Hogyan kell a hűtőszekrényt a hűtőszekrénybe kapcsolni

fordítsa a hűtőszekrénybe a hűtőszekrényt

Mi a gondolat, hogy a hűtőszekrényt fridgierré alakítsuk?

Ősszel bort készítettem, mivel sokan szeretnének a házban tiszta bor, amit kézzel készítettek, mindenféle vegyi anyag nélkül. Azt mondom, hogy a házban készült bor "metafizikai" vagy "filozófiai", és a boltban lévő "halott" bor.

Mivel nem vagyok nagy ivó, természetesen borral maradtam, amit tennem kellett. Mivel nem rendelkezem pincékkel, szulfátot kell tartanom, hogy ne tartsam fenn, és még így is, hogy a bor ne maradjon jól 17 Celsius-foknál magasabb hőmérsékleten. Elveszíti az ízét, savasságát, túl gyors korát, stb.

A megoldás hűtőszekrény használata.

Miért ne használjon borszekrényt?

A borok drága, és nem rendelkeznek fagyasztó ládával.

A hűtőberendezések tágasabbak, olcsóbbak és gazdaságosabbak, mint a borszekrény.

A borospohár-kijelzők még mindig hátrányt jelentenek nekem, nevezetesen, hogy nem használhatod az összes belső teret olyan hatékonyan, mint az ablakok optimális palackokhoz.

A dobozban a borokat táskákba helyeztem Táska a dobozban és az alváz térfogatát biztosítják, és így az egész dobozt használják. Olyan, mintha a bort közvetlenül a dobozba öntené.

Miért ne használjon hűtőszekrényt?

Nem kell hűtőszekrény, mert nem gazdaságos, és nem tudom teljes mértékben használni a belső kötetet.

Úgy döntöttem, hogy hidegboltot használok a bor megtartására, mert gazdaságosabb, nagyobb mennyiségű, és már megvan.

A hideg tároló kamrák, nevezetesen a felső fedél kialakításának előnye rendkívül gazdaságos, különösen, ha hűtőszekrényként működik.

A fedelet felfelé, miközben belépünk, a hideg levegő nem csöpög a hűtőszekrényben, hanem belsejében marad.

A bor tárolására szolgáló hűtőház problémája az, hogy ... a bor lefagy

Ez a probléma könnyen megoldható a bemutató termosztátjával.

Ez a termosztát a hűtőszekrényt tökéletes helyvé teszi a bor tartására, mert nem hagyja, hogy a doboz fagyjon.

Bármely hőmérsékletet választhat ki, és az Inkbird ITC-308 termosztát gondoskodik arról, hogy ugyanaz az érték maradjon a hűtőben.

Az Inkbird ITC-308 nemcsak a hűtőszekrényben lévő hűtőszekrényben való elforgatására alkalmas.

Sok olyan terület van, ahol ez az Inkbird ITC-308 használható. Az állandó hőmérsékletet igénylő alkalmazásokat az állítható termosztát élvezheti.

Néhány alkalmazás az Inkbird ITC-308 számára:

 1. Akvárium, hogy tartsa a vizet egy bizonyos hőmérsékleten
 2. Állattenyésztés hőmérsékletszabályozott környezetben
 3. Az izolált terek minimális fűtésére (vidéki házak, raktárak)
 4. Hőmérséklet-szabályozás bizonyos anyagok előállításához
 5. Sör vagy almabor
 6. A bor fermentációs hőmérsékletének szabályozása
 7. Sous vide nagyobb edényekben a szakácsok számára (hosszabb rozsdamentes acél érzékelő modell)

Hogyan működik az Inkbird ITC-308

Egyszerű, a lehető leghatékonyabb. Vegyünk egy példát hűtőszekrénnyel.

A termosztát három kábelből áll:

 1. Tápkábel
 2. Kábel hőmérséklet érzékelővel
 3. A két végű kábel (hűtés és fűtés)

A tápkábel az aljzatba van dugva, a hőmérséklet-érzékelő be van dugva és a hűtőcsatlakozó a „hűtő” aljzatba van dugva.

A kiválasztott hőmérséklettől függően az Inkbird ITC-308 termosztát be- vagy kikapcsolja a hűtőszekrény csúszkáját, mivel a termosztát "master", és a hűtőszekrény "slave".

Abban az esetben, ha a hűtőszekrényt kívül vagy hűvös garázsban helyezi el, használhat egy fűtőelemet is, amely illeszkedik a "fűtés" aljzatba. A fűtőelem lehet fűtő kábel, melegítő szőnyeg vagy bármely más elem, feltéve, hogy az nem nagyobb teljesítményű, mint az 2000W.

Hol vásárolhatok Inkbird ITC-308?

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 1. Hogyan válasszuk ki a légkondicionált olcsó vs. drága
 2. Külső akkumulátor 20000 mAh -tól ADATA - olcsó 100 lei
 3. Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

Hogyan lehet a hűtőszekrényt hűtőszekrénybe kapcsolni - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ciprian - mondta

  nagyon érdekes ...
  még keres valami ilyesmit ...
  hogy hozzáadja ezt a verziót, támogatja a maximális 2 200 w kimenetet

 2. Daros - mondta

  Érdekes, de mennyire egészséges az, ha a hűtőszekrény az érzékelő parancsnokságán dolgozik?
  A hűtőgép motorjára és kompresszorára utalok. Annak érdekében, hogy az érzékelő a hűtőberendezést a felépítésének alapjától eltérő elv alapján végezze, ismét működik az elv, hogy ismételten kapcsolják / leválasztják az elektromos hálózatot.
  Nem vagyok hűtőszekrény, de tudom, hogy egy háztartási hűtőegységben a kompresszor a ciklikus kezdetét / leállását teszi lehetővé, majd megtartja a beállított hőmérsékletet. Vagy a bemutatott érzékelővel a hűtőszekrény úgy fog működni, mintha kihúzná a dugót, és visszahelyezné a szenátor parancsára.

