Hogyan kell a hűtőszekrényt a hűtőszekrénybe kapcsolni

fordítsa a hűtőszekrénybe a hűtőszekrényt

Mi a gondolat, hogy a hűtőszekrényt fridgierré alakítsuk?

Ősszel bort készítettem, mint sokan, akik tiszta bort akarnak a házban, kézzel készített, mindenféle vegyi anyag nélkül. Azt mondom, hogy a házi bor "metafizikai" vagy "filozófiai", és a boltban a bolt "halott" bor.

Mivel nem vagyok nagy ivó, természetesen borral maradtam, amit tennem kellett. Mivel nem rendelkezem pincékkel, szulfátot kell tartanom, hogy ne tartsam fenn, és még így is, hogy a bor ne maradjon jól 17 Celsius-foknál magasabb hőmérsékleten. Elveszíti az ízét, savasságát, túl gyors korát, stb.

A megoldás hűtőszekrény használata.

Miért ne használjon borszekrényt?

A borok drága, és nem rendelkeznek fagyasztó ládával.

A hűtőberendezések tágasabbak, olcsóbbak és gazdaságosabbak, mint a borszekrény.

A borospohár-kijelzők még mindig hátrányt jelentenek nekem, nevezetesen, hogy nem használhatod az összes belső teret olyan hatékonyan, mint az ablakok optimális palackokhoz.

A dobozban a borokat táskákba helyeztem Táska a dobozban és az alváz térfogatát biztosítják, és így az egész dobozt használják. Olyan, mintha a bort közvetlenül a dobozba öntené.

Miért ne használjon hűtőszekrényt?

Nem kell hűtőszekrény, mert nem gazdaságos, és nem tudom teljes mértékben használni a belső kötetet.

Úgy döntöttem, hogy hidegboltot használok a bor megtartására, mert gazdaságosabb, nagyobb mennyiségű, és már megvan.

A hideg tároló kamrák, nevezetesen a felső fedél kialakításának előnye rendkívül gazdaságos, különösen, ha hűtőszekrényként működik.

A fedelet felfelé, miközben belépünk, a hideg levegő nem csöpög a hűtőszekrényben, hanem belsejében marad.

A hűtött tárolódoboz problémája az, hogy…. a bor lefagy

Ez a probléma könnyen megoldható a bemutató termosztátjával.

Ez a termosztát a hűtőszekrényt tökéletes helyvé teszi a bor tartására, mert nem hagyja, hogy a doboz fagyjon.

Bármely hőmérsékletet választhat ki, és az Inkbird ITC-308 termosztát gondoskodik arról, hogy ugyanaz az érték maradjon a hűtőben.

Az Inkbird ITC-308 nemcsak a hűtőszekrényben lévő hűtőszekrényben való elforgatására alkalmas.

Sok olyan terület van, ahol ez az Inkbird ITC-308 használható. Az állandó hőmérsékletet igénylő alkalmazásokat az állítható termosztát élvezheti.

Néhány alkalmazás az Inkbird ITC-308 számára:

 1. Akvárium, hogy tartsa a vizet egy bizonyos hőmérsékleten
 2. Állattenyésztés hőmérsékletszabályozott környezetben
 3. Az izolált terek minimális fűtésére (vidéki házak, raktárak)
 4. Hőmérséklet-szabályozás bizonyos anyagok előállításához
 5. Sör vagy almabor
 6. A bor fermentációs hőmérsékletének szabályozása
 7. Sous vide nagyobb edényekben a szakácsok számára (hosszabb rozsdamentes acél érzékelő modell)

Hogyan működik az Inkbird ITC-308

Egyszerű, a lehető leghatékonyabb. Vegyünk egy példát hűtőszekrénnyel.

A termosztát három kábelből áll:

 1. Tápkábel
 2. Kábel hőmérséklet érzékelővel
 3. A két végű kábel (hűtés és fűtés)

A tápkábel be van dugva, a hőmérséklet-érzékelő be van dugva, és a hűtött doboz hűtődugasza be van dugva a „hűtés” aljzatba.

A választott hőmérséklettől függően az Inkbird ITC-308 termosztát be- vagy kikapcsolja a hűtőszekrény tápellátását, mivel a termosztát most "master", a hűtőszekrény pedig "slave".

Ha a hűtőszekrény kívülről vagy egy hideg garázsban van, használhat egy fűtőelemet is, amely a "fűtés" aljzatba van csatlakoztatva. A fűtőelem lehet fűtővezeték, fűtőszőnyeg vagy bármilyen más elem, feltéve, hogy annak teljesítménye nem haladja meg a 2000 W-ot.

Hol vásárolhatok Inkbird ITC-308?

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 1. Hogyan válasszuk ki a légkondicionált olcsó vs. drága
 2. Külső akkumulátor 20000 mAh -tól ADATA - olcsó 100 lei
 3. Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

 

A hűtőszekrény hűtőgévé alakítása - video bemutató

 

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ciprian - mondta

  érdekes…
  valóban valami hasonlót keresünk ...
  hogy hozzáadja ezt a verziót, támogatja a maximális 2 200 w kimenetet

 2. Daros - mondta

  Érdekes, de mennyire "egészséges", ha a hűtőszekrény annak az érzékelőnek a parancsára működik?
  A hűtőgép motorjára és kompresszorára utalok. Annak érdekében, hogy az érzékelő a hűtőberendezést a felépítésének alapjától eltérő elv alapján végezze, ismét működik az elv, hogy ismételten kapcsolják / leválasztják az elektromos hálózatot.
  Nem vagyok hűtőszekrény, de tudom, hogy egy háztartási hűtőegységben a kompresszor a ciklikus kezdetét / leállását teszi lehetővé, majd megtartja a beállított hőmérsékletet. Vagy a bemutatott érzékelővel a hűtőszekrény úgy fog működni, mintha kihúzná a dugót, és visszahelyezné a szenátor parancsára.

