A telefon tisztítása - Lemezhasználat felhasználói kézikönyv

Hogyan tisztítsuk meg a telefont
Hogyan tisztítsuk meg a telefont

Mi a videó bemutatója, hogyan kell megtisztítani a telefont.

A telefonokban van egy belső memória, amelyen mindenféle adatot tárolunk. Az idő múlásával ez a memória betöltődik, és valamilyen tisztítást kell végeznünk, és el kell dobnunk azt, amire már nincs szükségünk. A telefon tisztításának módját a videó bemutatója látja.

Hogyan lehet felszabadítani a belső memóriát a telefonról?

Szinte minden felhasználó tudja, hogy a telefon belső memóriájának felszabadítása érdekében el kell hagynia bizonyos, már nem hasznos fájlokat.

Biztonsági másolatot készítünk olyan fotókról és videókról, valamint eltávolítunk olyan alkalmazásokat, amelyeket már nem használunk, de a memória még mindig elfoglalva, és nem tudjuk, mi.

A telefon memóriája idővel egyre kisebb lesz.

Az információs entrópiával való kapcsolat nélkül, a telefon használata közben az alkalmazások sok fájlt hagynak hátra, amelyek jelenleg hasznosak, de a jövőben csak a belső memóriát foglalják el.

Ezek az alkalmazások olyanok, mint a digitális szennyező anyagok.

Filozófiai szempontból rendben és békében, amikor ez az új telefon volt, egy halom adat és rendetlenség felé tartottunk. Egy friss és gyors telefonról egy lassú és egy régi telefonra mentünk.

A megoldás az, hogy töröljük, kivágjuk élő hús darabokra és botokra, és dobjunk el mindent, ami megmaradt.

Nézd meg a csodát! - Lemez használat!

Úgy tűnik, hogy ez az alkalmazás sötétben lát minket. Miért mondom ezt?

Az ember általában nem tudja, hogy adatok, bitek és bitek, információk stb. Ahogyan nem látjuk a hideget, szükségünk van egy hőmérőre is, amely leképezi a hőmérsékletet. Neki, az embernek grafikus ábrázolásra, azaz a DiskUsage alkalmazásra van szüksége, hogy megnézze, hogyan vannak egymásra rakva a lemezen lévő fájlok.

Lemez használat ugyanolyan WinDirStat a Windowsból

Videotároló tisztítási oktatóanyagok:

Video bemutató - Hogyan tisztítsuk meg a telefont

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.