Hogyan kell helyesen konfigurálni RDS Digi Net Mobil modem Ubuntu - video bemutató

Hogyan kell helyesen konfigurálni RDS Digi Net Mobil modem Ubuntu - video bemutató
4.8 (13) 95.38%

Helló barátok, a mai bemutató, hogy hogyan beállítani modem interneten, RDS, ha használ Ubuntu Linux operációs rendszer. Ha a Windows telepítése egy gyerekjáték RDS modem minden, amely csak a modemet a számítógéphez, és futtatja a végrehajtható megjelenik vereastra Auto Run / Auto Lejátszás Ubuntu Linux teljesen különböző dolog.
Bár ezek a memória kulcsok számos natív fájlok Linux, amely segíthet modem konfigurációját futtatni ezt a fájlt kapunk mindenféle hibák és értesítések, mint a hiányzó GCC fordító vagy verzió X kernel, nem kellemes és érthető felhasználó rendszeres és nem műszaki.
Eleinte bevezetését követően az USB modem a számítógép vagy a laptop fut az operációs rendszer Ubuntu Linux, mi köszöntötte a Windows ablak Automatikus futtatás amely tűnik számunkra, hogy a bot van még néhány konfigurációs fájlok natív Linux alatt. Mi lenne a kísértés, hogy úgy gondolja, hogy egy egyszerű kattintással elindít konfigurációs varázsló és néhány kattintással én mindent a helyére, mint a Windows.
Nos, nem ez történik, akkor kap egy hiba, hogy rákattint a Futtatás, és akkor is, ha azt akarjuk, hogy fut a kézi beállító szkript tartalmaz modem, vagy terminál vagy a grafikus felhasználói felület, mind megkapjuk hiba és nem tudjuk elvégezni a modem konfigurációt a Digi Net Mobil RDS.
Mégis van megoldás nagyon egyszerű, hogy nem igényel még egy parancsot a terminálban több mint kísértés, hogy hinni. Tudom kőkemény Linux felhasználók csalódott lesz
Mivel az operációs rendszer használtuk legújabb Ubuntu, Ubuntu kifejezetten 12.10 Quanta Quetzal és USB modem HUAWEI modell RDS Digi Net Mobil E3131 a 21.6 Mbps. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan, vagy hogyan állítsa konfigurálni egy USB modemet RDS Digi Net Mobile operációs rendszer Ubuntu Linux.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. jó ember - mondta

  Ez nagyon hasznos lenne tudni, hogy hogyan kell telepíteni illesztőprogramok RDS botot vagy más androidos táblagépet, amely nem rendelkezik a járművezetők alapértelmezés szerint tartalmazza.

 2. György - mondta

  még így is van lehetőség egy RDS kibír egy android tablettát? lenne egy szép dolog, és én is kevesebbet fizetnek.

  • Marius - mondta

   Csak megy néhány tablettát kapcsolat beállításait (Tovább) lehetővé kell tennie a mobilhálózat adattovábbítás (használatban).

 3. I0nut - mondta

  Miért Linux Distribution ajánlani? Bárcsak telepíteni fedora vagy borsó solaris, de nem tud semmit róluk

 4. Adrian Gudus - mondta

  I0nut:
  Miért Linux Distribution ajánlani? Bárcsak telepíteni fedora vagy borsó solaris, de nem tud semmit róluk

  Linux Mint és az Ubuntu a legnépszerűbb Linux disztribúció. Mi oktatóprogramok és a Linux Mint az esetben, ha kíváncsi tekintetektől. Használja a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv, hogy megtalálja őket. Írsz van: Linux Mint, Linux Mint áttekintése, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 5. Helló hogy is mondjam gta san andreas sami sami megjelennek a BIOS-ban, és kinyitom a számítógépet koncertezni is NVIDIA GeForce 7300Se7200Gs

 6. Cleo Andra - mondta

  Új RDS ragaszkodnak a fehér-zöld írás nem kompatibilis bármilyen típusú linux. Tehetünk valamit?

  • tavicutzu - mondta

   Úgy működik, rendben Ubuntu Kiwi 12.04. De csak egy feltétellel miután tett lépéseket a bemutató:
   megadása után a bot - USB modem, a rendszer jelenik meg, mint egy pendrive (nem a modem). Mi a következő teendő: A példában a My Computer, megy, és kattintson a megfelelő botot, és nyomja meg a "Kiadás" anélkül, hogy távolítsa el az USB stick. Várakozási idő laptop ezúttal felül fogja vizsgálni a modem (nem a pendrive), - várva ... a 20-30 másodpercig. Ezután végre a parancsokat bemutató: megy a hálózaton, kattintson Digi Net Mobil, csatlakozik és üzemkész.

 7. Adrian Gudus - mondta

  cleo andra:
  Új RDS ragaszkodnak a fehér-zöld írás nem kompatibilis bármilyen típusú linux. Tehetünk valamit?