  • És az eredeti hűtőszekrény ajtaja termosztátja ugyanezt teszi. Amikor elérte a beállított hőmérsékletet, leállítja a kompresszor tápellátását.
   Nem vetted észre, hogy a hidegtároló kompresszor hirtelen leáll. Nincs „lassú megállás”.
   Legalábbis ezt tudom. Ha lát egy frigotehnista posztot, kérlek imádkozzatok érte.

 3. Fain! Köszönöm.
  Igen, "Hol vásárolhatok Inkbird ITC-308?" Nem ad hivatkozást. Van egy linked?

 4. Daros - mondta

  Pontosan, Cristi! Ez az, amire utalok: az egyik az, hogy az egység eredeti termosztátja CSAK csak a kompresszort elválasztja, és valami mást, amikor az érzékelő teljesen lemeríti a hűtődobozt az elektromos hálózatról. Ezután csatlakoztassa újra, majd vágja újra, és így tovább. Nem tudom, mennyire jó ez a mód.
  Pt. @Tavi: tedd a linket az amazon.de oldalra
  Írja be az "Inkbird ITC-308" -t az Amazon oldalon, ha nem látja Cristi linkjét!

 5. viorelpicu - mondta

  Minden hűtőszekrényben a termosztát lekapcsolja a kompresszort az előre beállított hőmérséklet eléréséig (a belső és esetleg az új modellek elektronikus alkatrésze még mindig szállítjuk). Légkondicionáló rendszerekben az INVERTER technológiát alkalmazzák, ahol a kompresszor motor változó sebességgel folyamatosan forog a beállított hőmérséklet (ha meg kell adni a beállított hőmérsékletet, akkor a maximálisan forog, majd csökkenti a forgás sebességét).
  Nem tudom, hogy ezt a technológiát hűtőszekrényben valósították meg (megtakarított villamos energiát és nagyobb megbízhatóságot kap)

 6. kukába - mondta

  Bízunk benne, hogy egy videotutóriumot "palacsintán palacsinta palacsinta palacsintával" és természetesen az Amazon-hoz való csatolással találunk.

 7. @Daros: Köszönöm, igen, láttam most. Talán a kezdetektől fogva adblokkolót és ...
  Más szóval, mi a jelentése / célja ennek a feliratnak a fűtési / hűtési üzletekben ??? Ahogy alapvetően mindkét zokni ugyanazt teszi, ugye? Ezek a készülékek áramot adnak a termosztát be- és kikapcsolásakor! Milyen hideg vagy meleg? A végső fogyasztónak minden 2-3000W rendelkezik.
  Tényleg nem értem! Kérlek!

 8. viorelpicu - mondta

  Az egyik kimenetben a hűtődoboz hűtésre van csatlakoztatva, másrészt egy fűtőelem, amely a dobozba vagy a kérőlapon kívül helyezhető el, a két kimenetnek közös pólusa van, a másik kettőt pedig egy relé (az idézett eszköz) funkciója vezérli. Az 2 3 aljzataiban XNUMX tűz van, így személyesen bonyolultnak tűnik.
  Gyakran használok egy kis Aliexpres eszközt, ami olcsó és egyszerűen használható (a temp.minima és a maximális érték beállítása, és minden rendben van, normál üzemmódban a készülék azt jelzi, hogy a szonda a helyén van). :https://www.aliexpress.com/item/XH-W3001-12-24-220V-Digital-Control-Temperature-Microcomputer-Thermostat-Switch-Thermometer-New-Thermoregulator-Best-Quality/32844133741.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.72b14c4dTzpvk1

 9. Medys - mondta

  Míg a bemutató a hibatűrő videokártya / alaplap problémákról? Sok pr sportoló van, akik nem használják ugyanazt a teljesítményt, vagy ugyanazokat az alaplapokat írják le.
  Üdvözöljük a bemutatót.

 10. a hűtőszekrény, a láda stb. termosztátját ki kell kapcsolni, vagy a maximális értéknek meg kell adni, ha nem akarunk más változtatásokat, különben az induláskor a hűtőszekrényből származó termosztát legalább néha kikapcsolható, és a hőmérsékleti beállítás káposztabeállításra kerül. Ez a margóbeállítás nagyon jó a kompresszor védelmére.

 11. Catalin - mondta

  kérjük, mondja meg, ha hosszú idő után a vásárlás után elégedett-e ezzel a lehetőséggel: lada plusz termosztát.
  Ezért szükségem van egy kicsit. Használjon egy nagyobb ládán a pince pótlására.
  télen gyümölcs, kompót, édesség, savanyúság és nyáron sör készítésére.

 12. Hol folyik a kondenzvíz a doboz belsejéből?

  • Tudni, hogy bár csaknem egy éve használtam a láda, a bor alacsony hőmérsékleten történő tárolására nem volt kondenzáció, kivéve a ládának alján lévő nagyon kevés oldatot. Tehát mondjuk, több tíz milliliter vizet kinyomtunk, és törölje le ruhával. Ha gyakrabban sétáltunk a láda mellett, akkor valószínűleg több kondenzátum képződött. A láda alján azonban van egy dugó, amelyet eltávolíthat, ahol a nedvesség elfolyik, mint például a hűtőszekrényben.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.