Saját aláírású holografikus nyilatkozat csak telefonnal

Nyilatkozat a saját felelősségére holografikus aláírással
Nyilatkozat a saját felelősségére holografikus aláírással

Mi a holografikus aláírási nyilatkozat az oktatóprogramban?

A video oktatóanyagban a saját felelősségére vonatkozó nyilatkozat, a holografikus aláírás megmutatja, hogyan kell nyilatkozatot tenni a ház felelõsségére való utalásról (útiterv).

* Ezt a nyilatkozatot online tölti ki, aláírja elektronikus holografikus aláírással (telefonon) és továbbra is a telefonon marad.

*Ne hagyatkozzon az ebben az oktatóanyagban szereplő módszerrel. Nem garantáljuk, hogy ez a módszer érvényes. Nem vállalunk felelősséget, ha a törvények és rendeletek megváltoznak.

Mire használják a holografikus aláírást a saját felelősségére?

Mindenki tudja, hogy ebben az időszakban a házból való kiszálláshoz a saját felelősségére vonatkozó nyilatkozatra van szüksége.

Ez a megállapítás egyfajta ütemterv, ahol meghatározza, hogy mi lesz az útvonal. Természetesen semmilyen okból nem hagyhatja el otthonát. Van néhány jól megalapozott ok, amiért hagyhatja el otthonát, amelyekről ebben az oktatóanyagban nem fogunk beszélni.

Fókuszálunk a nyilatkozatokra a saját felelősségünkre.

Amennyire tudom, három-négy modell van az önbevallásról, az alábbiak szerint:

 1. Saját írásbeli nyilatkozat teljes egészében kézzel (papíron)
 2. Önnyilatkozat, kinyomtatva, kitöltve és kitöltve (papíron)
 3. Az önellenőrzés online adatokkal kitöltve, kinyomtatva és aláírva (papíron)
 4. Az önellenőrzés online kitöltve, PDF formátumban letöltve és elektronikus holografikus aláírással aláírva (csak telefonon)

Mit jelent a holografikus aláírás, és mi a különbség a holográfia, az elektronika és az elektronikus holográfia között?

 1. Holografikus aláírás ez a klasszikus aláírást jelenti papíron / dokumentumon
 2. Elektronikus aláírás egy kicsit bonyolultabb, tanúsítvánnyal, titkosítással stb. jár (nem mindenki számára elérhető).
 3. Elektronikus holografikus aláírás Pontosan ezt tettem ebben az oktatóanyagban, azaz a holografia aláírását a telefon képernyőjén vagy egy speciális képernyőn ceruzával vagy ujjal.

Jogi ügyekben nem vagyok megfelelő, mert nem értem

Véleményem szerint a legjobb megoldás a saját felelősségére vonatkozó nyilatkozat kitöltése az űrlapon.sts.ro és az elektronikus holografikus aláírással aláírva.

természetesen véleményem szerint ez nem hivatalos álláspont, de ha hidegen ítéljük meg, oly sok nyilatkozat papírra nyomtatása a tiszta hulladék.

Ön szerint hol gondolod, hogy a kinyomtatott nyilatkozat bemutatása megegyezik-e a telefon bemutatásával a képernyőn nyitott nyilatkozattal.

Javaslat az ügyért felelős hatóságoknak.

Végezzen egy kis változtatást az online űrlapon a form.sts.ro címen, ahova fel kell tölteni a feltöltési gombot, hogy az emberek otthonról való távozása előtt feltöltsék a kitöltött és aláírt nyilatkozatot az STS szerverre, amely után regisztrációs számot kapni.

Ilyen módon az ember, mielőtt elhagyja otthonát, feltölti a nyilatkozatot, amelyet a bűnüldöző szerv azonnal képes lesz ellenőrizni, az adatbázisba belépve.

Így nem fogyasztunk sok felesleges papírt, és azoknak, akik megsértik az állítást, utólagos ellenőrzés folyamata sokkal egyszerűbb lesz.

IT-vel rendelkezünk, és rendkívül jól ismeri ezt az országot, aki ezt néhány órán belül megteheti.

Mennyire "OLVASSA" a "saját nyilatkozat holografikus aláírása" bemutatóban bemutatott módszer?

Napóleon azt mondta: "Még a kezemet sem tűzbe tűzbe"

Őszintén szólva úgy tűnik, hogy a bürokratikus gépet nagyon nehéz elválasztani a papírtól. Ezért van Javaslom azonban a klasszikus önbevallás módszerét, azaz a papíron kitöltött és tollal aláírt típusnyilatkozatot.

Mit jelent a holografikus nyilatkozat aláírásának módja?

Minden nagyon egyszerű, Androidon és iOS-en működik.

Csak az Adobe Acrobat Reader alkalmazásra van szüksége, és látogasson el a formul.sts.ro webhelyre, ahol kitölti a mezőket, és végül létrehoz egy PDF-fájlt a letöltött nyilatkozattal, és itt lehetősége van kinyomtatni a nyomtatóra. írja alá a tollat ​​(a klasszikus változat), vagy aláírhatja a PDF dokumentumot elektronikus holografikus aláírással, az Adobe Acrobat Reader használatával.

Az oktatóanyagban felhasznált források:

Kapcsolódó videó bemutatók:

 1. Aláírásával ingyenes PDF nyomtató és szkenner
 2. PhotoScan digitalizálására régi fényképek és ossza a Facebook-on
 3. A legjobb vezeték nélküli nyomtató vagy többfunkciós lézer
 4. PDF formátumú könyvek konvertálása Kindle formázási hibák nélkül + hirdetések eltávolítása
 5. Hogyan változtathatjuk meg az alapalkalmazást az Android-fájlok megnyitásához?

