átadom a szálat ezzel a routerrel a tp-link útválasztón. nat nyitva. Nekem van a Windows 10 pro 64 bites eredeti, és amire az interneten kerestem, hogy megnézem, mi a játék, ez néhány zárt port, de Windows-ban a játéknak minden porton áthaladási joga van. Tehát mi lenne, ez az új útválasztó blokkol engem? Ha a jövőben megteheti az útmutatót ezen az útválasztón az rcs digi-ből, és hogyan állíthatja be helyesen, akkor az jó. Mindenesetre köszönöm az összes útmutatást, amelyet nekünk készítettél.

 2. Köszönjük, hogy a WhatsApp Messenger tesztelőjévé vált.
  De a WhatsApp Messenger alkalmazástesztelő programja elérte a maximális tesztelők számát, akik részt vehetnek, és többé már nem fogadnak el másokat.

 3. 1qlee - mondta

  A WhatsApp Beta letöltési link ott található (fekete téma a WhatsApp számára)

 4. Ionut - mondta

  Telepítettem a béta verziót a linkből, ez 2.20.16, probléma nélkül működik. Köszönjük!

 5. Robert - mondta

  Üdvözlet, Cristi! Meg tudod mondani, vagy leckét készíthetek, ahol megváltoztathatom a nevemet, a YouTube-on lévő nevet a Linkből, pl mivel veled van, felhasználó / VideotutorialR0, mindent zöld aktiváltunk a Csatorna / Állapot és funkciók segítségével, több mint 20.000 XNUMX előfizetőm van. Köszönjük!

Speak Your Mind

*