A legjobb vezeték nélküli nyomtató vagy többfunkciós lézer

A legjobb vezeték nélküli nyomtató vagy többfunkciós lézer
A nyomtatók és a szkennerek esetében a piac tele van mindenféle termékkel, és a felhasználók tényleg zavarba ejtenek. Nagyrészt lézer és jet nyomtatók vagy többfunkciós lézer vagy jet. Színes vagy monokróm, most már az egyes igényektől függ.

A JET nyomtatók előnyei (tinta)


1. Nagyon olcsó vagyok
2. Mindenféle anyagot kinyomozhatok

A JET nyomtatók (tinta) hátrányai


1. A patronok drágák
2. Nagy oldalankénti költség
3. Fekete és színes kazettákra van szüksége bármilyen nyomtatáshoz
4. A patronok idővel megszáradnak

A Lézernyomtatók előnyei


1. Alacsony költség / oldal
2. A patronok nem száradnak ki
3. Gyors nyomtatás
4. Monokróm (csak fekete)

Mi a többfunkciós?


A többfunkciós eszköz olyan eszköz, amely nyomtatóval és szkennerrel rendelkezik, és több műveletet is végrehajthat.

Mit tehet egy többfunkciós készülék egy közönséges nyomtatóhoz?


1. Dokumentumok másolása számítógép nélkül (Xerox stílus)
2. Dokumentumok digitalizálása
3. Szkennelje a dokumentumokat szerkeszthető szövegekké az OCR segítségével
4. Szkennelje a régi családi fényképeket a PC tárolására

Mi a választás a jet és a lézernyomtató között? Melyik a jobb, a jet vagy a lézernyomtató?


Ha teljes nyomtatóin vagy többfunkciós készülék beszerzésére kíváncsi, a technológiák közötti különbségek, stb., Felkéri Önt, hogy nézzen nyomtató vásárlási útmutató.

Samsung M2070W - Többfunkciós vezeték nélküli lézer
Samsung lézernyomtatók és többfunkciós készülékek
Nyomtatók és többfunkciós lézer vezeték nélküli hálózattal

A multifunkciós bemutató (Samsung SL-M2070W) egy fekete-fehér lézermodell, azaz fekete-fehérben nyomtat. Ezenkívül az M2070W is vezeték nélküli, ami azt jelenti, hogy vezeték nélkül csatlakozhatunk hozzá.

A vezeték nélküli kapcsolat a Samsung M2070W készülékhez kétféleképpen történik:
1. Csatlakozzon a helyi hálózathoz, vagyis az útválasztóhoz
2. Csatlakozás Wi-Fi Directen keresztül, azaz router nélkül

Nem számít, hogyan csatlakozik a Samsung nyomtatóhoz vagy többfunkciós nyomtatóhoz, Samsung alkalmazásokra van szüksége PC vagy Mobile számára.
PC-n
Az Android
IOS rendszeren

Szintén a nyomtatókhoz, patronokhoz, nyomtatáshoz kapcsolódik:

A LightScribe egy egyszerű lemezes nyomtatási technológia - HD videó bemutató
Hogyan töltsön be patronokat olcsó újratölthető készletekkel - Videó bemutatója
PDF aláírás nyomtató és szkenner nélkül

A legjobb nyomtató vagy többfunkciós vezeték nélküli lézer - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Marius - mondta

  Jó ma este, ez a nyomtató mind színt, mind pedig fekete-fehéret nyomtat

 2. Stela - mondta

  Véleményem az, hogy a most piacon megjelent nyomtatók / multifunkciós készülékek (CISS-sel) nagyon előnyösek. Van egy, egy 2 éves Canon, amiért 1000 lejt és további 150 lejt fizettem a tintáért (mindegyik szín - piros, kék, sárga, fekete - egyenként 1 liter). 2 éve körülbelül 4000-5000 oldalt publikáltam, és nagyon elégedett vagyok. Most ismét vettem 1 liter feketét (ez fogy a leggyorsabban, jön)
  Úgy gondolom azonban, hogy hátránya van: a képeken nem veszi ki az élénk színeket, mint egy normál patronos nyomtató.

