Fekete-fehér képek színezése - egyszerű és gyors

Miről szól a videó bemutató Hogyan lehet fekete-fehér képeket színezni?

Hogyan színezzünk fekete-fehér képeket

A fekete-fehér képek színezése című video bemutatóban megmutatom, hogyan adhat új életet a fekete-fehér fotók a mesterséges intelligencia segítségével. Az eredmények meghaladják a várakozásokat.

Ki ne szeretné színesíteni a régi képeket, főleg, hogy vannak emlékekkel teli pillanatok.

Van néhány fekete-fehér fotó gyermekkoromból, és úgy döntöttem, hogy új életet adok nekik.

Mint minden embernek, aki fekete-fehér fotókat készített, nekem is vannak olyan fotóim, mások jobban megőrződtek, mások rosszabbak, amelyeket szeretnék digitalizálni és színezéssel új életet adni nekik a mesterséges intelligencia segítségével.

Kezdetben nem reménykedtem néhány fekete-fehér kép színezésében. Néhány szolgáltatás kipróbálása után azonban lenyűgözött a szín és a szín pontossága.

A PhotoScan segítségével a régi fényképek digitalizálása meglehetősen egyszerű

A Google Fotókban megtalálható a PhotoScan alkalmazás, amellyel beolvashatja a régi fényképeket, amelyeket később megoszthat a közösségi hálózatokon.

Még van is ilyenünk PhotoScan bemutató.

A PhotoScan alkalmazást megtalálhatja a Google Fotók / Fotókönyvtár / Segédprogramok / Képek beolvasása a PhotoScan alkalmazással

Természetesen nem prefektus, de azt mondhatom, hogy ez az AI körülbelül 80% -kal takarja el a színeiket.

Még akkor is, ha a színes fotók által készített színek nem 100% -ban pontosak, azt mondhatom, hogy az AI 80% -ának sikerül rájuk néznie.

Az eredmény nagyon kellemes, még 80% -os pontossággal is.

Online fotószínező és eredmény-összehasonlító szolgáltatások.

https://hotpot.ai/colorize-picture - színező fotók

https://www.diffchecker.com/image-diff/ - képösszehasonlító

Hasznos vagy hasonló oktatóanyagok:

PhotoScan digitalizálására régi fényképek és ossza a Facebook-on
PhotoScan digitalizálására régi fényképek és ossza a Facebook-on
Háttér eltávolítás bemutató képekből
Háttér eltávolítás bemutató képekből
Mélyhamis videó bemutató és alakformáló képek
Mélyhamis videó bemutató és alakformáló képek
Mit és hogyan HDR fotók HDR Photomatix
Mit és hogyan HDR fotók HDR Photomatix
Hogyan lehet eltávolítani a nem kívánt tárgyakat a képekről
Hogyan lehet eltávolítani a nem kívánt tárgyakat a képekről

Oktató videó - Hogyan színezhetünk fekete-fehér képeket

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Vali - mondta

  Véleményem az, hogy véletlenül az a szín jelent meg a piros nyakkendőn, hogy újrafestett. Nagyon jól lehet, hogy nem jön ki piros, attól függően, hogy melyik online programot vagy alkalmazást használja. Az ilyen alkalmazások általában szokásos színező mintákat használnak, például a növényzetnek zöldnek, égkéknek, adott bőrszínnek stb. Végül is egyetlen program, bármilyen fejlett is, nem tudja "visszaállítani a színeket" pontosan úgy, ahogy voltak (legalábbis nem automatikus feldolgozással). De ezt sem kell megtennie, reálisabb, szemnek tetsző árnyalatot kell kitalálnia, még akkor is, ha tudjuk, hogy nem ezek a színek.
  Például fehérítettem néhány képet a Gimppel, és feltöltöttem őket, hogy lássam, mi jött ki. A bőr tónusa rendben van, a növényzet rendben van, az ég és a felhők színe rendben van, de az ing színei rajtam egyértelműen nem voltak azok :)). De érthető.

  Tényleg van néhány régi fekete-fehér képem, amikor lesz időm, megpróbálom ezeket az oldalakat vagy másokat felhasználva életre hívni, hogy lássam, melyik tetszik jobban. Köszönöm, hogy megnyitotta az inspirációt 🙂

 2. Sarmad Nadeem - mondta

  Szia Cristian
  Köszönjük a csodálatos útmutatót a régi fényképek színezéséhez. A hotpot nagyon jó volt. Segítségével próbáltam ki. Felfedeztem azonban egy másik nagyszerű eszközt: „https://imagecolorizer.com/”, valószínűleg egy jobbat, a tapasztalataim szerint a Hotpot ai-val összehasonlítva. Szerintem vegye fel a listára.

  Remélem ez segít. Köszönöm.

Speak Your Mind

*