Hogyan tudjuk átalakítani a Windows XP felület Ubuntu 12.10 - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni testre Windows XP, különösen, hogy hogyan lehet átalakítani a Windows XP felület az Ubuntu Linux operációs rendszer 12.10. Miközben tettünk a múltban, és egyéb oktatóanyagok a megszokott Windows XP, Vista vagy Windows a Windows 7 8, azt mondta egy másik bemutató a Windows XP lesz túl különösen beszélünk testreszabás.
Bár a Windows XP egy veterán az operációs rendszer, és széles körben használják ma. Ma jelenik meg a szükséges lépéseket, hogy telepíteni az Ubuntut a Windows XP témát. Amint az egyéb oktatóanyagok a Windows testreszabása, ha azt szeretné, hogy telepíteni témákat harmadik fél által fejlesztett Foltoznod kell néhány fájlt, hogy az operációs rendszer, amely azt szeretné, hogy elfogadja az új témákat. Patch az operációs rendszert használjuk ui Uxtheme Multi Patcher használható a Windows XP, Vista, Windows 7.
Alkalmazása után a javítást, az operációs rendszer újraindul, és újraindul, amint visszatérünk maradt, hogy másolja a téma mappát a helyet kell, hogy életbe lépjenek.
Ubuntu Light téma téma kétféle változatban kapható: fekete (Ambiance) és fehér (Radiance), és minden változat viszont két módon. A téma alkalmazni telepített betűtípusok Ubuntu (Ubuntu Fonts), valamint a Start gombra, és váltja fel az Ubuntu logóval. Marad, hogy a háttérkép, mint a háttér, hogy jön a téma, és élvezhetjük 12.10 Ubuntu téma a Windows XP.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan kell telepíteni Ubuntu 12.10 téma a Windows XP.

Töltse le az Ubuntu könnyű Theme for Windows XP

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Videó bemutató gyerekeknek, hogy mindenki tudja, hogy a témákat és téma, hogy nem kompatibilis, vagy hiányzik valami, hogy nem ismeri a nevét.

  • ldldaniela - mondta

   ASUS hallani .. ez egy oldal, a kezdők, hanem az AKA avansati.Daca úgy érzi, hogy ezen az oldalon nem az orrod, törölje az orrát .. és megy a főiskolára, ... hogy ha nem teszik lehetővé életkor és 're is mic.Iar ha túl kicsi? ... nézni, tanulni .... és Taci.Nu meg, amit adsz ...

   • ASUS - mondta

    ldldaniela:
    ASUS hallani .. ez van egy telek avansati.Daca AKA incepatoridar és úgy érzi, hogy ezen az oldalon nem az orrod, törölje az orrát .. és megy a főiskolára, ... hogy ha lehetővé teszik az idősebb, és nem mic.Iar is, ha túl kicsi? ... nézni, tanulni .... és Taci.Nu meg, amit adsz ...

    ldldaniela:
    ASUS hallani .. ez van egy telek avansati.Daca AKA incepatoridar és úgy érzi, hogy ezen az oldalon nem az orrod, törölje az orrát .. és megy a főiskolára, ... hogy ha lehetővé teszik az idősebb, és nem mic.Iar is, ha túl kicsi? ... nézni, tanulni .... és Taci.Nu meg, amit adsz ...

    Te nem kérdezte, mi, a saját dolgoddal, soha nem téged orrát, ami nem. ! Úgy érted, tedd okos / ügyes.

 2. florin - mondta

  Gyönyörű téma! Köszönöm videotutorial.ro

 3. Óvatos - mondta

  Ki a fene használ XP?

 4. TurocK - mondta
 5. ASUS:
  Bemutató videó a gyermekek, hogy mindenki tudja, hogy témák, és a téma, amely nem kompatibilis, vagy hiányzik valami nem ismeri fel a nevet. :)Hol vannak azok a tuorialele hardver, android, alaplapok .... és így tovább

  Nem látja értelmét a hozzászólás.
  Ezek az útmutatók készülnek a kevésbé tapasztalt, nem mindenkinek van a PC-n.