  Más szóval, nagyon izgatott vagyok ezen a webhelyen. Nagyon sokat tanultam az évek óta az én weboldalomra való előfizetésem óta. Te vagy a megfelelő emberek a megfelelő helyen. Legyen egészséged, így folytathatod.

 3. picu viorel - mondta

  Helló Cristi,
  Van ez a nyomtató, de faraW (így csak kábel), és ment elég jól, amit a termeszek festékpor original.Dupa eredeti vettem egy olcsó Gyulafehérvár és újratöltött toner, mi is vásárolt chip a festék. a nyomtatási minőség elég jó volt, de kezdetben gyorsan elveszti a kontraszt és a dob meg nyomon követni a kopás miatt (nyomtatni ezen a területen Apre szöveg unalmasabb vagy hiányzik) .A dolog biztos, a por nem tud olcsóbb minőség.
  Én inkább azt hinni, hogy a következő bemutató kiterjed resoftare és kíváncsi, hogy hogyan tegye problema.Abia astept.Sunt nettó cégek, amelyek jó áron és a felhasználók elégedettek, csak az, hogy ebben az esetben a garancia elvész ( ha ez a garancia)
  Tisztelettel.

  • A dob idő előtti kopása azért következik be, mert a festék nem kerül kiürítésre, túl sok festékkel tölthető be, majd túl sok maradék festék kerül összegyűjtésre, így már nem kell tárolnia, és a dobot meg kell csavarnia.

  • Petru - mondta

   Series nyomtatók Samsung Xpress SL M 2070 (M2070, M2070W, M2070F, M2070FW) is resofta végleges megszüntetéséhez chip a patron! Resoftarea egyszer történik, és állandó örökre. A chipkártya törlődik határozottan (nem lehet eltávolítani vagy acopeerit), és mindig látható számláló 100%, ami lehetővé teszi, hogy töltse fel patron nagyon alacsony áron

   Jobban szerettem volna dolgozni a szakemberekkel; Az ereset.com-on részletes írásos és videó utasításokat kaptam (kérésre, távoli segítséget is nyújtok a csapat nézőjén keresztül).
   Az alapállapotba állítás 7 percet vett igénybe, és most már használhatom a nyomtatót anélkül, hogy megváltoztatnám a chipeket.

   Egy másik szempont kapcsolódó nyomtatási minőség; Ha a festék azzal terhelés nem dedikált patronok Samsung MLT-D 111 (ami roll mágneses fém, nem gurul mágneses gumi, mely sok más könyv), miután az első feltöltés a nyomtatás elindításához több hagyni, mert tekercs mágneses veszít tulajdonságait. + Tonik comaprtimentul univerzális gyors kitöltse a maradék festéket.

   Saját tapasztalatai alapján, az ERESET által megvásárolt MK Image megvásárolt festékkazettával a hulladék festékkazetta csak az 2-3 feltöltés után ürítéssel jár.

   Az M2070W esetében csak otthoni nyomtatásra ajánlott (500-max 2000 oldal / hónap)
   ha ez a nagyobb volumenű nyomtatási sorozat Azt javaslom, menjen az irodába (M2675, M2875, M2885), hogy jön a patron sokkal nagyobb, könnyen újratölthető patron egység külön kép
   Spórák akár annyira sok nyomathoz!

 4. Doru - mondta

  Helló Cristian.
  Hiányzott elfelejtettem a DEJAVANTAJE-t a nyomtatókra helyezni lézer multifunkcionális.
  A legfontosabb hátrány a patronok ára.
  Az ön által bemutatott modelleknél és nem csak a "fekete" patron legalább 228 lej
  (MLT-D111S) 1000 - 1500 oldalakhoz, a "színes" oldalakhoz pedig minden színhez hasonlóak.
  Az eredeti patronokra utalok, a kompatibilisek olcsóbbak lesznek, de még nem állnak rendelkezésre minden modell számára, különösen a legújabbak számára.
  És mindaddig, amíg rendelkezik a jótállási nyomtatóval, kissé zavarja (ha a jótállást szeretné élvezni), csak eredeti patronokat használjon.
  Az a véleményem, hogy megkapod az olcsó nyomtatót, utalok a lézerre, majd drága patronokat veszel.
  A legkedvezőbb ár / oldal a CISS üzemből érkező tinta.

