Hogyan küldhet képeket és videókat SMS-ben - rendkívül egyszerű

Hogyan fotók és videók küldésére SMS

Mi gyorsabb és megbízhatóbb módszer a küldés fotók, videók vagy fájlok SMS. SMS, hogy mindenki a telefont, és szinte lehetetlen nem kapja meg az SMS üzenetet képeket vagy videókat.
Most mindenki tudja, hogy valójában nem küld SMS képeket vagy videót, de tehetünk egy kombináció között a Google Drive és SMS, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan üzenetet küldeni belsejében.

Hogyan fotók és videók küldésére SMS

Hogyan fotók és videók küldésére SMS

Az előnyök a javasolt módszer küldött képek, videók és fájlok SMS-ben:

1. SMS szinte ingyen
2. Net benne kb mindenki manapság
3. Nem kell telepíteni más alkalmazásokat (csak a Google Drive-)
4. Ez egy gyors és általában mindenki számára elérhető
5. Nem szabad használni a szociális hálózatok

KAPCSOLAT:
Küldd el őket a nagy fájlokat közvetlenül a telefonról telefonra
Küldje fájlokat a telefon a PC nélküli szélessávú
Mivel a program automatikusan küld egy SMS-
Kémkedés vagy hívásnapló és sms mentés az Android telefonok

Miért nem használ egy alkalmazást, mint a Facebook és a Whatsapp?

Ahhoz, hogy menjen szociális fájlcsere alkalmazások, eleget kell tennünk, több feltétel: hogy mindkét hangszóró telepített alkalmazások, mind nyitottak alkalmazások és csatlakoztatható valahogy (barátok, kapcsolatok, körök, stb.) Mindebből elég, hogy az egyik feltétel nem teljesül, és a fájl nem fogja elérni a célt.

Miért nem használja az MMS?

MMS költség, valamint korlátozza a maximális mennyiségű adatot küldött 300 KB, teljesen elegendő a képeket, hogy ma több mint 5 MB-nál.
MMS költségek:
Narancs - 14 Euro cent
Vodafone - 18 Euro cent
Telekommunikáció - 14 Euro cent
A szolgáltatók más ajánlatokkal, néhány nagyon előnyös előfizetés, de én szempontból MMS túllépése.
Ha van még bármilyen nettó előfizetési kártyát, miért kellene bajlódnia MMS?

Az SMS fogadása képek vagy videó oldalak garantált.

SMS dolgozik, hogy mindenki a telefont, és garantált, hogy ha küld a címzett megkapja az üzenetet, ha a telefon kezdett kapja meg az üzenetet, ha a telefon elindul.

Feltétel küldött képek és videók SMS-ben, hogy menjen?

A legfontosabb dolog a bemutatott módszerrel a Google Drive, melyeket fel kell telepíteni a telefonra. Azt hiszem, szinte mindenki ezt az alkalmazást telepíteni. Ha nem, azt javasoljuk, hogy telepíteni és használni, mert segíthet több dolgot.

Küldhet fotókat és videókat SMS senkinek!

Amint az a bemutató módszerrel bárki küldhet képeket és videókat sms, és nem kell csak a címzett telefonszámát.
Képek és videók küldése SMS-ben - video bemutató


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Adrian Gudus - mondta

  Nem találkoztam egy okostelefon vagy táblagép, hogy jöjjön előre telepített Google Drive. Nem kell beállítani a fiókját, vagy hogy az egyik része a csomag a Google szolgáltatásait. Ez automatikusan használja a Google-fiók felvett okostelefont, amikor befejezte a varázsló (konfigurációs lépések), hogy első indításkor a smartphone. Google-fiók adunk varázsló, ami alapértelmezésben a többi Drive hozzáférési Google szolgáltatás: Térképek, Hangouts, a Google Plus, folyamatosan, Hírek és időjárás, zene, YouTube, könyvek, naptár, Google Fotók stb

 2. Daros - mondta

  Kipróbáltam most, elmentem a Drive videofájl személyes 29 59.9 másodperc MB. Küldtem neki egy SMS-t, és akkor csak azt nem tudja lejátszani a fájlt, töltsd üres. Minőségi elveszett, azonban a beállításokat, hogy futni fog automatikusan megjelenő 360p (nem lehet kézzel beállítani egy másik minőségű lejátszáshoz), az eredeti fájl magas színvonalú. De megint a videót nem lehet lejátszani. Esetleg, azonban vannak bizonyos korlátai vannak (a fájl mérete, stb.)

  Különben is, az ötlet nagyon érdekes a küldött képek.

  Kellemes ünnepeket és sok hasznos oktatóanyagok!

  D

  • Használja a lehetőséget, hogy töltse le, mivel a meghajtó úgy viselkedik, mint a Youtube oldalon, próbálja átkódolni videót. Letöltési oldalon, akkor a hivatalos verzió. Ha már a Google hogyan nyitó drive, próbálja másolni a kapcsolatot az SMS és nyissa meg a böngészőben inkognitóban oldalt. Nyíl fölé letölteni a videót van.

 3. Calin - mondta

  Azt mondta, hogy baj van kép és videó sms. hanem egy normális sms csak a linket. így tud adni, és a linket egy dallam és gyönyörű nyitott hat amerikai browserveru alkalmazás yt

 4. Costi - mondta

  ha a link mentett SMS érkezett hozzáférése lesz a fájl, amikor csak akarja? Ha igen, hogyan lehet korlátozni a hozzáférést a fájl egy idő után?

 5. Rodel - mondta

  valójában minden a háló keresztül továbbított totul.impropriu nettó SMS.daca nem nem működik.

Speak Your Mind

*