 6. Óvatos:
  Ki a fene használ XP?

  A legtöbb felhasználó Romániában Windows XP.

 7. @ Fabian, Cristi.
  Minden, ami a központban és a magán intézmények (mint 20 - 50 alkalmazott) - még mindig XP, és nem csak Romániában, mint néhány think, vagy egy másik, hogy egyetértenek-e vagy sem. Sőt, azon kívül a Microsoft Office programcsomag kezdett egyre kevésbé használják váltják az OpenOffice és / vagy a LibreOffice.
  Ha egy bank, városháza, magáncégek stb. több mint 20 PC, és azt szeretnék, hogy egy másik típusa SO + egy lakosztály az Office (nem is beszélve a upgra számítógépek és a költségek), aki ad annyi BANET azokra engedélyek amikor más és más prioritásokat a közösségben? ... Ez egyszerűen nem szerez engedélyt, és hogy sg használják az összes PC-intézményben ...
  Ne legyen elfogult, és próbálja, hogy a valóságot, amelyben élünk, nem történeteket, néhány akar előírni nyilvános.

 8. Vali - mondta

  Óvatos:
  Ki a fene használ XP?

  Nos, azok, akik még nem vásároltak caculatoare minket. Vagy akkor is, ha vásárolt új PC-k is néhány ember még mindig időről időre, és a régi PC-k.

 9. Andrew - mondta

  Kaptam egy samsung galaxy gio okostelefon és Adobe Flash Player 10.2, én erről a webhelyről letöltött http://android-core.com/ro/samsung-s5660-galaxy-gio/programmy-dlja-android/108-adobe-flash-player.html#post Telepítettem minden rendben van, és ha látok egy videót, hogy szüksége van az Adobe Flash Player videókat az oldalon, amit nem fog működni. Milyen verziójú Adobe Flash Player kell telepíteni a smartphone Android 2.3.3?

 10. Adrian Gudus - mondta

  Andrew:
  Kaptam egy samsung galaxy gio okostelefon és Adobe Flash Player 10.2, én erről a webhelyről letöltött feltelepítettem minden rendben van, és ha látok egy videót, hogy szüksége van az Adobe Flash Player, mint én klipek az oldalon nem működik. Milyen verziójú Adobe Flash Player kell telepíteni a smartphone Android 2.3.3?

  Az okostelefon nem támogatja a Flash player túl gyenge miatt a CPU.
  Mit Flash Player telepítése a (nem hivatalos) megváltozott nem az őshonos és ezért nem működik teljes kapacitással.

 11. Használhatja Pidgin + gőz Linux, és hagyja, mint a Microsoft a világ :))
  Nagyon jó bemutató, tényleg nem tudom, hogy ez így legyen.
  Szép napot

 12. NICOLAE - mondta

  Én vagyok az egyik millió felhasználó Romániában XP 8 éve, és elmondhatom, utána volt, és továbbra is a legstabilabb operációs rendszer. Futottam néhány hónapos időszak Win 7 és csalódott ahogy mentem vissza XP. Ez Fabian csak telepíteni még ..... Win 9 ha úgy tűnik, hogy senki nem leáll. A mi vonatkozik az ASUS Feliratkozás Danielle megjegyzést. Köszönjük, hogy törekszik VIDEOTUTORIAL csapat. Mindannyian tudjuk, Nicholas

 13. Hatman Alexander-Stefan - mondta

  Cristi-admin: A legtöbb felhasználó Romániában a Windows XP.

  Támogatása. A Windows XP-én ér véget április 2 2013.

 14. Andy - mondta

  Hatman Alexander-Stefan: Támogatás a. A Windows XP-én ér véget április 2 2013.

  Úgy értem ... nem tudjuk használni a Windows XP-02-04 2013 dátum? ...

 15. XP által használt minden amarastenii Igazgatósága, mert a frissítés nyerni 7 pénzbe, és kurva nem ad pénzt valamire, jobb lesz az ősi XP jelenleg £ 2!

 16. ASUS - mondta

  Andy: ... Úgy értem, nem tudjuk használni a Windows XP-02-04 2013 dátum? ...