  Ár / oldal számítás - monokróm változat - standard 5% -os lefedettség. példa az első keresésre:
  MLT-D111S patron (lézer, monokróm) 228 lei / 1000 oldal = 0,23 lei / pag
  HP 652 patron (tinta, fekete) 57 lei / 360 oldal = 0,16 lei / oldal
  GI-490 tintadobozok (fekete, CISS nyomtatókhoz) 27 lej / 6000 oldal !!! = 0,005 lej !!! - nyilván csak a fekete esetében - itt igaz, hogy az elején körülbelül 650 lejt fizet a nyomtatóért, de a befektetés rövid időn belül amortizálódik.

 5. Wolfwarine - mondta

  Szia, a területen dolgozom, és azt mondhatom, hogy a nyomtató rendben van a pénzeden. Természetesen vannak hátrányai, az új modellek könnyebben lebomlanak, és általában a javítás, ha sikerül, sokba kerül. Egy másik hátrány az, hogy sok műanyag van, ami nem a legjobb minőségű, csak hogy gyorsan változik. A festékkazettákhoz olyan festékkazetta-kompatibilis, féláras festékkazetták állnak rendelkezésre, amelyek minőségi termékeket (Katun de ex) gyártanak. Javasoljuk, hogy csak kompatibilis festékkazettát töltsön fel, és csak legfeljebb 2 alkalommal. Az eredeti 2-3 terhelést veszi igénybe, de imádja őket. Várja a firmware pillanatfelvételt, amit sok okból nem ajánlunk, amelyek közül az egyik tévesen elvégzett, elektronikus zárhoz vagy felismerhetetlen kompatibilitási patronokhoz, hibákhoz vezethet. De tudom, hogy sokan szeretnék megoldani az ellátás miatt. Véleményem szerint nem érdemes újraértékesíteni mindaddig, amíg a patront nem lehet bármikor használni sem a féknyereg, sem az ablaktörlő lapát megváltoztatásával. Még mindig Cristi véleményét vártam. köszönöm

  • Megérdemli, hogy átrendezzék, az 2 chipek árát visszaküldi. A telepítés után használhatja a olcsóbb samsung 101 kazettákat is.

 6. ViorelR - mondta

  Sajnáljuk, ez nem kapcsolódik a témához, nem keresi a keresőmezőt, a mozillát vagy a krómot, vagy csak én vagyok?

 7. János - mondta

  hello !! Természetesen szeretnék magamnak lézernyomtatót venni, mert ritkán használom, és megértem, hogy a többiek időben megszáradnak, ha nem használják, és szeretnék tölteni a patronokat, és nem túl drága ajánlást a tudósok szeretnék. köszönöm

 8. Lexmark MS317DN fekete-fehér lézernyomtató, A4, Duplex - nettó felülmúlja a samsung márkát, ráadásul 2500 oldalas tonerrel rendelkezik, ami megduplázza a versenyt, vásároljon valami jót, ne márkát !!!

 9. CRISTIAN - mondta

  Helló! Kérjük, tudassa velem, ha nincs "W" nyomtatóm, akkor mi az az eszköz, amely a nyomtatóhoz csatlakoztatva segíthet például vezeték nélküli telefonon történő felsorolásban? Köszönöm!

 10. Radu - mondta

  Szia, mert hogy a megvásárolt nyomtató és szeretném megkérdezni, ha meg tudod csinálni egy részletes bemutató rájuk. Köszi előre is minden erőfeszítést.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.