  • És az eredeti hűtőszekrény ajtaja termosztátja ugyanezt teszi. Amikor elérte a beállított hőmérsékletet, leállítja a kompresszor tápellátását.
   Nem vetted észre, hogy a hűtőszekrény-kompresszor hirtelen leáll. Nincs olyan, hogy "lassú megállás".
   Legalábbis ezt tudom. Ha lát egy frigotehnista posztot, kérlek imádkozzatok érte.

 3. Fain! Köszönöm.
  Igen, "Hol vásárolhatom meg az Inkbird ITC-308-at?" nem kínál semmilyen hivatkozást. Tudna nekünk linket adni?

 4. Daros - mondta

  Pontosan, Cristi! Ez az, amire utalok: az egyik az, hogy az egység eredeti termosztátja CSAK csak a kompresszort elválasztja, és valami mást, amikor az érzékelő teljesen lemeríti a hűtődobozt az elektromos hálózatról. Ezután csatlakoztassa újra, majd vágja újra, és így tovább. Nem tudom, mennyire jó ez a mód.
  Pt. @Tavi: tedd a linket az amazon.de oldalra
  Írja be az "Inkbird ITC-308" szót az amazon oldalra, ha nem látja a Cristi által közzétett linket!

 5. viorelpicu - mondta

  Minden hűtőszekrényben a termosztát lekapcsolja a kompresszort az előre beállított hőmérséklet eléréséig (a belső és esetleg az új modellek elektronikus alkatrésze még mindig szállítjuk). Légkondicionáló rendszerekben az INVERTER technológiát alkalmazzák, ahol a kompresszor motor változó sebességgel folyamatosan forog a beállított hőmérséklet (ha meg kell adni a beállított hőmérsékletet, akkor a maximálisan forog, majd csökkenti a forgás sebességét).
  Nem tudom, hogy ezt a technológiát hűtőszekrényben valósították meg (megtakarított villamos energiát és nagyobb megbízhatóságot kap)

 6. kukába - mondta

  Várakozással tekintünk egy videó bemutató elé, amely "hogyan készíthet palacsintát a csodálatos palacsinta serpenyővel", és természetesen egy linket az Amazon és az Amazon között.

 7. @Daros: köszi, igen, most láttam. Valószínűleg a kezdetektől fogva, de volt egy ad-blokkolóm és
  Más szóval, mi a jelentése / célja ennek a feliratnak a fűtési / hűtési üzletekben ??? Ahogy alapvetően mindkét zokni ugyanazt teszi, ugye? Ezek a készülékek áramot adnak a termosztát be- és kikapcsolásakor! Milyen hideg vagy meleg? A végső fogyasztónak minden 2-3000W rendelkezik.
  Tényleg nem értem! Kérlek!

 8. viorelpicu - mondta

  Az egyik kimenetben a hűtődoboz hűtésre van csatlakoztatva, másrészt egy fűtőelem, amely a dobozba vagy a kérőlapon kívül helyezhető el, a két kimenetnek közös pólusa van, a másik kettőt pedig egy relé (az idézett eszköz) funkciója vezérli. Az 2 3 aljzataiban XNUMX tűz van, így személyesen bonyolultnak tűnik.
  Gyakran használok egy kis Aliexpres eszközt, ami olcsó és egyszerűen használható (a temp.minima és a maximális érték beállítása, és minden rendben van, normál üzemmódban a készülék azt jelzi, hogy a szonda a helyén van). :https://www.aliexpress.com/item/XH-W3001-12-24-220V-Digital-Control-Temperature-Microcomputer-Thermostat-Switch-Thermometer-New-Thermoregulator-Best-Quality/32844133741.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.72b14c4dTzpvk1

 9. Medys - mondta

  Míg a bemutató a hibatűrő videokártya / alaplap problémákról? Sok pr sportoló van, akik nem használják ugyanazt a teljesítményt, vagy ugyanazokat az alaplapokat írják le.
  Üdvözöljük a bemutatót.

 10. a hűtőszekrény, a láda stb. termosztátját ki kell kapcsolni, vagy a maximális értéknek meg kell adni, ha nem akarunk más változtatásokat, különben az induláskor a hűtőszekrényből származó termosztát legalább néha kikapcsolható, és a hőmérsékleti beállítás káposztabeállításra kerül. Ez a margóbeállítás nagyon jó a kompresszor védelmére.

 11. Catalin - mondta

  kérjük, mondja meg, ha hosszú idő után a vásárlás után elégedett-e ezzel a lehetőséggel: lada plusz termosztát.
  Ezért szükségem van egy kicsit. Használjon egy nagyobb ládán a pince pótlására.
  télen gyümölcs, kompót, édesség, savanyúság és nyáron sör készítésére.

 12. Hol folyik a kondenzvíz a doboz belsejéből?

  • Tudni, hogy bár csaknem egy éve használtam a láda, a bor alacsony hőmérsékleten történő tárolására nem volt kondenzáció, kivéve a ládának alján lévő nagyon kevés oldatot. Tehát mondjuk, több tíz milliliter vizet kinyomtunk, és törölje le ruhával. Ha gyakrabban sétáltunk a láda mellett, akkor valószínűleg több kondenzátum képződött. A láda alján azonban van egy dugó, amelyet eltávolíthat, ahol a nedvesség elfolyik, mint például a hűtőszekrényben.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.