  Ott nem lesz támogatás. frissítések dátum. Lesz a vége, ahogy véget ért, és Win98 támogatás nélkül. De XP működik frissítések nélkül

 17. vlad - mondta

  Cristi-admin: A legtöbb felhasználó Romániában a Windows XP.

  Sajnos sokan azt mondtátok, hogy a Windows XP. Remélhetőleg a világ fejlődik, és még át 7 ... mellesleg nem küldhet üzenetet a kapcsolat részben ...

 18. Claudiu - mondta

  ASUS:
  Bemutató videó a gyermekek, hogy mindenki tudja, hogy témák, és a téma, amely nem kompatibilis, vagy hiányzik valami nem ismeri fel a nevet. Hol vannak azok a tuorialele hardver, android, alaplapok .... és így tovább

  Itt az oldalon. Csak keresni őket, és nézni őket.

 19. Corleone - mondta

  Hatman Alexander-Stefan: Támogatás a. A Windows XP-én ér véget április 2 2013.

  Nem igaz, azt hiszem, ez is utal: http://support.microsoft.com/lifecycle/?p1=14498 és nem ez: http://support.microsoft.com/lifecycle/?p1=12757 . XP él örökké, de az emberek meghalnak WINDOWS XP SP3 soha nem hal meg, akkor is, ha a W 7 U.

 20. Adrian Gudus - mondta

  ASUS:
  Te nem kérdezte, mi, a saját dolgoddal, soha nem téged orrát, ami nem. ! Úgy érted, tedd okos / ügyes.

  Azt kérdezte valaki? (A megjegyzést fűzött még) Hogy van a joga, hogy véleményt, így mások a majd állást.
  Óvatosan nyelvet, akkor lehet biztosítani, hogy a felhasználó sokkal több, mint az életkor.

 21. Vali - mondta

  Hatman Alexander-Stefan: Támogatás a. A Windows XP-én ér véget április 2 2013.

  Támogatás frissítések véget április 2014 2013 nem.

 22. ASUS - mondta

  Adrian Gudus: Azt kérdezte valaki? (A megjegyzést fűzött még) Hogy van a joga, hogy véleményt, így mások a majd állást.
  Óvatosan nyelvet, akkor lehet biztosítani, hogy a felhasználó sokkal több, mint az életkor.


  Igen, de nem annyira a gúny comment ... Igen, és azt hiszem, ez a személy azt hiszi, ő / ő okosabb / smart. Hát akkor ő / ő az elektronika, hogy tesznek-e, ahogyan találkoztam elég, hogy nem tudják, hogyan kell telepíteni a győzelem, a partíciót, stb. Mintha a / fel tudja csinálni. Vagy ha / mit hoz nekem, azaz. 3.5mm jack kábel vezetékek, hogy őket hiszem, csak ragadt fegyvert mond semmit. Még jó, hogy megvan a / saját PC, de én mind a kettőt. Vagy, ha nem kezd el írni ostobaság teszi commenturi, mint ez történik.

 23. ldldaniela - mondta

  Igen .. igazad lehet 3.5mm jack kábel nem ..., mondjuk a vezetékeket, és tartsa őket egy pisztolyt, vagy adhat az a tény, hogy akkor minden bizonnyal ász kibír egy pofon, és hagyja lábnyomokat nagyobb mint néhány milliméter, de én nem akarom, hogy .. tudod miért? Imi is elég, hogy a megjegyzés, hogy érezted magad sértve ... hogy amint rájössz, hogy a sor, hogy megsértődött. Azt nem lehet, hogy tudatosan megbántani az embereket, akik kezelni ezen az oldalon ... és akik számunkra videotutoriale, akkor nincs joga előírni Ő kiválasztani a témát .... Ők döntenek, hogy mit és cum.Si valami Asus ezen az oldalon ..., mint tudjuk, egy weboldal kezdőknek, haladóknak, vagy nagyon avansati.Ia csak képzeld el, ha minden egyes alkalommal, amikor végeztek videotutoriale Compex, sok kezdő számítógép-felhasználók mentek, más oldalakon ... ... miért? .. egyszerűen azért, mert úgy nézel ki, mint egy "macska-n calendar'De miért adminisztrátorok az oldal viteotutorialele váltakoznak bonyolult és kevésbé bonyolult is .... annyira, hogy minden lumea.Deci? ... Ne bánja annyira ... inkább rabdator.O jó nap ..

