Ahogy visszatérünk a régi WhatsApp

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk visszaváltani WhatsApp, amelyben volt Kapcsolatok lapon elöl, a felhasználói felületen.

Mi a különbség az új és a régi WhatsApp WhatsApp?

Mint mondtam a bemutató, és körülbelül Ahogy visszatérünk a régi Facebook Messenger nélkül My Day üzenetküldő alkalmazás trend másolni híres Snapchat alkalmazás. Mivel WhatsApp szerez Facebook és a Facebook Messenger már elszenvedett változásokat megerősíti ezt a trendet, viszont jött WhatsApp alkalmazás. Az új felület már 3 dolgot: Beszélgetések, Status, kéri és nem találnak Kapcsolatok fülre, fül, a múltban, azt könnyen látni WhatsApp kapcsolatok és azok állapotát.
Volt a régi felületen Kapcsolatok fül helyett a fül állapota.

Tab, hogy az új interfész állapotát WhatsApp?

Ez az állapot fület az új felület lehetővé teszi számunkra, hogy utáni képek vagy videók 45 másodperc nyilvános lesz az összes kapcsolat WhatsApp. Amint ez megtörténik a Snapchat és a Facebook Messenger My Day.
Mi lehet írni a képen, mi is hozzá matrica / hangulatjelek, szöveg, mielőtt nyilvánosan megjelennek a kapcsolat WhatsApp.

Hol volt az új lap Kapcsolatok WhatsApp?

Nos, WhatsApp kapcsolatok nem örökre eltűnt, csak hogy látni őket, meg kell adni néhány csapok (csapok) a belépés számukra. Ezek jelennek meg csak akkor, ha azt akarjuk, hogy kezdeményezzen egy új beszélgetést valakit. És akkor is, ha ezt tesszük, akkor nem jelenhet meg az állapotát.

Hogyan lehet visszaállítani a régi gyökér WhatsApp, ha nem?

Azoknak a felhasználóknak, gyökér nélkül, az egyetlen módja, hogy távolítsa el a jelenlegi változata WhatsApp és telepíteni egy régebbi változata is. Mielőtt letölti és telepíti a régi változat a WhatsApp, ne felejtsük el, hogy menjen a Beállítások> Biztonság> és jelölje be az Ismeretlen források. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy alkalmazásokat telepíteni APK letölteni máshonnan, mint a Play Store-ban.

Letöltés WhatsApp régi verzió

Mivel, ha visszatérünk a régi gyökér WhatsApp?

Azoknak a gyökér, akkor kell egy fájlkezelő, aki tudja, hogyan kell használni a gyökér (ajánlom ES File Explorer File Manager, megtalálni azt szabad a Play Store). A fájlkezelő, amelyre megadták rendszergazda, keresse meg a helyét „/data/data/com.whatsapp/shared_prefs” és nyissa meg a fájl neve „com.whatsapp_preferences.xml”
Keresés a fájl sor status_mode value = "1" és cserélje ki a "1" cu "0". Mentse el a módosított fájlt, majd bezárja és újból megnyitja WhatsApp.

Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudunk visszaváltani WhatsApp. Segíthet, és megértjük a hozzászólások részben, hogy miért van ez a tendencia, hogy másolja Snapchat? Ha a használni kívánt Snapchat telepítse Snapchat! Miért termelők üzenetküldő kliensek ragaszkodni a nyakamat, olyan helyzetben, hogy nem akar? Vagy ha még mindig hajtják végre, sőt, hogy a felhasználók egy gomb a felületen, amely lehetővé teszi ezt a funkciót, vagy hibás.Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Sebi - mondta

  Hello. Azt mondja, ő nem tette meg, van egy Galaxy Android S6 Él 6.0.1. Hogyan oldja meg a problémát?

 2. Foca & Mo - mondta

  Helló Adriane, ahogy intales Facebook megvette Instagram telek és WhatsApp helyén, és hogyan Fatza verseny Snapcheat által készített ilyet, hogy egyenlő vagy nagyobb a piatza ... véleményem ... Egyetértek, nem lenne jó, hogy e vagy sem ezt a lehetőséget

 3. Robert - mondta

  Super Root fázisban még megy

 4. Marius - mondta

  Szia Megvan a link fenti belépő oldalon, de ha adok a letöltési oldal azt mondja, hogy ott

 5. Marius - mondta

  a végén sikerült letölteni, hogy ha ez megy, ha megpróbálja a gyökér leírtak szerint videotutorial
  ms, mint azt korábban sokat tanulhatnak a webhely
  Kívánok jó zii

 6. Andrew - mondta

  Salut! Tudom, hogy a megjegyzés semmi köze a bemutató, de nem tudom, hol is keresem, remélem itt, hogy megtalálják a választ. Van egy kérdés, kérem rami 100% semmittevéssel számítógépén, ez a probléma továbbra is fennáll, körülbelül 2 hónapon 3 hónap Megvan, a PC új, a Windows futtatásához 10 engedélyezett szakember. Megpróbáltam egy másik antivírus, azt hiszik, hogy a Windows Defender nem ezt a munkát, de elkezdett lógni, és csak újra megoldani a problémát, megjegyezve, hogy Rami, hogy visszakapja az újraindítás után a szám 2 vagy 3 nap rejlik a probléma Rami 100%. Köszönöm szépen!

  • Adrian Gudus - mondta

   Adj egy leolvasó egy komoly vírus, a Kaspersky, Avast. Azt javasoljuk, hogy csinál egy átkutat a csomagtartó. Már van egy tutorial, hogyan kell ezt csinálni. Írja fel a keresési mezőbe a jobb felső „Mit antivírus elérhető (a boot), és hogyan kell használni a Windows Defender Offline Tool” nyomja meg az Entert, és megtalálja a bemutató. Azt javaslom, egy teszt a RAM. És ebben a témában is bemutató, az írás a keresőmezőbe a „Check RAM Memtest86 (játékok crash, indítsa újra a PC, overclock)”

  • ViorelR - mondta

   Miután elvégezte, amit Adrian mondta, csináljon egy ablakoptimalizációt, tisztítsa meg a Tempset.

 7. Írisz - mondta

  Root módszer is megy ... De nem sokáig ..ceva változás történt .. másnap visszatért az új felület ... nem csinál semmit ... .acum..Am bejelölve automatikus frissítés, hogy mi történik.

 8. nincs neve - mondta

  Salut! Mp. iPhone mit lehet tenni?

 9. írisz - mondta

  Vissza, amely szerint ez nem Root módszer (legalábbis számomra) volt bejelölve az automatikus frissítés, és minden visszatért az új felület ... ..Nu csak az maradt hátra, hogy próbáljam ki a másik lehetőség.

 10. Claudia Dragu - mondta

  Helló, akkor telepíteni egy régi változat a Windows Phone? Köszönjük!

 11. zocoza - mondta

  Hello, I hangzik más útmutatók ezen NO. Tudja valaki, hogy miért? (I Realtek vezető nap- ablakok × 7 64)

 12. Marius - mondta

  Szia, minden ment rendben telepítésével a változat szerepel. De úgy tűnt, nem sokkal két hétig egy értesítő üzenetet, hogy meg kell tennie frissítések a telepített verzió már nem támogatott. I gyökér.
  Tehát kérem ismét segítséget, időközben megjelent újabb verziója, amely a régi felület?
  Köszönet előre.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.