Video bemutató - Nyilatkozat a saját felelősségére, kézzel írott aláírással, csak telefonnal

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. NEM adok nevet - mondta

  Ez az oka annak, hogy a nyilatkozatokat nem lehet elektronikus úton aláírni saját felelősségükre. Olvassa el a teljes cikket és az összes megjegyzést.
  "Egy népnek megvannak a vezetői, akiket megérdemel"
  "https://www.g4media.ro/de-ce-nu-pot-fi-semnate-electronic-declaratia-pe-propria-raspundere-si-adeverintele-de-angajator-firma-de-avocatura-este-dezamagitor -amint ezt a lehetőséget-megszüntettük, és visszacsatoltunk a pix.html-re "

 2. 1qlee - mondta

  Az űrlapon.sts.ro az interneten kitöltött önnyilatkozatot ki kell nyomtatni, tollal papírra aláírni és a telefonnal fényképezni
  forrás
  "Https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23759866-declaratie-proprie-raspundere-online-formular-sts.htm"

 3. 1qlee - mondta

  Az űrlapon.sts.ro az interneten kitöltött önnyilatkozatot ki kell nyomtatni, tollal papírra aláírni és a telefonnal fényképezni
  Nem tudtam elhelyezni a forrást (azt hiszem, hogy a webhely linkvédelemmel rendelkezik, de hivatalos

 4. Costyn - mondta

  Hello! Jó oktatóprogram, de aláírhat az Androidra szánt Microsoft Office alkalmazással is. Nem feltétlenül szükséges az Acrobat Reader.

 5. Andrew - mondta

  Igen, csak azt mondják, hogy szükségük van a holografikus aláírásra (vagyis kézzel). Remélem, hogy nem finomítja, mert elektronikus aláírással rendelkezik.

 6. Bármilyen - mondta

  De mi van, ha tollal aláírjuk és képként feltöltjük?

 7. Ionescu Paul - mondta

  Kiegészítem őket vályogfeltöltéssel és énekléssel androidon .. azt mondták, hogy érvényesek. ha az orgona akarja őket, nagy örömmel adom nekik a bluetoot, a wattos app, a messenger segítségével. hogy készítsen képet vagy bármit, amit akar. sehol nem mondom, hogy a digitálisak nem érvényesek. a tévében azt mondták, hogy érvényesek. Van még néhány, aláírással a meghajtóban, és csak megváltoztatom a dátumot, és letöltöm őket.

 8. valaki - mondta

  "https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23770599-37-intrebari-raspunsuri-despre-restrictiile-impuse-prin-ordonantele-militare.htm
  29. kérdés…
  válaszolni:
  „… Az önnyilatkozat online is kitölthető a weboldalon https://formular.sts.ro/ és telefonon, táblagépen vagy hasonló elektronikus eszközön is be lehet mutatni az illetékes hatóság munkatársainak, de meghatározzuk, hogy a nyilatkozatnak tartalmaznia kell a személy kézzel írott aláírását, függetlenül attól, hogy milyen adathordozón vagy adathordozón tárolják. "
  A holografikus aláíráshoz folytassa a fentiek szerint, a @ 1qlee szerint, tollapra aláírva és a telefonnal fényképezve, majd hozzáadva a Sign / Acrobat Reader programmal, vagy amint azt a @Costyn mondja a Microsoft Office androidos alkalmazásával.

 9. Ez a P. - mondta

  Helló! Megpróbáltam szerkeszteni a dátumot, de amikor a "PDF szerkesztése" gombra kattintok, megjelenik a "prémium eszközök mobileszközökhöz" felirat. Feliratkozás 49,99 ”-ra ... Lenne más megoldás a szerkeszteni? Köszönöm!

 10. Costi D - mondta

  TELJESEN rossz oktatóanyag. ahogy a fentiek is mondták, alá kell írnia az OLOGRAFA-t !!!

 11. Catalin Tudor - mondta

  Hello! A Foxit PDF Reader Mobile alkalmazás lehetővé teszi, hogy kitöltse a kötelező mezőket a nyilatkozatban, és a végén hozzáadhatja az OLED aláírást (aláírás tollal papíron). Ehhez nyomja meg a toll szimbólumát (a képernyő jobb alsó menüjében), az alkalmazás megnyitja a telefon kameráját, és így egy fehér lapra teheti az aláírást, amelyet a tollal tett. Ezután adja hozzá a nyilatkozathoz, a kívánt szintre csökkentve. Azt javaslom, hogy az aláírás fotóját napfényben készítsék, amely elég erős ahhoz, hogy megőrizze a papírlap fehér színét.

 12. Costi D - mondta

  A saját felelősségére vonatkozó nyilatkozat / a munkáltató által a dokumentumok elektronikus eszközökről történő ellenőrzésére felhatalmazott személyzet számára kiállított igazolás (a 4/4 katonai rendelet 3. cikke (2020) bekezdésének megfelelően) bemutatásával kapcsolatban meghatározzuk, hogy ez a dokumentum fényképének bemutatása szempontjából valósul meg. megemlítik, amelynek tartalmaznia kell a birtokos holografikus aláírását (a saját felelősségére tett nyilatkozatot) vagy a munkáltató hitelesítését (a munkáltató igazolása).
  Jó emberek, a nyilatkozattal ellátott papírnak fizikailag léteznie kell, akkor jön a kép !!!
  Nincs semmi a szerzőmmel, nagyon csodálom őt a munkájáért és követem őt, de nem igaz, amit itt mond.

 13. sbanica - mondta

  És így jelennek meg hamisítványok és pénzbírságot fizetők.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.