  Az enyém minden fehér, zöld írásban
  Nem kap szolgáltatott információk alapján az RDS, hogy választ ad, hogy elkerülje az ügyfél. Hosszú vagy az ügyfélszolgálati osztály nincs ötlete, technológiájú, a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat írt lapok nem műszaki emberek.
  Menj át a leírt lépéseket a bemutató nem ugrik semmit a levegőben ...
  Ó, azok a fájlok, hogy tartalmazza azt a linux nem kompatibilis minden Linux-disztribúció, ez egy másik történet.

 8. Rafael - mondta

  Helló,
  Még csak nem is kibír, hogy felmászik a RDS (egy zöld írás: DiGiNetMobil 21.6).
  Beszélve arról, hogy:
  - 12.10 letöltött Ubuntu OS használnak ma a hivatalos honlapján (12.10-ubuntu-desktop i386.iso)
  - Azt telepített operációs rendszertől egy bottal 8GB a Universal-USB-Installer 1.9.2.5.exe (tehát ez a mobil Ubuntu)

  Amint a bot zsákot RDS megjeleníti az üzenetet:
  Hozzátéve, hogy olvassa el az ACL uid 999 "/ media / ubuntu 'failed: A művelet nem suported
  Megfelelő ikon zöldre vált pendrive szürke marad ... ..

  Solutions, kérem ....

 9. Azok számára, akik ubuntu 10.04, egyszerűen adja meg a könyvtár Digi Net Mobil / Linux után kampós bot, és végrehajtja a parancsot bash #sudo telepíteni, és automatikusan települ.

 10. mciobieraser - mondta

  Köszönöm a bemutatót. Legalább megtudtam, hogy én nem zavarja, ami rajta. Telepíteni Linux Mint zavar engem, és én kábeles internet. Csak ez a modem, és nem a telepítés megkezdéséhez, amíg nem net. Szóval továbbra is ásni.
  Marius.

 11. Andrew - mondta

  Köszönöm Adrian!

 12. Köszönöm.

 13. Mihai - mondta

  Jó estét kívánok. Mert egyrészt vagyok kezdő másrészt DTA superavansat're terén, kérem felvilágosít engem: Van egy laptop SH, HP EliteBook 8530p, hogy a kérelmet a telepített Ubuntu LTS 12.04. Szeretném csatlakozni az internethez, és nem tudom, hogyan kell csinálni. Én feliratkozott Orange és van egy Huawei modem E367

  • Adrian Gudus - mondta

   Mint bemutató csak akkor, ha nézi a listát a mobilszolgáltatók, az Orange és válasszon a listából Digi nem

 14. Bogdan P - mondta

  Nem látom a videót. A kiszolgáló nem található.

 15. Hey! Van egy probléma ... Digi Net Mobil ... de nem jelenik meg az ablak felső ... én linux, ubuntu, elnézést nyelvet ... 12.04 van Incept ... kérem, segítsen ... mit tegyek? milyen lépéseket kellene követni őket? köszönöm !!

 16. gigi - mondta

  Hi, kérjük tud valaki segíteni beállítani a modemet internetes linux digi zorin05 hogyan Intermet?

 17. Sall problémája van egy bottal digi mobil változata Linux Mint 17 követtem a lépéseket, de a kapcsolat számát usename jelszó kérdezi tőlem :(

 18. Ha megengedik, szeretném, hogy az én problémám megoldására, Linux Mint 17 azok számára, akik gond Huawei USB modem konfigurációt RDS. Én pontosan követni a lépéseket, a bemutató
  http://www.modemunlock.com/huawei-linux-driver-download-and-installation.html

 19. Alexa - mondta

  Hello, kérem, segítsen nekem valaki tud telepíteni Digi mobil net a Mac OS X 10.3.9 Köszönöm.

 20. Dragos - mondta

  Megértem bemutató I. és konfigurálja a kapcsolat, de a probléma az, hogy a laptop DELL szemle 3521 a Zorin 9 látja ragaszkodni fehér írása kék bár egy DELL laptop szemle legrégebbi, ma is a Zorin 9 ment először.
  Il egészül ki, és a piros LED villog, és 20 perc, ha hagyjuk. Ne menj a zöld, mint más számítógépek.
  Nem, hogy nem lát tároló egységet lát semmit !!! Miért?

  • Dragos - mondta

   Megoldottuk. Rájöttem, hogy ez összetéveszteni egy vezeték nélküli egér, úgyhogy csatlakozik egy vezeték nélküli egér, és azonnal érzékeli a modemet.
   Mások is használni ...

 21. X-ulescu - mondta

  jót útmutatók de hosszabbít a frateee, mint egy kis öreg hölgy ...... .., hogy megtudja, mi érdekli őt omu szakáll növekszik.

 22. Alin - mondta

  Tehát Unatkoztam elolvasni a cikket, és azt lehet mondani, hogy nincs szükség film
  Ha azt szeretnénk, hogy a helyes dolgot, hogy egyszerű és hatékony.
  Egy rövid bemutató szövegét 3-4 lépéseket megoldotta volna a problémát.
  Személy szerint, én adtam fel, hogy látta a filmet, miután elolvasta a cikket: főnök, nem azért jöttem, hogy a színház, hogy egy filmet egyszerűen csak szeretné telepíteni az USB stick ......

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.