Töltse ki saját PDF-kimutatását és egyéb űrlapjait a számítógépén

Saját PDF-nyilatkozat kitöltése

Mi a PDF kimutatás kitöltésének bemutatója?

A saját PDF-nyilatkozatának a számítógéppel történő kitöltéséről szól. A kitöltést úgy kell elvégezni, hogy ugyanazt a dokumentumot, több példányban nyomtatva, különböző napokon használják, csak a dátumot változtatva.

Azok számára, akik nem rendelkeznek nyomtatóval, megoldást kínálunk az aláírt nyilatkozattal is a telefonon.

Néhány évvel ezelőtt két oktatóanyagot készítettem, amelyben megmutattam, hogyan kell telefonon kitölteni az állítást saját felelősségére.

Az első bemutatóban megmutattam neked hogyan írja alá nyilatkozatát saját felelősségére az elektronikus holografikus aláírással, így jelenik meg a képernyőn a megtévesztés.

A második bemutatóban megmutattam neked Hogyan töltsük ki a nyilatkozatot a saját telefonos válaszukon a holografikus aláírással együtt a tollal papíron, majd az aláírást a telefonnal letapogatja (behelyezi) és behelyezi a PDF-fájlba a kitöltött nyilatkozattal együtt.

Még mindig csatolunk az iratokhoz, és a hatóságok néha kérik a papírt, és nem fogadják el a telefonon tett nyilatkozatot.

Mivel néha, ha találkozik egy fáradt vagy ideges zsaruval, és azt akarja, hogy a papír ne a telefonon található nyilatkozat legyen, így nincs gondunk, úgy döntöttünk, hogy megmutatja a legegyszerűbb módszert az időmegtakarításra a nyilatkozat segítségével.

Hol tölthetjük le a nyilatkozat hivatalos változatát PDF formátumban?

A hivatalos webhely, ahol megtaláljuk a PDF-nyilatkozatot, a https://stirioficiale.ro/informatii (egy hivatalos webhely), és a PDF letölthető a következő oldalról:

Nyilatkozat a saját felelősségéről PDF

A hivatalos weboldalon szintén megtalálható a munkáltató tanúsítványa:

Nyilatkozat sablon a munkáltató számára PDF

Kapcsolódó videó bemutatók:

Video bemutató - Töltse ki saját PDF kimutatását

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. David - mondta

  Jó estét VideoTuorial.ro Szeretném, ha tudok háttérképet ebben az oktatóanyagban, kérlek

 2. Vendég - mondta

  Igen, ez számomra nagyon szörnyűnek tűnik. Úgy néz ki, hogy a BT sem számomra.
  IT szintjük a Start-Programs-Games-Solitaire-re korlátozódik. Az XP-ről beszélünk, itt véget ért a világuk.

 3. Sorin NICA - mondta

  Kinyomtathatja a4 formátumú nyilatkozatokat, a tollakkal együtt a kiutazást, a dátumot és az aláírást!

 4. sapunell - mondta

  Röviden és hasznos azok számára, akik ezt még nem tudják 🙂
  Tartsa fel Cristi! Te és Adrian félelmetes csapatot alkotsz a Videotutorial.RO közösség számára. Néhány éve követlek téged és sok mindent megtanultam tőled

  Most egy kicsit #offtopic: Tudna-e készíteni egy oktatást arról, hogyan lehet megszabadulni a különféle "minden mestertől", mint például az első üzenet könyve?

 5. Xantes - mondta

  Úgy értem, Velea, a rendőrfőnök azt állítja, hogy ő is telefonon megy, és azt mondod, hogy vannak dühös rendőrök, akik ezeket a dokumentumokat sem fogadják el telefonon ?!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.