Hogyan lehet visszatérni az Android-hoz az Ubuntu Phone OS villogása után - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan telepítse újra az operációs rendszer Android Nexus készülékek (Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4 LG, Asus és a Samsung Nexus Nexus 7 10), ahol már telepített Ubuntu Phone OS.
Néhány nappal ezelőtt már rezlizat egy bemutató Az Ubuntu telepítése Phone OS a Nexus telefonok és tablettát. Ha már tesztelték az Ubuntu Phone OS operációs rendszer és vissza akar térni az Android, ez nagyon egyszerű. Az összes Ubuntu operációs rendszer, és feltételezve, hogy még a 3 csomagokat, hogy telepítve van együtt a bemutató már említettük, akkor ezek csak két parancsot a terminálba, és kevesebb, mint 5 perc visszatérünk az Android operációs rendszer.
Külön figyelmet kell, hogy legyen, ha letölti az Android operációs rendszer image, hogy jön a .tgz formátumban, mert több változata van, a Nexus okostelefon vagy tablet telepített Ubuntu Phone OS. Például vannak olyan változatai Samsung Galaxy Nexus termékek mellett takju és yakju kódot Nexus termékek kód alatt változat 7 ott nakasi és nakasig. Fontos, hogy letölthető az Android operációs rendszer kép kíséri a kódot, hogy van az okostelefon vagy tablet Nexus.
Link lapot bemutató értem a kép a hivatalos Android operációs rendszer a készüléken van:
https://wiki.ubuntu.com/Touch/Install?action=show&redirect=TouchInstallProcess
Bemutató előtt is nagyon hasznos, ha bármilyen ROM (hivatalos, akár nem), és vissza akar térni a ROM készlet (eredeti operációs rendszer volt, hogy a táblagépen vagy okostelefonon, amikor megvásárolta. Ugyancsak ez a bemutató is használható, ha azt akarjuk, hogy a downgrade (visszatérni egy régebbi verziója Android), vagy egy frissítés, kézzel telepíteni egy újabb változata Android.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan vissza az Android, ha telepítve van az Ubuntu Phone OS vagy hogyan lehet telepíteni egy változata Android hivatalos, régebbi vagy újabb, mint a jelenlegi verzió már telepítve van okostelefonján vagy tablet Nexus.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Adrian csinál egy tutorial ugyanaz, de a windows szépen kérlek

 2. PalAlexander - mondta

  Helló Cristi azt javasoljuk, egy program, amely képes irányítani egy okostelefon közel valós idejű (jobb, mint a androidscreencast és mások) SOTI Pocket Controller hívják további részleteket aicea (http://www.soti.net/PCAndroid/)

 3. TzyTzy - mondta

  Sziasztok. Van egy kérdésem is, lehet egyszerre indító botot készíteni Windows 7-tel és Hiren boot CD-jével. Ekkor elindul, hogy megkérdezze, belép-e a windowsba vagy a Hiren boot CD-jébe.

 4. Cristian Zarafin - mondta

  Adrian, azt mondta, hogy nem használja USBS előtt. De ha a laptopok, ami összeköti a telefont számít? 2.0 két USBS, egy egyenes / balra, a másik pedig a jobb oldali USB 3.0.

 5. Adrian Gudus - mondta

  Cristian Zarafin:
  Adrian, azt mondta, hogy nem használja USBS előtt. De ha a laptopok, ami összeköti a telefont számít? 2.0 két USBS, egy egyenes / balra, a másik pedig a jobb oldali USB 3.0.

  A laptop nem számít, hová tette a bor, mert az összes USB-eszközt közvetlenül az alaplap. Függetlenül attól, hogy a bal vagy a jobb.

 6. ASUS - mondta

  Adrian Gudus: A laptop nem számít, hová tette a bor, mert az összes USB-eszközt közvetlenül az alaplap. Függetlenül attól, hogy a bal vagy a jobb.


  Elöl csatlakozik, de van néhány minőségi port, nem "kínai" és természetesen az USB kábel elöl, hogy vastag legyen, nem pedig azok, amelyek vékonyak és elviselik a szelet. Csatlakozom elöl, de tudom, hogy van egy vastag kábelem az USB-re, és a dabea kanyarodik, hogy igenis megbízhatsz, de rossz minőségű nemben.
  (És különben is van egy Fujitsu Siemens PC, hogy van egy vastag kábel vastag és usb biztonsági és ne aggódj szalma táska, ha egy USB stick vagy valami, és Dabei Dabei kijön :)) Nene minőség Made in Germany nem Procar fel, hogy rossz minőségű).
  De ha tudod, hogy a számok azonban itt USBS első hátsó összekapcsolja legjobb

 7. Hatman Alexander-Stefan - mondta

  Az Ön útmutatók ajánlom nem kevesebb vita és több akció (munka)

 8. Én a mentés CWM és két hiba fordul elő
  Nem /sdcard/.android_secure talált. Ugró biztonsági alkalmazások a külső tároló.
  Nem sd-ext talált. Ugró hát az sd-ext.
  Olvastam az interneten, hogy tényleg semmi ÁS?
  Hadd válaszoljak varog.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.