  ASUS: Igen, de nem így van megcsúfolása comment ... Igen, és azt hiszem, ez a személy azt hiszi, ő / ő okosabb / smart. Hát akkor ő / ő az elektronika, hogy tesznek-e, ahogyan találkoztam elég, hogy nem tudják, hogyan kell telepíteni a győzelem, a partíciót, stb. Mintha a / fel tudja csinálni. Vagy ha / mit hoz nekem, azaz. 3.5mm jack kábel vezetékek, hogy őket hiszem, csak ragadt fegyvert mond semmit. Még jó, hogy megvan a / saját PC, de én mind a kettőt. Vagy, ha nem kezd el írni ostobaság teszi commenturi, mint ez történik.

 24. Hatman Alexander-Stefan - mondta

  Andy: ... Úgy értem, nem tudjuk használni a Windows XP-02-04 2013 dátum? ...

  Olyasmi, mint ...

 25. Eugen - mondta

  Helló tuturor.bravo Adrian.eu super.pentru xp.este használata ASUS témát, ha úgy tetszik, hogy nem uita.scurt.daca PC és az elektronika nem nekem indoiesc.Ti tine.desi dicsérő halott? ??. lehetett látni, hogy az emberek itt, és kétszer etc.poate mari.copii és lányok életkora tale.clar? hagyja softer're nem atotstiutor.acest oldalon is a kevésbé ismert és experti.tute más oldalakon a szakértők több "explicit". nimeni.vrei jobb, ha nem kényszeríti, hogy tartsák tiszteletben, és ne fel.sanatate.invata és máris respectat.fa csinálnak majd a comment "ász" . addig fogd be a kis

 26. Eugen - mondta

  sajnálom írás gyors greseli.am

 27. Costelina - mondta

  NICOLAE:
  Én vagyok az egyik millió felhasználó Romániában XP 8 éve, és elmondhatom, utána volt, és továbbra is a legstabilabb operációs rendszer. Futottam egy néhány hónapra és dezamăgitfiind Win 7 visszatértem XP. Ez Fabian csak telepíteni még ..... Win 9 ha úgy tűnik, hogy senki nem leáll. A mi vonatkozik az ASUS Feliratkozás Danielle megjegyzést. Köszönöm strădanii.Cu VIDEOTUTORIAL csapat minden stimaNicolae

  Meg kell egyet egy kicsit, és nem beszélnek rosszat
  7 a legstabilabb Windows operációs rendszer régebbi PC-ken minden, amit a király
  ha az optimalizált kissé látható egy korábbi bemutató Cristi
  köszönöm

 28. Flavius - mondta

  Ez jó téma, de az a helyzet, hogy újraindítás után meg kell adni vissza a fény, amely lehetővé teszi.

 29. Viorel - mondta

  Igen, szép téma, thanks

 30. Óvatos:
  Ki a fene használ XP?

  te lennél lepve, ....

 31. Miért nem a téma újraindítás után? mit tehetnék, hogy továbbra is folyamatosan? , Előre is köszönöm: D

 32. Adrian Gudus - mondta

  Azok számára, akiknek problémái vannak a megfelelő kijelző a téma újraindítása után a számítógépen, töltse le és telepítse ezt a témát, mint a bemutató: http://freddi67.deviantart.com/art/Ubuntu-Light-for-Windows-XP-177514325 (Ne alkalmazza a javítást, ha már megtette uirea folt szükséges egyszer)

 33. MaryHotzu - mondta

  Hi Adrian. De volt megváltoztatni az XP felület néz ki, mint a Windows 8 érdekes lesz.

 34. Mihai - mondta

  Nem tudtam túljutni, hogy bosszantanak minden da hiba

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.